Livet.

Publicerad 2011-05-30 19:20:38 i Allmänt,

Händer mycket runt omkring mig så har inte tid eller ork till att skriva här. Tråkigt nog. Men kan väl säga att jag håller på att få lägenheten såld vilket inte går så bra, slutspurten i skolan, håller på att ta körkort, ska åka utomlands direkt efter skolan slutat och sen ska jag sommarjobba på Öland hela sommaren! Ska vila upp mig när jag är på Rhodos med min familj! Nu vill jag bara att skolan ska vara över och jag ska lyckas ta körkortet, behöver nämligen bil på Öland... The pressure is ON!

Whatever

Publicerad 2011-05-13 12:30:30 i Allmänt,

Har ingenting intressant att skriva om och tar mig aldrig tid att skriva någonting här... Jaja sånt är livet! Återkommer så fort jag känner att jag vill skriva av mig och dela med mig av någonting. Hoppas allt är bra med befolkningen!

KRAM

Tentadag!

Publicerad 2011-05-06 09:06:15 i Allmänt,

Idag är det som sagt tenta i den hittills absolut tråkigaste kursen vi läst, jag har varit helt omotiverad genom hela kursen och inte alls tyckt att det varit särskilt roligt. Jag har gjort alldeles för mycket annat än att plugga. Fy på lilla mig men så kan det vara ibland! Jag ska i alla fall göra tentan och hoppas på ett godkänt resultat om inte annat får jag ju bara göra om den. Men men... Skönt att det är eftermiddagstenta så man slapp gå upp i ottan och känna sig stressad nu hinner jag ju läsa igenom en del så här på förmiddagen!

Ikväll blir det att åka hem till Stockholm, imorgon är det jobb, på söndag är det först fotbollsmatch, sen 1-års kalas. Min lilla systerson ska redan fylla 1 år, helt otroligt fort det går!! Så jag har en fullspäckad helg framför mig :)

KRAAM

Fotbollsvikarie

Publicerad 2011-05-05 16:32:26 i Allmänt,

Jag har blivit fotbollsvikarie i min pojkväns fotbollslag! Min pojkväns kompis startade upp ett Korpenlag vid namnet BK Shoreline och jag har helt tiden varit lite avis på min kille att han får spela fotboll och inte jag, men förra veckan fick jag veta att de hade en skadad spelare och de behövde en vikarie. Jag var snabb på att anmäla mig och vips så hade jag en plats i laget i två månader framåt. Ska bli hur kul som helst! Första träningen som var i söndags gick superbra och roligt var det också, min bollkontroll som jag trodde att jag helt hade tappat satt kvar mer än jag trodde så det kändes otroligt skönt! På Söndag är det premiärmatch, längtar!

Nu tillbaka till tentapluggandet :(

KRAAM!

En solig dag!

Publicerad 2011-05-04 21:36:25 i Bilder,



Leka med kameran när det är soligt ute är roligt, en dag jag kände mig lite extra snygg.
Såna dagar finns också även om de är sällsynta :)
De senaste dagarna har det varit pissväder, längtar tills värmen kommer tillbaka!

Kram

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela