Fixa och dona

Publicerad 2012-12-30 16:31:00 i Allmänt,

 
Har varit iväg både igår och idag för att införskaffa det som behövs till Nyårsafton, jag och S ska stå för fördrink och huvudrätten medan bästis och hennes sambo står för förrätt och efterrätt. Tror det kommer bli en bra dag/kväll/natt imorgon, först middag med de bästa sedan kommer lite folk för att fira med oss :)
Imorgon blir det att förbereda all mat så gott det går, pilla med lösfransarna och fixa sminket..
 
Hoppas även Du får en bra Nyårsafton och en bra start på det nya året!
KRAM
Jag och mitt hjärta förra nyårsafton på 12-slaget ♥

Färdigt (i stort sett)

Publicerad 2012-12-29 18:52:11 i

För ett tag sedan började jag ju renovera om min lilla toalett, ja och jag rev ner tapeter och grundade 2 gånger. Men sedan försvann mitt engagemang och min tid, har varit lite hemma osv. Tur man har en toppen pappa som fixar allt, nu är det helvitt där inne med nya handdukshängare, ny toalettrullehängare och nytt spegelskåp! Vilken skillnad, hur snyggt som helst! Nu är det egentligen bara en klinkersgolv jag saknar och ett par golvlister, men golvet får jag klara mig utan ett tag. Listerna kommer snart på plats :)
 
Bilder kanske kommer senare... :)

Tappat det.

Publicerad 2012-12-19 22:37:37 i Allmänt,

Har helt tappat bloggsuget.. Återkommer en annan gång när jag finner det uppmuntrande att blogga igen. Är en riktig periodare när det kommer till att blogga. Så är det bara! Hejs svejs. God Jul :)

SNÖKAOS

Publicerad 2012-12-05 15:22:01 i Allmänt,

 
Helt onödigt att ens ge sig ut idag, skulle till frissan och fixa håret. Jag kom till tågstationen men efter 40 minuters väntan och SLs utrop att de inte visste när något tåg åt någon riktining skulle gå gav jag upp. Vände och gick hela vägen hem.. Tog bara drygt en timme sisådär!
 
Körde Eskimåstyle idag!

Gårdagen

Publicerad 2012-12-04 10:47:00 i Allmänt,

Igår var en bra dag, jag pluggade lite, ytterst lite. Var även barnvakt åt lilla systersonen som inte är så liten längre, han är numera ett småbarn och inte en bebis. Man kan verkligen konversera med honom vilket är superkul! Var ute en stund på eftermiddagen i snön, kollade julkalendern och sjöng barnsånger :) Mysigt som attan!
 
Tog mig iväg till gymmet efter middagen så jag känner mig stolt över mig själv, dock fick jag fruktansvärt ont i hjärtat (!!) när jag sprang så var tvungen att sakta ner för att det skulle gå över. Kändes ungefär som när patienter beskriver angina (kärlkramp), inte riktigt som en hjärtinfarkt. Mamma tycker jag ska göra ett arbets-EKG för så borde det väl inte bli ? Jag är ju bara 21 år....
Men det gick i alla fall över och kom inte tillbaka! Jag var nöjd med min träningsinsats!
 
Kvällen slutade mindre bra efter att rummet var städat klev jag in i duschen och slutade ungefär så här - gårdagens statusuppdatering på facebook...
 
"Balsam i hela håret och tvål på kroppen och varmvattnet är slut.. Mamma kokade upp vatten och fick stå och hälla vatten på huvudet tills allt balsam var borta! Tur mammor finns men jag röstar helt för att en större vattenberedare ska införskaffas! God natt."

Första Advent

Publicerad 2012-12-02 16:08:41 i Allmänt,

 
Idag är det Första Advent och jag har varit och invigt mina hockeyrör med syster, sambon och systersonen. Han är 2 1/2 år och stod på skridskorna för första gången och var superduktig, kunde ta sig fram som längst ca 2 meter alldeles själv och kunde hålla balansen hur bra som helst! Imponerande! Han tyckte det var superkul och allra roligast var att åka med moster (mig) och då åka snabbt!! Känns i ryggen nu men det var det värt :)
 
Nu pågår bakning av lussekatter med näst äldsta storasystern medan vi lyssnar på julmusik!
En bra dag idag!
 
 

SATC

Publicerad 2012-12-02 00:14:00 i Allmänt,

När man kollar på Sex And The City drömmer man sig verkligen bort till en helt annan värld, i alla fall jag Skönt att drömma sig bort ibland..

Julstjärna

Publicerad 2012-12-01 19:07:05 i Allmänt,

Nu är julstjärnan min uppsatt i rummet! Imorgon är det första advent och tiden bara flyger iväg.

Idag har jag varit i City på Julmarknad i Gamla Stan, brända mandlar och julknäckebröd inhandlades. Strosade sedan runt på stan. Försöker hitta halsduk, mössa och vantar men hittar ingenting passande. Jobbigt att det ska vara så svårt! Men det var sjukt mycket folk och nästan bara jobbigt att kolla på saker så får kolla en annan dag.

Nu ska jag iväg och hämta storasyster så ska vi äta middag tillsammans! MYS!

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela