Att fylla en pool..

Publicerad 2009-05-29 21:50:22 i Allmänt,

.. Det tar riktigt låång tid. Jag vet inte hur länge vi har hållt på at fylla den här poolen men snart två en och en halv timme i alla fall. Visserligen rymmer den en hel del det är inte direkt en liten pool. Har fått låna den av Michelle, ska ju ha avslutning med mina och Sara's barn här imorgon. Det ska bli supertrevligt, ska möta henne vid Willys imorgon så ska vi handla massa smått och gott :-)


Så här ser poolen ut, alltså inte ens halvfull..
Det var inte världens fart på vårat vatten heller så de kan ju vara en av orsakerna...

Fint väder och plugga franska

Publicerad 2009-05-29 18:50:00 i Allmänt,

Idag har det varit riktigt fint väder, synd att man måste gå i skolan hela dagen lång då och sedan bara gå hem och sätta sig och plugga.. Jag har pluggat nästan konstant sedan jag kom hem förutom att jag var ner till centrum och köpte pizza till mig, pappa och lillasyster. Då fick jag allt känna på värmen och den är underbar!

Ska plugga lite till tror jag men sen vill jag ta en paus och hitta på något roligt, men de är typ ingen som är hemma så jag har ingen att vara med =( Stackars mig... Men men, kanske borde ta en vals med dammsugaren i mitt rum. Ska ju ha hem mina gymnaster imorgon  och då vill jag inte att de ska vara helt dammigt och skitigt i mitt rum. Ska nog byta lakan också!

Usch vad jag har varit dålig med kameran, skärpning nu! Men ska ladda kameran ikväll för i helgen kommer det bli mycket roliga bilder!

Opeppad..

Publicerad 2009-05-28 16:19:09 i Allmänt,

Jag måste plugga franska för jag ska göra prov på tisdag så jag kanske får godkänt på den här kursen. Inge roligt alls, är inte motiverad alls så då blir de ju ganska jobbigt.. Men men de är väl bara hålla huvudet högt och hålla tungan rätt i mun och kämpa vidare. Jag ska banne mig klara det här, hur jobbigt det än är!

Senare ikväll ska jag äntligen få träffa Ronja, nu när vi inte tränar småbarnen längre blir det ju inte att vi ses en gång i veckan så det ska bli trevligt att få träffa henne igen :-)

Tycker inte om vädret som har varit idag, usch usch.. Men nu så tittar lite av solen faktiskt fram av vad jag kan avgöra härifrån. De skiner där ute på träden så jag antar att det är solen!

Nu ska jag kämpa på med franskan!

Stockholms Stadsmission!

Publicerad 2009-05-27 23:24:49 i Shopping,

Idag har jag återigen shoppat. Jag måste faktiskt få erkänna det själv att jag har nog vissa problem med det där och shopping., Jag tycker att det är väldigt roligt, dock mindre kul att bli av med alla pengar men då får man tänka billigt. Som jag alltid gör. Billigt och snyggt = Bra! Ibland kan man lyxa till det med något dyrare..
Idag var jag till och med duktig när jag shoppade, jag köpte två plagg från Stockholms Stadsmission. Det tycker jag är bra!


Det här är vad jag har shoppat idag!

Jeanskjol, Filippa K, 90:- , köpt på Stadsmissionen

Blus, 65:- , Köpt på Stadsmissionen

Skor, 299:- , Köpta på Skopunkten

Tygskor, 149:- , Köpta på Skopunkten

En extra sexig bild, tyckte verkligen om dessa klädesplagg!

Och för er som inte vet var Stockholms Stadsmission ligger så ligger den i Kulturhuset samma "våning" som den stora fontänen på Sergels Torg inne i City. Gå gärna dit och titta, de har en hel del second hand kläder och vissa plagg är riktigt snygga. De syr även om plagg eller tyger till nya klädplagg. Och vill man ta en billig fika så kan man göra även det där! Dessutom gör man en god gärning genom att handla där och köpa deras påsar!

Operation 16 Juni!

Publicerad 2009-05-27 15:05:36 i Allmänt,

Ja jag fick en ny tid för min läklare kunde inte operera mig den 9e juni, så det fick bli den 16e istället.. Attans, men men.. Bara jag får det där överstökat nu, men då får jag i alla fall ha en veckas sommarlov innan operationsdags.
Det är inte direkt så jag längtar dit. Men men vad gör man ?!


Jahapp, då ska man ligga där snart igen...

Håltimme..

Publicerad 2009-05-27 11:00:05 i Allmänt,

Just nu har jag håltimme i ungefär en och en halv timme, inge kul.. Väntar på en i klassen för hon och jag ska skriva en laborationsrapport. Vi var ute och tittade på fågalar igår, inte så himla kul för vi såg knappt några fåglar alls. Haha!
Det är riktigt lugna dagar nu för tiden i skolan, lite håltimmar överallt och så där. Känns ganska onödigt att gå i skolan just nu men man måste ju fortfarande gå till sista dagen.
Men om två veckor så är det ju skolavslutning och det ska blir riktigt nice!

Hoppas ni har en underbar dag! Kraam!



Exempelbilder is the shit! ;-)

Svett blandat med regn

Publicerad 2009-05-26 17:49:15 i Allmänt,

Har nyss varit ute och sprungit det var härligt, varmt och skönt men det blåste en del så det blev lite motvind ibland. Men men då får man kämpa extra mycket. I slutet av springrundan så började det att regna, inte så roligt men som tur var kom det inte så mycket.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag till Södertälje och hälsa på gamla laget. Det ska bli trevligt. Det var inte igår man träffade dem lixom så, hoppas några blir glada för att man kommer förbi och hälsar på i alla fall :-)

Släktkalas en hel dag

Publicerad 2009-05-25 20:19:36 i Allmänt,

Japp igår bestod min dag av släktkalas endast, kom hem från Sandra åkte till kusinerna och firade kusin som fyllt 13 och lillaystser som fyllt 15. Himlans praktiskt när de fyller på samma dag!
Sen åkte vi hem och åt middag sen åkte vi till Syster och henrik eftersom henrik också fyllt år fast han fyllde 22 så då blev det ännu mera fika.. Sen åkte vi och tankade och jag somnade i bilen för jag var trött..
Kom hem satt vid datorn och gick sedan och lade mig!

Det var himlans omväxlande väder igår, först strålande sol sen helt plötsligt spöregnade det!
Knasigt värre!

En grillkväll med Sandra!

Publicerad 2009-05-24 23:44:01 i Bilder,

Igår var en helt underbar kväll. Den spenderades med Sandra.
På förmiddagen och nästan hela dagen såg det ganska mörkt ut och verkade inte vara den bäst grilldagen, men på eftermiddagen sedan så sprack himlen upp och det blev strålande sol. Helt underbart!
Ni ska få sen underbara bilder, hihi..

Jag som precis anlänt till Sandra, kameran framme på en gång!!

Sandra hade varit superduktig och gjort klyftpotatisar, tänk att den damen faktiskt kan laga mat!
Superduktig är hon!

Vi grillade en hel Entrecote bit, och det blev gudomligt gott. Mums!!

Kan vara bra att ha tändstickor när man ska grilla :-)

Och även tändvätska ;-)

Chips och dip hade vi lite som både för - och efterrätt. Det är gott!

Den supergoda salladen som Sandra fixat, jag bidrog med fetaosten. Stolt!

Min mat, halvvägs genom måltiden. Vi njööt som bara den, det var supergott.
Vi grillade även lite fetaost i folie, det var riktigt gott faktiskt. Det måste jag göra fler gånger!

Jag, lite finurlig som alltid tar en massa egobilder. Men det tycker vi om!

Sandra tyckte det var gott med chips och dip, hon ville äta allt på en gång!

Det händer en olycka när jag öppnade kylen, allt flög ut typ. Så en stor burk med äppelmos krossades mot golvet så det blev glassplitter i hela köket och då var vi tvungna att dra fram dammsugaren för att få bort allting..

Sandra är också ganska duktig på att ta fina egobilder.

Vi tog en liten tur till McDonalds där på kvällskvisten innan dom stängde, vi köpte en varsin glass med chokladtopping och jag fick inte betala min egen glass bara för att jag inte hade några kontanter. Tack Sandra för glassen :-)
(Måste bara tillägga att jag ser ut som en blekfis bredvis Sandra som är så himla brun)

Plexus, Sandras underbara katt, får avsluta. Sandra hade gått och lagt sig lite innan mig.. Hehe, hon tyckte jag var lite knäpp som frågade om det var okej att jag drog ner persiennerna innan jag gick och lade mig. Men men, sån är jag. Bättre att fråga först så ingen blir arg..

Tack för en helt wunderful kväll med dig Sandra! Vi måste göra om det någon gång i sommar igen!
God Natt folks!

Godmorgon Godmorgon

Publicerad 2009-05-23 11:38:04 i Allmänt,

Godmorgon allesammans!

En ny dag med nya möjligheter, jo de hade nog varit lite lättare att göra roligare saker om det var lite finare väder utomhus. Utanför mina fönster är det gråmulet och regnar lite till och från. Blött är det i alla fall på marken och i träden. Inge vidare tycker jag.. Jag vill ha solsken och värme, då skulle jag bli glad!
Idag är det plugg som gäller, inge roligt men vad gör man. Sen ska jag åka till Sandra för vi ska grilla ikväll jag tror vi trotsar vädret. Det ska bli trevligt.
Ha en bra dag trots detta regn och rusk!




Molnigt och grått på himlen, men efter regn kommer solsken!
Keep smiling!

Ragdollz hemsida!

Publicerad 2009-05-22 18:28:39 i Allmänt,

Jag var inne på Ragdollz hemsida igår och kollade in ännu fler av deras videos och alla bilder.
Alltså jag blir helt mållös, tänk att kunna dansa såå himla bra! Jag blir nästan lite avundsjuk och man blir riktigt inspirerad. Det är ju så man vill börja dansa själv..

Ragdollz hemsida!

Se tidigare inlägg jag skrivit om dem här!




 

(Alla länkar öppnas i nya fönstren!)

Operation 9 Juni!

Publicerad 2009-05-22 14:14:47 i Allmänt,

Nu har jag bestämt mig! Det får bli operation den 9 Juni i alla fall. Opererar jag mig i höst kommer jag missa så himla mycket på brandstationen, jag vill ju också rökdyka lixom!
Känns inte såå himla roligt men jag vill bara få det gjort, skulle gå ner i spagat igår och knät bara gled halvt ut led typ. Otrevligt. Såå snart är det dags för operationsbordet igen då..

Filmkväll med godis!

Publicerad 2009-05-22 13:08:22 i Film,

Igår var jag helt borta, hade världens huvudvörk och orkade verkligen inte med någonting. Sov typ en timma innan middagen, sen fick jag lite pengar av mormor så jag tog med mig Michelle ner till centrum och köpte godis. Sen kom jag hem, fikade sen gick jag och lade mig i sängen med godispåsen i högsta hugg och kollade på två filmer. Först ut var "Coyote Ugly" grymt bra film. Har älskat den sedan jag såg den första gången. Sedan såg ag på "8 Mile" också älskat sedan jag såg den första gången. Två filmer med mycket musik och som man kan se på om och om och om igen :-)


Två helt underbara filmer, se dom om du inte sett dom!!

Spontanitet gör livet roligare!

Publicerad 2009-05-21 17:07:06 i Allmänt,

Igår fyllde lillasyster år, var i stan och köpte present till henne fick sällskap av storasyster på vägen hem. Vi åt mat hemma och så, sedan var det dags för ledarmöte det var trevligt. Åkte sedan hem och slöade vid datorn.
Runt 22-tiden så tycker Sandra att jag ska komma till henne och flummiga som vi var så åkte jag dit. Kom inte dit förrän kavrt över elva.. Haha, men vi hade sjukt kul och skrattade massor, tyvärr glömdes kameran bort..
Somnade efter 2-tiden på natten, vaknade ganska tidigt imorse.. Sen gick vi och tränade på gymmet som hon har 30 meter från sin dörr. Nice, det var trevligt.
Lånade hennes badkar sen, har inte badat sen jag var liten tror jag. Och gud så skönt det var, värsta filosofi platsen jag var tvungen att tvinga mig upp innan jag somnade där.

Tack för en underbar kväll/natt/dag Sandra! :-)

Personinfo på förfrågan

Publicerad 2009-05-21 00:36:10 i Allmänt,

Jahapp, du där "Lelle" där ute. Här kommer en kort resumé på varje individ i min klass från räddningstjänst då jag inte har den bästa kontakten med ekonomerna...
Börjar med mig själv.

Linnéa: Jag är en ambitiös, glad och trevlig elev smörar  ibland. Jag tycker skolan är rolig när jag får sällskap av Sandra. Det är absolut roligast när vi jagar varandra och låtsasrapar i korridorerna. Jag har sjuk humor, dock har inte alla i klassen sett den ännu.

Timmy: Han tycker om England och en av av rödtottarna i klassen. Han är alltid genomgo och snäll, men kommer ibland lite för sent. Men humorn är alltid på topp.

Erik K: Den andra rödtotten i klassen. Den som Sandra på senare tid kommit mer och mer överens med. De skämtar varje dag. Erik är bra på att diskutera och argumentera och framföra sina åsikter. Han är ofta väldigt glad och är mycket stolt över sina vita ben.

Erik O: Tillsammans med en söt tjej. Han är alltid jätte snäll och tänker på andra i hans omgivning. Duktig i skolan och ganska skötsam av sig. Han är stolt nybliven bilförare då han nyss tagit körkort. Grattis!

Amanda: Är en väldigt ambitiös elev och är sin pojkvän trogen. Hon är väldigt snäll och trevlig som person.

Melina: Hon är alltid glad, kommer ofta för sent när vi har sovmorgon. Knasigt. Nyss fyllda 18 år och är en riktigt partyprinsessa.

Jocke H: Han är alltid trevlig. Bryr sig om sina medmänniskor, har en fin flickvän.

Viktor "Byxan": Han hittar många bra ord, bl a "Moraletik" han tycker om att ta upp Adolf Hitler på etiken även Julius Ceasar. Han är lite speciell men det kan behövas i en sån här klass, så den får sin charm.

Patirk: Våran lilla innebandyfjolla, han är söt. Han hänger väldigt mycket med Jocke R, dom är som Piff o Puff. Vissa lärare tror att de antingen är tvillingar eller så blandas de ihop dom. Är väldigt trevlig och blir väldigt full.

Sandra "Knäsvag": Våran södertälje-bo som älskar sitt jobb. Hon har minst lika sjuk humor som jag (Linnéa). Hon är den som ställer upp för folk och pratar om det är något som är jobbigt, även fast det egentligen ofta är hon som skulle behöva detsamma. Hon är väldigt ambitiös av sig och vill få saker avklarade i god tid. Kommer inte lika bra överens med tjejer som killar inom vänskapen, då hon har svårt tjejrelationer. Har sedan 2 år tillbaka ett förhållande med sin pojkvän Jonas. Sandra är söt.

Jocke R: Klassen lilla AIK:are, spelar ishockey väldigt mycket har nyss vunnit guld i SM. På lektionerna är han inte alltid särskilt ambitiös då han smsar febrilt med sin flickvän. Han är trevlig som person men har precis som alla andra sina begränsningar.

Däremot har klassen sina små uppdelningar...
Sandra och Linnéa
Patrik och Jocke R
Melina, Viktor och Jocke H
Erik K, Erik O och Timmy
Amanda hoppar emellan lite grann


Alla pratar med varandra, både om svåra och lätta saker i livet. Alla stöttar och ställer upp för varandra vilket känns väldigt bra. Men dessa saker har även lett till vissa problem, dock inte i klassen. Det är tråkigt med tanke på att alla är så ärliga och vi är verkligen en grupp man kan lita på! Och nej, vi har inga kärlekspar i klassen.


Hoppas du blev nöjd med svaren!

Besök hos syster

Publicerad 2009-05-19 22:23:26 i Bilder,

Efter skolan idag åkite jag direkt hem till syster stor, åkte med hennes pojkvän hem till deras lägenhet. Skulle dit och plugga lite för jag orkade inte åka hem eftersom jag skulle på lillasysters konsert senare på kvällen precis där dom bor ungefär...
När man kom in dit låg det resväskor i hallen och det var lite rörigt, men de gjorde inget för mig de kom ju hem imorse. Startade upp datorn kokade te medan H drack kaffe.. Jag fick även en present som dom köpt med sig från Cypern, en superfiin plånbok. Det var verkligen behövligt, även om de bara köpt den av en slump det var inte så att jag önskat mig den..


Såå himla fin och färgerna passar mi perfekt, blev verkligen glad! Tack S och H!

Så här såg min gamla plånbok ut som jag använt sedan jag fyllde 8 år, alltså då jag gick i tvåan.. Så den har varit använd i snart 10 år. Inte illa!


Tog kort på utsikten från deras vardagsrumsfönster. Så underbart när solen skiner in!

Blommor

Den här bjuder jag på!


Hoppas ni har haft en bra dag!

Sedan kom resten... Svar på fråga!

Publicerad 2009-05-19 22:11:45 i Allmänt,

Efter en stund på brandstationen kom resten inramlandes några stycken i taget...

Först kom dessa hunkar!


Sedan kom två andra hunkar...


Det var någon som önskade att jag skulle berätta mer om min klass för att den verkar vara så himla underbar...
Jo visst är den det men som alla klasser finns det höjdpunkter i klassen och väldigt god stämning, men det finns också raka motsatsen. Alla går inte ihop med alla och vissa är mer ambitiösa än andra. Andra är mer mogna och vissa är det inte. Allting beror på från person till person, men klassen i helhet kan vara helt underbar självklart!

Våran klass SP07C består av Samhälle - Räddningstjänst elever och Samhälle - Ekonomi elever. Eftersom jag går Räddningstjänst har jag mest koll på den halvan av klassen och umgås mer med dem än ekonomerna.
Vi har oftast väldigt kul tillsammans, skämtar och skrattar om mycket vi har lätt för att umgås och är genomtrevliga hela bunten!

Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva.. Alla uppfattar ju dessutom klassen helt olika så det här är ju så jag uppfattar klassen. Men jag kan säga att sedan vi var på vår resa i Arvidsjaur i början av mars så har vi i Räddningstjänst fått mycket bättre sammanållning än vi hade innan.
Ibland går klassen mig på nerverna men den gör mig ofta väldigt glad!
Vill ni veta mer så är det bara att fråga!


Baracken som vi har våra lektioner i på Brandstationen.. Mysigt värre!

Ett gott skratt förlänger livet

Publicerad 2009-05-19 21:58:02 i Bilder,

Seeg dag, såg att jag redan uppdaterat idag det var ju efter det.. ehm underbara (?) franska provet. Hade knappt en mattelektion, gjorde ingenting förutom att hänga och springa runt i skolan. Naturkunskapen var inte bättre, vi fick tillbaka våra prov och jag fick VG wohoo superglaad! Sen blev det som vanligt en tripp till brandstationen som alla andra tisdageftermiddagar!

Jag och Sandra var helt jätteförst på brandstationen, vi hade riktig tur när vi skulle åka. Först när vi kommit en bit från skolan ser vi att bussen kommer vi börjar springa medan jag skricker "Snedda över gataaaan" samtidigt som vi asgarvar. Vi hinner med bussen och när vi kommer ner till tågstationen så ser vi att tåget är försenat vi får springa ännu mer snubblandes upp för trappan hinner vi med tåget. Och när vi kom till Tumba så skulle bussen precis köra fram när vi kom dit.. Spännande resa, herregud så vi skrattade. Och vi fortsatte på brandstaionen... Ni ska få se hur underbar min älskade vän kan vara!


Brandstationen

Hur söt får man bli egentligen ? Galenpanna, söt som få!

Japp, en snygg rumpa har hon också. Snyggare än Tyra Banks. Hell Yeah! ;-)

Sexigast på brandstation leker lite ursnygg modell!

"Jag sitter och mediterar, vänd mot Mecka!"

"Och sen leker jag Buddha som leker Lucia.."

Vänta lite här nu... Hittade du något spännande där nere Sandra ?
Jag tror hon studerade hur hennes byxor börjar spricka i skrevet, haha! Snyggt!

Utplåna franska språket!

Publicerad 2009-05-19 09:43:58 i Allmänt,

Ja tack, det skulle behövas jag tycker verkligen inte om det ett dugg! Har nyss haft Nationellt prov i franska och det gick åt pipsvängen verkligen. Jag är urusel på språket, det är inte alltid så fint och det är svårt och tråkigt att lära sig. Usch vad jag inte tycker om det. Det fanns en uppgift som jag kunde gissa mig fram på resten fattade jag inte ett dugg av och när det kom till skrivdelen så gav jag upp, det blev ett blankt papper.
Så nu vet alla att jag inte tycker om franska och att jag är sämst på språket.

Tack och hej leverpastej, snart har jag mattelektion som jag kanske inte ens måste gå på.. Schpännande :-)

Vill verkligen inte...

Publicerad 2009-05-18 23:55:26 i Allmänt,

..Gå och sova det är helt sjukt, när jag väl går och lägger mig sen kommer jag undra varför jag inte gick och la mig tidigare. Är grymt trött men vill nog inte sova för jag vet vad som väntar imorgon. En tråkig dag i skolan plus att jag måste genomlida ett nationellt prov i franska och att jag måste plugga. Någon ge mig sommarlov nu.
Hej jag är skoltrött!

Kanske kämpar mig till sängs snaart...

Gott och blandat

Publicerad 2009-05-18 21:47:19 i Bilder,

Det gick superfint att träna barnen idag, men jag längtar dock till hösten då vi kommer få påfyllning i gruppen. Juste nu är vi bara ca 6 st på varje träning och de är lite tråkigt. Vill ha många barn!!!
Gick hem från träningen och när jag kommer in på gården ser jag att hela min familj är på väg någonstans, dom skulle till Ica Maxi och handla lillasyster fyller år på onsdag och på torsdag ska hon och hennes kompis ha tjejkväll och övernattning i lokalen. Så jag följde med dem.
När man är och handlar med mamma och pappa får man passa på att få något själv, idag fick jag en tidning med en rosa bikini i... Hihi, ville mest ha tidningen för bikinin men innehållet var bättre än jag väntat mig.


Den kostade dessutom bara 25:-, tidningen heter GLAZE.

Och när jag ändå var inne och fotade på mitt rum fick jag även några kort på min söta lilla katt Oliver..
     

Måste även visa er ramarna som jag fick av Michelles mor för ett tag sedan, jag har ju satt i foton i dem nu. Och ramarna står högst upp på mitt vitrinskåp..


Hehe japp jag är lite egenkär, men har inga stora kort på några kompisar eller såå.. Så det fick bli på mig själv, men visst var jag himla söt när jag var liten?

Det till vänster så går jag i 3an och till höger i 1an.

Hallon

Publicerad 2009-05-18 16:07:27 i Allmänt,

Ska rita upp en planering till träningen nu sen ska jag ta mig något litet att äta, byta om sedan springa ner till hallen och träna mina stora små barn, BG Hallon  :-)
Det ska bli roligt, det är inte många veckor kvar av något, snart är det sista gången på gymnastik för stora barnen, skolavslutningen närmar sig, 3orna i skolan tar studenten om drygt två veckor och jag ska snart till Sweden Rock Festivalen! Det ska bli en upplevelse.
Jag bara längtar till sommaren är här, men den brukar komma lika fort som den är över men men. Man får njuta av stunderna man får och hoppas på ett härligt väder!

Hoppas ni har en bra dag trots regn och rusk utomhus! Efter regn kommer solsken!


(Bild tagen vid Norrmälarstrand i lördags)

Springa, springa..

Publicerad 2009-05-17 22:49:38 i Allmänt,

Idag har varit till en början ganska lat dag, vaknade åt lite frukost och sen låg jag ute och solade tills ett träd skymde hela våran baksida så det blev skugga och kallt. Satt lite till och från vid datorn sen så kollade jag på reprisen av Eurovision Song Contest eftersom jag inte såg den igår. Den var bra, lite långtråkig så jag gick ut på framsidan när det var sol och solade lite :-)

Efter middagen satt jag en stund vid datorn sen tog jag mig i kragen och gick ut och sprang, först gick jag till spåret sen orkade jag springa hela TRE varv utan att stanna och jag var inte ens särskilt trött efteråt. Helt otroligt, jag som för en månad sen knappt orkade ett varv.. Gick hem igen tog fram cykeln för jag och Lina skulle ut och cykla, så vi cyklade en sväng ganska långt faktiskt och med en cykel med inte fullt pumpade däck så blir det ganska trögt. Snacka om att jag var svettig och helt mör i benen när jag kom hem.. Puh, sen väntade en skööön dusch!

Nu är jag redo för sängen, imorgon är det skola och jag har haft världens bästa helg typ!
God Natt alla glada, snart är sommaren här på riktigt och jag har redan fått bikinilinjer ;-)


Älskar solsken och värme!

Presenter från gympabarn!

Publicerad 2009-05-17 16:41:19 i Bilder,

Den här jättefina blomman fick jag, man blir så otroligt glad när man får små presenter av sina gymnaster. Då vet man att både dem och föräldrarna är nöjda med att ha en som tränare! Pappa var snäll och ställde den i en fin kruka också :-)

Och lite godis har någon aldrig dött av, mm ni ser att de snart är slut. Har några kvar men ska spara dom till senare. Otroligt gott.

Teckningarna jag fick har jag inte fotat, men TACK för allt och den här terminen!

Heldag med Ronja!

Publicerad 2009-05-17 16:16:24 i Bilder,

Igår var jag inte hemma på hela dagen men gud så roligt jag hade det!
Dagen började med mina småå barn, vi skulle ha avslutning så det kom massor med föräldrar och syskon och kollade. I båda grupperna! Från en gymnast i första gruppen fick jag och Maria en varsin jättefiin blomma och så fick vi teckningar ab en annan. Och massor med applåder! Från en tjej i andra gruppen fick jag Maria och Ronja en varsin liten påse med Lindt Choklad. Mm, det var gott!!! Barnen var för övrigt jätteduktiga som alltid och föräldrarna var verkligen helnöjda de såg verkligen att de hade utvecklats. Det är kul när man får höra sånt!

Efter gympan for jag och Ronja hem till henne på Kungsholmen där bytte vi om till hotpants och bikini överdel linne och fixade lite grann, sedan gick vi ner till Norrmälarstrand (hon bor 150 m därifrån, folk tittade otroligt konstigt när vi gick i kort korta hotpants och knappt några kläder på medan de hade jacka och jeans, vadå vi skulle bara sola en bit bort...) och lade oss och solade precis vid vattnet. Vi åt även en varsin Penacotta (stavas ?) desert som Ronja hade hemma. Den var good!

Utsikten från Norrmälarstrand där vi satt först. Himla underbart!
Ronja!
Jag!

Skitfin bild på Ronjas fötter, tycker jag. Den ser såå härlig ut!


Senare när det blåste för mycket och skvätte alldeles för mycket vatten och vi var kissnödiga gick vi hem igen och lade oss på innergården där det var lä och mycket varmt. När solen försvann därifrån förflyttade vi oss högst upp i huset till en liten liten balkong och solade ännu mer innan vi gick in för att fixa oss inför kvällen.
Bytte om väldigt fort och sprang som tusan till bussen, vi skulle ju på cirkus föreställning i Hallunda.

Utsikten från balkongen vi satt på..

Ronja och jag alltid lika heta!

Fixade och väntandes på tunnelbanan på väg till Hallunda.
Alltid lika matchande!


Efter föreställningen så åkte vi och några till Fittja, köpte pizza och sen så gick vi till en som hette Petter. Där var det trevligt. Hängde där ganska länge sen skulle dom vidare till en fest jag följde med en stund och herregud vilket konstigt mysigt ställe. Helt underbart, går inte att förklara sen åkte jag hem!



Tack Ronja för en helt underbar dag!!

Ragdollz

Publicerad 2009-05-16 01:14:22 i Film,

Dessa dansare, Ragdollz, dansgrupp var också på RixFm och de är nog det häftigaste jag sett. Ni ska få se några klipp dock inte från RixFm men de är alltid lika häftiga!
 

 



Jaa, man kan ju inte direkt säga att de dansar dåligt. Var ganska svårt att hitta bra videos på dem men de här visar nog ganska bra av vad de kan! Titta och njut!!

Beroende ? ... Eh, jaa.. lite kanske!

Publicerad 2009-05-16 00:59:27 i Shopping,

Hm japp I did it again! Jag skulle inte men de blev så ändå. Hallå de va ju inte ens dyrt!


Tunika från GinaTricot, 49:- på REA!
Den ser ganska ful ut när den hänger så där, mycket snyggare på! Invigning imorgon!!!


Nya skor då jag reklamerade mina vita tygskor, såå jag köpte dessa otroligt sköna på DinSko 199:- .
Sen shoppade jag inte mer och ska inte göra det något mer denna månad.. Vänta liite, lillasyster fyller 15 på onsdag.. Hm present brukar man få då.. Det löser sig!!!

SOVDAGS! Tidigt morgon imorgon och jag har avslutning med mina älskade SMÅBARN!!!!

Rix Fm Festivalen

Publicerad 2009-05-16 00:53:13 i Bilder,

Idag har varit en lång dag, inte i skolan men över huvud taget. Hade endast två lektioner idag, en av dom prov och jag skrev som bara den så jag hoppas på ett bra betyg! Sen for jag in till gammelmormor Margit, hjälpte henne ut, handlade, städade, hämtade in Margit sen gick jag till Medis (Medborgarplatsen) och mötte MALIN! Vi har inte setts på över två veckor så vi hade en hel del att prata om!!!

Vi gick runt lite på söder och kollade på kläder och jag shoppade (Fy skäms..), sen åkte vi in till centralen där jag köpte ett par skor, prövade ännu mer kläder som jag blev kär i och sen var vi rikitgt onyttiga och åt på Donken.. Kollade på mer kläder och provade coola skor på Topshop.
Sedan förflyttade vi oss till Kungsträdgården där vi kollade på RixFm Festivalen, det var roligt. Michelle, Jossi och Malins kompisar kom också dit sen..


Jag och Malin

Alcazar var där och dom var skitbra, så duktiga på att dansa!

Janet Leon var där!

Sarah Dawn Finer med sin underbara röst var där!

Snow Patrol från Skottland var där!!

Måns Zelmerlöw var där, han dansar också sjukt bra!

E.M.D var såklart där!

Och våran alldeles egna Snygg - Erik. Jag skulle inte tacka nej till denna hunk!
 Hej jag heter Linnéa och är lite fjortsis ?!?!
Jag tycker han är snygg!!! That's it!

Det var fler artister där men orkade inte fota då jag hade dåligt batteri och ville ha batteri till EMD ;-)
Efter RixFm gick Jag, Michelle och Jossi till donken vid Stureplan. Där åt vi lite granna sen tog vi tåget hem efter ett tag. Det har varit en underbar dag, mer kommer imorgon! Det blir nog också en sen uppdate, det blir en dag med Ronja imorgon! :-)

Mera steg...

Publicerad 2009-05-14 21:42:15 i Allmänt,

Efter nästan en hel innersittar dag kom jag äntligen ut, ut på ett motionspass. Gå och springa det tycker jag om! Sen är börjar jag bli smått beroende av stegräknaren jag har på mig. Jag var bara tvungen att ta mig över 10 000 steg idag och efter mycket om och men så lyckades jag. Det känns skönt, skulle behöva röra på mig ännu mer efter dessa lata dagar men jag antar att det kommer gå lite upp och ner.. Man kan ju inte direkt springa runt när man ska plugga inte.
Så nu sitter jag här efter lite motion och en härlig och varm dusch, snart ska jag läsa igenom lite till inför provet imorgon!

Juste, idag fick jag efter lååång väntan en Operationstid för mitt stackars Knä! Men, den 9e juni... Inte så pigg på det datumet, det är nämligen dagen innan skolavslutningen och 4 dagar innan jag ska på 18 års fest.. Vet ju inte hur ont jag kommer ha, eller om jag kommer få någon ortos eller dylikt..  Så jag har lite beslutsångest, vill heller inte att hela mitt sommarlov ska förstöras, det är trots allt mitt sista "riktiga" sommarlov eftersom jag tar studenten om ett år..

Såå, hur tycker ni att jag ska göra ? Beslutsångest....

Evolutionen

Publicerad 2009-05-14 19:06:36 i Allmänt,

Sedan jag kom hem från skolan idag kl 13 så har jag inte gjort annat än att plugga. Har läst igenom allt vi har till provet imorgon, vi har prov på Evolutionen. Otroligt spännande... Det kan man ha delade meningar om!
Har druckit massor med vatten medans jag har pluggat så det har blivit en hel del toalettbesök med jämna mellanrum, brukar annars inte vara särskilt kissnödig men idag har varit otroligt.. Hela magen börjar puta ut för att man inte orkar ta sig till badrummet lixom.. Latmask är man också :-)

Nu ska jag ta och byta om till träningskläder, ska ut och springa lite grann. Har inte gjort det sedan i måndags!!
Hörs senare!


(Sökte på Evolutionen på google.se, då kom denna upp.. Hehe..)

Exophtalamus!

Publicerad 2009-05-13 17:08:05 i Allmänt,

Har ganska länge haft ett mer utstående öga, vilket jag inte haft hela mitt liv. Har varit hos optikern, ögonläkare och vårdcentralen och tagit massor med prover och dyl.
Idag var jag på KS i Huddinge och fick äntligen svar på vad det var som var fel, jag hade Exophtalamus.. Det är något i min sköldkörtel som har spökat, och detta kunde utvecklas till Struma. Nu är det några specialister som kommer vara inblandade i detta för det är ganska sällsynt, som vanligt när jag drabbas av något.. Och medicinering startade redan idag och kommer hålla på i minst ett år..

Lär mer här!

Linnéa rules the world!

Publicerad 2009-05-13 16:32:25 i Allmänt,

Helt otroligt, satt inne på min facebook och skulle gå in på min kompis Linneas facebook. Skriver in namnet i sökfältet där man söker efter kompisar och upp kommer FEM olika Linneor.. Det räcker inte med att jag själv heter Linnéa, nej alla mina kompisar ska också heta det!

Linnéa är ju ett snyggt namn och det finns ju även en blomma som heter Linnea, namnet kommer ursprungligen från Carl von Linné.

Linnea är faktiskt en genomsvenskt namn, om än latinskt konstruerat. Det kommer av Carl von Linné och den lill skira skogsblomma som bär hans namn. Namnet var populärt under 1900-talets första två decennier och har nu fått en stask renässans. Omkring 161 000 bär namnet, cirka 25 500 har Linnea som tilltalsnamn. De allra flesta stavar namnet Linnéa.

Linn är ett ganska nytt namn i Sverige. Namner kommer från Norge och är troligen en kortform av Linnea eller Lina. Namnet har nu en uppgångsperios. Cirka 13 300  heter Linn, omkring 10 400 kallas så.


Det är en väldigt fiin blomma!

Hej jag heter Linnéa och har blivit Hemmafru!

Publicerad 2009-05-12 22:32:58 i Allmänt,

Idag har det varit en ganska lugn dag, den startade med Nationellt prov i Matematik B. Inga kommentarer på hur det gick, jag blir glad om jag blir godkänd. Blev klar ganska tidigt så jag hann gå hem en stund, gick tillbaka till skolan och åt lunch sen åkte vi till Brandstationen.
På brandstationen idag skulle vi sitta inne i en container och titta på när det brann. Vi skulle studera brandförloppet. Och på oss hade vi såklart all våran utrustning plus gasmasken och luftpaketet så vi fick frisk luft. Jag säger då det, herregud så varmt det blev vi satt i den där containern och fick studera olika saker i säkert en halvtimme och det var 300 grader varmt! En häftig upplevelse det är det ingen tvekan om!

När jag kom hem så tog jag det lugnt i soffan ett tag, sedan fick jag värsta rycket. Började plocka ur diskmaskinen, diska det som inte ska diskas i diskmaskinen, ställa in smutsig disk, plocka ur diskstället, gjorde rent spisen, torkade bordet. Förflyttade mig sedan till nedervåningen där jag satte igång en maskin tvätt och strök massa kläder!!! Hej jag har blivit Hemmafru ?!?!  Visserligen skulle de kanske passa, ibland i alla fall :-)
Känner mig duktig! Nu ska jag hänga upp tvätten, såg att ingen hade gjort det....


I brist på nya bilder.. Vill faktiskt ha en sån här flashig skylt.
Tycker dom är coola!

Totally upptagen

Publicerad 2009-05-11 23:36:42 i Allmänt,

Japp känns som att jag verkligen är riktigt aktiv och gör saker hela tiden. Nu är jag så himla trött och vill bara sova måste komma upp i tid imorgon har Nationella prov i Matematik B. Måste bli godkänd.
Det får komma mer uppdatering imorgon eller såå, har inte tid eller ork nu. Kan berätta att jag har varit hurtig och börjat använda stegräknare, idag blev det drygt 16200 steg. Inte illa.


God Natt!!

18 års fest..

Publicerad 2009-05-09 18:38:04 i Bilder,

Japp igår var jag på party det var otroligt roligt. Har inga bilder därifrån men jag har på min outfit och sminkning...
Orkar inte skriva så mycket..
Idag har jag tränat mina barn och varit hos gammelmormor, träffat Michelle en stund och ätit middag med lillasyster. Ikväll ska jag vara med Lina :)



Jag är ganska rödmosig om kinderna, jag blev himla varm när jag gjorde mig iordning.. Stog ju och pumpade bra musik, typ trance, techo etc :-)

Monki och H&M

Publicerad 2009-05-07 23:03:44 i Shopping,

Japp, det var i dessa affärer det fick bli shopping i idaag. Jag blev mycket nöjd med mina inköp, ni ska få se dom för jag har ju faktiskt fotat med dom på mig. Fintfint.




Nu ska jag för er berätta, att den urtjusiga klänningen köpte jag på Monki för 250:- och den vita cardigan på H&M för 149:- även den cerise färgade sjalen på H&M men för endast 59,50:-.
Riktiga kap tycker jag, det blir morgonkvällens outfit när jag ska på 18-års fest. Reklamerade ju även mina skor idag, fick pengarna tillbaka det var bra :-)

Många undrar vart jag får alla pengar ifrån eftersom jag shoppar en hel del som ni kanske har märkt... Ja du det undrar jag också ibland, men dom finns där iaf...

Systeryster mästerkocken

Publicerad 2009-05-07 20:38:07 i Allmänt,

Det blev mer shopping in town idag.. Det visar jag er senare :-)
Jag kom aldrig hem efter staden messade med syster på tåget så då fick jag komma hit och äta god middag. Spaghetti med köttfärssås, den var riktigt starkt kryddad men good.Hon är riktigt duktig på att laga supergod mat.. Nu sitter vi och kollar på "Hjälp, jag är med i en japansk tv-show". Det är roligt att se på... Konstiga tävlingar de håller på med, men spännande :-)

Tittar man ut från fönstret här så ser man solen på väg ner, precis ovanför ligger molntäcket som ett tak på himmelen men mellan de andra hustaken och molnen så sticker solen fram. Otoligt fint!
Sen undrar jag vart det fina och underbart varma vädret tagit vägen, jag vill ha det tillbaka. Är trött på att det ska vara kallt och blåsa och rega. Men men, efter regn kommer solsken!

Popsicle!

Publicerad 2009-05-07 14:08:31 i Bilder,

Mm, isglass är gott! Ska nog smaka lite på mina chips innan jag går också.. Ska förbi en sväng till skolan igen och prata med min franska lärare vad jag behöver göra för att bli godkänd...
Seeen, blir det Stockholm City!

Shopping... Igen.. :-)

Publicerad 2009-05-07 14:05:30 i Shopping,

Jag måste visa mina nya fina bh.. Kände att jag behövde det, alla mina andra börjar gå sönder och bli helt missfärgade och för småå! Alldeles för länge sedan jag köpte mig en ny.  Denna är köpt på Lindex för 179:-.


Jag älskar den, den är superskön. Och idag blir det en tur till stan igen, jag ska reklamera mina vita tygskor jag köpte på stadium för bara drygt en månad sedan. De är redan helt sönderspräckta och håller på att ramla ihop och ändå har jag inte använt dom så himla mycket.. Sen så ska jag försöka hitta någon fin tunika eller så, ska på 18 års fest imorgon så då vill jag ha något nytt och fräscht...

IP-telefoni åt skogen med er!

Publicerad 2009-05-07 13:30:44 i Allmänt,

Igår hade jag tänkt blogga mer och sitta vid datorn mycket mer än vad jag kunde. Men internet la av som det brukar göra, enda sedan vi fixade IP-telefoni har internet strulat  hela tiden vilket har varit högst irriterande. Igår fick mamma ringa och prata med dem och de berättade då att det är något stort fel så det är inte bara hos oss det har varit problem. Hoppas det där stora problemet fixar sig så man slipper ha ett internet som strular. Tänk om man håller på och skriver något viktigt mail eller blogg inlägg eller liknande, vad gör man då? Helt klart irriterande...

Chiips.. Gott!

Publicerad 2009-05-06 16:47:32 i Allmänt,

Har suttit och vräkt i mig lite chips, gott var det. Humöret är inte på topp någonstans, har ingen lust med någonting alls vilket är extremt frustrerande. Jag tror jag måste träna eller något, ska nog ta och gå ut och springa strax. Det är nog det jag behöver för hur mycket jag är sover är jag fortfarande helt seg och trött. Träning är bra det får man energi av så nu jäklar. Attans att mitt knä skulle smälla igen, hade ju precis börjat träna och hade värsta motivationen nu är den putsveck borta.
Jaja, nu jäklar! Springmarsch nästa!


Sen kan jag äta upp resten av mina chips, typ ikväll eller något! Hihi..

Tandläkarbesök..

Publicerad 2009-05-06 08:23:56 i Allmänt,

Ska alldeles precis nu strax springa iväg ner till tandläkaren, dom ska borra lite i min tänder.. Skulle egentligen dit förra veckan också då jag hade två små hål som skulle lagas och dom ville inte ta båda samtidigt, men förra veckan blev det ingen tandläkare då hon blev sjuk. Så jag hoppas dom lagar båda idag.
Lite smått nervös är jag men det ska nog gå bra, tyvärr är det ju inte första gången och dom brukar vara ganska snälla med bedövningen och så.
Jag måste vara väldigt konstig då jag tycker om att hälsa på i tandläkarstolen, jag tycker om att vara där. Det är ändå lite mysigt. Haha..

Någon som kanske har tandläkarskräck?


Det är inte så farligt som det ser ut :-)

Tidig kväll ikväll..

Publicerad 2009-05-05 20:16:39 i Allmänt,

Idag ska det verkligen bli en tidig kväll, jag ska gå och fixa iordning lite smått och gått, ta en huvudvärkstablett och lägga mig i sängen och plugga lite. Usch så trött jag är och sådan huvudvärk. Det var ganska länge sedan jag hade det, men kan ha det pga vädret då jag brukar få spänningshuvudvärk när det blir hastiga klimatförändringar.. Men men..

Hoppas ni har haft en underbar dag. Jag har köpt en ny bh, kommer bild imorgon. Nu ska jag slita mig härifrån!
Kram på er!

Två Nyttja och en Oliver

Publicerad 2009-05-05 00:11:47 i Bilder,

I fredags fick jag två superfina ramar av Michelles mamma, så himla gulligt helt oöppnade var dom också. Men dom ville inte ha dom längre så det var ju tur för mig. Har redan 3 ramar i samma färg så det passar ju perfekt till mitt rum. Nu behöver jag bara lagom stora bilder som jag kan sätta i ramarna...


Dessa finns att köpa på IKEA, finns i fler färger tror jag. Är ju bara att kika här annars.

Tog kort på min lilla Oliver för ett tag sedan, han är så underbart söt.



Snart är det läggdags för min del, imorgon ska jag nog städa mitt rum...
No fun. Det ser ut som ett bombnedslag!

Shoppaholic in action

Publicerad 2009-05-05 00:02:50 i Shopping,

SHOPPING!

Japp nu har jag varit där igen, i affären.. Ska dit i veckan igen måste handla några saker till..



Den här grå koftan köpte jag redan i torsdags, köpte den självklart på rean kostade mig endast 49,50 kr. Inte illa! Köpte även ett 2-pack svarta nylonstrumpbyxor. Mina andra har gått sönder.


Den här munkjackan köpte jag på min och Ronjas lilla shoppingrunda i lördags. Också köpt på rean, 98 kr (ord.pris 249:- (tror jag))
Väntsra bilden är trycket fram på bröstet och högra bilden är trycket på ryggen.

Kjol köpt på H&M, 98:-

Köpte även ett vanligt vitt linne och ett 2-pack svarta leggings. Allt från H&M.

En artist i släkten ?!

Publicerad 2009-05-04 23:50:01 i Bilder,

1:a Maj och det var dagen då det var dags för lillasyster att vara med i UNICEF's Humorgala. Satt och diskuterade med moster härom kvällen att det är en lite lustig blandning att visa hur svårt människor har det i vissa u-länder och så kombinerar man det med humor ? Kunde dem inte komma på något bättre, egentligen.. För på galan var det faktiskt så att ena stunden satt man nästan och grät och andra stunden satt man och apgarvade. Vad tycker ni om det upplägget?


Lillasyster med en glass i högsta hugg och henne Artist passer-kort.

Japp, lilla artisten själv. Hon hade pratat med alla möjliga artister som Måns Zelmerlöw, Shirley Clamp, Mark Levengood.. osv.. Nice, fast efter galan så var det en hel del kändisar som gick förbi mig. Sånt tycker jag är coolt eftersom jag är en liten förortsunge.. De som gick väldigt nära mig var Tony Irving, Kish


Jag satt ju på helt fel sida för att få ett bra foto på lillayster, men hon står längst bort till vänster bakom tjejen med lila linna och vit kjol. Sen ser man Måns i mitten med sina grå kostym. Stilig.
Det var riktigt kul att vara på den här galan men jag gäspade ett antal gånger av trötthet, speciellt sedan på vägen hem. Jag hade ju inte sovit så mycket dagen innan direkt...


Jag lägger upp videon på låten igen för er som inte sett den än!

Majbrasan på bild

Publicerad 2009-05-04 22:11:59 i Bilder,

VALBORG!

Jag och Michelle visste inte riktigt vad vi skulle göra denna underbara kväll. Så vi tog oss en promenad till närmsta brasa som är precis bredvid skolan vi gick i från 6års - 6an. Det var värsta elden när vi kom men eftersom brasan inte va den största brann den ner riktigt fort.

Efter en stunds tittande på brasan och prat med lite folk man träffade där uppe åkte vi till min storasyster, där var det trevligt. Hon, hennes pojkvän, hennes kompis och hennes kompis pojkvän var där och vi sjöng singstar och lyssnade på musik. Jag vann många gånger :-)

Sen inte alltför sent började jag och Michelle röra oss hemåt, men jag kom inte hem jag fortsatte med bussen ner till en kompis istället. Där hade vi det trevligt, gick och mötte fler sen gick vi till min tro de eller ej en som jag gått på dagis med. Var där ett tag sedan var vi ca 10 pers som drog hem till Melina igen. Party.

Det blev en lång dag och fem över 4 på morgonen ringer jag mamma för då står jag utanför dörren utan hemnycklar. Klantigt av mig att glömma det, men men. Sånt händer!

Trööga datorn

Publicerad 2009-05-04 21:16:32 i Allmänt,

Just nu sitter jag vid den otroligt tröga datorn. Jag som hade tänkt lägga upp några få bilder från valborg, UNICEF's humorgala och mina nyshoppade kläder men icke. Det var lillasyster som fick datorn hon sitter nämligen och pluggar så jag får uppdatera det lite senare antar jag. Hon ska ju sova snart ändå!

Idag har vart en trevlig dag, en ganska lugn dag som bara flygit förbi. Dagen började myckt tidigare än vanligt då jag vaknade hos min kusiner. Sedan har jag i stort sett haft lektion endast i datasalen idag, vilket till slut blev lite enformigt men ja.. Sånt är livet. Hade ju prov i Information & Layout idag, det gick fint. Hoppas verkligen på ett MVG..... Men det återstår och ser...

Efter skolan åkte jag till Huddinge Sjukhus för att lämna lite blodprover, aj vad ont det gjorde idag. Så ont gjorde det inte sist, kanske var lite spänd men ajajaj! Köpte mig lite choklad efter det så jag skulle må bättre då det börjat snurra i mitt huvud när jag satt i stolen.

Ikväll så har jag självklart tränat mina älskade barn, det gick finemang! Sedan skyndade jag mig till skolan för jag skulle stå och prata om min linje. Det var ungefär 3 personer som kom och ville veta lite om den linjen. Det var knappt något folk alls där. Lite trist, men nu är det bara omvalsperioden som är. De flesta har nog redan valt klart.

Mer update kommer senare! Kram på er!

Statistiken stiger!

Publicerad 2009-05-03 23:22:48 i Bilder,

Måste bara berätta, haha jag är superlycklig. Idag har jag haft rekord många besökare i alla fall på hur länge som helst. Hur kul som helst! Mera mera, som Skrollan säger :-)

Mycket roligare att skriva i bloggen när man märker att det är många som läser! Fortsätt så! ;-)




Hihi, en sliten bild på mig från påsklovet. Tagen av Ronja.

Tältsängen väntar

Publicerad 2009-05-03 23:13:39 i Allmänt,

Nu är det dags för mig att sova, jag är grymt trött. Kan inte förstå varför sov ändå ganska länge inatt. Men har ju pluggat rätt mycket idag och de senaste dagarna har mina sov vanor inte varit de bästa, tyvärr. Eftersom jag är hos kusinerna så sover ju jag på en helt underbar tältsäng, och den ropar på mig. Kanske inte låter så skönt, men det är faktiskt riktigt underbart!

Imorgon kommer det mer om hur min helg har varit och jag ska fota mina nya kläder jag har shoppat!
Det ska tydligen regna imorgon, det tycker jag inte om men det behövs för det är verkligen torrt ute just nu. Växterna behöver lite vatten så de kan blomstra ännu mer.
Hoppas ni har haft en underbar helg och hoppas ni får en underbar ny vecka!



Många kramar från mig!

Never been kissed

Publicerad 2009-05-03 21:43:53 i Film,

Filmtips!



Never Been Kissed
är en film från 1999. Filmen handlar om en 25-årig tjej, spelad av Drew Barrymore som aldrig har blivit kysst. Hon jobbar som journalist och ska skriva om populära tonåringar och vad de gör. Så hon börjar skolan igen och låtsas att hon är 17. Hon blir kär i en av sina lärare och hennes chef börjar tänka på en annan artikel...



Sitter och tittar på den nu, kanske inte världens bästa film men den duger!


 


Dreamgirls

Publicerad 2009-05-03 00:00:26 i Film,

En helt underbar film, mycket musik, bra handling, lite gammalt och jag älskar den! Sitter och tittar på de på 4an, den slutar om 25 minuter.. Sen är det sängdags!


Se den!

Oh sunny day

Publicerad 2009-05-02 22:53:19 i Allmänt,

Idag har det varit en riktigt solig och varm dag. Helt underbart!
Dagen började ganska tidigt då jag var tvungen att packa lite, sedan bar det av till gymnastikhallen där jag skulle träna mina älskade småbarn. Dom är så underbara hela bunten, alla har sin otroliga charm!
Efter träningen åkte vi in till staden, shoppade lite på söder och jag fortsatte till centralen och Ronja till tanto.. När jag gjort det jag skulle i stan åkte jag också till tanto hängde där, så nu ha jag en fin bränna på bröstet och lite i ansiktet!

Efter tanto åkte jag ut till mina kusiner, åt middag och räknade matte. Nu har vi druckit te och ätit lite ost och kex och så ser vi på Dreamgirls på 4an. Underbar dag!

Jag Älskar Solen!

Unicefs humorgala på Cirkus!

Publicerad 2009-05-02 01:22:24 i Film,

Jag måste bara berätta lite kort och ladda upp detta youtube-klipp. Min lillasyster Mathilda har idag 1 Maj varit med i barnkören på UNICEF'S Humorgala. Hon var med och sjöng bakom Måns Zelmerlöw, hur häftigt är inte det ?
Så här ska ni få se ett klipp på låten, ni hittar henne i svart hår med lugg och svarta glasögon, rutig skjorta och gröna jeans. Hon står längts bak längst till vänster och är i närbild ganska länge från 2 min 4 sek. (2.04). Sen ser man henne bakifrån lite också.

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela