Over

Publicerad 2012-03-30 18:27:56 i Allmänt,

Tentan som jag kämpat med är färdig och inskickat, så trött på den att det fick bli som det blev sen får det bära eller brista! Nu har jag tagit helg och ikväll blir det middag och bio med pojkvännen :)

Ha en trevligt helg!

Emptyness.

Publicerad 2012-03-29 21:56:57 i Allmänt,

Har nu gjort mitt sista pass på praktiken och känner en tomhetskänsla, lite som vad ska jag göra nu då? Men kommer istället ha fullt ös med skolan, som tentaplugg och PM skrivning! Men i helgen då blir det att ta helt ledig och njuta!

Vår Ruset

Publicerad 2012-03-29 10:10:39 i Allmänt,

Anmälde mig till Vår Ruset idag så nu har jag något att träna inför också, måste komma igång igen !! Och jag ska springa det loppet med min underbara Emelie, så det blir en heldag tillsammans med henne en förhoppningsvis solig och vacker dag i Maj. Åh så jag längtar !!

Last day.

Publicerad 2012-03-29 10:08:45 i Allmänt,

Idag är det sista dagen på praktiken, kommer bli tomt men ändå skönt! Från och med ikväll slipper jag anpassa 4 dagar i veckan efter en handledare vilket ska bli skönt. Det där med vårdvetenskapen har jag en bit kvar på men den hinner jag pula med imorgon förmiddag vilket känns skönt! Ska låta det gå undan så jag blir klar med det. Fröken alltid ute i sista sekund - jaa det är då jag det! Men den andra hemtentan lägger jag på posten idag, lite bra är jag ju i alla fall.

Slutbedömningen med min handledare igår gick toppen, min handledare är bäst! Känns kul att få så mycket beröm och bekräftelse på att jag faktiskt kan det jag gör. Fick också lite grejer jag ska ta med mig och öva ännu mer på till nästa praktik men det tycker jag är bra och det har jag även känt själv att jag behöver. Så toppen!

Utflykt

Publicerad 2012-03-29 10:03:30 i Allmänt,

Härom dagen var jag iväg med S och hans mamma på en liten utflykt för att spana in ett område med små kolonihus och tomter som ska säljas. Det var ett helt underbart fint område och alla tre blev imponerade och skulle kunna tänka sig att köpa ett hus eller en tomt för att ha sin lilla sommarstuga där. Vissa saker såg helt sagolika ut och i några hus såg det faktiskt ut som att det var några som bodde permanent. Vilket läge!! Säkert helt underbart på sommaren, men att bo där vintertid är nog inte superkul, det var långt bort men ändå nära.. Ute på vischan helt enkelt!

image description
image description
image description
image description
Buffalos på vift.. Som jag sedan fick veta var Highland Cattles.. De gick alldeles fritt där ute bland tomterna och husen.. Lite små läskigt men samtidigt ville man gå fram och gosa med dem för pälsen såg så mysig ut! Haha.


Det var en lagom lång paus i plugget att åka på en liten utflykt, det var som plåster för själen att åka ut dit! MYS!

Kamp

Publicerad 2012-03-27 16:43:25 i Allmänt,

Jag fajtas med vårdvetenskapen, har snart gett upp. Mobilbloggningen verkade fungera, jag kom visst på vad som var fel!

God. Natt.

Publicerad 2012-03-25 20:50:40 i Allmänt,

Efter en lång kamp mot John Blund så är det dags för mig att göra mig redo för natten och krama kudden. Tredje sista dagen på praktiken imorgon. God natt gott folk!


Bjuder på något gammalt. Språkresa 2007.

Countdown.

Publicerad 2012-03-25 17:15:26 i Allmänt,

Känner mig helt slut, hela helgen sedag i torsdags och ända tills imorgon spenderar jag dagarna på praktiken så blir inte mycket tid och ork kvar till annat. Speciellt inte idag, känner mig helt slutkörd gick kväll igår och dag idag + att det blev sommartid innat så en timme mindre sömn än vad det brukar vara och då är man ändå rätt trött efter kväll och sen dagpass..

Så just nu har jag inte mycket till liv och på min lediga dag på tisdag ska jag skriva klart mina hemtentor så ingen vila ingen ro! Fullt ös men på torsdag kväll åker jag från praktiken för sista gången och det ska blå såå sköönt!! Även om det har varit toppen så ska det bli lite småskönt att sätta sig i skolbänken igen..

Längtar ut

Publicerad 2012-03-21 10:34:50 i Allmänt,

Idag är en sån där dag då man bara längtar ut massvis, det är superfint väder ute och här sitter jag och glor ut genom köksfönstret vid ett köksbord som är helt överfullt med skolböcker och en hel drös med papper.. Inte så kul! Men det går ju framåt för mig och det är väl huvudsaken. Hoppas jag kommer långt idag så jag inte har mycker kvar, har nämligen inte många dagar kvar på mig men det är bara att kämpa på.
Tänker faktiskt ta en paus sedan vid lunch och gå till affären och äntligen köpa den där efterlängtade GLASSEN! MUMS!


Superblond tjej i Kungsträdgården en vacker vårdag för 2-3 år sedan !?!

20 mars 2012

Publicerad 2012-03-20 20:10:48 i Allmänt,

Att få en hemtenta klar på en dag är bra tycker jag, samtidigt så var den inte riktigt svår. Och trots att den är konkret så är det flummig... Ah jag vet inte det får vara som det är nu har jag bara den mega flummflummiga hemtentan kvar och den ska jag jobba med imorgon. Jag och vårdvetenskapen kommer nog ännu en gång bli riktigt oense...

Ikväll är jag barnvakt åt systersonen då syster äldst och sambon firar hennes födelsedag, (GRATTIS STORASYSTER!!) idag med middag och bio! Så ikväll har jag spelat innebandy, lagt pussel, lekt med lego, läst saga och tittat på musses klubbhus, händige manny och djungelhjul.. Roligt! Nu ligger den lilla skatten och sover sedan en timme tillbaka så jag har det lugnt och skönt och kunde slutföra hemtentan!

Nu är jag trött och helst av allt skulle jag vilja gå och sova, systern min har ju en ganska skön soffa...

Pluggmode.

Publicerad 2012-03-20 11:51:15 i Allmänt,

Ja här hemma är det inget annat som gäller idag, kanske är produktiv nog att sätta igång en tvättmaskin som paus. Annars är det köksbordet som gäller med en drös böcker. Åh så fantastiskt roligt!

Någon som vill byta?

Frozen.

Publicerad 2012-03-19 20:56:21 i Allmänt,

Är trött, frusen och hängig och ändå jätte sugen på glass.
En god glass.
Strutglass. 
Daimglass.
Från GB.
Får väl äta det en solig dag när jag inte fryser.
Trevlig kväll!

Weekend

Publicerad 2012-03-18 20:14:34 i Allmänt,

Har varit ifrån datorn ett tag nu och blogg appen på telefonen fungerar inte för mig så kan inte blogga från mobilen..
I fredags var jag med storasyster hos hennes granne på ett sex-homeparty! Det var jätteroligt, en från företaget från Himmelriket som var där och visade alla olika sorters sexleksaker till plojsaker som ätbar massageolja, kortlekar och tärningar sedan blev det en hel del vin också!
Igår satt jag pojkvännen inne i stort sett hela dagen, träffade Bästisen och hennes kille en sväng för lite umgänge bara för att hitta på något så vi åkte och åt pizza och bowlade skönt då alla var ganska trötta och sega och inte i tipp topp form, mys!
Dagen har bjudit på morgonmys med pojkvännen och sedan födelsedagskalas hos min syster störst, hon fyller nämligen år på tisdag men kalaset fick bli idag. Släkten, kakor, bullar och tårtor! Mums. Kvällen avslutades med fiskrätt till middag och snart ska det sovas för imorgon kl 07.00 drar VFU-dagen igång!

Hoppas du haft en bra helg! KRAM

.Vårdvetenskap & Sol.

Publicerad 2012-03-15 14:07:07 i Allmänt,

Jag och vårdvetenskapen är inte bästa vänner, heller inte onödigt tråkiga hemtentor som ska skrivas.. Har suttit och filurat sen imorse och har inte kommit alls så långt som jag hade tänkt mig. Men jag har i alla fall börjat spåna lite så förhoppningsvis behöver jag bara en paus innan jag pusslar ihop allting till en text och förhoppningsvis snart en färdigskriven hemtenta! Heja heja!

Annars idag har jag suttit ute och ätit lunch, solat lite, sett blommor (fråga mig inte om vilka, är inte så bra på sånt) och fjärilar !!! Redan i mars, det har jag nog aldrig varit med om. Sommaren kommer förhoppningsvis hit tidigt i år. Åh så jag lääängtar! Har efter dagens solning fått yttepyttelite färg, lite smått rosig om kinderna och det gillas. Tummen upp för det! Men nu har molnen kommit och solen tittar inte fram någonstans. Tummen ner för det!

Hoppas du har en toppen dag, ikväll blir det att träna mina barn. Hoppas de tar med sig öronen in i hallen jag önskar mig en hyfsat lugn kväll med alla barnen!

Kram på er.

Trött, tröttare, tröttast!

Publicerad 2012-03-14 19:06:52 i Allmänt,

Känner mig helt mörbultad för att jag är så trött, kunde somna på stolen vid middagsbordet för en timme sen. Det sliter på kroppen att jobba kvällspass och dagen därpå jobba morgonpass, man känner sig inte riktigt som människa. Men det går. Lättare att ta sig igenom dagarna när det är fint väder ute och när man redan kl 06 på morgonen kan se solen gå upp och bara njuta. Nu är det nedräkning på praktikdagarna, känns ganska skönt!


Morning sunshine

Publicerad 2012-03-13 11:13:04 i Allmänt,

Haft en mysig morgon med pojkvännen och nu sitter jag och väntar på att tiden ska rulla fram så jag kan ta och röra mig mot praktiken.. Måste förbi apoteket också så blir väl att ta en promenad till centrum! Alltid bra att röra på sig lite :) Verkar vara vårväder ute då termometern visar 10 grader men tråkigt nog blåser det som tusan.. Undrar vilken jacka man ska ta.. Vilket problem!

Hoppas du får en bra dag!

Västerås

Publicerad 2012-03-12 21:49:31 i Allmänt,

Idag har jag och C gjort en dag i V-ås. Det är nämligen så att hon och jag ska i höst åka till TANZANIA i höst för utlandsstudier. Vilket ska bli otroligt spännande!! Och idag var det ett så kallat "obligatoriskt" möte i Västerås för de som skulle utomlands och plugga.. Mötet skulle vara i 1 timme men varade endast i T J U G O minuter... Och var helt orelevant för oss som skulle resa utanför Europa. Tack för den !!!

Men vi har haft en supermysig dag med lite shopping, lunch och så har vi njutit av solen massor. Vi har även upptäckt en ny stad och konstaterade att den faktiskt var väldigt fin och mysig. Vissa delar mer mysiga än andra, men så är det väl när man ser gammalt vs nytt. Och det nya är långt ifrån lika fint som det gamla.




Vi fick ett perfekt väder också! Underbart :)

Nytt i rummet

Publicerad 2012-03-11 15:42:12 i Allmänt,

Äntligen har jag fixat lite på mina tråkiga väggar på rummet, fått upp en tv-hylla/skåp och tvn som jag fick av syrran och hennes kille för ett tag sedan. Och den har sedan dess legat i garaget och inte gjort någon nytta över huvud taget. Nu sitter det uppe på väggen med hjälp av en mycket händig man - min pappa! Är nöjd och nu är det bara tavelhyllorna som ska upp och där ska jag successivt få upp lite bilder på mina nära och kära i fina ramar :) ett litet rum men det finns plats med rätt mycket ändå!


Nöjd tjej! Bilden är på mig när jag var liten.

Rutin

Publicerad 2012-03-08 11:47:29 i Allmänt,

Har alltid varit världens lataste när det kommer till att bädda sängen och plocka undan efter mig, kan fortfarande vara så speciellt när det gäller att plocka undan saker, på rummet exempelvis. Och under mina tonår har jag många gånger försökt få det till en rutin att bädda sängen och hålla i ordning men har faktiskt bara lyckats korta perioder. Nu har jag sedan i höstas då jag bestämde mig för att jag verkligen måste bädda sängen då jag har en väldigt litet rum och är den obäddad så ser det ut att vara kaos i hela rummet. Så det första jag gör när jag kliver ur sängen är att bädda den! Det ser snyggt och fräscht ut på en gång och man kan inte gå och lägga sig igen ;)

Idag ska jag hämta systersonen på förskolan, det ska bli kul. Länge sen jag hade lite egentid med honom!
Ha en bra torsdag!!

Döda eller överaktiverade hjärnceller

Publicerad 2012-03-06 16:00:59 i Allmänt,

Det är vad jag kommer hem med idag från en heldag med seminarium om lidande och vårdande relation. Hade en sjukt kunnig lärare vilket är väldigt givande men man vill ju då också verkligen prestera och jag som inte hade förberett mig något alls nästan fick väl improvisera en hel del men det gick. Fick en lite komplettering men det får jag väl ta under omständigheterna som var.. Huvudet är helt slut så jag ska väl avleda tankarna på lite annat håll en stund! Får bli ett litet städ/tvätt ryck alltid lika bra när man behöver koppla av lite grann!

Hoppas ni har en bra dag i solskenet!

Gratis är gott

Publicerad 2012-03-05 21:08:08 i Allmänt,

Är medlem på någon sida där man kan få gratis tamponger hemskickade en gång i månaden, alltid bra att ha hemma och vara redo. Idag fick jag även ett prov på SebaMed shower oil. Trevligt trevligt!

Klicka HÄR och bli medlem du med!

Happy Monday

Publicerad 2012-03-05 21:00:09 i Allmänt,

Idag har varit en lång dag och den är inte slut än. Började dagen med en fet salstenta i Farmakoterapi, hoppas jag klarar den det var ju trots allt en omtenta. Drygt halva klassen fick göra om den, då kan det inte vara fel på annat än lärare/föreläsningar/första tentan! Nu håller jag tummen och väntar spänt på resultat!

Efter tentan bar det av hem till Bettan, åh så mysigt! Vi satt och pratade om livet och uppdaterade varandra då det var superlänge sen vi sågs. Hon överraskade mig med två superfina halsdukar och ett påslakanset !! Hur gullig får man vara liksom! Åt lunch och fikade och bara hade de myspys.

Efter det besöket var det dags att åka norrut men inte hela vägen till hem, utan stannade under eftermiddagen och kvällen hos sötaste Emelie och hennes sambo Andreas och söta lilla Hannes! Vi har inte heller setts på superduperlänge, alltså sedan förra året (okej i december) men fortfarande förra året! H har ju liksom hunnit lära sig krypa fått tänder och hela den faderullan, så kul att se! En glad lite kille det där! Emelie och jag fikade lite, hängde lite, handlade lite, jag tittade på när E och A hade rensning av diverse olika saker. Lyssnade på när dom pratade valspråket och annat skoj dom alltid hittar på. Jag gillar dom MYCKET! Ni gör mig glad man får sig alltid ett gott skratt hos er :) Åt en supergod kycklingsallad till middag, suuupergott!










A good day.

Andra Chansen

Publicerad 2012-03-03 18:59:16 i Allmänt,

Ikväll åker jag och pojkvännen till min bästa kompis och hennes kille för att se på Melodifestivalens Andra Chansen. Må bäste man/kvinna ta sig vidare till Finalen nästa vecka!

Jag har sysselsatt mig på samma sätt som igår - plugg alltså! Känns bra att kunna märka från dag till dag att man faktiskt lärt sig någonting, inte alltid det brukar kännas så för mig nämligen. Bara att kämpa på imorgon också och reptera det som satt sig minst och hoppas på att jag klarar den där jäkla tentan på måndag morgon!! Heja mig!


Ha en trevlig lördagkväll!

Bild från gårdagen.

Andra mars.

Publicerad 2012-03-02 17:55:34 i Allmänt,

Idag har jag pluggat så mycket och flitigt att det känns som att ögonen mina ska ploppa ut nu. Helt slut i huvudet och kroppen. Ikväll blir det väl att ta det lugnt hemma men mest av allt skulle jag vilja ha lite spontansällskap för jag känner mig lite sällskapssjuk av mig just ikväll.

Gone.

Publicerad 2012-03-01 20:51:16 i Allmänt,

Äta. Sova. Praktisera. Plugga. Pojkvän. Vänner/Familj. Äta. Sova. Praktisera. Plugga.... and so on!!
Hoppas allt är bra med er! Kram

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela