Väderprat.

Publicerad 2012-05-31 14:15:12 i Allmänt,

Först sken solen, sen började det blåsa massor, sen kom stora mörka moln, lite regn och nu skiner solen igen. Växlande väder for sure!

Kämpar vidare.

Publicerad 2012-05-31 11:37:42 i Allmänt,

Idag gäller det att kämpa vidare men nu handlar det inte om att springa, det handlar om att plugga och skriva hemtenta.. Känns som att efter en natts vila från plugget borde göra att jag kanske kan komma igång ordentöigt!

Ikväll väntar avslutning med mina gympabarn, ska bli mysigt, roligt och även lite tråkigt det är ganska många barn som flyttar upp en grupp efter sommarn så det blir att säga hej då till dem och säga hej till nya barn i höst!

Solen skiner idag, det är härligt. Ha en bra dag! :)

Bästa brudarna!

Publicerad 2012-05-31 00:27:58 i Allmänt,

Jag och Emelie klarade loppet galant, båda helnöjda och stolta över oss själva och varandra som sprang genom hela loppet utan att stanna!! Jag uppnådde ett mål jag haft - att springa under halvtimmen och med ett lagom tempo sprang jag över mållinjen med tiden 28:42, Emelie kom i mål inte lång därefter!
Kvällen avslutade vi på Paus, ett mysigt ställe med en varsin ceasarsallad och ett glas vitt.

Vårruset, nu kör vi!

Publicerad 2012-05-30 17:32:41 i Allmänt,

På väg in till stan för att möta upp min Emelie som ska vara mitt springsällskap när vi springer VårRuset! Ska bli så roligt och har laddat hela dagen med plugg och en feting god middag som jag gjorde. Efter väntar underbart häng någonstans på stan, lovely!

Heja oss för nu köör vii!

Days in my life.

Publicerad 2012-05-25 08:46:23 i Allmänt,

Veckan som varit har varit händelserik, måndagen började tidigt då jag hämtade upp systersonen Vilgot för att sedan åka hem till Emelie och Hannes och hänga en hel dag! Helt underbart den pinglan ger mig lyckorus <3

Tisdag jobb, kom därifrån med två roliga kommentarer två barn sagt... Några barn hade hittat en död duva, varpå en av barnen säger "det där är fågeln Roger".. Ja dom lyssnar på sen låten rätt regelbundet på förskolan! En annan där vi kommer in på tonåringar då är det en som säger "när man är tonåring har man väldigt mycket smink faktiskt", kul att höra hur de små liven uppfattar saker och ting från andra synvinklar!

Onsdag, skola utomhus och glass i stora lass!

Torsdag blev plugg, städa pojkvännens rum då det såg förj*vligt ut!! Powerwalk till barngympan för att sedan springa hem och åka på bio med mitt hjärta!

Puss på er!!

Lördagen den 19e Maj.

Publicerad 2012-05-19 10:38:48 i Allmänt,

Solen skiner och gör mig glad. Går sedan i onsdags efter ett bodypump pass som en anka för jag har sådan träningsvärk i mina lår. Körde möjligen en aningen hårt men men.. Det börjar vända nu! Sen låg jag i solen ett bra tag i torsdags och har bränt hela baksidan av benen, så ömmande träningsvärk på ena sidan och brännande sveda på andra sidan. Bra jobbat Linnéa !!! Solskyddsfaktor på nästa gång jag planerar att ligga och sola med min bleka kropp.

Idag blir det att plugga, ska ha skrivit en insändare flera dagar i rad nu men får inte ner de jag tänker på pappret i en vettig ordning. Omotiverad och 0 skollust just nu! Jag vill bara  få "sommarlov" och börja sommarjobba! Ska även live-streama Gymnastik SM som går i Västerås nu i helgen, såg en del av damernas tävling igår och ååååh vad jag längtar tillbaka till gymnastiken något så enormt!! Jädra knä som skulle gå sönder.... Ikväll väntar 25-års fest då systers sambo fyller år GRATTIS!


Ha en bra dag och njut av solen men glöm för guds skull inte att skydda er! :) KRAM

Long time no see..

Publicerad 2012-05-15 21:22:58 i Allmänt,

Ja de va länge sedan jag tog mig tiden att skriva ett litet inlägg, kan säga att det varit fullt upp senaste veckan. Ny kurs som börjat, kalas, jobb, jag och pojkvännen har köpt bil och sen har det bara rullat på. Vet knappt själv vart tiden tagit vägen. Allt tar på krafterna så har blivit mycket jobb, äta och sova. Kollat hockeyn som avslappning med bästa vännen och pojkvän.. Fy så hemskt att tiden går så fort! Hinner inte med något alls!

Har idag varit hos min frisör även kallad extra syster och klippt mig. Klippt topparna ordentligt så allt slitet försvann för tro mig, mitt hår var S V I N T O !!! Men nu är det frääääscht! Dags att göra det man ska nu och plugga lite....

Kram på er

A colorful and sunny day

Publicerad 2012-05-04 23:28:44 i Bilder,



We are not afraid of colours.



Lätt överbelysta bilder, men jag och pojkvännen hade en dag på stan tillsammans med lunch, glass och mys i Kungsträdgården. Vi har nog aldrig varit i stan dagtid och bara hängt tillsammans konstigt nog. Måste bli fler gånger! Efter den där dagen hade jag en lagom röd panna och näsa och väldigt rosiga kinder. Första brännan, check! Dock skönt att få lite färg då jag ser ut alldeles för mycket som en blekfis. Min stiliga man å andra sidan har ju lyxen att vara rätt brun året runt, lite avis!

Hoppsan..

Publicerad 2012-05-02 10:07:57 i Allmänt,

Har visst glömt bort att blogga då jag har haft fullt upp med annat och ingen ork till detta men ska försöka slänga upp några inlägg.. Har fotat lite osv.. !!

Idag sägs det att det ska bli strååålande väder och varmt vilket gillas starkt från min sida. Jag ska granska några PM annars blir det att åka in en sväng till stan och äta glass och fota med min kära pojkvän. Varit uppe sedan kl 7 imorse det känns skönt, vaknade för att jag sovit färdigt. Däckade totalt igår efter en jobbig dag igår, hade bara sovit 4 timmar, upp och åka in till stan för 3 timmars plugg, hem, äta lunch, sola, springa, middag och sen åka till pojkvännen! Inte konstigt att man däckar...

Ut och njut i solen idag!
KRAM

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela