Stronger.

Publicerad 2011-12-30 23:47:36 i Musik,


What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
What doesn't kill you makes a fighter
Footsteps even lighter
Doesn't mean I'm over 'cause you're gone
What doesn't kill you makes you stronger, stronger
Just me myself and I
What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone

Fläta.

Publicerad 2011-12-30 22:55:15 i Allmänt,

Håller på att lära mig själv att fläta en bra fläta runt hela huvudet, blev inspirerad av en klasskompis som hade som häromdagen och det är såå fint! Lyckas men det blev svårt på slutet, men som man säger, övning ger färdighet så det gäller väl att komma på dom där knepen så den blir bra hela vägen. Tog inget kort på mitt första försök men någon gång när jag får flätan att se bra ut då ni, då ska det bli bild!

Pojkvännen och jag håller på och kollar i hans stjärnkikare och har spanat in månen och Jupiter. Häftigt!
I morgon är det Nyårsafton, det ska bli roligt. Umgås med bra människor och bara ha det bra :)

Ha det gott!

Långpromenad

Publicerad 2011-12-27 15:52:55 i Allmänt,

Nu har jag och mamsen precis kommit hem, blev en tur till gymmet där vi fixade klippkort, sen gick vi till centrum och handlade lite grejer. Sen gick vi till mormor och morfar för att hälsa på och fika/äta lunch. Mysigt! Sen var det bara att knalla hem igen så har väl gått aktivt i säkert minst 2 timmar idag! Bra jobbat säger jag :) När kittlandet i halsen försvinner ska jag inviga mitt klippkort på gymmet också! Weehoo. Ha en fortsatt bra dag!

Sun is shining.

Publicerad 2011-12-27 11:59:46 i Allmänt,

Idag skiner solen och det tycker jag är bra och väldigt härligt, mor min och jag ska pallra oss iväg till gymmet och köpa klippkort så vi kan börja träna inför Beach 2012. Haha! Kanske inte riktigt men träna så man kan komma lite i form i alla fall. Dessutom har dom ett bra erbjudande så bäst att passa på!

Annars vet jag inte riktigt vad som står på schemat idag, skulle vara kul att vandra runt och kolla in mellandagsrean men jag fasar för att det är alldeles för mycket folk och alldeles för jobbigt. Men jag får la se, något annat kul kanske dyker upp :)

Ha en bra dag gott folk!

Julstöket är över.

Publicerad 2011-12-26 15:42:32 i Allmänt,

Nu är allt julstök överstökat! Känns på ett sätt väldigt skönt, har varit en mycket mysig helg med alla nära och kära och jag är nöjd med de julklappar jag fick. Det jag fick var en Mixer, två stora prydnadskuddar till sängen, två värmeljuslyktor/hållare, presentkort på GinaTricot, presentkort på Face, en plånbok, biopresentkort, UV-filter till kameran, iphone hållare man har på armen, touch-vantar och en t-shirt! TACK!


Avslutar inlägget med den årliga syskonbilden vi alltid tar. Jag är längst! Yngsta till vänster och äldsta till höger, vi står i åldersordning! Tjillevippen.

Julskinka.

Publicerad 2011-12-24 00:09:51 i Allmänt,

Nu har det avnjutits nygjord skinka på julknäcke! Mums så himlans gott. Det är verkligen det bästa som finns, att sitta dagen innan julafton sent på kvällen och äta varm julskinka och dricka julmust!



Och nu är ju klockan faktiskt över 00:00 såå dopparedagen, självaste Julafton är härmed kommen.
GOD JUL ALLESAMMANS!
Kraaam

7 kvadratmeter.

Publicerad 2011-12-23 00:35:29 i Allmänt,

Har alldeles för mycket prylar för att endast bo på ynka 7 kvm! Det är en riktigt stor omställning att gå från först mitt barndomsrum på 12 kvm till en egen lägenhet på 37 kvm och sen till ynka 7 kvm... Jag saknar nog väldigt mycket att ha min egen lilla lya, att själv bestämma vilken mat som ska lagas, när det ska städas osv. Dock saknar jag inte riktigt den lägenheten jag hade. Konstigt nog! Det var en jättebra lägenhet men för att vara första boendet och fattig student har man ju inte direkt råd att inreda stället så värst bra. Vilket leder till att det kan kännas en aning kalt.

Letar som en tok efter eget boende men lär bli att bo hos mor och far ett tag till! Jag överlever har ju två hem, här hos mina föräldrar och hemma hos min underbara pojkvän! Men drömmen om ett eget boende, ja den finns kvar.

Pyntat granen

Publicerad 2011-12-22 21:27:06 i Bilder,

Ikväll har jag och lillsyster min pyntat vår julgran, dags att städa rummet för imorgon ska jag träffa min fina vän!


Tenta avklarad + glöggkväll

Publicerad 2011-12-20 22:55:31 i Allmänt,

Tenta är A V K L A R A D! Sen om det blev godkänt eller icke det återstår att se. Vet om 4 veckor I guess!
Efteråt bar det av hem till T för att svira om till andra kläder och på med lite ögon och kinder, ja alltså smink så man slipper se ut som ett spööke :) Update: Sedan åkte vi hem till J för glöggkväll med de andra blivande sjuksyrrorna såklaart! Jag var dagens chaufför så för mig blev det julmust och lättglögg men inget mig emot. Myspysig kväll måste jag säga!

Färden hem var inte sämre den, satt och dunkade Absolute 90's heela vägen hem och C o A rockade som bara den med sina stämmor och C med sina moves! Jag höll också min egen stämma men koncentrerade mig på vägen då det var typ väldigt snöigt och man såg inte så bra. Allt gick fint hem och jag är nöjd!

Skönt det ska bli med en veckas julledigt! Puss o kraam



Pepparkakstraktor.

Publicerad 2011-12-19 23:09:03 i Allmänt,

Ikväll har jag och min älskade storasyster gjort ett minst sagt a n n o r l u n d a pepparkakshus, nämligen en Pepparkakstraktor. Eller en tuktuk som lilla Vilgot skulle säga. Åh han kommer bli så glad imorgon när han vaknar och få se den.
Titta vad fin den blev!


Tuktuuuuuk!

Adventsljusstake.

Publicerad 2011-12-19 12:28:52 i Bilder,

Hemma hos Moster min och kusiner hittar man ofta roliga och speciella saker, vilket jag tycker är lite spännande. Först vattenkranen men även denna...

En adventsljusstake med tändstickor. Riktigt finurligt faktiskt och den såg väldigt stilig ut när man ännu inte hade tänt på den. Hann dock inte fota den då. Fint när det brann men det brann upp fort. Den ser ut att vara i trä men den är i ja järn/stål/metall eller något liknande. Man kunde tydligen ha tårtljus i den också för längre brinntid!
S n y g g t !

Vattenkran.

Publicerad 2011-12-19 12:17:26 i Bilder,


Egentligen orelevant men min Moster hade köpt ny kran och jag tyckte den var riktigt snygg!

Kalas.

Publicerad 2011-12-18 12:02:21 i Allmänt,

Idag blir det kalas, igen, för hela slanten! Idag är det min Moster som fyller år :) Det ska bli trevligt men innan det bär av ditåt så är det bara att gräva ner sig i dom där böckerna ni vet. Vårdvetenskapen och jag kommer nog aldrig riktigt komma överens och bli riktigt bra vänner, så är det bara. Punkt slut.

Glad fjärde advent allesammans hoppas ni får en utomordentligt trevligt söndag!

En bild på mig från mitt födelsedagsfirande.

Photoshop

Publicerad 2011-12-17 21:32:42 i Bilder,

Ja de är någonting jag inte kan, som med allt annat. Vad kan jag e g e n t l i g e n ?? Nåväl, var tvungen att testa lite grejer måste ju lära mig någongång med vad jag gör har jag ingen aning om :)


Före.

Efter.

Ryck.

Publicerad 2011-12-17 16:20:02 i Allmänt,

Sjukligt irriterande, så fort jag sitter still så ska jag sitta och rycka med benet, eller guppa upp och ner med det. Kan liksom inte sluta. Trodde det skulle gå över av motion men icke sa nicke! Där hade jag f e l !! Får spasmer i hela kroppen känns det som. Understimulerad ? Tror så. Plugget går inge vidare framår men jag måste.. M å s t e p l u g g a .

Etik är vad som står på dagens schema intressant.


Bjuder på denna. Fotograf: Sebastian

Slaskmotion

Publicerad 2011-12-17 13:51:38 i Allmänt,

Har jag precis utövat, ja ni vet springa/powerwalka ute i snö slask !?! Luften var uppiggande i alla fall, räckte ut tungan när jag var törstig (kanske inte riktigt så, men ja..) och gick mest då de var halt på vissa ställen. Men trots detta var det i slutändan väldigt sköönt! Nu väntar duschen och mina vårdvetenskapsböcker.. En såndär TENTA väntar på tisdag!

Ha en trevlig Lördag och njut av snön :)

Snowfall

Publicerad 2011-12-17 12:29:50 i Allmänt,

Det fanns visst något som kallades SNÖ! Den faller och faller och faller, men då det bara är nollgradigt blir det ju bara slask men vitt blir det sakta men säkert i alla fall. Energin tog slut. Har dock spring i benen, kanske borde man trotsa vädret... Återstår att se!

Buzzador: Bonaqua - Jordgubb+Rabarber

Publicerad 2011-12-16 14:00:48 i Allmänt,

Fick för någon dag sen hem ett STORT paket från Buzzador. En sida där man får möjlighet att vara med och testa olika produkter med sina nära och kära. Den här gången är jag med och testar hur GOD Bonaqua med smak av rabarber och jordgubb är! Än så länge är det jag och min pojkvän som avnjutit några flaskor var, får väl dela med mig till familjen också och se vad dom tycker :) Vi (jag och pojkvännen) tycker att den var vääldigt god faktiskt :) Värt att testa!





Bli en Buzzador du med!

Kanelbulle och te

Publicerad 2011-12-13 14:30:58 i Allmänt,

Fick bli en paus i allt och ingenting, en den pausen består av kanelbulle x2 och rött te. Mums!


Det har en tendens att bli väldigt ruggigt inomhus när man bor i villa och jag som är väldigt frusen av mig har då en tendens att kunna dricka mängder av te. Just för att på något sätt känna att jag får upp kroppstemperaturen. Kroppen är ju inte särskilt aktiv när man pluggar, det är mest hjärnan som får anstränga sig!

Glad Lucia!

Långdragen Lucia morgon

Publicerad 2011-12-13 12:42:44 i Bilder,

Idag har jag legat i sängen länge och tagit det lugnt med en värkande nacke, frukost och dusch i lugn och ro. Huset för mig själv än så länge och jag njuuter! Ska väl ta mig i kragen och plugga lite men tröttheten hänger över mig var dag så då blir allting lite extra tungt hela tiden.
Fotade lite och det gjorde mig lite gladare, spännande att experimentera lite nu när älsklingen lärt mig lite grann :) Även moster har instruerat lite kort om lite teknikgrejer angående foto.




En söt liten Vilse och ett citronträd.

Linnéa 20 år.

Publicerad 2011-12-09 00:11:46 i Allmänt,

Har haft en väldigt bra födelsedag idag, trots heldagsföreläsning i skolan :) Men jag har lunchat med två fina tjejor, fått en fin present av dom fina damerna i klassen, invigt att handla på systemet, massor av grattis både här och där, god middag med familjen, fotat med min nya systemkamera och fått massor och kärlek av min Älskling! Imorgon kommer släkt och vänner för att fira mig :D Jag kommer minsann sova gott inatt! Tack alla som gjort min dag! ♥

Fick bli enkelt och en ctrl+c + ctrl+v från det jag uppdaterat på facebook. Är nu trött och ska soova!


Glad tjej men världens bästa och finaste pojkvän man kan ha ♥

Imorgon.

Publicerad 2011-12-07 13:02:34 i Allmänt,

Imorgon är det dagen med ett stort D! Min efterlängtade födelsedag och 20-års dag. Lämnar tonårslivet och kliver in i vuxenvärlden på riktigt. Men ärligt talat känner man ingen direkt skillnad, får gå på systemet och det kan man väl se som en bonus :)

Har redan fått två presenter, en av farfar och Stina från norr vilket var 4 trisslotter och jag hade inte turen med mig så vann såklart inte på någon av dom. Sedan hade jag fått ett värdebevis från Hemtex så var förbi där och hämtade ut presenten från dem. Ja två vita ljus och ett paket servetter med bokstäver på. Fanatsifullt!

Nu är det dags att borra ner huvudet i den där väldigt underbara kurslitteraturen som ska läsas, om två timmar får jag hänga en maskin tvätt som paus.

Ha en bra dag gott folk! Ciao.

När man pratar om trollen..

Publicerad 2011-12-05 22:26:48 i Allmänt,

Ja då står dom i farstun! Precis vad som hände med snön :) Inte många timmar efter att jag skrivit förra inlägget så kunde man se små flingor falla mot marken ute. Det var inte mycket men det sägs att det ska komma mer. Åh jag LÄNGTAR!

December den 5:e

Publicerad 2011-12-05 11:58:22 i Allmänt,

Solsken idag och vitt på marken, tyvärr inte av snö men av frost och kyla i alla fall. Det tycker jag är bra! Längtar till snön börjar falla än så länge har jag inte skådat en ända snöflinga så här på vinterkanten. Förra året var det ju fullt med snö och det tyckte jag var helt underbart!! Då jag är ett decemberbarn vill man inget annat än att ha SNÖ på födelsedagen och det verkar inte bli så i år. Då min dag infaller om endast T R E dagar, helt otroligt! Som jag har väntat :)


Bild tagen Oktober 2011.



Kollage

Publicerad 2011-12-01 21:33:00 i Bilder,

Dagens kollage som pysslades ihop under dagens seminarium som handlade om vårdande relationer, jag var väl mest med och påpekade om hur kollaget skulle se ut då jag inte är så pysslig av mig :)


Mycket fint måste jag säga!
Juste jag stod för julmusiken ;)

Trevlig kväll allesammans!

En kopp te

Publicerad 2011-12-01 14:48:11 i Allmänt,

Dricka massa Yerba Mate te och ta de lugnt är vad som står på min prioriteringslista just nu. I det tillståndet jag vaknade i imorse var inte riktigt okej, svullen och ont i halsen och det kändes som att förkylningen helst plötsligt inte ville gå över och sjönk ner till botten igen. Bara vila, vila, vila! Jag vill blir frisk, har ju massor att stå i nästa vecka! Sista ansträngningen jag gör idag är att träna mina små söta barn, ska dock hålla mig borta från kramar och dylikt så föräldrarna slipper sjuka barn! Det bästa vore ju att stanna hemma men det här är sista träningen i hallen jag är med på under terminen.

Kramen på er!

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela