Fotografering, vart då?

Publicerad 2008-11-30 21:46:49 i Allmänt,

Någon som vet vart man kan gå och fotografera sig med sina systrar? Där det blir bra bilder etc..
Skulle vilja veta.. De ända jag kom på va de företagen som fotar i skolan..

Min helg!

Publicerad 2008-11-30 19:20:30 i Allmänt,

I fredags var det tjejkväll hemma hos mig. Det var Jag, Michelle, Jessica och lite senare kom även Lina.
Mycket trevligt, jag lagade mat åt tjejerna potatisgratäng och fläskfilé!
Så på kvällen kollade vi på Idol, lyssnade på musik och bara chillade. Dansade lite i våran ensamhet men det var roligt!
På lördagen var det upp tidigt som gällde jag skulle ju träna mina småbarn, sen skynda sig hem sen ner till tåget. Åkte in till gammelmormor och hälsade på henne hon fick en After Eight ask av mig och ett grattis kort. Va där bara en timme sen åkte jag ut till Lidingö där mitt lag skulle tävla.
Det gick inte så bra, hehe, enligt mamma så var det bara för att jag inte var med!
Efter tävlingen åkte jag och Lina hem till henne och kollade på Stjärnor på is, sen deckade jag i soffan och vi gick och lade oss.

Idag har jag städat hela undervåningen, tvättat en maskin tvätt och varit duktig! Ätit god mat har jag gjort också!

Syster kom nu!

Publicerad 2008-11-30 18:20:42 i Allmänt,

Nu kom äldsta systern och hennes pojkvän, nu är det dags för middag. Potatisgratäng och helstekt fransyska!
Dåligt med uppdateringar märkte jag men helgen har varit stressig och jag haft gjort saker hela tiden! Kul kul, men nu ska vi äta!

Skriver mer om helgen ikväll!

Klockan..

Publicerad 2008-11-27 22:29:44 i Allmänt,

Egentligen skulle jag åka iväg och kolla på min träning idag, men klockan verkade inte riktigt stämma ihop med vad jag tyckte att klockan skulle vara. Jag vet mycket väl när jag skulle åkt men idag tyckte hjärnan att det var en timme senare. Skulle gått hemifrån kvart i 6, kollade på klockan och då var den 18:48! Och tänkte, nu måste jag skynda mig så jag hinner med tåget, kollade på klockan igen och kom på att " Shit, klockan är ju 19:00 om 12 minuter, då börjar ju min träning!".
Så jag beslutade att vara hemma istället!

Ikväll har jag pratat ut med människor och tagit en promenix med min älskade Malin!
Nu ska jag sova!
Puss och kram!




Haha jag ser helt galen ut!

Blodprov!

Publicerad 2008-11-26 15:04:43 i Allmänt,

har nyss kommit hem från Huddinge Sjukhus, jag tog blodprover. Dom skulle ha de för att se om dom genom blodet kan se om det är något fel på mig och varför jag har knölar i ljumsken. Fast dom är nästan borta nu så, jag hoppas att dom fortsätter att försvinna och att allt med mig är bra!

Höll på att somna på bussen hem, så jag funderar på att gå och lägga mig att sova en stund. Det skulle verkligen behövas!

Freak Out!

Publicerad 2008-11-25 22:29:28 i Allmänt,

Hoppsan hejsan,
Hade ett så kallat prov idag det gick väl helt okej till en början, jag skrev mycket och hoppas att det var bra och så. Men på sista frågan MVG-frågan så började jag hyfsat bra sen gav jag upp och rent av flippade ur. Haha, min lärare kommer nog skratta när han rättar den där frågan. Haha så dålig jag är. Satt ju uppe till kl 1 på natten för att plugga till det här provet..

Har varit och tittat på träningen ikväll, dom var jätteduktiga. Jag fick ju bara titta på eftersom mitt knä är skadat och jättesvullet!
Snart ska jag hoppa in i duschen, inte riktigt bokstavligt talat men duscha ska jag i alla fall!

Här är det fullproppat!

Publicerad 2008-11-24 21:35:10 i Bilder,

Alltså jag sitter och försöker att plugga men det hela går åt pipsvängen får ingen ro, det är svårt och det är tråkigt. Men det är prov imorgon så jag måste plugga. Vad ska jag ta mig till ?
Min hjärna är redan fullproppad med information eftersom de ska sätta alla grejjer på samma dagar åh jag blir så arg! Jag orkar inte med skolan längre, längtar till jullovet, sen sportlovet och påsklovet sen till sommarlovet. Sen längtar jag till jag ska ta studenten! Åh det är här ju så tråkigt. Det blir inte lättare när man har den här förkylningen heller...

Massa snö på min tomt!




Så här såg det ut på min tomt idag när jag kom hem från skolan, MASSA SNÖÖ! Jippie! Och det har kommit ännu mera nu. Åh jag älskar snö, hoppas den ligger kvar på min födelsedag 8:e december alltså!

Fortsätt plugga...

Publicerad 2008-11-24 19:57:30 i Allmänt,

Jahapp 1 av 6 prov avklarade, imorgon är det nästa prov och då i Akut Sjukvård. Psykologi provet jag gjorde idag gick bra skrev på allt och hoppas på VG.
Så nu är det bara att fortsätta plugga med ett ont knä och en stenhård förkylning, satt och nös och snorade som en tok på provet idag. Det är verkligen inge kul alls!
Så nu på fyra veckor har jag bara 5 prov och 2 inlämningar kvar! Nice! Achooo, prosit.

Förkylningar är inge kul alls!

Publicerad 2008-11-23 23:20:51 i Allmänt,

Usch jag har blivit jätteförkyld. I veckan har det kittlats i halsen och sen någon morgon var jag helt tjock i halsen är fortfarande, har varit täppt i näsan och nu nyser jag en hel del. Jag kan ju inte bli sjuk nu och gå med ett skadat knä. Det ska mycket till om jag inte ska kunna tävla i helgen. Jag ska kämpa stenhårt, jag är inte den som ger upp i första taget!

Snart är det läggdags, sov gott alla glada imorgon är det måndag!

A gift!

Publicerad 2008-11-23 18:30:52 i Allmänt,

Jag fick en liten present av min syster och hennes pojkvän som har varit i Granada, Spanien den här veckan. Fick en jättefin sjal. Har ingen duglig kamera att ta kort med så de kanske kommer foto lite senare någon gång. Jag blev glad!
Idag har jag bara suttit vid datorn och tittat på gymnastik, om min tränare inte får starta en SM trupp i vår förening ska jag nog byta förening.. Igen, jag vet. men jag vill verkligen gå i ett lag som tränar i en bra hall med bra förutsättningar och tävla på SM!

That's me!

Helvetesknä!

Publicerad 2008-11-23 15:17:46 i Allmänt,

Jahapp, andra gången jag gör illa knät efter operationen idag var det värre än förra gången.. Det lixom åkte runt och typ knakade en skvätt. Nu har jag lite ont men ska träna på tisdag igen, jag har ju tävling i helgen den får jag inte missa. They need me!
Så imorgon ska jag ringa min sjukgymnast och fråga om jag får börja gå hos henne igen och så ska jag ringa och beställa tid hos en annan person så jag kan fixa ett nytt och bättre knäskydd som kanske hjälper...
Nu ska jag plugga Psykologi, har prov på de imorgon. Kanske pluggar lite på Akut Sjukvården eftersom det provet är på tisdag.

Ha en fortsatt trevlig söndag!



Snön har kommit och jag är glad! :)

Vad är det här för något egentligen?

Publicerad 2008-11-22 17:40:56 i Allmänt,

Jag är alldeles slutkörd. Har suttit och pluggat nästan hela tiden sen jag kom hem från träningen med mina barn. Och det är inte kul, prov på måndag och tisdag. Seriöst hela helgen är ju förstörd!
Igår hade jag iaf en jättetrevlig kväll med min Lina, vi gjorde hembakad pizza till middag, MUMS! Sen kollade vi på Idol. Så himla dåligt att Anna åkte ut, hon var ju en av dom bästa som var kvar nästa vecka kan väl svenska folket skicka ut Johan!

Jag börjar tröttna på skolan, efter den här terminen har jag haft HELA 13 PROV! Helt stört enligt min mening.
Nu ska vi börja med mat här i huset, på dagens meny står det Tacos!

Snart är det tävling!

Publicerad 2008-11-20 22:00:31 i Allmänt,

Det gick mycket bra på träningen idag.
Har inte så mycket att säga om dagen alls, har vart på en lektion i skolan som det brukar vara på torsdagar. Sen va ja hemma och sov. Pluggat lite har jag också, måste egentligen plugga lite nu med men jag orkar inte.
Jag har ont i halsen, eller det kittlas i halsen och så känner jag mig lite tjock i halsen. Hoppas det går över snart.

Nästa helg, (alltså inte nu i helgen), så är det tävling igen för min del. Det skulle vara grymt kul om jag klarade av att vara med på sträckt med halv (orkar inte förklara), men ja vet inte riktigt vad jag kommer vara med på. Troligtvis blir det överslag och sträckvolt, möjligtvis volt hjulning på tumbling.. haha massa gymnastik snack som typ ingen fattar men men..

Jag längtar dit, och jag längtar inte till varken nu på måndag eller tisdag då jag har prov båda dagarna.
Snart är det sängdags, Natti Natti!

Förlossningskliniken!

Publicerad 2008-11-19 22:56:36 i Allmänt,

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, tittat på förlossningskliniken och ätit chips för att det ska sluta kittlas i halsen, till det druckit bubbelvatten och ätit halstabletter. Jag får inte bli nå sjuk nu, ska ju tävla snart.
Det är ganska spännande att titta på när folk föder barn, varför vet jag inte men man blir så glad när det går bra om det varit tidigare komplikationer eller jobbig födelse. Jag tycker för övrigt att alla sjukhus program är spännande, man lär sig så otroligt mycket och man får se annorlunda och häftiga saker, tex mirakel som inte händer varje dag.

Snart ska jag krypa ner till sängs coh sussa, är ganska trött. Har pluggat en hel del idag, ska plugga ännu mer imorgon..
God Natt!

JAG ÄR VÄRLDSBÄST!

Publicerad 2008-11-18 23:00:58 i Allmänt,

Åh jag är så JÄVLA BRA! Idag körde jag sträckvolt med halvskruv, FÖRSTA gången efter jag gjorde illa mitt knä i samma volt. Men det absolut konstigaste var att jag skruvade och "fel" håll. Alltspå motsatt håll från vad jag gjorde när jag skruvade förut.. Fattade verkligen ingenting när jag hade skruvat, men jag hade verkligen bestämt mig att jag skruva och det gjorde jag! OH MY GOD, kommer hem och bara skriker "VEM ÄR BÄST? JO JAG ÄR BÄST, FAN VAD BRA JAG ÄR!!!". Mamma blev glad för min skull och pappas reaktion var ungefär den här, "Vad är de för något?" och såg ut som ett frågetecken. Haha!

Nu ska jag sova och jag ska drömma om halvskruvar och jag ska le hela natten i sömnen!
Är jag inte lite bra? Gjorde alltså illa mig 28:e januari, började träna för drygt 2 månader sen.. Jag är stolt över mig själv.
I knew I could do it! (Min tränare började nästan gråta för min skull, hihi)

Psykologi!

Publicerad 2008-11-18 16:30:27 i Allmänt,

Nu ska jag skriva rent alla psykologi frågor jag har kämpat med både igår och lite idag.. Har ej kunnat besvara alla men dom ska jag fråga om imorgon.
Snart ska jag iväg på träning och jag bara ber till mig själv och allt och alla att träningen ska gå bra och att mitt knä håller.. Gjorde ju illa det lite grann i torsdags så det svullnade upp och lite så, aj aj. Men jag ska kämpa som ett djur och jag ska komma runt i två flickisar, det bara är så. Annars suger jag ut hjärnan ur mitt huvud som stoppar mig från att kasta mig runt.

Men jag ska kämpa gärnet! Det är ju tävling om två och en halv vecka, på Lidingö. Dessutom så är det RM och det är typ 50 lag som tävlar men man tävlar typ inte mot alla på samma gång utan man är indelade i grupper och de bästa i ens grupp går vidare till finalen.

Nu ska jag börja skriva, är så bäst på att börja göra annat som är såå mycket roligare!

Mysteriet på Greveholm!

Publicerad 2008-11-17 23:16:58 i Allmänt,

Sitter och tittar på Mysteriet på Greveholm, fast jag har bara sett från avsnitt 13 för jag har inte fått hem den första delen.. Det är verkligen en av tidernas absolut bästa julkalendrar någonsin. Ruksigt bra är den ju.
Jag har det spelet också men har inte spelat det på hur länge som helst och det är jättegammalt så jag vet inte om man kan spela det fortfarande.. kanske borde pröva någon gång...

Promenad!

Publicerad 2008-11-17 19:42:15 i Allmänt,

Nu ska jag gå ut i kylan på en långpromenad med Malin! Vi ska prata massor!
Mina stora barn har blivit jätteduktiga, man ser verkligen framsteg och det är juluppvisning snart. Kul kul kul! Längtar som bara den!

Aj, skavsår... och i veckan kamerlös!

Publicerad 2008-11-16 20:39:39 i Allmänt,

Jag har världens ondaste skavsår på min häl jag har fått av mina nya stövlar.. Satte nyss på spritat plåster så det pluserar och svider i hela foten.. Aj aj aj, säger jag bara! Vet inte riktigt vad jag ska ha för skor på mig imorgon, kan ju inte direkt gå med tofflor (?)..
Min syster, hennes pojkvän och deras inneboenden ska till Barcelona (tror jag (?)) den här veckan så då ville hon ha sin kamera. Alltså kommer inte jag att ha någon, om vi inte köper några vettiga batterier till våran digitalkamera som äter batterier. Annars om jag ska fota något får de bli kassa bilder med mobilen..

Aouch, det sviiider!!!

Vill beställa !!!!

Publicerad 2008-11-16 20:16:20 i Allmänt,

Åh har försökt hur mycket som helst nu, ska beställa hem Harry Potter - tröjor. Men det funkar inte, dom tycker inte att vi lämnar rätt uppgifter om kredit kortet men det är precis vad vi gör. Vi skriver allt rätt men det funkar fortfarande, gaah blir arg. Är ju en tjej i min skola som har en Harry Potter - väska, skitsnygg är den.. Men jag tänkte bara köpa tröjor den här gången.. Kanske ska önska mig det i födelsedagspresent eller fråga min moster och hennes man om dom kan förssöka beställa, de beställde nämligen en box med (då) alla 6 Harry Potter - böcker som fanns.. Hm..

Kan lägga upp bild på tröjorna jag vill ha om det går!

Servitris ikväll!

Publicerad 2008-11-15 13:31:08 i Allmänt,

Ikväll ska jag vara servitris på Linas föräldrars fest, det ska bli riktigt kul. Så jag ska ha på mig vit skjorta/blus, en svart kjol och förmodligen mina svart stövlar det beror på hur det passar till kjolen.
Imorse har jag varit tränare åt mina barn, de äldsta barnen är så duktiga i alla fall väldigt många av dom! Hur kul som helst.
Ska hoppa in i duschen snart och göra mig iordning, plocka upp alla kläder som ligger slängda på mitt rum måste också bort.

Ha en bra lördag!

Fucking Åmål!

Publicerad 2008-11-14 23:23:27 i Bilder,

Nu ikväll har jag kollat på Idol och på Fucking Åmål, den var bra. Vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen, den är gammal och inte världsbäst men den har ändå sin charm.. Ja, nu är klockan mycket men självklart börjar jag bli pigg igen.. Får se när jag hamnar i säng :)



Dom flesta har nog sett den förr, även jag fast det var ett tag sedan.
Annars måste man bara se den för att den är svensk och alla borde se den!

Fredag kväll!

Publicerad 2008-11-14 20:05:43 i Allmänt,

Det var trögt att gå upp imorse, dagen har varit lugn hade bara två lektioner den sista fick vi gå ifrån det var skönt.
Jag sprang hem en snabbis och lämnade mina skolböcker, sedam åkte jag in till min gammelmormor Margit som bor på söder. Hjälpte henne att handla, dammsuga och damma. Hon fick också sitta och prata av sig en hel del, det behöver gamla människor som bor helt ensamma.
Åkte sedan hem och åt middag med familjen, en av storaystrarna och hennes pojkvän var också här och åt. Till middag idag blev Laxsida m. potatis och lite olika goda såser.

Ikväll ska jag ta de lugnt, fika lite och sitta vid datorn. Kanske slå på någon film eller så.
Ha en bra kväll!

NärAkuten!

Publicerad 2008-11-13 22:31:48 i Allmänt,

Ja idag tog jag mig till NärAkuten, vill få nå vettigt svar på varför jag har ömma knölar i ljumsken som växer dessutom.. Michelle följde med som stöd, skönt när man har vänner som alltid ställer upp. Hon måste tröttna på att följa med mig till sjukhus, vet inte hur många gånger hon har gjort det..
Kom in fort, skäterskan kände lite frågade massa frågor och jag blev skickad till Akuta Gyn mottagningen, inte där jag räknat med hamna.. Jag tänker inte ta upp något kan säga lite kortfattat. Jag var inte gravid, min blodprov såg bra ut, blodtrycket var bra, allt såg bra ut. Ska tillbaka om sisådär 10 dagar..

En sak som är säker är ju att det finns roligare avdelningar på ett sjukhus..

Träningen gick bra men något hände med mitt knä, ajjabajja.. Men de var inget farligt ni som nyss fick hjärtklappni

Bilder på min shopping!

Publicerad 2008-11-12 22:33:47 i Allmänt,

Här kommer bilder på det jag shoppat, har inte tagit så exakta bilder utan ni får se sakerna då jag har på mig dom!



Vitt (benvitt) linne 90;- , brun stickad tröja 160;- , Jeans Only 149;- (org.pr. 400;-)
Allt köpt på Vero Moda

Svart stövlar från Din Sko, 499;-

   

Så här ser byxorna ut, fram- och baksida.



Och nu jag fast i mina svart leggings jag också köpte idag på GinaTricot för 99;-.
Min systers vita benvärmare, även hon som är fotograf till detta foto.



Och en sista närbild på mina stövlar! Älskar dom redan, har gått runt i dem hela kvällen!

Shopping-dag!

Publicerad 2008-11-12 19:57:12 i Allmänt,

Mitt utvecklingssamtal drog ut på tiden som bara den, satt där i säkert 50 minuter! Och vi hade typ tid i 20 minuter, det var inte det att jag är dålig i skolan tvärtom jag är duktig. Men min lärare älskar att prata! Hade bestämt "träff" med Malin så hon började ju ringa under samtalet också, som tur var hade jag på ljudlöst. Sen fick jag springa och möta upp henne och vi skyndade oss ner till tåget som skulle ta oss till Stockholm City!

När vi väl kommit fram höll jag på att svälta ihjäl då jag av olika skäl ätit väldigt dåligt under dagen så jag gick in på Burger King, 'suck'... Sen gick jag och Malin och kollade på bebiskläder för att fördröja tiden sen skulle hon åka och träna. Då började min shopping.. Jag hittade en stickad tröja, ett linne, ett par jeans, ett par legging och en par stövlar. Bilder kommer senare.

Ha en trevlig kväll!

Tvätta tvätt!

Publicerad 2008-11-12 11:53:09 i Allmänt,

Idag var det en tidig dag i skolan och väldigt lugn dag, mycket skönt!
Nu ska jag stoppa in en hel hög med tvätt i tvättmaskinen, skönt att man slipper tvätta fär hand. Haha!
Kanske ska vara duktig och lite hemmfru och ta rätt på all tvätt som är torr, vika stryka och ta rätt på underkläder.. para ihop strumpor är nog det värsta..

Men klockan ett ska jag gå tillbaka till skolan för då ska jag ha utvecklingssamtal med min mentor, mamma ska också förlja med eftersom jag inte är myndig och inte får gå på mina utvecklingssamtal själv..

Gamla bilder på mig!

Publicerad 2008-11-11 23:11:52 i Bilder,



Innan avslutningsmiddagen i 9:an!



På väg till Gröna Lund, kan har varit förra året. Tror ej datumet stämmer.



Förra hösten/vintern!



En brutta på stranden, i september förra året!



En sak jag saknar är mitt långa blonda hår!

Önskan,

Publicerad 2008-11-11 16:46:05 i Allmänt,

Det finns så mycket i livet man vill men man stoppas av omgivingingen. Vad skulle hända om man körde sitt eget race? Struntade i alla andra? De som vill hänga på eller vara kompis med en fick vara det, man skulle börja leva efter egna önskingar och tankar om livet. Leva med spontanitet, göra det man behagar.
Det finns så mycket jag vill men jag tror att omgivingen skulle reagera på ett så negativt sätt så jag vet inte om jag skulle orka, eller skulle jag kämpa tills jag fick min vilja igenom?

Man hör hur många andra kämpar emot alla de har i sin närhet, varför skulle inte jag kunna göra det? Jag är stark och vet vad jag vill! Vi får se åt vilket håll vinden blåser.

Stolt över mig själv!

Publicerad 2008-11-10 18:21:12 i Allmänt,

Lite självgod måste man få vara, fick tillbaka mitt psykologi prov jag gjorde i onsdags och det hade gått bra. Jag fick VG-, så jsg är stolt. Hade Naturkunskaps prov idag vet ej hur det gick men det blir antagligen G på det provet. Har inte haft någon ro i helgen till att plugga så jag fick plugga hela kvällen igår och idag på morgonen!

Jag har fortfarande knölar i ljumsken vet inte riktigt vad jag ska göra åt dom, låta dom va? Eller kanske gå och kolla dom på något bättre ställe än vårdcentralen. Kanske ska åka till NärAkuten istället om dom inte försvinner snart..

Ikväll ska jag för ovanlighetens skull (ironisk), Plugga! Hehe, som vanligt men vad gör man inte när man inte har ett liv..

Fars dag idag!

Publicerad 2008-11-09 21:15:32 i Allmänt,

Japp idag är det alla pappornas dag, trevligt trevligt. Var hemma hos storasyster på fars dag fika, min pappa fick ett par jätteheta långkalsonger!
Jag fick också en sak av min syster, en ny bh, jättefin och jätteskön. Den satt perfekt!

Igår var jag ju tränare åt mina småbarn sen mest satt jag framför datorn till jag och lillasyster skulle ner till centrum och möta Lina och handla grejer till middagen.
Sen gick vi hem lagade mat, det blev hamburgare med bröd och pommes. Det var gott.
Jag och Lina satt ganska länge vid bordet och snackade, sedan gick vi och satte oss i fåtöljen framför datorn och kollade på alla Rush Hour - filmerna (det finns 3 stycken). Vi garvade som bara den, kul att se den med någon som verkligen har humor!

Idag har jag tränat, körde dubbelvolt, sen fika sen pluggat!
Hoppas ni haft en trevlig helg!

Mina barn!

Publicerad 2008-11-08 14:33:29 i Bilder,

Tränade mina barn idag, det gick bra! Har ett lagfoto på dom!



Det här är dom som är 4-5 år gamla, 3-åringarna jag hade innan tog jag inge kort på!

Spöken i huset!

Publicerad 2008-11-08 14:10:42 i Allmänt,

Oh yes it's true. Det spökar i mitt hus. Jag själv har inte varit med om det men mina systrar har det.
En av händelserna hände igår, min syster har en spegel som står lutad mot väggen på en byrå. Mathilda sitter på sängen och tittar på tv och hennes kompis sitter ute i hallen vid datorn. Precis när Mathlida ska resa sig upp ramlar spegeln rakt ut och ner på golvet. Det var ungeär som att det var någon som hade puttat på spegeln bakifrån, de blev jätterädda och sprang hem till Mathildas kompis. Så Mathilda fick sova bredvid mig inatt.

Min andra syster låg en gång och sov (detta hände för ganska länge sedan), hon vaknar av att någon står i dörren och frågar vad Mathilda vill. Det var inte Mathilda, hon ser då att det är en liten pojke som har slitna kläder som skulle kunna vara från 1700/1800-talet.. Sen försvann han..

Spooky house!



Så här såg spegeln ut efter fallet...

Lång dag..

Publicerad 2008-11-08 00:50:36 i Allmänt,

Sent inlägg, har varit igång sedan kl halv nio imorse, har skrivit prov, gått på två andra lektioner, åkt in till Margit min gammelmormor. Åkte till mina kusiner fick hjälp med matten åkte hem och kom hem för 35 minuter sen.
Nu blir de sängen ska upp tidigt imorgon.

GOD NATT!

-----------

Publicerad 2008-11-06 22:20:57 i Allmänt,

Träningen var jobbig och rolig. Körde typ dubbel.
Nu är jag trött, ska plugga det lilla sista sen är det sängen som gäller för mig.
Har ingen lust att skriva. Återkommer.

Huvudvärk.

Publicerad 2008-11-05 16:15:25 i Allmänt,

Kan inte denna eländiga huvudvärk sluta snart, har haft ont i huvudet halva dagen. Har haft det fram och tillbaka sen i söndags och det är inge skönt. Känns ibland som att jag ska få migrän och det är verkligen hemskt. I dont want it!
Provet gick bra, nu sitter jag och laddar krafterna innan jag ska börja plugga på nya grejer. Är hungrig ska gå och äta något tror jag.

Prov snart..

Publicerad 2008-11-05 13:27:05 i Allmänt,

Sitter i biblioteket i skolan och väntar på att klockan ska bli 14:00 då jag ska skriva mitt psykologi prov. Sitter här alldeles ensam då alla redan gjort provet, eller de flesta i alla fall. Men jag bröt ihop på provet och lämnade det så gott som oskrivet så jag fick en chans till. Det var mycket snällt av min lärare!
Har kollat igenom papprena lite grann och det känns som att jag kan det mesta, hoppas det går bra på provet. Önska mig lycka till!

Tänk att ett prov spelar så stor roll här i livet, helt stört. Man måste försöka lära sig att det är kolugnt och världen går inte under om man inte får MVG, inte för mig. Jag blur superglad bara jag får VG!

Har ju inga bilder här, bara några stycken i arkivet.. Boring.. Måste ut och fota massa roligt med någon snart. Älskar som sagt att vara med på kort och ta kort på andra. Vill bli modell när jag var lite yngre men jag har absolut inte det utseendet eller den stilen. Så jag är ganska körd :) Men det gör inget, jag har andra mycket bättre mål här i livet.



Vägen är lång....

Vårdcentralen, suger!

Publicerad 2008-11-05 09:57:09 i Allmänt,

OH MY GOD! Jag tycker inte om vårdcentralen eller rättare sagt jag Hatar den. Det finns ju knappt en enda svensk läkare där och självklart har jag oturen att inte få någon av dom. Fick någon turk eller nåt som knappt kunde snacka svenska och jag fattade inte ett jota. Kändes inte så kul när han skulle känna mig i ljumsken, usch och fy!
Skulle få ett recept på Gardasil också och han frågar varför jag ska ha det, och "det är dyrt, har du pengar?", ehm ja jag har pengar dessutom går det under högkostnadsskyddet anyway.. Gah höll på att bli tokig, ringde mamma direkt efter och fick ett utbrott och sa att nästa gång ska jag kräva en svensk så man förstår vad de pratar om.

Så jag säger så här, antingen var det där sista gången jag gick till vårdecentralen eller så ska jag ha en svensk läkare nästa gång!

Ska hoppa in i duschen en snabbis innan jag ska till skolan, har prov senare idag.. Scary, lite nervös men jag hoppas att det går bra. Känns ändå som att jag kan det mesta så, bara jag får godkänt!

Förvånansvärt pigg!

Publicerad 2008-11-04 22:40:57 i Allmänt,

Jag har endast sovit 4 timmar inatt ändå är jag inte speciellt trött vilket känns mycket skönt. Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och plugga lite, som vanligt. Kommer aldrig komma ifrån det där ordet plugga, inte än på ett tag.. Men man måste ju göra det man vill ju bli godkänd i skolan såklart!

Jag har fortfarande ont och några knölar i ljumsken men ska ju undersöka saken imorgon då jag ska till den s.k. vårdcentralen. Ska be om recept till Gardasil också (vaccin mot livmoderhalscancer), kan ju vara ganska bra att ta det!

Jag har ingen rolig bild då jag inte burit med mig någon kamera sen i söndags, lite tråkigt. Kanske kan lägga upp en gammal som jag inte lagt upp förut :) Hihi..



Bild från balen i 9:an, så här tjusig var jag då!

Kylan är här!

Publicerad 2008-11-04 16:28:10 i Allmänt,

Det börjar bli riktigt kallt ute nu, måste verkligen köpa nya skor det funkar inte att gå runt i converse när det är så här kyligt. Måste börja använda vinterjackan lite smått också, och jag måste iväg och shoppa men när ska jag hinna med det egentligen? Jag har ju inte tid, den där förbannade skolan tar ju upp all tid man har helt sjukt.

Ska träna ikväll, vi har nya träningstider nu på tisdagar för min grupp ska träna med den äldsta gruppen så vi tränar mellan 19-21. Kanske lite sent men men, sånt är livet..
Det känns som att ena mitt öga gråter för det rinner typ tårar fast det är inte tårar och de är i bara ena ögat.. Brukar alltid få så på vintern, skumt..

Nu blir det psykologi-plugg!

Jag säger upp mig..

Publicerad 2008-11-03 21:36:28 i Allmänt,

Usch jag har träningsvärk i halva delen av kroppen, ont i huvudet, ont i nacken och ont i ljumsken där jag har konstiga knölar (förmodligen svullna lymfar, ska till vårdcentralen på onsdag)..
Jag har läxförhör på onsdag, prov på onsdag och jag har prov på fredag plus att jag ska räknat massa matte, läxförhör på fredag hade jag också.. Sen måste jag göra massa annat, jag orkar inge mer, kom igen det är första veckan efter lovet!

Jag har lust att säga upp mig från allt, men jag har klarat så här mycket förut. Jag klarar det här också, men det är så förbaskat tråkigt och jobbigt. Give me some superpowers please!

Dubbelvolt!

Publicerad 2008-11-02 19:32:59 i Bilder,

Japp jag körde dubbelvolt till uppbyggnad idag på träningen, har faktiskt aldrig gjort de förut. Ställde den nästan också, landa huksittandes och flög fram pladask på magen. Men det gick bra! Så jag blev lite glad, de andra som inte kört dubbel lika mycket som jag fick adrenalin kick men det fick inte jag.. Kanske kan få det när jag kör på nedlagsbädd :)
Så träningen gick bra och jag har inte gjort så mycket mer än det bara spelar lite The Sims på morgonen och ätit middag och sutttit vid datorn på kvällen.

Lite bilder jag tog på väg till träningen!


Himlen är oskyldigt blå...




Tågåk..



Utsikten från dörren till gympahallen..



Och lilla jag som sitter och väntar på resten!

Söndag,

Publicerad 2008-11-02 12:06:58 i Allmänt,

Hehe japp jag har blivit beroende av The Sims, lyckat!
Nu ska jag göra mig iordning för jag ska iväg på träning, fick sms att dom flyttat upp tiden så den börjar 14:00 istället för 12:30..
Jag åt väldigt god frukost, tacos :) Åt det som blev över från middagen igår, mumsigt!
När jag kommit hem från träningen ska jag äta middag och plugga.. Läsa psykologin och Naturkunskapen en gång till.
Nu ska jag byta om, vi hörs!

The Sims!

Publicerad 2008-11-02 00:06:38 i Allmänt,

Haha jag har blivit total beroende av The Sims 1, det allra första The Sims som kom ut på marknaden för det är det ända vi har här hemma. Bara gamla spel, hehe.. Vill ha The Sims 2, det är otroligt roligt!
Jag kommer ju sitta här hela natten.. Jag har inget speciellt att skriva har chillat, pluggat och färgat lillasyster hår idag. Sov länge hoppade över power-walken med Malin.. Ska ju träna imorgon ;)

God Natt på er, men jag kommer nog stanna uppe ett tag till!

Läskigt...

Publicerad 2008-11-01 12:53:22 i Allmänt,

Jag satt och åt frukost för inte så länge sen och så kliar jag mig i ljusken och upptäcker att det gör ont.. Känner efter och då har jag en knöl där som gör ont! Det känns inte så bra, ska vänta tills mamma kommer hem och fråga om hon kanske vet vad det kan vara.. Gaah, creepy! Kanske blir det ett sjukhusbesök idag ?!?!

Well well, jag ska dra fram skolböcker nu iaf. Åker nog inte hem till moster idag och får hjälp med matten.. Det får bli en annan dag tror jag.. Fast hon åker till Kuwait snart tror jag det var men hennes man är också duktig så då kan han hjälpa mig.
Högst upp på listan står Psykologin, sedan Naturkunskap, Rättskunskap och sist Matematik. Får se vad jag hinner får gjort idag! Det är en dag imorgon också, dock har jag träning mitt på dagen så då kan man bara plugga på kvällen och det är lite jobbigt.

Snart är lovet slut...

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela