Inringd

Publicerad 2012-04-25 18:55:26 i Allmänt,

Min dag var planerad med att plugga PM och förbereda inför morgondagen som ska spenderas i skolan.. Men kort efter att jag avslutat min frukost blev jag inringd till jobb, förskola! Tackade ja så det var bara att göra sig iordning och åka. Var framme lagom till samling och lunch, gott :) Det gick väldigt bra att jobba, skulle även vara gympatränare ikväll men blev hemskickad då de inte behövde mig och de andra dagarna jag också skulle hoppa in för en annan tjej blev avbokade. Mindre bra då jag behöver alla pengar jag kan samla in till Tanzania resan....

Nu fick jag istället tid till att verkligen orka förbereda mig lite grann inför morgondagen... Hej hopp kör på!!
Tjing på er!

Solsken

Publicerad 2012-04-24 16:58:56 i Allmänt,

Idag skiner solen starkt och värmer på bra. Det gillas! Enligt termometern som har direkt solljus så var det 33 grader men litar inte på den då det är betydligt kyligare i luften. Men det går definitivt mot ljusare tider och det gillas :) Min man och jag har varit iväg och kollat på en skrotbil, jag har lämnat blodprov och sen thai/sushi buffé till lunch! Sen har vi legat deckade i soffan här hemma, jag med en dundrande huvudvärk som inte verkar ge med sig. Discovery Channel är kanalen som gäller på tvn och jag tänkte fixa med PM trots den envisa huvudvärken. Lite nytta måste göras!



Lite bilder jag passade på att knäppa :)

Kvällsmys

Publicerad 2012-04-23 20:51:56 i Allmänt,

Ikväll ska jag mysa med pojkvännen som alla andra kvällar sen han kom hem från USA, vi ska slå på någon film och bara ha det gött! Har skickat in PMet för vägledning så det känns skönt. Annars har jag en mindre skön huvudvärk som kommer från rygg/nacke... Hjälpte "svärmor" på tomten igår så lyfte en del tungt och inte riktigt ergonomiskt rätt känner jag idag! 





Gömmer mig bakom det stora doftljuset jag fick av mitt hjärta från USA!

Kram på dig!

Energitjuvar

Publicerad 2012-04-23 12:45:06 i Allmänt,

Det är bland det värsta som finns, det enda man tänker på och det enda man inte vill tänka på. Tar all ens energi så sitter man här helt tom i huvudet och vet varken ut eller in. Får väl tacka min lärare för det. Hon har definitivt satt sina spår. Det mailet skaver som ett ont jäkla skavsår från ett par plågsamma sommarskor man håller på att gå in. Fy! Är dålig på att ignorera energitjuvar, önskar jag var bättre på det ibland och bara koncentrera mig på mitt men det går banne mig inte.

Sitter och kämpar med PMet, kan säga att det går sakta med säkert framåt hoppas vi har kommit en bit idag så vi kan skicka in det för lite feedback till vår lärare. Så sjukt att man har så kort tid på sig men egentligen går det rätt smidigt när man satt igång, hoppas bara man är på sätt spår och tänker rätt.

Solen tittar fram och värmer mig i ryggen, värmer mig inombords. Längtar ut, längtar till träning. Är i stort sett frisk nu, peppar peppar, så i slutet på veckan hoppas jag på att kunna träna igen!

Studymode.

Publicerad 2012-04-22 12:53:29 i Allmänt,

Sitter hemma hos pojkvännen och pluggar, skriver PM och tycker det är svårt.. Men jag kämpar!!
Vaknade upp som en helt ny människa imorse, nästan inget halsont som för den delen är helt borta nu efter en kopp te, inte särskilt snuvig och febern är borta. Ligger lite högre i temp än vanligt men det är ju ingenting! Huset för mig själv så jag är nöjd :))

Kolla in pluggutsikten, även om solen inte skiner är den rätt bra ändå!

Sjukling

Publicerad 2012-04-21 11:32:45 i Allmänt,

Mår inte tipp topp och pojkvännen är hemma från USA (mycket bra!) så bloggen får vila ett tag.. Förkyld, ont i halsen hosta och halvfebrig. Så rätt hängig. Har en hög med plugg att sätta igång med, PM skrivningen är igång!
Ogillar skolan starkt nu då jag i veckan fick ett näst intill anklagande eller påhoppande mail av en lärare som kändes väldigt personligt och felaktigt skrivet av den läraren. Känner mig rätt låg och omotiverad men det är bara att kämpa på, i guess!

Hoppas allt är bra med er!!

Promenad.

Publicerad 2012-04-17 19:54:31 i Allmänt,

Trots förkylningen så har jag varit ute på en lagom hurtig promenad med mamsen, det var trevligt och skönt att få komma ut lite. Suttit framför datorn hela dagen. Rätt kyligt och jag frös i öronen.. Det blir liksom kallt in i hjärnan nästan men annars höll man sig varm trots kylan utomhus. Gör allt jag kan bara för att fördriva tiden så mycket som möjligt, jag vill att det ska bli den här tiden fast imorgon !!

Artikeldjungel.

Publicerad 2012-04-17 16:17:06 i Allmänt,

Att leta artiklar är som rena rama djungeln, blir alldeles tokig!! Inte är det kul någonstans men tror jag ändå börjar greppa själva sökandet.. Jobbigaste delen är att läsa dom då allt är på sån där härlig lagom avancerad engelska och då engelskan inte längre är på topp får man ju slå upp en del ord.. Men tur man förstår det stora hela i alla fall! Borde studera lite hur man faktiskt ska utforma det där PM:et... Aldrig gjort ett sådant förut så ska bli spännande. Men det borde ju gå bra, har en bra skrivarkompis såå ;)

Har försökt kurera fökylningen med ett X antal koppar te idag! Känns som att jag är på bättringsvägen. Hoppas hoppas. Vill ju träääänaaa!

Countdown

Publicerad 2012-04-17 08:57:46 i Allmänt,

Nu är det definitivt nedräkning min älskling kommer till Sverige redan ikväll men bara till Göteborg.. Imorgon mitt på dagen är han hemma igen, ska bli helt underbart att få träffa honom men har lite otur... Ska på möte i Västerås inför Tanzania och jag åker ungefär när han kommer hem, lite trist men får åka till honom när jag kommer hem igen!

Idag blir det att läsa artiklar, ska börja skriva PM nu inför C-uppsatsen som ska skrivas i höst!!

Ha en bra dag fina du!

Prosit

Publicerad 2012-04-16 19:51:31 i Allmänt,

Har blivit förkyld, sjukt jobbigt. Vill träna men vet att man inte borde anstränga sig när är lite småkrasslig.. Typiskt när man precis kommit igång med träningen så kommer förkylningen. Blä. Blir ju ingen kontinuitet i träningen då! Hoppas den försvinner snart så jag kan börja lite smått snart igen...

Fotopromenad

Publicerad 2012-04-15 16:48:35 i Bilder,

Har varit ute och knatat runt här omkring och fotat med mig själv. Underbart väder, mysigt att höra ljudet från bäcken, fåglar som kvittrar och folk som är ute och fixar på sina tomter! Det är verkligen vårtecken så nu får vi hoppas på att det håller i sig.










Ingen proffsfotograf men, övning ger färdighet!

April(snö)oväder

Publicerad 2012-04-14 10:51:55 i Allmänt,

Har hört att april är den månaden då man ofta får se alla årstider på en och samma gång.. Det har vi verkligen fått åskåda, både regn, hagel, lite snö, sol och värme. Men det här som kommit nu det är ju hemskt. Snöoväder så de bara skriker om det... Mer snö än vad det varit i vissa månader nu i vinter. Olägligt. Blir en inomhusdag och en fixardag. Och bli frisk från förkylningen som systersonen så snällt smittat mig med! Ingen träning på ett par dagar då....


Vinter i April? Nej tack. Ge Stockholm vår, värme och solsken tack!

Bildmeddelande

Publicerad 2012-04-12 07:51:33 i Allmänt,

Från längre avstånd, FaceTime på morgonen med älsklingen och kort därefter en gullig bild! Om en vecka är han hemma, jag längtar!! Nu på väg till skooolaan!

Tankeöverföring.

Publicerad 2012-04-11 20:18:22 i Allmänt,

Varit på spinning ikväll med mamsen det gick fiiint förutom att det var typ världens tråkigaste och minst peppande instruktören jag någonsin stött på. Irriterande. Dålig musik var det också men då gäller det att ha disciplin själv och pressa sig själv.. Har konstaterat med modern min och hans pass tänker vi inte gå på något mera! Blev lite mage efteråt också ;)

Dagen har bjudit på en hyfsat enkel tentamen, en tur till skärholmen och nu sitter jag här matt i kroppen och väntar på ett samtal från min älskling... I samma sekund som jag skrev att jag väntade samtal så ringer han. Creepy eller rena rama tankeöverföringen? Men åh så mysigt och så glad jag blev :) Känns konstigt att typ inte ha något att göra så blir stressad av det.. Hmm...

Ha en bra onsdagskväll!! KRAM

Sockerbombad.

Publicerad 2012-04-09 19:31:36 i Allmänt,

Dagen har bjudit på fika och plugg med fina C på Espresso House. Mysigt! Sedan bar det av till kusinerna för kalas och ännu mer fika, snacka om sockerbomb hela dagen. Vi firade kusinen som imorgon fyller tonåring, oj oj! Tiden går fort och dom är inte små längre..
Känner mig totalt bombad i huvudet så blir en tidig kväll i sängen. Lite avis på pojkvännen som är i Las Vegas..

Kraaaaam!

Family workout

Publicerad 2012-04-08 12:20:22 i Allmänt,

Idag var det Spinning ocg CXWORX som stod på schemat och både jag, mamma och pappa var iväg på dom passen tillsammans. Hela famlijen ska trimmas! Nu blir det vila någon dag och träning igen på onsdag om allt följer planeringen ;)

Idag blir det Påsklunch hos mormor och morfar, åh jag bara älskar mormors mat den är bäst och godast! Mumsfillibabba. Hoppas på att få ett påskägg också ;) Har fått ett från mamma och pappa redan presentkort på bio. Det gillas!

Tjohejsan

Publicerad 2012-04-07 17:05:16 i Allmänt,

Lagom mör i kroppen efter träningspasset idag, imorgon blir det spinning à 45 minuter och sedan CXWORX (mage/rygg/säte). Skööönt!
Idag har annars varit en ganska händelselös dag, träffat syster och systerson som varit här och livat till det. Sitter som paralyserad och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Pluggade lite men huvudet är ju inte riktigt skarpt nog att kunna koncentrera sig på sådant... Hemmakväll ikväll!

Imorgon blir det Påsklunch och mys hemma hos mormor o morfar!

GLAD PÅSK!

Sömnproblem

Publicerad 2012-04-07 07:54:04 i Allmänt,

Fattar inte grejen med att vakna flera gånger varje natt och sen vakna supertidigt och inte kunna somna om, är ju fortfarande trött :( Jaja är väl bara att acceptera kl 8 ska mor och jag på body pump och svettas lite och därmed få en extrem träningsvärk.. Men det gillar vi!

Lång(tråkig)fredag

Publicerad 2012-04-06 13:59:18 i Allmänt,

Tråkigare dag får man leta efter och som grädden på moset så snöar det som tusan också. Hallå våren vart tog du vägen och när hade du tänk komma tillbaka!?!?! Jag tänker göra så mycket som ingenting idag, tänkte gå på bodypump pass i eftermiddag men träningvärken sitter fortfarande i så jag tar det passet imorgon bitti istället med mamsen :) Får se om de blir att åka någonstans... Annars vette fasiken vad som händer!

En liten sak..

Publicerad 2012-04-05 23:53:00 i Allmänt,

Det kommer nog skrivas mycket om pojkvännen nu när han är borta.. Ett tecken på att han är saknad! Men hoppas att han njuter av semestern och har härliga minnen att dela med sig av när han kommer hem :)
I alla fall, han berättade för länge sen att han skulle köpa en liten sak till mig innan han åkte, vilket jag hade glömt bort tills nu.. Han påminde mig men visste inte riktigt om han skulle hinna köpa den lilla saken.. Han hann! Och det visade sig vara.....



..En liten klocka som är inställd efter amerikansk tid så jag alltid ska veta vad klockan är hos honom. Så gulligt! Blev lite förvånad när han sträckte fram handen och gav mig en klocka, inte det första man tänker sig men åh, han vill ju bara att jag ska tänka på honom ♥

New header

Publicerad 2012-04-05 22:59:28 i Allmänt,

Det blev en ny header blev lite trött på den förra, även om jag tycker den är jättefin så känns det som att man kan behöva byta ibland... Då mina kunskaper i photoshop inte duger till att göra en egen snygg header (eller typ något över huvud taget...) så får det bli en enkel men underbart fin bild helt enkelt. Tills vidare. En ny header får det bli när jag kan be om lite experthjälp från min kära pojkvän som har den rätta begåvningen när det gäller Photoshop och diverse andra liknande saker!

Påskkärring

Publicerad 2012-04-05 22:30:38 i Allmänt,

Idag blev det lite plugg, en powerwalk, hem till pojkvännen för att träffa "svärmor" och hämta lite grejor och så fikade vi glass i solskenet. Mys! Trots att mitt hjärta är borta så tyckte hon jag bara skulle slå en pling om jag ville komma förbi hos dom, hon menade på att jag ändå har ett eget rum att vara i där ;) Så varför inte!

Under kvällen så har jag varit gymnastiktränare som vanligt på torsdagar och idag hade vi kommit överens om att vi tränare skulle klä ut oss till påskkärringar, det är ju ändå Påsktider.. Sagt och gjort! Snygga som få måste jag säga att vi var !! Var ju ett x antal år sen man klädde ut sig till påskkärring...

Barnens hinderbana ledde oss till Blåkulla och när man kom till Blåkulla träffade man snälla Påskkärringar (oss tränare) och gjorde man banan som man skulle, då fanns det en överraskning till alla tappra små gymnaster. En varsin klubba !! De blev överlyckliga !!


Mamma tyckte jag var den sötaste påskkärringen hon hade sett idag :)


GLAD PÅSK!!

Morgon

Publicerad 2012-04-05 08:14:25 i Allmänt,

God morgon solen och huvudvärk! Dags att ta sig ur sängen och sätta igång med plugget.. Dagens to do list- plugga, hem till mitt hjärta och hämta lite grejer, vara påskkärring när jag tränar mina barn sen hem för påskmiddag med familjen!

Ha en fin skärtorsdag!

Svammel

Publicerad 2012-04-05 00:04:18 i Allmänt,

Känns nästan som att det är jag som fått resfeber, smittad av den kanske... Kan inte riktigt komma till ro och lägga mig och sova.. Pratade nyss med mitt ♥ och första etappen av resan har gått bra resten kommer också gå finfint men nog sista gången vi pratar i telefon inom de svenska gränserna.. 
Har sett en film och faktiskt proppat i mig chips, sjukt onödigt men nu är dom ju slut. Bra det! Ska sluta svamla dags att krama kudden så jag orkar lära mig de kvantitativa orden imorgon. God natt min skatt!

Todays update

Publicerad 2012-04-04 17:44:39 i Allmänt,

T R Ä N I N G S V Ä R K !! Efter gårdagens step/styrke pass.. Så himla skönt att träna men mindre skönt i kroppen idag. Går som en gammal gumma och känner mig helt spaghetti i kroppen! Blir till att träna imorgon eller på fredag för att få bort träningsvärken eller mer...
Idag var en totalt värdelös dag i skolan, ovärt.

Ikväll så åker jag och pussar och kramar hejdå till min pojkvän som åker till USA i 2 veckor.. Kommer sakna honom MASSOR, men hoppas att han superkul när han är borta och tar med sig värmen hem !!!! ♥♥♥♥

Snööö

Publicerad 2012-04-01 15:21:58 i Allmänt,

Det här påhittet om att det skulle komma snö igen var ju sjukt onödigt. Vill ha sol värme och vår, tack!
Började ny kurs idag. Tenta om en vecka!

Utekväll

Publicerad 2012-04-01 13:34:14 i Allmänt,

Igår blev en kväll med härliga människor och sådana man inte träffat på flera år vilket var superkul, en av dem var min gamla gympatränare. Haha, hans min när han såg mig var oslagbar! Han såg mig sist när jag var 11 nu är jag 20.. Vi hängde på Ljunggrens sedan blev det Berns! Mycket trevlig kväll :)

Kristallkronorna på Berns.

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela