Nightjob

Publicerad 2010-07-29 23:23:57 i Allmänt,

Så var det de här med nattjobb, här sitter jag och titar på lilla donnan när hon sover och hennes värden och ser till att respen fungerar... Väldigt lugnt alltihop :) Pratar med folk tills de går och lägger sig, sedan slår jag på en film, kollar datorn lite grann fixar morgonrutinerna och sedan är natten slut! Lätt som en plätt :) Nästa vecka ska jag jobba natt när de är på landet, då ska jag få bo i en stuga en bit ifrån! Myspys!

MEGA - UPDATE !

Publicerad 2010-07-29 06:06:48 i Bilder,

Eftersom jag varit lagom frånvarande från bloggen ett bra tag nu tänkte jag berätta vad jag gjort senaste tiden. Och då med mycket bilder och lite mindre text :)



Jag har solat och badat på stranden med älskade Mini, det var mycket trevligt!
Varmt i solen och i vattnet, superhärligt!



Grill och badkväll hemma hos Bästis pojkvän med trevligt folk, riktigt kul! Vi åkte faktiskt till en sjö senare på kvällen för att ta ett nattdopp, sedan åkte vi tillbaka till Hoffe för att värma oss i bubbelpoolen som är uppblåsbar :)


Jag var på Skansen med mina kusiner, tittade på alla djur och de fick springa runt och leka. Här kollar vi hur långt de kan hoppa! Och båda kunde hoppa riktigt långt! Det var roligt, men jag var helt slut efter den dagen :)




Vi satt och drack massa drinkar på Friday's en kväll, det var supermysigt!


Jag och Lina var på Gröna Lund, gud så kul det var! Vi åkte näst intill allting och både Mini och jag kan hålla med om att lilla fritt fall och lyktan var det roligaste och såklart Berg- och dalbanan ;) Säger bara en sak - Försök pussa varandra precis när kameran tar kort i Berg- och dalbanan, näst intill omöjligt men jag och Mini klarade det med nöd och näppe. En kul grej liksom :)



En grymt rolig kväll på krogen med häftiga människor, lyckat :) Blev väldigt random då jag bästis och henne pojkvän varit på gratis bio med gratis tilltugg innan. Det ända som var olyckligt var hemresan, bussen pajjade så Hoffes mor fick komma och hämta oss inne på Söder. Mycket snällt!


Och så har jag varit med syster och hennes söta son, Vilgot! <3


Så nu har ni fått en Mega-update om vad jag gjort senaste tiden, just nu jobbar jag och jag ska jobba fram till den 22 augusti. 13 augusti flyttar jag till Nyköping och den 30 augusti börjar skolan - Högskolan. Herregud helt galet men jag är glad så det ska nog gå bra!

Rea-shopping

Publicerad 2010-07-29 05:17:45 i Shopping,

I fredags så var ju jag med mi kära storasyster och bästis, vi var på Ikea och kollade på lite möbler som jag ska införskaffa till min lägenhet och andra nödvändiga prylar man kan tänkas behöva. Sedan åkte vi till Skärholmen för att strosa runt i affärer och väl inne på Monki som är en av mina favoritaffärer handlade jag väldigt billigt :) Som man brukar göra på deras rea!


Klänning 80 kr och slanka tights 40 kr!

Hårspänne 10 kr, köpte även ett svart diadem med en rosett på också endast för 10 kr.
Älska Monki! <3

Inaktiv

Publicerad 2010-07-25 15:15:48 i Allmänt,

Är verkligen inaktiv här på bloggen men har inte överdrivet mycket att skriva och då är det bättre att jag inte skriver någonting alls. Den nyaste nyheten om lägenheten är att jag får nyckeln kl 11.00 den 13 augusti. Så då flyttar jag från min hederliga hemort ner till lilla Nyköping! Ser fram emot det mycket, från att ha bott i ett och samma hus i hela mitt liv ska jag byta stad och flytta in i en helt egen lägenhet. Det känns stort! Att jag ska börja plugga till sjuksköterska känns också oerhört bra.

Här hemma har jag rensat pyttelite, dock är det inte så mycket saker som jag måste slänga då det är hyfsat nyrensat i mitt rum. Jag ska ju ha med mig allting jag äger nu så, får väl slänga all skit och spara resten. Bara förvara det på rätt sätt också :)

Ska lägga upp lite bilder också, har shoppat lite nytt!
Hoppas allt är bra med er! Kram

Jobb

Publicerad 2010-07-21 21:49:13 i Allmänt,

Min semester är slut och jag började jobba igår, fick jobba över dessutom så nu har jag jobbat 25 timmar på två dagar. Inte dåligt! Nu är jag ledig någon dag sen blir det mera jobb, men allt jag tänker på är min nya lägenhet. Nu är kontrakt och allt påskrivet och jag flyttar i mitten på augusti. Jag är så himla glad för att äntligen få flytta till eget och flytta en bit bort ifrån där jag bor nu :) Jag känner att det här kommer bli bra!

Imorgon ska jag vara med min älskade bästis och på fredag blir det att vara med äldsta syrran och systersonen Vilgot♥

Orkar typ inte skriva någonting över huvud taget, är grymt trött efter att ha jobbat ett 14-timmars pass idag. Så snart vankas sängen !!

Hoppas allt är bra med folket! Kram

Bugivning..

Publicerad 2010-07-15 19:37:20 i Allmänt,

..redan imorgon. Det här blir en spännande resa, nu kan jag inte annat än hoppas på det bästa!

Hoppas hoppas..

Publicerad 2010-07-15 13:55:39 i Allmänt,

Sitter och väntar på att mamma ska ringa, hon har haft kontakt med banken.. Hoppas jag får det meddelandet jag vill höra!! Då kanske jag möjligen har en lägenhet inom kort. Inte lätt att tänka negativt om detta, jag vill ju så gärna!! Exciting!!

Skansen

Publicerad 2010-07-14 08:56:37 i Allmänt,

Idag blir det en heldag på Skansen med mina små kusiner :) Det ska bli trevligt tycker jag!

Var dator är trasig så får sitta vid den uråldriga som är jättelångsam.. Hoppas vi kan lämna in den andra på lagning eller liknande behöver grejerna som finns i den... -.- Suck!!

Långholmen

Publicerad 2010-07-11 20:39:19 i Allmänt,

Har legat på Långholmen och stekt två dagar i rad nu, det är helt underbart när det är så här varmt ute för man har riktigt nära till vattnet och svalkande duschar. Brun blir man också av solen som ligger på i stort sett hela dagen :) Helt lovely!




Nice sällskap har man också, det är bra! :)

Övningskörning

Publicerad 2010-07-09 15:45:26 i Allmänt,

Det går såå bra för mig att köra nu är helt överlycklig, tränat på massa småsaker som man bara måste kunna när man ska köra bil. Har lyckats parkera superbra och allt möjligt, nu längtar jag bara tills jag får köra överallt och ingenstans och tills jag ska börja ta lektioner och sen fixa körkortet! Längtar tills den dagen kommer!

Jag och systersonen :)

Bli en Buzzador!

Publicerad 2010-07-08 00:16:31 i Allmänt,

 

Bli en Buzzador och ta del av erbudjudanen och få hem gratisprodukter att testa och dela med dig till dina vänner. Skriv in mitt namn Starlighter som rekryterare när du blir medlem, bjud sedan in dina vänner för att lättare skrapa ihop mer poäng!

Expert = dålig service

Publicerad 2010-07-07 23:53:38 i Allmänt,

Äntligen ska jag uppdatera lite här igen!

För väldigt länge sedan lämnade jag in min trasiga kamera på expert där drn för 1 ½ år sedan var inhandlad, för att den skulle bli lagad. När den var klar skulle butiken höra av sig... Vilket de aldrig gjorde. Nästan 2 månader senare ringer mamma och frågar vad som hänt med min kamera, de sa att den var färdig att hämta i kassan...

När vi kommer dit (igår tisdag) så fanns den inte alls, den var kastad och de hade (enligt dem) hört av sig till oss om meddelat att kameran blivit slängd för den var inte värd att laga och att jag skulle få hämta ut en ny för en viss summa pengar. Börjar leta ny kamera hittar en som jag fastnade för, ett demo exemplar, snubben i butiken springer då iväg och letar efter kartongen till kameran - vilket tar en evighet! Han hittade aldrig lådan men la undan skylten och bad oss komma tillbaka dagen efter (idag onsdag)för att han som brukar jobba på den avdelning skulle jobba då och skulle forhoppningsvis hitta kartongen. Då hade vi spenderat drygt en timme i den där butiken, om inte mer..

And so we did!


När vi kom dit idag så tog den först ca 15 minuter innan vi fick hjälp.. Sedan sprang han också iväg och letade efter den där kartongen i ja säkert en halvtimme, kom tillbaka och gick och letade bakom kassan i en kvart till.. Mamma bad mig börja kolla på en ny kamera då både hon och jag förstod att han inte skulle hitta den där spårlöst försvunna kartongen. Sedan kommer han tillbaka och frågar; "Men varför väljer du inte bara den där kameran?" Just den kamera jag nyss stått och tittat ut. Jag bestämmer mig för den och han går och fixar alla papper som skulle fixas (?) i en kvart till innan jag får betala allt. Jag och mor min kom därifrån efter 1 ½ timme... Helt slut efter allt väntande!

Sega och skit dåligt servie, hej och hå! Jag har i alla fall en ny kamera och det är jag glad över :)

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela