Två dagar kvar!

Publicerad 2010-06-26 22:54:49 i Allmänt,

Om exakt två dagar så sitter jag på bussen som ska ta mig ner till Köpenhamn! ROSKILDE närmar sig med stormsteg och jag har det mesta som ska med, endast några småsaker som jag ska fixa först på måndag samma dag som jag ska åka eftersom jag jobbar hela 14 timmar imorgon! Såå, känner mig lite småstressad och vet inte riktigt hur jag ska packa ner mina saker i väskan :P Men men, imorgon kväll ska jag ta mig td till att lägga ner allting på ett vettigt sätt :)

Resfeber har jag som bara den, haha nervös typ :) Men jag har ju extra sis med mig så det kommer gå braa!!

Midsommaroutfit!

Spotify

Publicerad 2010-06-24 13:32:29 i Musik,

Äntligen har min Älsklings låt kommit upp på Spotify. Han är riktigt glad för detta och jag likaså :)

Basse – Ölandstek Lyssna och njut!

Har du inte Spotify så kan du alltid lyssna här!

Steker

Publicerad 2010-06-24 13:29:08 i Allmänt,

Ligger ute på baksidan hos mig och solar, hur skönt som helst !! Har inte alls någon lust att gå till jobbet om drygt en timme, men jag måste ju! Får ta det lugnt ivkäll och börja planera packningen till Roskilde. Spännande. Ska fira midsommar med min syster och hennes familj ute på deras land, det ska bli mysigt!

Länge sedan

Publicerad 2010-06-21 20:58:46 i Allmänt,

Fullt upptagen med mitt liv just nu, det blir lite dålig uppdatering nu. Blir nog mer över Midsommar sen åker jag till ROSKILDE !! Woho !! Hoppas allt är bra med er, kram ♥

Skanssundet

Publicerad 2010-06-13 21:25:15 i Allmänt,

Idag har jag tränat äntligen för första gången ordentligt på väldigt länge, var ute och gick och testade att springa en bit och det gick faktiskt riktigt bra med knäet och allt. Körde sedan bra styrkeövningar för knäet och lite annan styrka. Sedan gick jag hem hela vägen till Basse.
 
Här chillade vi ett tag sedan åkte vi med hans föräldrar och systerson V ut till Skanssundet för att ta båten över till Mörkö och äta middag. Det var mysigt! Lilla söta V började tycka om mig ganska mycket tror jag, fick bära honom ett bra tag, hålla handen, hjälpa honom med maten och så. Grymt söt !! När vi skulle lämna honom hemma sedan så fick jag bära honom in till mamma :) Gullunge!
Det ända tråkiga var att det började regna när vi åkte ut dit och tyvärr blev det bara uppehåll en liten stund, annars fortsatte det hela kvällen och det regnar fortfarande. Men det var trevligt ändå!

Snacka om att man är barnkär :) ♥
Hoppas ni har haft en bra söndag, det har jag! Kram

Studentbilder

Publicerad 2010-06-12 15:10:35 i Bilder,




PINK LADY - Redo för flaket !!

Fixad inför slutskivan, dock bytte jag kläder efter dessa bilder. Min kära Ronja ♥ fixade mitt hår!

Opepp

Publicerad 2010-06-12 14:52:19 i Allmänt,

En riktigt opepp dag, blev väckt på ett brutalt jobbigt sätt vilket verkar förstöra hela min dag. Jag är skitförbannad. Blä. Känner på mig på något vis övergiven samtidigt som jag njuter av känslan att vara helt ensam. Jobbigt. Undrar vad alla gör en sån här dag när det är taskigt väder ute och ingenting händer... Make me happy!

Work 21-07

Publicerad 2010-06-11 23:28:29 i Allmänt,

Sitter på jobbet och här är det lugnt om vanligt, messar med älskade bästis som fyller 19 år idag - Grattis! Hon är ute på krogen och festar med en massa roligt folk och jag önskar jag också kunde vara där men det går ju inte.. Jobb är visserligen bättre än att ränna på stan och festa omkring men det är ju underbart roligt! Speciellt när man är med rätt folk :)

Jaja, jag kan inget annat göra än att acceptera läget och sköta mitt jobb. Ska strax slå på en film så tiden går fortare. Kram till er alla !

Frukostdags

Publicerad 2010-06-11 05:05:09 i Allmänt,

Sitter fortfarande på jobbet, slutar som vanligt klockan 07.00 när jag jobbar natt. Så snart är det dags för mig att äta frukost innan alla min rutiner börjar :) De ska börja göras runt kl 06 så det är en timme kvar ungefär.. Har redan gjort tevatten men låter det svalna en stund då jag inte vill bränna mig på tungan för att det gör ont!

Lilla damen har sovit som en stock inatt vilket har varit riktigt skönt, en väldigt lugn natt helt enkelt! Sådana nätter är alltid härliga :) Och det har regnat ute vilket är mindre kul, jag vill ha sommarsommarsommar nununu !! Men man kan inte få allt här i världen så det är väl bara att gill läget.

Nu ska jag fixa mitt te... Kanske slå på ytterligare en barnfilm :)
Kram på er!

Ingen rubrik - Jag jobbar

Publicerad 2010-06-11 01:14:03 i Allmänt,

Jag har tagit studenten och sommaren är på ingång tråkigt nog har den inte kommit igång än.. Och jag har börjat jobba igen! Det känns mycket bra tycker jag, de kommande dagarna är det nattjobb som gäller. Nästa vecka bli det kvällsjobb :)
Känns helt knasigt att jag tagit studenten, har inte riktigt fattat det att jag inte ska tillbaka till min gamla skola mer.. Det kändes mer normalt att sluta 6an och 9an för att byta skola men att sluta skolan känns helknäppt! Visserligen kanske de blir plugg till hösten men då vet man aldrig vart jag hamnar, någonstans i Sverige.. Höhö!

Hoppas allt är bra med er gott folk! :)

Studentstress

Publicerad 2010-06-05 16:21:54 i Allmänt,

Gaah börjar känna mig stressad inför måndag, hur allt kommer bli och liknande.. Måste göra det och det och det också det där också och gaaaah... Just nu håller jag på att städa mitt rum, måste shoppa en kavaj eller något då de inte verkar bli så varmt på måndag och så vill jag vara med min älskade syster ikväll och jaa.. Stressbubblan växer inombords det yttre eller hjärnen är på en annan planet och jag förblir virrig och helt stirrig så då blir inget gjort istället och ännu mindre när man blir tjatad på... Får panik över alla saker jag har som bara ligger och jag har ingen plats att lägga dom och herreguud säger jag bara. En egen lägenhet skulle inte sitta helt fel!

Nyshoppat

Publicerad 2010-06-04 23:25:47 i Shopping,

Detta shoppade jag idag och jag är nöjd!




Klänning Monki

Flak-kläderna - Hotpants Monki, T-shirt H&M

T-shirt och leggings Monki

Halsband Ur&Penn

Armband H&M

Skulle egentligen hittat någon bolero, kofta eller kavaj till studentklänningen men hittade ingen så fick bli lite annan shopping istället :)

Tullingefest i valen

Publicerad 2010-06-04 21:10:05 i Allmänt,

Riktigt dålig uppdatering här.. Detta just för att det har varit festival på min skolgård för ala oss 3or :) Riktigt nice faktiskt tältade och levde livet, grillade lyssnade på musik och sååå.. Sjukt roligt och fortfarande så har jag ingen kamera, den är på lagning för den trasiga displayen. Vill ha den ju !! Men men... Den kommer väl så småningom eller något.

Har hämtat hem min studenklänning nu - är riktigt nöjd med den verkligen! Min moster är verkligen duktig på att sy. Sedan så har jag och Bästis gått på stan och shoppat en del vilket var trevligt men tröttsamt. Man blir lite avis när man ser alla andra som tog studenten idag - vi vill ju också vara där nu nu nuuuuuu!!

Lugn skoldag

Publicerad 2010-06-01 13:33:03 i Allmänt,

Jaa, inte mycket att göra i skolan idag inte. Var på två lektioner, lämnade in bok och fick veta mitt betyg i religion och sedan satt jag och tittade på idrottslektionen där endast fem tappra i min klass var med plus 2 stycken som höll i lektionen :) Smörvecka i skolan så treorna står ute och bjuder på massa gott och musik så 1orna och 2 orna ska rösta på dom så man får springa ut först. NV-klasserna ligger i ledningen min klass ligger tredje sist med 1 poäng ihopskrapad ;-) HAHA !!

Sitter och lyssnar på musik ska iväg på möte lite senare - gympamöte det ska bli trevligt :)

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela