VFU

Publicerad 2013-01-28 16:02:08 i Allmänt,

Ja VFUn har nu dragit igång jag börjar med min psykiatri placering och första dagen har varit lite lätt kaotisk om jag får säga det själv. Mycket nytt och nya intryck, men det här blir nog bra! Det ska bli spännande och lärorikt :)

Ångest!

Publicerad 2013-01-17 21:28:00 i Allmänt,

Tenta-ångesten från helvetet är här... Har aldrig varit i tid med mina anteckningar inför tentor men inför den här har jag verkligen varit det, pluggat genom hela kursen osv.. Men det är sååå MYCKET att det går inte att ta in. Jag förstår inte hur skolan tänker med en sån här kurs... Jag får panik! På riktigt! Jag vet inte vart jag ska ta vägen.... Håller tummen imorgon och hoppas på att mina kunskaper ska ploppa fram lagom bra till tentan.
 
Det är ju så märkligt, jag har aldrig varit så förberedd och har aldrig känt att jag kunnat så lite. Den ekvationen går inte ihop för mig... Eller är det så att jag kan mer än var jag tror? Ja det svaret får jag imorgon. Halv 3 på eftermiddagen när tentan startar.

God morgon

Publicerad 2013-01-16 08:42:26 i Allmänt,

Jag har vänt på dygnet, inte bra alls! Somnar sent och det tar lång tid att ta sig upp ur sängen, men nu är jag uppe och äter frukost sen är det bara att åka iväg till biblioteket och köra study-mode!! Jag ska klara den där tentan!!

Ha en bra dag :)

Den sista!

Publicerad 2013-01-15 18:53:05 i Allmänt,

På fredag smäller det, då är det den SISTA salstentan på hela utbildningen (ja om jag inte lyckas dra på mig en omtenta såklart..) men det kommer vara såå skönt att gå ut från tentasalen just på fredag och det där med tentaskrivning är ingenting jag direkt kommer sakna särskilt mycket! Ja så jag sitter här med ett ton papper om pediatrik, geriatrik och psykatri som jag försöker nöta in.. Om det går bra? Njae, kanske inte som jag hade hoppats på men jag kämpar!!
 
Har spring i benen så ett träningspass på gymmet kanske skulle sitta fint just nu?!

Årsdag

Publicerad 2013-01-11 19:06:44 i Allmänt,

Idag är det vår dag, 2 år tillsammans och fler kommer det bli! Jag älskar dig <3

Det närmar sig!

Publicerad 2013-01-09 18:36:23 i Allmänt,

 
Examinationsdagen närmar sig med stormsteg, om mindre än 5 månader tar jag Examen från Sjuksköterskeprogrammet. Nervositeten och prestationsångesten är ett faktum, undrar hur allt kommer gå men förhoppningsvis bra! Huvudet känns lika tomt som ett eko men så verkar det vara för ganska många har jag hört. Jag vet ju att jag kan en hel del! Nästa vecka är det sista salstentan på utbildningen, hur skönt kommer inte det att kännas ?!?! Puh, väääldigt skönt måste jag säga :)
 
Våren kommer bjuda på 16 veckors VFU, vilket jag ser fram emot något enormt. Det kommer bli KUL men tufft och otroligt lärorikt. Kommer att vara inom psykiatrin, vårdavdelning, äldrevård och primärvård! Ja den här våren kommer gå fort...
 
Jag är för närvarande inne i någon sorts förberedande tentabubbla...
Hoppas DU mår bra!
 

Fredagsmys

Publicerad 2013-01-04 20:36:05 i Allmänt,

Ja det är inte ofta men idag är det fredagsmys, ost och kex med ett glas rödvin framför gladiatorerna :) bäst att passa på när man jobbar hela helgen!

Jag vill känna att jag levt mitt liv

Publicerad 2013-01-04 00:02:50 i

 
Det blev banankaka som serverades i soffan framför tvn, den var väldigt god! Men älsklingen tyckte inte den var lika god som min, men det tycker jag.. Han ville nog göra något han visste jag tyckte om :) Mums! Har kollat på "Så som i himmelen" en underbar film och det är helt omöjligt att inte fälla några tårar titt som tätt..
Nu är det dags att krama kudden och lyssna på motorljud... Här spelas det Forza, live dessutom så sitter och pratar med en kompis på andra sidan Sverige också...
Jag och mitt hjärta på nyårsafton <3

Surprise

Publicerad 2013-01-03 21:29:44 i Allmänt,

Älsklingen står i köket och bakar, jag och hans mamma är bannade från köket och han har hotat med om vi kommer ut i köket får vi smeten över oss.. Jaha, ja jag sitter gärna kvar i soffan och väntar på det överraskande fikat! Härligt att det är mannen som står i köket ;-)

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela