BEVIS!!

Publicerad 2009-03-31 16:41:55 i Bilder,

Här är ett bevis på att JAG har badat ISVAK! Wohoo, såå sjukt kallt det var!


Jag gör mig redo...


Tvekar en stund vid kanten, usch jag ville verkligen inte gå i...


Kallt, några tårar kom de nog. Haha lilla mesen. Sen låg jag där en stund..


Hualigen, strax efter detta började jag ta mig upp!


Äntligen uppe!

Och far att få gå ner i vaken var man tvungen att säga "Kapten, Linnéa anhåller om att få gå i vaken", och för att komma upp var man tvungen att säga "Kapten, Linnéa anhåller om att få gå upp ur vaken" och man fick inte stamma eller hacka när man sa det. Man var alltså tvungen att ligga där i tills man slutat hyperventilera etc.. Kallt!

Soptippen..

Publicerad 2009-03-29 17:56:26 i Allmänt,

Idag sov jag läänge, sen typ tog jag det lugnt, hade lite ansiktsmask och så.. Sen var jag tvungen att följa med pappa till soptippen och slänga vårat gamla parkettgolv och lite annat skit... Spännande.. Eller inte :)
Sen handlade vi lite grann som vi ska ha till middagen, idag blir det ÄNTLIGEN Tacos! Skulle fått det i i fredags, sen igår lördag men det blev uppskjutet till idag. Så ikväll ska jag Njuta!

Earth Hour Show!

Publicerad 2009-03-29 17:40:38 i Bilder,

Igår var det en hektiskt dag, hände något hela tiden. Eller jag gjorde något hela tiden. Det är roligt!
Först träna mina barn, det gick bra fast dom var riktigt busiga idag och var väldigt livliga. Och gud så många 3-åringar jag har fått! Hela galet, men nu kommer jag nog inte få några fler man kan inte vara för många då småbarn ofta har det svårt i större grupper av barn de inte riktigt känner så bra.

Sen åkte jag till Södertälje och kollade på E.M.D. Haha jag vet kanske liite fjortis men wtf. Erik är snygg och dom är faktiskt lite småbra så man måste ju passa på när dom är i närheten lixom!

Efter det så åkte jag in till stan och gick på Vernissage, haha, det låter vuxet. Japp, jag nämnde ju det tidigare i bloggen, utställning på Alvaro Tapias skisser och målningar till Harry Potter. Jag skulle verkligen vilja ha en sådan då dem var riktigt snygga men att slänga ut ca 10 000 kr känner inte jag att jag har råd med...

Middag hemma.. Sen bar det av till Skansen med Michelle. Vi skulle på Earth Hour Show. Och även där skulle jag få se E.M.D! Fick även se en eldshow, Sarah Dawn Finer, Molly Sandén och A Camp, vi kom lite sent så vi såg inte hela showen. Där på skansen mötte jag även Ronja och hennes armé med vänner. Efter showen mötte vi Lina och hennes kompis, de hade stått inne i gröten och vi orkade inte ta oss dit.
Efter Skansen blev det Donken och en snurr på stan sen åkte vi hem!



EMD i Södertälje


Michelle och jag på väg in till Skansen


Jag säger då det, här var det mörkt! Svart som natten!
Tittade man ut över vattnet, eller till "andra sidan" Skansen var det helt svart. Bara vit dimma, det var riktigt mäktigt att se att Stockholm verkligen var engagerat i detta! Otroligt!

Operation, IGEN!

Publicerad 2009-03-27 18:05:31 i Allmänt,

Jag var ju hos Ortopeden igår.. Ja vad ska man säga. Enligt MR - bilderna kunde han se en menisk skada. Och han kände på och jämförde rörligheten i knäna osv som dom alltid brukar göra. Och ja, mitt högra knä som då redan är opererat en gång har ju mer rörlighet än det vänstra.. Enligt va ajg berättade tyckte han att det lät som något inte stod rätt till. Men om jag skulle opereras igen var upp till mig, själklart vill jag opereras så jag blir bra!

Så eftersom han misstänkte skada i menisk och kanske inre ledband så blir operationen under narkos, som förra gånge, och operationen kommer att äga rum inom 1-2 månader sa han. Brev skulle skickas hem. Så nu är det bara att vänta, opererar jag menisken kanske jag kommer få en ortos.. Jag hoppas att jag ändå kan åka iväg på Sweden Rock. Eller jag har redan bestämt mig jag SKA åka på Sweden Rock!

 Så här kan en ortos se ut...

Hufvudstaden Stockholm

Publicerad 2009-03-27 17:54:40 i Bilder,

Igår var jag och Malin i staden. Det var trevligt, hon skulle köpa lite nya kläder för hon ska ut och festa i helgen. fast hon ville hitta lite andra kläder också och det gjorde hon kanske.. Eller hon köpte en klänning, hög midjekjol och en tröja + en bh. Jag, för en gångs skull, köpte ingenting förutom fika och middag..
Vi hade varit inne i stan ett bra tag sen ringer mamma och frågar hur jag ska göra med middagen, jag fattade inte riktigt vad hon menade.. "Ja vi har ju glas på hela vårat bord, vi får inte plats så vi tänkte äta ute.." .. Japp så jag fick äta inne i stan med Malin..

Anledningen till alla glas på borden är för att vi har lagt nytt parkettgolv i vårat vardagsrum och för att kunna flytta på våra vitrinskåp och bokhyllor så var vi tvungna att tömma dem, så då fick innehållet stå på köksbordet..  Och idag får vi hem våran nya soffa, hoppas den är snygg. Har ej sett hur den ser ut!


I väntan på tåget in mot staden...

Vi fikade Brownie&IceCream, Mm ljuvligt..

Min snygga kompis...

Våran middag, vi tog samma maträtt. Kyckling och pommes ;)

Både när vi fikade och åt middag blev båda vi helt inne i vårat fika/våran mat så vi satt där och åt helt knäpptysta.. Man brukar väl säga att maten tystar mun? Och japp, våra munnar blir tysta först vi får något att knapra på :)

Städtanten

Publicerad 2009-03-25 16:40:00 i Allmänt,

Idag fick jag sluta tidigare, det var riktigt skönt för jag kom hem redan kvart i 1 på eftermiddagen. Så jag kom hem tog mig ett glas apelsinjuice och satte mig ute i solen och solade i sisådär en halvtimme eller så. Riktigt skönt, nu vill jag att vårvärmen ska komma så man inte behöver ha på sig lika mycket kläder...

Sedan tog jag i med hårdhandskarna och började städa mitt rum det såg förj*vligt ut på riktigt. Så jag har rensat lite i garderoben och flyttat på vissa grejjer så mer av mina kläder jag faktiskt använder ska få plats.. Tänk att man har två garderober och en byrå med kläder och ändå så får inte allt plats! Snacka om i-landsproblem..

Just nu sitter jag och väntar på maten, först ska vi äta potatis -och purjolökssoppa sen blir det VÅFFLOR!!! =D


Bilden bjuder jag på..

Lite små bra

Publicerad 2009-03-23 22:07:27 i Allmänt,

Jag är lite stolt över mig själv faktiskt, fick tillbaka resultatet på mitt Information och Layout prov idag. Och gissa vad? JAG fick MVG!! Skit glad, mitt första MVG på ett prov genom hela gymnasie perioden och jag hoppas det inte blir det sista!

Glader! :D

Just have to..

Publicerad 2009-03-22 22:29:18 i Bilder,

Måste bara visa min viga sida som jag så stiligt visade upp i fredags...

Nej det gör inte ont :) Saknar gymnastiken något så otroligt mycket, ska träffa ortopeden på torsdag så jag ska få svar på min MR... Vet inte riktigt vad jag hoppas på.. Hoppas på det bästa kanske, vad de nu är..

Den trötta lördagen som blev lång

Publicerad 2009-03-22 22:17:14 i Bilder,

Igår så var jag otroligt trött, upp efter bara 3 timmars sömn och träna småbarn. Sen gick jag hem och slöade ett tag vida datorn tills Tina kom. Då skulle vi färga hennes hår. Hon vill bli blond så vi skulle fixa lite så hon åtminståne kom närmre det blonda hållet.. Fick inget bra kort på henne för hon ville inte vara med..

Det blev inte riktigt blont, men blondare iaf! Det var huvudsaken. Hoppas du blev nöjd Tina!

Sen var det middagsdags, hela familjen var här plus systrarnas pojkvänner. Det var gott. Jag åkte sedan till Södertälja för att träffa älskade Sandra, vi satte oss på ett fik och snackade. Det var riktigt trevligt! Vi måste göra det fler gånger tycker jag!

Sötnosen!

Sandra drack Kaffe Latte (inte gott), jag drack Söder Te (mycket gott) :)
Lite senare inhandlade jag även en kanelbulle, eller Sandra var så snäll så hon köpte den till mig! Den bullen åt jag säkert upp på 2 sek, Sandra hann smaka en liten bit sen skrev hon ett kort sms tittade ner på aschetten (stavning?) och kollade vart bullen var.. Hehe den hade satt sig så fint i min mage då :)

Efter det åkte jag hem igen, eller till Tullinge. Skulle möta upp Malin. Hon var full så jag var tvungen att hjälpa sötnosen hem. Herregud, hon var så söt och så himla rolig!

Fyllot!

Älsklingen och Jag!
Kärlek till tusen! <3

Lördagen som skulle bli en dag med en tidig läggning, blev tvärtom. Kom hem prick midnatt, stupade i sängen och sov till 13 idag söndag...

Grattis Storasyster!

Publicerad 2009-03-20 15:25:16 i Bilder,

Idag fyller min syster 24 år, hon börjar bli "gammal" :)  Snart är man säkert där själv så jag ska väl bara hålla tyst..
Vi ska ut och äta middag med massa folk ikväll, sen ska jag följa med hem till henne där hon ska fira mer med sina kompisar och såå. Det kommer bli roligt, sjunga singstar och spela guitar hero ;)

UPDATE:

Syskonskaran

Födelsedagsbarnet och jag..

Sis 2 och 4

Lamphuvud!

Publicerad 2009-03-19 21:37:59 i Bilder,

Skolan var seg idag! Tråkigt..
Sandra var med mig hem efter skolan en stund så vi kunde göra sällskap ner till stationen, jag och Malin skulle ju in till stan..


De två söta linslusarna!

Shopaholic!

Publicerad 2009-03-19 19:27:38 i Shopping,

Japp, nu har man varit i farten igen. Hehe det där med shopping är väldigt spännande tycker jag!
Ni ska få se vad jag shoppat för roliga saker.


Klänning 99,50 kr (ord.pris 199kr) på GinaTricot

Örhängen 39,50 kr Indiska

Sjal 79,50 kr Indiska

Tygskor 199 kr Stadium

Plus att jag köpte present till storasyster som fyller 24 år imorgon!
Jag är supernöjd!

Bilder..

Publicerad 2009-03-18 20:26:33 i Allmänt,

Alltså, nu har jag uppdaterar klassbloggen med Arvidsjaurs bilder. Är helt slut så hit kommer dom inte idag.. Inte just nu.
Men vill ni kika så klicka här!

Ledig kväll!

Publicerad 2009-03-18 18:48:27 i Allmänt,

Ikväll är jag LEDIG! Inget plugg ingenting, idag tar jag en paus. Ska försöka komma i säng tidigt också så man får sova ut någon gång. Jag kör ju slut på mig själv snart känns de som..
Så ikväll kommer iaf en del av bilderna från Arvidsjaur komma upp här på bloggen, får se hur mycket jag hinner med och hur mycket blogg.se vill samarbeta med mig :)

Idag har jag bara varit i skolan, som vanligt, hade prov och det gick okej. Efter skolan åkte jag till Huddinge och träffade Denice. Vi gick och fikade och snackade massor, det var trevligt!

Nu ska jag börja lägga upp bilder på klassbloggen, sen blir det min blogg!

Hektiskt!

Publicerad 2009-03-16 22:48:37 i Allmänt,

Tillbaka till det verkliga livet och skolan. Idag kom man till skolan och möttes av oförberett prov i körkortsteori, sen var det prov i Info. & Layout.. Efter skolan varvade jag ner en stund för att sedan träna mina barn, dom är såå duktiga!
Skulle handla lugg godis på väg hem, men hade glömt kortet hemma. Men när jag kom hem fixade jag popcorn istället :)
Har suttit och pluggat ikväll och är helt död, imorgon blir det också bara en massa plugg, har prov och redovisning på onsdag.. Jobbigt..



Och jag är så generös att jag lägger upp denna otroligt vackra bild på mig från igår, skulle plugga men somnade helt på tvären i sängen och med alla kläderna på. Jag är så söt när jag sover! :)


Bilderna från Arvidsjaur kommer, men när jag har lite mer tid att fixa det!

Hemma igen!

Publicerad 2009-03-14 13:09:52 i Allmänt,

Nu är jag hemma från Arvidsjaur, det har varit en rolig men ganska jobbig vecka så jag är helt slutkörd. Laddar upp bilder och skriver om allt senare, är alldeles för trött för det nu!

Arvidsjaur!

Publicerad 2009-03-08 16:59:05 i Allmänt,

Idag ska jag åka till Arvidsjaur, så jag blir borta en hel vecka kommer hem nästa lördag tidigt som bara den på morgonkulan..
Så det här blir min sista uppdatering på hela veckan..

Jag och Sandra, de två sexxiga brandkvinnorna kommer ta över Arvidjaur.. haha. Vi kommer ha de sjukt roligt och jag ska ha kameran med mig.. Blir säkert mest tåg bilder då det tar nästan 15 timmar upp och 15 timmar hem.. Jobbigt. Som tur är åker vi över natten och får liggvagn!

Ha det  så bra i veckan! Jag ska frysa i kylan och bada isvak!

Arvidsjaur 8/3-09 - 14/3-09

Lördag..

Publicerad 2009-03-08 16:53:51 i Bilder,

Under lördagen tränade jag mna barn, tog en promenad med Malin och var på middag med familjen hos våra kompisar! Allt kommer i bilder!


Vi var och hälsade på Malins fina katt Maja! Så söt katt!

Jag och Malin! <3

Malin skor in the snow :)

Kvällen..


Vi hade den öppna spisen tänd då dom hade ganska kallt i sitt hus!

Elias, han och jag har känt varandra sen BB typ :)

Lillasyster..

Jag, trötter...

Det var trevligt, god mat och trötta människor. Tog bussen hem med syster och satt vid datorn sen somnade jag gott!

Fredag..

Publicerad 2009-03-08 16:42:33 i Bilder,

Japp, har ju inte uppdaterat på länge.. I fredags var jag i skolan som vanligt..
Det var en ganska rolig svenska lektion...



Jag tror bestämt att Sandra har blivit mitt fotograferingsoffer eller så, har bilder på henne på hela min dator!

Fråga mig inte vad Jocke och Jalle gör.. hahaha..


På kvällen kom Lina hit, sen mötte vi Malin och sen hamnade vi hemma hos min konfirmationsledare.
Det var trevligt... Satt och snackade och så hela kvällen, kom hem typ 3 på natten..

Sötaste Lina!

Min outfit, huvudet fick inte plats på bilden, höhö.. :)

Gympahallen..

Publicerad 2009-03-05 22:07:36 i Allmänt,

Var och hälsade på i gympahallen idag, mitt gamla lag. Det var väl trevligt, den tränaren jag står närmst var ju självklart inte där. Men det var kul att säga hej till alla, även fast man inte känner sig allt för välkommen. Av vissa gör man men vissa bryr sig inte alls, saknar verkligen gymnastiken men tyvärr inte just det laget.. Tråkigt men så är det.

Jag och Sandra hade en sjukt kul dag i skolan idag, och på vägen hem. Följde med henne ner till tåget. Åh herregud båda två höll på att kissa på oss.. Och vi har förberett charader till tågresan på söndag! Vi kommer ha sjukt roligt!
Vi ska ju till ARVIDSJAUR med Räddningstjänsten, åker på söndag kväll kommer hem nästa lördag morgon... Usch så kallt det ska bli.. Men roligt roligt :)

Älskade vännen!

Publicerad 2009-03-04 19:09:33 i Allmänt,

Idag så var det skola som vanligt.. Det gick väl fint, fick tillbaka mitt Etik - prov fick G+. Jag är nöjd trodde lixom jag skulle få IG så jag blev nöjd!
Skolan var ganska seg som vanligt, efter skolan gick jag hem och letade massa fakta om äggdonation och reproduktiv kloning som Sandra sagt att jag skulle göra så då gjorde jag det. Duktig som jag är. Vi ska göra vårt arbete bäst!

Sedan efter det åkte jag in till staden för att ÄNTLIGEN träffa min älskade vän Nicole. Har inte träffat henne sen i oktober, helt sjukt och vi typ bodde ihop i 8 veckor i somras. Helt crazy! Men men, vi snackade massor och hade det trevligt. Jag blev till och med tårögd när jag träffade henne, herregud så känslig jag är.. Men men, skönt att träffa henne. Nu ska vi i alla fall ses fler gånger än 1 gång i halvåret!

Snart ska jag gå från datorn om jag lyckas.. Sandra om du läser det här ring och skäll på mig då! Jag har ju matteprov imorgon, borde läsa lite mer i boken. Kanske lösa något tal här och där...

Brandkvinnorna

Publicerad 2009-03-03 19:59:15 i Bilder,

Idag var första dagen i skolan efter lovet.
 Det var väl ja, som vanligt. En vanlig tisdag med Brandstationen sist på schemat. Men herregud så kul man kan ha. Jag och Sandra som är speed-ätare när det gäller att äta lunch så kom vi dit lite tidigare än alla andra och hann fota lite grann!

Se våran färd mot brandstationen och våra (eller mest Sandras) snygga poser!

Inte titta, inte titta, inte titta....

ATTACK MOT KAMERAN!

Anlänt till station, Sandra är för tillfället på WC.

Poseringen kan börja

Här går det riktigt hett till, sandra dras som en magnet mot metallskåpen..

Come and get med baby..

Haha, we are going crazy

Sexy lady we like your flow

The two sexy, two and only, hottest firewomen in the world!! (Och kanske dom galnaste..)
L I N N É A   O C H   S A N D R A

B L O N D I N E N   O C H   B R U N E T T E N

Monday

Publicerad 2009-03-02 19:57:45 i Allmänt,

Idag är det måndag, men jag hade studiedag så min första skoldag efter sportlovet är imorgon :)
Idag har jag umgåtts med Michelle och Sandra, det var mycket trevligt. Fast vi var onyttiga.. Skulle plugga sen men var alldeles för slut i huvudet så det gick lixom inte.

Barnen på gympan var jätteduktiga idag, det lärde sig första delen på friståendet idag. Det gick finemang tycker jag. Så de blir nog allt en tävling för dom sen i April!

Igår såg jag på Vasaloppet och färgade Tinas hår, det blev fina slingor hoppas hon blev nöjd men det tror jag allt. Hon vill nog inte att jag lägger upp en bild när hon sitter med den där bebismössan av plast med hål i så jag hoppar över det :-)
Var ute och gick med Tina och hennes hund sen mötte jag upp Malin och gick med henne. Mysigt.

Stockholm and BB!!

Publicerad 2009-03-01 00:28:40 i Allmänt,

Ikväll var det Melodifestivalen, den såg jag med min älskade Stockholm (Tina). Det var trevligt. Ett mycket bra sällskap tycker jag. När vi sett alla bidrag förflyttade vi oss till mitt rum. Eftersom middagen blev sen fick jag äta den framför tvn i vardagsrummet. Vi är alltid lika knasiga och har alltid lika roligt. Mysigt. Vi poppade popcorn och tittade på Legally Blonde. Hihi den är såå bra!

Jag tyckte att Agnes och Sarah Dawn Finer var bäst i Melodifestivalen ikväll!


Tack för en trevlig kväll, hoppas de inte var allt för tråkigt att titta på Legally Blonde..
Btw, imorgon är det ditt hår som ska färgas och donas med det ska bli spännande!

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela