Nytt i hemmet!

Publicerad 2011-03-27 23:14:01 i Allmänt,

Äntligen har jag en ny kyl och frys, eller ja dom sitter ju ihop :) Men jag har en riktigt frys nu istället för bara ett frysfack vilket gjorde en enorm skillnad. Nu är det bara en liten lucka ovanför som ska fixas sen är köket mycket bättre. Skulle ju fortfarande vilja göra om hela köket men känns onödigt när jag har planer på att återvända till Storstaden om jag lyckas kunna fortsätta min utbildning där.

Har även blivit av med min gamla kyl och den stora frysen jag hade, tur man har föräldrar som är händiga!
Nu ska jag sova, trots att det va helt dött på VFUn i princip är jag riktigt trött. God natt!

Vårkänsla!

Publicerad 2011-03-23 12:23:17 i Allmänt,

Det är plugrader ute varje dag nu och solen skiner och värmer dessutom, det betyder verkligen att det är vår nu eller början på våren i alla fall. Det gör mig glad för då är det snart sommar och jag längtar dit riktigt mycket. Jag är riktigt trött på plugget nu och ändå har vi praktik just nu, visserligen är det den roligaste kurs vi haft på hela året men jag gillar inte seminarieuppgifterna och att vi ska skriva en hemtenta på allt detta...

Idag är jag ledig från både VFU:n och skolan har seminarie först imorgon så jag har hunnit ringa en del viktiga samtal och det roligaste jag ringde var till Körskolan !! Nästa fredag ska jag köra min första lektion på körskolan för att se hur många lektioner jag egentligen behöver ta innan uppkörning osv.. Körkortet ska vara mitt innan sommaren har jag bestämt mig för!


En vår bild på mig från förra året i början på april, har ingen ny bild på mig nu!

Fullt ös medvetslös

Publicerad 2011-03-10 16:47:46 i Allmänt,

Just nu känns det så, hur mycket som helst att göra egentligen. Praktiken gör en helt slut i både kropp och själ, speciellt för mig som aldrig jobbat ute i vården. Men jag tycker det är roligt och suger åt mig all kunskap jag kan! Sedan är det jobb utanför praktiken som ska göras också inför seminarier och den slutgiltiga hemtentan som ska vara klar vid kursens slut. Hade seminarium idag, jag hade förberett mig noll i stort sett men det hela gick väldigt smärtfritt och jag visste ju på ett ungefär vad jag skulle säga så allting gick bara bra :) Sedan är jag ju bara  hemma i lägenheten under de dagar jag har praktik eller seminarium, på helgerna är jag hemma hos min älskling och träffar familjen och vännerna. Så de blir ju en hel del flängande fram och tillbaka... Längtar till sommaren så jag kan få pusta ut någon gång!

Nu ska jag pröva lite kläder jag beställt från H&M :D
Kraam

Filmkväll.

Publicerad 2011-03-01 20:17:21 i Allmänt,

Idag har varit en riktigt slapp dag, jag tog sovmorgon eftersom jag hade varken skola eller VFU idag. Åt en riktigt ordentlig frukost för att lite senare ge mig av till gymmet i hopp om att kunna träna bort min enorma träningsvärk. Resten av dagen har jag bara slappat, ätit middag och sett på film - "The break up" med Jennifer Aniston och Vince Vaughn. En helt okej film dock ganska gammal :)

Imorgon är det första dagen på VFUn, det ska bli spännande!

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela