Sängen

Publicerad 2010-01-31 23:20:20 i Allmänt,

Nu är de dags att ta sig till sängen men först ska man göra alla saker man måste göra innan man går och lägger sig, borsta tänderna, tvätta piercingen, tvätta av sminket, ta sina tabletter, byta om till pyjamas och sedan kan man gå och sova! Mycket man ska göra innan man får lägga huvudet på kudden.
Men God Natt gott folk imorgon börjar en ny månad, ny vecka och ny dag! ♥


Snyggaste brudarna!
(Tagen förra fredagen på 360)

Piercingen - Bildbevis

Publicerad 2010-01-31 20:49:45 i Bilder,


Inte Sveriges finaste mage kanske men den duger och här är bildbevis på navelpiercingen!
Syrrans pojkvän tyckte inte jag hade gjort de förrän jag visade bild på den också :)

Avslöjandet!

Publicerad 2010-01-29 20:52:55 i Allmänt,

Nu såå, nu ärdet gjort det jag skulle göra förut idag =D Jag har piercat naveln min! Det blev fint tycker jag och det kändes men gjorde inte allt för ont. Skönt att kunna gå och göra det utan att behöva målsmans namnteckning, jag är ju faktiskt 18 och får göra det mesta. Blir ingen bild, försökte ta men de blev inge bra, de kommer så fort jag fixat en bra bild :)

Kanske ingen "big deal" att hålla hemligt om men jag tyckte de va lite roligt. Bara Michelle som var med som sällskap visste. Och för er som undrar så piercade jag mig på A.N.T, Tyska Brinken (nr?) i gamla stan precis bredvi Saturn Return. De är riktigt duktiga där!

Idag ska det hända!

Publicerad 2010-01-29 10:51:02 i Allmänt,

Japp idag är jag laddad för att jag en sak jag velat göra länge, bästis ska följa med :) det här kommer bli bra tror jag. Fint ska de bli, men inget avslöjande förrän det är gjort! Miih, nervös =D

Modd !!

Publicerad 2010-01-28 17:47:43 i Allmänt,

Usch vad jag inte tycker om SNÖMODD, man kommer knappt fram och det är inte plogat ordentligt eller någonting!! Man kommer typ 2 steg fram och ett steg bak, sjukt irriterande.. Men men, kul med snö fast jag börjar lite smått längta efter våren :)

Basketmatch

Publicerad 2010-01-26 16:46:31 i Allmänt,

Ikväll blir det att åka till Södertälje och kolla på Basketmatch med Idrott och Hälsa B i skolan, det ska väl bli lite sådär. Är inte superförtjust i basket och vet inga regler eller något sånt, men men. Ska väl bli lite kul i alla fall, dock känner jag mig inte så peppad på att gå ut igen för det är ruskigt kallt ute! Hualigen!

Söndag

Publicerad 2010-01-24 23:38:12 i Allmänt,

Idag har jag tränat med friståendetruppen, vi körde bara kondition och styrka. Det var jobbigt men superskönt, kommer bli förvånad om jag inte har träningsvärk imorgon. Vi körde styrkeövningar från det så kallade "apan" pappret som vi fick innan vi gick på sommarlov av våra tränare nästan varje år så vi skulle behålla vår styrka även under sommaren. Riktigt kul faktiskt!

Resten av dagen har jag pluggat lite, tagit det lugnt och ikväll varit med Malin hon åt god middag här sedan fick hon sin efterlängtade massage och sedan blev det en kort kvällspromenad. Mycket trevligt! ♥

Pluggade lite mer nu på kvällen men snart behöver jag tandpetare för att hålla ögonen öppna så det blir nog sängen nu!

God Natt Gott Folk! ♥

Release me

Publicerad 2010-01-24 00:02:44 i Musik,


Agnes - Release me



 

Saknar sällskapet!

Publicerad 2010-01-23 20:55:20 i Allmänt,

Tina hörde av sig och hon var väldigt sjuk så hon behövde vila upp sig, det var mycket tråkigt för nu sitter jag här mest ensam och saknar mitt sällskap som skulle komma. Men eftersom jag inte vill bli sjuk så fick hon stanna hemma!
Krya på dig sötnosen min! ♥


En oerhört gammal men ganska söt bild på oss, tror den är ca 2 år gammal nu faktiskt.
Time flies.

Bästa kvällen!

Publicerad 2010-01-23 12:53:03 i Allmänt,

Var ute med bästis, Veronica, Hoffe och Joahn igår på 360 och det var sjukt roligt. Länge sedan jag hade en så rolig kväll, sällskapet gör ju verkligen allt! Jag och Michelle hade ju sån tur att vi blivit sminkade på dagen på Östermalmstorgs tunnelbanestation där Frida Fahrman någon timme senare skulle ha modevisning, dock blev vi sminkade sedan blev vi väldigt peppade på att gå ut så då fixade vi ihop ett gäng och gjorde det :) Så kul!

Idag är det dags för kalas, lilla kusin har fyllt hela 8 år så det ska ju såklart firas! Och ikväll blir det att umgås med bästaste Tina!

Ha en bra lördag gott folk! ♥

Syster Stor Dag

Publicerad 2010-01-21 22:55:35 i Allmänt,

Idag har jag varit med min äldsta syster hela dagen, det har varit trevligt vi passar bra ihop. Först var vi en vända i Huddinge centrum för att kolla på present till kusin som fyllde 8 år idag, sedan strosade vi runt där ett tag och det slutade med att jag köpte ett par nya ordentliga sko av äkta läder och så. Känns väldigt bra då mina nuvarande skor är helt kassa och köpta på förra årets vinter rea på DinSko.

När vi skulle åka därifrån köpte vi med oss billiga semlor som vi sedan avnjöt efter en god lunch syster gjorde. Vi fortsatte att bara vara där hemma, åt middag, kollade på tv och tog det lugnt. Hämtade hennes sambo efter en hockeymatch och nu är jag hemma.

Har haft en bra dag!
Kram på er

Långfärdsskridskor

Publicerad 2010-01-20 16:12:43 i Allmänt,

Det har jag åkt idag för första gången, det var faktiskt ganska roligt men lite klurigt att få in tekniken och få bra flyt på det hela. Första halva varvet höll jag och Amanda varandra i händerna för de va lite vingligt och vi ville åka tillsammans. Haha, kände oss lite som amatöter nästan men de var kul! Det gick ju bättre och bättre hela tiden :)


(Bild tagen från google.se)

Det händer..

Publicerad 2010-01-17 23:09:19 i Musik,

..mycket just nu. Var på kryssning i torsdags til fredags med massa 3or från skolan, det var våran studentkryssning. Sjukt roligt! Hem och vila fredag kväll somna tidigt för att sedan på lördag städa rummet och samtidigt vara med älskade Mini (Lina) och sedan fixa sig för att åka iväg på tacokväll hemma hos jobbarkompisen. Det var också trevligt men ännu en sen kväll!

Idag har varit på ledarmöte och jobbat hela kvällen. Det gick fint!



Lugn, det löser sig.

AVATAR 3D

Publicerad 2010-01-14 00:46:47 i Film,

En helt underbar film som jag såg idag (eller närmare bestämt igår). Blev helt fascinerat av allting verkligen, handlingen, animeringen och sättet det var gjord på. Den var verkligen trolig och oerhört bra. Satt verkligen fastklistrad och det var många gånger jag tänkte "Åh vad häftigt", eller bara "ooh" av förvåning och beundran. Helt underbar film man inte bara får missa! Se den redan Idag!



Och det där med 3D var ju riktigt häftigt, dock kände jag mig lite åksjuk där i mitten av filmen men det gick över. Det här är inte något man får missa, ett biomåste!

...

Publicerad 2010-01-11 22:04:44 i Allmänt,

Det blir inte så mycket updates här för tillfället, har inte så mycket att skriva om inga särskilt nytagna bilder eller något nytt som har hänt. Men jag lovar det kommer det kommer :)

Godisgris

Publicerad 2010-01-11 13:43:37 i Allmänt,

Här sitter jag och gör inte så mycket alls mer än att jag sitter och äter godis, köpte hem lite igår efter att jag varit hos Ronja hela dagen så jag hade lite att smaska på medans jag låg och kollade på Harry Potter And The Half-Blood Prince :) Sett den filmen några gånger nu. Hehe, men är man HP - nörd så är man!

Läsning!

Publicerad 2010-01-10 00:04:12 i Allmänt,

Jag har läst en hel bok idag, dock var den inte lång.
Men ändå! Svenska boken S, du vet Löwensköldska Ringen ;-)

Tröttmössa

Publicerad 2010-01-07 18:49:34 i Allmänt,

Ja det är verkligen jag. Första dagen i skolan idag var ju chill väldigt skönt satt igenom en och en halv lektion ungefär, jobbade lite smått med projektet sedan var jag hemma redan halv 12 ungefär. Spelade The Sims 2, pluggade lite, sen somnade och sov ett tag, åt middag och nu sitter jag här väntar på att syrran ska avsluta sitt spelande ett tag så jag ska få spela.
Är supertrött så det blir att sova tidigt ikväll. Tröttmössa var det ja!

Hoppas ni haft en bra torsdag!


Sökte på tröttmössa på google, första bilden som kom fram var denna,

Middagsgäst

Publicerad 2010-01-06 17:41:12 i Allmänt,

Idag är jag middagsgäst hemma hos min äldsta syster och pojkvän, vi ska äta kycklingsoppa det ska bli gott. Har varit här ett tag nu men tidgare på dagen var jag i S-tälje för att träffa min kompis Linnéa som jag inte träffat sedan i Maj. Vi tog en fika och satt sedan och pratade i 2 timmar det var riktigt mysigt!

Nu ska jag gå och hjälpa till med maten :)

Utpumpad

Publicerad 2010-01-05 21:40:40 i Allmänt,

Åh jag är så himla trött nu, var en ganska ansträngande dag på jobbet för psyket. De hade folk hemma och eftersom de själva är en småbarnsfamilj kom det ännu mera småbarn. Jag verkligen älskar barn men det blev nästan liite för mycket, ljudnivån var inte den lägsta och skrik lite hit och dit. Men men, nu är jag hemma och helt slut i huvudet så det blir att sova snart. Jag ligger redan i sängen med datorn i knät men sen ska jag byta till pyjamas och så också, ansträngande om man är riktigt trött.

Kramis <3

Mando Diao

Publicerad 2010-01-05 14:11:48 i Musik,

Ska börja knata iväg mot jobbet alldeles strax, ska till Pressbyrån först och ladda mobilen med lite pengar så jag kan messa om de är heldött på jobbet. Igår gjorde jag nästan ingenting men allt det där är ju olika från ena dagen till nästa. Ha en fin tisdag kväll!
Kram ♥


Love that song ♥

Minusgrader

Publicerad 2010-01-05 13:07:23 i Allmänt,

Kyliga vinterland ♥

Det är så grymt kallt ute just nu, hos mig har vi -15 grader utomhus och det är inte riktigt frivilligt som man vill gå ut. Känns som att man ska förfrysa och mössan får man inte glömma, utan den får man ju brain-freeze och det är inte så skönt. Jag sitter och lyssnar på musik och sjunger för fulla muggar och väntar på att tiden ska gå lite grann så jag kan gå till jobbet, skönt att komma hemifrån ibland.

Klä på er ordentligt ute i kylan så ni inte blir sjuka :)

Kram ♥

Work

Publicerad 2010-01-05 08:47:08 i Allmänt,

Ska med på kanylbyte idag det ska bli roligt, sen börjar jag ju jobba igen klockan 15. Härligt att jobba dock är det sista dagen idag sedan blir nästa jobbdag först på lördag. Men det är nice. Skolan drar igång på torsdag vilket känns mindre bra men det är bara att acceptera läget. Sista terminen i gymnasiet börjar ju så snart tar jag STUDENTEN!

Puss på er alla! ♥

Bootek @ Monday Bar Lucia Cruise 2009

Publicerad 2010-01-03 21:18:45 i Musik,





Värt att lyssna på !! 
I sista klippet börjar musiken inte spelas förrän efter 1.30 ungefär då de är publiken som får honom att spela en låt till. Inte världens bästa kvalitet men Bootek är nice!

Ändringar

Publicerad 2010-01-03 20:56:01 i Allmänt,

Gjorde lite ändringar i färg och typsnitt här på bloggen, det här känns lite bättre. Mycket mer stilrent än det andra som jag tyckte började kännas kladdigt, dystert och rent av tråkigt! Mycket bättre så här, ska så småningom fixa en ny header men eftersom jag inte är toppenbra på det så ska jag väl ge någon annan det jobbet :)

Underbara vinter!

Publicerad 2010-01-03 19:34:41 i Allmänt,


Mitt underbara vinterland ♥

Bilden tog jag i väntan på bussen som skulle ta mig till bästis igår efter jobbet. Hemma hos henne spelade vi Nintendo Wii, det var superkul. Har träningsvärk i armarna idag för jag kämpade så hårt. Vi tog även en långpromenad, det var mysigt men sjukt kallt!

Nyårsafton på bild

Publicerad 2010-01-03 19:02:21 i Bilder,

Kvällen startade framför största spegeln i huset för lite fotografering av sig själv, färdig sminkad och efter mcyket om och men hittade jag kläder jag tyckte faktiskt passade till det nyfärgade håret. Inte lätt att hitta kläder när man nyss färgat håret i en helt ny färg!

Close-up


Middag blev det hemma med familjen + min kompis + lillasysters kompis!
Sedan åkte jag och kompisen för att möta upp näst äldsta syrran, hennes kompis och pojkvän. Vi skulle hem till dom för att fira 12 - slaget och sedan sjunga massa SingStar!
Här är jag, syrrans kompis och syrran ute för att fira in det nya året.

Min kamera är ju totaldålig så det blev inga bra bilder när man skulle fota fyrverkerier, men någon enstaka suddig bild blev det i alla fall!


God Fortsättning på det nya året 2010 gott folk! :)

Sena bilder

Publicerad 2010-01-03 18:51:43 i Bilder,




Från 2009 års Julafton, så såg jag ut och så såg julgranen ut. Firandet skedde ju hos moster + man och kusiner. Det var mycket mysigt. Jag var julklappsutdelare!
Fler bildinlägg på ingång!

Gott Nytt År, 2010

Publicerad 2010-01-01 15:27:49 i Allmänt,

Idag är det 01-01-2010, häftigt! Nyårsafton för min del blev mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Först middag hemma med familjen min barndomskompis och lillasysters kompis. Det var gott. Sedan så mötte vi upp syrran, hennes pojkvän och hennes kompis på tåget för att åka hem till dom. Det var bara att gå upp och lämna lite grejer och hämta det vi skulle skåla in det nya året med för att sedan bege oss dit vi skulle se på alla fyrverkerier!

Jag älskar nyår, det var så himla fint och vi hade bästa utsikten över stan och allt var bara kalas! Efter vi stått och kollat ett bra tag gick vi in igen för att sjunga massa SingStar. Vi gick och lade oss när klockan var lagom mycket typ 3 tiden eller så :)

Mysig Nyårsafton som blev bättre än vad jag förväntat mig. Skickade dock inge Gott Nytt År - Mass - SMS, kände inte att jag orkade men, GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela