5 dagar blev 6

Publicerad 2012-06-25 17:35:15 i Allmänt,

Det var schemalagt att jag bara skulle jobba 5 dagar den här veckan, alltså mån-fre.. Nu blev det istället mån-lör vilket känns bra för då blir det första dagen som inte är inskolningsdag! Det går bra på jobbet och dagarna går fort, känns som att jag hamnat helt rätt :)

Dock höll jag på att svimma på jobbet idag vilket kändes mindre kul, undrar vad det kan bero på.. Rätt oskönt, så jag tycker vi hoppar det i fortsättningen!

Det har varit fruktansvärt regnigt idag... Bjuder därför på en lite mer somrig bild från förra sommaren som spenderades på Öland! Ha de gott :)

Midsommardagen...

Publicerad 2012-06-23 16:09:15 i Allmänt,

Idag inte alls lika fint väder som vi hade igår vilket är lite trist, hade varit skönt om man kunde varit ute och solat när jag för en gångs skull är ledig.. Men men, vad gör de om 100 år ?!?!

Det regnar i alla fall inte så här mycket....

Min Midsommarafton!

Publicerad 2012-06-23 16:05:30 i

Jag och pojkvännen hade bestämt oss för att fira Midsommar tillsammans, det blev så enkelt som trerätters middag tillsammans ute i solskenet och sedan hemmakväll. Alldeles lagom och supermysigt!
 
På Menyn stod det till förrätt; Feta parmarullar - parmaskinka med fetaostkräm, mango chutney och ruccola i. Väldigt gott, dock lite mäktigt att äta två rullar var.
Till huvudrätt; Färskpotatis i ugn, grillad plankstek och en supergod sallad. Vi hade glömt sås men gjorde absolut ingenting, såå gott ändå!
Till efterrätt; Egengjord glass med digestivetäcke och Öländska jordgubbar.
 
Glad Midsommar!

En lite update

Publicerad 2012-06-14 22:59:26 i Allmänt,

Dålig på att uppdatera här, men det blir så har nu jobbat 7 dagar på raken och har inte haft tid med annat än jobba, träning och träffa pojkvännen och familjen. Blir ganska hektiskt och man blir trött när man jobbar. Börjar dock komma in i det väldigt bra nu så det är skönt !!

Sitter uppe och packar kläder och laddar inför helgen, blir ju SUMMERBURST imorgon med bästa tjejorna. Tror det kommer bli en minnesvärd helg. Blir trött på mig själv och min garderob bara... Allt är svart och vitt eller jättetråkigt och allt är osammanhängade.. Tralala, i-lansproblem! Skit samma kommer få sjukt kul ändå :)

Hoppas det är bra med er!

Pigg.

Publicerad 2012-06-05 05:50:58 i Allmänt,

Jag är förvånansevärt pigg så här på morgonkvisten, klockan ringde kl 5 och gick hemifrån en halvtimme senare.. Nervös är jag inte... Än.. Det här ska nog gå bra! Solen skiner ju också, det känns bra!

Nervositet

Publicerad 2012-06-04 21:58:46 i Allmänt,

En smått nervös tjej som ska försöka somna nu, imorgon är första dagen på sommarjobbet och ser verkligen fram emot det. Ska bli spännande och lärorikt och håller tummarna, eller tummen för att allt ska gå bra! God natt :)

Sista dagen!

Publicerad 2012-06-04 15:36:26 i Allmänt,

Idag var sista skoldagen i skolan för den här terminen och det känns såå skönt, återvänder till Nyköping på torsdag för klassfest och avslutning det ska bli superkul! Tentan är lagd på posten och nu är det bara hålla tummarna. Sommarlov från skolan men imorgon börjar sommarjobbet så det är bara att ligga i på en gång! Men det ska bli spännande och lärorikt, sedan är det ju bara ETT år kvar tills jag tar examen. Så häftigt!

Färdig, men nu då?

Publicerad 2012-06-02 14:55:57 i Allmänt,

Och där var jag färdig med hemtentan, den sista för den här terminen. Så härmed tar jag sommarlov från skolan och ser fram emot den kommande veckan då sommarjobbet börjar. Ändå infann sig en tomhetskänsla nu när jag blev klar, men samtidigt en lättnad att kunna pusta ut! Mamma ska hjälpa mig att kontroll läsa tentan innan jag beslutar mig själv för att skicka in den.. Men är nöjd, så här smärtfritt har det nog aldrig gått att skriva en tenta.. Får bara hoppas det räcker för ett G !!

Regnigt är det ute så helst av allt vill man krypa under täcket och vänta där till solen kommer fram, åh juste solen sägs ju vara frånvarande fram tills på onsdag ? om jag minns rätt... Trist! Kollade vädret igen, då ska solen komma tillsammans med regnet på måndag! Vi får alltså se när det blir regn och när det blir sol!

Ska nog krypa ner och kolla på Let's Dance finalen som jag missade igår, hjälpte ju bästis och hennes pojkvän att montera möbler nu när de precis flyttat ihop och ska bli sambos !! Grattis till dom :) <3

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela