Bilskroten

Publicerad 2011-11-30 18:27:00 i Allmänt,

Idag sa jag hej då till min söta Skoda Felicia, den har nu sjungit sin sista vers här i livet och har fått ett nytt hem på skroten!
Det har varit ett nöje att köra den lilla bilen och den har funnits i min ägo då jag behövde den som mest :) Jag är nöjd och har redan en ny bil som jag köör!


Brumbruuum!
Hejsvejs!

Français.

Publicerad 2011-11-25 22:13:35 i Allmänt,

Alltså måste bara säga, i gymnasiet så verkligen H A T A D E jag franskan. Trots att jag genom högstadiet fått veta att jag var bra på det och verkligen hade Uttalet (!!) och verkligen kunde säga dom där franska fraserna på ett ganska franskt sätt (ja för att vara nybörjare såklart). Och av någon anledning lyckades jag såå dåligt i gymnasiet dock Godkänd i steg 3 och 4, men kämpigt!

Allt nästan bortglömt och nu, NU, känner jag för att lära mig franska på nytt ?! Kanske borde läsa en sommarkurs eller något. Bra Linnéa att du är så E F T E R K L O K!

Snorig och halsont

Publicerad 2011-11-25 21:50:01 i Allmänt,

Usch usch usch, väldigt oplanerat att bli sjuk helt plötsligt jag som sällan är sjuk har blivit det nu. Allt började i onsdags med en tjock hals och har nu övergått till en dunderförkylning! Inte riktigt okej. Imorgon är det ju premiärmatch i inomhussäsongen för fotbollen och den missar man nu, åh ville ju spela :(

Jaja i-landsproblem kanske men ändå. Kollat på idol och är hyfsat nöjd ändå och jobbat två dagar i rad nu :) Väntar på omröstning i Idol så jag får gå och sova snart. Trötter är jag!

Blir massa plugg om vårdprocessen i helgen och även måndag och tisdag kväll, spännande!
Ha en trevlig weekend folks! Au revoir.

Etik

Publicerad 2011-11-23 15:52:44 i Allmänt,

Idag hade vi seminarium om olika etiska dilemman och situationer som vi skulle analysera efter olika modeller och etikteorier! Ganska intressant faktiskt, det är sjukt egentligen hur det går till på vissa vårdhem/sjukhus av olika dess slag. Som vårdare ställs man inför etiskt svåra situationer i stort sett varje dag så det gäller att man har lite kött på benen och under utbildningen får diskutera om detta, lära sig att ställa sig utanför en situation och reflektera över sina egna handlingar och ställa sig frågan "Varför gör jag på det här sättet egentligen? För vem gör jag det? Finns det ett bättre sätt?" osv.. Mycket viktigt!

Spännande och våra rollspel är ju såå underbara, roligt att få spela lite teater också :) Inte för att det är min starkaste sida men för att göra något annat än sitta och glo på en tråkig föreläsare som står och pratar!

Dags att ge sig av, Tjingeling!

Babysim

Publicerad 2011-11-20 12:42:28 i Allmänt,

Har varit uppe tidigt idag då vi är barnvakt åt Vilgot, blev att äta frukost och göra sig iordning för att sedan åka med honom på babysim. Eller jag man kanske kan säga att det är småbarnssim alla barn är ju minst 1½ år :)
Det var väldigt roligt, har ju varit med förr men alltid kul att vara med där. I början var han lite tveksam men det släppte och när det var dags att gå upp ville han vara kvar. Knäppis!

Har precis avnjutit min lunch som bestod av korvstroganoff och ris, ska nog sätta mig och plugga en stund. Får se om jag ska träffa min kompis, men skulle ju behöva plugga istället då det är så mycket att läsa. Jobbigt!

Ha en bra söndag gott folk!


Vilgot och hans mor, min syster. För länge sen på babysimmet!

Motsatt effekt!

Publicerad 2011-11-19 21:17:42 i Allmänt,

Säger man att något är bra, känns de som och är oftast dåligt/sämre dagen efter. Säger man att något är dåligt, ja då minsann är det visst bra dagen efter! Mycket konstigt det där.
Får helt enkelt hålla sig ifrån att säga att något är bra när det verkligen är det, så får man hoppas att det förblir bra!

Everything has its ups and downs.

Vårdande som etik, relation och process..

Publicerad 2011-11-13 15:09:02 i Allmänt,

.. Och den här veckan handlar seminariet om Lidande! Vet inte om det är spännande/intressant eller inte. Tycker att såna här ämnen är allmänt flummiga. Men man tar väl sig igenom det ändå. Hej och hå nu är det dags för läsning för hela slanten innan resten av familjen kommer hem för att fira Fars Dag :)

Tjiing!

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela