Det är över nu

Publicerad 2010-04-28 23:08:09 i Musik,


Det är verkligen över nu, du skulle bara veta hur skönt det är!
Bästa känslan på länge - livet går vidare och förhoppningsvis i en bättre riktning nu.

Slö - Sol - Hungrig

Publicerad 2010-04-26 13:53:33 i Allmänt,

Är helt jäkla slut, ligger hemma hos <3 och försöker plugga det går halvdant. Han och kompisen har för närvarande studio i rummet och sitter och spelar in. Gansa nice att ligga och lyssna på en gitarr men ändå jobbigt, trögt att vara trött och hungrig. Väntar på att dom ska ta en paus så jag kan få lite maaat !! Vill gå ut i vårsolen och promenera, behöver lite solenergi tror jag!

Dålig update sm vanligt då, jag har ett hektiskt liv med långa dagar som inte tillåter allt för mycket datorsittande tyvärr. Så updates kommer när dom kommer :)

Hoppas ni mår bra och njut av solen och värmen nu när den är här! Puss

Blondie - Again

Publicerad 2010-04-22 20:00:23 i Allmänt,

Äntligen kan jag kalla mig blond igen !! Var ju som sagt hos min älskade Ronja och fixade mitt hår, jag är inte superljus som jag var förut och ska inte bli så ljus heller. Dock en nyans ljusare ska jag bli innan studenten men äntligen har jag blivit av med det röda och jordgubbsblonda och allt vad det varit.. Bild kommer väl inom kort.. :)

Pirat

Publicerad 2010-04-22 12:11:53 i Allmänt,

Igår var det ju min studentskiva, det var hur kul som helst !! Temat var pirat och jag var snygg, har inga bilder från gårdagen då jag inte hade någon kamera men några andra hade kamera och tror jag fastnade på något kort. har dock bilder på från när jag testade min outfit hur jag såg ut, kan väl dela med mig en av dom.. Dock är det ju inte hela outfiten..

I alla fall trerätters middag igår det var gott :) Fördrinkar fick vi när vi kom också! Vi blev utsedda till klassen personlighet och jag blev klassens PINK LADY !! Inte så konstigt med tanke på att jag har varit väldigt rosa av mig och är det fortfarande men ja som motiveringen sa så har jag det mer inom mig nowdays ;)

Ha en bra dag, idag ska jag fixa håret! ÄNTLIGEN :D

Ungefär så här såg jag ut :) Dock med massa halsband och armband och  örhängen!!

Min studentskiva

Publicerad 2010-04-20 22:44:21 i Allmänt,

Imorgon är det äntligen dags för min studentskiva!! Känns bra som bara den, Pirat tema har vi och det verkar som att de flesta som ska komma kommer att klä ut sig vilket är jäkligt nice ;) Min outfit är fixat och klaar och det är dunderbraa!!
Taggad som bara den ;-)

Woho

Publicerad 2010-04-18 21:52:50 i Allmänt,

Uppdateringen är verkligen kass !! Anledningen till detta är att hela gårdagen så jobbade jag, hela 14 timmar jobbade jag. Det är inte lite och vae totalsliten efter det, så jag gick hem till ♥ för att duscha och känna mig ltie fräschare sedan åkte vi till Bästis för att vara med hennes vänner och spela tv-spel och sjunga singstar. Det var riktigt trevligt! Vi fick skjuts hem till mig sen och jag slocknade typ direkt.

Jobbat eftermiddag idag också, det gick bra. Skönt att jobba 6 timmar istället för 14 timmar!
Nu sitter jag och fixar och trixar med lite skolarbete och har precis ätit glass - tjockisvarning på mig. Mohahaha. Fixfix. Vill träna men kan inte för knät, knakade som ett cp när jag klev ur sängen för någon dag sedan vilket var riktigt oskönt. Vill ha min operationstid NU!

Hoppas ni har det fiint! :)

Rush Hour 1-2-3

Publicerad 2010-04-14 23:31:56 i Film,

Vi ligger och ser på film, som igår. Dick hann vi bara sen en film igår, 1an. Nu har vi kollat på 2an och ska väl sätta igång 3an också. Får se om man orkar se på hela. Är sjukt trött och är så opepp på det mesta just nu. Hualigen. Långledigt/Semester skulle inte sitta fel nu!!

Hoppas ni har de bra! ♥

Away

Publicerad 2010-04-14 17:42:53 i Allmänt,

Inte hemma :) Typ som vanligt nowdays, är hemma typ varannan dag eller såå. Trevligt trevligt!
Hoppas ni har det bra, jag njuter av solen och värmen som äntligen kommit. Det är helt underbart!

Vi hörs, ska förska plugga lite grann :)

School

Publicerad 2010-04-14 09:34:39 i Allmänt,

Skolan tidigt för att plugga, jobbigt när man inte har lektion förrän 12.10. Men man måste ju. Vill bara att studenten ska komma nuu!! Ska hem och fixa lite grejer, sen plugga lite till gå i skolan sen hem till ♥ :)
Mysigt mysigt!

Det är sol ute idag och jag är glad, det är underbart!

Underbara barn! ♥

Publicerad 2010-04-12 22:01:40 i Allmänt,

Idag så var det träning med barnen, det gick bra vi hade lovat dem att vi skulle leka hela träningen och sagt och gjort. Bara massa lek och vighet :) Roligt roligt! Nu fick de verkligen springa av sig ordentligt. Fast jag tror dom hade "retas med Linnéa-dagen" eller något. Herregud vilka kommentarer man fått höra, haha!

Som t ex vi sitter och tänjer får jag en kommentar - "De ser ut som att du föder barn när du sitter sådär"
Och sen till en ny tänjningsövning - "Gud vilken stor rumpa du har Linnéa"

Sen står dom och pillar på mina händer och ser att jag har väldigt långa naglar och då får jag höra - "Man får långa naglar av att dricka öl, dricker du öl?", "Nää, jag dricker inte öl" svarar jag.
"Om man dricker öl så blir man tjock, och jag vet att du dricker öl" (Jaha, är jag tjock på något sätt eller? :P)
Fick flera gånger höra "Du dricker öl för man blir tjock av det" Oerhört generöst sagt!

Sen började de spekulera om att jag ska få barn, de luktar på min mage och säger "Det luktar bebis, du ska få barn" och nej jag ska inte få barn, har inga barn i magen "Joo du har barn i magen, du ska få barn - Linnéa ska få barn!" Ah jo, sen kanske men inte just nu.

Sen så står en gymnast och börjar klämma på mina tuttar, "Du har såna där för du dricker öl, vi har inte börjat dricka öl än därför har vi inga såna" och så tog hon lite på sina egna "bröst" som hon då inga har.

Herre min ge, man börjar ju undra ibland! Men lika underbara är dom för det tycker jag :) Men de behöver kanske inte gå och ta på mig - roliga kommentarer eller speciella kommentarer dör man ju inte av. De är trots allt bara barn! Underbara barn ♥

Studentskiva

Publicerad 2010-04-12 12:30:06 i Allmänt,

Såå studentskivan igår var nice, var ju dock lite smått sliten från kvällen innan men det var kul. Musiken var typ sämst men sällskapet var bra så det var nice! Träffade lite folk man inte sett på länge också så det var roligt :)
Nu ska jag bege mig till brandstationen för en lektion, måste få i mig något att äta också. Hittade en kall cheeseburgare från McDonken i min väska.. Mysigt värre :P

Det är sol idag och det är nice, jag är glad och vill ha mera vår och sommar nu!
Ut och njut!

Studentskiva

Publicerad 2010-04-11 18:24:24 i Allmänt,

Ikväll är det bästis studentskiva - ska bli nice! Festa på O'learys med massa bra folk kommer bli kanoners. Tema: Glitter/Glamour/Casino !!

Tävlingsdagen

Publicerad 2010-04-10 17:28:54 i Allmänt,

Ja som sagt vi tävlade idag och jag har ju ingen hel kamera så inga bilder blir det här! Barnen var duktiga, det var deras första tävling och de skötte sig helt okej bra! Det gick som förväntat men det är bra att få känna på hur det är att tävla. Blir ju en till tror jag! Inte fått något mail från den men vi får la se...

Och jaa, tävling innebär ju sedan huvudvärk. Så här sitter jag med ett huvud som gör ont. Pumpar musik ändå. Woho! Skönt med lov - önskar det kunde fortsätta en vecka till har ju inte alls hunnit göra det jag egentligen skulle göra. SUCK!

Krogen ikväll - NICE!

Hispig

Publicerad 2010-04-09 19:29:07 i Allmänt,

Ååh jag alldeles sådär, får ingenting gjort men vet att jag måste göra massor. Det enda jag kan fokusera på är morgondagens tävling med mina kids! Ska bli så roligt och jag hoppas verkligen att det går bra för alla som ska vara med. Sitter och skriver rent listan på ordningen till alla varven måste ha en lista där vi bockar av att alla har kommit också. Herre min ge. Undrar hur hispig jag kommer vara inför nästa tävling som är i Maj, den är ju på bortaplan då ju!

Sitter och dunkar Cascada i högtalarna högt som bara den och sjunger som en tok - passar på medans jag är ensam hemma sen kommer klagomålen. Well well, nu ska jag fortsätta med mitt!

Jag på TTC för två år sedan, tidigt som bara den var jag där och allt jag skulle göra var att sitta vid musiken för jag var (är) knäskadad. Förra året och i år är jag där som ledare!

Pyromania

Publicerad 2010-04-09 15:49:31 i Musik,


Cascada - Pyromania

En sjukt bra låt enligt mig - Woho!
Källa: www.youtube.com

Awake

Publicerad 2010-04-09 03:26:18 i Allmänt,

Lilla damen här är vaken, ringde ner hennes mor då hon inte somnade på sisådär 35 minuter och hon ville börja hålla mig i handen och så. Det är inte mitt jobb även fast jag skulle kunna somna in henne men nej, föräldraransvar! Såå damen somnade inte trots att mor satt och sjöng och höll handen så det slutade med att damen fick sovsällskap :) Så ja, så det kan gå helt enkelt!

Här igen

Publicerad 2010-04-08 21:46:14 i Allmänt,

Såå, det har inte varit så mycket update här senaste dagarna. Det finns vissa anledningar :) Har hittat en fin människa att umgås med istället det är alltid trevligt, ha bott hemma kanske några dagar sedan förra veckan, höhö!! Meen nu ska jag vara hemma några dagar, sen drar ju skolan igång igen så här efter påsklovet då kommer jag ha fullt upp med den.

Nu sitter jag dock på jobbet igen :) Nattpass! Finns inte så mycket att säga, det är lugnt och förhoppningsvis fortsätter det så. Har laddat med en fet godispåse, en banan och en macka. Ska koka mig lite te senare inatt!

Hoppas ni har det gött !! Puss

Nedräkning ?

Publicerad 2010-04-06 04:55:18 i Allmänt,

Bara 2 timmar kvar nu.. Sista timmen brukar gå fort då man ska göra alla rutinsaker.. Undrar när lilla damen vaknar..

Sova ?

Publicerad 2010-04-06 03:48:10 i Allmänt,

Alltså segare natt får man väl leta efter? Så här segt har det aldrig varit att jobba förut, riktigt pain in the ass alltså. Fy bubblan. Nu vill jag verkligen bara komma hem till min säng och sooova, krama kudden och må bra. Trött på att sitta här, ska nig starta en film när jag fixat lite grejer här på jobbet först. Koka lite te och ta några godisar ut personalens påskägg :)

Film får ju i alla fall tiden att gåååå framåt. Ska ringa och väcka B när jag slutar också, då ska han upp till plugget. Kul kul :) Ska träffa han när han har slutat sen och jag sovit!

Hoppas ni folk sover gott i era skööna sängar och drömmer något fint :) Puss

Jobb

Publicerad 2010-04-05 23:22:58 i Allmänt,

Sitter på jobbet, jobbar natt! Allting går bra än så länge är det väldigt lugnt, skönt när man äntligen sitter ner i lugn och ro och tar tag i saker och ting. Äntligen mailat ut till min gympagrupp som jag skulle gjort för någon dag sedan men jag har lixom haft annat för mig, har även sovit borta varannan natt sedan i onsdags nu :) Men det är trevligt det med!

Tiden går i snigelfart, helt stört. Ska ta fram engelska boken om en stund tror jag och skriva lite i projektloggboken :) Snart är skolan slut och jag är glad!

Ha de bra allesammans!

Shopping galen har varit på vift igen =D

Publicerad 2010-04-03 18:40:41 i Shopping,

Shopping galen som jag är och shopping sugen som jag var blev det hemhandlat en del.
Kläder är ju så roligt att handla! Speciellt med ett bar sällskap och vårkänslor utomhus.


Det som blev inhandlat var alltså;
Skinnjacka - H&M, Jeanskjol - H&M, Blommig kjol - H&M, Sjal - H&M, vit kofta - Gina Tricot (Rea-plagg)


Jag är riktigt nööjd! Och ännu mer vill jag ha :)

Bad update!

Publicerad 2010-04-03 16:57:26 i Allmänt,

Dålig uppdatering nu känner jag - det blir så ibland helt enkelt. Men det kommer det kommer, saker är inte som de brukar just för tillfället :) Positivt sätt!

Benfluff ♥

Publicerad 2010-04-01 23:59:17 i Bilder,

Bara för att jag är jag och inte som du!

Jag älskar verkligen benfluff och ibland så tycker jag att jag är väldigt snygg!
Typ som nu - det är bra :)

Det hände en grej

Publicerad 2010-04-01 22:14:15 i Allmänt,

Ah det kan man verkligen påstå att det gjorde! Okej jag är inte världens bloggare och är van vid att få en kommentar lite här och var av mina närmsta och såna som jag vet om läser min blogg, dock är detta sällsynt. Idag eller nyss loggade jag in och hade fått, haha låter skitlite för många av er säkert men mycket för mig, jag hade fått 8 kommentarer under ett inlägg !?! =D Jag blev glad skulle ju kunna önska att det fortsatte såå va!

Så snacka om att det hände en grej ;)

Utelåst

Publicerad 2010-04-01 15:34:58 i Allmänt,

Sov inte hemma inatt och hade glömt nycklarna hemma, kul kul !! Eh Not. Blev ju att åka direkt till skolan och jobba med projektet och äta lunch för att sedan åka tillbaka dit jag sov. Nu är jag dock hemma igen, lillsyrran kom hem så då var det lika bra att åka hem. Känner mig lite trött, men men. Smällar man får ta :-)
Nästa gång ska jag se till att ha nycklarna med mig när jag åker hemifrån, vilket jag alltid brukar. Förstår inte varför jag inte hade med mig dom igår !?!

Hoppas ni har en bra dag - April April din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill !! =D

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela