Hej då Sverige, Hej London !!

Publicerad 2009-11-29 12:50:00 i Allmänt,

Idag lämnar jag Stockholm, Sverige för att spendera några dagar i London, England. Det kommer bli såå bra tror jag och jag har nog liite resfeber. Sitter här och väntar på att jag ska få åka hem till syrran och fixa det sista för att sedan vänta på att mormor och morfar ska hämta upp oss.. Ååh jag vill åka nuu!!




18:25 avgår planet från Skavsta! Nice!

London imorgon!

Publicerad 2009-11-28 22:12:24 i Allmänt,

Jag kan inte fatta att det är redan imorgon som jag ska åka till London med mormor och morfar och storasyster S. Helt galet det kändes ju inte som att de var allt för länge sedan vi beställde biljetter och jag var superglad för att resan äntligen skulle bli av, ååh det här kommer bli såå bra! Det vi har planerat in är är shopping på Primark, en åktur med London Eye, gå på Madame Tussauds och gå förbi Cyberdog affären. Sedan ska jag åka till några speciella tunnelbanestationer bara för att jag vet att dem kan ha filmat in vissa delar av Harry Potter där ;-)

Det här kommer bli en sjukt bra resa och ni kommer få se mycket bilder sen när jag kommer hem, juste en sak till vi kanske ska göra som jag hittade ikväll var musikal på Arts Theatre och då ska vi se "Christmas Carol" av Charles Dickens. Det skulle vara riktigt häftigt!!

Imorgon åker jag så då kommer jag, som ni säkert redan listat ut, inte uppdatera på några dagar. Jag kommer försöka uppdatera något imorgon typ ett litet "Hej då" - inlägg eller så. Sedan kommer det nog inga inlägg förrän på fredag, tyvärr. Kommer inte ha någon dator eller något med mig så det får vänta tills jag kommer hem!

Packningen är redan färdig jag och syrran har en packning tillsammans som sammanlagt väger 9 kg, niice. Sedan ska vi shoppa resten, lovely!

Kram på er allihopa !! ♥

Julpyntar

Publicerad 2009-11-28 17:20:55 i Bilder,

Nu har jag julpyntat mitt rum med en stjärna i fönstret och istället för min nattduksbordslampa så har jag satt dit en ljusstake. Det blev mycket fint tycker jag, älskar julen och att pynta inför första Advent och så för då vet jag att snart, snaart fyller jag år. Mycket riktigt om exakt 10 dagar idag så blir jag hela 18 år, av någon anledning tycker jag alltid att det är ganska stort att fylla år. Det är på något sätt viktigt för mig att hela tiden bli ett år äldre kanske för att alla mina kompisar nästan alltid är äldre än mig.



Så här fint blev det :)
Mysigt som bara den!

Schtädar

Publicerad 2009-11-28 15:15:08 i Allmänt,

Jag städar mitt rum, det är ju första advent imorgon så då måste det vara fint. Började städa lite i veckan men kom inte så värst långt så nu måste jag fortsätta, damma av hyllor och tvn och lite sånt. Sen blir det att dammsuga och torka golvet, en sak som är skönt är att allt som låg på golvet i början av veckan är nu putsveck borta!
Såå, det är bara ge gärnet nu alltså !!


Bara för att jag hittade den.
Här har jag glasögon och går i 6an ;-)

Aladdin ask

Publicerad 2009-11-27 21:28:14 i Allmänt,

Åh hade världens godissug och jag visste att vi hade en Paradis ask och en Aladdin ask, så jag ringde föräldrarna och berättade om mitt problem och frågade om jag fick öppna en av askarna om jag köpte en ny. Och jag fick det, dessutom verkade det på far min att jag inte en behövde betala för en ny. Nu är jag LYCKLIG!



Åååh underbart gott!
Håller ni inte med? ;)

Fredag och glad

Publicerad 2009-11-27 15:50:22 i Allmänt,

Idag har jag jobbat, 07:00-15:00 fast fick gå lite tidigare. Pratade även med familjen där jag jobbade och idag fick bli mitt sista intro-pass, vi strök alltså det jag skulle jobba nästa söndag. Det känns superduper bra att äntligen få börja gå lite själv. Det går ju så himla bra tycker både jag och föräldrarna, ingenting att anmärka på!
Ska maila min arbetsgivare så vi kan boka in mig på lite pass och såå, åh det känns så himla bra att äntligen ha ett jobb !! Det jag längtar efter nu är min första lön ;-)

Carmina Burana - Filmklipp

Publicerad 2009-11-26 21:41:03 i Musik,

Lyssna och njut!








Ett av klippen håller fortfarande på och bearbetas men orkar inte vänta, här har ni ju i alla fall lite smakprov som sagt av vad jag var med om i lördags. Det var mäktigt kan jag be och få tala om!
Tänk att vara sån där som står och viftar med armarna (kommer inte på vad de heter för tillfället), snacka om rena rama träningspasset ;)

God Natt och sov gott allesammans!
Kram på er <3

Carmina Burana

Publicerad 2009-11-26 21:11:25 i Bilder,

Som sagt min syster var ju med och sjöng i konserten Carmina Burana och det visade sig att jag var bekant med fler som var med, några cirkusartister. Det var ungefär den man tittade på, kören är ju inte så jättemycket att se på bara man hör så :)


Häftet man fick så man kunde följa med vilken sång de sjöng och vilka som medverkade etc..
Men att se vilken sång de sjöng var omöjligt, de sjunger ju för guds skull på Latin och de fattade varken jag eller min syster jag satt bredvid..

Orkestern.

Hela hallen fylld, kör och orkester.

Lillasyster stog på högersida längst ner, men jag har ju inte världens bästa kamera så ingen bild på det.

I nästa inlägg kommer lite klipp så ni får se och höra lite också :)

Sunny day !

Publicerad 2009-11-26 20:40:49 i Bilder,

Det var en solig dag när jag skulle åka till mina kusiner i tisdags, fotade några få bilder på väg ner till stationen. Dock var det kolsvart ute när jag väl kommit fram, men man får ju njuta medans solen är framme nu för tiden när de är mörkt ute nästan dag in och dag ut. Solen tittade även fram lite grann idag!


Man blev alldeles bländad av både solen och marken eftersom den var blöt sedan det regnat.

Mina ögon ser helt gröna ut tycker jag, fast jag egentligen har ganska blå ögon. Coolt.

Kanelbullar

Publicerad 2009-11-26 20:31:53 i Bilder,

Så här kan det se ut när jag bakar bullar, som jag gjorde i söndags. Dom blev riktigt goda och superfiina blev väldigt nöjd för det var typ första gången jag bakade själv!


Jag kavlar ut smeten och som ni ser har jag både mjöl i ansiktet och på kläderna...
Överallt helt enkelt!

Bullarna innan de har gräddats i ugnen.
Lillasyster penslade dem och strödde på pärlsocker på dem!

Bullarna när dem var färdiga, supergoda! MUMS!
Nu ligger dom i frysen tills den 8e december!

God morgon tisdag

Publicerad 2009-11-24 08:10:04 i Allmänt,

God morgon, God morgon allesammans!
Jag är uppe med tuppen, känna som att jag har varit vaken flera timmar då jag kunnat sova väldigt dåligt inatt. Men nu är jag vaken nyduschad och har ätit frukost, så nu ska jag bara klä på mig färdigt och sen ska jag gå och jobba..
Efter jobbet ska jag hämta kusinen på skolan och träffa den familjen, det blir middag där också. Så vi får se när nästa update blir. Någon gång under dagen i alla fall!

Min första 18-års present jag fått av en kompis :)

Rolig konversation med barn.

Publicerad 2009-11-23 23:16:32 i Allmänt,

Nu är jag hemma igen efter en helt underbar promenad med underbara Malin ♥ Sa tidigare ikväll att jag skulle uppdatera en hel del för att det hänt massor, men nu har jag helt glömt bort vad de va jag skulle berätta..
Men men.. Kan berätta om en konversation jag hade med mina barn på gymnastikträningen idag, för den var rolig!

Barn: Är du vuxen än?
Jag: Nää, men och 15 dagar då fyller jag arton och då blir man vuxen.
Barn: Har du några barn?
Jag: Nä jag har inte fått några än..
Barn: Ska du få barn?
Jag: Nää, jag har ingenting i min mage än så de kommer nog dröja ett tag.
Barn: Jaha, men om du äter lite mera ägg så kanske du får barn snart
(snacka om att jag höll på att tuppa av här, haha!)
Jag:
Ja, jag får pröva det. Jag kanske ska försöka hitta en kille till mig först istället..
Barn: Har inte du någon kille? (förvånad)
Jag: Nää, inte än.
Barn: Nehe, bor du ensam då?
Jag: Ja absolut... Eller nää, jag bor med mina föräldrar och min lillasyster!

Jaa, vad ska man säga ?! Barn är ju som dom är, helt underbara :)

Dj Neo - Mobilljudet

Publicerad 2009-11-23 21:40:44 i Musik,


Dj Neo - Beatz and Bytez

Det låter verkligen som att det är någon som ringer till en mobil när högtalarna till datorn är på, det lixom låter så där irriterande fast på ett bra sätt :) Hihi..

Sämst!

Publicerad 2009-11-23 21:29:45 i Allmänt,

Har verkligen varit sämst på uppdatering dom senaste dagarna men det har ju sina orsaker, jag är en upptagen kvinna. Så det kommer uppdatering ikväll, har en hel del att berätta :)
Men nu ska jag ringa Malin och ta en promenad och lägga på ett brev, ett berv som ska till Länsstyrelsen tror jag det är så att jag snart ska kunna börja övningsköra =D

Kram på er! ♥

Carmina Burana

Publicerad 2009-11-21 16:26:34 i Allmänt,

Ikväll är det Carmina Burana konsert och min lillasyster och hennes klass ska medverka i den, lite häftigt. Tror de är live band och stor kör och så sjunger dom på latin. Det ska bli mäktigt, ska ta med kameran och kolla om de kanske går att ta något kort utan blixt eller så.
Nu är det dags för middag!

Hoppas ni har en fin lördagkväll! ♥

Sun is shining

Publicerad 2009-11-21 12:56:51 i Allmänt,

ÄNTLIGEN, säger jag bara. Det var inte igår man såg klarblå himmel och solen lysa helt underbart tycker jag, det var en ren fröjd att gå upp tidigt för att gå och träna dom små barnen. Luften blir så himla frisk och skön att andas in dessutom så blir man piggare och gladare. Lovely!

Mina barn är så himla duktiga också, så himla stolt man blir som tränare. Att det är JAG som har lärt dom nästan allt dom kan. Utan mig hade dom inte kunnat mycket av det dem kör idag. Glader :)
Michelle hjälpte mig idag för dom andra tränarna kunde inte komma idag och det gick superbra, jag och Michelle tränar verkligen bra tillsammans ;-)



Soool :)

Långpromenad

Publicerad 2009-11-20 10:28:36 i Allmänt,

Jag har en låång promenad framför mig idag här på förmiddagen, eftersom jag inte har varken busskort eller bankomatkort kvar kan jag inte bara gå och köpa ett nytt busskort. Utan jag måste gå till banken för att ta ut pengar och fixa nytt ID kort.. Ska först gå ner till min station och kolla om dom har fått in någonting där, har dom inte det så får jag gå vidare till nästa station och centrum där min bank finns. En halvtimmes promenad för att fixa ID kort och köpa ett nytt busskort! Galet.

Jaja jag kanske inte ska klaga får ju röra på mig i alla fall och det är alltid nyttigt, men känner mig inte så peppad eftersom det är inte världens bästa väder ute nowdays..
Sedan blir det att åka in till staden för att träffa syster Ronja!!

Hoppas ni får en bra fredag gott folk! ♥


Colors make me happy!

Jobba jobba

Publicerad 2009-11-19 21:42:37 i Allmänt,

Idag har jag jobbat mellan 15-21, det gick superbra :)
Nu ska jag gå ut i rusket på en promenad med min älskade Malin, måste prata av mig känner jag!
Uppdaterar mera sen !!

Kraam ♥

Vägen till fluffigt hår !

Publicerad 2009-11-19 14:11:58 i Bilder,

Resultat av att gå med knut på huvudet en hel dag!

Såhär fluffigt och lockigt hår får man om man går med en knut på huvudet hela dagen..
Jobbigt bara att få det rakt sen!
Fluff fluff!

Ledig länge

Publicerad 2009-11-19 13:06:50 i Allmänt,

Nu är jag ledig ca 3 veckor framöver, kommer vara i skolan väldigt få gånger. Det blir brandstationen två gånger och sedan är det väl projekt arbete annars är det ingenting speciellt. Känns så himla bra, har inte allt för mycket att göra under de kommande veckorna heller när det gäller hemarbete. Filosofi och Projekt är det som gäller!

Ska jobba en del och sedan blir det ju att åka iväg till London nästa söndag med mormor och morfar och storasyster S, det ska bli riktigt gött !!

Kram på er :)

Morgonprov

Publicerad 2009-11-19 09:29:17 i Allmänt,

Pedagogiskt ledarskaps provet är nu avklarat, det gick som förväntat. Det gick faktiskt helt okej, vill veta resultatet nu! Hihi :)
Nu har jag rast ganska länge eller typ en halvtimme till sen har jag filosofi måste komma på vad jag ska skriva för arbete. Vi ska ju göra det nu när vi är borta, men har inte kommit på vad jag ska skriva om än.. Blää!

Jag mår bra, fast fortfarande arg över busskortet.. Morrar...
Ha en fin torsdag idag är min sista skoldag för veckan, Jippie!
Kramar ♥

Pluggish..

Publicerad 2009-11-18 23:30:29 i Allmänt,

Pluggar fortfarande, är klar med mina egna anteckningar nu gäller det bara att läsa igenom allt igen. Sedan ska jag duscha och SEN får jag krama kudden :)

JÄVLA SKIT!

Publicerad 2009-11-18 21:27:29 i Allmänt,

GAAAH JAG HAR TAPPAT MITT BUSSKORT, MED BANKOMATKORT OCH LEGITIMATION!! MITT LIV!!

Kortet är spärrat men resten lixom !!! Hoppas det kanske ligger i gympahallen....

DÅLIG DAG!! USCH!!!

För någon vecka sedan var det mobilen och nu bussfickan med hela mitt liv, Gud vill mig något illa!
Eller nåt..

Svenska B Prov, Nationella Skriftligt

Publicerad 2009-11-18 13:41:43 i Allmänt,

Nu är det avklarat äntligen, har 1 prov kvar på hela terminen det känns ganska soft faktiskt !! Provtiden på detta prov var 5 timmar, jag satt 4½.. Fett länge som tur var hade jag med mig lite att äta. Typ några bananer, en clementin och två kexchoklad :) Allt för att inte blir trött, plus två flaskor med vatten!

Jag tror det gick hyfsat bra men ska inte hoppas allt för mycket inte, får väl se sen vad det blir för resultat men jag hade nog inte kunnat göra det mycket bättre!

Nu ska jag plugga vidare, har ju prov imorgon också! På fredag STUDIEDAG!

Crazy in fruits

Publicerad 2009-11-17 20:34:02 i Allmänt,

Efter middagen idag har jag ätit 4 stycken frukter. Pappa kom hem med både äpplen, bananer, päron och clementiner. Hur gått som helst verkligen. Fast med närmare eftertanke har jag nog ätit fem stycken dock har jag bara ätit en banan och resten celmentiner men ändåå.. Gottigottgott :)


Mumsfilibabba!

Vilken är eran favoritfrukt?

Jag har lyckats..

Publicerad 2009-11-17 17:02:58 i Allmänt,

..Med något som jag trodde var näst intill omöjligt. Jag har fått IG på ett engelska prov. Usch och fy så dåligt jag vet ju att jag är bra på engelska egentligen, visserligen så var alla prov vi gjorde riktigt svåra och jag hade inte hoppats på så bra betyg men ett G hade jag väl i alla fall förväntat mig. Jaja får kämpa vidare helt enkelt.
Sedan säger läraren att man ska försöka jobba mer med engelskan hemma och göra övningarna i boken för att förbättra sin engelska, men hur ska det gå till om man inte får något facit ??

Det är nämligen så att vissa klasser inte har några lektioner dom kommande 3 veckorna då många har praktik, jag kommer dock vara så gott som ledig. Ska prata med min lärare imorgon eller på torsdag och hinns inte det med så får jag ta det på mail. Jag vill ju vara bra på engelska för jag älskar språket men ska jag lära mig någonting måste man ju kunna rätta sina fel!

Så just nu är jag inte på toppenhumör men det går väl över. Snart är det middag och sedan så ska jag plugga!!


En gammal bild på mig med väldigt rosa hår.
HT - 07

Carola

Publicerad 2009-11-16 23:18:58 i Musik,

Det här är två helt underbara julsånger av Carola, tycker dom är otroligt vackra. Får rysningar över hela kroppen helt galet, har som "liten" sjungit dom i Luciatåg och liknande. Man blir helt mållös enligt mig de är underbara!
Lyssna och njut, lev dig in och sjung!


Carola - Himlen i min famn


Carola - En stjärna lyser så klar

E.M.D - Hallelujah

Publicerad 2009-11-16 22:09:46 i Musik,


Det var en annan bloggare som hade lagt upp den här, jag som är lite småkär i E.M.D (Erik) blev tvungen att lägga upp den här med :) Hihi

AfroDans

Publicerad 2009-11-16 21:12:52 i Träning/Gymnastik,

Har varit hemma en timme nu efter att ha tränat mina kidz och tränat AfroDans själv. Som vanligt gick det superbra och jag tar i som en tok nästan så jag svimmar, höhö. Gillar att slita mig igenom träningspass känns som att det ger liite mer då ;-)
Man ska tycka att träning är kul och det här är verkligen superkul, det slår inte Gymnastik men näst intill!

Idag fick jag veta vad en av artisterna heter som sjunger en av låtarna vi dansar till. Han heter Zifa, grymt bra låt dock hittade jag den inte på youtube så kan inte lägga upp den här. Men för er som har spotify eller liknande kanske vill lyssna ?

Då går det bra att söka på "Zifa" och det är låten "High" vi dansar till. Lovely!
Jag är svettig så snart ska jag hoppa in i duschen, kanske stå lite på händer först =D

Studerar

Publicerad 2009-11-16 14:05:29 i Allmänt,

Har varit ute på långpromenad med Malin för ett tag sedan, vi har inte setts på evigheter så det var verkligen på tiden. Det var skönt att prata av sig lite grann och bara gå och andas in massa frisk luft!
Hade bara en lektion idag då jag inte hade någon brandstation så det var ganska sköönt, nu ska jag precis sätta mig och studera lite Pedagogiskt Ledarskap. Jag har nämligen prov på torsdag men det ska nog gå så braa såå!
Det är faktiskt en ganska rolig kurs och väldigt välbehövlig för mig då jag är gymnastiktränare. Har lärt mig ganska många bra saker faktiskt :)

Hoppas ni har en fin måndag och bra start på veckan!



Jag och Malin, Januari -08.

Min helg!

Publicerad 2009-11-15 21:30:26 i Allmänt,

Har varken haft tid eller särskild lust att skriva här i helgen. I fredags jobbade jag till klockan 21, sen var det bara hem och byta kläder sen var jag på inflyttningsfest. Det var trevligt!

Sen i lördags var det upp tidigt för att träna mina små-kidz, det gick superfint! Dom är så duktiga, lite tråkigt bara att det endast var 4 barn i första gruppen. Många som är sjuka nu..
Sen gick jag till nästa gympahall för att träffa Ronja, vi åkte sedan in till stan för hon skulle inhandla en sak inför kvällen, sen mötte vi hennes bror och började planera juluppvisningen!

Kom hem sent, var förbi macken och träffade Zenya käkade då mat som jag inte gjort på hela dagen då det inte hunnits med. Gick hem och mötte upp Tina på vägen, vi kollade på tv, åt lite chips satt vid datorn och hade det allmänt trevligt! Gick och la oss vid tolv, vaknade tjugo i ett idag (söndag).. Snacka om att sömnen behövdes, i alla fall för min del!

Idag har jag inte gjort så mycket, varit med Tina halva dagen och sen bara kollat på tv.. Haft söndag helt enkelt :)

Hoppas ni har haft en trevlig helg! ♥

Working 3 to 9

Publicerad 2009-11-12 22:10:24 i Allmänt,

Hemma från jobbet och supertrött efter en superlång dag. Den här dagen har ändå varit bra på sitt sätt, fick testa lite nya saker och göra lite mer själv på jobbet idag det känns faktiskt väldigt bra, dock lite ovant men roligt. Har inte så mycket att skriva om egentligen, det gick bra att jobba men känns lite segt när man inte är superpigg så snart ska jag sova så jag orkar med morgondagen då den kommer bli minst lika lång som idag.
Har massa nya pass inplanerade nu också så det här kommer gå fint tror jag!

Imorgon är det fredag, det ska bli skönt. Får inte sova ut förrän på söndag för på lördag ska jag ju träna mina små-kidz :-)

GOD NATT! ♥


Syster L's små bebisar :) Såå fiina!
Tänk att de alla tre är från samma kull, men ändå så olika. Men ack så söta!

Darrade som ett asplöv

Publicerad 2009-11-12 14:41:32 i Allmänt,

Det var precis vad jag gjorde när jag skulle hålla mitt tal idag, fattar inte varför jag var så nervös. Lite nervös brukar jag vara inför redovisningar och så men inte som idag, det var helt galet. Hjärtat slog som jag vet inte vad och jag skakade huur mycket som helst. Snacka om nervositet. Nu är det över i alla fall vilket känns sköönt!

Imorgon har jag bara en lektion vilket är ännu skönare.
Snart ska jag ta och pallra mig iväg till jobbet, det ska bli roligt. Hörs senare ikväll! ♥

Håååltimme

Publicerad 2009-11-12 11:05:07 i Allmänt,

Ja här sitter jag och har inte alls särskilt mycket att göra, kanske borde ta mig en tupplur? Gick ju inte upp särskilt sent imorse lixom..  Sitter och väntar på att klockan ska bli halv 1 och svenskan ska börja. Då ska jag hålla mitt tal, det kommer förhoppningsvis gå bra.
Liite nervös kommer jag ju att vara men men, det kommer gå fiiint :)

Hoppas ni har en bra dag, jag hinner nog inte uppdatera något mer förrän jag kommer hem från jobbet ikväll, slutar 21.00 så det blir en sen update i så fall!!

Kraaam ♥ ☻

04.30

Publicerad 2009-11-12 06:29:46 i Allmänt,

Då ringde min väckarklocka, jag tror till och med att den ringde klockan 03.00 första gången..
Jag blev alldeles less på mig själv för att jag inte kom på något vettigt att skriva i mitt tal så jag gick och la mig och tänkte om jag sover några timmar och sedan går upp och skriver talet så kan jag sova lite till sen.. Inte orkade jag upp klockan tre heller, men halv fem imorse så klev jag ur sängen.
Jag var så förbannad att jag till och med gick och la mig med kläderna på så här sitter jag färdigklädd, ska dock byta kläder innan jag går till skolan.. Pappa kom upp och trodde jag suttit vaken hela natten men nä, så duktig på att vara vaken är jag inte.

Nu är talet klart, PM:et är klart och jag är inte trött. Än i alla fall. Jag kommer nog vara lagom trött ikväll efter att jag har jobbat. Jaja, jag har slufört mitt uppdrag nu ska jag äta frukost!

Hoppas ni får en fin torsdag allesammans =)

Jobb

Publicerad 2009-11-11 14:41:38 i Allmänt,

Ska strax iväg och jobba, det ska bli spännande första dagen på! Wiiiie :)
När jag kommer hem ska jag skriva mitt tal för det har jatg inte ens varit i närheten av att lyckas med den här eftermiddagen. Känner mig riktigt värdelös, jag som ändå burkar ha bra idéer när det gäller att skriva och liknande men icke..

Hörs senare ikväll! Kram på er ♥

Hur ?

Publicerad 2009-11-11 11:33:53 i Allmänt,

Alltså hur skriver man egentligen ett tal? Jag har aldrig förut skrivit ett tal, ganska knepigt att helt plötsligt göra det då.. Men men, S sa att man ska skriva det från hjärtat. Det är väl då det blir bäst antagligen, sen ska man bara få lyssnarna intresserade.. Hm. Svååårt!!

Nu jäklar ska jag skriva nåt!!

Sweeeeet!

Publicerad 2009-11-10 21:44:40 i Allmänt,

Imorgon blir en lagom chill dag såg nyss att jag fått ett sms från skolan, min första lektion är inställd då min lärare har sjuka barn. Så det resulterar att jag bara har en lektion. Härligt säger jag, andra säger det är fuskigt! Hehe :)
Dock fick vi ju en till uppgift vi skulle göra istället men men, det löser sig alltid.

Sen har jag en sak att berätta. Imorgon är det första dagen jag ska JOBBA! Första dagen på min intro-kurs till att bli personlig assistent. Det ska bli riktigt spännande faktiskt. Får verkligen hoppas att det går bra för mig, måste gå några pass som intro först alltså gå med en annan assistent och lära mig hur allting fungerar innan jag får börja gå själv. SPÄNNANDE!

Imorgon kommer bli en bra dag, nackdelen är att jag missar friståendeträningen.. :(

Nu ska jag försöka ta mig an det där talet som gå käpprätt åt pipsvängen dåligt, hualigen!!
Kram på er! ♥

Use of English

Publicerad 2009-11-10 16:22:23 i Allmänt,

Hade engelska prov idag och det gick sämst. Dagen har varit allmänt chill, knappt gjort ett dugg i skolan. Det som var mest ansträngande var faktiskt idrotten där vi hade Friskis&Svettis pass. Snacka om att man har en ganska hurtig lärare, haha..

Har typ ingenting alls att skriva här just nu jag måste sätta mig och skriva mitt svenska tal som jag ska ha på torsdag, är inte så peppad vet knappt vad jag ska prata om. Det är lixom muntliga Nationella.. Nästa vecka så är det skrivdelen då har man hela FEM timmar på sig Oh my! Det gäller att ha med sig lite snacks och dylikt då så man orkar med!

Nej nu ska jag ta mig i kragen och plugga, sen är det ledarmöte halv 8 ikväll. Då får jag träffa my lovely sister Ronja :)
PUSSPÅER! ♥

Ingen skola..

Publicerad 2009-11-09 09:16:17 i Allmänt,

..Förrän klockan halv två. Då börjar min första och enda lektion för dagen. Störigt, dock ganska skönt för då hinner jag göra lite läxor som jag varken hann eller orkade göra klart i helgen. Det är ju skönt!

Igår så somnade jag typ klockan 20.00 det var såå skönt sen vaknade jag en stund vid midnatt men somnade fort om igen och vaknade inte förrän klockan ringde imorse klockan 07.00. Snacka om att få sova läänge. Men jag var ju inte toppenpigg igår så det var helt underbart!

Nu ska jag försöka plugga lite grann!
Ha en bra måndag och start på veckan! ♥

1 månad kvar!

Publicerad 2009-11-08 19:05:03 i Allmänt,

Nu är det bara en månad kvar till jag fyller myndig, hela 18 år! Jag längtar som bara den ska ni veta!
En månad går ju hur fort som helst dessutom, så mycket som jag har att göra dom kommande veckorna kommer tiden springa iväg med rekordfart!!


Just because it's crazy time!

Järfälla Trupp Cup

Publicerad 2009-11-08 17:20:30 i Allmänt,

Idag har jag suttit i en gymnastikhall hela dagen, det har varit trevlig men det är ganska tröttsamt. Mer än vad man tror. Var där för att kolla på storasyster Ronjas grupp, dem var superduktiga trots att de testade nya och svåra varv idag men dom kämpade på bra. Lite långdraget med tävlingar där det är så himla mycket (små)barn. Men det är roligt! Gymnastik är ju lixom livet ;-)

Idag är det fars dag, snart är det middag för hela slanten!

Tullinge Gymnasium - ett bra val

Publicerad 2009-11-06 22:22:32 i Allmänt,

Här är en film om min skola och vilka program man kan gå, även jag är med i denna. Ni som har följt mig i alla fall sedan i somras vet att jag var med och spelade in en film för mitt program (Samhälle-Räddningstjänst) i skolan. Här är väl en del av resultatet.
Mig ser ni som brandkvinnan i stegbilen, man får till och med en close-up. Hehe, man ser lite hur jag smått biter mig i läppen för att inte börja skratta när de filmar så nära.

För att se klippet klicka HÄR!

Aggressive eller nå'

Publicerad 2009-11-06 18:02:33 i Bilder,

it's crazy in here.

passade på att posa en hel del och ta lite egobilder, tyckte faktiskt att jag passade ganska bra med lite slarvigt sotade ögon. me like. jag har så fortfarande. har inte orkat tvätta bort det än.

Monday Bar Lucia Cruise 2009!

Publicerad 2009-11-06 13:36:43 i Allmänt,

Äntligen har jag fått BESKEDET!!! Jag är inbokad i hytten och den 10.e December bär det av. Rave - Kryssning för hela slanten! Åh, det här har jag sett fram emot huuur länge som helst, sedan två år tillbaka tror jag. Snacka om bästa presenten EVER!

Kryssningen går Stockholm - Åbo - Stockholm och det är en 23 timmars kryssning. Helt underbart, jag åker med min näst äldsta syster och hennes två kompisar! Det här kommer bli galet bra!
Happy Happy Happy!


Denna flummigt fina båt ska vi åka med! Wiiiiie!
Glaaaaaad! =D

Liemän och Döden

Publicerad 2009-11-06 13:13:31 i Bilder,

Ja som sagt vi hade ju tävling i skolan idag, några bilder ska ni få se! :)



Jag ;-)



Kommer få lite fler bilder från en klasskompis sen, hon tog lite fler bilder.
Inte lätt att hålla koll på sin lie och kamera och utstyrseln :-)

Tävling - Lieman

Publicerad 2009-11-06 09:35:55 i Allmänt,

Japp idag har vi tävling i skolan, alla 3or ska klä ut sig till något Halloweenigt. Vi hann inte ha tävlingen innan höstlovet så nu har vi den efter, Halloween tävling sen ska de "neutrala" lärarna (hälsoteamet,SYV,kurator,Coach,Sjuksköterska) bestämma vilken klass som klätt ut sig bäst. Så det är bara att ge gärnet dessapoäng är viktiga då alla 3or under hela året ska samla på sig så mycket poäng som möjligt för att få springa ut först på studenten sen!

Min klass ska vara Liemän/Döden, temat vi fick blev vi tilldelade. Jag har gjort min egen lie och har lakan och två tröjer jag kan välja mellan att ha. Sen ska jag sminka mig lite smått också, ska försöka knäppa kort ;-)

Engelskaprov

Publicerad 2009-11-06 09:30:31 i Allmänt,

Usch och fy för att börja dagen med ett svårt jäkla engelska prov när man sovit dåligt som jag vet inte vad..Låg och läste min engelska bok till halv tolv igår sen skulle jag bara ta en vilopaus innan jag skulle gå och borsta tänderna och klä på mig pyjamasen.. Jag vaknade istället kl tio i tre mitt i natten på samma ställe som jag lagt mig i sängen halv tolv, hoppsan tänkte jag och slet av mig alla kläder och släckte lampan och la mig igen. Sen blev det ingen rolig morgon, upp strax efter klockan 6 för att hinna med allt jag skulle fixa på morgonen...

Nu är jag trött och har ont i ögonen efter att jag har läst massa engelska.. Blääää!!

Satans bokjävel!

Publicerad 2009-11-05 21:59:46 i Allmänt,

Bara 30 sidor kvar att läsa i Engelska boken... Sen har jag bara dryga halva boken kvar. Kul kul!! -.-

*Suckar och muttrar högt för mig själv*

Song of Solomon

Publicerad 2009-11-05 19:39:41 i Allmänt,

Den engelska boken håller jag på och läser, den är svår att förstå för det är jättesvår engelska och det är superlånga kapitel. Det är jättejobbigt att läsa och jag har ett helt kapitel kvar att läsa och det kommer ta dryga timmen :/ Inge vidare kul, sen måste jag komma på vad jag ska ha tal om på svenska nationella nästa vecka..
Kommer behöva plugga en hel del i helgen, fast jag vill göra lite andra saker. Men imorgon blir det plugg på lördag lite plugg och träna småkidsen och vara med Tina. Sen på söndag ska jag förmodligen till Järfälla och kolla på gymnastiktävling, sen på kvällen får det väl återigen bli lite plugg!

En helg med små ljusglimtar lite varstans, det blir nog bra så :)
Hoppas ni har haft en bra torsdag, det har jag!

Tåskor!

Publicerad 2009-11-05 09:21:27 i Träning/Gymnastik,

Igår på träningen så fick vi våra tåskor, alla invigde dem på en gång och de är verkligen supersköna. Det är mycket lättare att göra piruetter och röra sig på golvet än om man är barfota. Och man vill heller inte dansa runt med strumpor för det blir halt.



Snygga va ? ;-)
Man känner sig riktigt proffsig!!

Snö !!

Publicerad 2009-11-05 09:18:30 i Allmänt,

The snow is falling from the sky!


Årets första snö här hos mig kom redan igår, men nu har det till och med börja ligga kvar på marken!
Nu känns det att vintern närmar sig med stormsteg, den är redan här lite grann.
Det gillar jag för jag vet att på vintern så fyller jag år.
Älskar snön! ♥

Kyligt!

Publicerad 2009-11-04 16:12:06 i Allmänt,

Fyyy vad kallt det var på övningen uta i Nynäs idag, usch och fy säger jag bara. Trots varmklädd, kemdräkt, en overall så var det svinigt kallt. Men en Large dräkt med skor i strl 45 passade inte mig så bra, man såg verkligen ut som en Michellingubbe ;-). Tunna strumpor då jag glömt sockorna resulterade isbitar till fötterna. Långdraget som bara den. Samling 07.00 imorse och var väl ute i Nynäs strax efter klockan 08.00, övningen drog inte igång förrän efter 10 någon gång, sen kom jag inte in förrän halv två. 0-gradigt ute, blåst och snöö! Snön var både positiv och negativ, men kallt som bara den!
Men jag kom hem helskinnad och har fått tillbaka min normala kroppsvärme nu :)

Somnade lite i bilen på väg hem, det var skönt. Skulle kunna gå och sova en stund till. Hehe..
Hoppas ni har haft en lite varmare dag än mig!

Linnéa♥

35 days to go!

Publicerad 2009-11-03 22:53:52 i Allmänt,

Haha, var bara tvungen. Vet inte om jag skrivit det i ett tidigare inlägg, guldfiskminne här ibland.
Men som sagt om 35 dagar fyller jag hela 18 ÅR!! WOHO!
Då vill jag ha massa paket och gratulationer =D

8:e december är min dag på året! ♥

07.00 imorgon bitti

Publicerad 2009-11-03 22:42:40 i Allmänt,

Då ska man stå på skolans parkering för att sedan åka ut till Nynäshamn och vara med på storövning med räddningstjänsten. Det ska bli kul, kanske lite kallt. Men det kommer förmodligen inte bli en jättelång dag dock får vi se hur det blir med den saken eeftersom dom kan vara duktiga på att dra ut på tiden. Hoppas inte.
Alltså ingen skola imorgon, jag ska leka skadad.
På kvällen blir det friståendeträning helt underbart ju, hoppas vi köra lite styrka annars tänker jag göra det själv för jag vill faktiskt ha lite träningsvärk nuu!!!!

Prosit, jag nös :)


Men om jag ska orka med morgondagen kanske det är dags att börja vandra mot sängen och lägga huvudet på kudden och framförallt lägga sig ner i sängen under täcket ;-) Gärna med en fot utanför så det inte blir föör varmt! Knasidéer man har bara för att det ska vara så skönt som möjligt att sova!

Borttappad och återfunnen

Publicerad 2009-11-03 22:03:23 i Allmänt,

Hann aldrig berätta igår då jag slocknade ganska kvickt på kvällen, men igår när jag tog bussen hem från centrum så åkte en av mina mobiltelefoner (ja, jag har två..) ut ur fickan vilket jag inte märkte förrän jag skulle gå iväg till gympaträningen. Fick panik och sprang runt som en galning och letade hemma fast jag hade bråttom ner till träningen, men mamma och lillasyster fick som uppdrag att leta efter den. Jag hade världens tur!

Mamma hade ringt till telefonen och precis efter så ringde det från min telefon till mamma, då var det en som hade suttit på telefonen. Så hon tog hand om telefonen och så fick jag komma och hämta den idag. Tusen tack säger jag bara, jag som nyss laddat på med pengar och allt. Den människan är guldvärd!!

Spänning

Publicerad 2009-11-03 21:57:41 i Allmänt,

Exakt så känner jag i min nacke som strålar upp till huvudet så jag har feta huvudvärken. AJ. Trots en tablett Voltaren så har det inte gått över. Mamma fick smörja in nacken med Iprensalva också, men ja vi får la se om det känns bättre imorgon.
Jag har ont ont ont.


Typ så här känner jag mig! =/

Somnade bums

Publicerad 2009-11-03 07:55:51 i Allmänt,

Japp det gjorde jag igår, kom hem efter att ha tränat barnen och själv varit på Afrodans. Åt lite mat och hjälpte mamma med att skicka iväg ett skolarbete, sen la jag mig på sängen och slockande bums. Klockan var nog inte mer än halv 10 men den sömnen behövdes nog. Hade känt mig svimfärdig och illamående till och från hela dagen. Inge roligt alls.

En rolig sak var brandstationen, vi hade kall rökdykning. Jag och bejjbi var lite ringrostiga då vi inte rökdykt sedan i våras någon gång. Men brandmännen som kollade oss tyckte vi ändå var duktiga men det var vissa grejer vi var tvungna att tänka på till nästa gång. Då ska vi ju faktiskt göra varm rökdykning tror jag. DET ska bli spännande!

Har varken första ELLER sista lektionen idag, skönt!! Så nu sitter jag och chillar lite så här på morgonkvisten, ska leta lite info och Evert Taube :)

SM - GULD = AIK ♥

Publicerad 2009-11-01 19:26:14 i Allmänt,

GRATTIS AIK TILL SM-GULDET!!

Jaa heliga AIK som äntligen tagit hem SM-Guld. Helt magiskt. Satt och lyssnade på matchen lite i bilen..
Är inte såå jätte engagerad men AIK:are är jag allt!
Vi åt pizza till middag så på pizzerian här i närheten var det fullt drag, ägaren var tvungen att tysta ner dem ett antal gånger för att de var för högljudda. Men häärliigt!!
Och pizzan smakade gott ;-)

SM - GULD = AIK ♥

Publicerad 2009-11-01 19:25:43 i Allmänt,

GRATTIS AIK TILL SM-GULDET!!

Jaa heliga AIK som äntligen tagit hem SM-Guld. Helt magiskt. Satt och lyssnade på matchen lite i bilen..
Är inte såå jätte engagerad men AIK:are är jag allt!
Vi åt pizza till middag så på pizzerian här i närheten var det fullt drag, ägaren var tvungen att tysta ner dem ett antal gånger för att de var för högljudda. Men häärliigt!!
Och pizzan smakade gott ;-)

No pics

Publicerad 2009-11-01 13:11:46 i Allmänt,

Det blev inga bilder igår, orkade bara inte fota. Första stället jag var på blev inte så långdraget för det var ite superkul, sen drog jag vidare dit min syster och hennes sambo var. Sen åkte jag hem när dom åkte hem eftersom jag fick skjuts. Sköönt, var hemma halv 1 !!

Dock blev jag fotad av andra med deras kameror, får se om jag får tag på några av dom bilderna annars blev det helt enkelt en bildlös kväll :)

Puss ♥

Sunday

Publicerad 2009-11-01 13:06:05 i Allmänt,

Idag är det söndag och sista dagen på höstlovet, kan inte fatta att det redan är över helt galet. Dagarna har bara sprungit förbi men ändå har jag hunnit med att gör en hel del saker, vilket jag tycker är bra :)
Idag har jag inga direkta planer får se vad som händer, men jag måste käpa vidare med min engelska bok i alla fall vilket jag inte varit så duktig med under lovet. Läste dock en hel del sidor i fredags men inte tillräckligt, ska läsa ca 100 sidor till innan tisdag.. *Gääsp*

Har stått på händer och lite i brygga på morgonen. Riktigt skönt faktiskt!!
Nu har jag inget mer att skriva om för tillfället, ha en underbar söndag! ♥

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela