Upp och Ner!

Publicerad 2008-09-30 23:35:38 i Allmänt,

Jahapp, den här dagen har verkligen gått upp och ner hela tiden. Jobbigt.. Sandra är hur kul som helst hon får mig att skratta om dagarna. Träningen gick idag åt skogen för jag var både trött och på alldeles fel humör.
Har inte så mycket  mer att säga, nu ikväll har jag tittat på Desperate Housewives, wiie! Sen har jag läst min bok som ska vara klar tills på fredag, Tristan och Isolde heter den..

God Natt!

Åt skogen med allt

Publicerad 2008-09-29 22:53:20 i Allmänt,

Plugget gick dåligt, jag gjorde annat. Sen åkte jag och pappa till syster för att hämta ett par värmebyxor..
Nu sitter jag här trött som bara den och tvinagd att plugga. Får försöka lära mig något iaf..
Lite vill man ju kunna, jag vill få bra slutbetyg så man måste ju satsa allt hela tiden och det är grymt jobbigt.

God natt!


Höstlov om 4½ vecka, wiie! Längtar!

HJÄLP MIG!

Publicerad 2008-09-29 20:20:12 i Bilder,

HJÄLP MIG!
Vad är jag snyggast i? Rosa eller blont?
 Funderar på att göra dunderchock med rosa snart! Men bara för någon vecka eller såå..


 

ROSA VS BLOND

Jag skolfotot 2:a året på gymnasiet.

Akut Sjukvård!

Publicerad 2008-09-29 20:05:46 i Allmänt,

Just nu försöker jag plugga Akut Sjukvård, jag har absolut ingen lust men gör det ändå. Alltså är det ganska svårt att få in det man läser. Men men..
Det vi ska ha läxförhör på imorgon är; Kärlkramp (angina pectoris), Hjärtinfarkt, Svimning (syncope), Hjärninfarkt, hjärnblödning (CVI), Epilepsi, Diabetes (sockersjuka), Förgiftningar (intoxikationer), Akut astma och Graviditet!

På övervåningen pratas det i telefon och pappa kollar i sina gamla skolböcker sen typ 70-talet, haha lite kul att se.. Men det stör en del. Sen stör väl jag mig själv också, för det första sitter jag här för det andra spelar jag massa musik.. Blä, ingen lust med det här men det måste helt enkelt bara göras. Huvudvärk har man också!

Limerick!

Publicerad 2008-09-29 16:33:13 i Allmänt,

Vi hade redovisningar på Engelskan idag, så var det en grupp som redovisade om The Limerick. Det är en sorts dikt som ska skrivas på ett speciellt sätt.

- Den ska vara 5 rader lång.
- Versens rytm skrivs A, A, B, B, A
- Sista ordet i rad 1, 2 och 5 ska rimma och sista ordet i rad 3 och 4 ska rimma.

Ungefär det man behöver veta för att sedan skriva sina egna lilla vers/dikt/ramsa vad man nu ska kalla det.
Det här blev mina och Sandras verk!

Nr 1.
The sun is shining outside
Even though you sit inside
Orange leaves on the trees
No mor buzzing bees
Now it's time to commit suicide

Nr 2.
I am the best
But you belong to the rest
You like fat food
I've got a lovely mood
You love big breasts

Nr 3.
The book is red
Just like Ted
You love green
and are very mean
I love my smart-ass head.

Haha vad tycker ni ? Livlig fantasi?

Bad-Hair-Day!

Publicerad 2008-09-29 16:25:19 i Allmänt,

Idag är ingen bra hårdag, det stog åt alla håll och kanter när jag vaknade. Kan bero på att jag gick och lade mig med fuktigt hår, men orkade inte föna. Sen måste jag försöka avvänja mitt hår med att inte tvätta det så himla ofta, då det resulterar fettigt hår hela tiden och dusch varannan dag. Det är för ofta!
Ska pröva duscha håret som Sandra, hon använder bara Eldorados Balsam. Det är tydligen bra för det har inga sulfater, silikoner, alkoholer och allt vad det nu är man inte ska ha i schampot eller balsamet.

Ni kan ju se i det tidigare inlägget att jag har uppsatt hår, därav Bad-Hair-Day!

Nu så äntligen!

Publicerad 2008-09-29 16:16:29 i Bilder,

Nu har jag äntligen fotat min jacka när jag har på mig den med min sjal. Skulle fota t-shirten också men den har mamma i sin väska, på sitt jobb. Så det får bli lite senare idag i så fall. Ni får nöja er med dessa bilder så länge!


Jacka och sjal från H&M



Jacka och sjal från H&M



Sjal från H&J


Sådär lite bild-update i alla fall!
Sjalen har jag vikt för att den är mörkare på ena sidan, eller rödare på den andra sidan är den mer guld-beige-aktig.

4 timmars träning!

Publicerad 2008-09-28 20:50:48 i Allmänt,

Idag sov jag länge, sen åkte jag och mamma och shoppade i Södertälje. Jag bytte min t-shirt till en större storlek och mamma köpte massa nya kläder eftersom hon fått presentkort när hon fyllde år!
Sen skjutsade hon mig till träningen som började klockan tre. Den slutade klockan sju, sen var det bara hem och äta middag.
Nu ska jag duscha sen sova! God Natt!

Film eller bara strö runt?

Publicerad 2008-09-27 21:07:17 i Allmänt,

Jag funderar på om jag ska slå på en film på datorn eller om jag heller bara vill strö surfa på nätet och sitta och sjunga och lyssna på tonvis med msuik ? Ett svårt val, jag börjar med det sistnämnda så kanske de blir en film lite senare.

En bild iaf!

Publicerad 2008-09-27 20:56:01 i Bilder,

Här är bild på min jacka som jag köpte igår, tog den från H&M's hemsida. Har ju ingen bra kamera här hemma och tog aldrig kort på den när storasyster hade sin kamera här. Det glömde jag.

Jacka från H&M 598;-


Så här ser den ut, jag köpte dock svart jacka. Ingen annan färg passade mig!

Köpt på H&M för 598 ;-

Kalas!

Publicerad 2008-09-27 20:47:17 i Allmänt,

Dagen började med att träna mina allra minsta småbarn som är 3 och 4-5 år. Det gick fint, dom är så duktiga!
Sen var de bara hem och börja städa lite, duscha, hjälpa mamma i köket sen kom hela släkten (nästan iaf) och vi åt massa mat och gott. Nu står magen i åtta hörn. Till middag blev det Potatisgratäng och något kött med rödvinsås, sen blev de ost och kex. Till efterrätt var det någon kaka/tårta alltså kladdkaka med något kladd på, mycket gott! Det fanns även lite bullar och kakor man kunde äta på.

Sprang runt och fotade med storasysters kamera en Nikon D40 tror jag de är.. Vill också ha en sån, men de är så jobbigt när man ska ha med sig den. Så jag ska börja med att fixa mig en digitalkamera sen kanske de blir att fixa sig en Systemkamera!

Shopping!

Publicerad 2008-09-26 23:54:01 i Allmänt,

Idag har jag Äntligen köpt den efterlängtade jackan, det blev också en sjal och en t-shirt.. Inga foton än så länge jag är alldeles för trött för det just nu. Dom får komma imorgon, då kanske de finns en vettig kamera att ta kort med också! Släkten kommer ju.
Allting shoppades på H&M och jag var i staden med Michelle min Bästis, det var kul. Hon köpte ett par lila strumpbyxor, dom var fina.
Strax innan vi skulle åka hem så började vi känna oss lite småhungriga, så vi tänkte att en sväng in på donken skulle sitta fint och typ bara köpa en hamburgare eller så.. Men istället gick vi till Hötorgshallen och gick och provsmakade massa nötter, choklad och mexicana chips eller vad de nu var. Sedan gick vi in på Hemköp för Michelle skulle köpa gurka till sin mor, och där inne fanns det också provsmak. Först var det någon brödbit men någon mindre god mjukost, sen var det någon stekt röra med korv, potatis och soltorkade tomater. Det var gott! Så det fick bli vårat lilla mellis, dessutom var det GRATIS!

Ikväll har jag och Michelle tittat på "Ett Monster till Svärmor" på kanal 5 med mina föräldrar. Vi har också smällt i oss en massa godis, usch nu mår jag inge bra. Jag har en tendens till att alltid äta för mycket godsaker. Dåligt dåligt!

Mammas födelsedag!

Publicerad 2008-09-26 23:46:40 i Allmänt,

Idag fyller mamma 45 år! Grattis Grattis.
Hon fick ett jätteroligt kort av oss och 500 kr att handla för på Kappahl, sen imorgon blir det släktkalas då kommer hon få fler presenter!

Utanför klassrummet...

Publicerad 2008-09-26 13:50:01 i Allmänt,

Jahapp, hittade en dator utanför klassrummet. Ska snart ha franska och är helt opeppad!
Glosor hade vi till idag och jag kan ingen, kanske en eller två. Pluggade till mitt prov som jag hade i morse istället, det var nog bäst så!
Provet gick helt okej, blir väl godkänd iaf.
Nu ska jag gå in!!

Kraam

Photoshop ?

Publicerad 2008-09-25 14:13:35 i Allmänt,

Alltså för mig är Photoshop ett helt äventyr. Jag förstår ingenting.
Jag älskar att ta kort, jag har ingen kamera. Jag vill fixa fina bilder men jag förstår mig inte på Photoshop. hur lyckat är det på en skala ?
Hur lär man sig? Försöker pröva allt möjligt men det blir bara knäppt...
Teach me how to do it! Får fråga storasyster annars, hon kan det där..

Så blev det,

Publicerad 2008-09-25 13:43:42 i Allmänt,

Nu bytte jagg design, blev denna!
Den andra var fin i början men tröttnade, det såg alltid ut som att inläggen belv så långa och bloggen kändes så mörk.
Jag vill ha lite fint sådär, någon gång i min livstid ska jag lära mig att göra min egna design. Då kommer den bli finfin!

Tjineling, pluggdags!

Färdig!

Publicerad 2008-09-25 13:40:55 i Allmänt,

Nu har jag städat klart mitt rum. Det tog lite mer än 1 timme, känns skönt nu är det gjort då slipper man föräldrarnas tjat om det också. Nu är det bara badrummet kvar men det tänker jag inte ta idag och definitivt inte ensam, då måste lillasyster Mathilda också hjälpa till!
Nu är det plugg-time!

Funderar på att byta designen, vill ha min egen men jag kan inte och vet ej hur man gör egen :/ Blää! Dåligt. Hjälp mig!

Cleaning time!

Publicerad 2008-09-25 12:03:28 i Allmänt,

Nu är det dags för att städa sovrummet, kanske tar lite i badrummet också. Men jag måste ju hinna plugga en hel del innan träningen. Så nu blir det att sätta på pumpande musik och ta fram dammtrasa och dammsugare, sen är det bara att köra på!

Hade Matte test idag, det gick faktist bra. Börjar förstå lite nu, känns skönt! Men längtar efter höst lov snart bara 4 veckor kvar!!

Lite stolt!

Publicerad 2008-09-24 22:15:11 i Allmänt,

Trots humöret och tröttheten jag hade för bara 2 timmar sen tog jag mig i kragen och började plugga. Jag renskrev alla mina anteckningar som jag hade det blev lite drygt 9 sidor..
Nu ska jag bara ta en titt igenom matteboken, vi har test imorgon och jag vill ju kunna lite då..
Så hoppas ni haft en bra dag, min har varit lite sådär upp och ner.
God Natt!

Skolfotot har anlänt!

Publicerad 2008-09-24 19:47:00 i Bilder,

Jag mina skolfoton har kommit de kom för en vecka, men nu har jag scannat in dom och lite så.. Orkar inte fixa till dom för jag kan ändå inte de så det är ingen idé.

Jag skolfotot 2:a året på gymnasiet.

Vad tycks ?



SP07C, min klass.

Här är min klass!
SP07C!

Jag orkar ingenting.

Publicerad 2008-09-24 19:37:59 i Allmänt,

Egentligen borde eller jag måste plugga, har prov på fredag och träning imorgon. Men jag har ingen ork, jag vill men orkar inte sitter bara och funderar på allt annat lyssnar på musik. Letar efter ny musik, allt för att tiden bara ska gå. Jag orkar inte har bara lust att gå och krypa ner i sängen och se på en film eller bara sova och vakna upp pigg och glad för att kunna plugga då men det funkar tyvärr inte så.

Idag på tåget när jag skulle åka hem från stan så va de en kille som satt mittemot mig, han satt och tittade på mig hela tiden då han inte sov och jag inte heller sov.. Och så fort jag tittade på honom så tittade han bort, riktigt gullig. Tihi, flirt på tåget!

TV4 i skolan!

Publicerad 2008-09-24 17:11:21 i Allmänt,

Idag så blev det ingen Psykológi lektion, eller ja bara 20 minuter. Vi fick veta att vi var en av de utvalda klasserna att vara statister under ett reportage. Björn och Jakob i min klass blev då intervjuade och jag syntes aldrig i bild. Så jag satt mest där och tittade på! Här är länken till klippet:

http://anytime.tv4.se/webtv/?progId=662474&treeId=902001&renderingdepartment=2.757

Loggan på TV4 bil.

Självklart gick ju både Björn och Jakob och skröt om att de nu var Tv-stjärnor!

Efter skolan va de sjukgymnastik, sen letade jag efter en jacka men alla är fula eller så sitter dom dåligt eller är för små. Det finns verkligen ingen jacka som jag kan ha.. Har inga pengar nu ändå men man vill ju ändå hitta någon man vill ha!

Knä - "examen"

Publicerad 2008-09-24 16:41:44 i Allmänt,

Ja min så kallade knä - examen gick väl helt okej men resultatet blev ungefär som jag väntat mig, bra men inte riktigt där ännu. Så jag ska fortsätta med min sjukgymnastik och så ska jag börja hoppa lite mer på träningarna så blir det nog bra så småningom. Jag ska fixa ett knäskydd också innan jag åker till Gävle på gymnastikläger med laget!

Nattii Nattii!

Publicerad 2008-09-23 22:44:22 i Allmänt,

Nu är det dags för natten, jag är trött!
God Natt på er alla!


Någon av er som lyckats göra något nytt idag?
Eller kanske är ovanligt glada?
Sprid glädjen vidare, man blir ju glad när andra är glada och kanske klarat något!

RONDAT - FLICKIS - FLICKIS

Publicerad 2008-09-23 22:42:29 i Allmänt,

JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD, jag körde Rondat - Flickis - Flickis på träningen idag. Och mina tränare tycker dom ser superbra ut så nu ska jag bara lära mig att körs utan pass så jag får vara med och TÄVLA! Jippie!
Man blir så himla lycklig när man klarar något nytt, för det första får man adrenalinkick och det är underbart man går och hoppar, skakar och är hur glad som helst. Och det gick inte bara bra på tumbling idag, det gick ju bra på trampetten också. Mina frivolter börjar få höjd, bra utspark och bra landningar. Kör jag dom riktigt bra och det blir ett tävlingsvarv kanske jag får vara med på det också!

JAG ÄR LYCKLIG!


En länk till youtube.com så man ser vad rondat - flickis - flickis är, dock kör jag endast två och avslutar inte med en bakåtvolt (salto, som killen på filmen gör.

http://www.youtube.com/watch?v=M6Twc3oMGyM

Glömde ju nästan bort..

Publicerad 2008-09-23 22:33:42 i Film,

Har ju glömt att berätta att jag var på bio med Malin och henne kompis Li Martina i söndags. Vi var på Sergel bion och såg på Wanted, den var riktigt bra. Ska försöka ladda hem den så jag kan se den igen.
Så det blev aldrig nå plugg för mig i söndags, det blev en tur in till stan med bio istället. Det var mycket trevligare än att sitta hemma och plugga då jag ändå gjort det hela lördagen!



Gå och se den, ganska mycket action men hur cool som helst!

Jag pluggar, mamma pluggar!

Publicerad 2008-09-22 22:57:51 i Bilder,

Hehe, det är så himla roligt när både jag och mamma sitter och pluggar.. Hon är bara barnskötare så hon håller på att utbilda sig till Förskolelärare och jag kommer gå ut skolan innan henne! Lite kul..
Det är dock inte allt för kul när hon frågar mig vad Interkulturella perspektiv och Postkoloniala teorier betyder, det kan ju inte jag..  Fast mamma förstår inte alltid allt jag frågar henne om heller så :) Det går  väl jämt ut!
Då frågar man moster om hjälp istället då hon är Fysiker, det var ju hon som hjälpte mig med Matten i lördags.


En flummig bild på mig från kryssningen!

Jag känner mig lite flummig pga trötthet, därför blev det en lite gammal och flummig bild från kryssningen!

(Bildbrist, ge mig en ny kamera eller 8:e december!)

Måndag, första veckodagen!

Publicerad 2008-09-22 22:49:44 i Allmänt,

Idag är det MÅNDAG, en ja vad ska man säga en nystart på en ny vecka.
Ganska lugn dag förutom att jag hade sådan mensvärk att jag knappt kunde gå eller stå så det fick bli ett besök till skolsyster och be om tablett. Sen gick det över på någon halvtimme..
Jag och Sandra blev klara med våran engelska text om Irländska (Iriska), sista förberedelserna blir på onsdag och nästa måndag redovisning.
På Psykologin satt jag upp och nästan sov, jag hörde fortfarande vad alla pratade om men jag var som i min egna lilla värld.

När jag kom hem var jag hungrig och åt en massa, tyvärr lite onyttigt.. Mensens fel, ha!
Sen blev de att gå ner till gympahallen och träna de stora småbarnen och jag fick en god nyhet av en annan tränare. Hon skulle ge oss massa nya barn för hon hade 27 stycken i sin grupp medan jag har 13 barn i min grupp!! Så hon skulle ge mig ungefär 7 stycken. Jag blev glaad!

Middag när jag kom hem, sen plugg som vanligt. Michelle kom förbi och var här länge vi åt lika chokladkaka som pappa köpt. Det var gott! Man behöver sig en extrakick när man pluggar.

Hoppas ni haft en bra dag!

Ingen ork!

Publicerad 2008-09-21 16:05:20 i Allmänt,

Jag börjar tröttna, allt segnar ner. Det ända man ser fram emot är träningarna.
Nu är det duschen och plugg som gäller för att försöka komma bort lite.

Lördagsplugg!

Publicerad 2008-09-20 23:38:33 i Allmänt,

Har pluggat så gott som hela dagen, min moster har hjälpt mig med Matten sen på slutet blev det lite franska också.. I morse tränade jag mina småbarn och dom är SÅ SÖTA! Man blir alldeles kär i dom!
Hoppas ni haft en trevlig dag jag är trött och det är träning som gäller imorgon!
Ha det!

Singing Bee!

Publicerad 2008-09-19 22:22:57 i Allmänt,

Tina och jag kollar på Singing Bee, vi äger dom så hårt. Kan allt ;) hehe.. Vill också söka in men är säkert för ung eftersom man kan vinna pengar man måste säkert va 18 då och de är ju inte jag..
Vi har ätit massa smörade popcorn och druckit läsk och bubbelvatten, snacka om att man måste besöka toaletten ofta!
Ha en fortsatt trevlig kväll, jag hoppas vi kan se på Mamma Mia sen!

Tina har anlänt till NB 40!

Publicerad 2008-09-19 19:02:11 i Allmänt,

Nu är Tina finally here :D Kom och störde i middagen, haha ingen fara de va roligt! Men nu sitter vi här och letar fram bra musik, men vi har så olika stilar så när jag tycker de är bra håller Tina för öronen och när hon tycker de är bra håller jag för öronen =) Men men, palla vara likadana. Vi är roliga och knäppa på vårt sätt det tycker vi är bra!
Vi ska förmodligen inte se någon film ikväll, det blir Sing-A-Long, Extra Extra och Singing Bee på TVn istället! Fiinemang!

Nu ska jag fortsätta vara social, bilder kommer under helgens fina gång!
Ha en bra kväll!

Step Up To The Streets!

Publicerad 2008-09-19 17:23:11 i Film,

Det blev att titta på Step Up to The Streets, den filmen är bara så bra. Ni måste se den!
Nu ska jag vänta på att middagen ska bli klar och få svar från Tina om hon vill umgås ikväll, annars kommer jag sitta som en hösäck framför datorn.. No fun at all.
Imorgon ska jag få träffa min minsta småbarns gymnaster, det ska bli jätteroligt. Dock måste jag lära mig en massa nya namn och det är jag inte alltid bäst på. Så jag måste planera vad vi ska göra på träningarna imorgon.. Ska ringa Maria och fråga hur mycket dom kan, så jag vet vad jag kan planera in!
Så det blir upp och hoppa tidigt imorgon, klockan kommer ringa halv nio!

Dreamgirls!

Publicerad 2008-09-19 14:52:43 i Film,

Det kom upp en låt från Dreamgirls när jag lyssnade på musik, helt plötsligt blev jag oerhört sugen att se på den filmen.. Nackdelen är att den är så hiiimla lååång.. Men jag vill se den den är bäst. Kanske ska se Step up to the streets istället, eller båda ?

Får  se vad det blir, båda har grymt bra soundtracks så man blir ju helt medtagen! Har ni sett någon av dom filmerna? Någon som har något tips på favoritfilm?

Sköönt!

Publicerad 2008-09-19 14:41:43 i Allmänt,

Idag blev det en kortare skoldag än förväntat, skulle sluta 14:50, fick istället sluta 13:50. Lyx!
Min franska lärare (som även är min svensk lärare) skulle på en föreställning så hon hann inte ha lektion med oss. Dock så gav hon oss massa pappren med grammatik-uppgifter som hon speciellt påpekade till mig att det var extra viktigt och mycket bra om jag gjorde dessa uppgifter. Det är så himla kul när man blir utpekad av en lärare! I love it, NOT!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske plugga för att bryta den obrutna trenden och fortsätta denna trend med att just plugga. Oj sluddrigt, jag är trött trots min nästan 10 timmars sömnen.. Men känns skönt att ha tagit igen lite från veckan då jag knappt sovit ett dugg.

Vad ska ni hitta på i helgen? För min del blir det att plugga med moster och en massa gymnastik!

Dagens höjdpunkt!

Publicerad 2008-09-18 17:46:20 i Allmänt,

Haha jag tycker de va ganska roligt :) Sandra blev lite less på att gå på ställen där hon inte kände igen sig!

Sandra: Ååh Linnéa när är vi framme?
Jag: Efter alla nerförsbackar..
Sandra: När fan kommer dom?
Jag: Efter uppförsbackarna!

Lätt att drömma mig bort!

Publicerad 2008-09-18 16:35:02 i Allmänt,

Nu har jag suttit i flera timmar här vid dator och kollat på oändligt många Idol-auditions, och därmed har jag också faktiskt glömt bort att plugga.. Har lite att göra till imorgon.. Mest läsa lite saker, men är inte allt för säker vad vi hade för franska läxa.. Åh blir så arg på mig själv och nu är jag alldeles för trött för att plugga.. Ska vänta på maten sen byta träningskläder.. Ska ju iväg på träning om 1 och en kvart..
Snacka om guldfiskminne eller en aning lätt att drömma sig bort bland musiken och teknikens värld!

Hoppas ni har bättre minne än jag har ibland!

Orientering på Lida!

Publicerad 2008-09-18 14:04:50 i Bilder,

Imorse blev man väckt av en ringande mobiltelefon, det var Sandra.. Hon fick tydligen skjuts till mig av sin far så hon skulle slippa åka kommunalt. Så då var det bara för mig att gå upp.
Jag åt frukost och en timme senare bar det av till Friluftsgården Lida. Syrrans pojkvän Henke skjutsade oss dit :) Tackar!
Vi va först där, men allt eftersom droppade det bara in fler och fler.

Jag och Sandra hade redan innan valt vilken bana vi skulle springa, den Medel Svåra. Den var tillräckligt svår för oss och våran start-tid var 9.01 slut-tid 9.59, alltså sprang vi på bara 58 minuter! Stolta!

Efter orienteringen skulle man göra en svensk uppgift, vi åt först gjorde den sen. Gick hem därifrån sen som man var tvungen att göra. Det var roligt!

Sandra äter!

Orientering på Lida!


Sandra och Jag, snygga efter en tur bland svenska skogar!

Orientering på Lida!


Nu är man helt mör i benen, dessutom har jag gymnastikträning ikväll. Sköönt!
Tack Sandra för en helt underbar dag i skogen med dig, hur kul som helst. Du och jag är gjorde vinnarskallar :D

Storhandla!

Publicerad 2008-09-17 21:06:58 i Allmänt,

Nu ikväll har jag varit och storhandlat med pappa, först åkte vi till Bauhaus för att köpa jord och nå lampor till husvagnen. Sen åkte vi till Ica Maxi och handlade massa mat. Så nu är jag jätte trött!
Ska göra iordning all matsäck till imorgon då alla 2:or i skolan ska orientera. Jag och Sandra kommer springa vilse!

Sjukgymnastiken snart slut..

Publicerad 2008-09-17 21:03:19 i Allmänt,

Idag på sjukgymnastiken fick jag goda nyheter men ändå lite tråkiga.. Nästa onsdag ska jag gör "Knä examen". Jag ska göra 6 månaders-tester för att se om mitt knä är så gott som bra. Klarar jag det så kommer jag inte behöva gå på någon mer sjukgymnastik, klarar jag det inte får jag fortsätta ett tag till.
Sen ska jag få börja små köra vissa framåt varv på gympan :D Det ska bli spännande.. Men ska inte börja köra frivolter och så förrän när jag ska på läger upp till Gävle, där finns kuddgrop så då ska jag köra ner i den för att träna på att släppa ut volten ordentligt. Det är inge bra att släppa ut den för tidigt, då är det lättare att skada knät.
Kommer sakna min sjukgymnast Anne, hon är så himla gullig! 

Tisdagar är låånga dagar!

Publicerad 2008-09-16 23:43:23 i Allmänt,

Som ni kanske vet sen tidigare är Tisdagar oerhört långa dagar, skolan börjar 8.10 och slutar 15:20, sen är det hem fort slänga i sig något att äta sen åka iväg till träningen. Till och från träningarna sitter man och pluggar så mycket som man orkar, när man sedan kommer hem igen äter man och pluggar ännu mer! Exakt så har min tisdag sett ut!

Men känner mig lite smånöjd att jag pluggat nu, eftersom jag inte fick något gjort igår!
Orkar inte kommentera träningen med något långt, så det gick skitbra i början sen blev det bara pannkaka av allt ihop. Nästa gång hoppas jag det går bra hela vägen, jag är ju trots allt grymt envis.

Sängen kallar, vi hörs!

Vilket misslyckande!

Publicerad 2008-09-15 23:16:13 i Allmänt,

Jaha, det här med pluggandet gick åt pipsvängen. Inget gjort över huvud taget. Jag hittade istället Digestive kex i skåpet och mass Brie ost i kylen de tyckte jag var bättre att äta på än att plugga...
Sen har jag skickat låtar till Sandra och ja, laddat hem filmer.. Sängen är inte heller särskilt lockande, även fast jag vet att det är tidig och lång dag imorgon..
Jag blir så less på mig själv!

Måndag!

Publicerad 2008-09-15 20:19:02 i Allmänt,

Idag är det måndag och jag har mått bra, förutom att jag gått runt och nyst som en tok. Men annars så är det fint :)
Skolan gick bra, ingen god mat alls.
Ikväll så har jag varit gymnastiktränare till barnen och jag träffade min gamla gymnast Thea, åh så stor hon blivit. Kommer sakna henne, men jag har ju hennes storasyster så jag kanske får se henna ibland ändå!
Nu resten av kvällen ska jag spendera med massa plugg, har franska, matte och engelska och allt att göra så det blir nog.. Jobbigt!

Ska lägga upp lite bilder här sen också!
Ha en bra kväll!

Musikfreak!

Publicerad 2008-09-14 22:38:13 i Allmänt,

Jag är helt Galen i musik! Nu ska jag gå och sova och lyssna på all ny musik jag tankat ner.
Musiken är mitt liv!
Hoppas ni är friska och glada och haft en underbra helg.
God Natt Och Sov Gott!

Min helg!

Publicerad 2008-09-14 22:34:47 i Bilder,

I fredags var jag i skolan, direkt efter skolan åkte jag in till stan med Tina. Vi letade efter en jacka till henne och en sådan hittade vi. En röd söt sak! Sen så köpte hon en ögonfransböjare också.
Efter stan åkte vi hem till mig, då var lillasyster klar med middagen. Korv och pommes, gott!
Senare på kvällen gick vi och köpte chips och godis, vi skulle se filmen "En på miljonen" på tv. Den var ganska bra, lite smårolig. Sen började jag och Tina fota en del och bytte kläder, sminket fick ligga på hyllan den här gången.
 Vi har alltid otroligt kul tillsammans!

Klänning!




Stylade by me!

                  

Tack för en otroligt trevlig kväll!




På lördagen var det dags för sista kursdagen i Baskursen, äntligen är den avklarad känns oerhört skönt.
Kursen bestod av lekar, dans, teori, avslappning, hinderbana och utdelning av Intyg! (Kan fota det senare)
Efter kursen var det time att träffa Malin, efterlängtad var hon. Vi har inte umgåtts sen någon gång i somras eller till och med innan sommaren. Uscha så får det inte vara!
Jag och Malin gick och åt på Taco Bar i Kungshallen, det var mys. Tog sedan en promenad därifrån genom Gamla Stan - Slussen - Söder. Sen var det hemresa!
Hemma satt vi vid datorn, jag masserade Malin och sen så bara chillade vi tills hon skulle ut och övningsköra med sin pappa.

Malin!



(Bilden är från innan sommaren någon gång!)


När Malin gått så satt jag kvar vid datorn och mådde dåligt, min mage var helt knas och bråkade med mig hela dagen. Typ lite halvt magsjuk! No good.

Idag söndag har jag mest gått runt och degat och mått grymt dåligt. Tog en promenad ner till centrum för att kolla om Biblioteket var öppet för mamma ville veta, men det va det inte. Sen gick jag förbi Malin sen hem för att träffa Michelle som varit bort i Turkiet en vecka. Hon kom hem brun och med en parfym till mig! (Bild senare)

Så idag har varit en sjukdag, nyser hela tiden, magen är skum, illamående och frossa till och från. Känns peppande att gå till skolan imorgon, eller inte! Jag vill inte vara sjuk!

En rolig dag!

Publicerad 2008-09-12 19:04:41 i Allmänt,

Idag har varit en rolig dag och roligare kommer den bli. Först skolan, endast tre lektioner och dom va faktiskt ganska chill.. Franskan va nice, rektorn kom och visade bilder från när hon varit på Madagaskar i somras. Folket pratar franska där så min lärare tyckte att hon skulle komma och visa lite. Det var mysigt, så vår lärare glömde bort läxan vi hade till idag. Men istället fick vi mer läxor tills på tisdag..
Direkt efter skolan gick jag hem en snabbis och laddade telefonen några minuter sen skyndade jag mig ner till tåget. Jag skulle ju åka in till stan med Tina.
I stan köpte Tina en röd jacka, (fotar den sen) och en ögonfransböjare. Jag köpte en tunika från GinaTricot till mamma för hon ville ha den!

Nu ska jag städa iordning mitt rum, sen ska jag och Tina gå ner till centrum och köpa lite godis till kvällen!

Vaknat på fel sida..

Publicerad 2008-09-11 23:31:51 i Allmänt,

Nu är det dags för natten efter denna lite småtvära dagen.. Jag tror nog att jag vaknade lite på fel sida. Humöret har gått upp och ner och jag har gått från att vara slö till att vilja göra hur mycket roliga saker som helst. Konstigt det där.
Men nu är jag trötter!


God Natt och Sov Gott!

Tvättmaskinen!

Publicerad 2008-09-11 23:29:43 i Allmänt,

Tvättmaskinen gick sönder i förrigår, den började lukta bränt över hela huset så vi var tvungna att stänga av den mitt i en tvätt.. Så igår fick pappa springa fram och tillbaka till Grovtvättstugan och tvätta där.. Men idag så kom det en nisse och fixade maskinen, det var kretskortet som hade brunnit.. Scary, ni ska få se bild på lite sot :)

Så här ser min tvättmaskin ut! Fin va ? :)



Så här sotigt var det under ytan, något hade brunnit!



Och så här ser det ut i tvättmaskinen när man tagit bort "locket"!



Det var kretskortet som brunnit upp lite grann, så nissen kom och bytte ut det sen funkade den lika bra som innan!



Skrev det här inlägget innan träningen skulle egentligen laddats upp då, men vad tror ni händer ?
Internet laggar och stängs av, jag blev lite på tvären och gav upp, hade trots allt lite brottom. Missade tåget så pappa fick skjutsa mig till hallen. Träningen var ganska soft, körde mest trampett sen fick jag lära mig lite av friståendet :)
SVÅRT
men ROLIGT!

Sängdags!

Publicerad 2008-09-10 22:21:38 i Allmänt,

Nu ska jag göra mig iordning för natten plugga li8te på franska-glosorna och läsa psykologin.. Behöver försöka förstå lite mer än vad jag gör. Kan vara bra att börja små förbereda sig inför provet. Sen om jag orkar ska jag ta sista sidorna i svenska boken, annars får det vänta tills imorgon när jag åker till träningen!

Sov gott folket, dagar som denna kommer igen!

Gott!

Publicerad 2008-09-10 20:48:46 i Allmänt,

För att hålla mig vid liv när jag pluggar äter jag ÄPPLEN, supergott och det går flera gånger bättre att plugga!

Åh, jag bara sitter här och skriver onödiga inlägg istället för att plugga, blä..
Bara två år kvar..

Trotsar tröttheten!

Publicerad 2008-09-10 20:46:08 i Allmänt,

Trots att jag är grymt trött från dagen så sitter jag och pluggar matematik. har Många tal kvar att räkna! Har mattelektion imorgon och då är det bra om man räknat det vi gick igenom förra lektionen.. Svårt är det, men de funkar sen ska jag läsa lite French, Psykologi och min svenska bok SEN ska jag sova!!




Ta mig dit jag vill!

Onsdag = Träningsdag!

Publicerad 2008-09-10 20:42:19 i Bilder,

Onsdagar är seriöst värsta träningsdagarna för mig.. Jag har sammanlagt 3 lektioner i skolan (ibland 4), en av dom är Idrott. Aktiv som jag är så är man alltid med, eller så mycket jag kan iaf då jag fortfarande inte är helt bra i knät. Direkt efter skolan åker jag in till S:t Eriksplan för att gå på sjukgymnastik, likså där tar jag i som en björn och man blir ju grymt svettig och är helt slut på eftermiddag/kvällen sedan.
Sen är det ju så att jag tränar på tisdagar och torsdagar också, så jag tränar 4 gånger på 3 dagar! Ändå är jag inte fullt så muskulös som man kan tro, det är nog pga av att jag inte kan köra ordentligt för knäts skull.
Men man kan ju inte påstå att jag är en hemmasittare som sitter vid datorn och tv:n hela tiden och smäller i mig en massa läsk och godis =)




Bilden bjuder jag på, den är från kryssningen!

Helt vanlig tisdag..

Publicerad 2008-09-09 22:46:28 i Allmänt,

Min tisdag började segt imorse, lång skoldag även fast vi fick gå betydligt mycket tidigare från sista lektionen. Men min grupp var klar med rollspelet som vi ska spela upp nästa vecka så det var skönt. Trots det var det bara hem och stressa för att sedan skynda sig iväg på träningen! Och överlycklig som jag är har jag nyss berättat det i det tidigare inlägget!

Nu är det dags för natten, jag är übertrött nu!
Hoppas ni haft en superdag!
God Natt sov gott!

Jag klarade det!

Publicerad 2008-09-09 22:43:28 i Allmänt,

Äntligen, nu är jag så lycklig. Jag körde Rondat-Flickis direkt idag på träningen. Blev helt överlycklig, det är sekunderna precis innan man tycker det är helhemskt men när man väl kört så är det en helt underbar känsla!
Nu ska jag fortsätta i den här takten och lära mig att köra utan pass och möjligtvis två flickisar så jag kan vara med och tävla, eller Rondat-Flickis-Salto.. Förstår ni inte gympa snacket, be mig lägga upp en film så ska ni få se!

ÖVERLYCKLIG!

Resultat!

Publicerad 2008-09-08 19:50:46 i Allmänt,

Hade första träningen efter Baskursen med mina barn idag, gjorde övningar jag lärt mig där och det gick hur bra som helst. Dock är det ganska få barn så det är lite jobbigt.. Ska prata med ordförande så hon kan fixa in fler, det ska vara gymnaster som ska komma men dom kommer inte..
En viktig sak jag lärde mig på kursen var att man måste ha TÅLAMOD, det är jätteviktigt så man inte skyndar fram allting bara för att man vill att de ska bli bäst. Det ska vara roligt också! Men man börjar redan se vissa framsteg och det ÄLSKAR jag!

Baskurs på Lillsved!

Publicerad 2008-09-08 19:46:11 i Allmänt,

Mellan Lördag och Söndag var jag på gymnastik-kurs Baskursen. Det var jätteroligt, långt ute på Värmdö (Lillsved) och det var en aktiv kurs så vi lekte en massa barnlekar gjorde hinderbanor, jobbade i grupper redovisade lite saker.. Och man fick hur mycket nya inspirationer som helst, nu kommer jag vara jätteduktig på att ta hand om barn och planera träningarna så de får en rolig, spännande och allsidig träning!
Kursen är en dag till det är på lördag!

På kursen träffade jag 3 nya kompisar, 2 stycken från GK Hermes och en från Gripsholmsgymnasterna, hur trevliga människor som helst.. De från GK Hermes tyckte jag skulle börja i deras lag men eftersom jag nyss bytt förening så hoppar jag nog över det!

Min helg har varit ganska tröttsam var helt utmattad på söndagen men hur rolig som helst, hoppas ni haft en lika underbar helg som jag!

Mamma Mia!

Publicerad 2008-09-08 19:40:08 i Film,

I fredags var jag på bio med Linnéa P, en av alla dessa Linneor jag känner! Det var hur kul som helst, vi såg på Mamma Mia.  Har ni inte sett den se den! En stor rekommendation från mig och alla andra jag känner som sett den, man blir helt medtagen och sitter med och sjunger till och med! 
Efter bion så åkte vi till Söder, där på Medborgarplatsen hade som en tävling "Last man standing". Den som stod längst och höll handen mot den röda "väggen" fick resa hur mycket den ville under ett helt år med en kompis. Se bild!



Efter det träffade jag min klasskompis Timmy som fyllde 18, han var ganska onykter... Kan ju säga så här att idag kom han inte ens ihåg att han träffat mig, det var lite roligt :)

Läxa klar!

Publicerad 2008-09-07 21:49:17 i Allmänt,

Laborationsrapporten är klar!
Nu är det dags att borsta daggarna och sedan krypa ner till kojs!
Vi hörs imorgon!
GODNATT!

Alldeles för trött!

Publicerad 2008-09-07 19:35:55 i Allmänt,

Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att jag piggnar till lite grann, måste plugga sen.. Och sen är det bara dags för sängen jag håller på och kollapsar av trötthet.
Så jag skriver om min fredag och helgen imorgon så fort jag har tid!
Hoppas ni andra kanske är lite piggare än jag!


 

Ha det bäst, och god natt!

Dålig uppdatering!

Publicerad 2008-09-07 17:58:05 i Allmänt,

Det har varit dålig uppdatering nu i helgen för att, i fredags var jag i skolan, gick till Malin , gick till Melina, gick hem sminkade mig och bytte kläder åkte in till stan och gick på bio. Kom hem på natten och skulle upp tidigt på lördagen för att..
Igår skulle jag på kurs, Baskurs ute på Lillsved.. Är ju gymnastiktränare så jag var där lördag - söndag. Kom hem idag och var helt utslagen är det fortfarande..

Kommer lite roligare inlägg senare när jag orkat duscha och lite såå...
Hoppas ni har haft en superbra helg!

Flickisar och Saltos!

Publicerad 2008-09-04 22:47:37 i Allmänt,

Woho, jag börjar känna mig lite modigare nu. Har kört snyggare flickisar, dom känns mycket bekvämare nu eller hur man nu ska uttrycka sig och saltosarna måste jag fortfarande jobba lite på.. Vågar lixom inte allt för mycket utan någon som passar och den personen måste jag också lita på!
En stor anledning till att jag är så feg är nog mitt knä också, har hänt att det gjort ont i någon landning och att det känt som att det varit på väg ur i led igen :/ Inte bra!

Annars gick träningen bra, fick se friståendet det var snyggt och bra musik men ganska svårt att lära sig.
Nu ska jag göra mig iordning för natten tror jag, jag är väldigt kissnödig så ett besök på toaletten är behövande nu!

Hoppas ni haft en trevlig kväll!

Dagens Outfit ...

Publicerad 2008-09-04 15:23:43 i Bilder,

Dagens Outfit på Mig!




Tröja/Linne - GinaTricot
Marinblå utsvängda jeans - GinaTricot

Tycker inte alls om att det blir så himla dålig kvalité på bilderna, längtar tills jag fyller år. Då ska jag önska mig en digitalkamera!
Javisst det är ett tag kvar tills jag fyller år men men..

Läxor!

Publicerad 2008-09-04 15:11:43 i Allmänt,

Ganska lugn dag än så länge, jag var jätteseg imorse när jag skulle kliva upp kom upp efter ett tag. Var i skolan 1 och ½ timme, gick hem en sväng och åt filmjölk med solrosfrön, linfrön, russin och lite socker och kanel på. Mycket tuggmotstånd inte det godaste men hade idé brist på lunch. Det där är lite smånyttigt också!
Sedan gick jag tillbaka till skolan, skrev nästan klart min laborationsrapport och så räknade jag matte. Nu är jag stolt. Har dock fortfarande franskan kvar.. Men den ska jag strax börja med.

Nu sitter jag och försöker hitta gymnastiktränare som kan träna mina barn på lördag jag och den andra tränaren kan inte komma så det är bara hjälptränaren som är där... Måste hitta två till som kan hjälpa till!

Min Onsdag!

Publicerad 2008-09-04 00:23:40 i Bilder,

Min onsdag började tidigt, hade lektioner till klockan 11:30, sen åt jag lunch med Sandra.
Sedan gick vi till stationen, hon skulle hem och jag skulle in till S:t Eriksplan på sjukgymanstik, min sjukgymnast har bytt ställe så då flyttade jag med henne dit. Det gick bra förutom att hon typ dödade mina ben, och så var jag ganska trött från gårdagens träning också.

Efter det åkte jag in till Centralen för att gå in på AkademiBokhandeln! Där köpte jag;



En svart mapp med grå streck och med massa olika fickor i superbra, 79 kr.

En almanacka, 79 kr.

Rutigt kollegieblock, 25 kr.



Efter det besöket åkte jag hem, hemma åt jag middag och idag serverades Spagetti m. köttfärssås. Sen fixade jag och pappa mitt rum, han åkte iväg och köpte ny vitrindlrr eftersom ena inte passade.. Sen gjorde jag och Michelle en laboration, tittade på Idol. Jag bytte lakan i sängen bäddade, ficade iordning alla saker. Här kommer bilderna!



En del av röran som var innan allt blev klart!

        

Det första man ser när man tittar in i rummet från dörren!

               

Ungefär lite så här ser det ut nu, Vit BILLY-hylla, min fina tavla, och de två nys silvriga hyllorna!



Är det någon som vill ha GB - badbollar, har fem stycken. Tog med mig dom från jobbet i somras fanns ett helt lager med såna. Hojta till om ni vill ha en, jag har inget att ha dom till!





Dom är ju oöppnade också! =)


Nu är det sängdags för mig, uscha det har blivit alldeles för sena kvällar den här veckan. Inte bra alls!
* GOD NATT! *

Klart!

Publicerad 2008-09-03 23:58:31 i Allmänt,

Nu är det klart! Fotat har jag gjot lite också, det blev lmed mobilen orkar inte springa runt och leta efter kameran som ändå inte är så bra och batterier som jag inte ens är säker på att det finns. Så nu ska bilderna bara in på datorn sen upp på bloggen. Ska berätta om min dag sen också. Jag börjar blir trött så de lär ju bli ungefär lika flummigt som det här inlägget :)

Mera bilder, det tycker vi är kul!

Lite trög..

Publicerad 2008-09-03 23:00:47 i Allmänt,

Hehe jag kanske är lite småtrög men det går framåt.. Ett av mina fina glas gick sönder de bara välte och gick av :( Lite tråkigt dom är så himla fina!
Nu har jag fått in allt jag ska ha i min BILLY-hylla, nu är det bara högen med kläder och allt annat som ska tas om hand. Men det är snart gjort, sen blir det lite foton med mobilen, kan fixa med kameran lite senare om det inte redan finns laddade batterier.. Hm, vi får se, eller ni får se sen :)

Snart så..!

Nu är allt på plats!

Publicerad 2008-09-03 21:28:01 i Allmänt,

Så där ja, nu är ÄNTLIGEN ALLA mina nya mölber helt ihopmonterade och på plats!  Nu är det bara alla mina grejer som ligger i stora ICA och COOP - kassar som ska plockas upp och rensas lite. Vissa saker kanske jag skickar upp på vinden.
Så jag hoppas att jag kan få upp det här lite snabbt, så ni kan få se hur det ser ut som jag lovat för ganska länge sedan. Men som sagt det har blivit fördröjningar då allt inte passar ihop!
Nybäddad säng har jag också, ska bli skönt att krypa ner där ikäll.

Skriver senare, hoppas ni haft en bra dag för det har jag!

Dags för natten!

Publicerad 2008-09-02 22:41:49 i Allmänt,

Nu är jag helt utmattad vilket man borde vara efter en dag som denna. Hoppas ni andra har haft superbra dagar men nu tycker jag att jag förtjänar en god natts sömn. Och jag är säker på att jag kommer ha träningsvärk, Igen! Finns dock en liten charm i det hela, och då vet man att man har varit duktig och kämpat!

God Natt nu ska jag drömma om rondatter och flickisar!

Vad ska ni drömma om ?

Bilder från Kryssningen!

Publicerad 2008-09-02 22:37:20 i Bilder,

Silja Galaxy, Båten jag åkte med!



LÖRDAG!

Utsikt från bordet vid Buffén, Vinflaskor.


        

Jag sitter vid bordet och väntar på mitt sällskap vid Buffén, syster 1 och 2 med respektive pojkvän!



Jag och Henke, Sophias Pojkvän. Sophia. (Henkes hand)

         

Valdemar Lovisas pojkvän. (Henkes hand). Och jag igen!

         

SÖNDAG!
Bakisdagen!

Jag och lillasyster Mathilda tog en promenad på däck medans alla andra låg och sov och mådde dåligt.

         

Vattnet är så underart att titta på!  Och vi mötte en annan båt på Åland!

        

Mamma och Pappa!

        

Grill House där vi åt godaste maten och denna bild får avsluta allt för den här gången!




Jag kan meddela att det var otroligt roligt, nästa gång jag åker på kryssning ska jag vara Myndig!!

Wohoo!

Publicerad 2008-09-02 22:11:19 i Allmänt,

Yes nu funkade det ÄNTLIGEN! Bilderna är snart inne här alltså.
Nu blev jag lite småglad, det tycker vi om!

Lång och intensiv dag!

Publicerad 2008-09-02 22:03:22 i Allmänt,

Den här dagen har varit rusktigt lång och intensiv. Inte en lugn stund har man fått.. Knappt i alla fall.
Dagen startade med att väckarklockan ringde 06.00, så då va det upp i duschen, äta fruksot och fixa sig.
Sedan gick jag till skolan, småpratade lite med Sandra. Sen var det Franska, fick ytterligare en bok och en skiva men den första boken ska vi lämna tillbaka på fredag, sen var det Matematik och läxförhör det gick sådär, Rättskunskap efter det och likaså där var det läxförhör. 12.20 Äntligen en efterlängtad Lunch!
Hela eftermiddagen hade jag Akut Sjukvård, det är faktiskt riktigt intressant. Min lärare har tidigare jobbat inom ambulansen och sjuksköterska så han är riktigt bra!

Efter skolan skyndade jag och Sandra hem till mig slängde in mina böcker hemma sen åkte jag till träningen köpte middag på vägen som bestod av en Ost/Skink Baguette, en Kexchoklad, två Äpplen och en Loka citron.
Träningen gick super bra körde n ä s t a n Rondatt - Flickis direkt, men istället fick jag som "läxa" att gå hem och tänka och drömma om att jag gör det, sen nästan vecka SKA jag köra direkt och sluta fega!!

Hoppas allt är bra med er, ska göra ett nytt dumt försök med att ladda upp bilderna från mobilen vilket känss förgäves..

Jag ger upp av trötthet!

Publicerad 2008-09-01 23:06:02 i Allmänt,

Nej det funkar inte alls, jag blir ju galen. Jag vill ju kunna lägga in bilderna på datorn! Får försöka med det där när jag har ork och längre tid på mig. Nu måste jag skyna mig till sängen det är en lång dag imorgon, börjar 8.10 och kommer inte komma hem förrän halv 10 för jag ska träna. Men träning är bra och skönt, då får man rensa tankarna lite och träffa kompisar! Jag älskar att träna!

Hoppas ni har haft en underbar dag, nu ska jag leta reda på den pipande telefonen sedan är det sängdags!
God Natt och dröm sött!

Jag blir tokig!

Publicerad 2008-09-01 22:57:29 i Allmänt,

Jag förstår verkligen inte vad som blir fel ibland när jag ska lägga in bilderna till datorn från mobilen, det står att enheten är upptagen och man måste vänta tills den tänkt klart. Det gör jag, uppdaterar sedan men det är bara vissa bilder som kommer fram, sen kommer samma ruta upp igen att enheten är upptagen. Ibland funkar det att bara uppdatera en gång ibland (som nu) funkar det inte alls.. Jag blir stentokig!

Och nu blir jag ännu mer tokig, en av våra trådlösa telefoner har dåligt batteri men vet inte vart den ligger någonstans. Måste hitta den annars kommer jag inte kunna sova! Ska göra ett sista försök med bilderna men ja, vi får ju se hur det går!

Jobbigt när man inte förstår!

Publicerad 2008-09-01 22:47:35 i Allmänt,

Nu har jag varit tränare för de små liven, dom var duktiga idag och vi börjar få lite pli på dom. De är lite skrikiga, så man måste lugna ner dom och få deras uppmärksammhet hela tiden, men de ska nog bli bra så småningom. Får man hoppas på i alla fall!

Efter det var det bara att åka hem igen, äta ogod middag Pulvermos och Falukorv (?). Inte favoritmaten direkt men ätbart.
Sedan var det bara att slänga sig över alla läxor jag var tvungen att göra, jag började med att försöka mig på Matematiken men det gick åt pipsvängen så jag slängde iväg boken och tog tag i Akut Sjukvård, den var faktiskt lite intressant. Sen renskrev jag Rättskunskapen jag ska ha förhör på imorgon och Franskan orkar jag inte ens plocka upp. Nu räcker det för ikväll, mamma kunde inte hjälpa mig med Matematiken och jag är alldeles för trött för att tänka just nu.
Skulle inte sitta fel med ett mattesnille som kunde hjälpa mig just nu, en stor bamsekram skulle jag inte heller tacka nej till!

Nu innan jag ska sova ska jag försöka få in bilderna från kryssningen.
Ursäkta för sluddrigt inlägg är superdupertrött!

Fullt upp!

Publicerad 2008-09-01 16:38:27 i Allmänt,

Den här dagen är verkligen fullproppad med saker att göra, först var det skolan, sen var det bara hem och sätta sig och ta det lite lugnt för att sedan hinna plugga lite. Nu ska jag iväg och vara gymnastik tränare i 1 ½ timme. Ska bli roligt!
Sen är det bara att skynda sig hem igen för att fortsätta på läxorna. Det kommer bli en lång och jobbig kväll, har mycket att lära mig tills imorgon även fast jag redan kan det mesta.

Så här är det fullt upp, känns nästan lite stressigt när man vet att man måste hinna med så mycket.

Hoppas ni andra har en kanske lite lugnare och skönare dag än jag!

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela