Massage någon ?!

Publicerad 2009-07-30 11:12:48 i Allmänt,

Åh jag har så himla ont i både nacke och rygg efter att ha sovit i husvagnen ett antal nätter nu, det är hemskt och trots min sköna säng så försvinner det inte. Jag skulle verkligen behöva typ lite massage och gärna en sträckbänk eller något för det känns som att min rygg är sne efter att jag har gått med min ortos, så jag skulle verkligen vilja sträcka ut den..
Får ta och anlita någon massör, jag som alltid får vara massör åt alla andra..

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och göra mig iordning sen ska jag vänta på att vi ska åka iväg, idag blir det en hel del åkande för mig men jag får ju samtidigt träffa två underbara vänner som jag inte har träffat på ett bra tag! =D

Vad ska resten av folket hitta på en dag som denna ?

Strängnäs - Arboga

Publicerad 2009-07-30 00:22:49 i Allmänt,

Imorgon, eller det blir kanske idag nu när klockan är över tolv så här på natten. I alla fall, torsdag. Då ska jag åka till Strängnäs för att träffa min Nicole som jag jobbade med förra sommaren, har ju inte träffat henne sedan i mars tror jag! Helt galet så tiden går fort. Efter jag har umgåtts och catchat upp med henne ska jag förmodligen åka till Arboga för att träffa "Cikrkus" - Sandra och där stannar jag förmodligen över natten. Kommer alltså hem på fredag igen!

(Jag kommer till dig på fredag då Michelle, känn dig inte bortglömd för det är du inte!!!)


Ute på stugan i Piteå

Heldag med Malinbabe!

Publicerad 2009-07-30 00:17:10 i Bilder,

Idag har jag varit med Malin hela dagen, det har varit helt underbart roligt. Vi har varit i tumba en sväng, suttit och tagit det lugnt hemma hos mig, ätit middag här hemma, åkte till stan och gick en promenad (centralen - Gamla Stan - Slussen - Medborgarplatsen - Södra Station) sen åkte vi hem och träffade hennes pojkvän och dem följde mig hem! Helt underbart att få umgås med mina underbara vänner igen, fast jag saknar Norrland. Det är så himla mörkt här i södra delen av Sverige, solen går ner så himla snabbt på kvällen.







Tack för en underbar dag med dig babe! ♥

Hemma på riktigt!

Publicerad 2009-07-28 20:27:10 i Allmänt,

Japp nu är jag hemma på riktigt, hemma i mitt hus, med min säng, egen dusch och jaa underbart! Såå himla skönt, nu ska jag ta mig en lååång dusch sen ska jag nog gå och träffa mina underbara vän Malin om hon inte har något annat för sig. Ska faktiskt ta och ringa henne nu!

Hoppas ni har det bra, här hemma är det solnedgång på gång redan!!! I Pite gick ju inte solen ner förrän elva tiden på kvällen och började gå upp redan runt två tiden på natten. Där är det aldrig mörkt på sommaren men alltid mörkt på vintern. Snacka om kontraster!

Jaja, duschen väntar och jag med. Det ska bli ljuvligt!
Kram

It's off and hopefully gone forever!

Publicerad 2009-07-28 16:08:16 i Allmänt,

Nu är ortosen av borta för all framtid får jag hoppas på, känns så jäkla skönt idag var sista dagen så nu får det fasiken vara nog att vara stelben. Visserligen får jag inte böja hur mycket som helst än ändå men själva känslan, det är en riktig frihet!! Och ja jag har fått lite smalare ben och ett randigt av solbrännan, såå sexigt!! =)

Just nu befinner jag mig i Strängnäs och vi håller på att få tillbaka husvagnen på sin plats sen ska resten av familjen plocka ihop alla sina saker som jag redan gjort sen bär det av hemååt! Så himla skönt att få komma hem igen jag har längtat, speciellt till min sköna säng!

Det kommer komma upp bilder så småningom från min semester men först av allt vill jag bara komma hem och vara hemma en stund!

Piteå Dansar Och Ler, Dag 1

Publicerad 2009-07-24 11:34:40 i Allmänt,

Igår var första dagen på PDOL, det var roligt. På dagen var vi ner och kollade på alla stånd och sådant, vi var även där nere och åt lunch jag åt festivalmat. Langos. Det var mycket gott!
På kvällen pratade jag med kusin och vi akutbeställde en tre-dagars biljett så jag skulle kunna gå med henne alla dagar. Fast ikväll ska jag gå med lillasyster som bara får gå en dag.

Igår så såg vi Lorentz & M. Sakarias, Måns Zelmerlöw och Maskinen. De alla var riktigt bra faktiskt och jag måste bara säga det men Måns dansar så j*kla bra!!!


Lorentz & M. Sakarias

Måns Zelmerlöw

Maskinen

Kram på er!

Dagstur till Kalix!

Publicerad 2009-07-23 00:06:26 i Bilder,

Idag har vi varit i Kalix över dagen, en ännu mindre stad än Piteå. Men väldigt gullig och hemtrevlig om man säger så, de hade inte direkt världens största Galleria eller city. Man går lixom genom stan på max 15 minuter. Ingenting man gör i Stockholm lixom.

Vi var ute på systers pojkväns mormor och morfars landställe Norr om Kalix, där var det hur fint som helst ute på en liten ö typ. De hade egen strand och allting, inget direkt rinnande vatten och ingen el.. Där kan man snacka om att vara på landet!

Jag låg och solade hela dagen vid den lilla söta stranden, gick upp och tog en fika gick tillbaka och vips där somnade och jag vet inte riktigt hur lnge jag låg och sov men det var nog ett bra tag. Men som tur är så har jag i alla fall inte bränt mig. Så det var riktigt skönt!
Till middag där ute blev det Tacos, efter middagen så åkte vi ut med båten i ca 45 minuter kanske det var hur underbart som helst. Vi kom tillbaka till husvagnen här i Pite strax innan 23 ikväll så det har varit en lång men helt underbar dag.

Och jag fick ta med mig systers och deras bärbara dator med trådlöst internet och webcam och allting, så här sitter jag i en husvagn och surfar runt. Ganska bekvämt faktiskt, därför ska jag försöka dela med mig av någon enstaka bild idag också. Det blir nog inte allt för många då den här datorn inte klarar av allt för mycket överbelastning.

Solnedgången vid horisonten


Man är så himla sexig med flytväst


Vågorna

Jag har sett den.. IGEN!

Publicerad 2009-07-21 21:46:56 i Allmänt,

Wihoo, har previs kommit hem till farfar igen efter att jag och lillasyster varit och sett Harry Potter Och Halv-Blods Prinsen i lilla byn Piteå. Man kan ju inte direkt säga att de hade världens flashigaste biograf, men den dög väl i alla fall. Huvudsaken är att jag fått se de igen, det betyder att jag är en glad flicka ikväll!

Anledningen till att jag såg den igen var att lillasyster ville se den och jag var villig att följa med =) Inte missar man väl en chans att se en film man tycker om heller.

Idag har jag annars varit med min kusin, vi har varit nere på "stan" och sen for vi hem till henne och kollade på en ganska dålig film.. Här uppe har det regnat idag men nu efter bion var det skinande sol. Den håller på att gå ner just nu.

Hoppas allt är bra med er alla!
Kraam

Norrländska skogarna, Piteå!

Publicerad 2009-07-20 20:37:02 i Allmänt,

Ja det är precis vart jag befinner mig nu, så himla underbart här! Har träffat alla kusiner och fastrar och frabröder igen, var ju på fasters bröllop i lördags. Det avar jättefiint och jätte rolig efterfest wohoo!
I slutet av veckan så är det PDOL ( Piteå Dansar Och Ler ) Ska nog gå på det någon dag, eller alla =)

Hoppas ni har det bra vart ni än är någonstans, uppdaterar bara lite snabbt just nu så jag ska kunna umgås med mina kusiner. Lånar deras dator, ska gå och fika nu, mums mums!!

Kram på er <3

Sista dagen i Stockholm!

Publicerad 2009-07-16 22:11:50 i Allmänt,

Ja idag har jag spenderat största delen av dagen med min syster, var med henne till Haninge där hon skulle fixa sina naglar. Det gick bra och dom blev jättefina! Efter det åkte jag hem till mormor och morfar för att äta middag och kolla på inspelningen av "Bakom kulisserna på Harry Potter och Halvblodsprinsen", det var intressant. Hann ju inte se det igår då jag skulle se filmen på bio.

Imorgon bitti klockan 05.00 åker vi hemifrån syster mot Arlanda, då flyger vi upp till Luleå för vi ska till Piteå och träffa våra släktingar och på lördag så är det bröllop. Faster gifter sig, det ska bli roligt att få träffa alla igen då jag inte sett de flesta på 4 år nu. Mamma, pappa och lillasyster är redan där upp de bilade upp med husvagnen och kom upp redan igår. Jag ska åka med dem hem sedan, så jag kommer nog vara borta ett bra tag! Kanske två veckor eller så..

Hoppas ni har det bra, eftersom jag åker iväg kommer jag nog inte kunna uppdatera lika mycket.
Många kramar från mig! ♥

Awake..

Publicerad 2009-07-16 04:24:46 i Allmänt,

Japp jag är fortfarande vaken, fattar inte hur fort tiden går ibland. När jag kom hem från filmen var jag trött och seg, sen när klockan började närma sig småtimmarna började jag och Michelle prata om att jag skulle fixa hennes design på hennes blogg och göra en header åt henne. Så hon skickade lite bilder till mig och jag letade fram bilder på henne som jag hade.. Ja det slutade ju självklart med att jag blev tvungen att göra klart alltihop och fixa och trixa..

Så nu är jag klar för den här gången i alla fall, jag är nöjd med resultatet hoppas Michelle och blir det. Hon ligger ju nämligen redan och sover sedan ca 2 timmar tillbaka.. Jahapp så går det, vände mig om för en stund sedan för att kolla ut. Då ser jag att solen nästan är på väg upp, ljust var det i alla fall. Sist jag tittade ut var det helt mörkt...

Jaja, tråkigt inlägg men jag har i alla fall fixat Michelles design. Kika in om ni vill!

Michelle's blogg



God natt, eller ska man kanske säga God Morgon?! =)

PREMIÄR, Harry Potter And The Half-Blood Prince!

Publicerad 2009-07-16 00:50:41 i Film,

Den har jag varit och kollat på med mina närmsta vänner och min äldsta syster. Det var väldigt trevligt och filmen var Väldigt bra. Det var mycket humor i den och väldigt mycket kärlek, mindre action än i de föregående filmerna vilket var lite tråkigt. Och som alltid så har de lämnat ute vissa delar i filmen som man gärna velat se. Men som sagt böckerna är långa så det är ju svårt att få med alla detaljer, men vissa saker bara Måste vara med och det hade dem nog missat lite grann den här gången. Hoppas det blir väldigt mycket mer action i de kommande filmerna. ( Ni har väl hört att de ska göra två filmer av sjunde boken..?). Så är det!

Jag som är ett Harry Potter fan to the bone tycker ju att den var superbra, jag skrattade hur mycket som helst, jag grät, jag hoppade 1 meter upp ur stolen vid ett tillfälle då jag blev lite smått skrämd (haha). Det bästa av allt var att hela biografen hade det rätta humöret, alla skrattade när man skulle skratta, blev rädda när man skulle blir rädd, kände spänningen och grät när det var sorgligt! Roligt när man inte måste skämmas för att man skrattar eller dyl...
Helt klart värd att se!!!


Harry Potter
And
The Half-Blood Prince!

Random..

Publicerad 2009-07-15 00:29:04 i Shopping,

Nu är det 2 veckor kvar sen får jag ta av mig min ortos, det ska bli såå skönt att slippa den. Får hoppas på att allt står rätt till i mitt knä bara då det har fortsatt att knäppa och låst sig någon enstaka gång trots ortosen.. Men ska till ortopeden imorgon, får se vad dom säger där!


Dessa två klädesplagg köpte jag under Smögen resan.
Köpte även en klänning, men det kommer väl bild på den så småningom!

Sommarkrysset!

Publicerad 2009-07-15 00:21:31 i Bilder,

I lördags var ju jag och Michelle och hennes lillebror på Sommarkrysset på Gröna Lund. Det var trevligt och roligt!
Artister som var där var, något dansband (?), Johan Palm, Moneybrother, Velvet och E.M.D. Alla artisterna var jättebra!


De hade biljett så de kunde åka ett åk, lillebror valde bläckfisken. Den var nog lite för snurrig för dom båda. De hamnade i en väldigt snurrig vagn..

Johan Palm och Tobbe Trollkarl som var Programledare.

Velvet.

Moneybrother.

E.M.D.

Jag och Michelle fick turas om att bära upp lillebror på både axlar och rygg så han skulle se någonting. Han var verkligen duktig att sjunga med till E.M.D som han var där för att titta på!! Så sööt!

Det var en underbar kväll med min underbara bästis!! ♥

Bilder från Smögen resan!

Publicerad 2009-07-15 00:09:43 i Bilder,

Har varit lite off dom senaste dagarna, något att göra hela tiden och när jag inte gjort något har jag bara tagit det lugnt. Har heller inte haft någon ork till att skriva. Men jag måste ju visa lite underbara bilder från Smögen resan jag var på förra veckan!


Vi kom till Smögen och här irrade vi runt och letade efter våran camping.. Vi hittade den till slut men dock inte i Smögen utan pen bit utanför...

Våran stuga och Sandras föräldrar.

Kungshamns hamn.

Vi åkte denna båt från Kungshamn till Smögen, tog ca 10 minuter. En riktigt mysig liten båttur!

Vi gick hem från Smögen och det var en bro högt över vattnet, här står Sandra och kikar på alla maneter som fanns överallt i vattnet..

Här satt jag och Sandra på kvällen och hade det mysigt!

Tisdag och lunchdags i Smögen.

Jag vid lunchen.

Sedan åkte vi hem till campingen för att sola och doppa oss lite grann i vattnet.

På kvällen åt vi (dom) krabba då jag inte är så förtjust i skaldjur smakade jag bara lite varje gång de åt något sådant.

På onsdagen skulle vi till Smögens havsbad men hittade bara massa klippor som vi kättrade runt på och låg och solade på ett tag, när vi sedan åker därifrån åker vi förbi själva badstranden. Den hade vi missat totalt, haha, lite roligt men vi åkte hem för vi var nöjda ändå!

På torsdagen var det världens busväder, så vi tog en dagsutflykt till Lysekil och gick på "Havets Hus". Ett enligt mig fixkmuseum, vet ej om man säger så.. Det var trevligt, gick ganska fort att gå igenom.

Jag och Sandra i fiskformat, haha!! Så snygga fiskar alltså!

I stugan tog vi knasbilder på oss som alltid, här är dock en hufsat normal bild!

Vi gick lös i bilen hem, haha så sjukt roligt!!

Det här var en av de bästa semestrarna jag någonsin varit på, hade inte en tråkig stund det går bara inte när man är med Sandra och hennes familj. Helt otroligt så kul vi har haft, många härliga skratt och mycket YATZY, för det satt vi nämligen och spelade VARJE kväll! Tack för en alldeles underbar vecka!

090711

Publicerad 2009-07-11 15:00:14 i Allmänt,

Idag är det lördag och jag har varit i Skärholmen med Sophia och mor min, det var trevligt. Där införskaffades ett par vardagsskor typ sandaler och en klänning som jag ska ha på bröllopet jag ska på nästa lördag. Superfin var den, det kommer bild sen.

Ikväll ska jag gå på sommarkrysset med Michelle och hennes lillebror, det ska bli trevligt. Hennes lillebror ville så gärna se på EMD hihi, så gullig. Dom ska åka och titta när Markoolio är där också! Sen vet jag inte vad mer jag ska hitta på, ta det lugnt och sitta vid datorn typ.



Den som lever får se..

Hemma igen efter Smögen resan!

Publicerad 2009-07-10 22:00:36 i Allmänt,

Nu är jag hemma igen och jag har bog haft den bästa veckan i mitt liv. Jag och Sandra har alltid så himla roligt ihop och hennes föräldrar är minst lika roligt, nu vet jag vart hon har fått sin humor ifrån. Otroligt vad man kan skratta gott i deras sällskap.
Och skaldjur har jag ätit för typ första gången i mitt liv, kan säga så här.. Det är inte direkt min favoritmat men det var heller inte särskilt äckligt bara konstig smak, konstig konsistens och så där. Men huvudsaken är ju i alla fall att man smakar!

Jag är otroligt trött så bilder kommer typ i helgen och mer uppdateringar, snart är det dags för sängen för mig. Imorgon ska jag på Sommarkrysset med Michelle och hennes lillebror, det ska bli roligt!
Hoppas ni har haft en underbar vecka för det har jag!


Sandra och Jag, på den lilla båten som vi åkte som skulle ta oss från hamnen i Kungshamn till Smögen!

Snart bär det av...

Publicerad 2009-07-05 20:22:13 i Allmänt,

Hemifrån i alla fall, en bit närmre Smögen. Sandra sitter nu i sin coola bil på väg från jobbet hit hon ska hämta upp mig och min gigantiska packning för 5 dagar som jag nog egentligen skulle klara mig med i säkert en månad!! Haha packar alltid för mycket, men som jag brukar säga "Man måste ha urval, mycket att välja mellan helt enkelt!".

Ååh så jag längtar, som ni kanske förstår kommer jag förmodligen inte sitta vid datorn på hela veckan. Lite grann i kväll hemma hos Sandra kanske men inte mer förrän på fredag eller lördag!
Så ni får nöja er med att kolla igenom lite gamla inlägg kanske =)

Ha en underbar vecka, för det ska jag!
Kram på er allesammans!

Höjden av lathet!

Publicerad 2009-07-05 17:10:49 i Allmänt,

Ja herregud, jag blir såå lat när jag är ensam hemma. Det finns ingen ork någonstans förutom att sitta vid datorn och nöja sig med annat roligt. Tråkigast av allt är att laga mat till bara sig själv, ingen höjdare alls och sitta vid matbordet och kolla in i väggen på andra sidan av köket. Nehej du, jag tog mig en promenad ner till centrum och köpte en Bulgur Kyckling - Sallad. Köpte även lite godis till morgondagens långa bilresa.
Så nu har jag suttit och smaskat i mig en god sallad, orkade inte äta upp allt för det är ju hur mycket som helst i en sån där låda..


Skönt att man kan köpa färdiga portioner när man inte orkar laga maten själv!

Förändringar!

Publicerad 2009-07-05 16:08:35 i Allmänt,

Hejsan hoppsan folket, jag har tråkigt som ni kanske märker... Jag har gjort en del förändringar här på bloggen, lite lila, nya header och en större profilbild.. Sitter och funderar om jag ska nöja mig så här. Jag tror faktiskt det!

Sedan så vill Michelle att jag fixar en lika snygg header till henne och fixar hennes design på hennes blogg, så ja det kan jag väl göra får börja med headern. Leta lite bilder och så där!

Men vad tycker ni?
    Själv är jag väldigt nöjd då jag brukar vara ganska kass på såna här saker men nu har jag äntligen börjat lyckas lite själv! Stolt =D

Smögen imorgon!

Publicerad 2009-07-05 13:04:20 i Allmänt,

Imorgon bär det av till Smögen allesammans, vi ska åka mycket tidigt på morgonen eftersom det tar en stund att åka. Sandra som nu för tiden har eget körkort ska komma och hämta mig direkt efter jobbet ikväll så hon är väl här runt nio tiden eller såå. Det ska bli hur roligt som helst!

Sitter och längtar som en toker, och packar och fixar allt det sista. Ska gå och göra mig iordning alldeles strax och ställa upp allting i hallen så allt blir klart. Men jag har ingen aning om vad jag ska hitta på under hela dagen. Sandra har lixom inte ens börjat jobba än.. Jag kanske borde förbereda någon god middag eller liknande!

Vad ska ni göra idag?


Hit ska vi!







Ååh läängtar!!

NY HEADER!

Publicerad 2009-07-05 12:28:35 i Allmänt,

Jag har gjort en ny header som ni kanske ser, väldigt stolt över mig själv. Hihi, så duktig!
Och eftersom jag har noll koll och fattar noll i Photoshop så har jag gjort denna fiina i paint. =D

Vad tycker ni om den nya headern?
Bra med lite förändring kanske?

Min söta katt!

Publicerad 2009-07-05 11:40:40 i Allmänt,

Jag har nog världens gulligaste katt, han är så himla sällskapssjuk hela tiden. Han ska alltid vara precis där jag (eller någon annan i familjen) är. Ibland är det jättemysigt men ibland blir det faktiskt ganska irriterande. Det bästa han vet är nog att gå och lägga sig på skolböckerna när man håller på och pluggar, eller tidningen när man läser den...
En annan grejj som jag nyligen har upptäckt är att om han märker ett glas vatten så trycker han ner huvudet där och dricker, men när han inte når vattnet så får man mata honom. Det fick jag börja min morgon med idag!


Vår älskade lilla Oliver ♥

Lyckad kväll!!

Publicerad 2009-07-04 16:34:34 i Allmänt,

Igår så var Jossi, Michelle och Jessica hemma hos mig. Vi spelade sällskapsspel och det var nog det roligaste jag gjort på väädligt länge! Vi spela "Med vilda gester" typ ett sorts charadspel, riktigt roligt det bara måste ni pröva jag rekommenderar det skarpt.
Senare på kvällen spelade vi TP (Trivial Pursuit) ett ganska gammalt sådant så det var riktigt svårt, haha jag kunde nog inte en endaste fråga!

Men som sagt roligt var det och kameran hade jag där men dum som jag är tog jag inga bilder. Men men det får bli en annan gång helt enkelt.
Nu ska jag återgå till min Smögen packning och sen göra mig iordning. Eftersom jag är ensam hemma ska jag åka och äta på McDonken, även för att jag vill ha det rosa Coca-Cola samlarglaset =D

Ha en fortsatt trevlig lördag!!

Blixt och åska!

Publicerad 2009-07-03 12:47:58 i Allmänt,

Japp det har varit sånt väder och massor med regnskurar hela morgonen. Inte så trevligt, jag var ensam hemma och både blixten och åskan var väldigt nära så då blev det mer läskigt än mysigt som jag brukar tycka att det är med sådant oväder.
Men nu har till och med solen börjat tittat fram lite då och då så nu är det bra igen.. Man ska ju inte sitta vid varken datorn eller tvn när det är sådant väder då åskan kan slå ut allt då och det ville jag verkligen inte. Hualigen!

Sandra ringde till mig imorse också, ååh såå glaaad hon var!!! Nu får hon köra bil på egen hand så det blir hon som kommer och hämtar mig i en snygging bil på söndag!! GRATTIS ÄLSKLING!!!

Heta dagen svalkades med glass!

Publicerad 2009-07-02 21:46:00 i Allmänt,

Idag har det varit riktigt hett ute. Men riktigt skönt. Det blev en kort stund med solning på morgonen, sen skulle jag göra mig iordning så jag och Michelle skulle kunna åka till Åhus för att köpa billig glass.
det gjorde vi, köpte två glassar var 5 :- styck kostade dom.
Sedan tog vi bussen halva vägen hem för Michelle skulle hämta ut ett paket åt hennes mormor, sen gick vi hela vägen hem från centrum som inte alls är en lång bit...

Ja sen vet jag inte riktigt vad jag gjort resten av dagen, läst lite Harry Potter, löst lite klurigheter i Dagens Nyheter, ätit middag, slöat och suttit lite vid datorn.. Här ska jag sitta tills klockan 23.00 för då börjar Navy CIS tror jag det är =)

Hoppas ni har haft en skön dag i värmen!

Nyshoppat!!

Publicerad 2009-07-02 17:26:52 i Shopping,

Jaa, i måndags så var jag i Södertälje med Sandra. det var mycket trevligt, hon fyllde ju 18 i söndags så jag var där och firade henne med hennes släkt och sådär. Det var riktigt trevligt!!
Och jag fyndade detta på rean..

Volangklänning från Vero Moda...

Bikini överdel från JC...

Hjärtörhängen från Ur&Penn..




Vad Tycks?

Lida Countryfestival!

Publicerad 2009-07-02 17:20:41 i Bilder,

På lördag kväll följde jag med Mamma, Lovisa, Sophia och Henrik till Lida Countryfestival. Det har jag nog nämnt men nu kommer lite bilder också =)

Jag provar Lollos cowboy hatt.

Syster Lovisa

Syster Sophia och hennes pojkvän Henrik

Gail Davis från USA

Sophia dansar line-dance..

Jag och Sophia tatuerade oss, jag stjärnan.. Den är redan borta =(
 
Mamma, Sophia o Henrik

Sen kom Lollos pojkvän Valle, han va lite onykter då han varit på svensexa hela dagen.
Han tycker om att kramas =)  ( dom pussas inte )


Det var en riktigt rolig kväll!!

Bättre sent än aldrig..

Publicerad 2009-07-02 17:05:18 i Bilder,

Ja det är då inte lätt att hinna blogga när det är såå fiint väder ute. Rätt som det är så kommer regnet och då vill man ju inte ha gått miste om all sol. Nu ska ni iaf få se lite bilder som jag tagit på senaste tiden.
Kommer ett till inlägg efter med lite shopping också!


Michelle och Natta, vi var på väg in till Tanto (i fredags) för pick nick och solning!

Jag och Malin

Vi köpte Jordgubbar i centrum..
Sen doppade vi dom i Marabou mjökchoklad som vi smälte i solen! Mm, Gott!

Michelle älskade det!

Malin också!   (Hon har bikini på sig, inte naken som det ser ut på bilden)

Malin och Jag, alltid lika snygga! Haha!

Nathalie var också med, alltid lika roligt. Alltid lika pratglad!!

Solskyddsfaktor är viktigt, men vi jag brände mig ändå.. Hehe..


Efter Tanto åkte jag och Michelle hem till hennes pappa och åt middag där och lite sååå..
Umgicks med hennes underbara syskon, här sitter vi på stationen och väntar på mitt tåg hem!


Dagen efter, alltså i lördags så väcktes jag tidigt av Ronja. Jag skulle följa med henne och sola och bada på Långholmen trots att jag egentligen kanske skulle stanna i skuggan. Men men =)

Ronja ligger och läser skvallertidning och dricker kaffe!

Och så lilla jag som stekte i solen...


HAHA, när vi var på Långholmen den dagen så kom det fyra tjejer och lade sig bakom oss två. Alla fyra lika smala och dom låg och diksuterade i evigheter om vilken diet som var bäst osv, och satt och sa till varandra att du och du behöver inte banta men jag behöver. Såå patetiskt!! Haha riktigt roligt att lyssna på tycker jag!

The Housewife is back on track!

Publicerad 2009-07-01 14:58:43 i Allmänt,

Haha, japp jag är tillbaka som lilla hemmafrun igen! Jag har satt igång en maskin tvätt, jag städar mitt rum jag viker tvätt.. Men indag tänker jag faktiskt inte stryka någonting, jag är redan helt svettig och jättevarm och de kommer bara bli varmare om jag sätter igång strykjärnet. Men jag hade tänkt att plocka ur diskmaskinen strax och ställa in allt det smutsiga, sen ska jag släpa fram dammsugaren och moppa golven här nere. Kanske städa badrummet en snabbis, alltså mest göra rent toaletten och handfatet...

Känner mig sååå duktig!! Och idag SKA jag ladda upp bilder från den senaste tiden som jag verkligen varit riktigt dålig på. Börjar själv bli trött på mina tråkigt inlägg som blir ännu tråkigare utan bilder. Mohaha.

Det var inge roligt väder när jag först blev väckt av telefonen imorse, så jag somnade om och sov väälidiigt länge för att vara mig när det är sommalov. Sov ända till klockan 12, helt galet.. Sen blev det ju en bra stund framför tvn också... Ajabaja..!

Men nu skiner solen emellanåt för det är lite molnigt hos mig här idag men det är fortfarande rktigt varmt som sagt!
Hoppas ni har en bra dag, det har jag =)

Kraam!

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela