Ännu en månad förbi

Publicerad 2009-12-30 22:14:11 i Allmänt,

Kan inte fatta hur fort allting går hela tiden, snart är december slut och jag tycker nyss den månaden startade. Men jag längtar till det nya året verkligen, jag tror det kommer hända massor med bra saker då.
Jobbet rullar på och går bra det känns bra, längtar till nästa lön. Vill shoppa massa mer, har knappt hunnit det dom här dagarna. Imorgon är det Nyårsafton, jag längtar på ett sätt men ändå inte.

Hoppas ni får en bra Nyårsafton! ♥

Bild på det röda håret

Publicerad 2009-12-30 11:11:45 i Bilder,

Det här blev resultatet, jag är nöjd men fortfarande ovan såklart.
Rött blev det i alla fall och snyggt!


Av någon anledning tycker jag det är enklare att fota via spegeln.

Vad tycks?

Redhead

Publicerad 2009-12-30 00:34:29 i Allmänt,

Jag har härmed färgat håret rött! Bild kommer! Var bara tvungen att uppdatera gör ju det otroligt sällan nowdays. Sorry. Men har viktiga saker att göra. Jobbar och står i ju!
Ha de bra!

Lugn dag

Publicerad 2009-12-27 21:45:56 i Allmänt,

Det har varit en riktigt lugn dag idag, även jobbet var riktigt lugnt inte alls särskilt mycket att göra över huvud taget. Trota detta har jag lite huvudvärk vilket inte känns helt okej men det går nog över snart, ska ta och planera morgondagen då jag ska förbi banken och kanske kolla efter lite grejer på mellandagsrean och sådär. På kvällen blir det att träffa hela "Vi 5 gänget" från 9:an, det ska bli nice. Får se vad vi hittar på.

Hoppas ni har haft en härlig söndag!
Många kramar Néa

Awake

Publicerad 2009-12-27 12:53:33 i Allmänt,

Nu är jag vaken igen efter att ha fått sova ut ordentligt nu ska jag bara göra mig iordning och låta tiden gå lite framåt så jag kan börja knata iväg till jobbet. Skönt att egentligen slippa jobba morgon det kan faktiskt vara lite jobbigt. Gillar nog mest kväll :) Fast det är mycket mer praktiskt att jobba morgon man får som mer gjort om dagarna då.

Nä nu ska jag dra på mig lite kläder och sen får vi se vad som händer behöver inte gå hemifrån förrän om 1 ½ timme sååå... Vi höres :)

Lurad

Publicerad 2009-12-27 06:19:28 i Allmänt,

Åh jag har lurat mig själv, igår var jag helt bombsäker på att jag skulle jobba morgonpasset idag. Såå vad gör jag ? Jo jag går upp kvart i 6 på morgonen och äte frukost och såå, planerar vad jag ska ha för lunch med mig. Går ner för att klä på mig och kollar först då almanackan en extra gång och vad tror ni att det står där då? Jo att jag ska jobba KVÄLL (!!) då börjar jag ju inte förrän kl 15.00. Snacka om att jag blev lite less på mig själv. Borde kanske kollat den liite tidigare typ igår innan jag gick och lade mig. *Morr*

Alvtröja

Publicerad 2009-12-26 22:02:41 i Allmänt,

Jag fick ju en Alvtröja i julklapp av min kära moster, hon har sytt den alldeles själv och jag är verkligen supernöjd med den. Har gått runt med den hela dagen och den är super skön och varm. Hon är superduktig på att sy verkligen! Hon ska även sy min studentklänning :)

Besök hennes blogg för att se tröjan och andra saker hon har sytt , Catharsis !!

Crazy night

Publicerad 2009-12-26 13:55:47 i Allmänt,

Igår var en galet rolig kväll, var med min allra bästaste Ronja. Hennes broder och massa annat kul folk var också med. Vi var lite här och var igår men det var roligt, blev mat på donken mitt i natten också sen var det bara hem och soova. Tack min extra syster för att du finns ♥

HARRY POTTER FILMEN

Publicerad 2009-12-25 14:27:26 i Allmänt,

Japp nu är den ÄNTLIGEN MIN !!! Mamma och pappa var ute på långpromenad och var förbi centrum och då fanns den där inne på tobaksaffären så dom köpte den till mig. Jag fick den ju inte när jag fyllde år och heller inte i julklapp men nu äntligen har jag den. Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis sen ska jag slå på den på tvn, vi får ju besök klockan 5 av mormor och morfar, S & H, gaah!! Kommer inte hinna se klart bajs, men men. Nu nu nuuuu ska jag duscha så hinner jag iaf se lite =D


LYCKLIG FLICKA!

Julafton 2009

Publicerad 2009-12-24 00:26:36 i Allmänt,

Tänka sig att det redan är Julafton jag själv kan inte riktigt förstå att det är sant, tiden går verkligen fort nu för tiden. Tyckte nyss att det var min födelsedag och att jag nyss var i London.
Här hemma har vi fixat med det sista, vi har gjort knäck, ischoklad, köttbullar, klätt julgranen, slagit in julklappar och gjort julskinkan även smakat lite på den :) Supergod var den!



Våran Julgran och Julstjärna. Jag och lillasyster klädde granen i år!

Julklappsshopping

Publicerad 2009-12-22 23:46:56 i Allmänt,

Nu är jag klar med alla mina julklappar, tror jag. Ska åka och kolla en grej till imorgon efter jobbet så det känns riktigt sköönt!! Imorgon blir det en hel del julstök här hemma, jag måste röja på mitt rum och hela nedervåningen här hemma sedan blir det att dra fram lite mer julsaker och baka julgodis. Sent på kvällen kommer årets julskinka vara färdig griljerad så då ska man smaska lite på den. MUMS, det är en årlig högtid i våran familj att äta julskinkan jättesent på kvällen dagen innan självaset Julafton.



Så här fint va det ute imorse!
Och nu snöar det ännu mer ute hos mig, såg det när jag skulle dra persiennerna.
Så himla underbart med så mycket snö!

Stjärtlapp

Publicerad 2009-12-22 00:08:58 i Bilder,

Jaaa ingen pulkaåkning här inte, någon sådan äger jag inte men stjärtlapp och tefat är roligt.
Jag och Tina är bäst på det där!


Stjärtlapp och tefat is the shit ;-)
(Så himla snygg.. Not)

Bara för att vi bjuder på oss själva och vi är helt täckta av snö, rosiga om kinderna och allmänt vi.
Man har alltid lika kul med Tina <3

Snöiga bilder

Publicerad 2009-12-21 19:59:09 i Bilder,

Här ska ni få se lite snö bilder som jag tagit de senaste dagarna men inte lagt in, borde egentligen lägga upp massor med fler bilder från London men de kanske kommer nu under jullovet då det lär bli en hel del datorsittande, brukar ju bli så men det är inte säkert.


Solen tittar fram bakom husen. Här är jag på väg till skolans julavslutning, fredag 18/12.

Fiint, trappan upp till min gård. 18/12.


En lagom fin bild på mig, lite småtrött sådär men glad över det fina vädret. 18/12.


Så här mycket snö var det när jag kom hem efter att ha jobbat första natten, och där jag har gått var det rensopat när jag gick hemifrån. Det hade alltså snöat 20-25 cm på 10 timmar. Galet, men nice :)

Det är fortfarande massvis med snö ute, hur underbart som helst. Jag sitter och väntar på att Tina ska höra av sig så vi kan gå ut och åka pulka eller stjärtlapp eller så. Leka lite i snön får man göra trots att man är hela 18 år :) Man måste ju ha barnasinnet kvar.

Work at night

Publicerad 2009-12-21 03:11:29 i Allmänt,

Ja här sitter jag mitt i natten och jobbar, allting har varit lugnt. Skönt med sällskap det får tiden att gå har tittat på en film, suttit massor med datorn, ätit godis för att hålla mig pigg, druckit te och lite sååå...
Här går det finfint, bara 4 timmar kvar på jobbet nu har jobbat 6. Sköönt, sen blir det hem och sova. Senare på dagen ska jag in till stan och köpa julklappar med älskade bästis!

Puss på er <3



Btw, det här är mitt 900:ade inlägg. Haha!

Fjärde advent

Publicerad 2009-12-20 18:35:17 i Allmänt,

Det är helt galet hur fort tiden har gått, man hänger ju inte med nu för tiden. Allting rullar hela tiden på och allting går bara runt och runt. Så mycket som har hänt på senaste tiden massa underbara saker resor, födelsedagar jobbet och gymnastiken. Så himla roligt.
Och om fyra dagar så är det självaste JULAFTON och jag känner mig jättedålig för jag har inte ens börjat köpa julklappar. Men ska fixa det imorgon och på tisdag måste kolla vad alla önskar sig och vad resten av folket har köpt också.

Nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem och laga middag så jag kan få äta och sen fixa mig innan jobbet, har jag tur kanske någon kan köra mig :) Nu var det någon som ryckte i handtaget, familjen är hemma!

Ha en underbar Fjärde Advent!

SNÖÖÖ !!

Publicerad 2009-12-20 16:47:36 i Allmänt,

Alltså herregud vad mycket snö det kommer hela tiden det är helt galet, jag jobbade ju som sagt inatt och gick på kl 21.00 när jag gick ut sedan klockan 07.00 hade det snöat typ 20 centimeter under dem 10 timmarna. Snacka om att det var som ett träningspass att gå hem sedan, fick ju kämpa mig genom snön och det kanske inte var något man helst ville efter att ha jobbat 10 timmar natt men jag var ju tvungen att komma hem!

Jag somnade i alla fall halv 8 imorse och vaknade runt tre nu på eftermiddagen, kul det med. Somna när det är mörkt och vakna när de är mörkt, har ju inte sett dagsljus på ett tag känns lite sådär men vad gör man inte :)
Hard work work!


Men jag älskar snön det ska ni veta !! ;-)

Jobbet

Publicerad 2009-12-19 23:04:30 i Allmänt,

Sitter på jobbet nu och pratar med en annan assistent trevligt, jag sitter vid datorn hon kollar på OC och vi äter chips och godis :)
Än så länge har det inte hänt så mycket, lugn natt hittills!
Har inte så mycket att säga men natten är fortfarande ung, jag ska sitta här  8 timmar till ;)

Potatisgratäng, rostbiff och vitlöksbröd

Publicerad 2009-12-19 17:23:38 i Allmänt,

Yepp, that's todays dinner. Dock en färdig potatisgratäng jag bara slängt in i ugnen, rostbiffen fanns färdig i frysen och vitlöksbrödet var också bara att slänga in i ugnen. Simpelt men det blir lätt så när man ska sitta i sin ensamhet och äta. Lite trist men men, det behövs nog när jag laddar inför att jobba natt. Ska sova en stund efter middagen :)

Ska ha med mig syrrans bärbara till jobbet sitter vid den nu med var tvungen att kolla så att allting funkade och det verkar funka, bra bra! Hoppas ni har en härlig lördag!
Kraam

Vilodag inför nattjobb

Publicerad 2009-12-19 15:03:00 i Allmänt,

Idag ska jag bara vila massor och ta det lugnt för jag ska gå min natt-intro inatt och imorgon natt. Känns lite sådär men jag måste göra det, börjar 21.00 ikväll och slutar först 07.00 imorgon bitti och jag måste sitta vaken hela tiden. Ska prata med syrran om jag får låna deras bärbara dator så jag kan underhålla mig med något under natten. Ska ju lära mig vissa saker också så jag kommer ju inte bara sitta och försöka fördriva tiden, utan måste lära mig lite saker som kan vara bra och veta om man skulle behöva jobba natt någon gång!

Ha en bra lördag folks! ♥

Jag kan inte skilja på

Publicerad 2009-12-17 23:39:41 i Allmänt,

Och jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om någon borde förstå att man inte gör såhär emot mig

Told you so..

Publicerad 2009-12-17 08:49:44 i Allmänt,

Japp vad var det jag sa igår? Jo att det kommer bli KAOS i Stockholm och södra Sverige. Hade jag rätt? Jajjamensan!
Mycket snö = Mycket KAOS.
Ja det är olycka hit och olycka dit, kö hit och kö dit, en bil eller lastbil som fastnat lite varstans. Illa.
Så här mycket snö är det hos mig just nu!


(På räcket är snön minst 30 cm djup)

Mycket snö, and I love it! ♥

Det kommer bli KAOS!

Publicerad 2009-12-16 22:46:41 i Allmänt,

Japp det snöar för fulla muggar här och det är underbart, dock har det redan blivit och kommer bli ännu mera KAOS. Speciellt här i storstaden och södra Sverige. De som kör bil verkar inte veta hur man ska köra när det är vinter (med snö vare sig det är lite eller mycket), tragiskt tycker jag då det sker ruskigt mycker bilolyckor (och andra olyckor). Man kanske borde stanna hemma eller åka kommunalt, dock kommer man nog fram vääldigt långsamt eftersom tågen inte alls är särskilt välutrustade dom heller för ett väder som detta!

Men jag är glad och skulle vilja dra ut pulkan imorgon, jag hade gjort det om jag inte jobbat och gått i skolan. Då hade jag även ropat:

SE UPP I BACKEN HUNDRA HÅL I NACKEN! :)
Det gjorde man alltid när man var liten! *hihi*


Den gången då Lina och jag optimistiska som få åkte pulka på den lilla snön som fanns kvar. Jan -09

Vinterland

Publicerad 2009-12-16 11:48:37 i Allmänt,

Det är så underbart ute när det är fullt med snö och termometern visar minusgrader, nu är det ju vinter på riktigt. Solen skiner och det gör det bara bättre.
Idag ska jag jobba det ska bli skönt, ska även jobba imorgon. Sedan på fredag är det julavslutning i skolan! Jag längtar till jullovet fast ändå inte, jag har inte ens börjat köpa julklappar och jag vet att jag kommer behöva plugga en del också. Men så går det när man skjuter upp allting. Att man aldrig lär sig.

Nej nu ska jag kila! Kram på er och ha en underbar dag i snön.
Ni som kör bil, kör försiktigt!

Filosofiiiii

Publicerad 2009-12-14 21:02:38 i Allmänt,

Skriver ett arbete nu och det är inte riktigt lätt att skriva om då man inte är helt klar på vad man egentligen ska skriva och ha med.. Knasigt, men är man tillräckligt flummig borde det gå ganska fint tror jag. Det löser sig alltid, lite oklart när det ska vara klart och inlämnat också vilket gör att man tänker på massa annat samtidigt.
Nu ska jag kämpa vidare :)

Det snöar!

Publicerad 2009-12-14 09:18:45 i Allmänt,

Det snöar ute, helt vitt är det och marken är täckt! Man undrar dock hur länge det får ligga kvar det låg ju lite snö på backen när jag vaknade och det har bara kommit mer och mer under morgonen. Helt underbart det här kallas vinter!

Dags för skolan!
Ha en underbar måndag och nystart på veckan, 10 dagar kvar till Julafton ♥

Första krogrundan!

Publicerad 2009-12-13 17:57:51 i Allmänt,

Den blev igår på Pilot, det var nice! Dock lite dåligt att några av mina vänner inte kom in, de stog på gästlistan till men vakten sa att dom inte gjorde det. Mina kompisar som kommit tidigare hade ju hamnat på listan helknas.. Men men, det blev i alla fall att jag var där med Michelle, Tina, Malin och Natta. Det var roligt, dessutom så var det massa folks från både min klass och skola så det var lite kul att man träffade folk man kände :) Mycket 18-åringar trots att de hade 20-års gräns (?) Obegripligt.
Kom hem halv fyra inatt så jag var lagom trött och sov till typ 2 idag, första dagen på länge jag fick sova ut utan att ha väckarklockan på ringning. Skönt.

Eftersom Spence hade min kamera så fick jag inga bilder, men jag fick istället bilder på dom där dom var.. Hehe, ska bli kul att se sen!

Ha en bra söndag och 3:e Advent!
Kram♥

Juluppvisning

Publicerad 2009-12-12 09:42:29 i Allmänt,

Idag är det dags för föreningens Juluppvisning, det ska bli såå skönt när den äntligen är över. Har fått kämpa en hel del för att den skulle bli gjord i år alla är inte heller särskilt samarbetsvilliga hela tiden vilket gör allt mycket svårare. Men det kommer bli bra, det löser sig alltid det vet vi och vi som gjort den är bäst det bara är så!
Samling där borta kl 11.00, uppvisningen börjar 13.30 och slutar senast 15.30. Jag bara längtar.

Sedan är det att dra ut och käka pizza med alla underbaringar som finns, hem och fixa sig lite snabbt och lämna alla saker sedan är det ut och fira mig på krogen med förhoppningsvis väldigt mycket folk. Den här dagen kommer i slutändan bli vääldigt bra! I'm happy even if im tired and want to sleep more...


Så här "snygg" var jag juluppvisningen år 2007..

Ni har som märkt att uppdateringarna kommer lite hipp som happ som haver, men det blir så jag har verkligen inte tid. Förhoppningsvis blir det bättre på den fronten i veckan eller till nästa helg. Har bara en vecka kvar i skolan sen är det JULLOV!

Ha en underbar lördag folks ♥

Rave Kryssning!

Publicerad 2009-12-12 09:31:47 i Allmänt,

Shit vad roligt det var jag ska åka på en till igen i mars, det var nog det roligaste jag gjort på länge. Jag har dansat som en galning hur mycket som helst verkligen fick typ träningsvärk och efter att ha stått och dansat hur länge som helst var det gansa ansträngande att bara gå i trappor, men hissen är för veklingar ;-)
Roligt sällskap hade jag också, oh my! Min kamera knäppte inga bilder men syrran och syrrans kompis knäppte en hel del. Här får ni se en!


Monday Bar Lucia Crusie 10-11 December 2009

Begravning

Publicerad 2009-12-09 22:45:15 i Allmänt,

Var på gammelmormors begravning idag, den var fin. Mycket tårar, men man får gråta.
Vila i Frid ♥

Monday Bar Lucia Criuse 2009! Imorgon!

Publicerad 2009-12-09 22:34:34 i Allmänt,

Woho imorgon bär det av på kryssning med syster och hennes två kompisar. Det ska bli galet kul! Längtar som bara den =D Håller på med packningen nu och det blir bra tror jag. Just nu är jag väldigt nöjd. Lite jobbigt att man egentligen har hundra andra saker att ta tag i också. Men det kommer.
Lovidora. 

Förbereder..

Publicerad 2009-12-08 14:46:16 i Allmänt,

Håller på och städar här hemma och förbereder allt, känner mig lite stressad, har bakat två tårtor idag. Nice, nu är det bara lite städ kvar sen måste jag fixa mig och fixa det som ska vara framme när folket kommer.
PUSS PÅ ER ALLA! ♥

18 ÅR IDAG!

Publicerad 2009-12-08 00:49:59 i Allmänt,

IDAG FYLLER JAG 18 ÅR!!
ÄNTLIGEN HAR DAGEN JAG (och många andra) VÄNTAT PÅ KOMMIT!

SÅ HÄR GLAD ÄR JAG NU!

Hipp hipp, HURRA HURRA HURRA HURRA!!

Överallt på samma gång

Publicerad 2009-12-07 23:59:45 i Allmänt,

Herregud det känns som att jag ska göra allt och vara överallt på samma gång hela tiden, massa saker hit och dit som ska fixas och det känns som att tiden verkligen inte räcker till. Jobbigt, känns som att mina dygn är kortare än andras men så är det nog inte. Dygnet borde utan tvekan ha fler timmar!!

Just nu sitter jag inne på facebook, mailen, gympasidan för att skicka mail, bloggen och msn. Dessutom har jag nedräkning till 00.00 slaget då det blir den 8e december. MIN 18-ÅRS DAG!

Nu ska jag fortsätta göra allt samtidigt!
Kram på er ♥

London i BILDER!

Publicerad 2009-12-07 08:36:10 i Bilder,

Jaa, det finns några som har velat se bilder så jag får väl ta lite i taget sådär!
Här kommer bilder på dit resan och lägenheten.


Syrran och jag

Karta för hur man ska bete sig vid nödlanding.. "Och mormor tänk nu på att inte glömma ta ut löständerna i så fall.." Eh vah? Ofta man tänker på det.. (Längst ner i vänstra hörnet)

Vardagsrum/Matrum


Vardagsrum/Matrum

Mitt och syrrans rum

Mitt och syrrans rum

Dusch/Toalett

Toalett

Mormor och morfars rum


Kök

Kök/Tvätt-stuga (-maskin)


Så här såg lägenheten ut. Mycket fin och väldigt fräsch var den. Resan dit gick bra, på flygplatsen på Gatwick när vi kom så stog en taxi caufför med en skylt med vårat efternamn på, taxi turen tog kanske en timme men det var för att vi stannade och handlade lite frukost och så som vi skulle kunna äta när vi kom fram och ha något att äta på morgonen. För att slippa gå och leta affär då.
Några fler bilder ska ni få!


Här är entrén till vårat hus där lägenheten låg

Knightsbridge Underground, våran närmsta tunnelbanestation

Piccadilly Circus

Piccadilly Circus

Syrran och jag på bussen

Dubbeldäckare och PRIMARK (Shoppingdestination, Två stoora våningar billug shopping!!)

Så här många påsar började vi med

Lunch på KFC (Kentucky Fried Chicken)


Julpynt på gatorna, paket och paraplyer i luften. Mysigt!

Just nu hinner jag inte med fler bilder, måste börja röra mig mot skolan. Jag är lite långsam idag tror jag.. Det kommer fler bilder sakta men säkert.

Ha en bra måndag folks!

Kraam ♥

Sen Bio, Bröllopsfotografen

Publicerad 2009-12-07 07:56:26 i Allmänt,

Igår så blev det ganska sent, jag åkte in till stan vid halv nio tiden för att gå på bio med Syster R, hennes pojkvän och bror. Det var ett mycket trevligt sällskap och vi såg på Bröllopsfotografen. Det var en lagom lång lagom bra film att se en sen söndag kväll, lite humor och romantik och såå.. Kanske hade lite för höga förväntningar men bra var den i alla fall! Så har du inte sett den se den ;-)

Sen var det bara att åka hem och sova, vilket jag fick göra några timmar i alla fall. Nu är jag uppe för att jag ska vara i skolan om en timme, då ska vi jobba med vårat projekt. Senare idag ska vi till brandstationen för lektion och sedan är det att träna barnen och baka som gäller. Måste ju förbereda mig inför min STORA dag imorgon då lilla jag blir hela ARTON år! Känns bra!

Jag bara orkar inte

Publicerad 2009-12-04 23:36:52 i Allmänt,

Nej jag är helt slut, som sagt rolig uppdatering kommer så fort jag orkar och just nu är jag helt slut. Får inte sova ut imorgon då jag ska träna mina små kidz och det sog mig just att det är sista gången imorgon och jag har inte ens planerat något eller mailat ut något till föräldrarna! PANIK! Men men, dom får vara med och titta helt enkelt så får det bli någon sorts uppvisning för föräldrarna någon gång mitt i vårterminen eller så. Oj vad jag känner mig dålig, hualigen...

Ska träffa syster Ronja och fixa ihop Thriller dansen till Juluppvisningen som alla stora barn ska lära till nästa lördag. Oh my god, kaos termin eller något. Ibland skulle man behöva en extra hand eller hjärna eller något. Någon som höll reda på allt åt än. Åh det är mycket nu både på fritiden och skolan.. Suck!

Now, off to bed! Night!

London, vilken resa!

Publicerad 2009-12-04 03:11:37 i Allmänt,

Hejsan Sverige!
Jag är härmed hemma i Svea Landet igen, har varit på svensk mark sedan halv tolv 3e december, alltså i bara sisådär drygt 3 ½ timme. Jag längtar redan tillbaka till London och ska åka dit snart igen. Kom hem för ett tag sen men kunde inte sova och ville kolla massa saker innan jag somnade vilket var tur, jag ska på mässa imorgon och jobba! Här blir man inslängd i vardagen på en gång. Lika bra det kanske.

Borde kanske försöka sova igen om jag ska orka morgondagen! Puss på er, mer update kommer så fort jag får tid till det! ♥

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela