Orkeslös

Publicerad 2011-01-25 15:49:51 i Allmänt,

Har ingen ork kvar, ge mig semester, lite sol eller bara lite energi. Pluggar till omtenta och det är inte kul! Usch och fy för att gå tillbaka till gammal litteratur som är skittråkig och inte ger mig ett smack... Jaja nu ska jag klara den här skiten så jag slipper det sen. Knastenta som kuggade över halva fucking klassen!! Längtar tills termin två äv över och den började idag -.-

Tjing!

Tentan avklarad...

Publicerad 2011-01-21 12:00:19 i Allmänt,

Nu är det bara att ladda om till omtentan för förra kursens tenta och vänta på svaret på denna... Hoppas verkligen att jag klarar den!! Tjiing.

Nypan!

Publicerad 2011-01-07 19:07:41 i Allmänt,

Tillbaka i småstaden igen, känns skönt att vara hemma och slippa bo i en väska. Tråkigt dock att vistelsen hemma är slut, hade velat hinna umgås mer med mina kära vänner. Men det får man ta på helgerna helt enkelt :) En annan jobbig sak är att de inte finns någon diskmaskin här eller någon som lagar min mat, hihi! Jag vänjer nog tillbaka mig snart :)

Ikväll blir det att ta de lugnt och bara glo på tv och äta ostbågar, mums!
Kramen

Stockholmsvistelsen snart slut..

Publicerad 2011-01-05 07:40:03 i Allmänt,

Snart är det dags att åka hem till Nyköping igen, känns konstigt men ändå lite skönt efter att ha varit hemma i två veckor. Skulle dock inte tacka nej till lite mer ledighet, jag är nog egentligen lite skoltrött. Men det är bara ta sig i kragen. Snart är sista kursen på höstterminen över sen är det bara tre kurser kvar + praktik, det kommer bli kul och förhoppningsvis kommer det gå fort.

Resan vi skulle åkt på till Egypten blev inställd då min kära mor skadade knät så vi ja skjutit upp den till sommaren och dessutom bytt destination. Det blir att åka till Rhodos med hela familjen istället (i sommar). Roligt roligt!

När jag kommer hem kommer jag verkligen inte kunna ligga på latsidan, jag måste plugga som bara den för det är bara 2½ vecka kvar till Anatomi&Fysiologi tentan. Nervöst! Detta känns dock inte lika flummigt som förra kursen så jag hoppas de ska gå bra!

Ett väldigt tidigt inlägg för att vara mig, men vaknade runt 05 sen har det inte gått att somna om. Lika bra att stanna uppe nu då kanske :)


God Fortsättning på det Nya året 2011! Hoppas allt är bra med er! Kramar

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela