Examinationsskrivning.

Publicerad 2010-09-29 23:09:08 i Allmänt,

...Pågår och det går lite framåt men väldigt trögt. Vill ha den klar till på fredag och de ska den banne mig vara! Gah jag orkar inte med flummuppsatser! Man måste ju ordbajsa så jäkligt.. Referenserna stör mig bara och ja.. Välkommen till Högskolans värld eller nåt. Tjiing!

VIDEO: Segway

Publicerad 2010-09-22 14:42:30 i Film,

Det gick fortare och enklare än jag trodde såå här kommer en kort video på när jag åker segway!

BILDER: Segway

Publicerad 2010-09-22 14:18:01 i Bilder,


Vi fick lära oss att köra i garaget till Gallerian :)

Vi åkte igenom hela gamla stan och förbi slottet och lite så, här står vi i slottsbacken.
Jag och mor.

Egobilder är ett måste, speciellt om man heter Linnéa :)
Videon kommer väl så småningom!

SEGWAY

Publicerad 2010-09-19 17:51:35 i Allmänt,

Idag har jag varit inne i stan och åkt Segway med min mor, det var superkul. Verkligen en häftig grej att åka runt på och hur enkelt som helst! Fick dock lite ont i fötterna eftersom man står hela tiden och lägger kraft antingen fram mot tårna för att köra framåt eller mot hälen för att bromsa/köra bakåt. Men det är verkligen en upplevelse som rekommenderas!

Finns att boka och köpa på ballongflyg Upp&Ner, klicka HÄR för att komma till deras hemsida!
Bilder kommer och video kommer!

Kram på er alla ♥

Städning och tvättning

Publicerad 2010-09-16 14:07:27 i Allmänt,

..Pågår... Sen blir det en tur ner på stan för att fixa en sak :) Trött som bara den så de får bli en tidig kväll ikväll och lite plugg men inte överdrivet. Imorgon blir det istället massa plugg och "hem"gång.. Återigen ska jag till Stockholm över helgen för att Sebastian fyller år och så ska jag och mamma åka Segway på söndag! Det ser jag verkligen fram emot!

Stockholm i mitt hjärta ♥

Publicerad 2010-09-13 19:10:26 i Allmänt,

Var hemma hos föräldrarna och Sebastian i helgen, det var hur härligt som helst !! Snacka om att man saknar känslan av att ta sig någonstans med buss, pendeltåg och tunnelbana! I fredags var vi hemma hos Sebastian och jag deckade tidigt, på lördagen lekte jag med Sebastians systersöner som är söta som få, sedan gick jag hem och åt middag med lillasyster för att sedan gå ut på krogen med härliga tjejer! Träffade även Ronja, Robin och Spence även Isabell jag inte träffat sen Roskilde :) Det var mycket trevligt och en helskön utekväll.

På söndagen blev det hemfärd och jag körde hela vägen hemifrån mamma och pappa till mig här i Nyköping! Det gick fiinfiint!




Tack alla för en härlig helg! ♥

Sällskap.

Publicerad 2010-09-08 20:02:43 i Allmänt,

Jag har sällskap igen, så himla underbart! Sebastian kom ner hit igår eftermiddag, mysigt :) Igår låg vi bara och tittade på tv, idag var jag i skolan en sväng sen hem och vara med S sedan var vi nere på stan och jag köpte några saker jag behövde och så åt vi mat på grillen. Tog sedan en promenad förbi Nyköpingshus och ner till hamnen för att sedan gå hem igen :)

Nu sitter vi och ser på tv igen och har det trevligt! På fredag åker vi hem till honom tillsammans. Var länge sen jag var hemma hos mor och far. Kram på er <3

Inflyttningsfika :)

Publicerad 2010-09-04 18:32:59 i Allmänt,

Lördag


Jag och systersonen Vilgot :)

Idag har jag haft inflyttningsfika för släkten, det var mycket trevligt! Fick en SodaStream, en kaffebryggare, bordstabletter, en sjukhuslåda med lite bra att ha sjukvårdssaker och så småningom så ska jag få en micro! Jag är nöjd, men jag skulle väldigt mycket vilja ha en vattenkokare och en elvisp! Får ta en sak i taget helt enkelt.

Hoppas ni har haft en trevlig lördag! Kram

Last weekend

Publicerad 2010-09-03 10:59:17 i Bilder,

Förra helgen var jag på Karl Hertigs marknad (tror de hette så) och gick runt och tittade för min Nyköpingskompis A skulle vara hertiginnan. Hon var väldigt tjusig må jag säga och det var en trevlig och mysig liten marknad! Stog mestadels och tittade på tornerspelen, hade inga pengar så kunde inte köpa något sedan var de inte super kul att gå runt alldeles ensam men lite trevligt va de ändå!





Sen på kvällen när jag var hemma så bakade jag bullar!


Dom blev goda!

Lägenheten i bilder!

Publicerad 2010-09-03 10:41:23 i Bilder,

Nu ska jag äntligen ta mig lite tid till att visa hur lägenheten min ser ut nu, jag har ju visat hur den såg ut under inflyttningsdagen så nu ska ni få se att den är liite finare möblerad :)



Vardagsrummet/Sovrummet

Köket


Hallen (Som ska tapetseras om så småningom till en vit/beige färg)

Badrummet

Min garderob/klädkammare får ni inte se in i, inte så mycket att se ;)

Lonley!

Publicerad 2010-09-03 10:18:31 i Allmänt,

Igår åkte Sebastian hem, hans pappa kom och hämtade upp honom. Så nu känns allting väldigt ensamt och det är lite trist. Tur att jag har en hel del planerat i helgen så dagarna går fort, tror inte jag åker hem förrän om 2 veckor då Sebastian fyller år!

Ikväll ska i alla fall den nya tjejligan äta middag, snacks och dricka vin tillsammans och ha det riktigt trevligt. Ser verkligen fram emot det. Så himla roligt att vi har hittat varandra så himla fort, känns hur bra som helst. Så inatt får jag sovsällskap då en av dom bor på landet och jag bor lite närmre dit vi ska :)

Imorgon kommer Lina förbi en sväng och tittar på lägenheten, sen kommer släkten på Inflyttningsfika! Och på kvällen kommer en annan kompis som ska stanna över natten. Trevligt med massa besök i helgen.
På söndag blir det plugg!


Första September

Publicerad 2010-09-01 11:18:05 i Allmänt,

Tycker det är helt sjukt att tiden går så himla fort! Man hänger ju knappt med. Men det känns ändå som att jag trivs att vara där jag är nu. Första dagen i skolan klickade jag och en annan tjej hur fort som helst, bytte nummer första dagen ocha allt. Hur kul som helst! Vi har även hittat två andra tjejer som också är hur underbara som helst så det känns verkligen superbra att kunna hitta nya människor så fort och så lätt! Tror det kommer bli en sjukt bra klass även fast det bara är en massa tjejer. Visserligen så skulle de ringa in en del reserver men tror det blir en tjejklass :)

Skönt att äntligen hitta någonstans där man faktiskt trivs, visst det finns de man kanske inte tycker är så jätteroliga eller intressanta men då är det bara att inte umgås med dom helt enkelt såvida man inte Måste göra ett grupparbete med dom! Det ska nog gå bra, känns faktiskt lite skönt att börja plugga igen. Känns som att jag valt rätt väg!


En bild från igår :)

Besök!

Publicerad 2010-09-01 10:55:00 i Allmänt,

Jag har inte riktigt haft tid att blogga då jag har varit fullt upptagen med att tänka på skolan då den dragit igång nu. Känns bara lite konstigt att inte gå i skolan alla 5 dagar i veckan, idag är jag liksom ledig :) Eller jag det får man väl tolka bäst man vill, jag har en del saker att läsa och så ska jag lära mig lite om de sidor vi ska använda oss av under utbildningen.
Sedan så fick jag besök i måndags, mycket trevligt. Sebastian som är på besök hos mig :) Just nu ligger han och sover, han sover alltid längre än mig så ja vad ska man göra man får helt enkelt sysselsätta sig med egna saker tills sömntutan vaknar :) Får se hur länge han stannar, det är i alla fall trevligt med sällskap och trevligt att ha någon som hjälper till med disken <3

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela