Alla helgona helg = Halloween!

Publicerad 2009-10-31 19:27:59 i Allmänt,

Ikväll blir det Halloween party igen, har väldigt dålig fantasi så det blir ungefär samma outfit som förra helgen. Dock utan benfluffen och den korta kjolen. Nu blir det med en lite längre kjol och benvärmare istället. Det blir nog bra det :-)
Kan lägga upp bild sen när jag är färdig om jag hinner annars kommer det imorgon eller såå!

Idag har vi varit hos mormor och morfar för mormor fyllde år, det var trevligt. Åt massa mat och efterrätt som vanligt. Gott gott, men proppmätt !!!!

Nu ska jag fortsätta fixa mig! ♥
Ha en bra Halloween :-)

Recept!

Publicerad 2009-10-31 01:33:58 i Recept,

Ugnsgratinerade paprikor med vegetarisk färs



Ingredienser
Portioner: 4

4 stora paprikor  (ca 1 kg)
1 morot 
1 gul lök
300 g fryst, tinad vegetarisk färs
1 grönsaksbuljongtärning
500 g passerade tomater 
1 msk finriven ingefära 
1 krm chilipulver
1 tsk malen spiskummin
1 tsk malen koriander 
1 tsk garam masala
1 tsk kanel 
2 vitlöksklyftor
100 g lagrad ost
1 stor tomat  (ca 100 g)
olivolja 
salt 
flingsalt 

Tillagningstid: Över 20 min
Svårighetsgrad: Medel

Gör så här
1. Sätt ugnen på 225°C. Skala och riv moroten grovt. Skala och hacka löken, fräs den i 2 msk olja utan att den tar färg, ca 3 minuter. Tillsätt morot, fräs ytterligare 3 minuter.
2. Blanda i färs, buljongtärning, passerade tomater, ingefära och kryddor. Skala och pressa i vitlöksklyftorna. Låt sjuda på svag värme i ca 5 minuter. Smaka av med 1 tsk salt.
3. Dela paprikorna på längden och kärna ur dem. Lägg dem i en ugnssäker form och fyll med färsblandningen.
4. Skär tomaten i skivor och lägg ovanpå. Riv osten och fördela över. Gratinera i mitten av ugnen ca 25 minuter, tills osten tagit färg.

FÖR ALLA?
Innehåller gluten. Gör laktosfri: välj ost lagrad mer än 3 månader, kontrollera färsen och buljongtärningen. Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt ostalternativ, kontrollera färsen och buljongtärningen. Gör äggfri: kontrollera färsen och buljongtärningen.


Så kallad "hippie-mat". Jag älskar denna maträtt!!! Ni måste testa den ;-)

Poem in the middle of the night.

Publicerad 2009-10-31 01:30:20 i Allmänt,

You should never take anyone for granted,
that person can be gone any minute.
It disappear when you need it the most.
You think it'll always be there,
when you realize it's gone away.

Amy Diamond

Publicerad 2009-10-31 01:13:32 i Musik,

Jag har blivit Amyfierad.. Men jag gillar det, hennes nya skiva är riktigt bra!!


Amy Diamond - Deserve better


Amy Diamond - Bittersweet


Amy Diamond - Heartsbeats


Amy Diamond - Crossfire

Hennes nya album heter "Swings and Roundabouts", du borde definitivt lyssna på det!!

Kusin dag!

Publicerad 2009-10-31 00:48:55 i Allmänt,

Hallojjjsan, har inte suttit vid datorn på hela dagen nu. Kom ju hem till kusinerna ganska precis klockan 12 idag och jag var riktigt efterlängtad. Började spela spel med kusinen på en gång sen, sen var det dags för lunch. Köttbullar och makaroner, mums!
Vi fick sedan skjuts till simhallen av moster, det var jätteroligt att bada. Det tyckte både jag och min kusin, hon har tydligen tjatat på sina föräldrar att de badar alldeles för sällan. Då är det ju bra att hon har så bra kusiner som mig som tar med henne och badar :)

När vi kom hem blev det fika, sen har jag och min kära moster setat och letat mönster till min studentklänning som hon ska sy. Dock är det inte så himla lätt när jag har en/två bilder på hur jag vill att min klänning ska se ut. Så det vi letar efter är något som liknar min bild så mycket som möjligt så vi har något att utgå ifrån. Men det är svårt..

Egentligen skulle jag inte bli kvar så länge, men sen fick jag middag, kollade lite på Idol, vi kollade på en film (Patrik 1,5) sedan blev det så himla sent att jag inte orkade åka hem och blev erbjuden en sängplats. Såå, efter mycket om och men så skulle jag ändå missat tåget jag tänkt ta så jag fick stanna kvar istället :-)
Det gör inget, jag trivs här!

Så snart är det sovdags, zzZZzzZZzzZZzzZZ.. Jag är ju faktiskt lite trött ;-)

Hoppas ni har haft en underbar fredag för det har jag!!
Kram på er! <3

God morgon Stockholm!

Publicerad 2009-10-30 09:54:08 i Allmänt,

God morgon, God morgon!
Jag är upp har varit vaken sen klockan nio ungefär, redan klar och färdigklädd. Nu ska jag bara vänta på att klockan ska ticka framåt. Jag ska nämligen åka till mina kusiner för jag ska åka iväg och bada med dom. Det ska bli superkul, träffar inte dem så ofta längre eftersom jag inte är där och pluggar nå matte.. Så det blir bara på släktkalas och så man träffar dom då, vilket är lite tråkigt.


Nu blev jag alldeles sugen på att åka hit och bada istället, Blue Lagoon, Malta. Där var jag på språkresa sommaren -07. Snacka om att jag längtar tillbaka!!!

Morgonmotion! + dagsinfo

Publicerad 2009-10-29 18:17:04 i Allmänt,

Imorse var jag ute och tog en powerwalk innan frukosten eftersom dt inte blev någon träning igår, det var superskönt. Gjorde några sit-ups när jag kom hem också.
Till frukost blev det mannagrynsgröt hur gott som helst. Efter det gjorde jag mig iordning och sedan åkte jag iväg till Södertälje för att träffa bejjbi S för att plugga lite svenska. Det gick superfint, vi blev "typ" klara. Dock tog det mycket längre tid än vi förväntat oss, men det är skönt att vi fått det gjort nu i alla fall.
Efter att ha pluggat på bra så åkte vi in till "stan" och käkade på Nancy's, käkade kycklingsallad och det var hur gott som helst!!!

Nu sitter jag och gör inte så mycket alls, lyssnar på Melissa Horn!

Skolfoto!

Publicerad 2009-10-28 21:06:53 i Bilder,

Så här såg jag ut på året skolfoto, har scannat in bilden därför kan den vara lite småsuddig sådär.


Jag ler verkligen huuur mycket som helst, det är fotografens fel.
Hon tyckte jag i alla fall kunde le om man jämförde med de andra..
Är väl ganska nöjd med årets, förra årets har jag ju som profilbild här på bloggen så det är ju bara att jämföra.
Ser man någon skillnad ?

No exercise!

Publicerad 2009-10-28 20:20:32 i Allmänt,

Ingen träning idag, tråkigt värre. Ingen hade hört av sig till någon så det var ingen som hade larmkort med sig till hallen och ingen annan grupp hade träning för att det är Höstlov (!!), hallå ? då tycker jag att man ska ha aktiviteter för barnen. Visst att vissa kanske åker bort, men de som inte gör det och vill träna? Det är något jag inte förstår mig på.
Jag får ta mig en morgon promenad innan frukost imorgon, det ska jag banne mig göra. Kommer troligtvis missa träning på kvällen för jag ska hem till S och plugga!

Nu ska jag fortsätta uppdrag städning av mitt rum!

i-landsproblem

Publicerad 2009-10-28 18:09:16 i Allmänt,

Jag har ett stort problem (enligt mig) ett riktigt i-landproblem. Jag får inte plats med alla min kläder i min garderob utan att den ska kollapsa!!! Blir tokig på när lådorna ramlar ner på varandra, att dom inte bara kan sitta kvar..


Som sagt här väller det ur kläder, och det här är inte allt !!
Enligt mig tycker jag fortfarande att jag har lite kläder,
enligt mina kompisar har jag hur mycket som helst!
Jag vill nog inte riktigt inse sanningen ;-)

It's over now!

Publicerad 2009-10-28 15:31:25 i Allmänt,

Japp jag klarade hopptesten galat hos sjukgymnasten idag och mitt knä kan inte bli så mycket bättre, det gäller för mig nu att fortsätta träna mitt ben så mycket jag kan att jag inte tappar alla musklerna igen! So it's over, ingen mer sjukgymnastik för mig. Jag hoppas verkligen att jag slipper det där nu, även fast det ändå har varit kul att träna hos min sjukgymnast så skulle jag inte vilja komma tillbaka dit för mitt knäs skull!

Efter jag varit där strosade jag runt i stan för att vänta på syster som skulle komma in, hann besöka några affärer. När hon kom gick vi runt och letade efter något Sandys som inte hade fullt, det på Kungsgatan hade plats så där åt vi! Gott!

Nu är jag hemma och ska antingen plugga lite granna eller städa mitt rum.. Får la se vad det blir :)

Sjukgymnastik

Publicerad 2009-10-28 08:58:53 i Allmänt,

Nu ska jag kila iväg för att dra min in mot staden, ska gå på mitt sista sjukgymnastik pass. Det lär i alla fall bli det sista för jag ska göra hopptestet idag så klarar jag det så är det tack och adjö med sjukgymnastiken. Ska bli skönt, men det kommer ändå kännas lite tomt. Min sjukgymnast är så himla snäll och bra!


Så här såg det ut utanför mitt fönster när jag drog upp persiennerna imorse!
Mysfaktor på hög nivå!

NU HAR JAG BRÅTTOM! =D

Headache!

Publicerad 2009-10-27 21:49:22 i Allmänt,

Bota min huvudvärk, aj jag har ont! Kom och ge mig lite massage någon, skulle nog behöva det. Är helt stel efter att ha suttit på djursjukan i fem timmar idag..
Ska nog försöka gå och lägga mig tidigt idag!

Hoppas ni har haft en bra tisdag! ♥

Djursjukhuset (Varning! För känsliga läsare)

Publicerad 2009-10-27 17:38:55 i Allmänt,

Idag har jag haft en väldigt trög dag, blev väckt av att mamma ringde och skulle kolla hur det var med katten då han inte alls mått så bra under morgonen. Han hade varit väldigt hängig och haft typ diarré, sen spydde han även på mitt rum igår precis när jag skulle gå och lägga mig. Så jag gick upp och kollade.. Då låg han i hallen här nere helt lost, satte sig upp efter ett tag och jag ropade lite på honom men reagerade inte för fem öre. Han kunde inte ens gå upp för trappen själv, så jag fick bära honom. Han kunde bara dricka lite vatten, men efter han varit och kissat spydde han upp allt igen.. Usch usch, så kag fick dra på mig kläder och sen kom syrran hit med bilen så fick vi åka till djursjukhuset..
Där fick vi sedan sitta och vänta och 2,5 timme för att få komma in och bli undersökta.. Fick ta blodprov röntga.. Vänta lite till, sen fick han lite sprutor och dropp. Han hade förhöjt av vita blodkroppar så någon sorts infektion har han i kroppen. Sen fick vi vänta ännu lite till för att betalning och sånt skulle lösa sig...

FEM timmar var vi på sjukhuset. Snacka om booriiing. Det enda positiva var att jag nästan läste ut en hel bok!


Krya på dig Oliver! ♥

Shortcut

Publicerad 2009-10-26 22:55:14 i Allmänt,

Idag har jag fått lite saker gjorda, tvättat en maskin tvätt, varit med Lina i Tumba och gjort syntest så jag ska få börja övningsköra, bakat äppelpaj och kardemummakaka med hjälp av Lina, varit gymnastik tränare, tränat själv och pluggat! Snacka om en innehållsrik dag, me like!

Gymnastikträningen gick superfint vi hade uppvisning för föräldrarna och dem som var där uppskattade det väldigt mycket. Det känns bra! Extra skönt var det att vi hade hela hallen för oss själva.

Själv tränade jag Afrodans och jag körde verkligen slut på mig själv, tog i som bara den så när jag gick därifrån var jag nästan lite snurrig. Även helt röd som en tomat i fejjan, har väldigt lätt för att bli det speciellt när jag tränar. Blir typ fläckig, fit runt munnen och röd i resten av ansiktet hehe, ser typ ganska knäpp ut :)
Lina hittade min kamera och tog kort, har tränarkläderna på mig och verkligen heelt osminkad. Men ja, man ska väl vara nöjd ändå antar jag!

Hoppas ni har haft en underbar måndag! ♥

Party in the U.S.A

Publicerad 2009-10-25 23:30:02 i Musik,



Länge sedan jag lade upp ett musik klipp, så när jag ändå är i farten och sitter här och pillar så kan jag slänga upp ett som jag fastnat lite för :)

Porr

Publicerad 2009-10-25 23:07:37 i Bilder,

NÉA




Bara för att jag vissa dagar tycker om mig själv jävligt mycket.
Dom dagarna njuter man av, men sådana förekommer inte allt för ofta.

 

Yesterday was a good day

Publicerad 2009-10-25 20:46:01 i Bilder,

Gårdagens kväll på halloween festen var så himla rolig, helt underbart. Dansade som bara den, träffade nytt folk och även lite bekanta jag träffat på fester förut. Kom hem typ halv två så var lite små seg idag :)
Men jag hade grymt kul, dock orkade jag inte springa runt något med kameran eftersom jag hade piskan! Men tog kort på sällskapet jag åkte dit med iaf!

Systrarna Josefine och Emelie

Melina som blivit brunett

Jenny, Draculas bitch!

Roligaste kvällen på riktigt länge, kul att träffa folk man inte sett på jätteeläänge!!

HALLOWEEN FEST!

Publicerad 2009-10-24 19:46:25 i Bilder,

Ikväll är det dags för party, Halloween fest och jag är ganska taggad. Är så jäkla nöjd med min outfit!
Ni ska få er en liten smygtitt!

Här var jag dock inte helt klart men kameran följer med ikväll, så det här kommer bli bra!
Jaa, gissa vad jag ska föreställa. För det är nästan knappt jag vet det själv :) hihi

Lockigt hår!

Publicerad 2009-10-24 13:39:11 i Bilder,

Jag fick lockigt hår igår, var förbi Ronjas jobb hon är ju frisör. Hon hade ingen kund så hon sysselsatte sig med att locka mig hår. Det blev skiitfint tycker jag! Wonderful, såg ut som en liten prinsessa :)


Myskväll ♥

Publicerad 2009-10-24 13:30:38 i Allmänt,

Igår har jag och my sister Ronja bästaste myskvällen, vi såg på film. "En Shopaholics bekännelser", riktigt bra film herregud vad man fick skratta haha! Har ni inte sett den, SE DEN!
Vi åt även en hel del godis, snckade massa tjejsnack och målade naglarna så nu är dom fixade inför kvällen ;-) Helt underbar kväll, fattar inte vart tiden tog vägen men klockan var halv 3 när vi släckte lampan. Sen slocknade jag på två röda :)
Jag var en liten trötter!

Imorse fick jag världens dunder frukost dessutom, två rostade mackor en med mosad avokado och en med ost, en tallrik med banan, apelsin, Ronjas hemgjord müsli yoghurt och kanel, och en kopp te. Snacka om att jag blev mätt som en plätt :-)


Gott med godiis :)

Det här nagellacken fick jag på mina naglar, titeln på det passar in såå bra på mig. hehe..

My sister ♥

Jag imorse, var väldigt trött och ville inte gå upp.

Arbetsintervju!

Publicerad 2009-10-23 09:09:27 i Allmänt,

Idag är det dags för arbetsintervju, hoppas det går bra! Det här ska bli spännande och jätteroligt. men lite nervös kommer jag nog att vara. Har kollat när och hur jag ska åka så det känns bra =)

Hör av mig senare idag någon gång hur det gick och så vidare, ska förbi syster och hämta ett par benfluff och sen ska jag ha myskväll med Ronja ikväll ♥

Monolog!

Publicerad 2009-10-22 22:34:52 i Allmänt,

Ikväll har jag varit och tittat på Tinas monolog, och nåra andras monologer. Hennes klasskompisars. Alla är ju superduktiga men ja eftersom Tina är en av mina bra kompisar så tycker jag att hennes var liite bättre!
Hon är verkligen superduktig på teater, på scen. Hon måste bara bli skådespelerska, det skulle vara så underbart om hennes drömmar gick i uppfyllelse. Skulle bli så glad för hennes skull!
Tina är annars en ganska blyg och försiktig tjej, men har ett helt underbart och kreativt inre. När man är ensam med henne så är hon inte alls särskilt blyg då vågar hon ta för sig och verkligen bara vara. Men när det är mycket folk eller nytt folk så är hon till en början blyg och försiktig. Men det är så hon är, helt underbar. Det där lilla extra!
Men uppe på scenen, teaterscenen, då blir hon som en helt annan person. Kliver in i en helt annan roll, blir en annan person, hon tar för sig, vet vad hon vill och får fram det budskap hon ska förmedla. Hon är helt wonderful, jag blir helt ställd. Tänk att jag som kompis ser henne nästan blir så glad av lycka att jag fäller en tår, så glad för hennes skull! Hon är bra och hon är min kompis. Jag är stolt!

BB ♥ Stockholm


Fina du!

Förlossningskliniken

Publicerad 2009-10-22 14:37:20 i Allmänt,

Idag har varit en lugn dag slappa lektioner jobbade lite grann på projektet, sedan var det bara att ta bussen till Huddinge Sjukhus skulle lämna lite prover. Förstår inte varför det börjat bli så himla jobbigt att ta blodprov, börjar alltis svischa och susa och nästan snurrar när de håller på att ta blod. Har aldrig haft så stora problem med det förut.. Konstigt..

Nu är jag hemma hos min syster stor, har varit här ett tag nu. Käkade lite mellis när jag kom sen har vi suttit och kollat på Förlossningskliniken. Tycker det är superspännande, vill ju själv utbilda mig till Barnmorska och man lär sig saker genom att bara titta också så jag tycker det är superkul. Dock ser det inte supertrevligt ut när de gör kejsarsnitt men det är sådant man vänjer sig vid. Kul att se föräldrarnas lycka när de fött ett fullt friskt barn, eller att barnet bara kommit ut och överlevt förlossningen.

Vi ska snart gå upp på deras vind och leta fram lite grejer jag ska låna när jag ska på halloween fest på lördag :) Det är någonting jag verkligen ser fram emot! Wihoo!

Kram på er♥

20 års äktenskap!

Publicerad 2009-10-21 22:17:19 i Allmänt,

Idag har min mor och far varit gifta i hela 20 ÅR! Hur galet är inte det ?! Riktigt lång tid... Kan inte ens föreställa mig att leva med en och samma person i över 20 år.. Snacka om att man måste passa ihop, eller nåt..
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, vet inte riktigt hur länge de varit tillsammans men min äldsta syster fyller ju 25 i vår så det är ju några år extra.. Ganska häftigt egentligen!

GRATTIS TILL ER! ♥
// Kram dotter nr 3 :)

20 års äktenskap!

Publicerad 2009-10-21 22:16:54 i Allmänt,

Idag har min mor och far varit gifta i hela 20 ÅR! Hur galet är inte det ?! Riktigt lång tid... Kan inte ens föreställa mig att leva med en och samma person i över 20 år.. Snacka om att man måste passa ihop, eller nåt..
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, vet inte riktigt hur länge de varit tillsammans men min äldsta syster fyller ju 25 i vår så det är ju några år extra.. Ganska häftigt egentligen!

GRATTIS TILL ER! ♥
// Kram dotter nr 3 :)

Better than I expected

Publicerad 2009-10-21 09:40:43 i Allmänt,

Japp, nu har jag avklarat det där himlans samhällsprovet. DET GICK! Åh så glad jag blev pennan bara glöd mot pappret nu får jag bara hoppas att jag får resultatet på min sida. Det kändes bra, dock oftast då det går dåligt. Men inte den här gången nej nu kämpade jag mig igenom det där provet med svullna ögon omotiverad och allt på samma gång.
Inte så lätt när man har haft en sömnlös natt med konstiga drömmar och liknande, ville inte alls gå upp imorse när klockan ringde klockan 06.00. Snoozade till klockan var 07.05 ungefär sen var det bara att gå upp (började ju 08.10) och försöka få i sig någon sorts frukost och samtidigt läsa igenom de egan anteckningarna en sista gång.
Osminkad är jag också. Naturlig is the shit! Eller ?

Whatever, nu ska jag fördriva tiden med att läsa lite bloggar.. Lite långt inlägg kanske :-) Men jag blev ju lite glad trots att tröttheten tar över och lyckan inte syns, men den känns, inombords! Jag känner lättnad, satte mig och gjorde klart en annan läxa också. Var ju först ut!

Vi har det bra..

Publicerad 2009-10-20 23:15:47 i Bilder,

.. vi här bak i bilen och vill ej vad med om någon krock!



Sandra agerade chaufför!


På väg till Brandstationen, vi är ett kul gäng :-)

Det finns..

Publicerad 2009-10-20 22:18:50 i Allmänt,

..bättre dagar. Hela dagen har jag varit seg och alla lektioner har varit lite sisådär. Ända lektionen då jag verkligen kände att jag jobbade var på engelskan, sista lektionen på dagen. Var grymt trött, vi fick sluta tidigare så jag gick hem och kollade lite på "Project Runway" sen gick jag och lade mig och sov/vilade i en timme. Åt middag, spaghetti och köttfärssås.. Började plugga, fick psykbryt på frågorna och ringde Malin och avreagerade mig lite.. Sen poppade jag mig en skål popcorn gjorde apelsinjuice och sen kunde jag plugga. Då hade jag dessutom älskade storasyster bredvid mig som kunde vara stödhjälp!

Nu sitter jag här.. Och ja, kopplar bort allt och jaa.. Snart ska jag läsa igenom lite grejer igen och sen sova!!
Man kan inte alltid vara på topp!

Gymnastik och Afrodans

Publicerad 2009-10-19 23:08:18 i Träning/Gymnastik,

Idag har det bara varit en enkel måndag, varit i skolan och sen brandstationen. Var hemma en sväng och ringde två ganska viktiga samtal. Det gick bra!
Jag ska på arbetsintervju på fredag, något liknande i alla fall. Ska bli spännande, får bara hoppas på det bästa nu! Ska även förbi trafikskolan någon gång i veckan för att kolla synen så jag kan skicka in alla papprena till vägverket för att sedan kunna ta mig ut på gatorna och övningsköra. Det är något jag verkligen ser fram emot!

Gymnastikträningen gick fint idag, mina barn blir bara duktigare och duktigare. Det var 5 stycken som körde frivolt idag! Det värmde i mitt tränar hjärta ♥ man blir så himla glad när man ser barnen göra framsteg! Speciellt de man har tränat sedan de var 3 år gamla. Nu är dem 6 år.

Afrodansen jag själv tränade gick också superbra, skakade loss riktigt ordentligt. Så himla härligt, älskar det verkligen hur mycket som helst! Det är verkligen något jag rekommenderar, man ser ganska ful ut men det känns som att den frigör mer endorfiner än vanlig träning gör. Helt underbart!

Snart är det dags för mig att tänka på refrängen! Ska bara plugga lite först!
Kram och God Natt! ♥

MALIN 20 ÅR 2009-10-18

Publicerad 2009-10-18 23:27:09 i Allmänt,

Idag fyller min älskade skatt Malin år! Helt sjukt! Jag lärde känna henne när hon var 16 och jag var 14, alltså det året hon skulle fylla 17 och jag 15. Allt började på en busshållsplats! Vi var bekanta med varandra sedan innan då vi båda varit på ett Gotlansläger under sommaren med kyrkan och båda gått ledarutbildningen..

Men älskling kommer du ihåg den där soliga septemberdagen på busshållsplatsen ? Jag kom direkt från södertälje och hade köpt ett bar nya stövlar, vi bestämde att vi skulle ses. Vad gjorde vi? Jo vi var ute och gick och pratade och gick och bara pratade om allt mellan himmel och gjort. Det här var verkligen en bra människa, rolig, snäll, glad och någon man kan lita på!
Jag ville gå hem och byta skor för jag var ovan och fick ont i fötterna, du stoppade mig och tvingade mig att fortsätta gå i dom där klackarna och plåga fötterna "Du måste ju gå in dom annars kommer du aldrig mer ta på dig dom!" envisades du med.. Och du vet att jag tackade dig efter det :)
Promenaderna fortsatte, många kvällar i veckan och vi har äventyrat mycket, gjort konstiga saker, åkt runt, träffat roliga (konstiga) människor...
Du är en av mina bästa kompisar och jag vet att du alltid finns där för mig och du vet att jag alltid finns där för dig!


Sommaren -06

Oktober -07

Januari -08

Januari -08

Maj -08

Juni -08, Studenten. (I was there)

Oktober -08

September -09

Som sagt, sjukt olika hela tiden. Men ändå har vi alltid varit så himla lika. Den underbaraste likheten är väl att vi älskar att ta kort på oss själva! ;-)
 Det klickade på en gång och det klickar än idag! Jag är så himla glad att jag fick träffa dig och lära känna dig. Du betyder! ♥

Linnéa ♥ Malin

Sova ikapp!

Publicerad 2009-10-18 23:00:55 i Allmänt,

Jaa inatt fick jag banne mig göra det, sov riktigt dåligt natten till lördagen så jag var riktigt trött. Deckade i sängen kl 22.00 vaknade någon enstaka gång på natten av syrran och henne kompis som satt uppe vid datorn och fnittrade.. Men somnade om och vaknade utvilad kl 10.00 imorse.
Riktigt skönt, inte varje natt man får sova hela 12 timmar!

Pluggdag!

Publicerad 2009-10-18 22:53:01 i Allmänt,

Idag har jag bara pluggat, väldigt tråkigt och ganska ointressant. Samhällskunskap stod på schemat och då bara samhällskunskap. Det var ju inte några sidor jag skulle ta mig igenom och skriva sammanfattningar om så jag kan läsa mina egna anteckningar när jag ska plugga och slippa boken!

När mamma och pappa kom hem från husvagnen följde jag med dem till Ica Maxi och handlade bara för att få en paus i det hela och vädra hjärnan. Det behövs det med. På Ica träffade jag ett av mina gympabarn från 3-års gruppen. Känns som jag träffar barnen hela tiden men det är roligt, barnen blir jätteglada men tycker nog det är lite konstigt att träffa mig utanför träningarna.

Sen var det bara hem och äta middag och sen fortsätta pluggandet. Rolig dag.. Eller så inte.. Men saker man måste göra så är det bara! Har tvättat en maskin idag, fast mamma fick hänga den. Tack gode gud!


Bild tagen Maj 2009

Det är så himla lätt att bara drömma sig bort ibland...

Tävling hos dianasblogg.blogg.se!

Publicerad 2009-10-18 22:44:32 i Allmänt,

Jag är med i en tävling hos Diana, var med du också och tävla om att få ett fint litet Höstkit från Praktfull.
Detta höstkit innehåller söta klistermärken, servetter, inbjudningskort och placeringskort i samma mönster och ljusstakar som flyter i vatten.

Kycklinggryta och pasta

Publicerad 2009-10-17 19:47:08 i Allmänt,

Till middag blev det min egna Kycklinggryta och penne pasta till det. Det blev super gott, visste inte riktigt vad jag skulle göra men plockade ihop lite saker och så blev det en gryta och den var god. Både lillasyster och hennes kompis tyckte det vat gott! Så maten blev godkänd =)
Känner mig duktig, huslig.. Sitter här i min ensamhet och är uttråkad.. Dagen bara försvann och jag hann inte med, plugget gick ju sämst dessutom. Får se om jag kan sätta mig lite nu på kvällen annars är det bara för mig att gå upp tidigt imorgon bitti och börja plugga. Har ju lovat mamma att färga hennes hår...

Det löser sig, det gör det alltid!
Kram ♥

Rensning...

Publicerad 2009-10-17 17:23:27 i Allmänt,

.. av tvättstugan. Jag och lillsyrran har vikt all ren tvätt, dragit lakan ställt det mesta på plats och nu ser det ju ut som en tvättstuga och inte ett klädberg. Nu är det bara tvättmaskinen och snurrar och torkskåpet som surrar. Minst en maskin tvätt till ska jag tvätta idag, har redan tvättat två. Skönt när alla ens kläder blir rena. Tyvärr är det ju allt efterjobb att vika, stryka och liknande som är det jobbiga.

Folk kallar mig huslig, ja det är jag nog. Måste hinna städa lite också men måste fortfarande prioritera plugget trots att det är riktigt mycket och inte allt för roligt.

Många kramar från Husfrun Linnéa =) ♥



Ojojoj, jag tror jag får spader.. Nu startade lillsyrran dammsugaren också :O

Plugglördag!

Publicerad 2009-10-17 14:21:08 i Allmänt,

Idag är det bara plugg som gäller för mig, har laddat upp med en fet godispåse så jag kanske kan lära mig något idag i alla fall! Håller även på och tvättar samtidigt så jag kan gå och hänga tvätt när jag tar en paus. Alltid bra att kombinera pluggandet med något annat! Undrar vad jag ska göra för middag idag...

Alltså kommer jag inte vara så aktiv här idag, men kan ju uppdatera om något spännande händer (vilket jag tvivlar på).
Ha en bra lördag och ni som inte behöver plugga, njuut!
Kram på er ♥

Bulleribock!

Publicerad 2009-10-16 23:53:40 i Musik,

En annan version av "Bulleribock" ni vet det man gjorde på varandras ryggar när man var liten.. :)

Nyfriserad!

Publicerad 2009-10-16 23:08:26 i Bilder,

Här ska ni få se min nya frisyr, Ronja tyckte jag skulle bli lite trendig (typ mittbena och rakt hår). Jag var till en början skeptisk men efter en stunds funderande så överlät jag mitt hår i hennes händer och sa att hon fick göra som hon ville. Jag blev supernöjd och hemma hos Malin var ALLA helt kära i mitt hår och ville se exakt likadana ut.. Trodde att dom aldrig skulle sluta titta på mig och ta mig i håret :) Mycket roligt med så bra respons och nu tycker jag om det ännu mer !!





Såådäär blev mitt hår, och som sagt. Mycket nöjd!
Äntligen fick jag fylla ut bloggen med lite bilder också, tog inga hemma hos Malin..
Och i helgen blir det kanske inte så mycket heller, kanske nå bild på mitt rum :-P
Före och efter städning så att säga!

Kalas!

Publicerad 2009-10-16 18:38:35 i Allmänt,

Snaart ska jag gå till Malin för att fira henne, det ska bli trevligt! Kommer dock inte bli borta så länge tror jag då jag är väldigt trött och det känns som att jag är på ett mindre bra humör. Fråga mig inte varför det vet jag inte ens själv. Jag är hungrig så jag ska försöka fixa klart Malin presentkort och sedan bege mig.

Klippningen blev bra, ska knäppa kort på det också men bild på den kommer in senare ikväll efter att jag varit hos Malin min!

Ha en trevlig kväll ♥

Frisören

Publicerad 2009-10-16 09:55:41 i Allmänt,

Idag blir det att åka in till Kungsholmen till Ronja för att klippa sig, äntligen säger jag bara. Det var ett bra tag sen jag klippte mig sist, typ i somras eller såå. Så idag ska jag skaffa mig en riktigt häftig frilla, får se vad det blir. Har funderat på lugg ett tag men ja... Något häftigt ska det i alla fall bli!

Visar bild sen!
Dags att fixa frukost, på menyn idag står det Omelett :-)

Kram på er alla! ♥

Bokad!

Publicerad 2009-10-16 09:53:42 i Allmänt,

London resan är nu BOKAD! Woho, det blir jag mormor, morfar och min äldsta syster som följer med på resan. Det är verkligen något jag ser fram emot nu, så den 29:e november så bär det av till LONDON!
Vi bokade även biljetter så vi ska kunna åka Lonon Eye, en av grejerna jag vill göra när jag är där. Sen är det en hel del annat jag också vill hinna med! Det är jag som ska få bestämma vad vi ska göra varenda dag :-D


Jag tror det kommer bli en riktigt häftig resa och väldigt rolig, de lär ju säkert ha börjat med julpyntning och sånt. Det ska bli roligt att se!
LÄNGTAR!

Krama kudden!

Publicerad 2009-10-14 22:49:46 i Allmänt,

Nu ska jag krama kudden, dags att sova så man orkar med morgondagen också!
GOD NATT! ♥


Sötaste bilder ever !!

Friistååeendee!

Publicerad 2009-10-14 21:42:30 i Allmänt,

Jaa, idag har jag tränat fristående idag och idag var det verkligen roligt! Vi börjar närma oss slutet nu, bara några få sekunder kvar och får vi ihop stegen bra på slutet är det bara att börja nöta in så det sitter och sen fixa formationer! Yeay, gud så roligt. Nu längtar jag verkligen till juluppvisningen där vi ska visa upp det för publik för först gången ;-)

Glad liten flicka, snart är det sängen som gäller ;-)

Middag: Laxfjärilar med gurksås

Publicerad 2009-10-14 17:43:02 i Recept,

Idag var det jag som stod för middagen, det blev alltså "Laxfjärilar med gurksås". Enkelt och supergott var det, första gången vi åt det här hemma. Matplaneringen jag gjort för två veckor blev inte riktigt som den skulle eftersom vi hade annan mat både i lördags och i söndags då. Det blir ju så ibland.

Här är receptet:

4 laxfjärilar
1 1 msk matolja
salt och malen vitpeppar
4 4 citronklyftor
4 4 dillkvistar
Gurksås:
50 50 g majonnäs
1/2 1/2 dl lättfil
200 200 g inlagd gurka
50 50 g hackad gul lök
Till servering:
4 4 portioner kokt potatis
hackad persilja
strimlad paprika


Gör så här

1. Gurksås: Hacka gurkan i fina tärningar. Blanda majonnäs, lättfil, lök och gurka.

2. Krydda laxfjärilarna lätt med salt och peppar. Stek dem hastigt i olja på båda sidor i varm panna. Lägg upp på 4 varma tallrikar och garnera med dillkvistar och citronklyftor.

3. Pressa potatisen direkt på tallrikarna, garnera med paprikastrimlor och hackad persilja. Servera gurksåsen till.

Man kan krydda laxen lite som man känner för, jag hade på svartpeppar, salt och citronpeppar. Även lite dill.


Av mig får den här maträtten 4 av 5 stjärnor * * * *

Dåliga tänder ?

Publicerad 2009-10-14 15:14:40 i Allmänt,

Idag har jag varit i skolan sen en snabbis hos sjukgymnasten för att döda mina ben lite grann, sen var det bara att åka hem till Tullinge igen för att gå till Tandläkaren.. Har varit där alldeles för många gånger i år.. Har nog lagat 2 eller 3 tänder. Känns inte så himla bra men jag fick en lapp om att jag ska börja använda något som heter "Flux", kul namn!

Jaja, sen var jag förbi biblioteket en sväng för att låna en bok till mitt och Sandras svenska arbete.. "Mannen på balkongen". And here I am!

Kan bara säga att det är väldigt jobbigt och svårt att äta med en nylagad tand och med halva munnen bedövad.. Det blir som lite snett ;-)

Kraam♥

LONDON!

Publicerad 2009-10-13 21:10:54 i Allmänt,

Den 29 november - 3 december ska jag vara i London, det är min födelsedagspresent från mormor och morfar! Det kommer bli helt underbart! Får se vem som följer med mig om det blir en av bästisarna eller syster eller båda två! Wihoo!

SÅ LYCKLIG!


Äntligen ska resan jag väntat på i 2 år nu bli av!

Skoolaan..

Publicerad 2009-10-13 10:25:53 i Allmänt,

Sitter i skolan och jobbar lite om socialismen med mina classmates, det går sådär. Hyfast bra har börjat skriva lite nu, redovisning imorgon. Fintfint!
Provet gick lite sådär, tror det gick hyfsat bra i alla fall. Vi får la se nä resultatet kommer! ;-)

Hörs senare dudes! ♥

Fäärdiig!

Publicerad 2009-10-13 00:19:16 i Allmänt,

Tyyp färdig nu, skrev en riktigt flummig svenska uppsats men det blir nog bra det! Sen ska jag bara kolla igenom pedagogiskt en snabbis innan jag somnar sen kan jag sova gott inatt förhoppningsvis. Känner mig stolt över mig själv som ändå använt mig av tiden väl!

Jaa, vet inte riktigt vad mer jag ska skriva. Blev en hel hög med plugg inlägg här märkte jag men jag har ju inget annat att skriva om.. Jag får helt enkelt återkomma imorgon, eller idag kanske det blir eftersom kl är 00.17 på min dator just nu!

Sov gott allesammans! ♥

Socker, ge mig energi, håll mig vaken!

Publicerad 2009-10-12 23:04:37 i Allmänt,

Ååh, nu börjar det sticka i ögonen börja frysa för att jag är trött men har fortfarande en hel del kvar.. Inge kul när det blir så här, men det är bara att ta sig i kragen och göra klart sk*ten.. Ska gå och läsa klart pedagogiken sen måste jag placera mig framför datorn för att skriva svenskan.. Kul kul! Not!

Men jag överlever alltid, har petat i mig både det ena och det andra för att få extra energi och hålla mig vaken.. Och med det menar jag typ mackor, lite godis, russin och en pannkaka och druckit massor med vatten. Tur att man inte pluggar så här särskilt ofta då skulle man rulla fram till slut! Men imorgon så ska jag träna, då jäklar!

Måste plugga vidare nu, kraam ♥

Glest

Publicerad 2009-10-12 20:52:07 i Allmänt,

Blir inte så mycket till update nu, sitter och pluggar för fullt både prov och uppsats till imorgon. Har dessutom tränat mina stora barn idag, det gick fint! Ska förbi bästistens mormor och lämna en sak också.. Det få bli min paus promenix!

Nej mer uppdatering lär väl antagligen ske typ inatt, eller imorgon eftermiddag!!
Kram ♥


Min måndag har varit bra!!
Snygg brandman på brandstationen när vi hade insatsövning idag ;-)

Koncentrationssvårigheter

Publicerad 2009-10-11 21:41:20 i Allmänt,

Åh, jag klarar bara inte av att sitta still just nu. Antagligen för att jag gjort det i stort sett hela dagen men jag måste försöka slå mig ner och faktiskt plugga nu. Kan ju inte fortsätta hålla på att göra massa annat när jag egentligen ska plugga, men tycker det är riktigt skönt att faktiskt stretcha ut lite grann (splitt och spagat) och stå lite på händer och köra lite styrka. Det dör man ju liksom inte av ;-)
Saknar ju gymnastiken oerhört mycket, vill verkligen tillbaka men får ju inte. Som sagt, får acceptera läget helt enkelt!

Nu ska jag försöka få hjärncellerna på plats och koncentrera mig på det jag faktiskt måste göra!
Kram på er =)♥

Frånvarohelg..

Publicerad 2009-10-11 17:17:43 i Allmänt,

Ja jag har inte suttit mycket vid datorn den här helgen, skönt är väl det när det är ungefär det ända jag gör under veckorna. Man måste ta en paus ibland, jag har istället levt livet och umgåtts med familjen och vänner!
Kusinen från Piteå var ner här över helgen då han var ner för att åka på Sweden Rock kryssning med systers pojkvän och kompis, kul kul!

Idag har vi firat mamma lite såhär i efterhand, det var trevligt.. Fick ju träffa kusinerna. Och det känns som att jag behöver bli lite duktigare med kameran när jag umgås med mina kompisar, tråkigt att inte ha nå minnen kvar efter roliga kvällar!

Nu ska jag börja plugga, har en uppsats som ska vara klar och ett prov på tisdag. Så det blir en kväll med hjärnträning! Woho!

Friday is the day!

Publicerad 2009-10-09 13:44:50 i Allmänt,

Ja idag är det fredag, en solig fredag. Underbart, har dock inte sovit många timmar inatt och känner mig lite småsliten, ska försöka komma i säng tidigt ikväll. Men det brukar jag ju alltid misslyckas med så här ska vi inte hoppas på någonting!

Idag ska jag i alla fall åka in till stan med Michelle, det ska bli trevligt.. Har inte så mycket mer att skriva just nu faktiskt, var iväg en sväng till Tumba med Malin.. Och nu är jag hemma och tvättmaskinen är i full gång! Som vanligt :)

ortoPilot

Publicerad 2009-10-08 22:34:06 i Musik,

En riktigt duktig kille! Lyssna och njut av hans underbara covers!







Har ni fler musiktips så säg till! Jag vill ha mer och publicerar gärna nytt :)

Ang. "Dröm dig bort"

Publicerad 2009-10-08 17:05:16 i Musik,

Fick ett tips (?!) från en anonym angående inlägget "Dröm dig bort". Fick länken till denna video och ja, här drömmer man sig verkligen bort till en värld utanför!



Lyssna och dröm dig bort till en värld där du inte annars brukar vara!

Bättre!

Publicerad 2009-10-08 16:54:10 i Allmänt,

Ja efter att bara har varit borta från datorn en stund, plockat bort allt från golvet inne på rummet, startat en maskin tvätt och vikt lite ren tvätt så mår jag genast bättre :) Nu sitter jag mest och väntar på att tiden ska ticka lite framåt så jag kan få gå och träna! Wihoo!

Sen blir det hem och käka och duscha, sen åker jag till syrrans lägenhet för att mata katten. Blir nog kvar där över natten också så jag får en kväll i min ensamhet med katten Mio. Kan vara ganska skönt, då hinner jag nog plugga en del också. Har ju faktiskt Engelska läxa till imorgon kom jag på.. Jaja, den måste ändå göras vid datorn så det blir la bra det!



Tog en del egobilder på mig själv imorse, kände mig fin.
Men bilderna visade inte samma sak som spegeln, eller som jag kände mig.
Konstigt det där.

Power-nap ?

Publicerad 2009-10-08 15:27:17 i Allmänt,

Känner mig helt slut i kroppen, orkar inte sitta här längre. Har inte ens tagit fram skolböckerna, var tvungen att gör en annan grejj.. Sitter här och orkar inte lyfta ett handtag. Ska nog lägga mig i sängen och sova en stund, en halvtimme sådär. Så hinner jag antingen plugga eller städa mitt rum innan jag ska dra på träning. Uh, jag ska träna med världens träningsvärk. Japp ni hörde rätt, min sjukgymnast körde som sagt hårt med mig. Ganska skönt egentligen, svider bara lite i benen när man går, speciellt i trappor och nerförsbacke...

Ikväll är det STEP som gäller, då jäklar anamma ska jag svettas som en griis :)

Britney Spears

Publicerad 2009-10-08 13:48:04 i Musik,

Här är Brittans nya låt, "3" heter den. Ja lyssna, vad tycker ni?
Hiss eller Diss?



Faktiskt en Diss från min sida, jag tycker hon har gjort så många låter som är mycket bättre än denna.. Visst lite småhäftig kanske den är men, nja.. Kanske med hög volym på dansgolvet..

It's the end of the road..

Publicerad 2009-10-08 13:42:53 i Allmänt,

Känns som att motivationen till det mesta sakta men säkert börjar trappa ner... Ska plugga, borde göra det, borde städa mitt rum. Vad hände de senaste dagarna liksom ? Har ju hållt ordning varit duktig och allting sen sa det poff! Nej nu banne mig ska jag skärpa mig, det är bara 2 skolveckor kvar i skolan nu sen är det en veckas lov så sista biten nu så kommer allt bli kalas bra!

Poesi på hög nivå, eller var det kanske filosofi?

Publicerad 2009-10-07 23:24:35 i Allmänt,

Tänk inte på gårdagen, tänk inte på morgondagen, tänk NU!

Ja ungefär, igår var en jobbig dag imorgon kommer bli jobbig då jag kommer vara jättetrött. Om jag tänker nu, ja egentligen känner jag samma sak som jag kände igår och kommer känna imorgon. Trötthet! Det verkar som att den vinner över allt, eller gör den det? Hur bekämpar man trötthet? Vad är egentligen trötthet?
Är det kanske när man känner sig helt utmattad och kroppen inte orkar mer, kroppen skriker efter att få sitta ner, vila lite, sova, stänga ögonlocken och låta allt bara rinna av? Vissa ord är så svåra att definiera, sätta fingret på att just så menar man när man säger det ordet.

Så enkelt är det inte menat att det ska vara. Allting bara är, men varför är det? Jag bör nog sluta här, man skulle kunna hålla på i evigheter och filosofera kringa olika saker i detta oändliga universum.

Dröm dig bort..

Publicerad 2009-10-07 22:22:35 i Musik,

I den musikaliska världen... Lyssna och njut! Sån här musik får en att bara komma bort från alla jobbiga tankar, man kommer till en helt ny verklighetsnivå. Sin egna nivå.





Roller-coaster

Publicerad 2009-10-07 22:01:39 i Allmänt,

Life is like a roller-coaster,
it goes round and round,
up and down.

Sometimes it's funny, exciting,
scary or just boring.
Sometimes it's just too much of everything,
and you vomit.

That's when you have had enough,
you wanna run away from it all,
but your stuck and standning still.

Maybe you're afraid,
afraid to spread your wings
and fly away.
Stand on your own legs
and be strong.

It's hard, very hard.

Öm kropp!

Publicerad 2009-10-07 21:14:20 i Allmänt,

Är så himla öm och mör i hela kroppen, blev helt slutkörd på sjukgymnastiken så benen var som gelé när jag gick därifrån. Sen var jag självklart runt en himla massor på stan och så efter, lämnade tillbaka koftan jag köpte i fredags och var in och shoppade på Myrorna istället. Två plagg för 80 riksdaler är inte fy skam! Bilder kommer inom kort.

När man kom hem så var det strömavbrott, jag som ville börja med maten i tid men det funkade inte. Som tur var så höll det inte i sig så länge. Maten fixades, det blev pasta med skinka och mozzarella mycket gott var det!
Nu ska jag gå och duscha och sen slänga mig i sängen och sova, är så himla trött efter både sjukgymnastiken och kvällens friståendeträning!

Kram på er ♥

Aldrig!

Publicerad 2009-10-06 22:23:02 i Allmänt,

Nej jag gör nästan aldrig som jag själv säger att jag ska göra, vilket misslyckande. Först bestämde jag mig för att gå och lägga mig strax efter kl 20.. Sen kom jag ju igång med samhällsfrågorna så jag sköt upp tiden till 21, då banne mig skulle jag sova... Men icke, istället fick jag ju en trevlig kvällspromenad med Malin. Det uppskattas alltid, men jag kommer inte vara lika glad över mig själv imorgon.
Jaja, inte mycket att göra åt. Men en dag, någon dag då jäklar ska jag ha gått och lagt mig absolut senast (!!) klockan 22.00 !!


Nu ska jag sova! God Natt alla underbara människor!

Meeep!

Publicerad 2009-10-06 21:09:24 i Allmänt,

Gah är så otroligt trött! Huvudvärk har jag också men måste träffa Malin det var alldeles för länge sedan så nu ska jag gå ut en sväng så vi kan prata av oss sen ska jag slänga mig i sängen på en gång. Har gjort samhällsläxan lite sådär sporadiskt och inte alls särksilt ambitiöst. Svårt ju.

Jaja. Imorgon är det onsdag. Kort skoldag, wihoo!
Kram på er ♥

Tequila

Publicerad 2009-10-06 19:25:59 i Musik,


Paradisio Girls - Patron Tequila

Älskar verkligen den här låten, det är något speciellt med den! Kan dock inte sätta fingret på just vad..

Ego-Néa!

Publicerad 2009-10-06 19:17:03 i Bilder,

Miss Blonde!




Ja som sagt, jag tycker om att ta kort på mig själv. Vem gör inte det lixom ?
Hehe, men men.. Här sitter jag och fördriver tiden istället för att plugga...
What to do, what to do.. ?!

Shoppat!

Publicerad 2009-10-06 19:11:05 i Shopping,

Två av sakerna jag shoppade i fredags!

En oversize t-shirt från H&M!

En tunika från H&M!

Köpte även ett långt vanligt svart linne från GinaTricot och en kofta. Dock tror jag att jag ska byta koftan antingen till en mindre storlek eller till en annan kofta jag sett på VeroModa. Därför slänger jag inte upp någon bild på den!

Grönt är skönt!

Publicerad 2009-10-05 14:33:46 i Allmänt,

Japp det blev lite ändrat här i svängarna, kände att jag ville göra en förändring men en enkel sådan. Så nu blev bloggen gröön, finfint tycker jag!

Måndag 2009.10.05

Publicerad 2009-10-05 14:16:41 i Allmänt,

Ja idag var det måndag igen då härligt härligt, jag hade endast en lektion idag och där bjöds det på bullar. Mums, alla i skolan fick en varsin bulle idag för att det var kanelbullensdag igår. Efter skolan så gick jag hem och lämnade mina saker och sen cyklade jag till brevlådan och skickade iväg ett brev, sen satte jag mig och stickade så mitt garn tog slut så nu måste jag köpa nytt. Har även stått och sjungit framför spegeln samtidigt som jag hela tiden funderar på hur jag ska klippa mig på fredag..

Nu ska jag skriva klart min filosofi, tror jag har något bra att skriva nu!! Wihoo..


Min stickning!

No no..

Publicerad 2009-10-04 21:41:32 i Allmänt,

Nope, no pics today. Alldeles för trött för sådant bestyr, försöker ta mig i kragen och börja med den där jäkla filosofin men jag har inte hjärna för det just nu.. Den måste ha åkt ut när jag snöt mig, snorig som jag är. Uschusch!
Tur som jag har så är det endast en lektion på schemat imorgon, finfint. Är dock gymnastiktränare och funderar på att gå och köra lite grann på Afrodansen, kanske kan träna bort den sista förkylningen. Det funkade ju för Ronja såå ;-)

Får la se vad som händer, sitter och väntar på tvätten sen är det läggdags. Soft, älska sängen. Förresten så ska jag sticka lite innan jag somnar. Har blivit lite min grejj nu, har faktiskt kommit en bra bit!



Hej jag heter Linnéa och är snygg i rosa hår
 då det ser naturligt ut på mig.
Funderar dock på att bli rödhårig nowdays!
Får la se hur det blir med den saken. Dock lite dyrt hos frisören.

Handledarkurs avklarad!

Publicerad 2009-10-04 19:52:15 i Allmänt,

Japp nu är den genomförd, 3 ½ timme på körsskolan var ju ganska kul ibland. Han som stod och snacka kunde inte riktigt svenska så vissa ord fattade man helt enkelt inte.. T ex så har jag aldrig hört talas om "Sexbälte" i en bil, det låter väldigt porrigt (?!) men han menade såklart S Ä K E R H E T S B Ä L T E. Sedan var det väldigt viktigt att barnen i bilen skulle har "Skidutrustning", eller nej vänta S K Y D D S U T R U S T N I N G var det ja!! Haha, så himla roligt. Skönt att mitt sällskap satt längst bak i rummet..

Sedan mötte vi upp lillasyster, träffade även på älskade bästis med hennes mor vi stod och småpratade en stund sen åkte vi hem för att äta lunch. Lillasyster ville åka och kolla på höstjacka, även jag så vi tog en tur till Skärholmen sen åkte vi till Coop för att handla mat inför veckans alla nya maträtter vi ska äta.. Herregud så man sprang runt och letade konstiga varor man aldrig handlat förut, men det var roligt! :-)

Nu ska jag plugga Filosofi!

Hoffmaestro

Publicerad 2009-10-03 22:25:13 i Musik,

Shiet vilken grym musik, älskar denna! Älskade Hippiesyster har fått mig att börja lyssna på dessa. Helt underbart jö!! Lyssna och Njuut!


Highwayman




Desperado


Young dad


So do you

Truppgymnastik ♥

Publicerad 2009-10-03 22:00:34 i Träning/Gymnastik,

Det är nog det bästa som finns, älskar verkligen allt som har med gymnastik att göra. Tråkigt bara att man inte kan köra själv för att man är skadad. Men man får istället sitta som åskådare och vara tränare. Det är ganska bra det med!

Som ni kanske förstår så var det de jag var och kollade på i Enskedehallen, några elitlag som hade en genrepsuppvisning inför NM som är om två veckor. OH MY GOD, säger jag bara! Jag blir helt paralyserad och helt fascinerad av hur duktiga dom är. Riktigt häftigt faktiskt!


Gymnastik i mitt ♥

Upptagen kvinna..

Publicerad 2009-10-03 16:16:43 i Allmänt,

.. I sina vackraste dagar, det är nog jag det! Här händer allt hela tiden, jag hinner inte med mig själv eller så är det nog helt enkelt inte jag som hinner med datorn. Visserligen gör kanske inte de så himla mycket men det blir väldigt dålig uppdatering vilket är tråkigt. Jag ska bättra mig från och med på måndag! Jag ska i alla fall försöka så gott jag kan ;-)

Igår var jag i alla fall inne i staden hela dagen, träffade först Hippie-syster Ronja, vi tog en promenad på Kungsholmen och hon åt lunch. Sen när henne lunch var slut vandrade jag vidare på stan och shoppade lite, träffade Anthon en sväng, shoppade klart sen åkte jag hem åt middag sen var det bara att åka vidare till Lina!

Där låg vi och snackade skit och uppdaterade varandra om de senaste nyheterna då vi inte hunnit vara med varandra på väldigt länge. Fick även mycket god efterrätt, Björnbär med vit choklad i ugn och glass till det. Supergott!

På kvällen, typ tolv slaget så kom jag hem käkade lite chips, mums, sen satte jag mig och började sticka.. Hihi.. När ögonen började gå i kors somnade jag :-)


Ikväll blir det att kolla på Gymnastik i Enskedehallen! Yippie!




(Bilder på det jag shoppat får komma imorgon, hinner inte det nu. Ska hinna äta, träffa en kompis på macken en vända sen ska jag åååkaa pendeltåååg!!)

Songwriter... ?!

Publicerad 2009-10-01 22:49:45 i Allmänt,

Tvättmaskinen snurrar runt runt runt, runt runt runt
Tvättmaskinen ja den snurrar runt runt runt, runt runt runt.
Åh vilken underbar såång!!

Låtskrivare nästa ? Not! Haha alldeles för trött för mig själv. Dagens sysslor är avklarade och min säng ropar på mig.
God Natt och Sov Gott! ♥

Flummigt

Publicerad 2009-10-01 22:20:24 i Allmänt,

8 minuter kvar. Sen är det nästan läggdags. Skönt!

Dagens höjdare - S i l e n c e !
Hehe, bara Malin som fattar ;-)

Vår sista dans

Publicerad 2009-10-01 21:08:55 i Musik,

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Ja, jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans


♥ Melissa Horn ♥

Duktig flicka!

Publicerad 2009-10-01 20:34:27 i Allmänt,

Idag har jag varit duktig flicka tycker jag! Har jobbat flitigt i skolan, vi har äntligen fått en start på projektarbetet så det är en liten spark i baken. Nu ska vi bara fortsätta vara duktiga. Måste skriva i loggboken också, den ska jag hämta nu...

Sedan efter skolan gick jag hem och började plugga på en gång igen, denna gången pedagogiskt ledarskap. Svarade på instuderingsfrågor vi har fått inför provet. Men dom var ansträngande, tog en paus med att gå ner och lämna nycklar till gympahallen så Lina kunde komma in och träna sina barn. Jag hjälpte även henne med första gruppen, det var roligt.

Sen var det bara att gå hem och laga middag med lillasyster Tilla, vi gjorde iordning t a c o s. Det gick fort och det var supergott och nu är jag supermätt kan jag tala om för er!! :)
Efter det var det bara att dra fram skolböckerna igen, fast denna gång engelskan. Höll på att glömma bort att jag hade läxa till imorgon. Men den var klar fort vilket var skönt!

Nu sitter jag här, har nyss startat en vit 60 graders tvätt.. En jobbig tvätt, bara massa underkläder och smått det är så himla jobbigt att hänga sen men men... I'm the mother in the house, typ..

Kraam ♥

God Morgon!

Publicerad 2009-10-01 09:06:37 i Allmänt,

Nu är det torsdag och imorgon fredag sen är det helg. Übersköönt! Jag är glad. Något jag är mindre glad över är att mitt halsont och förkylning har lite gått över till stämbanden känns det som, min röst låter skitkonstig... Inge vidare, tycker det typ kan gå över nu och den där kranen jag har i näsan som bara rinner hela tiden kan väl stänga av sig ?!

Äsch nu ska jag sluta klaga, nu ska jag gå och fixa mig inför en kort skoldag!
Ha en underbar torsdag allesammans!! :)

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela