Sista oktober

Publicerad 2012-10-31 12:50:15 i Allmänt,

Spenderar min dag i skolan, eftermiddagen bjuder på provopponering. Sen hem fixa middag och hem till pojkvännen där jag bosätter mig tills på fredag.

Klenis

Publicerad 2012-10-30 18:31:51 i Allmänt,

Jag har blivit så klen sen i somras. Det märks tydligt att jag varit inaktiv på träningsfronten länge. Känner mig som värsta klenisen, blir arg på mig själv så nu vill jag bara träna mera mera mera!!

BodyPump

Publicerad 2012-10-30 16:16:00 i Träning,

Slappnar av genom att gå på ett BodyPump pass nu kl 17.. Kanske dags att komma igång igen nu när man legat på latsidan ett tag och faktiskt inte hunnit träna! Hoppas jag kan bli bättre på det nu..
 
 
Jag var ju så duktig innan sommaren...

F Ä R D I G A !!!

Publicerad 2012-10-30 15:19:57 i Allmänt,

Vi är F Ä R D I G A med vår C-Uppsats, så jäkla skön känsla så det går inte att beskriva. Lättnaden som infann sig efter att vi skickat in den idag var helt ljuvlig! Nu går det äntligen att släppa iväg tankarna på lite annat.
Vi är så stolta över oss själva och vi har verkligen kämpat som tusan, nu är det bara opponeringen kvar och efter det förmodligen lite småjusteringar men det tänker inte jag tänka på nu. Nu tänker jag för första gången sen skolstart slappna av ordentligt!! Det är jag värd :)

Skyfall

Publicerad 2012-10-29 23:33:54 i Allmänt,

Kvällen avslutades med bio, förvånande va? Jag och pojkvännen är verkligen stammisar på biografen.. Det blev James Bond 007 - Skyfall ikväll, den var bra! Nu hem och sova...

Slappardag

Publicerad 2012-10-29 19:47:48 i Allmänt,

Idag har varit en göra ingenting dag! Låg i sängen länge, åt sen frukost för att sedan åka upp till systern på eftermiddag och umgås lite med henne och systersonen! Blev kvar på middag och är fortfarande kvar.. Kollat på Lotta på bråkmakargatan och läst saga :) mys'

Pustar ut

Publicerad 2012-10-29 00:15:21 i Allmänt,

C-uppsatsen är inskickad för sista granskning av handledare (förhoppningsvis) så nu pustar jag ut och väntar på sista feedbacken som kommer på tisdag. Hoppas det bara är smågrejer så vi kan skicka in i tid!! Hoppas hoppas!

Förresten, såg Mark Levengood på stadsbiblioteket idag. Älska hans Finlands-svenska... dialekt !?!

God natt!

Söndag

Publicerad 2012-10-28 11:34:00 i Allmänt,

Vi börjar se slutet på C-uppsatsen nu! Ska sitta och korrigera allt det sista för att skicka in för en sista bedömning av vår handledare.. Spännande! Hoppas verkligen vi är på rätt väg och hinner få den klar till inlämningen onsdag morgon...

Hade en bra kväll igår, invigningen var jättebra. Utekvällen mindre bra!
Idag är en sån där dricka varm choklad dag, solen skiner och det är kallt. Jag gillar det 

Invigning av Friends Arena

Publicerad 2012-10-27 15:10:49 i Allmänt,

Ikväll ska jag på invigningen av Friends Arena med mor, far, lillasyster, mormor och morfar. Ja nästan hela familjen! Det ska bli spännande och väldigt roligt. Det är väldigt många välkända artister som ska medverka i invigningen som heter "Svenska Ögonblick" och är gjord av Colin Nutley. Artisterna som ska vara med är; Roxette, Tomas Ledin, The Hives, Icona Pop, First Aid Kit, Loreen, Tommy Körberg, Agnes, Kalle Moraeus, Danny Saucedo, Mustasch, Sven-Ingvars, Rikard Wolff, Peter Mattei, Orphei Drängar, Sofia Jannok, Eagle Eye Cherry, Kristina från Duvemåla (solister ur Svenska Teatern i Helsingfors uppsättning) och Norrköpings symfoniorkester under ledning av Hans Ek.
 
Ja jag tror att det kommer bli en bra show och en bra kväll! Kanske går ut på krogen efter detta för att säga hejdå till min Skåning som åker till Australien på obestämd tid på måndag...
 
Jag har under dagen laddat inför kvällen med plugg, som jag precis har avslutat. Nu är det dags att börja göra sig i ordning för kvällen, en dusch är verkligen på sin plats!
Ha en bra lördagkväll gott folk :)

Myskväll blev till sovkväll..

Publicerad 2012-10-26 23:49:52 i Allmänt,

Jag var supertrött när jag hämtade lillasyster i stallet och var så trött att jag nästan skulle somna framför ratten, inte ok! Vi kom hem dukade upp för lite myskväll såg klart en film som gick på tv, började titta på en annan som började strax efter och på två röda så sov lillayster... Jag har nu plöjt igenom filmen, tänt en brasa och börjat titta på en annan film... Vad hände med min trötthet? Ja vi bytte helt enkelt plats på den tror jag. Nåväl. Kolla igenom C-uppsatsen så här mitt i natten är väl helt normalt?

TGIF, eller ?

Publicerad 2012-10-26 19:40:33 i Allmänt,

Dagen började bra, dock med för lite sömn. Resten av dagen och även nu ikväll spenderar jag i bil. Har hjälpt syster att handla, varit iväg med pojkvännen och gjort ett ärende själv (så nu har jag äntligen fungerande högtalare igen :)) och nu iväg och hämta lillasyster i stallet. Helt slut! Och ikväll tänker jag äta chips och dip. Punkt slut!

Fredag

Publicerad 2012-10-26 13:59:33 i Allmänt,

Skönt med fredag men för mig betyder det inte direkt att det kommer en ledig helg.. Jag ska skriva C-uppsats i helgen, såklart! :) den ska skickas in på onsdag så det är slutspurten nu! Vi har varit riktiga kämpar jag och min vän som jag skriver med.
Är nu på väg till Stadsbiblioteket för plugg, kallt ute och solen skiner. Det gillar jag!

Snö eller hagel?

Publicerad 2012-10-25 20:01:29 i Allmänt,

Såg att alla började skriva på Facebook att det snöade, kände att något flög omkring i luften men kunde inte definiera vad! Det visade sig en stund senare att det var snö, men det såg dock mer ut som hagel.. Som snökulor föll ner från himlen, våra soptunnor hemma var också täckta med dessa kulor inga direkta snöflingor! Nu längtar jag till riktig snö och vinter i alla fall :)

Drar nu!

Publicerad 2012-10-25 15:59:20 i Allmänt,

Nu drar jag iväg till den där gymnastikhallen jag besöker varje torsdag, ska träna mina underbara små barn och idag ska vi introducera stationer för de små liven! Älska gymnastik och älska barn, de förgyller mitt liv :)

En skön paus från plugget helt enkelt!

Familjen tajkon

Publicerad 2012-10-25 12:28:00 i Allmänt,

Här hemma har det nu i snart två veckors tid sett ut som ett riktigt tajkonhem, har nämligen gjort om och håller fortfarande på att göra om uterummet, nya fönster, nytt golv ska läggas och så vidare... Vilket betyder att alla möbler som en gång stod där ute står i vardagsrummet, en extra soffa, ett stort skåp, matbord och blommor.. Ja det ser ju ut som det gör! Skönt när det blir klart där "ute" sen. Och mitt i detta sitter jag och pluggar, har tröttnar på min trånga lilla hörna i mitt rum där det för den delen också ser helt tajkon ut!

 

Drömtydning

Publicerad 2012-10-25 10:35:37 i Allmänt,

Jag var bara tvungen att kolla upp vad mina drömmar betydde, även om det kan få en att må dåligt men man får verkligen ta det med en nypa salt. Har dock varit med om att det verkligen stämmer ibland!
 
SNÖ: Snön är symbolen för ensamhet, renhet, kyskhet. Den kan tyda på en inre förtvivlan, en själslig "hunger". Strålar solen över ett snötäckt landskap anses det betyda att en dröm går i uppfyllelse. Hamnar du däremot i en rykande snöstorm kan det tyda på en hotande fara.
 
KAFFE, dricka: skvaller och förtal. Köpa: du kommer på något roligt.

FEST, förbereda:en ganska vanlig dröm, som kan bero på att du har en jäktig dag framför dig och oroar dig för hur du ska hinna med allt. Delta i:tråkig underrättelse.

BOLLA: En glad underrättelse från någon som varit bortrest.

Och vad jag minns sken inte solen när det snöade i min dröm, hotande fara? Jag drack kaffe i min dröm, alltså skvaller och förtal.. Hmm? Jag deltog i festen i min dröm och bolla var det närmsta jag kuna komma fotbollen så det var väl det ända postivia med min dröm. Haha! Som sagt tar det med en nypa salt, men... Är mitt liv så dåligt just nu ?!?!

Dessa påståenden har jag hittat och lånat härifrån!

Drömmar

Publicerad 2012-10-25 10:12:05 i Allmänt,

Drömde massor av konstigt inatt, bland annat att det snöade och jag drack kaffe, var även på en konstig fest och så spelade jag fotboll med gamla vänner jag spelade med när jag var liten.. Ja allt detta hände ju då inte samtidigt men en sjuk mix! Och ja jag var tröttare när jag vaknade än när jag gick och lade mig..

Promenad

Publicerad 2012-10-24 18:31:45 i Allmänt,

Har varit ute i Nacka och träffat en vän idag och vi gick på en skön långpromenad i ett jättefint område! Blev sedan middag och en liten tur i Nacka Forum :) jättemysigt! Ikväll ska jag plugga och ha lite tid för mig själv!

Åka bil

Publicerad 2012-10-23 19:07:22 i Allmänt,

Hjärnan fungerar verkligen inte idag så är iväg med bilen för att hämta lillasyster i stallet, i hopp om att rensa huvudet och kanske skriva ner några rader sen när jag kommer hem! Agnes nya album spelas högt och jag sjunger verkligen hellre än bra, tur jag är själv ;)

HUR ?

Publicerad 2012-10-23 13:23:17 i Allmänt,

Ja det är den stora frågan, HUR skrivs en diskussion ? I vilken ände ska jag börja i, vilket upplägg ska jag ha ? Eh ja det står still här och har precis varit ute på en snabbis fotosession med mig själv, hittade min systemkamera och blev så sugen... Var länge sen jag fotade och nu när jag gjort det igen så är det ju banne mig kul! Måste öva mer så jag blir bättre, är verkligen urusel. Jaja det inläögget tog ju en helt annan vändning än jag tänkt. Det kanske kvittar. Hej så länge!

Solsken

Publicerad 2012-10-23 10:25:51 i Allmänt,

Idag skiner solen och det ser ut som en riktigt underbar höstdag utomhus, synd att man ska sitta inne och plugga hela dagen! Kanske kan gå ut och njuta av solen på altanen med en kopp te eller så, bara för att få sig en dos D-vitamin!

Provsmakning av Garant

Publicerad 2012-10-22 12:42:50 i Allmänt,

Det blev en kort visit på biblioteket, gick och handlade lite smått på stan och när jag kom till T-centralen började dem precis dela ut små provsmakningsförpackningar med flingor från Garant och en Smakrabtt på Garants filmjölk! Så nu har man ju gratis frukost i två dagar :) tack!

Måndag

Publicerad 2012-10-22 08:23:36 i Allmänt,

Ny vecka, ny dag och nya möjligheter är väl det man brukar säga på måndagar! Jag gör mig redo för ännu en dag fylld med plugg och idag på Stadsbiblioteket!

STOLT

Publicerad 2012-10-21 17:53:22 i Allmänt,

Så jädrans stolt över mig själv nu, har skrivit klart min resultatdel, lagt in den i uppsatsen, har rättat till alla de grejer som handledaren tyckte vi skulle fixa till och klockan är innan middagsdags. Har varit klar en stund och det känns så himla skönt!!! Disciplin är ju faktiskt en egenskap som jag har och kan vara duktig på att plocka fram när den väl behövs. Cred till mig !! Måste ju egoboosta mig lite, det mår alla lite extra bra av!
 

Hes familj ?!

Publicerad 2012-10-21 11:54:31 i Allmänt,

Eh hoppsan, det var ju detta med stavfel i mina blgginlägg.. Det blir ju riktigt fel när man bloggar på telefonen har jag märkt. Min familj är inte hes, det skulle stå att dem var hemma.. Inte hesa! Haha.

På't igen ba

Publicerad 2012-10-21 11:50:11 i Allmänt,

Nu kör jag igång dagens pluggmaraton, jag gjorde ungefär hälften igår blir till att göra hälften idag också och försöka få klart min resultatdel. Då familjen är hes blir det att plugga igen öronen med ett par hörlurar som spelar bra pepprande musik!
Det här är dagens pluggoutfit, en plufsig jeanstunika :) Ett riktigt skönt plagg måste jag säga!

Ont i baken

Publicerad 2012-10-20 17:02:46 i

Får trycksår i sacrum av att sitta och plugga så här många timmar, stolen blir efter ett x antal timmar otroligt plågsam och hård. Spelar ingen roll hur jag sitter, gör de inte ont i sacrum gör det ont på sidan då jag sätter mig på sniskan för att faktiskt inte dra på mig ett trycksår... Tror inte risken är så stor men helskotta så ont man får i baken!
Har skrivit en del och även hunnit kolla på EM i truppgymnastik och sett de Svenska damerna ta hem ett silver. Roligt!

Lördagsfrukost

Publicerad 2012-10-20 10:32:30 i Allmänt,

Idag blev det en riktig helgfrukost som dukades fram av mig, gott och färskt bröd, ägg, grönsaker, tända ljus och pensionärskanalen på radion sattes igång i vanlig ordning :) riktigt mumsigt! Nu ska jag göra mig klar för dagens C-uppsatsskrivande!

Wooops!

Publicerad 2012-10-19 15:30:00 i Allmänt,

Bytte tema på bloggen, har en längre tid faktiskt varit trött på mitt tema som jag komponerat ihop själv. Känns skönt att ha något annat, bilden tillhör temat så den lär ju bytas inom kort. Men det blev bra ändå, jag gillar't!

Lättnad

Publicerad 2012-10-19 15:13:20 i Allmänt,

Hemma från skolan och Nyköping med en enorm lättnad! Idag var första gången tror jag som vi fick riktigt bra handledning och verkligen fick svar på det vi behövde, vi fick även veta att nu när vi gjort om vår analys så blev den så mycket bättre än innan och nu är det bara köra på och skriva resultat och diskussion! Den ilskan vi båda känt mot handledarna är nästan som bortblåst (men kommer ändå meddela kursansvarig då vi varit mycket missnöjda). Att det kunde vända så fort visste vi inte men nu är det 12 dagar (okej nästan bara 10-11) dagar kvar tills hela C-uppsatsen ska vara klar, får se om vi hinner annars ser vi till att bara få den färdigt och gå upp och opponera på det andra slutseminariet. Det spelar egentligen ingen roll, vi vill bara bli klara och att vi ska vara nöjda med vårt arbete!
 
TACK Emelie för en mysig snabblunch, längtar tills jag får komma hem till er nya villa och träffa dig en lååååång stund! <3
 
Den otroligt korta skönhetssömnen börjar ta ut sin rätt, men jag ska ändå sätta mig och försöka skriva några rader och korrigera småfel i själva uppsatsen!
Trevlig kväll!

God morgon Fredag!

Publicerad 2012-10-19 08:05:10 i Allmänt,

Fyra timmars sömn lyckades jag skrapa ihop inatt, inte direkt någon skönhetssömn så jag lär ju vara lagom trött idag! Men det botar jag genom att lyssna på Agnes nya album Veritas, älska. Favo-låten är Human Touch :) sen så ska jag luncha med min Emelie idag, mys!

Vaken? Nu?

Publicerad 2012-10-19 03:13:20 i Allmänt,

Kul att man vaknar mitt i natten ganska pigg, börja tänka på massor av saker och sedan inte kunna somna om! Precis en sån natt jag behöver natten innan jag ska till skolan, klockan ringer liksom om 3 timmar!! Måste. Somna. Om.

Nattuggla

Publicerad 2012-10-18 00:45:21 i Allmänt,

Har verkligen blivit en nattuggla, eller nattpluggare senaste tiden. Märkligt tycker jag. Men alla ändrade och konstiga vanor jag har för mig nu för tiden skyller jag på C-uppsatsen. Känner mig inte riktigt som en människa och det är sällan jag känner att jag har tagit paus från plugget, för det är tydligen en process att skriva ett examensarbete. Hjärnan slutar inte arbeta med uppsatsen förrän den är klar och betygsatt. Inte undra på att jag blir senil som en gammal tant och får konstiga vanor och blir förkyld. Nu ska jag banne mig krama kudden!

Hej då bilen!

Publicerad 2012-10-17 21:22:00 i Allmänt,

ÄNTLIGEN! Jag och pojkvännen har sålt vår Saab, så himla skönt tycker jag. Den har bara stått sen han köpte egen bil. Jag har ett busskort och har vid det här laget vant mig vid att åka kommunalt och det funkar, visst det är bekvämt att ha en bil men man blir otroligt lat, även om man kan spara in mycket tid. Det gäller istället att planera sin tid bättre nu. Den hann inte ligga ute på blocket många dagar så vi är nöjda och glada båda två. Nästa gång jag köper en bil vill jag ha en riktig familjebil, sådetså!
 

Onsdagen den 17:e

Publicerad 2012-10-17 15:08:35 i Allmänt,

Idag är jag inte lika tvär, även fast jag och pojkvännen blev väckta av buller och annat oljud. Några bygg gubbar är nämligen här idag och har bytt fönster i vårt uterum och vardagsrum!
Blev en lugn morgon men kom sedan igång med plugget, har nu fyllt magen med lunch och bara att sätta igång igen! Heja heja!

Segis

Publicerad 2012-10-16 16:50:53 i Allmänt,

Så seg dag, eller nej det är jag som är helt seg! Har pluggat två timmar i Stadsbiblioteket, längre stund blev det inte eftersom jag glömt elsladden till datorn hemma... Hej senil tjej 20 år! Och nu när jag väl kommit hem för att fortsätta nej då går det inte. Irriterande! Måste ju verkligen...
Borde nog inte blogga, är lite på tvären just nu!
Tjing.

Autokorrekt

Publicerad 2012-10-15 20:49:08 i Allmänt,

Bloggar på paddan, den har ju autokorrekt som även iphones har... I det tidigare inlägget ska det ju stå NEVER ending story, inte NERVER ending story... Tröttsamt, mina inlägg blir väldigt sällan utan felstavningar har jag märkt!!

Nerver ending story

Publicerad 2012-10-15 20:45:39 i Allmänt,

Har visst glömt blogga sedan igår morse, har varit annat att tänka på som ni vet! Igår kväll fick jag träffa pojkvännen det var mys! <3
Stadsbiblioteket besöktes även idag, två sjuklingar som satt och pluggade, men gjorde en hel del färdigt så vi blev inte så långvariga som jag hade trott innan.. Ändå känns det som att det är lång väg kvar, alltså en nerver ending story...
Har segat framför tvn hela eftermiddagen, lagat middag och nu hemma hos pojkvännen igen... Förkylningen håller i sig, hoppas den gr med sig snart! Kraaam

Söndag morgon

Publicerad 2012-10-14 06:00:56 i Allmänt,

Sov så skönt så jag fattade inte att det var dags att kliva upp när första larmet ringde fem i fem. Puh. Klockan fem ringde det igen och då var det bara att kliva upp på en gång. Kom på en ny lösning till min frukost som jag äter på tåget, att ha te i en vattenflaska! Varför har jag inte tänkt på det innan liksom?! Termosmuggar och jag är inte riktigt vänner och dem vi har hemma läcker såå den här lösningen kommer jag köra på fler gånger, kan till och med värma händerna så här i kalla tider :)

Funny life.

Publicerad 2012-10-13 22:58:08 i Allmänt,

Idag har jag pluggat i stort sett hela dagen, jobbar från halv fem.. Nu sova upp och jobba 7-11:30 sen direkt till Stadsbiblioteket med bästa D för att plugga satan! Lever ett roligt liv. Imorgon får jag träffa älsklingen som kommer hem från Gbg :)
God natt!!

Opassande!

Publicerad 2012-10-12 23:57:44 i Allmänt,

Under eftermiddagen/kvällen har en förkylning kommit och knackat på dörren och brutit sig in i min näsa och bihålor. Helt plötsligt sitter jag här och snorar och är jätteförkyld, vilket är hemskt oppassande just nu. Jag har så mycket annat göra och tänka på så en förkylning var det sista jag önskade mig just nu! Jaja än så länge är den inte ett hinder... Men det kommer att komma (det är jag helt säker på)! Blir ingen visit på Stadsbiblioteket imorgon då D fortfarande är febrig så vi kör på en hemmadag och hoppas på att vi kan ses på söndag istället!
 
Nu ska jag krama kudden, har hört att det är en väldigt bra medicin!
God natt, KRAM

En Skyddsängel

Publicerad 2012-10-12 20:16:00 i Allmänt,

Köpte en skyddsängel på mässan idag av Barncancerfonden för att stödja kampen mot barncancer! Jag är mycket nöjd. Så fin och för en god gärning!

Hemma!

Publicerad 2012-10-12 15:40:20 i Allmänt,

Hemma igen efter mässan, är helt slut i både ben, fötter och rygg! Även huvudet.. Är ju rätt galet att gå på mässa med mycket folk och självklart mycket barn och barnvagnar överallt!! Men det är också kul :) har nu massor med gratisprover/prylar att kolla igenom!

Testade en sko också.. Men det var bara den största storleken som fanns kvar.. Hehe!

underBARA BARN - mässan

Publicerad 2012-10-12 10:38:25 i Allmänt,

Idag är det dags för underBARA BARN - mässan i Älvsjö! Åker dit med båda mina äldre systrar. Ska bli kul! Var där även förra året och jag gillar det, även om jag ännu inte har några barn men har ju min systerson :)

Mys

Publicerad 2012-10-11 23:33:47 i Allmänt,

Kryper under täcket med världens bästa då det inte blir någon natt tillsammans i helgen då han smiter iväg till Göteborg med vänner.. Vår dag idag också. God natt!

Det är dags nu!

Publicerad 2012-10-11 22:43:41 i Allmänt,

Det är så dags att flytta hemifrån men tusan vad svårt det ska vara!! Eftersom jag pluggar och inte har fast jobb osv, så kan jag ju inte ta några lån. Sedan har jag inte stått i kö i hyresrättsföreningar tillräckligt länge för att kunna få en sådan... Har ju en gång flyttat hemifrån, till Nyköping, det var så skönt att bo själv och styra över sin egen vardag och lägga sina grejer vart man än ville och allt som hör till! Men det är heller inte kul att bo någonstans där man inte trivs eller där man inte har så mycket vänner att umgås med. Därför blev valet att flytta hem igen. I början, ja då var det jobbigt, sen blev jag bekväm och tyckte att det var skönt (dock stundtals gånger hemskt irriterande med allt gnabb om allt som man verkligen avskydde i tonåren, som jag fortfarande avskyr!), nu är jag återigen tillbaka i måste-flytta-hemifrån-NU-period och som jag sa till en bekant härom dagen så hade jag helst av allt velat flytta som igår!
Ja att bo hemma tar på krafterna och mitt tålamod orkar inte det här mycket längre. Jag Vill Ut!
 
Hoppas hoppas och håller tummarna för att min flyttdröm inom en snar framtid verkligen går i uppfyllelse!! Börjar faktiskt bli avis på alla kompisar och bekanta som flyttar hemifrån titt som tätt, även om jag är väldigt glad för deras skull... MEN, jag vill också!
 
 
Mycket negativt idag, kanske är en sån dag.
Alla dagar är inte top notch, men imorgon vet jag blir en bättre dag!
KRAM på er
 
 

Barnvaktsdag!

Publicerad 2012-10-11 20:43:01 i Allmänt,

Något eller någon kanske jag borde säga har i alla fall gjort mig GLAD idag och det är min lilla systerson som alltid (i alla fall när jag är med honom) är på bra humör. Okej visst han kan bli arg och så men det går över. Som sagt var det full rulle på honom och han verkade inte alls vara särskilt febrig. Vi var ute och lekte i lekparken en bra stund på förmiddagen, då jag tycker det är urtråkigt att bara sitta inne och leka och då skulle jag antingen behöva sitta och titta på ett tåg som åker runt, runt, runt osv på en tågbana eller sitta på youtube och titta på när flygplan lyfter och landar (lilleman är nämligen helt besatt av flygplan, tåg och bussar och traktorer och ja, ni fattar!)! Till lunch blev det pannkakor, sedan en tupplur för honom och en rask promenad för mig. Skönt att sova ute och i vagnen när det är sån frisk luft :) Och skönt för mig att få dagens motion.  Längtar tills jag får egna barn!!
Trött liten skatt efter lunch!

Irriterad !!

Publicerad 2012-10-11 20:08:05 i Allmänt,

Irritationen är just nu på hög nivå, så fruktansvärt irriterad på mina handledare för C-uppsatsen. De är..... Inte dem bästa!!! Okej dem är inkompetenta. Och helt oengagerade, det känns inte kul.
Skulle behöva en slagpåse att slå ur min ilska på.. Tack och hej!

Oroligt

Publicerad 2012-10-11 07:57:48 i Allmänt,

Har sovit riktigt oroligt inatt, helt säker pga filmen från igår! Jobbigt. Somnar sent och vaknat flera gånger plus att jag drömt mardrömmar, eller i alla fall fruktansvärt jobbiga drömmar.

Fick sms av syster och ska ställa upp som barnvakt åt en febrig liten kille, myspys! Bara att gå upp och starta dagen. Av tidigare erfarenheter är han inte den som är särskilt påverkad av att vara lite dålig, full fart ändå!

Hypnotisören

Publicerad 2012-10-11 00:15:00 i Allmänt,

Kärleken min ville så hemskt gärna gå på bio och se just Hypnotisören och visst kunde vi det tyckte jag.. Tills min mor berättade att den kanske kunde vara lite otäck. Knäppt av mig att jag inte hade kollat vilken genre den hade då jag verkligen ogillar läskiga filmer. Smsade och sade att jag inte kunde sen filmen då den säkert skulle vara läskig, det är ju trots allt en Drama/Thriller. Men följde med ändå på ett villkor - att han skulle hålla mig i handen hela filmen! Vilket han gjorde tills jag började studsa runt på biostolen då det var alldeles för nervigt i filmen, hyperventilerade och myror i brallan. Hej mes! Lever mig in i filmer på tok för mycket. Tror ju nästan jag kan trolla själv och flyga på kvastar efter att ha kollat på Harry Potter (som är mina favoritfilmer alla 7)... Nu hoppas jag att jag slipper mardrömmar nu när jag ska sova själv också.
 
Filmen var bra, mycket spänning. Säkert bara jag som tycker den är läskig. Jag skrattade till och med vid några tillfällen. Se den!

Nytt i garderoben

Publicerad 2012-10-11 00:03:00 i Shopping,

Jag är makalös! Jag gick in i en affär kom därifrån med en påse med tre grejer i. Jag brukar oftast komma ut med en påse från de affärerna jag går in på.. Lite ofta kanske men jag har som ursäkt att jag precis rensat ut massa gammalt från garderoben och behöver lite nytt och fräscht, vem behöver inte det liksom ?!?
Jag gick från MQ med en benvit blus, ett par örhängen och en superfin Bondelid kofta - och vet ni vad? ALLT var på rea! Tadaaa, jag är expert på REA-shopping. Kan slå vad om att hälften av det som hänger i min garderob har blivit inhandlat på någon sorts rea...
 
Min kära syster som så snällt ställde upp som fotograf och bilderna är tagna med Ifånen!

Brr, kallt!

Publicerad 2012-10-10 09:20:30 i Allmänt,

Riktigt bitit kyla ute idag, säkert för att solen skiner. Det brukar vara så! En sån här dag vill man både ha en varm halsduk, vantar och mössa.. Jag har inget av det! Handen håller på att frysa till is... Blir nog en vända på stan efter dagens plugg!

Rensa tankarna

Publicerad 2012-10-09 22:40:01 i Allmänt,

Var ute på en PW med bästa kompisen, vi gick 5,3 km på 47 min! Vi är nöjda! Innan den promenaden gick jag till henne vilket blir ca 1 km till för mig :) skönt att prata om allt mellan himmel och jord med den som känner mig bäst när allt jag behövde var att rensa tankarna! Mysigt och svettigt, hehe! Måste göras fler gånger :)

Kockoo

Publicerad 2012-10-09 17:50:14 i Allmänt,

Känner mig helt bäng i huvudet efter 7 timmar konstant plugg på stadsbiblioteket idag. Jag och D kämpar på som tusan, hoppas vi får bra respons!! Köpte lunch på subway idag då biblioteket har ett väldigt dåligt utbud, det var länge sen jag åt där och det var gott! Mums.

Smärta

Publicerad 2012-10-09 09:35:32 i Allmänt,

Även inatt vaknade jag av en hemsk smärta i knät. Aj! Så jädra oskönt sätt att vakna på.. Borde kolla upp detta!
På väg in till Stadsbiblioteket för att fortsätta analysen på C-uppsatsen, heja oss det går framåt :)

Scenario.

Publicerad 2012-10-08 23:02:39 i Allmänt,

Min pappa går ut i hallen, öppnar dörren och tittar ut på bilen och kläcker ur sig "Ja då var ju bilen ren och fin", stänger sedan dörren och går in.
Hade man inte vetat att han faktiskt varit iväg och tvättat bilen idag hade man kunnat tro att bilen hade självrengöring där ute i carporten..

God natt!

Träning och Pad Thai

Publicerad 2012-10-08 19:02:05 i Allmänt,

Har varit på gymmet och tränat mina ben, kände att jag behövde det då jag har lite eller ganska mycket känningar från mitt opererade knä.. Vaknade till och med inatt av att det värkte så, tänkte att det kanske började göra ont då jag har varit dålig på att träna men har efter dagens benpass konstaterat att så är nog inte fallet!
Kom hem och middagen var klar, mamma hade gjort hemmagjord PadThai med ris. Det var gott. Nu är jag mätt och ska duscha sen leka frisör och färga mammas hår!

Supersnabbastädaren

Publicerad 2012-10-07 22:38:10 i Allmänt,

Kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig.. Det blev middag med hela familjen så har lekt med systersonen och varit social.. Hann inte mycket annat. Kollade på Solsidan och i pauserna och efteråt så städa jag mitt rum super snabbt - ÄNTLIGEN! Fy bubblan vad dammigt det var.. Blev upphämtad av min kärlek och nu ska vi sova! God natt :)

Trötter

Publicerad 2012-10-07 15:08:47 i Allmänt,

Jag är en riktigt trött själ nu, efter en natt med dålig sömn och jobb så är ögonlocken riktigt tunga! Blir att åka hem och ta det lugnt + städa mitt rum som pojkvännen på ett fint sätt påpekat!

God morgon söndag!

Publicerad 2012-10-07 05:39:23 i Allmänt,

Det är becksvart ute, inte så farligt kallt och vinden susar genom träden. Jag är redan uppe och på väg. Till jobbet på KS, så börjar klockan 7. Lite småtrött är jag... Nu kommer bussen! Trevlig söndag :)

Mobilblogg...

Publicerad 2012-10-06 15:44:00 i Allmänt,

Bilderna hamnar i fel ordning när jag mobilbloggar... Irriterande! Kanske får fixa till...
 
Jag fixade till det ;-)

Höst inne, sommar ute?

Publicerad 2012-10-06 15:27:00 i Allmänt, Höst,

Hemma hos pojkvännen har svärisarna tagit in hösten och dekorerat med, men tittar man idag ut över sjön så skulle man lätt kunna tro att det är sommar ute. Gröna träd, solen skiner och vattnet skimrar! Härlig syn. Borde gå ut och ta mig en promenad!

 

Fredagen

Publicerad 2012-10-06 11:12:27 i

Igår blev det plugg i alla fall halva dagen, sen åkte jag direkt upp till Huvudstaden för att träffa en barndomsvän! Vi hade tänkt gå ut och käka middag men blev istället att köpa hem superstora pizzor från Birkastan pizzeria och se på en film!
Åkte sedan hem till min kärlek för att mysa lite, tog en sväng med nya bilen eftersom jag inte åkt den ännu och en film till som jag såklart somnade till. Ja jag var trött!
Firade Kanelbullens dag en dag i efterskott igår också då jag glömde bort att äta bullen i torsdags när jag hade köpt den, haha! Man blir verkligen förvirrad av att plugga för mycket...
En bulle med rosa pärlsocker, några kronor skänktes till Rosa Bandet när man köpta dem bullarna!

Slutkörd

Publicerad 2012-10-05 13:45:01 i Allmänt,

Helt slut i huvudet, att få mycket negativ feedback är inte kul... Vi var tvugna att göra om en hel del... Nu har vi äntligen hittat de artiklar vi ska ha och hoppas hoppas på att vi kan använda oss av dem !! Helt slut i huvudet efter både gårdagen och idag efter en massa plugg. Blir att avsätta hela morgondagen för plugg också. Kul helg!
Nu pausa för hjärnans skull! Trevlig fredag och helg :)

Tacos mys.

Publicerad 2012-10-04 20:37:47 i Allmänt,

Jag och D har precis ätit middag efter en lång dag i skolan, det blev tacos. Så underbart gott!!
Vi båda är helt slut men måste ändå sätta oss en stund till med plugg.. Jag tror vi båda kommer somna ganska ovaggade ikväll!

9 timmar

Publicerad 2012-10-04 18:20:28 i Allmänt,

Har spenderat många timmar i skolan idag och är ännu inte på väg att gå härifrån... C-uppsatsen tar död på ens liv, på riktigt! Vill snart inte göra detta längre, kämpa i motvind är inte kul men satan vad skönt och nöjd man kommer vara sen när den är godkänd och klar! Kämpa kämpa!!!!

Öde

Publicerad 2012-10-04 08:41:39 i Allmänt,

Ja det var detta som fanns i lilla Nås! På vägen upp konstaterade vi att vi skulle kunna tänka oss att bo på landet, dock inte i en sån här öde by. Då får det bli landet nära en större stad!

Onsdagen

Publicerad 2012-10-04 08:38:28 i Allmänt,

Blev att åka med pojkvännen fram och tillbaka till Dalarna igår, han skulle äntligen köpa sin efterlängtade Honda Civic TypeR! Glad för hans skull :) Vi hamnade i Nås där bilen fanns och ett mer öde ställe får man väl leta efter, 1h och 15 min tidiga var vi också.. Shell och Tempo i ett, ja det var allt och juste en pizzeria fanns också ;) var hemma igen halv elva på kvällen! Då var jag trött...

Stuvat och stekt

Publicerad 2012-10-02 15:29:26 i

Efter en tallrik med stuvade makaronisar och stekt falukorv så kanske hjärnan kan återhämta sig och koncentrera sig bättre på plugget. Och magen kan förhoppningsvis sluta kurra av hunger... Nu ska jag tillbaka till fåtöljen i vardagsrummet som står placerad framför brasan. Bäst att passa på att mysa samtidigt som man pluggar, sen är jag rätt så frusen av mig så gillar när det blir lite varmt :)
 
 

Pluggtisdag

Publicerad 2012-10-02 13:48:49 i

Japp, jag läser artiklar, vetenskapliga sådana och på svår engelska. Ska plocka ut nyckelfynd som ska användas till analysen. 10 artiklar ska lusläsas och jag har mycket kvar men koncentrationen börjat skena iväg, slängde i mig en pytteliten matlåda jag hittade i kylen men är mera hungrig.. Borde kanske äta en mer ordentlig lunch!
Det är höstigt ute idag!
Bild från Oktober 2011.

Sen kväll det blev...

Publicerad 2012-10-02 00:24:38 i

Vad gör jag egentligen uppe nu?! Jag som nästan aldrig orkar hålla mig vaken långt efter klockan 22 om kvällarna är oerhört förvånad över att ögonen fortfarande hålls öppna! Sitter och pular med C-uppsatsen så här mitt i natten och hjärnan är ju inte på topp så det går långsamt, men den delen vi än så länge har skrivit ska ju skickas in imorgon kl 08:00 så tänkte att jag kanske kunde knåpa ihop så mycket som möjligt för att sedan få feedback på det vid nästa handledarträff nu i veckan... Får se det kanske bara bli flummflummigt istället! Borde nog satsa på att gå och lägga mig innan kl 01 i alla fall. Så det så.

Pannkaksmiddag

Publicerad 2012-10-01 19:33:40 i Allmänt,

På vägen hem från Nyköping fick jag en inbjudan av äldsta systern till pannkaksmiddag och det var så lockande så kunde ju inte tacka nej till en sån spontan inbjudan :) fick ju chansen att träffa lilla systersonen också som inte är så liten längre! Myspys! Nu hemma för en lugn måndagskväll :)

Glasögon?

Publicerad 2012-10-01 18:03:11 i Allmänt,

Prövade kompisens glasögon idag medan vi satt och pulade med c-uppsatsen.. Tycker jag blev rätt snygg, ser ju smart ut också!

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela