Omgjord hall !!

Publicerad 2011-02-27 15:08:34 i Allmänt,

Nu äntligen är den fula delen av läghenheten omgjord och numera snygg, ljus och ger ett mycket bättre första intryck när man kommer in i lägenheten. Jag är supernöjd, det är bra när man har en händig far som är bäst på sitt jobb, Målare!

Så här såg hallen ut innan..

Väldigt orange och väldigt ful, gav ett väldigt tråkigt och mörkt intryck..
Så här ser hallen ut nu...

Mycket ljusare och finare, dessutom med en ny hatthylla. Jag är superduper nöjd!

Så den här helgen har spenderats med min älskling ♥, mor och far. Toppen!
Kram på er :)

Sunny fotoshoot!

Publicerad 2011-02-23 01:15:38 i Allmänt,




Tog kameran med mig ut på promenad, blev dock inga bilder under själva promenaden för då var jag helt inne i mina egna tankar, funderingar och musiken jag lyssnade på. Helt underbart att gå ut och gå en rask promenad och tänka på allt och ingenting ibland. Blev lite foton när jag kommit fram till porten i alla fall.
Egobilder som vanligt :) Har ju ingen/inget annat speciellt att fota så då blir det så!

Nu ska jag och min kran till näsa gå och sova. God Natt gott folk! Kram

Bra att ha - saker !

Publicerad 2011-02-21 22:37:53 i Allmänt,

Förra veckan när jag var med mor och far och handlade min Dramaten så var vi även i Skärholmen där jag inhandlade ett par nya träningsskor på Rean. Jag älskar REA :) Det bästa som finns. Det blev dessa:


Har testat dom en gång, och dom var riktigt sköna!

Något annat jag var och inhandlade idag var nya pennor och stift som behövs till plugget, Ica maxi är en bra stormarknad. De hade massor av pennor och småprylar på rean så jag passade på att ladda upp med ett nytt gäng pennor!



Nu jäklar ska jag ta ett pluggrace och sedan krypa ner i sängen och ladda inför en låååång pluggdag imorgon.
Mikrobiologi och Vårdhygien är inte mina vänner just nu.

Ha en fortsatt trevlig kväll/natt!
Kram

DRAMATEN

Publicerad 2011-02-21 22:31:20 i Allmänt,

Jag har äntligen fått hem min alldeles egna DRAMATEN, superbra tycker jag! För då kan jag gå och handla utan några större problem och slippa handla bara lite åt gången och slippa få ont i nacke, axlar och armar när man bär tunga matkassar. Det går ju även att transportera andra bra saker, men i första hand ska den få följa med vid mathandling.



Fick den av mamma och pappa, skulle egentligen fått den i julklapp men då var dom slut. Så fick denna för en vecka sedan ungefär. Och som ni ser är den inhandlad på IKEA FAMILY, extra billig om man har IKEA FAMILY - kort!

Finns i svart också, hjulen är i hårdplast, kanske inte det bästa men den duger för mig. Enkel och lätt att köra.

Kram på er!

Sjukling

Publicerad 2011-02-21 16:46:21 i Allmänt,

Usch jag har blivit sjuk, det var verkligen inte igår jag var det. Riktigt obehagligt faktiskt, snorig, nyser och har en grymt obehaglig hosta. Inte så roligt när man måste sitta och tokplugga inför en tenta, ännu roligare när ens viktigaste material helt tar slut - mina överstrykningspennor !! De hjälper mig supermycket när jag pluggar och nu är dom verkligen jätteslut så ska till tvättstugan för att slänga in lite tvätt sedan springa iväg till Ica Maxi för att handla lite nya pennor och sååå!! Wihooo :) Sen blir de middag för hela slanten, lax och potatis!

Kram på er, hoppas ni är kryare än jag!

Jag har...

Publicerad 2011-02-18 13:18:05 i Allmänt,

.. tappat min självdisciplin totalt. Orkar verkligen inte att plugga, finns varken lust eller ork. Annars kan man ju tvinga sig till det, ta sig i kragen och bara göra det man ska men det går inte nu. Blir galen på mig själv! Vill ha sommarlov nu, men det är VFU och 2 kurser kvar innan dess :( Jobbigt! Ge mig motivation, lite disciplin och kraft till att plugga!

Tjiiiing!

Vintrig strandpromenad

Publicerad 2011-02-18 11:35:08 i Allmänt,




Älsklingen bor ju med sjöutsikt, helt underbart när det är fint väder ute. Solen lyser upp hela vägen och man blir så glad av att vandra längs med sjön, som man egentligen kan gå på som jag inte vågade göra när jag var ut och gick själv :)

Bilderna är tagna för några dagar sen när älsklingen var i skolan, så passade jag på att ta mig ut i det fina vädret för en pluggpaus. Är mitt uppe i tenta pluggande och det går minst sagt riktigt uselt. Har både salstenta att plugga inför plus en hemtenta som ska skrivas. Jag blir så trött! Mikrobiologi och vårdhygien, så himla mycket att ta in så de blir jobbigt.

Men nu ska jag kämpa vidare men plugget och livet!
Ha de bra, kram!

Sunny outside

Publicerad 2011-02-08 14:45:45 i Allmänt,

Det är ett sprudlande väder utomhus, helt underbart. Även om man själv inte mår på topp så hjälper vädret till oerhört mycket. Orkade inte vara i skolan så gick hem och ska bara ta det lugnt och ta hand om mig själv, plugga lite grann möjligtvis... Kanske för en gångs skull ska stänga in mig i städandets värld och göra rent lägenheten ordentligt, det var nämligen ett bra tag sedan. Det skulle nog få mig att må ännu lite bättre!

Ha en toppen dag! Kram

Melodifestivalen 2011

Publicerad 2011-02-05 14:50:36 i Allmänt,

Ikväll är det Melodifestivalen Delfinal 1, längtar som bara den. Jag bara älskar att se på det! Bra undehållning och mysigt att se på med familjen. Skönt att vara hemma hos mamma och pappa och ha hela huset för sig själv, känns som när man bodde hemma :) Är ju här jämt nu i och för sig men så är det när man har hemlängtan och inte vill vara själv i en tråkig lägenhet. Mitt liv finns ju liksom här, får se om det blir tillbaka flytt till sommaren eller om jag ska ha kvar lägenheten i Nyköping. Låt ödet bestämma! Nu ska jag sjunga högt och dunka musik så som jag inte kan göra hemma i lägenheten då jag har odugliga högtalare.

Saknar min baby ♥

Tjing på er alla :)

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela