Café 60

Publicerad 2010-02-28 20:25:37 i Allmänt,




Eftersom jag inte alls var på humör i fredags och helst av allt inte ville vara hemma ringde jag Malin och som tur var så var hon ledig. Vi åkte in till stan tillsammans och shoppade, sedan åt vi middag på Cafe 60. Supermysigt och jättegott var det! Och helt underbart att få träffa Malin så hon kunde få mig glad, efter staden träffade jag bästis och vi kollade klart på Let's Dance för att sedan se på Solsidan och Mamma Mia!

Dagen löste sig och jag somnade trött, men definitivt mycket gladare!

Nyshoppat

Publicerad 2010-02-28 20:20:08 i Shopping,

Fredagens shopping
Två nagellack från DependCubus


Peace örhängen från Åhléns - COMPLEMENT



Lördagens shopping
Regnsbågsstrumpbyxor från Monki

Hoodie från Monki - Rea plagg som fyndades för endast 20 riksdaler!



I'm satisfied!

Marias dag!

Publicerad 2010-02-28 16:36:39 i Allmänt,

Idag är det Marias dag, alla som heter Maria har namnsdag! Och vi är hela 5 stycken som heter Maria i min familj, min mor och mina syskon inklusive mig. Så känner du någon Maria gratta henne då så mycket :)

Pyjamas

Publicerad 2010-02-28 15:42:32 i Allmänt,

Går fortfarande runt i min pyjamas men det är inte så konstigt när jag var uppe strax efter två och åt min frukost och klockan är ju bara halv 4 nu. Det ända jag hunnit med sen jag vaknade är att måla naglarna med mitt nya nagellack. Jag har ju shoppat lite smått både i fredags och igår, kan visa bild på det sedan. Har blivit riktigt dålig på att visa upp mina shopping fynd på senaste tiden, men men.. Det blir så ibland. Jag ska väl gå och klä på mig kläder nu, mormor och morfar är här och resten av familjen kommer också hit sen (systrar + sambos) alla vi tjejer i min familj har namnsdag idag, så vi ska ha middag bara därför med hela familjen!


Jag på tåget när jag och Malin skulle till 360 för CUM's modevisning och dansa!
Så himla vacker...

Snart så..

Publicerad 2010-02-28 06:20:24 i Allmänt,

...bär det hemåt. Det ska bli så skönt, det är inte alls lång tid kvar nu och jag längtar efter min säng såå mycket. Och innan jag ska sova så måste jag borsta tänderna, så mycket som jag har ätit under natten alltså. Känns som att det släpps en sockerbomb i munnen på mig. Men men, 35 minuter kvar snacka om att den senaste timmen gått långsamt... Ge mig min säng nuuuuuuu !!!!

Jättetidigt på morgonen

Publicerad 2010-02-28 04:38:37 i Allmänt,

Ja det är verkligen jättetidigt på morgonen nu, jag har hunnit se 2 Harry Potter filmer varav en har gått två gånger, har suttit vid datorn hela tiden, knappt behövt göra någonting under natten över huvud taget vilket har varit skönt men ändå långtråkigt. Skönt att det inte varit något dramatiskt som hänt i alla fall. Ätit massa godis och chips har jag också gjort, yummie!

Ska väl börja pyssla med det man ska fixa inför dagen, det är väl lika bra :)
Tjingeling!

Hoffmaestro & Chraa

Publicerad 2010-02-28 01:46:24 i Musik,

Annexet 27 Mars! Jag längtar.
Det blir Jag, Ronja, hennes pojkvän och hennes pojkväns kompis som ska se dom.
Helt underbart ju!


Jordgubbsblond

Publicerad 2010-02-27 21:57:50 i Allmänt,

Ja tro det eller ej men det är faktiskt en hårfärg och sån hårfärg har jag nu. Gjorde ju blonda slingor i hela håret idag hos Syster Ronja och det blev superfint, jag är nöjd och glad att jag äntligen börjat ta steget tillbaka till det blonda igen. Jag har hoppat väldigt mycket fram och tillbaka hit och dit nu men jag ska vara blond det är lixom jag! När jag svarade i telefon för någon vecka sedan så svarade jag "Hej det är blondie" och kom på mig när jag sagt så, jag är ju faktiskt rödhårig. Snacka om att man har en blond insida ;-) Haha, det var riktigt skojjigt!


Och som ni vet så jobbar jag ju natt så det kommer förmodligen bli en hel del värdelösa inlägg på bloggen och förmodligen ganska bildlösa. Men jag måste fördriva min tid och det är helt upp till var och en att läsa det jag skriver.

Tooddiloooo :)

Nattjobb

Publicerad 2010-02-27 21:27:19 i Allmänt,

Inatt är det jag som jobbar natt, 21-07 jobbar jag! Kommer gå finfint, första natten jag jobbar själv. Har ju jobbat två nätter förut men då var det min intro och då jobbade jag med en annan som var van att jobba natt. Det är inte jag men hemma är jag ju ofta en nattuggla och kan komma på mig själv med att vara vaken alldeles för länge. Här MÅSTE jag hålla mig vaken så det är ju bara att vara det :)

Skitprov

Publicerad 2010-02-26 13:08:41 i Allmänt,

Blää hade en dålig skoldag idag, Samhällsprovet gick käpprätt åt helvete! Gick ju inge bra att plugga så de är väl inte så konstigt men det var verkligen inte ett prov som var anpassat för alla individer eller ett prov som var särskilt utformat från det vi gått igenom på lektionerna! Irriterande! Så jag är på dåligt humör, hua..

OS - GULD

Publicerad 2010-02-24 22:24:29 i Allmänt,

OS - GULD TILL GRABBARNA I LÄNGDSTAFETTEN! SPÄNNANDE VÄRRE! Dock gjorde det att jag inte hann med så mycket plugg, dålig dåligt. Skylla sig själv ? Ja lite kanske.. Nu läsa samhällsboken sen sova :)

Inkompetenta jävlar!!

Publicerad 2010-02-24 18:43:55 i Allmänt,

Gaaah, blir så förbannad på INKOMPETENTA LÄKARE! Var nere på vårdcentralen för att kolla så jag inte hade någon halsfluss eller allvarligare infektion i kroppen. Läkaren jag var hos först hörde ja knappt va han sa för han var finlandsvensk, sen så var jag tvungen att be honom göra typ rutinkoller för min egen vetskap. Han kollade lite halsen, öronen och lyssnade på lungorna. Sen fick jag be om ett halsprov som han knappt ville ge. Receptionisten som sedan skulle gå och kolla proverna med mig visste nog inte riktigt vad hon höll på med, för att kolla halsprovet var hon tvungen att läsa instruktionerna och det tog ett tag för henne att kolla sänkan som brukar gå fort.

Ja jag klarade mig undan från halsflussen, hade lite förhöjd sänka sa läkaren och av det fick jag dra slutsaten att jag hade ett litet virus i kroppen och var lite småsjuk medans han höll med. BRA DÄR! Sedan frågade han om jag var nöjd med svaren och jag sa tack och hej.

Bläää, läkare som inte ens vet vad dom snackar om borde banne mig byta jobb!!

Housewife

Publicerad 2010-02-24 13:08:29 i Allmänt,

Yepp, that's me! Trots att jag inte är på topp finns det saker att göra här hemma och trots att jag ännu inte flyttat hemifrån så är jag fortfarande en liten hemmfru. Hon hade tagit en paus ett bra tag men idag är hon igång på lagom nivå igen. En maskin är på här hemma plus att en är igång uppe i grovtvättstugan. Vi har sjukt mycket tvätt och någon måste ju ta hand om den och medans jag är hemma så fixar jag det. Just nu håller jag på med lunchen också, ska försöka ta och plugga samtidigt som jag förtär den. Eller så sätter jag mig vid tvn ;)


Det här är jag om något år ;)
Undrar vem mannen blir som fixar med bilen. Höhö!

Vårdcentralen ikväll

Publicerad 2010-02-24 11:47:50 i Allmänt,

Ska ner till vårdcentralen senare idag och ta halsprov för halsfluss, min tränarkollega hade tydligen också halsfluss och det är något som går just nu så de är lika bra att kolla trots att jag inte har någon streptokocker (vita prickar) i halsen så vitt vad jag kan se. Men eftersom halsmandlarna är svullna, jag har ont, får lock i öronen och lite småfebrig så är det lika bra att kolla! Kul att läsa men men sånt är livet :)

Gammal bild på mig, datumet stämmer inte. Det här är (om jag minns rätt) sommaren -07.
Första gången jag hade rosa i håret!

Halsont och feber

Publicerad 2010-02-24 10:53:54 i Allmänt,

Är mer öm i halsen och halsmandlarna är stora och smken på maten är noll. Kollade nyss febern och jag har lite feber, tur att jag bara har en teoretisk lektion idag som jag behöver gå på. Kan ju inte vara med på Idrott B med varken mitt knä eller om jag är så här krasslig. Usch jag vill inte bli sjuk ska ju jobba i helgen, hoppas jag är bra tills dess!

Sjuk ?

Publicerad 2010-02-23 22:19:55 i Allmänt,

Undrar om jag är på väg att bli sjuk eller om detta är bieffekter från dagens händelse, tror faktiskt på det förstnämnda. Kollade febern och den var förhöjd inte överdrivet mycket men inte som den ska var, känner lite konstigt i halsen då halsmandlarna är större och lite ömma och hängig som jag varit några dagar nu. Har försökt sova så mycket jag kan men tar mig knappt upp på morgonen så det kanske ligger något i det hela?

Vill hålla mig frisk!!! Så vi får hoppas att sömnen gör sitt för nu ska jag sova. God Natt! ♥

Skola, UF-mässa och akuten!

Publicerad 2010-02-23 20:30:19 i Allmänt,

Idag har jag varit i skolan halvdag, sedan var det dags att bege sig till Älvsjö mässan för att kolla på skolans företag. De var trevligt, fanns hur mycket olika företag som helst och vissa var mer lika än andra och vissa hade samma idéer. Men det var mysigt att strosa runt där med några från klassen och gå till alla montrar för att äta godis :)

På vägen hem sedan som ringer bästis mamma och frågar om numret till en annan kompis och får då veta att bästais blivit påkörd. Åh herregud tänkte jag och hoppade av en station tidigare för att komma till akuten för att vara med henne. Hon mådde verkligen inte så bra, fick röntga axeln men den var bra. Åkte sedan hem när läkarna efter ganska lång väntetid sagt att hon hade hjärnskakning. Usch, inge kul sånt där. Speciellt inte när vi har en kompis som gått bort i en liknande olycka för dryga 3 år sedan.. =/

Tur i oturen som man brukar säga! Älskar dig bästis!

Kylig dag

Publicerad 2010-02-22 19:24:43 i Allmänt,

Idag har det varit riktigt sibirisk kyla utomhus, syrran kom in och väckte mig och sa att hon inte kunde ta sig till skolan för bussarna och tågen knappt gick och att det var -22 grader ute!! Jag höll på att tuppa av när hon sa det. Fick sovmorgon idag då min Samhälls lärare var sjuk och sedan hade jag bara brandstationen, det gick att ta sig dit men det tog lite längre tid än vanligt så blev lite sen men det gick bra :)

Sedan strosade jag en stund i Tumba och köpte lunch/mellis till mig medan jag väntade på min gymnastik kollega. Vi samåkte sedan till träningen och eftersom vi var så tidiga så satt vi i kanslit ett tag och pratade om viktiga saker, som tävlingar och liknande som kommer snart :) Träningen gick bra, barnen är duktiga och idag började vi nöta på friståendet!

Försovning

Publicerad 2010-02-21 15:52:57 i Allmänt,

Idag har jag jobbat 07-15, det gick bra. Dock var jag lite sen till jobbet då jag försov mig, kollade på klockan när den var 06.55 och alltså började inom fem minuter. Jag fick totalpanik och messade att jag skulle bli sen men att jag skulle komma så fort jag kunde. Var där 07.25, tur man har hyfsat nära till jobbet men hualigen vad jobbigt det är att försova sig. Inge kul alls, men dagen har gått bra och det var inge större fara att jag var lite sen. Det mest frustrerande på väg till jobbet var all denna SNÖ som man var tvungen att kämpa sig igenom!!

Ingen 18-års fest pga - KAOS!

Publicerad 2010-02-20 19:14:49 i Allmänt,

Det blir nog ingen 18-års fest för mig ikväll pga all snö som orsakar kaos överallt! Hade ju sett fram emot det här en hel del och träffa folk man träffar någon gång ibland, på typ olika fester bara och så. Dessutom var ju temat 80-tal och det hade ju varit hur kul som helst. Men nej det får bli att sitta hemma och se på Melodifestivalen istället :)

Bort med snön, Tack!

Publicerad 2010-02-20 14:13:06 i Allmänt,

Nog för att det är kul med snö, men nu är det banne mig inge kul längre. Nu vill jag bara att den ska smälta bort och värmen och våren ska komma! Jag börjar riktigt tröttna på det här.. Fyy...

Hardstyle ♥

Publicerad 2010-02-20 13:30:16 i Allmänt,

Jag och Malin dansade hela natten på 360 igår och det var såå underbart verkligen. C.U.M hade även modevisning och den var skit nice!
Vi dansade nog i sträck 4 timmar och jag var mör i kroppen när jag gick upp imorse det är en sak som är säker, så himla roligt det ska vi göra fler gånger. I knew she would like it ;-)
Väntar på att bilder ska komma upp nu bara!


In school..

Publicerad 2010-02-19 12:25:18 i Allmänt,

Sitter i skolan, slutar om ett tag. Då är det bara hem och fixa ihop allt jag ska ha ikväll, sedan är det dags att jobba direkt efter jobber åker jag och Malin till 360 för att dansa och se på C.U.M's modevisning! Det kommer bli nice!

My day

Publicerad 2010-02-18 22:54:32 i Allmänt,

Idag har jag varit i skolan, hade en lektion och gjorde inte överdrivet mycket på den men vi kom i alla fall lite framåt med vårat arbete. Sedan satt jag och S och slöade, åt lunch, gjorde lite på projektet och sedan så slöade vi ännu mer tills vi gick/åkte hem. Hemma fixade jag lite grejjor sedan åkte jag iväg till jobbet och det är vad jag gjort under eftermiddagen/kvällen!

Allt har gått bra idag och jag är nöjd med min tillvaro. Det är alltid bra :)

On the move!

Publicerad 2010-02-17 21:27:45 i Allmänt,

Jag är hela tiden ute och springer nu känns det som, men jag gillar det. Tycker verkligen inte om att bara sitta hemma och ha tråkigt, dock kan det vara ganska skönt ibland men det får inte bli för mycket av det för då får man trisstess.. Det kanske inte är det ultimataste för mig att vara ute jämt nu med ett värkande och svullet knä men sån är min livsstil och tänker fortsätta leva så här tills vidare!

Ortopeden nästa torsdag för att kolla knät, det känns som en evighet dit ju. Men känns så himla jobbigt att åka in akut. Får se hur allting artar sig men det här ska nog gå bra. Ut och stampa (dansa) på fredag lär ju göra allt sååå mycket bättre... NOT!


 


Undrar om man står på dessa snart igen, hoppas inte!
Bild från Februari 2008.

Kortis

Publicerad 2010-02-17 10:00:13 i Allmänt,

Var en kortis i skolan, orkade inte gå upp i morse så jag var till skolan på mentorstiden eftersom SYV skulle dit och nu har jag håltimme i sisådär 2 timmar. Så då tänkte jag att jag kunde vara hemma och plugga lite och duscha och så som jag inte hann innan mentorstiden :)
Och jag som har Idrott och Hälsa B sista lektionen måste ta mig till Södertälje för att titta på när resten av klassen spelar beachvolley, jag kan bara se på eftersom mitt knä är dubbelt så stort och har typ halva rörligheten kvar! ONÖDIGT! Men men, allting för att få ett bra betyg...

Nya tröjan - spegelbild

Publicerad 2010-02-16 23:31:38 i Shopping,


Och ja det får bli en sådan här spegelbild då det är svårt att få bra bilder när man tar på sig själv annars och jag har ingen stor spegel på mitt rum! Punkt.

Tröjan är för övrigt köpt på H&M och jag är supernöjd!

This Is The New Red

Publicerad 2010-02-16 19:28:12 i Bilder,


Ja som sagt, The New Red, eldrött var det här och jag är nog ganska nöjd.
Men, om två veckor sisådär så är det i med blonda slingor i hela kalufsen - because I'm going blond again!
Svårt att bestämma mig? Ja och nej, gillar att testa lite olika men trivs nog bäst som blondin :)
Sen att jag inte blir bäst på bild är en anna femma ;-)



Tröjan ni skymtar på bilden införskaffades i fredags under min shoppingrunda, kanske lägger upp en bild sen om lillasyster har lust att fota mig :)

Soft måndag

Publicerad 2010-02-15 12:31:36 i Allmänt,

Hade en lektion i skolan idag ganska nice, nu sitter jag hemma hos syster min skulle hit och hämta mitt smink som jag lämnade här i lördags när jag skulle ut. Inge brandstation så det blir väl att hänga här ett tag, men det tycker jag om. Ikväll är det hårfix hos bästaste Ronja som gäller ser fram emot det att uppdatera min röda hårfärg och klippa lite på topparna, undrar om hon har någon ny idé eller om de får vara som de är..

Har fått tid hos ortopeden nu äntligen ringde imorse så nästa torsdag ska jag dit och kolla upp mitt knä, det som blivit så svullet och gör himlans ont nu. Jag tycker inte om att vara skadad och känna sig orolig jämt för att det ska hända något. Jag vill kunna vara normal.

Men men, nu ska jag göra något annat :) Ha en bra dag!

Alla hjärtans dag

Publicerad 2010-02-14 21:38:17 i Allmänt,

Ja gårdagen var hur underbar som helst. Slutet var kanske inte det bästa men det får göras om vid en annan utgång. Helt underbart sällskap i alla fall och jag är glad över att jag följde med ut. Dagen har väl varit seg och man har väl mått som man förtjänar eller något. Jag klarade av att jobba i alla fall! Imorgon är de skola och hårfix som står på schemat, ska äntligen få träffa extra syrran igen!

Och det här med Alla Hjärtans Dag, ja what to do what to do.. Helt vanlig dag, fick geléhjärtan på jobbet inte mer än så. Ganska meningslös dag för mig i alla fall!

Lördag

Publicerad 2010-02-13 16:50:59 i Allmänt,

Jaha, då blir det utgång ikväll istället då. Har försökt få mitt knä må så bra som möjligt nu under dagen och det har hjälpt, lindat in det, haft kyla, tagit värktablett och smörjt in med tigerbalsam och nu känns det bättre. Men det är inte bra. Hinner inte se så mycket på Melodifestivalen ikväll dock, men men.. Hinner nog se lite grann i alla fall :)

Det blir utgång med min gamla klasskompis jag träffade typ för första gången på 7 år i torsdags och hennes kompisar, det ska bli roligt! Det kommer bli en bra kväll!

Jobb imorgon, tur jag jobbar eftermiddag. Men det blir utgång flera helger i rad nu här men jag tycker bara det är roligt roligt, njuter som bara den!

Dagens Fråga ! Vilket är snyggast?

Publicerad 2010-02-13 01:47:04 i Bilder,

 2006 Bal 2007, Maj November 2007 Januari 2008 Mars 2008 Maj 2008 Augusti 2008
 Oktober 2008 Januari 2009 Februari 2009
 April 2009 Juni 2009 Juli 2009
 Spetember 2009 December 2009  Februari 2010

 

Så här har jag sett ut genom åren, man har ju ändrats hit och dit fram och tillbaka. Men man ser nog ganska tydligt vilken min favorit färg är! Eller hur? Nu tänker jag fråga er, vilket är absolut finast?

Jag själv har stormtrivts i allt förutom färgen jag hade Oktober -08, men annars älskar jag Blont hår, jag verkligen Älskade det rosa (folk tyckte de såg naturligt ut på mig) och jag stormtrivs i det röda/kopparfärgade nu. Ska fixa håret på måndag, och rödare ska det väl bli :)

Så säg mig, vilken är eran asboluta favorit färg? Och favorit frisyr?

Ändrade planer

Publicerad 2010-02-13 00:28:00 i Allmänt,

Det blev inte riktigt som förväntat idag, eller jo allting fram till och med utgången. Mitt knä är verkligen inte på min sida just nu, det lever ett eget liv. Jag har sjukt ont och det är jättesvullet. Så efter att ha klättrat, gått på stan och shoppat en hel del och varit förbi syrran och hittat ännu mer kläder så blev det att åka hem och äta middag och sedan ta med sig Tina till Michelle för att se på Let's Dance! Bra kväll! Tyvärr slutade kvällen med jobbigt illamående för min del och det sitter fortfarande i, usch och fy!

Sängdags snart kanske, känner att de är lite jobbigt att bara skriva. Skriva samma ord två gånger, får sudda ut, fel bokstav, sudda ut osv..  Inga bilder idag, får försöka fota det jag shoppat!

Puss ♥

Dagens schema

Publicerad 2010-02-12 08:25:52 i Allmänt,

1. Klättring i karbin hallen - Friluftsdag idag. Ska bli otroligt roligt, dock måste jag ha knäskydd eftersom jag har riktigt ont i mitt stackars knä. (Ortopeden hade planeringsdag idag så kunde inte ringa dit heller..)
2. Åka in och shoppa med Michelle i staden!
3. Åka till syster stor och kolla efter kläder jag kan ha som hon fått och inte kan ha :) Gratis-shopping, me like!
4. Hem och äta middag för att fixa sig sedan ladda för att gå ut och dansa, wohoo!


Kul uppdatering men jag, sånt är livet ibland :)


Bild på mig, tagen av mig från Oktober -09

Galen i banan

Publicerad 2010-02-11 10:32:01 i Allmänt,

Jag har blivit helt besatt av bananer det är helt sjukt, äter banan så ofta jag kan. Förra veckan köpte jag bananer till träningen, när jag skulle hem till Ronja sen har det varit en paus men igår efter träningen var jag tvungen att köpa mera bananer :) Det är gott, Ronja ser det dock som ett craving och tror jag är gravid men det är jag inte!


J i gruppen sa att jag kommer bli en apa om jag äter för många bananer, kanske kanske...
Det återstår och ser ;-)

Bananer är gott, ät en själv vettja!

Broken knee

Publicerad 2010-02-10 21:41:33 i Allmänt,

Tror att knät är lite trasigt igen, det känns så. Inge roligt, jag har ont, det är tjockt. Samtal till ortopeden imorgon!

Piteå!

Publicerad 2010-02-10 18:11:12 i Allmänt,

Nu är det bestämt jag och Tina ska åka upp till mina släktingar i Piteå på sportlovet, det kommer bli såå roligt! Längtar som bara den redan och då blir det att åka snö skoter ;-)


Två av mina kusiner :)


En bild på mig från sommaren!
Så himla sexig..



Längtar till sommaren nu!

15 timmar sömn ? Ja tack!

Publicerad 2010-02-10 09:58:18 i Allmänt,

Ååh det var sååå skönt att få sova ut! Jag gick och lade mig klockan halv sex igår (tisdag) kväll gick upp vid 21 tiden och åt middag, gick på toa och lite så sen var det sängen som gällde igen somnade väl om tunt 23 tiden och sov till 9 imorse! Snacka om att det behövdes, det värsta är att huvudvärken jag skulle sova bort fortfarande gnager på i huvudet. AJ!

Ska hoppa in i duschen nu det kanske hjälper, det hjälper i alla fall inte att sitta här hur gärna jag än vill göra det..
Ha en bra onsdag folks!

Framsteg

Publicerad 2010-02-09 12:47:11 i Allmänt,

Jag gör framsteg med min engelska analys av boken "Song of solomon", hur jag gör den. Jadu förlitar mig en hel del på internet. Inte bra detta men usch, läst halva boken i alla fall räcker inte det? Världens tråkigaste bok, läs den inte! bara lite kvar nu...

Stannar där jag är - hemma

Publicerad 2010-02-09 09:51:10 i Allmänt,

Det blir ingen teamdag för mig, jag ska nog sova en stund eller så. Sjukligt trött är jag och riktigt opepp på allt! Längtar till sportlovet nu, inte långt kvar och jag ska nog åka bort några dagar. Skönt! ♥

Reko mot EKO!

Publicerad 2010-02-09 09:13:16 i Allmänt,

Japp Temadagens tema, just nu är jag hemma för läraren till vår första och enda lektion idag kom aldrig. Känns lite sådär, då hade man ju inte behövt stressa på morgonen. Känner mig riktigt opepp på temadag men ska nog vara med ändå.. Den börjar ju först kl 10.00 så kan väl pallra mig iväg till skolan då. Är de tråkigt är det väl bara att gå hem antar jag, har aldrig varit med på en temadag förut då jag utnyttjat dessa tillfällen att vara hemma och plugga.

Mm, jag antar att det kommer handla om miljön och ekologiska saker och liknande. Hm, kan ju vara med till lunch i alla fall så slipper man fixa lunchen hemma :)

Linda Pritchard

Publicerad 2010-02-08 16:16:43 i Musik,


Hennes bidrag från Melodifestivalen i lördags och jag blev riktigt förvånad, och besviken över att hon inte gick vidare. Hon var mer värd en plats i Andra Chansen än Pain of Salvation som hade en urusel låt enligt mig. Man väntade bara på att låten skulle dra igång men den gjorde aldrig det, de andra i bandet satt mer som prydnader på scen än bandmedlemmar. Ja, han som spelade keyboard spelade ju också men de andra var mer som prydnad eller något. Men men, man kan inte få allt i världen.

Nu slipper jag dock vänta länge på att få höra denna braiga låt, nu får jag ju faktiskt lyssna på den :)

Oh Africa

Publicerad 2010-02-08 16:07:41 i Musik,


Älskar den här låten!
Tycker nog om den då vi lyssnade på ungefär liknande låtar på Afrodansen, skön feeling!

Hejsan hoppsan

Publicerad 2010-02-08 15:32:06 i Allmänt,

Har inte uppdaterat sedan i lördags, det kan bero på att jag knappt suttit vid datorn och igår var jag alldeles för trött. I lördags tränade jag mina barn för att sedan på kvällen återigen umgås med min älskade Tina, vi såg på Melodifestivalen och sedan en del filmer på tv sedan sov vi! :)

Igår så sov vi så länge så jag hann inte med så mycket annat än att putsa mina skor för att sedan jobba, det var skönt att jobba igen har saknat det en del. Sedan blev det att slöa vid datorn och komma alldeles för sent i s'ng men men. Sånt händer!

Ikväll ska jag träna mina stora barn, det ser jag fram emot! ♥

Utekväll!

Publicerad 2010-02-06 13:21:28 i Allmänt,

Igår så var jag och Tina med varandra det var super roligt, hon åt här och sen så drog vi oss in till stan och gick på Metro. Det var väl en helt okej klubb inte den roligaste och jag förstod inte riktigt grejen med glasburen som var själva dansgolvet (?) att stå och dansa i en glasbur kändes sådär. Sen var det grymt hög musik så man hade typ tinnitus när man gick därifrån om man stod för länge på dansgolvet. Men men, jag och Tina hade det i alla fall trevligt. Sedan gick vi typ runt på stan och satt ett bra tag på McDonken så det blev en sen hemkomst inatt, typ strax innan 4 klev jag innanför dörren..



Finingar ♥

Personlig tränare nästa?

Publicerad 2010-02-03 22:58:04 i Allmänt,

Japp idag har hela min eftermiddag och kväll bestått av träning, det började med Idrott och Hälsa B lektionen då vi skulle åka iväg och klättra i Västberga. Något jag bara gjort som liten och knappt kommer ihåg, men det var superroligt och jag var duktigare än vad jag vågat förvänta mig! Jag var riktigt slut när jag åkte därifrån.

Åkte in till syster Ronjas jobb satt där och väntade på att hon skulle sluta sedan åkte vi till den gamla hederliga gympahallen för att köra styrka och kondition, hon (eller snarare Jag) hade lockat dit henne kära pojkvän så han fick vara med och träna. Då fick jag ansvaret över honom men jag tyckte det var roligt, ha någon att pusha på och säga åt vad den ska göra är alltid kul jag är ju van att vara tränare så det var inga problem. :)
Kanske borde bli personlig tränare ;-)

Nu är jag helt slut och ska hoppa in i duschen och sedan blir det faktiskt sängen för mig. Hoppas ni haft en underbar onsdag det har jag! Och en sak som är säker är att jag kommer ha träningsvärk!
Kram ♥

Dagens Outfit

Publicerad 2010-02-02 15:49:14 i Dagens Outift,

Det är en hel del som kör "Dagens Outfit" och fick själv ett infall, gjorde det lite till och från förut och jag kan väl bjuda på det ibland när jag känner för't ;-)



Jeansen jag har på mig är de nya jag köpte på Gina i söndags!

Selma Lagerlöf

Publicerad 2010-02-02 15:13:37 i Allmänt,

S och jag hade vår redovisning om Selma Lagerlöf idag och om varför hon blev tilldelad Nobelpriset. Det gick bra först ut av alla grupper så det känns bra att ha det avklarat, behöver inte komma på fler lektioner förrän Svenska C börjar!



Nu ska jag väl börja knåta ihop lite saker till projektarbetet som ska skickas in senast på fredag i en första version, nu måste man verkligen jobba på så det blir klart i tid och man uppnår det betyg man vill ha.
Måste fixa min engelska också, den drar igång snart igen och måste få klart bokrecensionen om boken jag inte läst klart, usch den är sämst!

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela