Virrpanna.

Publicerad 2012-01-30 16:41:19 i Allmänt,

Känner mig som en virrpanna, att sova mindre än 5 timmar på en natt när man ska upp och börja praktiken kl 7.00 känns det inte som att man har alla hästar hemma.. Trött som bara den och skulle inget hellre än att gå och sova nu men måste hålla mig vaken till iaf halv nio - nio. Börjar 7.00 imorgon också så det är bara att hålla sig sysselsatt. Funderar på en tur till gymmet. Får se. Trötter nr 1 !!

Har varit en lugn dag på praktiken, känns skönt att få känna sig lite fri.. Går iväg och tar venprover och sätter pvker alldeles själv nu det känns bra :)

Ha en fortsatt härlig måndag!

Orange.

Publicerad 2012-01-29 19:35:34 i Bilder,


Ett av gårdagens fynd. Jag älskar färgen!
Ge mig lite vår och sommar nu då, tack!

Brunch.

Publicerad 2012-01-29 19:25:10 i Allmänt,

Idag var det Brunch dags med pojkvännens famillj och deras familjevänner. Första gången jag var och åt brunch och jag skulle verkligen kunna göra det igen för det var verkligen T O P P E N! God mat, mysigt ställe, trevligt sällskap och vackert väder. Kunde inte ha blivit bättre :)




Inte nog med att det fanns massor på buffébordet så fick man även välja en "huvudrätt/varmrätt" jag valde amerikanska pannkakor, första gången jag åt såna också. Haha. Men supergott var det! Rullade hem därifrån sedan :) Bra dag!

Gårdagen.

Publicerad 2012-01-29 19:04:27 i Allmänt,

Igår var en dag med mycket händelser, tränade killgruppen i föreningen på morgonen åkte därefter hem och svirade om till vanliga kläder och ett lager smink för att sedan bege mig av in mot stan med Bästis. Vi tänkte bara ta en tur på stan, kika runt lite och mitt huvudmål var väl att handla lite nya träningskläder och använda mig av mitt presentkort jag hade på Twilfit! M som inte hade tänkt köpa någonting utan bara vara världens bästa sällskap kom hem med ungefär lika mycket som jag.. För det blev inte bara träningskläder och underkläder utan det blev några tröjor och en par stövletter också :) Vi konstaterade att det är farligt för oss att gå på stan tillsammans, det blir ofta ett väldigt dyrt besök! Men alltid mycket trevligt och givande qualitytime ♥


Ja nu hamnade bilden på sniskan också, men ja ni ser ju.. Haha. Betydligt mycket mer än bara träningskläder!

På kvällen blev det utgång med extra systern min R, för att sedan möta upp min kära pojkvän och hans vänner. Det var trevligt!


Bonden Bar, innan det var det Ljung... någonting i Brunogallerian. Trevligt!

Första veckan på VFUn

Publicerad 2012-01-27 21:51:16 i Allmänt,

Kändes stort att jag i måndags kunde kalla mig för en T4a, alltså har jag precis sparkat igång termin 4 på sjuksköterskeprogrammet. Tre terminer gjorda och tre terminer kvar. Alltså till hälften utbildad sjuksköterska! Känns på ett sätt lite läskigt, men man växer sig nog in i rollen mer och mer och själv utvecklas man enormt som människa.

Min VFU började med två veckor på Akutmottagningen, spännande och läskigt! Hade nog föredragit att få hamna några veckor på avdelningen innan.. Men jag har blivit nöjdare för varje dag!
Första dagen lärde jag mig att ta EKG, provade att sätta en PVK men tyvärr så misslyckades jag, sedan var det dags att prova på att ta en venprov och höll tummarna för att jag skulle lyckas vilket jag gjorde! Kändes skönt och jag var väldigt nöjd! Såg en massa annat kul..
Sedan dess har dagarna rullat på och på andra försöket lyckades jag med att sätta en PVK, perfekt! Tagit EKGn, varit med vid gipsning, tagit en hel del venprover, injektioner osv... SPÄNNANDE!

Varje dag lär man sig något nytt, jobbigast är ju att det ofta blir att man kommer på frågor när man gått hem. Och jag är dålig på att skriva upp dem så ofta är de bortglömda dagen efter. Dumt. Det ska jag bli bättre på!


Mobilbild, därför sämre kvalité.

Moa Lignell

Publicerad 2012-01-27 18:02:43 i Musik,

Den här låten ger mig rysningar, så fruktansvärt vacker och bra låt! Kan lyssna på den flera gånger om!

Semla

Publicerad 2012-01-27 17:56:40 i Allmänt,

Idag har jag varit med syster stor nr. 1 och systersonen, var med och hämtade på förskolan för att sedan vandra hem och äta SEMLA! Som jag har varit såå sugen på väldigt länge nu. Det var G O T T!





Och leka med mammas telefon är roligt, så varför inte pussa lite på den också?! SÖT!

Spa - Gripsholms Värdshus

Publicerad 2012-01-27 17:39:50 i Bilder,

Jag och pojkvännen åkte iväg över en dag för att ha lite mys tillsammans då vi varit tillsammans i 1 år. Var länge sedan vi hade lite tid för oss själva, lite extra mysig tid!
Vi började dagen i Mariefred men att ta en liten tur på den lilla staden, väldigt liten och mysig och bara små butiker, inga vanliga som brukar finnas. Ganska skönt faktiskt!
Sedan åt vi 2-rätters lunch på värdshuset som bestod av förrätt - toast skagen och varmrätt - potatis, torskfilé och handskalade kräftor. MUMS!
Sedan gick vi och bastade och duschade, fick helkroppsmassage med oljor. Så himlans skönt, det är verkligen någonting man borde göra oftare. Sedan satt vi och slappade och åt färsk frukt och färskpressad apelsinjuice.





"Älskling vad är det där för bil" Säger S och pekar och det här hållet... "Ehh, inte vet jag ser den knappt.."
"Meh, det är ju en Subaru Impreza" Och världens största leende! Jaa, cred till min pojkvän som kan varenda bil som finns!






En supermysig dag med den bästa ♥

Lite tid mycket att göra

Publicerad 2012-01-26 23:00:21 i Allmänt,

Känns som att det är för få timmar på dygnen just nu, vill göra mer än vad jag hinner med. Ska skriva om lite saker.. Det kommer.. När jag orkar och hinner ta mig tid till att göra hyfsat engagerade inlägg :) Nu är jag igång med VFUn, det är roligt!

Hoppas allt är bra! Tjiiing.

My kids.

Publicerad 2012-01-19 20:33:24 i Allmänt,

Mina gympabarn är ju bara för underbara, träningarna gick jättebra! Har ju två grupper efter varandra och det märktes inte att dem hade haft jullov! Nu har vi tränare bestämt att vi ska satsa lite på de små så att de som ska flytta upp till en större grupp i höst har uppnått målen för terminen. Ska bli så kul att följa deras utveckling, det är bland det bästa som finns. Och dom hade verkligen saknat oss tränare, det värmer! Jag är glad :)

Ha en trevlig kväll! Tjiiing.

Allmän uppdatering.

Publicerad 2012-01-19 13:06:25 i Allmänt,

Igår var det som sagt tenta, ingen kommentar om det. Det var en svår och väldigt dålig upplagd tenta!
Efter det blev det lucnh på donken med T och C, sedan kollade jag och C runt lite i den lilla staden Nyköping innan vi tog tåget hem.

När jag kom hem bytte jag om för att sedan springa iväg till gymmet innan det blev knökfullt av människor som slutat jobba. Det var alldeles lagom med folk där medan jag var där. Blev riktigt stolt över mig själv igår då jag körde på ganska hårt för att vara så otränad som jag är just nu! Spenderade 1 ½ timme där och det har resulterat i en skön träningsvärk idag, jag gillar att ha träningsvärk för då känns det i alla fall att man har gjort något! Ska försöka ta mig iväg till gymmet imorgon också och träna bort träningsvärken eller kanske skaffa mig ännu en ny träningsvärk ;)

Idag är det hundvakt som väntar mig, skulle söka jobb men då jag inte är hemma och inte har tillgång till mitt CV så kom jag inte så långt. Undrar vad man ska hitta på istället. Snart blir det i alla fall hundpromenix!

Ha en bra dag gott folk, det ska jag för ikväll får jag träffa alla mina söta barn igen, gympadax!!
Kraaam

Paus i plugget.

Publicerad 2012-01-17 12:26:06 i Allmänt,

Blir att plocka i ordning på älsklingens rum där det nog är jag som är den största boven i dramat när det kommer till att stöka ner. Soffan är ju en sån bra avlastningsplats.. Hehe. Men slut på det för det finns ju faktiskt en garderob som är mycket bättre att förvara kläderna i. Så nu är min hjärna lite trött på överstrykningspennor och text och då blir det här en bra syssla, få tankarna på annat och lyssna på peppande musik!

Har återfunnit...


Hörde en låt som heter "Dansa i månens sken" och då av Sussie's orkester men visste att jag hade hört den någon annanstans i en annan version.. In på datorn och leta och poff jag hitta Timoteij. Gillar deras musik. Kanske inte bästa men något speciellt är det! I like. Nu STÄDA!

Ha en bra dag! Tjiiiiiing.

DONE.

Publicerad 2012-01-15 23:10:35 i Allmänt,

Åååh, vilken KÄNSLA, att bli klar med allt skrivande inför tentan. Tycker det är så skönt att ha allting handskrivet för då har jag redan skrivit det en gång och det sitter i handen och sätter sig i hjärnan mycket lättare istället för att bläddra fram och tillbaka i en tjock bok. Dock blev detta 71 handskrivna sidor i ett kollegieblock. Det är inte lite... Över halva blocket gick ju åt. Hualigen. Men nu är det gjort och imorgon och på tisdag blir det att trycka in kunskaperna, får använda boken när jag behöver titta på bilderna :)) Förhoppningsvis kanske jag kan samla lite kraft på gymmet. Behöver röra på mig efter så mycket stillsasittande.

Känns lite deprimerande och oroande över att man får så ont i handen (mitt eget fel) nacke, rygg och rumpan redan innan man har börjat jobba.. Det är ju ett ganska slitigt jobb att vara sjuksköterska men så otroligt givande. Men kroppen ska ju hålla tills man är 65 också. Därför måste man ju redan nu träna kroppen. Skriver i gåtor eller väldigt konstigt. Det är min trötthet som spökar. Godnatten.


Linnéa naturell åt fel håll.

Snart så..

Publicerad 2012-01-15 19:07:12 i Allmänt,

Pluggar på som en galning känns det som sitter som manisk med pennan i handen och boken framför mig. Allting ska in i huvudet och måste komma ihåg det till tentan och för alltid. Planeringen har spruckit lite men kommer bli färdig till ikväll i alla fall sedan har jag två dagar på mig att trycka in allting! Hoppas detta kommer gå vägen. Sista tentan på ett tag för vecka 4 går jag ut på VFU. Wihooo!

Bara sätta sig och skriva det kapitlet jag fasat för, Infektioner... Vill ju hinna se lite på handbollen ikväll när det är Sverige som spelar.

Hoppas livet är bra!
Hej.

120 centimeter.

Publicerad 2012-01-13 23:36:27 i Allmänt,

... bred säng för mig själv. Ja i alla fall halva natten. Är hos min älskade och han är ute med en kompis vilket gör att jag har hans säng för mig själv. Hundvakt står på spel imorgon dock lyxig sådan. Grannarna skulle ta med hunden ut på långpromenaden så jag kan koncentrera mig på tentaplugget så mycket som möjligt. Hur gulligt är inte det ??!! Lovely.

Har haft en mysig kväll med svärmor min, jag gillar henne, mycket! Hon åt sig mätt på jordnötter och jag på chips. Sen konstaterade vi att det var dags att sova. True. Sent och en lång dag framför mig imorgon. Min systers sambo blir hela 30 år. Stort!

Säger med den här mycket egocentriska bilden god natt och sov gott!

Hoppas stormen lägger sig utanför annars vill jag ha hem min älskade ganska snart, otäckt när det blåser så här...

Pappakalas

Publicerad 2012-01-13 18:49:08 i Allmänt,

Idag fyller min pappa år, inget storslaget bara 51 :) har haft famlijen på middag här och nu inväntar vi efterrätten. Mysigt! Är dock lite stressad i mitt inre då jag inte hunnit plugga något idag :/ Men hjärnan kanske behöver en vilodag trots allt! Ska hem till min älskade när vi fikat sen måste sova där då jag är hundvakt åt Tellus imorgon!

Hoppas ni har en bra dag!
kraaam

Biobiobio.

Publicerad 2012-01-11 18:38:32 i Allmänt,

Ja som vanligt, haha, vi går väldigt ofta på bio dock var det ett tag sedan om man räknar bort att vi faktiskt såg "Tintin" i söndags (som var en väldigt bra film, sevärd)... Förra våren tror jag vi var på bio en gång i veckan eller liknande. Blev också en hel del biobesök i Kalmar i somras då vi bodde på Öland. Nåväl. Nu tänker ni att vi är tråkiga som bara går på bio när vi firar 1 år tillsammans MEN vi ska faktiskt på SPA nästa Lördag :)) Det ska bli toppen!

Och både jag och min andra halva har pluggat hela dagen idag och är lagom trött båda två. Så det blir lagom mysigt med bio och idag ska vi se Breaking Dawn - Del 1!! Hoppas den är bra, vi som precis kollat igenom alla andra Twilight filmer och båda blev överraskade över att de var så bra som dem var!

Nu ska jag plugga lite innan han kommer och hämtar upp mig!
Ha en bra kväll gott folk, för det ska jag!


Nyårsafton 2011/2012

Pluggar.

Publicerad 2012-01-11 14:17:50 i Allmänt,

Har fått upp ett bra tempo i plugget. Känns lovande. Hoppas det håller i sig. Nu tillbaka. Farmakoterapi är svårt. Hejsvejs.

First day at the gym.

Publicerad 2012-01-10 22:52:53 i Träning/Gymnastik,

Idag var jag på gymmet för första gången (med mamsen) och det var mitt första träningspass på flera månader! Kan ju säga att det kändes av att man legat på latsidan på tok för länge. Kändes inte riktigt okej så nu ska jag kombinera träningen med plugget så gott jag kan. Förhoppningsvis så kanske träningen ger mig lite mer ork om dagarna också. Därmed mer ork till allt som innefattar livet :)
Blev ett kort och känna sig för pass, skönt. Men nu vill jag träna mer... Good sign!

Man vet...

Publicerad 2012-01-09 23:08:58 i Bilder,

.. att det är kallt ute när det har bildats ett istäcke på sjön. Underbart att bo halva tiden hos min älskade och svärföräldrar. Gillar sjöutsikten och läget på huset. Men jag ogillar skarpt den långa trappan upp till dörren. Brukar dock se den som ett kort och intensivt träningspass och springa upp. Knäppis.


Ute vs Inne


Ibland har man dagar som är mer inspirerande än andra. Och ibland är nyfikenheten på topp och ibland inte.

Trasigt.

Publicerad 2012-01-09 21:42:05 i Allmänt,


Pappsen råkade gå in i vågen förra veckan och den fick bara en lätt stöt gentemot kaklet sen såg det ut så här! Ganska häftigt tycker jag men mindre bra med en trasig våg.. Åkte och köpte en våg några dagar efter detta och det blev en sån som ska kunna känna av muskler, fett och vatten i kroppen... Sen kan man ju fråga sig hur korrekt det egentligen är ?!  Jag tänker inte lita på annat än vikten på den vågen för de andra värdena var olika varje gång jag ställde mig på vågen, haha! Värdelöst. Men men, bra med en fungerande våg och inte en våg som denna!

Ha det!

Lost.

Publicerad 2012-01-07 00:36:21 i Bilder,


Försöker alldeles för mycket vara som andra, jag måste gå in i mitt inre och hitta mig själv.
Att ha känslan att man tappat bort sig själv är jobbig. Då försöker man vara som någon annan istället för stunden, tillfällig tillfredsställelse, och det vet jag nu bara blir pannkaka av, nej pannkakssmet faktiskt!
...

Fantastiskt

Publicerad 2012-01-06 20:36:09 i Bilder,


Barnhänder är något som är så fruktansvärt vacket, sött och så underbart.
Mjuka, små lena och väldigt ofta kladdiga men otroligt fint!
Gillar bebisar :)

varmvatten

Publicerad 2012-01-06 20:03:09 i Allmänt,

Tanken av att få gå in i en varm, skön och efterlängtad dusch och sen mötas av fesljummet vatten är förjäkla underbart, hemskt! Ogillar starkt vår lilla varmvattenberedare vi behöver en stöörree! Fick bli en snabbdusch i alla fall men burr!


orelevant bild.

.musik.

Publicerad 2012-01-06 14:02:28 i Musik,

Jennifer Hudson är en klass för sig, hon är så braa! Och David Guetta är ju inte fy skam heller :) Gilla!

A better sound.

Publicerad 2012-01-02 21:17:29 i Allmänt,

Tog idag Ä N T L I G E N beslut om vad jag skulle byta till för min rekvisition jag hade på Expert. Har haft den ett tag och var tvungen att byta till Stereo/Datorhögtalare/Hi-Fi-system.. Men idag så blev det ett par Datorhögtalare, likadana som min kära pojkvän har och det är riktigt bra ljud i dem. Vi testade dem så dant hemma att väggarna skakade ;) I like! Har liksom i 1 ½ års tid lyssnat i stort sett endast på min bärbara dators högtalare och sämre ljud får man väl leta efter. Men nu är jag nöjd! Tack och bock.

2012.

Publicerad 2012-01-01 16:46:24 i Allmänt,

Året jorden sägs gå under. Höhö. Gott Nytt År och God Fortsättning allihopa! Hade en toppen Nyårsafton och pussade på min pojkvän för första gången på tolvslaget. Myys! Älskar fyrverkerier så himla fint, var även väldigt många som skickade upp rislampor i luften vilket också är väldigt fiint!

Slapp dag idag, jag och baby ska mysa hela dagen!
Ha de bäst!

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela