Huvudvärk och höstdepp!

Publicerad 2010-10-28 17:45:25 i Allmänt,

Har haft huvudvärk flera dagar i rad nu vilken är otroligt irriterande, värktabletter hjälper inte för fem öre och hösten är riktigt trist så höstdepressionen finns ju.. Allt känns bara trögt just nu, vill helst att det ska bli Jul! Önskar jag hade någon att dela vardagen med, visserligen har jag mina underbara kurskamrater men det är inte samma sak som att få ha någon här hemma i lägenheten. Någon som skulle kunna hjälpa till med matlagning, städning och disken, även någon som man kan se på film med om kvällarna skulle inte vara helt fel... Kanske bara är inne i en period men men!

Dags att ta sig i kragen och läsa några sidor innan det är dags att sätta igång med middagen! Tjing :)

Tjejkväll!

Publicerad 2010-10-20 16:49:01 i Allmänt,

I fredags hade vi en grym tjejkväll, började med att äta middag, spela spel och fika hemma hos E. Supermysigt. Sedan åkte vi hem till mig för att lämna alla grejer då vi skulle sova hos mig, sedan gick vi ut och dansade på krogen och hade en grym kväll! Bästaste tjejorna!


@ Work!

Publicerad 2010-10-16 21:17:36 i Allmänt,

På jobbet, länge sen jag jobbade speciellt natt men nu sitter jag här och ska surfa runt lite hade jag tänkt. Sedan göra första nattrutinen för att sedan läsa det i litteraturen jag måste ha läst tills på måndag! Ha en bra natt gott folk :)

Genrep!

Publicerad 2010-10-08 23:16:04 i Allmänt,

Imorgon ska jag kolla på genrepet inför Truppgymnastik i EM, kommer bli så grymt bra! Ska få träffa min älskade extra syster, hänga med bästis och till sis få kramas gärnet med Sebastian ♥ It's gonna be a good day!

Genrep!

Publicerad 2010-10-08 23:16:01 i Allmänt,

Imorgon ska jag kolla på genrepet inför Truppgymnastik i EM, kommer bli så grymt bra! Ska få träffa min älskade extra syster, hänga med bästis och till sis få kramas gärnet med Sebastian ♥ It's gonna be a good day!

45 dagar kvar

Publicerad 2010-10-05 10:35:04 i Film,

Var precis inne på sf.se och kollade när Harry Potter skulle ha premiär. Om 45 dagar alltså den 19 november! Åh jag bara såå längtar dit. Har inte alls varit lika inne i HP-världen som förut men att se filmen på premiärdagen är ju ett måste! wihooo! Nu vart jag glad =D

Fina hösten

Publicerad 2010-10-03 13:52:20 i Allmänt,

Det är en fin höstdag ute idag, solen skiner det ser ut att blåsa friskt och färgerna på träden förgyller verkligen dagen. Funderar starkt på att gå ut och gå en riktigt lång promenad med bra musik i öronen och tänka på allt och ingenting! Än så länge har jag bara söndagsdegat hemma med sen frukost, suttit vid datorn och diskat. Men hösten utanför fönstret lockar!



Fortfarande hyfsat grönt ute men gillar de röda träden, dom sitter jag och tittar på när jag sitter vid köksbordet och pluggar/äter! Finfint!

Bowling och utgång

Publicerad 2010-10-01 09:31:40 i Allmänt,

Idag tror jag är en riktigt bra dag! Klassen ska ut och bowla med varandra och äta tacobuffé för att lite lära känna varandra! Det ska bli superroligt, sjukt länge sedan jag bowlade och det är ju verkligen en bra sysselsättning :) Efter bowlingen ska "gänget" ut på krogen det ska också blir förbannat roligt, då förmodligen hela vår grupp ska med ut vilket inkluderar coolacoola på 40 och andra häftiga på 35 :D Wohoo! Vilket gäng!

Sedan att jag inte är riktigt klar med min examination än är en sak i sig, men hjärnan verkar ha gått och dött!
Peace out!


Längtar till Eve kommer hiit :)

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela