Snuvigt

Publicerad 2013-02-27 19:16:47 i

Jag har börjat bli förkyld! Inte bra, får bara inte bli jättesjuk. Kan inte missa en endaste dag. Kände igår när jag vaknade att det var lite ömt och strävt i halsen, vilket förvärrades under dagen. Köpte bra halstabletter på apoteket, idag har det blivit mer snorigt så idag inhandlade jag en nässpray. Bra att ha om det täpper till ;-)
 
Ska kurera mig i helgen. Har ju nu varit inneboende sedan i måndags och imorgon efter VFUn blir det hemgång. Jag är saknad av mitt hjärta, helt klart! Han längtar nästan ihjäl sig och det gör jag med! Åker tillbaka till Nyköping redan söndag kväll eftersom jag börjar tidigt på måndagen. Det är mysigt att bo här, jag bli omhändertagen väl samtidigt som T's barn får en extra mamma... Hehe!
 
Nä nu måste jag ta tag i den här Folkhälsouppgiften jag ska skriva... Måste passa på medan de andra är på badhuset!
Ha det bra!! KRAM

Ny VFU-placering

Publicerad 2013-02-26 19:11:15 i Allmänt,

Har påbörjat min nya placering nu, igår var första dagen och den gav mig blandade intryck. Idag var en bättre dag och gav mig bättre intryck. Jag tror att jag kommer lära mig en hel del, men det är ju inte en vårdavdelning så får ju inte riktigt den biten jag gärna skulle vilja ha. Men, kommer stöta på mycket konstigt och annorlunda och det känns kul!
 
Bor hos en kompis eftersom VFUn är i Nyköping, superkul! Men saknar mitt hjärta, honom får jag träffa på torsdag <3
 
Hoppas du mår bra!

Fotvård

Publicerad 2013-02-22 12:00:26 i Allmänt,

Nu på förmiddagen har jag varit på Fotvård för första gången och det var superskönt! Jag är själv dålig att hålla efter mina fötter, varför vet jag inte egentligen, men jag borde definitivt bli mycket bättre på det. Fotvård är i alla fall något jag kommer göra igen, bara för att få lite "professionell" hjälp med att hålla efter förhårdnader och annat dylikt som har en tendens att bildas på fossingarna.
 
Kvällen bjuder på VFU, sista VFU dagen på Psykiatrin. Känns faktiskt otroligt skönt då jag inte varit supernöjd med placeringen. Men lite har jag lärt mig ändå :) Hade tänkt baka men det har inte hunnits med så får bli en chokladask istället bara för att visa lite uppskattning!
 
Solen tittar fram lite titt som tätt vilket är otroligt skönt. Hoppas DU mår bra och TREVLIG HELG!
En bild från fotvården, här med fötterna i ett skönt fotbad... :)
 

Motivation

Publicerad 2013-02-19 19:46:00 i Allmänt,

Tänkt om motivation skulle finnas på burk i dryckesform, ja då skulle jag dricka det just nu! Som en burk coca-cola fast en dos motivation, ja det skulle jag behöva nu! När motivationen är i botten och orken likaså.. Omtenta på torsdag och det vore ju bra om jag hade pluggat lite innan.
Heja mig!
 
Typ så känner jag nu...

BOKAT

Publicerad 2013-02-18 19:19:31 i Resor,

 
I Mars månad åker jag och Bästisen till London för att hälsa på en nära vän till oss som är Au Pair där. Blir en shoppinghelg med lite annat nöje också. Det ska bli väldigt roligt och hoppas att det har blivit lite vår i luften när vi är där och hoppas vi slipper undan regnet. Resan bokade vi redan i början på Januari men idag har vi bokat Hotell. Blir ett hotell vid Hyde Park, alltså väldigt centralt och nära in till stan!
 
Det ska bli en kul weekend-resa och bra med lite avkoppling från det hektiska studentlivet!
London here we come :)
En vacker bild på Shrek och mig inne på Madame Tussauds, London 2009.

Check!

Publicerad 2013-02-18 19:10:44 i Allmänt,

Nu är en av alla obligatoriska uppgifter avklarade för den här terminen, första seminariet som var kopplat till psyk-placeringen. Det gick finfint trots att man (jag) alltid stressar upp sig på tok för mycket inför alla dessa seminarier. Skönt att det gick bra, nu är det bara två dagar/pass kvar att göra innan denna VFU-period är över. Nästa vecka blir det VFU i Nyköping!
Tiden rusar iväg och snart står jag väl där på Examensdagen!! Som jag längtar :)
 
Hade tänkt gå på BodyPump ikväll, med det passet och alla andra intressanta pass var fullbokade. Tråkigt men då får jag istället tid till att koncentrera mig på omtentan som jag ska skriva på torsdag... Heja heja! Träna får jag göra imorgon istället.
 
Hoppas Du fått en bra start på veckan!
 
Bjuder på en härlig sommarbild i detta gråa och trista väder...
 

I en handvändning

Publicerad 2013-02-17 22:45:45 i Allmänt, Shopping,

 

Ibland är humöret fruktansvärt ombytligt, det kan vändas i en handvändning.

Dagen i övrigt har varit bra, jag har varit i Norrtälje med S och hans mamma. Medan hans mamma jobbade var vi upp till S mormor och fikade, det var mysigt! Innan vi lämnade Norrtälje var vi in på GANT Outlet en sväng och därifrån kom jag med en vit skjorta rikare, som jag letat efter en passande vid skjorta som inte är genomskinlig, nu fann jag den :) Jag är nöjd och snart är det dags att krama kudden om jag ska orka med morgondagen som kommer innehålla både VFU, seminarium och så ska jag kontakta eventuella arbetsgivare! Hoppas på att orka med BodyPump passet på kvällen också.

Lördagsnöje!

Publicerad 2013-02-16 15:42:26 i Allmänt,

 
Ja mitt stora nöje denna lördag är kanske inte så kul som man skulle kunna önska. Det är nämligen plugg inför måndagens seminarium som fyller hela dagens schema tills allt är klart. Ja i alla fall det mesta tänker jag bli klar med!
 
Unnade mig en väldigt lång sovmorgon för ovanlighetens skull och fick vakna upp med mitt hjärta, bättre än så kan det ju inte bli! Nu måste jag tillbaka till avhandlingar och böcker, tjihoo.
Hoppas ni får en toppenlördag!
Bjuder på en gammal instagram bild från December månad. Jag är riktigt dålig på att fota nu för tiden!
 

Nedräkning

Publicerad 2013-02-15 06:17:44 i Allmänt,

Efter dagens pass på praktiken så har jag bara tre pass kvar, faktiskt väldigt skönt! Jag ser fram emot nästa placering då jag känner att denna inte varit fullt så givande, tyvärr! På måndag får jag även bocka av att ett seminarium är avklarat, ett av många :)

Hoppas DU får en bra dag och trevlig helg!

5e och sista!

Publicerad 2013-02-14 08:17:17 i Allmänt,

Mot den sista arbetsintervjun, ärligt talat så är jag lite less på att prata om mig själv! Hoppas jag slipper att gå på så här många intervjuer på samma gång i framtiden, det tar på krafterna men det har varit mycket lärorikt :)

Sen är det bara att bestämma sig, som inte alltid är så enkelt!

Sparkdräktsfynd

Publicerad 2013-02-13 22:49:26 i Allmänt,

Ja även kallat onepiece eller jumpsuit, men idag fyndade jag en sådan på Stadium för ynka 200 riksdaler! Något jag absolut bara kommer ha på mig hemma, den är väldigt skön måste jag säga :)
Dock har jag precis konstaterat att min rumpa ser alldeles för stor ut! Haha..

Måndag och arbetsintervju den 4:e

Publicerad 2013-02-11 09:50:00 i Allmänt,

Idag är det dags för den 4:e arbetsintervjun sedan har jag bara en kvar, än så länge är jag fortfarande ambivalent men kommer inte bestämma mig förrän jag är helt säker. Eller nja, helt säker kommer jag nog inte bli men jag kommer välja ett jobb som kommer gynna framtiden om jag säger så! Och som jag kommer tycka är både intressant, lärorikt och roligt :)
 
Håll tummen! Borde vara expert på arbetsintervjuer efter att ha gått på några stycken ;)
Hoppas DU får en bra dag och en bra vecka!
Kram

Arbetsintervjuer

Publicerad 2013-02-08 16:13:00 i Allmänt,

Har nu på två dagar varit på 3 arbetsintervjuer! Rätt galet men spännande att få insikt inom olika områden vad de pysslar med på sina vårdavdelningar. Den sista intervjun jag var på idag har känts bäst hittills, har två stycken nästa vecka innan jag ska fatta beslutet om min sommar och framtid! Har även blir tillfrågad att jobba där jag jobbade i somras, men nackdelen är den långa pendlingsvägen och som det ser ut nu ingen möjlighet till förlängning. Så jag får se vad som känns mest rätt i slutändan!
 
I helgen väntar VFU, passade på att ta en helg när S också jobbar så slipper vi gå om varandra. Kvällen blir lugn med film och jag är sugen på att dricka rödvin och äta chips... Känner mig lagom urladdad på energi efter två dagar med intervjuer!

Flåsigt och svettigt

Publicerad 2013-02-03 20:01:40 i Träning,

Jag fick plats på spinningen. Tjohej! Men fy tusan vilken dålig kondis jag har fått... Dock inte så konstigt när jag inte tränat regelbundet de senaste 6 månaderna och dum som jag är tror jag att jag ska kunna ta i lika mycket nu som då.. Ha ha !! Höll på att svimma och mitt mellanmål satt i halsen.. Ja ett klart bevis och en spark i baken på att jag måste och kommer börja och verkligen försöka träna regelbundet trots att jag har en hektisk termin framför mig!
 
Heja heja!
Hoppas DU mår bra :)

Söndagsträning

Publicerad 2013-02-03 17:08:22 i Träning,

Inte ensam om att vilja träna såhär en söndag, skulle boka upp mig på spinningen på gymmet, det var fullbokat, då tänkte jag bodypumpen som går precis innan... Ja den var lika fullbokad. Ska gå till gymmet ändå och hoppas på att min reservplats till spinningen räcker till! Annars får det bli ett eget ihop komponerat pass, vilket inte alls brukar bli särskilt effektivt eller bra.. Blir nog att springa av sig på löpbandet ;)

I am not a robot

Publicerad 2013-02-02 12:04:14 i Musik,

 
You've been acting awful tough lately
Smoking a lot of cigarettes lately
But inside, you're just a little baby
It's okay to say you've got a weak  spot
You don't always have to be on top
Better to be hated than loved,  loved, loved for what you're not

You're vulnerable, you're vulnerable
You are not a robot
You're loveable, so loveable
But you're just  trouble

Guess what? I'm not a robot, a robot
Guess what? I'm not a  robot, a robot

You've been hanging with the unloved kids
Who you never  really liked and you never trusted
But you are so magnetic, you pick up all  the pins
Never committing to anything
You don't pick up the phone when it  ring, ring, rings
Don't be so pathetic, just open up and sing

I'm  vulnerable, I'm vulnerable
I am not a robot
You're loveable, so  loveable
But you're just trouble

Guess what? I'm not a robot, a  robot
Guess what? I'm not a robot, a robot

Can you teach me how to  feel real?
Can you turn my power off?
Well, let the drum beat drop

Guess what? I'm not a robot
Guess what? I'm not a robot

Guess what?  I'm not a robot, a robot
Guess what? I'm not a robot, a robot
Guess what?  I'm not a robot, a robot
Guess what? I'm not a robot, a robot
 
Text från; Letssingit.com

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela