Spontant

Publicerad 2012-11-27 15:42:06 i Allmänt,

Fick ett fint halsband från pojkvännen igår, han fick ett med ett L på förra året på alla hjärtans dag och har länge längtat efter att få ett jag med. Nu hänger det runt halsen :) Älskar dig!

Frånvarande

Publicerad 2012-11-26 15:05:23 i Allmänt,

 
Har inte varit inne på ett tag, saknat mig? Säkerligen inte men haft fullt upp dån förra veckan bjöd på jobb, plugg och i helgen har jag festat. Vilket från och med nu kommer få dröja fram till Nyårsafton! Körde på liite för hårt så låg i horisontellt läge hela dagen igår.
 
Fredagen bjöd på Swedish House Mafia på Friends Arena med bästa C och E, samt L och P. Ett bra sällskap och en sjukt bra kväll. Jag tyckte att dem spelade över förväntan och jag var heeelt slut när jag gick därifrån då jag dansat som en galning (Ja jag älskar att dansa!!). Åkte hem och sov efter det.
 
Lördagen bjöd på en lugn dag men födelsedagsfirande på kvällen och sedan utgång mitt i natten. Kom hem på morgonkulan med hjälp av taxi, länge sedan jag var ute så länge och som sagt det blev lite hårt jag blev inte människa förrän på kvällen, eller nej imorse!
 
Kul helg men nu blir det lugnt framöver :)
Nu lite bilder!
 

Vit kladdkaka

Publicerad 2012-11-21 21:05:32 i Allmänt,

Har ikväll bakat och fikat på en Vit Kladdkaka, hittade receptet på internet och det var jättegott. Åt med bär till och grädde är näst intill omöjligt att ha till då själva kakan är såå söt, blir gott att möta det söta med lite syrligt/surt från bär :)
 
Jag är nu sjukt trött, somnar nästan stående så måste hoppa in i duschen en snabbis nu för att sedan kunna gå och krama kudden.
 
Bildbrist här jag vet men jag är inte så flitig med kameran (Iphonen). Systemkameran har jag inte använt på ett bra tag. Har liksom inte haft tiden till det eller någon vidare inspiration.
 
Kram på er

Trött

Publicerad 2012-11-21 14:29:49 i Shopping,

Tröttheten börjar göra sig påmind så här efter att ha jobbat kväll sen dag.. Snart hemgång!

Kul att jobba

Publicerad 2012-11-20 21:53:15 i Allmänt,

Det är faktiskt riktigt kul att jobba, kul när man trivs, kan vara sig själv och ha de bästa kollegorna! Känns som att jag har valt rätt med utbildning och jobb. Det är mycket roligare att jobba än att plugga, även om skolan kan vara kul den med. Det är ju kul att lära sig nya saker!

Call Girl

Publicerad 2012-11-20 09:34:30 i Allmänt,

Jag och pojkvännen var på bio igår kväll och såg filmen Call Girl, faktiskt en helt okej film! Pojkkvännen tyckte den var intressant då delar av det faktiskt är baserat på riktiga händelser. Jag blev förvånad över att den var så lång, en riktig långfilm på 2½ timme...
 
Nu är den reviderade C-uppsatsen inskickad så nu hoppas jag verkligen att den är på god väg att bli klar, förväntar mig att det kommer bli mer att revidera innan jag faktiskt tänker jubla att det är över!
 
Dags att göra sig i ordning för dagen, jag ska ju jobba. Känns konstigt då det var över en månad sen och kommer känna mig som en kalv på grönbete men det ska nog gå fint :)

Fixfix

Publicerad 2012-11-19 13:35:10 i Allmänt,

Har inte blivit lika mycket bloggande på senaste veckan, antagligen för att jag inte har något särskilt intressant att skriva om! Idag är det i alla fall städning av rummet, från grunden! Damma, dammsuga, byta lakan, kanske till och med våttorka golvet? Även lite plugg då mina dagar fick en helt annan vändning den här veckan än vad som var planerat. Det blir nämligen jobb både imorgon och på onsdag på KS, ska bli kul har saknat det stället :)
 
Nu tillbaks till städandet, ska sätta på någon gammal bra skiva att lyssna på så jag blir på humör!
Bra start på veckan!

Illamående

Publicerad 2012-11-18 10:04:07 i Allmänt,

Systern jag var hos igår verkar ha blivit magsjuk.. Nu mår jag illa! Antingen är det psykiskt eller så är det på riktigt.. Hoppas inte vill inte bli sjuk nu! Peppar peppar, har premedicinerat med vitpeppar.. Har ni blivit drabbade av mag/kräksjukan?

Blingo

Publicerad 2012-11-17 15:39:57 i Allmänt,

Har varit hemma hos storasyster som har varit värdinna på en Blingo - klädvisning. Kläder som är 100% ekologisk bomull, barn- och damkläder som är både snygga, annorlunda och jättesköna! Jag själv införskaffade mig ett par baggy jeans och en kavaj/kofta, väldigt nöjd!

Quiz-Kampen

Publicerad 2012-11-15 22:43:51 i Allmänt,

Har blivit lite beroende, det är kul men jag är ju pinsamt dålig på en del saker. Är även expert på att inte riktigt läsa hela frågan och svara fel på en egentligen väldigt lätt fråga! Spela med mig jag heter, lingra :)

Grupparbete

Publicerad 2012-11-14 11:38:00 i Allmänt,

Idag är det grupparbete i Nyköping som gäller, trevligt tycker jag med goa tjejer. Tråkigt dock att tåget var 1 timme försenat idag. Det störde vårt schema för dagen. Nåväl, dags att koncentrera sig igen!

Pluggstund

Publicerad 2012-11-13 15:49:26 i Allmänt,

Är hemma hos Bästis och pluggar, har varit här i några timmar och snart bär det av hemåt igen! Har fått en del gjort, mest kollat igenom en massa litteratur inför morgondagens grupparbete, så jag hoppas kunna bidra med något. Men skulle vilja ha underlagen från föreläsningarna igår som läraren fortfarande inte lagt upp, lätt irriterande! Jaja..

Ikväll ska plugget fortsätta, men ska byta ut Folkhälsovetenskapen mot C-Uppsatsen då!

Bjuder på en bild med en naturell look :)

Lång natt

Publicerad 2012-11-13 10:28:44 i Allmänt,

Sovit länge inatt och gav mig själv sovmorgon, lika trött är jag för det. Bara att pallra sig upp och starta dagen, det är ju fint väder idag! Men här ska det pluggas... Borde dock ta mig ut på en promenad.

OSV

Publicerad 2012-11-12 11:53:41 i Allmänt,

Börjat ny kurs idag och sitter på föreläsning... Föreläsaren avslutar nästan varje mening med, och så vidare! Osv osv osv...

Baby Shower

Publicerad 2012-11-11 19:26:31 i

Idag har jag varit på en väns Baby Shower ute på Värmdö, det var supermysigt och hennes vän hade bakat två jättegoda kakor. Så blev fika, hon fick öppna lite presenter och sedan fick hon göra ett litet "test". Smaka på olika sorters barnmat och skulle gissa vad det var för något och för vilken ålder, sedan svara på ett litet quiz om barnmat :) Lite kul! Trevligt att få träffa hennes vänner också och gosa med bebisar! Åh längtar tills jag får en egen liten plutt !!
 
 
Nu kom pojkvännen och sa att jag skulle ta på mig arbetskläder... Han ska sänka ner basen i bakluckan, så blir att såga och grejja! Hej och hå!

Fars Dag

Publicerad 2012-11-11 10:43:07 i Allmänt,

Blev visst ingenting bloggat igår, hade inte tid och ingen inspiration till det så! Jag var i alla fall och pluggade igår, sedan hem laga supergod middag med mamma (Pastagratäng Ziti), syster med sambo och son kom hit så fikade med dem sedan gick jag hem till Bästis och hennes sambo och drack vin, år grönsaker med dip, kollade på tv och pratade om allt mellan himmel och jord! Mysigt.
 
Idag ska jag till en väns BabyShower, det ska bli kul! Och ikväll får jag fira pappa eftersom det är fars dag idag :)
Take care!
 
 

Installerat

Publicerad 2012-11-09 22:54:53 i Allmänt,

ÄNTLIGEN! Nu kan jag lyssna på musik på RIKTIGT. Mina älskade Logitech Z623 högtalare är installerade och spelar nu högt och nyskapandet av en spellista på Spotify är i full gång.. Har lyssnat på samma musik sedan innan sommaren i stort sett, ja kan ju säga att de låtarna är lagom sönderspelade. Nu är der nytt som gäller! Glad chey :)

Lazy day

Publicerad 2012-11-09 20:45:50 i Allmänt,

Riktig segdag, pluggat och det har verkligen gått dåligt! Nu sitter jag framför tvn och kollar på Doobidoo med Lasse Kronér, vilken karl jag gillar honom! Hehe :) han är verkligen bra på att underhålla och såklart de andra som är med!

My kids <3

Publicerad 2012-11-08 19:30:42 i Allmänt,

Opponeringen gick ju sådär... Kan ju säga så här, har man bra handledare från början så blir ju arbetet bra har man inte det nä då får man göra om en hel del. Tur att vår handledare var med när vårt arbete blev opponerat på så hon fick skämmas! Ha! Ja jag har inte varit så glad men mina älskade gympabarn vände humöret, jag älskar dom! Trots att de hade lämnat öronen hemma idag, de är ju så gosiga <3

Opponering

Publicerad 2012-11-08 08:03:27 i Allmänt,

Idag är det dags för opponering av C-uppsatsen, det sista vi gör innan det kapitlet avslutas. Kommer helt klart få lite ändringar att göra men hoppas på att det inte är stora saker att ändra och då är hela den här processen snart över! Skönt.
Nervositeten börjar smyga sig på, hoppas jag inte blir för nervös bara!

Prickig

Publicerad 2012-11-07 14:13:21 i Allmänt,

Kör på en vitprickig hudkostym idag..

... det blir så när man målar med rollern skvätter överallt. Att tvätta bort det gick inte heller!

Klippdags

Publicerad 2012-11-07 14:07:40 i Allmänt,

På väg in till stan för att klippa mig och färga ögonbrynen, ska jag våga klippa en frisyr? Njea, tror inte det är för feg och sen har jag lyckats spara ut ganska långt hår nu så vill ha det kvar! Men ibland saknar jag det korta och uppklippta.. Äsch topparna blir bra :)

Barnvakt

Publicerad 2012-11-06 18:48:53 i Allmänt,

Idag har jag återigen varit barnvakt åt systersonen, han har varit febrig men som tur är har den gått över idag :) Inte så svårt att vara barnvakt han har mest sovit och kollat på film :) Har träffat bästis och lunchat med henne och lillasyster också medan lillVilgot sov i vagnen. Mysigt!
 
Är fortfarande hos syster min, blev kvar på middag och nu har vi slängt ihop en muffinssmet som står i ugnen och gosar sig. Gott med fika!

Det bränner!!

Publicerad 2012-11-05 21:20:55 i Allmänt,

Idag var det jag som stod för matlagningen, lax asian style. Mums! Hackade chili, ingefära och skivade lime och nu bränner det i fingrarna, främst från chilin tror jag men damn.. Kliade mig i ögat och ja, det sved kan jag säga!! Hur får man bort detta??

Målat

Publicerad 2012-11-05 16:11:15 i Allmänt,

Då var det målat, nu inväntar jag pappsen så får jag se vad han säger.. Hoppas det är bra!

Måndag

Publicerad 2012-11-05 13:22:02 i Allmänt,

Började dagen med en ond hals - nej jag har blivit sjuk! Har jag blivit smittad med halsfluss från jobbet förra veckan? Hoppas inte. Varit på stadsbiblioteket idag, det har gått bra. Nu ska jag hem och grunda väggarna i badrummet :) händig tjej!

Knäsvag

Publicerad 2012-11-04 22:49:47 i Allmänt, Träning,

Var på gymmet idag med en vän och vi körde ett ordentligt benpass, vi båda var alldeles knäsvaga när vi gick därifrån och jag väntar mig en rejäl träningsvärk! Imorgon blir det också träning, likaså tisdag... Måste ju utnyttja den där fria träningsveckan på SATS så gott jag kan :) Får se om jag orkar onsdagen också men kan bli lite mycket med 4 träningsdagar i rad.. Blir lite sugen på att fixa gymkort där, men det kostar ju en del. Samtidigt vet jag att jag måste hålla igång och det är sjukt mycket lättare med sällskap och med någon som kan peppa en. Vi får la se vad som blir!

Suck

Publicerad 2012-11-04 13:37:52 i Allmänt,

Det tidigare inlägget skrevs redan kl halv 11 imorse.. Telefonen vägrade och bilden gick inte att ladda upp.. Jag har i alla fall varit i lilla badrummet och kämpat!

Projekt

Publicerad 2012-11-04 13:35:56 i Allmänt,

Dagens projekt.. Fick en snilleblixt imorse så det var bara att sätta igång. Jag visar senare vad, tills dess får ni gissa vad jag ska sysselsätta mig med idag :)

Kalasfika

Publicerad 2012-11-03 20:32:00 i Allmänt,

Mormors fika är alltid bäst, det bjöds på bullar, drömmar, chokladkakor, sockerkaka och vinbärstårta :) Mums! Städningen på rummet har fortsatt, det blir bra!

Fixardag

Publicerad 2012-11-03 13:24:00 i Allmänt,

Idag har varit en riktig fixardag och ännu är jag inte färdig. Har sorterat in skolpapper och räkningar i pärmar, sorterat ut lite grejer och det kommer bli mer! Ska snart iväg till mormor och morfar på kalasfika då mormor fyllde år i veckan! Ska bli mysigt :)
 
Min fixardag får fortsätta när jag kommer hem, måste damma av och dammsuga och ställa upp mina nya högtalare ! Riktigt skönt att komma i ordning... Men riktigt oskönt att återigen bli påmind om den lilla ytan jag har att röra mig på. Vet ju inte vart jag ska göra av med alla mina saker, panik! Men genom att rensa bort en del så kanske de blir bättre så småningom :)
En bild från Londonresan 2009, här uppe i London Eye.
 
Ha en fin lördag!

Home

Publicerad 2012-11-02 19:59:40 i Allmänt,

Blir en simpel hemmakväll ikväll, varken kroppen eller knoppen känns som det brukar och är helt slut rent allmänt så känns skönt! Middag med svärföräldrarna och efterrätt väntar, sen blir det film med pojkvännen :)

Lugnt

Publicerad 2012-11-02 13:25:53 i Allmänt,

En riktigt lugn och seg dag på förskolan.. 10 barn kvar och 4 personal, vad gör jag här?! Borde få gå hem.. Finns inte mycket att göra!

Första November

Publicerad 2012-11-01 21:38:41 i Allmänt,

Idag var det som sagt jobb på förskola, en lättsam dag med inte alls så många barn. Det var skönt! Efter jobbet blev det träning på SATS för första gången någonsin, drog med mig bästis då vu båda hade en Wrapp från appen med gratis träning där i en vecka :) så den här kommande veckan blir en riktig träningsvecka!

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela