Ses på söndag!

Publicerad 2009-01-30 23:26:01 i Allmänt,

Jahapp, idag är det fredag. Det har varit en bra dag. Det är alltid trevligt, trots att jag varit vaken sedan kl 3 på morgonen. Fråga mig inte varför men jag kunde helt enkelt inte sova. Och trots att jag var uppe så tidigt så kom jag någon minut försent till första lektionen, ajja bajja...
Hade prov idag, det gick helt okej. Det blir iaf ett G.

Efter skolan åkte jag till staden, jag köpte den där väskan jag kollat in sedan förra veckan. Jag är mycket nöjd med mitt köp, har dock inget kort på den än.. Det får bli på söndag.
Prövade en jacka som jag vill ha från Vero Moda, har också hittat en väska och en sjal från Indiska som jag vill ha.. Ska på söndag också beställa hem ett par skor från H&M katalogen, eller från hemsidan blir det nog!

I helgen ska jag på träningsläger ute på Lillsved, ligger på värmdö typ..Det ska blir riktigt kul! Och då jäklar ska jag bli bäst har jag bestämt!

Ses på söndag!

Linnéa testar och fixar...

Publicerad 2009-01-29 17:37:21 i Allmänt,

Jag har ändrat lite design på bloggen som ni kanske ser... Hm, det har tagit ett tag men det är ganska klurigt.. Några High-tech funktioner kommer inte komma än på ett tag men det var skönt att byta lite färg och header etc..
Nu ska jag pröva att lägga in ett youtube-klipp... Får se hur de går...


Woho, jag tror jag fixade det ;) Och Harry Potter fan som jag är så blev det en trailer till den kommande filmen.. Dock har det kommit en nyare trailer så den här är "gammal"... Och den nyaste gick inte att få koden till så..

Biblioteksplugg!

Publicerad 2009-01-29 15:53:10 i Allmänt,

Idag så hade jag egentligen bara en lektion, men läraren har varit sjuk alla dagar så igår va jag och S upp till expeditionen och frågade om hon skulle komma idag eller inte. Det visade sig att hon hade influensan och skulle alltså inte komma. Yes, vi blev lediga. Ibland är det faktiskt rätt skönt, vi har ju naturkunskaps prov imorgon.
Såå, jag gick upp strax innan 10 imorse, gjorde frukost och gjorde mig iordning sen gick jag ner till Biblioteket som ligger i centrum.. Jag var där 11, när jag kommer upp ser att dom inte öppnar förrän kl 12!!  Men jag orkade väl inte springa hem och sen ner igen så jag satte mig utanför och började plugga, kom rätt långt ändå... Satt där inne och pluggade och jag pluggade inte bara NK B utan också tro det eller ej Franska och Matte! Sköönt.

Mamma undrade varför jag skulle dit och plugga, knäpper, inte tänker väl jag sitta hemma med huset fullt av sjuklingar. Det är sant, det här är andra vecka pappa är hemma, mamma va hemma igår och idag och lillasyster blev hemma idag. Jag är frisk!



En random bild på mig då jag inte varit så effektiv med min kamera sen i helgen..
Och så är det tråkigt utan bilder!

Om en vecka..

Publicerad 2009-01-28 22:15:26 i Allmänt,

...kommer alla kläder mamma har beställt från H&M, hoppas det mesta passar jag behöver verkligen mer fina kläder. Börjar tröttna på det jag har trots att jag köpt massa nytt under mellandagsrean.. Åh, herregud vill köpa nytt hela tiden men de går ju inte måste spara pengar och köpa viktiga saker och kanske gå ut och unna mig någon god middag och bio någon kväll.. Jobbigt de där när man inte är rikast i stan..

Längtaar!!

1 år sedan olyckan!

Publicerad 2009-01-28 22:12:36 i Allmänt,

Idag är det exakt 1 år sedan jag gjorde illa mitt knä. Usch jag kommer ihåg det som att det var igår allting hände, tänk vad ett år kan gå snabbt. Herregud, knappt så man hänger med i svängarna..
Jag är absolut inte på skrivhumör just nu, men måste ju dokumentera om knä olyckan..

För er som inte vet (tror de flesta vet) så tränar jag truppgymnastik och för ett år sedan så skulle jag köra sträckvolt med halvskruv på trampetten. I landningen hade jag över rotation då jag bara gjort helskruvar innan och mitt högra lnä vreds ur led, det smällde till knastrade och hoppade tillbaka och min tränare blev typ döv. Höhö, hela Tullinge måste ha hört mitt skrik.. Attans vad ont det gjorde, fick åka ambulans till huddinge och röntga fick ta massa tabletter och så fick jag massa morfin. Japp ja va nog lite småhög på kvällen sen..

Fick ju ett väldigt fint smeknamn då jag vandrade runt med ett par kryckor typ som Teskedskryckan ;) Hihi!

Godispåse!

Publicerad 2009-01-27 16:55:25 i Allmänt,

Hm, jag känner att jag verkligen inte har något att skriva om. Det har inte hänt särskilt mycket alls sedan helgen och skolan rullar på som vanligt..
Fast idag så åkte jag S och J och köpte godis innan vi for till brandstationen. Vi hade det mycket roligt på våran resa. Wihoo, vi fick sluta ganska mycket tidigare idag på brandstationen också sköönt.. Fast nästa vecka ska vi göra Kall rökdykning så då kommer det nog ta längre tid.. Attans.. Men men, det är min gymnasielinje så det är bara att göra't.

Snart ska jag gå och byta om och äta sen ska jag åka till träningen.. Är inte säker på om jag ska träna eller inte, men knästyrka ska jag iaf göra lite.. Har varit lite slarvig under helgen så det är väl bara för mig att kämpa på och göra dubbelt av det jag inte gjort.

Så sötjäntan min, happy now? (a)

KusinVitamin!

Publicerad 2009-01-25 19:55:59 i Bilder,

Jag har spenderat min tid hos mina kusiner sedan igår eftermiddag, det har varit trevligt. Fått lite mattehjälp också. Idag kom resten av släkten för att fira Martina som fyllt 7 år. Massa fika blev det då. Men innan allt folk kom så har jag och Martina haft roligt med min kamera, hon älskar att både fota och bli fotad!

Från igår!


    

Martina och storebror Filip...  Jag och Martina..

Söndag!

              

Det var jag som fixade Martinas hår och så posade hon så snyggt när jag visat hur man skulle göra och hennes solglasögon är såå heta! ;) Kladdkakan var också mycket god som min moster gjort!

Saturday night fever...

Publicerad 2009-01-25 00:19:03 i Allmänt,



Det blev en lång lördag, klockan har redan slagit över 00.00 på natten så jag antar att det är söndag nu... Höhö, brukar ju bli det efter kl 24..
Imorse var jag gympatränare åt mina småbarn. Roligt Roligt.
Jag och mamma var i Kungens Kurva, vi köpte present till min kusin för hon fyllde 7 i onsdags så vi ska på kalas imorgon (idag blir de ju).. Fast jag är redan här :)   Jag fick i alla fall två par trosor av mor idag, dom var fina. Jag och syster bytte kamera så jag fick min och hon fick sin..

Jag har lekt med min kusin idag, räknat några mattetal, kollat på körslaget och tittat på en fransk film... Och ätit gott, både god mat och snacks.
 Mums..



                                                               
                                                                         Det har varit mycket dåligt väder idag, usch och fy för det. Men jag är glad ändå!

Fredagkvällen!

Publicerad 2009-01-25 00:08:13 i Allmänt,

I fredags så var jag med Tina direkt efter skolan, vi for in till stan. Det var trevligt, vi kollade i affärer och prövade kläder. Jag hittade en fin jacka jag skulle vilja ha, dock är det en vårjacka och den kan ej användas nu på ett tag. Så det får nog vänta. Även om den va väldigt fin. Det kommer kanske fler.
Sen åte vi hem till var och en, jag åt middag likaså Tina. Sedan hamnade jag hemma hos Tina, vi såg på Let's Dance och jag hjälpte Tina med att städa iordning hennes garderob. Det var roligt, så fick jag se vad hon hade för kläder och så fick jag pröva en hel del. Snacka om att bruden har kläder!!!

En härlig fredag kväll jag gärna skulle göra om!!



De får bli en gammal bild då jag är hos mina kusiner just nu och har då ingen möjlighet till en ny bild..!

Gratis Kläder!

Publicerad 2009-01-22 20:51:49 i Allmänt,

Jag har nyss blivit medlem på en ny Gratis sajt, den heter Gratiskläder.se. Är likadant uppbyggd som Gratismakeup.se.
Är man flitig så går det fort att samla ihop poäng och sedan har man ett presentkort i brevlådan. Hur smidigt som helst. Här får ma presentkort på H&M, JC och Nelly.

Bli medlem via min länk här.

Nedräkning...

Publicerad 2009-01-22 17:20:31 i Allmänt,

Jag har nedräkning och nedräknat det sedan länge. Det är nedräkning till en biopremiär, på film Harry Potter and the Half-Blood Prince. Premiär om 175 dagar. Helt underbart. Kolla in nedräkningen här.



Biopreimär 17/7-09

Magnetkamera..

Publicerad 2009-01-22 16:05:11 i Allmänt,

Jahapp, nu har jag varit hos ortopeden. Blev ett långt besök, för först var jag inne hos en person sen ville han att den förrs ortopeden jag träffade också skulle känna på mitt knä så jag fick gå ut och vänta igen i typ 40 minuter.. Sen blir jag inkallad igen då var denna ortoped fortfarande på operation.. Men på något sätt hade de kommit överens om att jag skulle bli skickad till magnetröntgen..  Hoppas jag får en kallelse dit så fort som möjligt.

Och ortopeden jag träffade idag var nog en av de härligaste läkare jag någonsin träffad, haha, han var helhärlig. Skämtade och grejjer :)

Bara för att det tog så lång tid hos ortopeden missade jag studipasset jag skulle gå på i skolan. Attans också. Hoppas jag kan få lite hjälp av moster i helgen då.



Jag har bildbrist, så det får bli en till bild på Emma Watson.
Min syster har min kamera...

Kort minne..

Publicerad 2009-01-22 12:56:27 i Allmänt,

Ibland är minnet bra kort. Jag slutade kl. 11 idag sen gick jag hem satte mig här vid datorn och lite så för att vila hjärnan innan jag skulle börja ta fram matteböckerna igen.. Sen kollar jag på klockan, sen på mobilen så ser jag att jag ska till ortopeden kl 14. Hade jag helt glömt bort, igår hade jag stenkoll men idag var allt bortblåst med vinden. Konstigt det där alltså.

Så nu blir det inte att räkna matte, nu måste jag få i mig någontin att äta innan jag ska åka iväg :)

Emma Watson!

Publicerad 2009-01-21 23:45:51 i Allmänt,



Emma Watson,
 är en så otroligt vacker kvinna. Jag beundrar henne mycket. Hon har ju sedan barnsben spelat in Harry Potter, hon har även spelat in en film som heter Ballet Shoes och spelat in en tecknad film då hon haft en röst med fransk accent.. Framgångsrik som få, och en helt underbar modell!

"Bära eller brista"

Publicerad 2009-01-21 21:33:00 i Allmänt,

Var hos sjukgymnasten idag, äntligen. Hon kände lite på mitt knä, jag fick göra några enkla hopptester och det mesta såg hyfsat bra ut. Förutom då jag hoppade i sidled, mycket ostadigare då.. Så jag fick hoppa ännu mer och träna min baksida... Jag kommer bli sne känns det som, haha, få en snygg skinkhalva och så blir den andra helt slapp! =)
Sen så trodde hon att jag skulle sluta med gympan för att mitt knä har strulat så, men det kan ju också vara för att jag haft för lite muskler runt omkring.. Så nej, jag ska kämpa mig tillbaka ett lagat knä ska bara inte stoppa mig. Jag som är optimistisk och envis. Jag ska bli bra på gymnastik! Så är det bara. Jag kanske vill åka och träna i Ollerup sen och då måste jag vara HEL!  Så när jag sa att jag skulle fortsätta och pröva om det funkar sa hon att det fick Bära eller brista.. Hm, ja antingen så går det ju bra eller så gör det de inte. Men jag hoppas iaf på det bästa! Annars blir det en karriär som gymnastik tränare!

Snart är det läggdags för mig, ikväll har jag varit med Malin. Det var mysigt.
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Tisdag en fisdag!

Publicerad 2009-01-20 16:22:38 i Allmänt,

Hm, min torra humor när jag är trött. Har sovit riktigt taskigt senaste dagarna. Idag får det bli en tidig kväll, ingen idé att gå ut i det här slasket ändå.
Idag var det skola, som vanligt. Fast idag var vi på brandstationen också som vi kommer vara varenda tisdag nu för tiden. Trevligt.. Vi fick lära oss om utrustningen man har vid rökdykning, det var lite men ändå inte så klurigt. Eftersom dom tuberna vi prövade har använts så luktar min tröja lite rök nu, eller brand typ.. Mysigt..

Idag ska jag ta de lugnt, skriva en labbrapport och sova tidigt... Hm, jag är hungrig. Ska gå och ta något att äta tror jag.



Jag i mina snygga brandmans kläder, eller ska jag säga brandkvinno kläder ?
Bilden är tagen i November 2007, första året i gymnasiet alltså..

Varm O'boy!

Publicerad 2009-01-18 20:53:41 i Allmänt,

Jag har varit ute på en promenix med Malin, pratade massor det var kallt men trevligt. Var svårt att få upp värmen sedan så jag gjorde iordning en stor kopp varm O'Boy! Mm, så himla gott!
Sitter och är oerhört trött, måste sova snaart. Börjar "sent" imorgon så måste inte gå upp alldeles för tidigt. Skönt.

Ha en trevlig kväll!

Sammanfattning av helgen!

Publicerad 2009-01-18 17:10:06 i Allmänt,

I fredags var jag ju med Natta och Tina, vi åt middag tillsammans och såg på Tur&Retur. En mycket trevligt kväll!

Igår blev det en tidigt morgon, jag skulle upp och träna min småbarn. Det var roligt, Ronja har blivit tränare med mig i andra gruppen också så det var jätteroligt. Direkt efter gympan gick jag och Ronja hem till henne, vi åt mackor och drack varm O'boy då ingen av oss fått i sig någon vettig frukost.
Vi satt och hängde på hennes rum, satt vid datorn, snackade, målade naglarna, vi började dricka lite då Ronja skulle ut senare på kvällen. Hon fixade sig och jag fick leka Dj så hon blev Party pepp!
Sedan gick jag hem, var hemma i typ 45 minuter sen kom syrrans pojkvän och hämtade upp mig så vi åkte hem till min syster lägenhet, vi spelade tv-spel, kollade film. Jag åkte hem sen och träffade en klasskompis på tåget!

Idag har jag bara chillat, duschat, kollat på hus, suttit vid datorn och lyssnat på musik.
Nu ska jag hjälpa till att duka, middagen är snart klar!

Tur och Retur!

Publicerad 2009-01-17 01:31:42 i Bilder,

Idag har jag varit med Natta och Tina, det har varit mycket kul. Natta följde med direkt hem efter skolan, sen satt vi och lyssnade och letade upp musik på datorn och lite så. Sen kom Tina och hängde med oss, sen lagade jag mat och syrran kom hem och åt.
Sen kollade vi på filmen "Tur&Retur", den var sisådär alltså, så himla fult att dom två personerna det handlar om spelas av SAMMA person. Så det blir ju jättefult när man ser sen i eftertexterna, hihi.. Jaja, en film för lite yngre barn kanske..

Här kommer en rad med bilder, och ja Natta kan faktiskt fastna på kort! ;)



Natta och Tina!



   

Tina och Natta satt och tittade i Frida - tidningen medans jag stod och lagade maten, men dom satt och härmade miner från tidningen, jag fick också göra ett försök...Hmm..



"Tur&Retur"   + +
+ + +
Fick 2 + av 5 möjliga, inte världens bästa film men ändå lite underhållande för någon med lite annorlunda humor. Haha!

Pepparkaksbak!

Publicerad 2009-01-16 17:03:51 i Bilder,

Japp, igår gick jag hem från skolan och bakade papparkakor! Lite sent, höhö, julen är ju lixom redan över. Vi slängde ut granen i helgen och då rök allt julpynt också. Men eftersom vi hade två "korvar" med pepparkaksdeg i kylen så tyckte jag att jag kunde baka!

Och bilder vet jag att ni vill se era små filurer så några kan jag väl lägga upp :)



   

Testade att fota med Macro, det var nytt och lite roligt och sådär :)



Pepparkakor! MUMS!

Pulkaåkning!

Publicerad 2009-01-14 15:55:30 i Bilder,

Jag och Lina (Mini) var ute och åkte pulka i lördags, har dock inte lagt upp några bilder men här kommer dom. Bättre sent än aldrig!




Vi hade en "Old fashion" - pulka som är från hennes pappas tid!



Jag är i farten!



Lina i farten!



Jag och Lina!

Det var riktig tur att vi var ute och åkte på den lilla snön som fanns, men det gick mycket bra och fort ändå. Dagen efter var nästan all snö borta, nu är all snö borta och har varit det i snart 2 dagar. Första gången jag åkte pulka på två år tror jag, helt otroligt!

Nu drar det igång igen...

Publicerad 2009-01-12 16:17:53 i Allmänt,

Nu är alla helgdagar förbi och verkligheten börjar på riktigt. Skolan drar igång, läxor att göra och gympa träningarna. Jag tycker det är skönt att man nu får något att göra varenda dag. Och som det ser ut nu så blir det inte alls lika mycket prov den här terminen som förra. I höstas var det helt galet mycket prov, 13 stycken på en termin. Galet.

Nedräkningen till skolavslutningen är redan på gång, kanske inte riktigt än men man sitter och kollar i almanackan och ser hur mycket ledigt det blir. Vecka 11 så åker jag till Arvidsjaur då jag går räddningstjänst, roligt.. Bo i kylan i en vecka, vi ska bada isvak och göra lite alt möjligt där uppe vad jag har hört..

Nu ska jag förse mig med lite mat så ja orkar träna mina "barn" idag!
Ha det bäst!

Joggingrunda och Semla!

Publicerad 2009-01-10 17:28:10 i Allmänt,

Idag för några timmar sen var jag ute och sprang, på vägen stannade jag på ett ställe och körde lite upphopp snabba fötter och snabba ruscher. Sen så tror jag att min ansträngningsastma börjar spöka igen eller om det bara är jag som har dålig kondis ? Hmm..

Sen var jag hemma och slöade åt ett äpple, en banan och sen när mamma och pappa kom hem från affären hade dom med sig SEMLOR hem..

Motionstips ?

Publicerad 2009-01-10 00:14:39 i Allmänt,

Någon som har något bra motions- och träningstips ? Jag måste slimma kroppen och komma i mina byxor jag kunde ha för ett halvår sedan!

Nu är det sängdags för mig, tack för en härlig kväll Malin!

Chillkväll med Malin!

Publicerad 2009-01-09 19:39:25 i Allmänt,

Ikväll blir det chill-kväll med Malin! Hon jobbade på mammas jobb idag och det hade gått jättebra, dom hade tyckt att hon var duktig och så. Mycket bra. Roligt att hon ena dagen går till arbetsförmedlingen och söker jobb, senare på dagen ringer mamma och säger att dom behöver personal.. Hihi, vilket flyt man får ha!

Vi ska iaf kolla på film ikväll snacka, ha det mysigt och äta lite godis. S sa att det var okej att äta gott nu när det är fredag så jag antar att man får det. Hihi.. Jag har lite ont i ögonen har liksom igår legat och läst en hel del. Boken är oerhört bra den heter "Bergsprängardottern som exploderade" man fastnar verkligen i den.. Läste ungefär 160 sidor igår i den och 70 sidor idag.. Så snart är den slut, det är 476 sidor i den tror jag...

Ha en bra fredagkväll!

Fruktsallad á la Linnéa!

Publicerad 2009-01-08 12:21:02 i Allmänt,



Jag säger bara Mmmm, gud vad gott. Sitter fortfarande och smaskar på det men snart är det slut. De frukter jag hade i var clementin, päron, äpple och vindruvor. Bananen hoppade jag över då jag inte är överförtjust i det och det blir så himla kladdigt om man ska blanda det med glass.
Känner mig nyttig, för stunden i alla fall. Sen behöver vi ju inte nämna att jag har en påse med gott i som det står olw på! hihi..

Första skoldagen idag, dock bara en lektion. Matematik. Efter ett tag kom hjärnan igång. Man är lite trög så här i starten men jag längtar nästan tills stressen kommer. Haha jag är störd. Och ett sånt här långt inlägg skulle det inte bli, men det blev det.

Ha en fortsatt trevlig Torsdag!

Jullovet snart slut..

Publicerad 2009-01-06 13:18:46 i Allmänt,

Det här är näst sista dagen på jullovet, känns lite jobbigt men jag längtar ändå tills allt kommer igång igen. Jag måste RÖRA på mig. Sitter nästan bara inne och degar känns det som, det är jobbigt och jag blir stel i nacken, får sömnproblem och deprimerad och sur. Usch och fy. Ska iväg och träffa Malin sen, det ska bli trevligt och skönt så man kommer ut och gör någonting.

Längtar tills jag kan börja träna igen, vill få en lite mer slimmad kropp och få tillbaka alla mina muskler. Jag hade en plan om att träna som bara den under julen, men det sket sig när jag blev sjuk och sen har det lixom inte blivit av.. Ååh vad jag vill träna. Jag mår verkligen nästan dåligt av att ta det lugnt, jag måste ha det lite stressigt för att få saker gjorda... Snacka och storstadsbruden. Haha!



Idag är det lite varmare ute, bara en ca -4 grader!

Heldag med Mini!

Publicerad 2009-01-05 21:59:47 i Bilder,

Idag har jag varit med Mini i stan och sen åkte vi hem till henne och åt middag. Det har varit trevligt. Hon har köpt lite nya kläder och såå, sen så åt vi lunch i Kungshallen. Hon köpte Pizza och jah Nachos tallrik sen åt vi hälften av varje maträtt. Mm, gott. Till Middag blev det pasta med laxsås, också gott!
Lite bilder!



Vinterutsikten från mitt fönster!

 På väg till stationen för att möta Mini ---> 
Mini var lite svettig då hon missat bussen och var tvungen att springa hem för att få skjuts till stationen och sedan springa till tåget för att hinna. Men hon hann för hon är snabb!



Vi två i Stockholms-vimlet



Vi besökte den smala gränden i Gamla Stan! Vi vimlade runt bland massa turister och en gottlänning som skrek på tyska med gottländskt brytning, härligt ;)

  

Modell.

Publicerad 2009-01-04 23:50:24 i Bilder,

Malin har nu bestämt sig, jag ska bli modell. Hon fotograf.  Här kommer mina modellbilder tagna av Malin H.

(Bilderna är inte redigerade någonting alls. Om någon jag känner tycker sig vara vän med Photoshop och vill redigera lite bilder säg till.)











Endast lite smakprov, resten för ni inte se! Haha. Nej men vad tycks ? En blivande modell kanske ?
Jag blev ruskigt nöjd med bilderna i alla fall.
Tack Malin!

Malin och Jag!

Publicerad 2009-01-04 23:40:28 i Bilder,

Idag har jag varit med Michelle, och nu på kvällen Malin.

     

Malin goes crazy!

  

Me goes crazy!

  

Min nya frisyr!

  

Malin och Linnéa



Kvällspromenad!

  

Vi utomhus, andas kall luft

  

Bron. Och spiraltrappan vi aldrig gick i.

Kallt kallt kallt, gå aldrig utomhus när det är -13 grader ute om du inte har tillräckligt mycket kläder på dig. Du förfryser, typ vad jag gjorde. Gick hem och drack te och åt nudlar men mina lår är fortfarande kalla.

Ny kamera!

Publicerad 2009-01-04 21:42:15 i Allmänt,

Idag har jag köpt en ny kamera, den är superbra. Har tagit massa bilder som ni ska få se sen. Men nu ska jag ut och gå i -13 grader med Malin min fotograf!! Det ska bli kallt, hihi..
Hoppas ni haft en bra dag, det har jag.
Juste jag har klippt mig också, det kommer ju att synas på bilderna! :D

Film, Australia!

Publicerad 2009-01-04 01:50:31 i Film,

Ikväll var jag på bio med bästisen Michelle, vi såg på Australia! Den var verkligen värd att se, den är 2 h 45 minuter lång men det känns inte av. Både jag och Michelle fällde tårar ett antal gånger under filmens gång. Det var en av de bästa filmerna jag sätt på länge. Det var romantik, kärlek, action och komedi i en och samma film, omtumlande men helt fantastiskt! Se den!




Så här skriver de på
www.sf.se om den!

Det storslagna australiensiska landskapet utgör bakgrunden till denna historia om brittiska aristokraten Lady Sarah Ashley som kommer till Australien i slutet av 30-talet för att leta efter sin man som åkt dit för att sälja deras ranch. När hon kommer fram finner hon maken död och att hennes enda tillgång är en boskapsranch lika stor som Belgien.


För att rädda sin egendom måste hon tillsammans med en råbarkad boskapsfösare driva boskapen genom det oändliga, karga landskapet. Det blir en svindlande resa och tillsammans upplever de en kärleksaffär, hur andra världskriget drabbar Australien i och medJapanernas bombningar av Darwin och ställs inför val som kommeratt förändra deras liv.



En film värd att se!

God fortsättning, nu är det år 2009!

Publicerad 2009-01-01 15:33:37 i Allmänt,

Hej hopp, det blir en seg dag idag. Låg och sov till klockan ett säkert, frukost orkade jag inte gå och äta förrän typ klockan 2.. Sen har jag bara kollat tv eller rättare sagt lyssnat på tvn och suttit vid datorn..

Kvällen igår var helkul, middag hemma sen fest hos en kompis. Det kom roligt folk och det blev kul kom inte hem förrän halv fyra !! Typ men fick sällskap nästan ända till dörren, det var snällt :)

Och jag säger bara en sak, Jag är bäst på Sing Star, sjöng mot några stycken och det var jag som vann Hela Tiden och dessutom toppade jag listorna. Wohoo, sångkarriär nästa ? ;)

God fortsättning, nu ska jag göra lite pappersarbete. Usch jag skäms, borde gjort de för länge sen!
Kraam

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela