Valborgsmässoafton!

Publicerad 2009-04-30 14:22:18 i Allmänt,

Hej hopp i det fina vädret, idag är det Valborgsmässoafton. Trevligt trevligt. Har inte allt för mycket planer för dagen, ska äta god middag hemma med familjen sedan kanske det blir att umgås med lite kompisar och träffa lite nytt folk. Får se vad som händer, jag är lite öppen för förslag om man säger så!

Idag var det en lugn dag i skolan, vår mattelärare kom till skolan med 39 graders feber och genomförkyld så hon om bara förbi och lämnade lite uppgifter inför nationella provet som vi skulle jobba med. Sedan var det lunch och så hann vi kolla på skolans vårshow. Timmy i min klass är superbäst på att komma på otroligt roliga texter, vilken fantasi man får ha! Sedan var det dag för körkortsteori, och jag klarade 3 av 8 delprov. Det är slutspört i den här kursen nu så får se till att börja plugga lite extra så jag slipper den här kursen nu!

Ha en underbar dag allesammans!


Så här såg "min" brasa ut för två år sedan, var på Hågelby med Malin.. Fint, bilden är suddig då den är tagen med min mobil. Dom två pelarna bakom hjärtat brann sen också. Det var en speciell brasa kan man ju säga..

Jobbsökande..

Publicerad 2009-04-29 20:54:42 i Bilder,

Åh nu känns det som att jag har sökt jobb hela kvällen. Ända sedan i eftermiddags har jag jobbat för att få ihop tillräckligt bra jobb ansökningar och ett CV. Är faktiskt riktigt nöjd med mitt cv, har dock tagit hjälp av internet för att hitta en bra mall men sen har jag skrivit allt själv med små rättningar av mamma!
Riktigt jobbigt att få ihop något riktigt bra och det är oerhört svårt att skriva bra saker om sig själv och sådär. Men nu är det klart och nu har jag sökt jobb eller lämnat intresseanmälan hos Ica, Willys och Coop. Så vi får väl se, jag skulle väldigt gärna vilja ha något helg- eller kvällsjobb eller i alla fall ett sommarjobb. Vill inte vara helt fattig i sommar.

Nu ska jag läsa lite bloggar och njuta av kvällen. Kanske ska gå och lägga mig extra tidigt om jag inte får för mig att plugga lite grann :)

Ha en underbar kväll!


(Bild tagen när jag och Malin var i Kungsträdgården i fredags.)

Småsaker..

Publicerad 2009-04-29 17:36:52 i Allmänt,

Jag har fixat lite småsaker här på min blogg. Kanske inte så mycket som syns jättemycket, men lite grann i alla fall om man är uppmärksam.

Jag har:

- Fixat en bloggkoll knapp, klicka där så kan du följa min blogg via bloggkoll. En väldigt praktiskt sida.
- Gjort så att man ser vilken dag det är och dagens datum.
- Ändrat stilen på texten.

 

Förstår dock inte varför stilen på texten inte ändras på det här inlägget... Hjälp?!?

Vapnet - Kalla mig

Publicerad 2009-04-28 22:05:54 i Film,

Jag bara älskar den här låten. Helt galet underbar. Älskar mest gitarrspelet i början. Kan sitta och lyssna om och om och om igen!






Tänker på dig när jag hör den nu! <3

Hundpromenad!

Publicerad 2009-04-28 21:55:28 i Bilder,

Idag fick jag äntligen träffa min älskade Tina, det var hur länge sen som helst som vi träffades. Säkert någon gång i ferbuari och ändå bor vi på gårdarna bredvid varandra. Men sen har ju Tina varit i Grekland och uppe i Norra Sverige.. Men idag fick det bli en underbar hundpromenix med henne söta hund Olga!







Så söta tillsammans! Underbart att få träffa dig igen Tina!

Mera mera...

Publicerad 2009-04-28 16:36:07 i Bilder,

Igåår var en vanlig dag i skolan, det var ju roligt. Japp faktiskt, jag och Sandra hade nog den sjukaste dagen i skolan igår på riktigt länge. Roligt roligt..
Och Sandra är en lipsyl-missbrukare typ.. Vi satt ute på en gräsplätt på skolan det var underbart. Måste snart börja med att sätta upp min lugg, har fått lite med färg på ena sidan av pannan än den andra och så kan jag ju inte ha det.






På kvällen tränade jag mina underbara barn, det gick superbra. Vi körde uppbyggnad med dom och 2 stycken tjejer körde jättefina volter. Helt underbart att se som tränare!

Sen ännu senare på kvällen åkte jag in till Ronja och hämtade min tjocktröja som Sandra lånat i lördags. Sedan fick jag hjälpa henne med att söka efter lite resor, hon ska till La France om en vecka så hon behövde lite hjälp med att hitta tåg som går i Frankrike och sådär.

Tisdag 2009-04-28

Publicerad 2009-04-28 16:27:01 i Bilder,

Idag är det tisdag.. Mm.. Har ju inte uppdaterat på 3 dagar. Så det kan gå, har bara inte haft tid till att göra det.

I lördags var jag med Ronja, Sandra, Robin och company igen. Det var hur kul som helst, vi var i Tanto och hängde. Det var underbart men det hade inte skadat om det blåste liite mindre, det blåste nämligen så att man var nära på att blåsa bort om man inte satt lite i lä. Lite senare när solen började försvinna flyttade vi upp på ett berg där det var lä och mycket skönare att sitta. Sen förflyttade jag mig ytterligare till en eld till lite annat folk där en från mitt sällskap spelade gitarr. Helt underbart och så var det stjärnklar himmel! Lovely!

I söndags åkte jag med äldsta systern och hennes pojkvän och kollade på lägenhet i Hammarby Sjöstad. Den var hur fin som helst, har inte hört något om de kan köpa den eller ej. Efter visningen tog vi en promenad utefter vattnet och så köpte vi glass. Och bara njöt av det underbara vädret.





Efter en stund så gick vi bort till en båt som man kan åka på fem minuter direkt över till Söder. Det var en trevlig båtfärd. Vi tig då en promenad där, gick till ett Sibylla och åt lite lunch. Dit kom sedan min andra storasyster och hennes pojkvän för vi skulle hjälpa dom att handla då dem inte har en egen bil.





På kvällen när jag kom hem serverades lasagne till middag det var gott det!

Fredagen i bilder

Publicerad 2009-04-25 14:24:47 i Bilder,

Sandra alltid lika flitig i skolan. Hon är så duktig!

Jag och Malin for in till stan, här posar hon snyggt!

Jag fick också vara med på kort!

Vi köpte mjukglass, här var min glass. Jag beställde en medium fick en stor. Haha schysst kille!

Malin med sin glass, hon fick bara en medium :)

Ljuvliga Kungsträdgården. Så underbart att sitta här!

En liten fontän, mysigt.

Jag poserar snyggast bland dom underbart rosa träden.
Dom är så himla fina, lyser upp hela Kungsträdgården.

Malin är väldigt snygg tycker jag!


Sen blev det inte så mycket mer bilder, efter det här åkte jag till gammelmormor Margit. Sen åkte jag till Tantolunden och träffade Ronja och sen kom även Sandra. Där hängde vi hela kvällen typ, det var trevligt. Sen blev det kallt och jag åkte hem medans de andra skulle ut på krogen.

En lååång dag

Publicerad 2009-04-24 23:04:42 i Allmänt,

Idag blev det en lång dag, men jag är alldeles för trött för att lägga upp massa bilder och skriva om dagen just nu. Det är en tidigt morgon imorgon då jag ska träna mina små barn. Det ska bli roligt, har nog inte träffat dom på en månad. Känns nästan som att man glömt bort namnen men dom kommer nog när man väl är där!

Hoppas ni har haft en underbar dag, för det har jag!
God Natt och Sussa Sött!!

Solen skiner och jag är glad!

Publicerad 2009-04-24 13:01:45 i Allmänt,

Solen skiner och det är jättesköönt väder ute. Helt underbart!
Snart ska jag möta Malin så ska vi åka in till stan och äta lite glass sen ska hon träffa en annan kompis och jag ska till gammelmormor Margit, det ska bli trevligt! Sedan kanske jag ska träffa Ronja och Sandra tror jag, åhåå de ska bli roligt!
Jag ska fota massor så bilder lär ju komma ikväll, jag ser fram emot den här dagen, än så länge har den ju bara börjat!


Ha en underbar dag i solen, och utnyttja vädret och var ute! Inne kan man vara på kvällarna när det blir lite kyligt ute.
Kram på er!

Bloggryck ?

Publicerad 2009-04-23 22:25:47 i Film,

Haha jag har nog skrivit hur många inlägg som helst idag, men det har varit en lång och ganska kul och lugn dag. Och ja, inte gjort så mycket egentligen. Bara varit lixom. Det är så underbart ibland och så lite trött också då blir det ännu bättre.

Här ska ni få se, eller mer höra på en låt som var med i Melodifestivalen i år. Det är som karaoke man ser texten, jag tycker låten är bra men har länge velat se texten. Ni kan ju bara tänka er hur de kåter när jag sitter här och sjunger på Grekiska (!!!). Haha japp du läste rätt, Grekiska!
Pröva själva!




Juste det skulle bli en tidig kväll för mig idag, då är de nog dags att börja göra sig iordning. Men jag är hungrig kanske blir nåt äpple eller så innan läggdags :-)

Joggingrunda!

Publicerad 2009-04-23 19:59:12 i Bilder,

Jag har precis varit ute och sprungit, gud så skönt det är. Och idag klarade jag hela biten, det gjorde jag inte i söndags när jag sprang. Så nu är jag lite småstolt. Men det måste man få vara! Sen när man har kommit hem så blir det självklart lite styrka och vighet, hihi. Vill ha kvar mina viga kunskaper, dom kan vara bra att ha säger vi :-)

Nu väntar en dusch, sen ska jag skriva in min naturkunskap på datorn och skicka den till Sandra. Ska försöka få ihop lite etik också, de skulle vara bra. Här är det ingen vila, men idag ska jag försöka komma i säng tidigt. Får se hur jag lyckas med det..


Bjuder på en till egobild bara för att jag var så snygg idag!

Nyfixat hår!

Publicerad 2009-04-23 14:38:50 i Bilder,

Jag är sååå snygg i mitt hår! Var hos Ronja igår min lilla frisör. Även Sandra som kommit hem från Frankrike ett tag nu och Lina var där. Underbart, både jag och Sandra fick våra hår fixade! Supernöjda båda två, men det är för att Ronja är bästa frisören ever!

Jag på salongen med färgning i hårbotten, man är ju såå snygg! Trollet..

Lina och Sandra, överlyckliga för att äntligen få träffa varandra!

Lina och jag var och shoppade innan jag skulle fixa håret, så hon köpte den här klänningen på Stockholms Stadsmission för 50 kr, inte illa. Fin var den också!

Jag köpte nya örhängen för halva priset på Ur&Penn.

Köpte även dom här.

Den här koftan köpte jag för 149 kr på JC, halva priset var det. Riktigt kap!



Så här blev resultatet! Skitläckert.
Och färgen i luggen är lila. Såå sexigt.

    

Varning..

Publicerad 2009-04-21 23:12:42 i Bilder,

...För EXPLOSION, mitt huvud har varit på väg att sprängas sedan jag kom hem idag och det går inte över trots att jag tar huvudvärkstabletter och det är inte migrän.. Eller värken kanske är migränliknande men jag brukar bli dålig när jag har det.. Ajj ajj säger jag bara,

Kan informera om att Rullbandstestet är AVKLARAT! Så jag får alltså göra varma rökdykningar i höst. Det är nice! Här kommer brandkvinnan ;)

Träffade äntligen min älskade Malin idag, det var typ evigheter sedan. Vi snackade massor, jag plockade hennes ögonbryn och så masserade vi varandra. Underbart!

Mor och far firade att dom varit förlovade 25 år idag. Så det blev lite prinsesstårta, det var gott! Mums!

Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen!! PUSS


Bara för att jag alltid varit så snygg.

Fina blommor av fin gymnast

Publicerad 2009-04-20 23:08:19 i Allmänt,

Idag efter träningen så fick jag och Sara en varsin jättefin blomma av en gymnast. Hennes mamma hade köpt dom till oss. Så himla gulligt, man blir så glad och känner sig så uppskattad och omtyckt. Och det är otroligt skönt att det faktiskt är någon som uppskattar vad man gör! Tusen Tack!

Opeppad till tusen!

Publicerad 2009-04-20 23:03:47 i Bilder,

Känner mig så opeppad på allt, orkar inte med någonting. Det jag ser fram emot nu är Onsdag. Då ska jag äntligen få fixa mitt hår färga utväxten och såå, plus att jag ska få träffa Sandra som kommit hem från Frankrike nu! Woho!
Allt känns ganska trist och hopplöst, därför ska jag inte skriva mer just för idag. Ska gå och sova så jag orkar med morgondagen då jag ska göra rullbandstestet på brandstationen, det ska tydligen vara grymt jobbigt. Behöver alla krafter, speciellt de psykiska.


Bara för att ni inte märker det, så märker jag.
Vill åt andra hållet nu och jag ska kämpa för det!

Upside down!

Publicerad 2009-04-20 15:38:36 i Allmänt,

Usch! Dagen startade bra. Sen gick det utför. Men sen fick jag tillbaka mitt Etik prov, VG+ då blev jag lite glad.
Men fortfarande så arg och besviken. 
Och som vanligt en hög med plugg, måste börja nu sen ska jag ner till mina kidz. Hoppas dom är snälla idag!


Tänk vad livet kunde vara enkelt när man var liten...



Sarah Dawn Finer - Moving on

Tullinge Trupp Cup!

Publicerad 2009-04-19 22:21:35 i Allmänt,

I helgen har det varit Tullinge Trupp Cup och mina stora barn tävlade igår, första gången, det gick väl bra. De är inte världsbäst och vi ville bara att de skulle vara med för erfarenhetens skull. Det älskade det! Placeringen hade ingen betydelse allting gick ungefär som förväntat.
Efter det åkte jag hem och åt lunch/middag och fikade med släkten jag missade ju lillasysters konfirmation men fikat och maten missade jag iaf inte :)
På kvällen hängde jag hemma hos Michelle vi såg på Australia tills vi somnade sen skickade hon hem mig, hehe. Fast vi bor 5 meter ifrån varandra så de är inte såå långt att gå hem!

Idag var jag och kollade på högmässan, konfirmanderna skulle ju vara med där idag också. Så jag fick se lite i alla fall. Träffade mina gamla ledare och prästen jag hade under min konfirmations tid. Det var trevligt.
Eftermiddagen spenderade jag i gympahallen på tävlingen, idag var de dom äldre lagen som tävlade. Det var roligt att se.
När jag kom hem så gick jag ut och sprang. Det var härligt. Sen lite styrka när jag kom hem. Måste börja hårdträna. Orkar snart inte med mig själv längre.

Snart ska jag sova god natt, bilder från helgen kommer!!

Städtanten

Publicerad 2009-04-17 20:45:12 i Film,

Nu ska städtant Linnéa gå igång igen, var ett tag sedan jag städade mitt rum och nu är det dags igen. Hur trött jag än är så måste jag, vi får gäster i helgen för min lillasyster ska konfirmera sig!

Milow - Ayo Technology



Älskar den här låten, sitter och försöker lära mig texten. Vill alltid lära mig låttexter, min mor är helt klart imponerad. Hon förstår inte hur man kan vara så duktig på låttexter. Men, Jag älskar det!

Sova middag.

Publicerad 2009-04-17 18:08:07 i Bilder,

Ja eftersom att de blev en sen kväll för mig igår och en väldigt tidig morgon var jag oerhört trött när jag kom hem från skolan. Hade ju suttit och skrivit två prov och det är mer ansträngande än vad man kan tro,
Först gjorde jag i ordning lite skrovlat ägg, helt förälskad i det! Sen när jag låg där i soffan kunde jag inte längre hålla ögonen öpnna. Så det blev en 2 timmars sömn och det var välbehövt!
Nu är jag hungrig och väntar på middag..


Min Hamlet bok, och trots att jag började med den i onsdags hann den bli utläst!
Det var värt att sitta uppe länge inatt.

Och äntligen en litenn trött egobild på mig själv. Tagen direkt efter Etik provet.


Ha en underbar helg!

Lillasyster klarade det!

Publicerad 2009-04-17 10:15:42 i Allmänt,

Imorse hade jag en nervös lillasyster vid köksbordet, vi satt och väntade och lyssnade på RixFm tills klockan skulle bli 07:50.. Nervöst. Jag och mamma stog inne på mitt rum och vi båda var nervösa för min lilasyster.
Vi hör hur dem ringer på radion och hur hon svarar, hon var en våning upp. Man kunde höra på hennes röst att hon var riktigt nervös, men sen när hon väl började sjnga blev det superbra, Roger och Titti applåderade och min lillasyster ska vara med i Tittis kör så hon ska vara med på UNICEF galan den 1:a Maj. Tänk att få köra bakom Måns Zelmerlöx! Coolt!

Hoppas dem lägger upp klippet på hemsidan så jag kan lägga ut det här!
Har haft Etik prov för en stund sedan, det gick faktiskt ganska bra. Nu är det bara svenska förhöret som är kvar och några sidor i den underbara Hamlet boken jag ska läsa. Det blev en sen kväll för mig igår, satt och läste Hamlet till kvart över 1.. Sen sov jag gott!

Ha en underbar dag!

Lillasyster på radio!

Publicerad 2009-04-15 21:58:22 i Allmänt,

Min storasyster hade anmält min lillasyster till att delta i UNICEFs humorgala den 1:a maj inne på RixFm's hemsida. Samma dag ringer dom till våran mamma och så vill dem prata med min lillasyster och höra henne sjunga. Så efter några telefonsamtal fram och tillbaka så har dom bestämt att på fredag 07:50 så ska Titti och Roger från RixMorgonZoo ringa upp min lillasyster så ska hon få sjunga live i radio via telefonen.

Hon ska alltså kanske få vara med i en kör som ska köra tillsammans med Måns Zelmerlöw på scenen, hur coolt är inte det ? Nu får man önska henne stort lycka till!

Så glöm inte bort, Fredag 07:50 RixFm 105,5 Stockholm. Lyssna på min kära lillasyster!


http://www.rixfm.se/?underpage=524.88088

Plugg, plugg och åter plugg!

Publicerad 2009-04-15 21:01:59 i Bilder,

Japp det är inget annat än att plugga jag gör just nu känns det som.
Jo jag förbereder vissa saker inför tävlingen i helgen också.
Men det är en hel del som ska göras, blev nyss klar med en körkortsteori uppgift, sen är det bara att läsa typ. Måste förbereda den där franska redovisningen också.. Herregud, det kommer gå åt pipvsängen känns det som. Men men..
Ska läsa ut Hamlet också, någon annan som läst den ? "Att vara eller att inte vara - det är frågan" Haha.. en mycket välkänd replik från Hamlet!

Jag har blivit ganska dålig med kameran tycker jag så jag har typ inga bilder. Får lägga upp någon gammal jag kanske inte lagt upp :)


Jag sommaren -07 när jag var på språkresa på Malta.
Vill bli så brun igen! Och få så långt hår!

Mitt Påsklov!

Publicerad 2009-04-14 22:30:33 i Bilder,

Jahapp, har ju sagt att jag skulle uppdatera vad jag gjort andra halvan av lovet så nu får jag ju göra det innan det är dags för sängen!

Onsdag: Jag vaknade upp hos kusinerna, lite sent då jag hade stängt av väckarklockan i sömnen. Ajabaja. Så hade bara 1 timme på mig innan jag skulle gå. Skulle nämligen in till stan och träffa en barndomskompis som jag inte träffat på ett år. Min söta Linnea. Oerhört charmigt när vi har samma namn :)
Vi tog en promenad på stan men det var så himla kallt och blåsigt så vi slank in på medelhavsmuseet, riktigt kulturellt av oss. Det var trevligt, men vi var inte där så länge. Sen tog vi en sväng genom gallerian, sen fikade vi.
Man har himla mycket att prata om när man inte setts på ett år, skärpning! Får hoppas att man inte behöver vänta så länge till nästa gång!

På kvällen sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde.. Dåligt minne. Så blir det när man inte uppdaterar varje dag.

Torsdag: Då åkte jag in till stan med Malin, vi kollade inte på kläder. Vi åt på Max, det var inte gott tycker jag och dom var snåla med pommes frites. Vi tog en runda i stan, sen gick vi och fixade med Malins tågbiljett då jag skulle vinka av henne för hon skulle åka till en kompis.
Jag åkte hem och åt middag.
Var hemma en stund, tröttnade och bestämde mig för att åka in till Ronja. Jag fick se hennes nya lägenhet för första gången och den var supergullig! Där stannade jag hela kvällen. Det var trevligt, kom hem och slocknade på en gång.


På väg in till Ronja..

Underbaraste Ronja är på underbaraste humöret!

Fredag: Dags att åka till kusinerna igen, min kusin Filip fyllde 10 år. Stort Grattis till honom! Där blev det fika och massa trevligt med släkten. Sen åkte vi och hämtade min lillasyster i stallet som hade ridit, middag hemma hos mig med systrar + pojkvän.
Vi droppade av lillasyster och hennes kompis på tågstationen då dem skulle åka ner till husvagnen, jag storasyster + pojkvän åkte hem till dom kollade på film och sen sov jag där. Trevligt!
Juste kom på att jag och syster var ute med deras lilla katt Mio i koppel.. Hihi de var jätteroligt!


Kusiner spelar twister.



Mio åkte rutschkana.

Försökte klättra men det var halt så han ramlade ner.

Så söt katt!

Han fick försöka klättra lite på trädet.

Lördag: Tidig uppstigning, syster kom och kittlade mig i armhålan så att jag vaknade. Vi skulle ner till husvagnen vi också och äta påsklunch det var trevligt.

Sill, nubbe, kaviar och kall lax är väl vad påskbord består av typ..
Men jag höll mig till köttbullar, prinskorv, ägg och potatis :)

Stugan som äldsta systern och pojkvän skulle sova kvar i över natten.

Mina systrar. Nr 1 och Nr 2

Och så jag..

Åkte därifrån med tåget strax efter fyra tiden då jag skulle hem och vara med Sandra, vi skulle tillbringa kvällen hemma hos Koff coh grilla lite även Timmy var där. Men grillen var möglig så det blev till och steka, men deras kött blev totalt misslyckat och jag och Sandra var inte hungriga så vi stekte aldrig våran korv!
Sen kom det folk och det blev party, en helt otrolig kväll.

Sandra snygging hemma hos mig!

Och snygga jag!

Söndag: Blev en lugn dag, var ganska trött. Blev en tur in till gammelmormor, sen tog jag en promenad genom söder, slussen och bort till gamla stan där jag mötte Ronja och hennes kompis. Jag satt där med dom ett tag sen gick jag och Ronja en promenad ända hem till henne. Det är en bra bit. Hemma hos henne fikade vi och kollade på lite bilder.
Sen blev det ett donken besöl för mig, sen hem, datorn och sen sov jag.

Måndag: Räknade lite matte, diskade, städade lite smått på rummet. Sen var det dags för att träna mina barn. Sista träningen inför tävlingen. Den gick bra!
Sen kom syster och hämatde mig för jag skulle på Påskmiddag hos mormor. Det var gott och trevligt, men jag blev trött sen åkte jag hem och sov.

Japp, upptagen brud har jag varit. Mycket har jag gjort och det har varit ett BRA LOV!

Tidsbrist ?

Publicerad 2009-04-12 11:13:48 i Allmänt,

Snacka om att jag inte uppdaterat bloggen bra den här veckan, men jag skyller på tidsbrist. Vill ju utnyttja mitt påsklov till fullo. Har faktiskt varit riktigt dukitg  på att hålla mig borta från datorn. Där sitter jag så mycket annars så någon måtta får det väl vara.

Idag ska jag ut och njuta av solskenet så himla härligt väder det har varit nu. Lovely!
Jag ska in till gammelmormor också och hjälpa henne att handla, städa lite sen skulle vi gå ut på hennes innegård en stund också så hon får komma ut. Inte så kul att sitta inne i lägenheten hela dagarna och hon har ju lite problem med trappor och sådär.

Jag kommer sammanfatta lovet så fort jag har tid!
Ha en underbar dag!

Pictures!

Publicerad 2009-04-08 19:51:16 i Bilder,

Lördag:

Min outfit, varm och skön dag! Soligt och fint sådär!

Joppe och Ronja, mitt sällskap på gymnastiktävlingen!

Tävlingen vi var på, STG höll i den..

Söndag:

Hagarna ute i stallet...

Henke och Sophia
Här kommer bilder från Skanssundet








Sen har jag inte fotat mer... Bild på nya kjolen kommer..

Dålig uppdatering!

Publicerad 2009-04-07 20:52:57 i Allmänt,

Lördag: I lördags var det ingen småbarnsträning för min del, för jag skulle iväg på gymnastiktväling hela dagen. Det var tävling i Åkeshov och bara massa bra lag som kör svåra och jättecoola saker och det är, var, superkul att titta på. Jag åkte dit med Ronja, Joppe och Ronjas kollega Emma men hon var bara där en stund..
Så där var jag hela dagen, skit roligt var det! Är man med Ronja har man alltid superkul och det fanns massa snygga herrgymnaster där! :)
Kom inte hem förrän halv nio på kvällen, så då åt jag middag, kollade lite på tv, sen satt jag vid datorn och runt 22-tiden gick jag hem till Melina för jag orkade inte vara hemma längre.. Sen var jag där till säkert halv två, kom hem satt vid datorn och gick och la mig sent, eller tidigt på morgonen.. Typ 3 kanske.. No good!

Söndag: Då blev jag väckt av syster stor och hon tyckte att jag skulle umgås med henne och åka bil "dit utåt" med henne. För hennes pojkvän skulle hjälpa hans pappa i stallet och sådär.. Så vi åkte ut till stallet, lämnade honom, åkte och köpte fika, åkte tillbaka till stallet, fikade, åkte ut till skanssundet (="dit utåt"), åkte till stallet, hem till syster sen hem till mig. Det var trevligt, dock lite tråkigt att de va en ganska molnig och blåsig dag och på lördagen då jag satt inne hela dagen var det strålande sol och jättevarmt.. Lite omvänt kanske..
På kvällen var jag ute och gick med Malin, och så hämtade vi upp min lillasyster på vägen när vi skulle hem. När jag var hemma blev det en stund vid datorn sen blev det sängen så alltså en tidig kväll. Det var skönt!

Måndag:
Vaknade ganska tidigt och åt massa frukost, det var gott.. Sen satte jag mig ute i solen i bara bikini och började rensa mina skolpapper skulle egentligen plugga också men de hanns inte med för sen ringde jag Michelle och vi gick ner till centrum för att köpa glass. Årets första glass typ, sjukt gott. Ville smaka någon ny men den var så dyr så det fick blir en hederlig gammal Magnum Mandel!
Sen gick vi hem snackade massor, sen vart de helt plötsligt bråttom så jag åt lunch/middag, fixade mig, packade, tog bussen ner till träningen, tränade mina småbarn sen åkte jag till Rönninge till en skolkompis och kollade på film sen somnade vi.


Tisdag: Idag så har jag varit på vårdecentralen, varit hemma en kvart sen åkte jag in till staden för att möta Melina. Hon skulle shoppa kläder och det gjorde även jag. En jättefin kjol från Weekdays, har kamera men ingen sladd så bild kommer senare. Sen åkte jag och hämtade min minsta kusin från fritids och sen har jag lekt med henne hela eftermiddagen, vi har lekt med allt möjligt och läst sagor och sånt men det är jätteroligt. Är fortfarande kvar här, ska sussa här inatt! Min säng står kvar sen sist :)



PS. Bilder från dessa dagar kommer senare, har ej haft skrivlust förrän nu så bilder kommer imorgon! DS.

Glömde kameran idag..

Publicerad 2009-04-03 20:58:06 i Allmänt,

Idag har det varit jättefiint väder ute en alldeles perfekt dag. Lugnt i skolan och dagen har nästan bara glidigt förbi.
Åkte in till gammelmormor efter skolan och istället för att ta bussen från södra så gick jag, hur mysigt som helst!! Älskar när solen skiner, man blir så pigg och glad. Sen på tåget in såg jag världens sötaste unge som inte var äldre än 7 månader.. Gullunge :)

Ville ju ta kort, var hem en sväng och skulle byta väska och hämta lite grejer och kameran men den glömdes såklart. Så jag har inga bilder från idag. Lite tråkigt men men, det kommer bilder imorgon för då ska jag kolla på gymnastik med Ronja =D


Just nu är jag väldigt sysslolös och jag skulle inte alls tacka nej till lite sällskap, men alla verkar ha något att göra idag förutom jag. Men men, såna dagar måste ju också finnas så man sedan uppskattar de andra dagarna då det händer mycket istället!

Pics

Publicerad 2009-04-02 20:43:35 i Bilder,

Syster kör bil

Jag i bilen

Systers pojkvän


Så himla härligt väder det har varit idag! Älskar det!
Mera sol och mera värme det är precis vad jag vill ha och behöver!

Farsta med systeryster!

Publicerad 2009-04-02 19:07:37 i Allmänt,

Idag var det en kort skoldag som det alltid är på torsdagar det är sköönt.
Sen va jag på vårdcentralen och tog min andra spruta av Gardasil, den gjorde ont men skönt att få det överstökat. Skulle egentligen tagit den för ett tag sedan men eftersom jag varit borta och haft så mycket i skolan har det glömts bort.

Efter det kom syster min och hämtade upp mig i centrum, så vi åkte vill Farsta centrum. Det var trevligt, där träffade vi hennes pojkvän och vi gick till banken, en till bank och lite affärer och så shoppade hon några tröjor. Jag hittade en jättefin kjol på GinaTricot som jag ska köpa. en tröja till det också! Wihoo!

Imorgon ska jag till gammelmormor :)

Kvällspromenad!

Publicerad 2009-04-01 22:15:36 i Allmänt,

Var tvungen att rensa hjärnan och lungorna så jag gick ut och gick i ungefär en timme. Det var riktigt skönt och så med musiken i öronen också!
Sen kom jag hem åt en banan och fixade mig för sängen så dit är jag på väg nu, skönt det ska bli. Imorgon har jag lite sovmorgon och kortkort dag. Undrar vad jag ska göra efter skolan..



Onintressant bild.
Hade ingen kamera ut på promenaden.
Måste bara påpeka att jag tror att mitt självförtroende, eller självkänsla växt.
 Men vissa komplex finns kvar. Men jag tycker om mig själv.
Kan säga att jag är snygg!

ARVIDSJAUR Del 2

Publicerad 2009-04-01 19:28:35 i Bilder,

ONSDAG, här började våra 48 timmars utevistelse!
Fjället som är i bakgrunden vandrade vi runt på i ca 2 timmar..

Alla SP - elever!

Grupp C

Grupp D

Här skulle vi gräva våra egna sovplatser, kallas även bivack,
Erik O

Jocke R

Putte

Amanda

Timmy

Jocke H

Viktor

Melina

Jag Linnéa

TORSDAG
Jag och Sandra fixar med brasan

Amanda

Vi får undervisning i Tranceiver sök.

Vi gräver i en "lavin", tränar på att gräva fram lavinoffer.

Sondar

Gräver ner varandra i snön..

Kvällsmys, vi fick laga våran egna mat. Renkött och pitabröd med sallad och dressing!

Erik och Timmy i sin Quinzy

FREDAG
Lavin övning i fjället.

Sondar


Ungefär så här såg våran vecka ut! Levde på snöskorna och i massor av snöö!
Kallaste natten då vi sov utomhus var ca -23 grader :)
Mer bilder finns även att se på sp07c.blogg.se

Bilder från ARVIDSJAUR!! Del 1

Publicerad 2009-04-01 16:54:03 i Bilder,

Hej och Välkomna till Försvarsmaktens Vinterenhet i Arvidsjaur!

Dags att hämta ut all utrustning.. Och det var inte lite ska jag säga...

Här får vi undervisning om hur vi ska klä oss under de följande dagarna.

TISDAG
Information får vi här om isvaksbad.

Erik O

Erik K

Jocke H

Amanda

Patrik

Jocke R

Melina

Timmy, han verkar gilla det där..

Viktor

Våran handledare under veckan, visade hur man gör en eld på bästa sätt..

Nu skulle vi testa göra en egen eld!
Hugger ved, kan det vara Timmy ?!?!

Erik K

Patrik och Jocke

Amanda och Erik O

Viktor och Jocke H

Melina

Linnéa, (Jag)



Mer bilder kommer, måste hjälpa mor min med maten!

Chokladbollar, Mumsfillibabba

Publicerad 2009-04-01 16:10:22 i Allmänt,

Jag har ätit choladbollar, blev så sugen på just det så jag gjorde den där kladdiga smeten och gjorde ganska stora bollar.. Sen ställde jag in dom i frysen i ungefär 15-20 minuter.. Sen åt jag 5 stycken. Hoppsan, sen var det bara 4 kvar! :)
Tjockisen jag lixom!


Mupp bild på mig i mina heta glajjor!! :D

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela