Min påskhelg!

Publicerad 2011-04-26 19:03:33 i Allmänt,

Det har varit en väldigt lugn och skön Påsk i år, jag har haft det väldigt bra med familj, vänner och min underbara pojkvän!
Torsdagen bjöd på en härlig utekväll med mina två äldre systrar och min äldsta systers kompis. Först åt vi middag tillsammans på 54 vid Medis, vi gick sedan vidare till Skrapan för att ta oss något att dricka men även för att få njuta över den underbara utsikten man har över hela Stockholm. Riktigt häftigt, dit måste man bara gå någon gång!! Vi lekte lite turister och tog kort på varandra med en härlig utsikt bakom. Kvällen fortsatte på Mosebacke, Kleins och till sist på Hellströms!

Långfredagen bestod av att umgås med äldsta systern + sambo och systerson, sedan familjemiddag och umgås med min kära vän Tina!

Lördagen blev att ligga i sängen väldigt länge, för att sedan bege mig in till staden med Tina, vi gick runt och tittade men ingen av oss hittade någonting. Eller jo, jag hittade ett påskägg som jag sedan skulle fylla med godis till min älskling. Mötte upp älskling på tåget som kom från Öland kvällen blev en lugn hemmakväll med mor och far.



Söndagen blev att kolla på Älsklingens match, hann dock bara se första halvlek för sen skulle jag på Påsklunch hos mormor och morfar. Det var trevligt, alltid lika god mat hemma hos mormor. Mums! Påskägg fick jag också, förmodligen mitt sista.. Jag var det äldsta "barnet" som fick i år så nästa år är jag säkert för gammal men man vet aldrig ;-)
Sedan åkte jag hem till älsklingen för att umgås med honom hela kvällen, han ville fiska lite så jag satt och tittade på. Började sedan läsa en bok som inte är kurslitteratur, vilket var otroligt skönt!


Igår måndag tog vi sovmorgon, det var fint väder ute så vi var ute från efter lunch. Fiskning för älskling och solning och bokläsning för min del. Inga fiskar blev det. På kvällen blev det grillning och sedan myspys framför "Armageddon" en riktigt bra film!





Nu är jag tillbaka i Nyköping tills på fredag!
Kram hoppas alla har haft en underbar Påsk!

På god väg!

Publicerad 2011-04-20 21:12:41 i Allmänt,

Den här dagen har i stort sett bara bestått av en hel del pluggande, men mitt på dagen var det dags för körlektion här i Nyköping. Har tagit en lektion tidigare men tyckte inte att dem var bra där så bestämde mig för att köra här istället så jag har lite mer än bara plugg att göra när jag är här :)
Jag fick köra med en kvinnlig lärare vilket jag tyckte kändes superskönt. Hon var superduktig på att gå igenom och förklara allting och sa vad jag gjorde bra och mindre bra. Kommer att köra med henne framöver och det känner jag mig lättad över. Vi gjorde upp en plan och om allt går som planerat har jag förhoppningsvis körkort i Juni i alla fall. Snacka om LYCKA!

Det närmar sig!
Kram

Underbara vän!

Publicerad 2011-04-19 14:22:25 i Allmänt,

Jag är lyckligt lottad som har så fina vänner omkring mig nästan hela tiden, om inte annat så har vi varandra jämt i hjärtat. Tacksam för att jag har så fina vänner! Igår kom i alla fall Elisabeth över hit med en kasse till mig med lite småsaker i och jag blev superglad. Hon hade varit på loppis (som hon älskar) och hittat saker som hon tyckte påminde om mig och var då tvungen att införskaffa dem till mig, hur underbart snällt är inte det?

Rosa var de också <3

Tre små söta vinglas som även kan funka som ljushållare.

Och två stycken krukor, så nu är det bara för mig att gå och handla två blommor att ha i dem!

Tack så hemskt mycket!
Kram

Det nya på bild!

Publicerad 2011-04-19 14:15:22 i Bilder,

Lovade ju att jag skulle lägga upp en bild på det jag handlade hem i fredags men det blev aldrig riktigt av förrän nu. Blir inte bild på allting heller då jag inte har tvättat de nya lakanen än, men här kommer bild på de nya bordstabletterna och pappershållaren!


Kanske inte det absolut roligaste men något som gör det finare hemma i alla fall :)
Kram

En härlig vårdag!

Publicerad 2011-04-15 12:43:44 i Allmänt,

Det är helt underbart väder ute idag, solen skiner, det är varmt, fåglarna kvittrar och det blåser så där alldeles lagom!
Endast halva dagen har gått och trots det har jag hunnit med hur mycket som helst, jag har skrivit en omtenta som gick bra trots att den kändes lite svårare än förra och lite hjärnsläpp här och där, sen hämtade jag min cykel som stått övergiven av mig vid stationen, var på banken, shoppade lite på stan, var förbi körskolan och bokade en körlektion och Riskettan.
Nu har jag precis ätit lunch och ska fortsätta dagen med att ringa lite viktiga samtal :) Känner mig riktigt duktig och väldigt vuxen idag!

Ska fota det jag har köpt och kanske gå ut på en promenad och fota våren lite grann!
Kram

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela