Sängdags!

Publicerad 2008-08-31 21:40:25 i Allmänt,

Eftersom jag sovit lite och har skola imorgon är det verkligen dags för sängen för min del, kollapsar snart vid datorn.
Imorgon blir de skola, plugg, tränare, plugg och sova! Jag har verkligen saker att göra hela tiden nu, det är kul bara det inte blir för mycket t ex plugg.

Imorgon är det 1:a September, tiden går fort!

God Natt på er och sov gott!

Kryssning, Värtahamnen-Åbo Tur och Retur

Publicerad 2008-08-31 21:34:33 i Allmänt,

Han aldrig skriva ett sista minuten inlägg igår innan jag skulle åka, det blev så himla stressigt. Hade tid men datorn var inte på så det var ingen idé och jag hade hur mycket annat som helst i tankarna. Vi åkte med båten Silja Galaxy!
Första gången jag var på kryssning!

Japp så nu vet ni vart jag har varit det senaste dygnet, det var hela min familj, mamma, pappa och mina tre systrar sen var det mina två äldsta systrars pojkvänner och den äldsta systerns pojkväns familj. Det var otroligt trevligt, väldigt kul och mycket dans. Vissa onyktra men det gick ändå!

På lördag kväll var det Buffé, baren och disco som gällde. Jag och lillasyster ägde på buggen ;) Det blev en lång och rolig kväll, kom i säng runt fyra tiden eller något sånt.

Söndagen var det upp tidigt på frukost Buffé, sen var jag och syster runt i Taxfree shopparna och jag hittade ett par byxor. Ingen bild än, kommer troligtvis imorgon!
För övrigt var söndagen väldigt seg, hälften var bakis, alla var trötta av sömnbrist även fast nästan alla gick och sov efter frukost. Inte jag och lillasyster.

När det äntligen var dags för lunch/middag åt vi på en restaurang som hette Grill House, hur god mat som helst. Alla vi 11 tog en varsin meny vilket innehöll;

Förrätt - Ceasarsallad eller Skagen Toast
Varmrätt - Biff med pommes och bearnaisesås eller någon lax (?)
Efterrätt ingick ej i menyn, men några tog Buffé så jag fick smaka en massa gott!

(Det kursiva var det jag åt)

Efter maten var det dags att gå in i Taxfree och köpa allt godis, de som får köpa sprit hade redan köpt den och det var ju en hel del dom köpte...
Sedan satt vi bara och väntade på att båten skulle komma hem, jag sov som en stock i bilen på väg hem!

Hoppas ni haft en lika trevlig kväll som jag!


(Bilder kommer senare då mobilen krånglar med att lägga in dom!)

Ledarmöte!

Publicerad 2008-08-30 13:39:51 i Allmänt,

Snart ska jag iväg på ytterligare ett ledarmöte, nu för småbarnsgrupperna.
Sen är det bara att gå hem byta om fixa sig och packa för kvällen.. Kommer inte hem förrän imorgon kväll!
Men kommer hinna skriva något innan jag åker.

Jasså, det var så det var..

Publicerad 2008-08-30 12:08:17 i Allmänt,

Mamma ringde till IKEA igår om dörrarna som inte passade till min BILLY-hylla, då sa dom att man inte kunde ha fyra dörrar som jag ska ha, utan man kunde ha två dörrar som täcker halva hyllan eller hela dörrar. Så bra när det finns insktruktioner som talar om det.. Men pappa löste det där så nu ska jag har fyra dörrar i alla fall, men än så länge sitter bara tre uppe :) Så sen är det bara silver hyllorna och min nya byrå som ska målas vit.. Hoppas de kan bli gjort så fort som möjligt..
Är ju borta nästa helg också, men då kanske min far i alla fall kan fixa byrån.. Kanske sätta upp hyllorna också om jag berättar hur de ska sitta..

Ha en underbar helg allihopa!

Barnvagnar!

Publicerad 2008-08-30 12:00:18 i Allmänt,

Jag sitter och orkar inte lyfta mig härifrån, måste in i duschen ska snart på möte. Istället har jag hittat något kul att göra, sitter och tittar på jättefina barnvagnar :D  Det är nästan så man börjar småplanera vad man själv ska köpa för barnvagn när man ska skaffa barn men det är ju allt för tidigt, men alltid kul att titta. Det finns så många fina!

Morgonen har för övrigt varit ganska seg och lugn, lagt in annonser på blocket åt mor & far, sen har jag bara suttit här vid datorn och häckat och inte gjort något vettigt alls. Ska kanske söka lite på hur jag ska ta mig till den nya sjukgymnastiken jag ska till i veckan, min sjukgymnast byter jobb så då flyttar jag med!

Längtar till ikväll!

Ett sent God Natt!

Publicerad 2008-08-30 00:28:53 i Allmänt,

En lång dag, upp tidigt och sent i sängen. Men i helgen ska man vara uppe mycket så de är väl bara att vänja sig.
Tänker hålla lite hemligt, dom flesta kanske redan vet som känner mig.. Men resten får veta efter hela händelsen!

God Natt!

Anyone ?

Publicerad 2008-08-29 23:53:56 i Allmänt,

Jag har ju en rolig kompis, jag är tydligen en Damvippa och hon en Dammvippa ! Fråga mig inte ingen av oss förstår knappt vad ut eller in är så den saken är ju klar..

Vad Damvippa är vet jag inte, Dammvippa är väl något man dammar av saker med ?

Du är för Go!

Linnéas 29/8-08!

Publicerad 2008-08-29 23:38:57 i Allmänt,

Dagen startade med tidig uppstigning, dags att Äntligen träffa sjukgymnasten igen!
Där gick det finemang, hon var jätteglad för att jag kunnat börja träna lite och tyckte mitt knä såg superbra ut. Mätte lite och så.. Sedan fick jag hoppa lite, prata lite och så fick jag lite övningar jag ska göra på träningarna. Hoppa på ett ben!

Efter sjukgymnasten bar det av till den s.k. skolan, där hade jag en lektion Rättskunskap A, åt broccoli för första gången idag, smakade inte så mycket men hade dock en lite konstig konsistens. Jag pratade Äntligen med SYV, och jag behåller franskan, får kämpa lite och bara jag får G i kursen får jag den superbra meritpoängen! Håll tummarna för mig!

Franskan som jag trodde vi skulle ha, hade vi inte. Då blev jag less, hade jag tränat på läxan i onödan eller kommer den komma på tisdag istället då vi egentligen hade en ny läxa ? Ingen aning, gick till skåpet och mötte Melina istället.

Vi gick hem till mig, jag satte på en maskin tvätt för att förbereda packning inför helgen, tihi.. Sen åkte vi till och klippte oss, se resultat i det tidigare inlägget. Jag klackade om mina stövlar som också ska ingå i helgens packning.. Träffade systers kompis Emelie och hennes pojkvän, de skulle ha Gröna Lunds korten.
 
Sen helt plötsligt mötte vi söta Alle!



Vi snackade lite, sen sprang hon till bussen och jag och Melina åkte hem!

Jag åt middag, var med älskade Michelle, fick ett kort på henne och mig där jag är ungefär 6 ½ år och håller i hennes nyfödda lillasyster, skitgulligt!

Nu sitter jag och pratar med världens bästa, coolaste och gulligaste på Msn som precis berättat för mig vad en katalysator är för något. Hihi, jag vet något du inte vet! :)

Före och Efter!

Publicerad 2008-08-29 19:28:36 i Bilder,

Jag och Melina åkte och klippte oss efter skolan idag, vi hade beställt tid på en frissa men frisören var sjuk så vi åkte till en annan där dom alltid har Öppet Hus!

Före!


        

Efter!

        

Bakrifrån!

       

Tillsammans!




Så vad tycks ?

Sturegallerian (?)

Publicerad 2008-08-28 16:59:35 i Allmänt,

God Eftermiddag alla glada,
Idag har jag varit i stan med Nicole :D En stor bamsekram var det första man fick när man kom till Karlaplan, hon går i skolan där annars skulle jag nog aldrig åkt dit. Snobbställe.nu typ!
Fick se hennes skola det var typ bara en massa stentrappor så man blev alldeles trött och självklart skulle vi ända upp.
Efter det åkte vi in till City och träffade hennes lillasyster Jessica, hon åt Donken mat sen gick Nicole och jag och letade väska till henne.. Hittade ingen på Åhléns, Wedins, Wedins Accent eller SOUK, så vi började gå, förbi hötorget och allt, sen efter ett tag frågar jag vart vi är på väg.. "Sturegallerian!" och jag får en stor shock, fattar inte alls vad vi skulle dit och göra.. Då tyckte Nicole att där fanns de bnra väskor, jaha så vi gick dit och jag som aldrig varit där inne i HELA mitt liv..!
Tycker inte om gallerian och kommer helst inte att gå tillbaka, tycker inte alls om människorna i den delen av stan, dom tittar bara snett på mig som om jag är vilse typ..

Nu ska jag äta middag sen är det dags för träning, måste plugga på tåget.. Tills imorgon har jag franska läxa, rättskunskap (juridik) och så ska jag ha läst svenska boken och det är redan gjort!

Ha en bra kväll!

Färdigpluggat!

Publicerad 2008-08-27 21:08:13 i Bilder,

Nej nu orkar jag bara inte mer, så är det bara!
Jag börjar bli trött så nu ska jag tassa vidare till sängen!
Imorgon blir det kort dag i skolan sedan in till stan för att träffa Nicole, sen på kvällen blir det träning om jag inte måste hem och plugga..

God natt allihopa!



*NICOLE OCH LINNÈA*



En påse godis!

Publicerad 2008-08-27 20:29:36 i Allmänt,

Det gick inte alls bra för mig med franskan, dock mycket bättre än vanligt så det känns lite skönt.. Juridiken läste jag bara igenom en gång, ska läsa den nu igen och antecka det viktigaste för att lära mig bättre. Fick tipset av Sandra.
Naturkunskapen förstår jag inte riktigt heller, det här med atomer är inte riktigt min grej men det är bara att kämpa på.

Eftersom jag tröttnade och inte kom någon vart ringde jag Tina och frågade om hon ville följa med mig till centrrum och köpa en påse godis, det gjorde hon med glatt humör. Den jäntan som fyllde hela 17 år igår GRATTIS!
Så nu sitter jag här och ska ta mig an juridik..

Hoppas ni andra mår bra!

Träningsvärk!

Publicerad 2008-08-27 15:11:33 i Bilder,

En dag med träningsverk kan vara jobbigt men ibland är det faktiskt ganska skönt. Har träningsvärk i mina armar, har inte alls några muskler kvar i dom. Men det är skönt att man är på väg att får tillbaka dom :)
Eftersom jag bytt förening så har jag en tävlingsdräkt som jag inte kommer använda så mycket mer tror jag, så jag ska nog sälja den och köpa en ny träningsdräkt. Mor min sa att jag skulle ha den som träningsdräkt men den känns nästan lite fin för det, och vill inte ha långa ärmar..

Så här ser den ut!




(har ingen bild på daksidan, där är den endast blå och röd)

Men om jag säljer den kommer jag sakna den otroligt mycket, den är ju superfin och så.. Men vi får se!

Hoppsan!

Publicerad 2008-08-27 15:05:44 i Allmänt,

Märkte nyss att de första inläggen jag skrev inte finns inne i bloggen, dom finns bara i mitt arkiv.
Men jag råkade ta bort kategorien Allmänt, så då försvann inläggen från bloggen också..
Vet ej hur man ska få in dom, kanske publicera igen (?) eller bara uppdatera dom på något sätt.. Annars får det vara!

ÄNTLIGEN!

Publicerad 2008-08-27 15:01:38 i Bilder,

Äntligen ska jag få träffa min kollega Nicole igen! Hon messade för bara en lite stund sedan och frågade när jag slutade imorgon (slutar 11:00) har bara en lektion och det är Matematik B. Och Nicole slutade vid 12:00, så det passade superbra!
Åh vad glad jag blir, min lilla knasboll!

Så imorgon blir det en tur i storstaden Stockholm, härligt. Va inte länge sedan jag var där men för mig spelar det absolut ingen roll. Åh Nicole you made my day!




Älskade Nicole!

Här är dom!

Publicerad 2008-08-27 14:57:15 i Allmänt,



Här är mina s.k Underbara böcker. Någon som ser intressant ut ?
Från vänster: Franska, Naturkunskap B och Juridiska Problem!
Det ska jag sysselsätta mig med senare ikväll, speciellt franskan. Jag har lite svårt med det.

Fotografering!

Publicerad 2008-08-27 14:13:17 i Bilder,

Hade fotografering i skolan idag, den gick bra och fick se min profilbild och jag blev nöjd. Tittade inte supernoga men den blir säkert superfin. Kan scanna in den på datorn sen :)
Annars har dagen varit lugn, inga fler läxor idag mycket skönt! Har ju redan en del jag måste ta mig an, t ex Franska steg 4 (SYV är alltid upptagen när jag går till henne), Rättskunskap A, Naturkunskap B och Svenska B.. Juste Akut Sjukvård har jag också.. Herregud, en hel hög efter bara några dagar i skolan. Visst jag går gymnasiet 2:a året, men trodde inte att det skulle vara riktigt så här. Men sån är min skola och man vänjer sig.




Jag 4 år gammal, fotografering på dagis!

(Inscannad bild därför dålig kvalité)

Äntligen lite tid!

Publicerad 2008-08-26 22:12:49 i Allmänt,

Jag har ju haft fullt upp att göra sedan igår, hela dagen uppbokad och samma sak idag. Klämmer in ett litet inlägg nu innan jag ska sova, om det inte blir så att jag fastnar..
Igår var det skola som gällde för min del, lagom lugn dag. Sedan gick jag en promenad med Melina.. Sen var det dags att gå ner till min gamla träningshall där jag skulle träna mina nya småbarn :)  Träningen gick jättebra, tycker dock att vi har en del att jobba på, dom är inte allt för duktiga.. Men men, gymnastik är svårt och tar tid att lära sig. När jag kom hem var det middag, dusch, popcorn och sängen som gällde för mig.

Tisdag har varit en lång dag, råkade hamna i skolan en halvtimme innan jag började men hade tråkigt hemma och bor ju ungefär 300 meter från skolan..Om ens det.. Många lektioner, ännu mer läxor att göra.. Här är det stenhård start som gäller!
Efter skolan var det bara att bege sig hem, äta middag och åka iväg till träningen. Träningen gick super, kommer vakna med en härlig träningsvärk, känns bra!

Imorgon är det skolfotografering, ska ha min nya klännings som jag köpte i söndags. Ska ta på mig ett par högklackade skor så jag slipper främsta raden, alltså att sitta ner..

Så nu är det dags för sängen för mig, så jag inte ser helt knäpp ut på fotograferingen imorgon!

Ha det så bra, imorgon kommer många inlägg!
God natt!

Dags för natten!

Publicerad 2008-08-24 23:10:42 i Allmänt,

Nej nu är det dags att sova!
Det kommer troligtvis en sen uppdatering imorgon eftersom jag ska vara småbarns tränare.

God Natt Sov Gott, Vakna Torrt!

Från Då till Nu!

Publicerad 2008-08-24 23:08:50 i Bilder,


Från 2007 till 2008

1.    2.    3.    4.    5.


Japp så här har jag sett ut från 1 Juli 2007 till Idag 24 Augusti 2008.


Bild:
1. 1 Juli 2007
2. 20 Oktober 2007
3. Januari 2008
4. 17 Maj 2008
5. 24 Augusti 2008

Enligt mig så har jag utvecklats en del!

Stilbyte ?!

Publicerad 2008-08-24 22:42:30 i Allmänt,

Jag är nog inne i en period, eller så är det bara helt enkelt att jag börjar förändras och börjar tycka och tänka annorlunda. Jag går och tittar på helt andra kläder, jag är ute efter nästan raka motsatsen av vad jag var förut när jag var ute och shoppade. Känns som att jag kanske börjar få lite mer sofistikerad stil, eller lite mer vuxen. Det kanske tycks vara omoget att prata om hur man börjar känna sig mer vuxen, men det börjar verkligen kännas att jag är lite äldre än förut och ändrats en del sedan inna sommaren.

Jag tycker det är kul med lite förändringar, jag är ju fortfarande samma person men jag har en annan syn på saker och lite vidgade vyer!

Hjälp ?

Publicerad 2008-08-24 22:20:22 i Allmänt,

Hur laddar man upp videoklipp från kamera/mobil eller youtube ? Någon som vet hur man gör ? För jag vet inte.

Smått och gott!

Publicerad 2008-08-24 22:04:25 i Bilder,

Äntligen har jag fått in bilderna från mobilen till datorn så nu kommer lite från dagen!

Eftersom jag endast har kameran att ta kort med är det inte världens bästa bilder, men man ser lite iaf.



Klänning från GinaTricot 149 kr


               


Lite närmre bilder så man ser mönstret bättre, tyckte den var jättefin vid bysten.
(Det är bara mönster på framsidan, helsvart bak)




Viva Blond hårfärg 109 kr, Isadora mascara 95 kr. Båda från H&M.





Så här blev håret, lite blondare än innan.
När det var nyfärgat var jag inte supernöjd, men så här efter ett tag blev det finare.

(Har ej klippt mig, har uppklippt hår och en toffs i nacken, funderar dock på att klippa mig ungefär sådär.)

Skulle jag passa i så kort hår ?

En tur i stan med bästa vännen!

Publicerad 2008-08-24 18:04:28 i Bilder,

Idag har jag varit i stan med Stockholm (Tina), det var en mycket trevlig tur det. Det första vi gjorde var att slänga oss in på H&M och kolla på hårfärg, sen råkade det slinka med en mascara också men min förra va slut och helt torr så det behövdes. En blond hårfärg blev det iaf, ni får se resultatet sedan.
Vi gick runt lite och kollade runt i affärer och gick och pröva kläder, det var roligt. Bara för det så hittade jag en superfin klänning för endast 149 kr, den får ni också se bild på senare. Inte bra att vara i affärer när man har pengar, usch ska alltid hitta något jag bara måste ha. Men men sån är jag!

Det fick bli en lite onyttig lunch dagen till ära, McDonalds!
Mätta och belåtna gav vi oss iväg mot NK, varuhuset ja tycker om minst i hela Stockholm tror jag.. Inte riktigt stenrika som vi är gick vi runt och letade efter det dyraste priset vi kunde hitta, det låg på runt 12 698 kr (!!!!!) OH MY GOD! Vi passade som sagt inte in där.
Vi gick i alla fall igenom alla våningar coch rörde oss hela tiden uppåt, till slut kom vi till barnavdelningen, wihoo.. Vi hittade jättesöta Barbapappor, jätte mjuka och sköna vi ville ha en varsin men ja vi fick hoppas över det.. Sedan fanns det ju barnvagnar där också så jag lite halvt provkörde dom :)  Tina tyckte att vi skulle låna en vagn och en Barbapappa och gå runt och låtsas som att vi hade en bebis, men vi hoppade över det.

Vi åkte hem, färgade mitt hår det blev ganska bra en aning lite för guldigt eller vad man ska säga.. Men det får duga.
Nu sitter jag och lillasyster och väntar på storasyster och hennes pojkvän att dom ska komma och hämta upp oss, vi ska på middag hos systers pojkväns familj för han lillasyster fyller 16 år!




Tack för en trevlig tur på stan Tina!

God Natt!

Publicerad 2008-08-24 01:30:28 i Allmänt,

Jaha, det här God Natt kom ju en skvätt sent :)
Jag har bara suttit vid datorn och chattat lite, sen suttit och sms:at med en kompis.

Hoppas svenska folket haft en bra dag,
God natt sov gott!

Ingen ork!

Publicerad 2008-08-23 21:57:34 i Allmänt,

Det är ruskigt jobbigt när man är så slö att man inte orkar någonting.. Jag har nog haft ork men till fel saker. Det ända som blev städat idag var ju badrummet, men dock så var det de smutsigaste stället.. Annars idag har jag bara suttit, bränt en skiva, tittat på tv, lagat middag (Tacos), sjungit och ja suttit helt enkelt..
Ingen som hört av sig till mig, och ingen har varit inne på msn, Synd!

Nu ska jag sitta och vänta på att min syster ska ringa, ska åka med henne någon gång inatt och hämta hennes pojkvän. Hon är rädd för att somna vid ratten så hon ville ha mig med.. Hoppas min lillasyster klarar sig själv, vet ej om hon får plats i bilen.. Jaja, skriver kanske God Natt sen :)

Städning!

Publicerad 2008-08-23 13:36:20 i Allmänt,

God dag alla glada!
Här är det städning som pågår men har tagit en paus efter badrummet.. Så nu ska jag bara fortsätta med hallen här nere och sen är det mitt rum. Ska försöka ge mig på min BILLY-hylla, men är inte så sugen på det för då kommer jag bara bli irriterad om det inte funkar och de kommer förstöra min dag!
För övrigt har jag ganska tråkigt, ja kompisar verkar inte alltid existera men det är en annan femma. Jag är glad ändå jag klarar mig själv! Men skulle underlätta med lite sällskap ibland.

Inga planer för dagen förutom att städa och laga mat!
Kom gärna med förslag! Funderar på att dra iväg mig och lillasyster till sommarkrysset, hon vill ju se Amanda Jenssen och tror att Nanne skulle komma idag också så ja vi får se..

Natt natt!

Publicerad 2008-08-22 23:34:49 i Bilder,

Nej nu är det dags för sängen innan jag somnar framför datorn, lillasyster är knepig coh jag blir alltför irriterad.. Men inombords :)
Hoppas ni haft en bra och trevlig dag, det har jag. Dock väldigt tröttsam har jag märkt!

Puss & God Natt



Måste bara tillägga att jag har en kompis som heter Tina kallas av mig och några Göteborgare för Stockholm, hon är hur underbar som helst, henne har man aldrig en tråkig stund med!
Ingen är som hon! Norrländska och fin!
<3 Puss





BB & Stockholm!

Passar inte!

Publicerad 2008-08-22 23:14:30 i Allmänt,

Jag trodde att mitt rum skulle bli så gott som klart ganska snart men det är lite svårt när de översta dörrarna till min BILLY-hylla inte passar.. Får inte ihop det hur det ska va, jag gör enligt ritningarna men det vill inte passa!
Ska försöka lirka med det där imorgon, ska också städa lite typ badrummet och hallen och lite såå.. Får se vad som mer händer!

Trotsåldern ?

Publicerad 2008-08-22 22:36:21 i Allmänt,

Har hört att man är i trotsåldern när man är runt 2 år eller så, allting ska vara ens eget och så då. Man kan inte dela med sig till andra och så..
Sen är det tydligen så att man är i trotsåldern runt 13-14 års ålder också, alltså min lillasyster. Hon trotsar allt och alla, ska göra helt tvärtom hela tiden och nästan aldrig göra som man säger.
Nu är det jag som har makten hemma då är de bara för henne att lyssna, hon är just nu arg för att hon och hennes kompis i får låna min DVD-spelare. Helt onödigt att dom ska ha den när jag kommit överens med kompisens mamma att det ska vara tyst klockan 23:00, det vet båda om. Så himla onödigt att slå på en film då tycker jag!

Och nej lillasyster jag har inte mens, det kallas annars Trött med stort T! Och jag har all rätt att skicka hem din kompis då hon endast bor några hus härifrån!

Jönssonligan Spelar Högt!

Publicerad 2008-08-22 22:31:48 i Film,

Den här kvällen har varit oerhört långtråkig, har ätit middag med lillasyster 14 år som jag är barnvakt åt i helgen (!)
Hon har ju inte varit hemma, så jag har mest suttit vid datorn och väntat på att någon skulle vilja komma och umgås med mig men sånt funkar tydligen inte. Känns som att det alltid är jag som ska fråga och planera när man ska träffa kompisar och annat folk..
Men men jag tittade på "Jönssonligan Spelar högt" ikväll och så åt jag ostbågar och drack bubbelvatten :) Gott gott!





Hoppas ni andra haft en bättre kväll än jag!

Snabbt svar!

Publicerad 2008-08-22 16:23:44 i Allmänt,

Fick snabbt svar från SYV, väldigt skönt.
Ska gå och prata med henne nästa vecka så ska vi kanske lösa det där!
Nu blev jag lite glaad!

Franska Steg 4 ? Nej tack!

Publicerad 2008-08-22 15:33:51 i Allmänt,

Jaha andra dagen i skolan och lektionerna och läxorna har redan börjat rulla in!
Dagen började med simning, det gick bra först hade badvakten föreläsning om drunkingar och livräddning etc, sedan var det bara för oss att byta om snabbt och sedan hoppa ner i plurret. Där fick vi simma lite först sen göra dessa livräddningsövningar, hur enkla som helst. Har gjort dom förut så ingen utmaning för mig inte.
Sen var det bara att bege sig till skolan!
Första lektionen jag hade var Svenska B med Lena, usch tycker inte om henne alls hade henne i Svenska A och Franska Steg 3. Efter svenskan hade jag självklart Franska Stega 4!! Med Lena IGEN! Och på båda lektionerna ska hon ju börja terminerna med läxor, superkul..

Jag är absolut inget proffs i Franska, hade svårt att bara få Godkänt i Steg 3.. Så fort jag kom hem slängde jag mig framför datorn och mailade till SYV i skolan, hoppas det går bra att byta ut kursen till ett annat ämne!

Hoppas hoppas!!

God Natt!

Publicerad 2008-08-21 20:54:17 i Allmänt,

God Natt Alla Glada!

Nu ska jag packa badkläder och hygienartiklar inför morgondagen, 2:orna ska imorgon simma och spela volleyboll och fotboll. Jag ska bara simma har jag bestämt.
Och dunder trött som fröken jag är så ska jag sova ganska snart!






Hoppas ni har haft en ofantligt trevligt dag!

Möte!

Publicerad 2008-08-21 20:50:08 i Bilder,

Jo nu, nu har jag varit på ett tråkigt ledarmöte.. Min första träning då jag ska vara tränare börjar nu på måndag, det ska bli jätteroligt tycker jag :D
Ska äntligen få träna lite äldre barn vilket känns skönt, dock har jag ju kvar 3-åringar och 4-5 åringar som blir 6 år nästa år. Ååh mina barn har blivit så stora!






Tänkte att ni skulle få se skönheten jag från i våras!
Lite kul med bilder också, lite dålig på sånt eftersom jag inte äger en egen kamera.

Hicka!

Publicerad 2008-08-21 17:10:54 i Allmänt,

Herregud vilken hicka jag har, och jag låter så himla roligt också. Spelade in någon gång förut men nu lär väl hickan försvunnit inna hickan kommer igen.. Skulla vara lite kul om ni fick höra, alla mobbar mig för min hicka..
Nu har jag ätit middag också, Linnssoppa stog det på dagens meny. Mamma är jobbar på förskola så när det blir mat över får hon ta hem det om ingen annan av personalen vill ha. Så soppan var god!

Hick, hick på er alla!

Lite dubbelt,

Publicerad 2008-08-21 16:16:16 i Allmänt,

Nu blir det ju lite dubbelt, men jag hittade ju det andra inlägget i arkivet så då kunde jag ju lika gärna publicera båda =)
Sån är jag!

Bankärenden!

Publicerad 2008-08-21 16:14:58 i Allmänt,

Åhå, det här inlägget försvann ju aldrig :D Fanns ju inne i arkivet såg jag nu!


Man börjar känna sig liite mer vuxen kanske, man har mer pengar att hålla koll på när man fått löner. Mer att handla för men ännu mer att spara! Men som jag nämnt tidigare har jag ju varit iväg och handlat en del möbler, när det är klart ska ni få se på bild!
I alla fall, så jag var tvungen att gå till banken att föra över lite pengar till moder jord min. Fick sällskap av min kära Michelle och så bjöd jag henne på en French Hot Dog också. Skolan gav oss ingen mat idag.

Jag måste börja bli lite smånyttig, jag har faktiskt ätit Två äpplen idag!
=)


Bankärenden!

Publicerad 2008-08-21 15:56:55 i Allmänt,

Åh jag gjorde misstaget jag läst många andra gjort, glömde spara och klickade någon annanstans, Störigt!

Man börjar faktiskt känna sig liite mer vuxen nu när man springer bankärenden och har betydligt mycket mer pengar att hålla koll på och framför allt spara! Man får ett annat sorts ansvar och det tycker jag om.
Som jag sagt förut har jag ju varit och handlat en del möbler till mitt rum så jag var tvungen att åka till banken och föra över lite pengar till Moder Jord min, hon fick lägga ut för mig när vi var och handlade förut.
Så jag fick sällskap av min kära kompis Michelle och eftersom vi inte fått någon lunch i skolan så bjöd jag henne på en så kallad French Hot Dog, den satt fint. Lagom mätt blev man också!

Herregud, jag måste fota lite blir så tråkigt med bara massa text i bloggen.. Det kommer , det kommer!

Kort skoldag!

Publicerad 2008-08-21 15:44:12 i Allmänt,

Jahapp, inga problem med skolan idag. Började ju sent cirka 12:30 ;) Lite kul var det faktiskt att se alla igen, och ny mentor har man hon heter Monika, hon verkar vara en helskön människa.. Bättre än min förra mentor som typ sa upp sig pga min klass.. (Ingen kommentar)
Mitt schema ser faktiskt inte så plågsamt ut så det ska blir skönt, dessutom fick man någon lapp man ska skriva på om att man inte ska fuska på prov i skrivsalen. (?)  Jaja, skåp skulle man få också, Självklart ska man ju få skåpet längst ner och då är det ändå två skåp över.. Men men inget att klaga över!

Ikväll är det ledarmöte spännande!

Shoppingdag!

Publicerad 2008-08-21 10:41:54 i Bilder,

Dålig uppdatering jag vet, men så blir det när man är trött och har mycket att tänka på!

Igår var jag och Michelle och shoppade, det blev en hel del nu när man fått löner och sånt :)
Det blev alltså en heldag i skärholmen, där vi gick in i nästan varenda affär och upptäckte nya affärer vi aldrig varit i förut det var trevligt !



Alla dessa linnen är köpta på H&M ett ljusgrå/mörkgrå randigt 69,50 kr, ett mörkblått 69,50 kr, ett grått med knappar upptill i mitten 79,50 kr och ett vanligt gult 49,50 kr!





Det här linnet glömde jag ta kort på med de andra, men detta är också köpt på H&M  och på märket så står det "Midnight Hour Festival
till the end"
49,50 kr.






En svart axelbandsväska från NewYorkers 129 kr, ett par stövletter från Wedins 200 kr och en grå munkjacka med hög krage från H&M 198 kr.


Det var affären NewYorkers som vi kikade in i och hittade bra kläder med billiga priser, från utsidan tyckte båda vi att det såg ut som någon märkesaffär men vi gick in och tittade runt och det visade sig vara en jättebra affär. Där kommer man nog handla lite oftare. Märkte också att det var mycket skönare att åka till skärholmen och shoppa än att åka in till stan, nackdelen är att det tar så himla lång tid men annars är det hur bra som helst!



Skolan börjar idag 21/8-08 12:30!

Japp skolstart idag då, ska få träffa min nya mentor och så.. Blir max en timme i skolan sen ska man till banken och göra ärenden ;) Så nu måste jag fixa mig, hoppa in i duschen och lite så har ju varit uppe med tyuppen och gått på sjukgymnastik!

Ha en bra dag!

Sov gott, vakna torrt!

Publicerad 2008-08-19 21:52:57 i Allmänt,

Träningen gick superbra, kändes bara liite fjompigt att bara köra så himla enkla varv. Men det kommer jag få stå ut med ett bra tag så det är bara att vänja sig. Hoppas att jag kan satsa mer på friståendet!
Så nu är jag helt slutkörd har ju varit vaken så himla länge idag känns det som, dagen började som sagt på vårdecentralen sen kom Tina hit och sen var det bara att åka iväg till träningen!
Nu ska jag nog gå och krama kudden!

God Natt!

Gymnastik ikväll!

Publicerad 2008-08-19 10:28:47 i Allmänt,

Ikväll ska jag äntligen få träna, har inte tränat gymnastik på över ett halvår då jag skadade knät i slutet av januari och opererades i April. De va ju korsbandet som gått av..
Så idag ska jag iväg och känna lite på gymnastik redskapen och jag ska ju börja i en ny trupp också! Jag ska byta från TGF till SGSF ;)
Jag tror det kommer bli jättebra!

Wish me goodluck!

Vårdcentralen,

Publicerad 2008-08-19 10:18:07 i Allmänt,

Jahapp, det där gick ju fint. Stygnen är borttagna och nu har jag nytt plåster på hakan.
Sköterskan som tog bort stygnen var ju värsta amatören, hon hade typ mustasch, och hon kunde inte ta på sig ett par doktor handskar ordentligt och använde överflöd med desinfektionsmedel.. Helt knas! Som tur var fick jag en svensk iaf, tycker inte om när man får någon som inte ens kan snacka svenska.

Nu är jag hemma iaf och gud vad skönt det ät att gå upp tidigt! Man vaknar ju verkligen till. Det var några enstaka barn på vårdecentralen och dom har ju verkligen värsta energin, helt otroligt!

Ni får ha en bra dag, uppdaterar lite senare!

Måndag!

Publicerad 2008-08-18 22:30:10 i Bilder,

Höll på att skriva att det var söndag idag, har känts som en söndag idag ju.
Idag har jag nästan fått upp hela min BILLY-hylla, bara vitrindörrarna som ska upp men det är nå knäppt så de går inte.. Men ska få hjälp av pappa.
Annars idag har jag inte gjort överdrivet mycket, tittat på gymnastik OS, lagat middag, varit ner till centrum med lillasyster och köpt godis sen gick vi hem för att sen på "Lilla Jönssonligan och Stjärnkuppen".

Imorgon ska jag till vårdcentralen och ta bort mina stygn från hakan, gjorde aldrig de idag. Usch vårdcentralen här är verkligen inte bra. Dom kan ingenting och typ ingen kan svenska !?!? Men men de ska nog gå bra!




En bild på mig och min kusin som är 6 år, tagen på WILLYS när vi va och handlade!
Favoritkusinen, han som inte va kusin med mig när han var liten utan vi var Bästa kompisar!

Helgen!

Publicerad 2008-08-17 23:31:30 i Allmänt,

Ooh, det här har varit en lång helg känns det som. Eller så är det bara den här dagen som varit oerhört lång. Gått i pyjamas hela dagen har man gjort också.. Snacka om lat!
Igår kväll va jag, Badbruden, Greta och Jess på The Voice 08, det va riktigt roligt. Dock var det grymt mycket folk, men expert som man är så tränger man sig igenom hela högen ;)
Senare på kvällenn träffar man vimsiga Parming och hennes kompis Emma.. Det var en rolig kväll och Greta sov här sen :)

Idag har jag och Greta suttit och tittat på gymnastik OS, det är hur kul och spännande som helst man sitter helt fastklistrad framför skärmen ju! Shawn Johnson är en av mina favoriter hon kommer från USA.
Sen har jag mest ätit middag och fixat massa i mitt rum fått bort min fula tv hylla lagt in den på blocket... Så imorgon blir det att montera upp min BILLY-hylla.

Ska kanske få träffa min Stockholm imorgon! <3 Det var JÄTTE LÄNGE sen.

God Natt!

I bilen,

Publicerad 2008-08-16 13:32:05 i Allmänt,

Nu sitter jag i bilen på väg hem, är hemma om 50 minuter ungefär! Skönt!
Härligt att kunna sitta och surfa i bilen :D

Tears,

Publicerad 2008-08-16 11:27:38 i Bilder,

Jaha, sommarjobbet avklarat, nu har jag bara några projekt att göra klart när jag kommer hem :)

Det var lite jobbigt att säga hej då till Nicole igår även fast vi båda vet om att vi kommer träffas snart igen och vi bor ju inte allt för långt ifrån varandra, det är bara 6 mil men det är jättesmidigt att ta tåget. Dessutom så går hon i skolan i Stockholm så vi kommer kunna träffas där en del!
Ja vi stod där och kramade varandra och så känner jag hur tårarna är på väg men jag kämpar med att hålla dom tillbaka, sen står vi där och ser varandra i ögonen och Nicole står bara och säger "Börja inte gråta nu, börja inte gråta nu.." Lätt att inte börja gråta lixom bröt ihop redan förra veckan :/ Men jag började inte gråta men vi båda stod där med tårarna i ögonen..  Sen när hon åker därifrån ser jag, eller vet jag att hon börjar gråta. Men som sagt vi ses snart igen, saknar dig redan!

Nicole!






Den här sommarn har varit den bästa sommaren på väldigt länge, jag har jobbat, fått en ny bästa kompis som betyder hur mycket som helst, jag har utnyttjat varenda sekund då jag inte jobbat och hittat på olika saker och så. Jag har inrett eller håller på att inreda mitt rum. Känns lite som att jag är en helt ny människa, jag har som lärt mig att leva för stunden! Mycket är nog tack vare min älskade Nicole! Även alla mina andra kompisar jag umgåtts med i sommar! <3

Men sorgligt nog har Michelles mamma konstaterat att det här är ett otursår för mig, jag slet av korsbandet i januari och opererades 3:e april och nu  veckan ramlar jag med cykeln och måste sy ihop hakan. Alla pratar hela tiden om vilken tur jag hade som inte gjorde illa mig ännu mer när jag ramlade. Och det är jag verkligen glad över.

Nu ska jag försöka ta mig ur sängen och börja göra mig iordning och städa husvagnen, jag ska HEM IDAG!

Sista dagen!

Publicerad 2008-08-15 10:28:27 i Allmänt,

Idag är det sista dagen på mitt sommarjobb, det känns otroligt skönt! Säger bara ÄNTLIGEN!
Mamma och pappa kommer ut hit också, dom ska på kommittémöte eller något imorgon bitti.. De är med och jobbar här var fjärde helg eller vad de nu är.. Sen ska jag hem!
Så ikväll blir det att packa ihop alla mina saker och städa husvagnen och förtältet.. Jag kommer inte komma tillbaka hit på ett tag det är säkert, har lite tröttnat lixom..

Kommer sakna min kollega Nicole! <3

Goda Nyheter!

Publicerad 2008-08-14 19:43:31 i Allmänt,

Wiihooo!

Fick nyss vet att min syster Sophia och mamma hittat den byrån jag ville ha som vi såg på Ikea i helgen :D
Så nu ska dom åka och kolla på den och köpa den förhoppningsvis, så när jag kommer hem ska jag verkligen rensa ur min gamla fula tv-hylla och montera upp min BILLY-hylla och den nya byrån dom ska köpa idag. Nackdelen är att den är ine vit den är i björkfaner så vi måste slipa den och måla den vit eftersom mina möbler i mitt rum ska vara vita!
Sen hoppas jag på att jag ska få våran gamla tv också då kommer mitt rum bli såå himla snyggt, de kommer bilder senare ha tålamod!



Så ser byrån ut, visst är det smart?
Spegeln som är uppe nu kan man ta ner den är som ett lock på ovansidan sen är dom två översta lådorna till för smink och sen i de andra lådorna funderar jag på att lägga underkläder i så jag får mer plats i garderoben!

Lunch,

Publicerad 2008-08-14 11:56:40 i Allmänt,

Hejsan alla glada!

Snart är det lunch-time, då blir det oxpytt, stekt ägg och rödbetor :D Ooh så avancerat eller inte.
Har varit iväg och städat två stugor och nyss satt på kaffe och stoppade i wienebröd i ugnen till några män (gubbar) här på campingen ;)
Vet inte om jag direkt skrivit vad jag jobbar med, men jag jobbar på en camping i Strängnäs mitt jobb är att vara i receptionen och checka in/ut folk och sälja godis och glass till små barn :) Ganska simpelt jobb, dock har det varit stressigare tider då man inte alls hann sitta vid denna dator. Men förra veckan och den här veckan har det knappt varit några folk som har campat här så alltså har det resulterat en död camping typ.. Inte så kul, mest chill här då.

Kom på en sak, att sen campingen började få Dagens Nyheter så har jag blivit mycket bättre på att lösa korsord, sudokun och andra knepiga saker i deras "Korsord & Sommarspel" i kultur delen, det har lixom blivit som en morgon - eller kvällsrutin man kanske ska säga dagsrutin. Det kommer jag ju glömma bort att göra när jag kommer hem igen, eller kanske inte. Men det har varit riktigt kul att sitta och klura på sånt då man haft tid!

Lunchen börjar närma sig nu, måste springa och förbereda lite grejer!

Letar,

Publicerad 2008-08-14 10:14:49 i Allmänt,

Sitter just nu på jobbet som vanligt, jag letar efter en bättre bild på mig inne på min bilddagboken som jag kan ha som profilbild på bloggen. Jag är ju inte hemma så jag ska hitta en som jag kan byta ut sen i helgen igen, vill inte ta en ny eftersom jag har ett stort plåster på hakan.
Idag är det jobb som gäller, näst sista dagen. Längtar hem så jag kan köpa mer möbler till mitt rum :D
Plus att jag vill visa er lite kort så ni får se, mitt rum kommer nog bli riktigt snyggt sen! Och det ska jag tacka min storasyster Sophia för, hon har hjälpt mig med nästan allt hon är så himla duktig.

Nu ska jag återgå till letandet!

Åhå besök!

Publicerad 2008-08-13 20:18:31 i Allmänt,

Mormor ringde nyss och frågade vad jag gjorde, hon och morfar ville komma hit och titta på mig de var här i närheten. Det hade varit och lämnat min kusin hos hans pappa så på vägen hem tänkte de åka hit och träffa mig. Mormor ville så gärna se hur jag såg ut och se hur jag mådde och så :)
Så de skulle köpa med sig något gott på vägen, de kommer sitta fint..

Sen så fort dom har åkt så ska jag lägga mig och sova, har jätteont i nacken den spänns hela tiden, hakan gör ont och så fort man kommer åt mina sår på armarna gör de också jätteont.. Inge vidare alls.. Vill inte va skadad nå mer :(

Nu har mormor och morfar varit förbi de kom med en påse chips, två marabou-rullar och en coca-cola!! MUMS!

Ha en fin kväll!

Olyckan,

Publicerad 2008-08-13 08:32:03 i Bilder,

Cykel = Olycka = Ambulans!

Det var va jag gjorde igår, skulle cykla in till Strängnäs ner för backen från campingen ska jag pilla på mobilen för att fixa fram musik. Helt plötsligt åker cykeln åt ett håll och jag flyger åt andra hållet.
Detta resulterade stort hack i haka, ambulansen fick komma och jag fick åka till Eskilstuna Sjukhus för att sy ihop med 5 stygn. Dessutom fick jag skrapsår på armbågarna och vänster höft.
Sen så gav dom mig stelkrampsprutan också, usch den tycker jag inte om..
Nu är jag inte så vacker!
Tack Nicole för att du fanns med och stöttade mig! <3





Min haka!
Orkar ej lägga upp fler äckliga bilder på de andra såren!


Trååk,

Publicerad 2008-08-12 14:30:51 i Allmänt,

Usch vad jag har tröttnat på det här jobbet nu, den ändå höjdpunkten om dagarna här är att få träffa Nicole min kära kollega! Jag sitter bara och segar för att försöka få tiden att gå, finns ju ingenting alls att göra helt dött.
Jaja slutar om typ två timmar då ska jag cykla in till stan och ta ut pengar.. Orkar inte laga mat vill åka till donken men det är lååångt, ligger ute vid motorvägen. Skiit!
Ska kanske ta mig igenom några kapitel i min älskade Harry Potter - bok, det låter som en bra idé.

Någon som skulle vilja dela med sig ett innehållsrikare liv ? Nej, när jag slutat jobba ska jag ändra på det här. Det är mycket roligare när det händer saker hela tiden och det finns saker att hitta på. I helgen ska saker göras och nästa vecka innan skolan börjar sen börjar både träning och plugg, härligt!

Någon som har en bra idé till spännande/rolig sysselsättning?

Olympiska spelen!

Publicerad 2008-08-12 11:27:43 i Allmänt,

Jahapp, det blev ju inget ut och röra på sig imorse. Mamma både messade och ringde och berättade att det va gymnastik-os som visades på ettan. Så jag for upp nyvaken och tröck på tv:n och började kolla var helt fastklistrad sen, de är så himla häftigt att titta på. Är ju själv gymnast och väldigt intresserad av gymnastik.
Sen istället blev det att skynda sig ner till jobbet eftersom det där skulle hålla på en stund till gjorde mig iordning framför tv:n.
Förra veckan satt jag och kollade alla tider de skulle visa gymnastiken under denna os-tiden, men sedan visade det sig att det visades ju inte bara i ettan och tvåan där sport och sånt brukar vara. Nej, då skulle dom visa största delen av gymnastiken på Eurosport och någon kanal Peking+ ? Aldrig hört talas om kanalen, och de kanalerna hade ju inte jag, så jag blev inte alls glad :(
Så nu sitter jag och försöker kolla efter när gymnastiken visas i Svt för att få se något.

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att lunchen ska börja, det finns inte allt för mycket att göra här vilket blir oerhört långtråkigt.. Till lunch idag blir soppa!

Ha en bra dag!

Läggdags,

Publicerad 2008-08-11 21:35:43 i Allmänt,

Nu är det dags för natten, jag känner mig så bra nu när jag har tränat och varit duktig. Det är sån himla skön känsla efteråt, speciellt när man duschat och gjort sig fräsch också. Love it!
Så efter en lång och tröttsam dag så är det dags för natten nu, ska ligga och lyssna på musik ett tag först det är avkopplande :)

Funderar på att jag den här veckan ska gå upp lite tidigare och varje morgon gå ut och gå/jogga innan frukostför att förbränna lite fett :P Jag har fått massa komplex över min kropp nu när jag har varit inaktiv i ett halvår och bara vröker  mig massa godsaker, inge bra alls!

Ha en bra dag allesammans, imorgon ska jag upp med tuppen och motionera skulle inte sitta fel med en spark i baken så man verkligen orkar ta sig upp men jag har bestämt att jag ska klara det här, det är ju trots allt bara fyra dagar sen om jag tycker om det kanske jag fortsätter!

God Natt på er!

Hurtigt,

Publicerad 2008-08-11 20:02:49 i Allmänt,

Nu har jag varit ute och sprungit, det gick bra om man tänker på att jag opererade mitt knä 3:e april.
Jag börjar bli väldigt träningspeppad nu och så fort jag börjar med gymnastiken igen kommer jag blir träningsberoende, det vet jag. Jag var ju det innan jag skadade knät. Så nu har jag inte tränat gymnastik på över ett halvår, känns grymt jobbigt alltså.
Men inom en eller två veckor ska jag börja komma tillbaka, back on track lixom. Då ska det börjas med lättare övningar och fristående för att inte pajja mitt knä igen. Måste också fixa ett knäskydd innan jag börjar köra på så jag blir extra stadig. Nu ska jag kämpa som ett djur för att bli smal som förut och lika bra som förut viklket säkert kommer ta minst hela den här terminen men jag ska lyckas. Jag är envis!

Men nu ska svettiga jag gå och duscha kanske kommer ett godnatt inlägg sen också!
Kram

Regn,

Publicerad 2008-08-11 13:47:46 i Allmänt,

Jahapp, nu sitter jag här på jobbet och tittar ut på den svenska sommaren! REGN!
Satt ute i solen för en stund sen, men sen kom molnen och nu spöregnar det, inge kul alls.. Sitter och väntar på att min kollega Nicole ska komma hit snart för jag saknar henne. Men hon ligger hemma och sover och kommer nog inte förrän om en och en halv timme...
Jag får fortsätta läsa min bok så länge.


Det är lite tråkigt att inte kunna lägga in så mycket bilder, tråkigt med bara text men får inte in nå bilder när jag bor här nere så de får komma i helgen när jag kommit hem!

Fullspäckad dag,

Publicerad 2008-08-10 22:17:12 i Allmänt,

Den här dagen har varit mycket låång, vaknade hemma hos syster min. Vi åt frukost och gjorde oss iordning för att åka till Ikea, idag skulle jag få handla möbler. Äntligen!
Hemma hos syster min hade jag inte dom finaste kläderna, ett par jeans jag fått av henne och en tröja jag fått av hennes pojkvän och blöta skor från gårdagen. Så precis innan vi skulle gå så slängde min syster fram nya tröjor till mig och en kavaj, snacka om att jag såg ut som en buisness-woman, haha.. Men men syster och mor min tyckte jag såg fin ut så det fick jag väl acceptera var bara lite ovant eftersom jag inte brukar gå klädd sådär.

På vägen till Ikea bestämde jag, mamma och min syster vad för möbler jag skulle ha. Vi hittade det jag skulle ha ganska fort blev lite extra grejer som också var välbehövda, det som blev inhandlat var; MALM - Nattduksbord, BILLY - Hylla, 2 st vitrindörrar, 2 st helvita dörrar, 2 glashyllplan, 1 glasskiva som man kan ha på nattduksbordet för att inte få repor på det och gardinstänger. Så nu ska jag bara sälja min tv-hylla jag har hemma sen kan jag montera upp BILLY hyllan och inhandla lite mer jag ska ha. :)

Träffade Malin idag också sista gången innan hon åker till Italien två veckor!

Nu sitter jag nere i husvagnen för sista gången den här sommaren, nu är det bara en vecka kvar på sommarjobbet väldigt sköönt! Nästa helg blir det nog lite party för att jag jobbat klart, har ju jobbat 8 veckor av hela mitt sommarlov förstår inte hur jag har orkat men det har ändå varit lärorikt och ganska kul :)
Men nu ska jag göra mig iordning inför natten, kanske ska äta lite ost och kex innan John Blund kommer!

Puss o Natti!

Ändrade planer,

Publicerad 2008-08-10 02:09:17 i Allmänt,

Det blev lite ändrade planer, mor far och lillasyster åkte hem till min storasyster och henne pojkvän och fikade, åt middag och fikade. Sedan skulle hennes pojkvän ut på krogen så jag stannade kvar och vi kollade på film och åt chips och ostbågar :) Jag tycker om min syster väldigt mycket.
Nu ska vi alltså åka till Ikea imorgo istället och då ska min syster som är inredningsproffs följa med och välja möbler och inredning :D Det ska bli kul!

Nu väntar jag på att klockan ska bli 03:00 så jag får se på lite gymnastik OS på tvn.. Har ju inte eurosport så dår måste man ju kolla när det sänds på ettan.
Min fulla systers pojkvän kom också hem till slut, så nu ska väl vi sova snart :)


Natti Natti,

Bli medlem!

Publicerad 2008-08-09 13:57:46 i Allmänt,


Klicka på länken och bli medlem, man samlar ihop poäng och kan få 150 kr eller 200 kr presentkort på Kicks, blir du medlem via min länk får du 50 startpoäng redan från början. :)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=12266




Hemmafix

Publicerad 2008-08-09 13:41:58 i Allmänt,

Idag är det hemmafix inne på mitt rum som gäller, pappa ska hjälpa mig att sätta upp två hyllor och handtagen på mina garderober som egentligen skulle upp för länge sen.
Sen så ska jag fota min tv hylla som jag vill bli av med, den ska in på blocket idag vill köpa nytt!!
Sen om man har tid kanske man kan ta en sväng till Ikea och Skärholmen och titta på mer inredning hittade inte så mycket förra veckan, dock måste man ha någonstans att ha allt också.. Men de brukar alltid lösa sig ;)

Nu ska jag nog fixa mig själv och vänta på att pappa ska komma hem. :)

Jobbet,

Publicerad 2008-08-08 19:53:21 i Allmänt,

Just nu sitter jag på jobber och lyssnar på en usel radiokanal, RixFm. Sitter och väntar på att klockan ska slå 9 så jag får sluta. Sedan ska jag ta cykeln till Strängnäs station och åka hem för helgen, värsta skönt nästa vecka är sista veckan på jobbet sen är detta 8 veckors sommarjobb avklarat. Härligt!
Det sorgliga med att sluta här är att jag kommer inte att träffa min helt underbara kollega Nicole, det kommer vara tråkigt och jobbigt att inte träffa henne så ofta som jag gjort nu hela sommarn.
Nu ska jag gå och tömma myntautomaterna i duschen.

Tjing!

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela