Tomorrow, I'm a moviestar

Publicerad 2009-08-31 22:15:30 i Allmänt,

Imorgon ska vi ha filminspelning på skolan för min linje, alltså Räddningstjänst. Så då ska jag och tre till i min klass vara med och göra någon sorts film (?) Det ska bli spännande att få agera filmstjärna, haha!
Spännande ska det i alla fall bli!

Så här ser jag ut i brandmannakläder.


Dock är bilden tagen för 2 år sedan när jag gick i 1an på gymnasiet, men kläderna är desamma fortfarande!

Monday!

Publicerad 2009-08-31 20:46:57 i Allmänt,

Idag har varit en ganska lugn dag, har lixom bara glidit igenom den känns det som. En riktig lektion idag, sen var det brandstationen men som jag tror jag nämde imorse så skulle det vara Cooper-test (konditionstest) så kunde inte jag vara med utan jag tittade bara på. Det var spännande att titta på när alla sprang. En brandman (kvinna) som är mammaledig var och hälsade på med sin lilla bebis, såå himla söt. Jag som är så barnkär gick fram och hälsade lite och fick hålla och sådär. Den var 8 månader gammal och mycket sööt.

Åkte hem och åt middag med Michelle, vi skulle ju iväg och träna våra barn. Vi åt korv och makaroner, mums.
Det gick mycket bra att träna barnen idag, dom är faktiskt ganska duktiga och duktigare ska dom bli ;-) Det kan jag lova, mina stora(små) gymnaster är så söta. Ihihi.. Det bästa av allt var att en av mammorna kom fram efter och presenterade sig och berömde mig hur mycket som helst för att jag var en så bra tränare och hade hållt i träningen jättebra och så. Det värmer verkligen och då vet man att föräldrarna verkligen uppskattar en också. Superhärligt!

Nu efter gympan så har jag suttit lite vid datorn och läst Svenska B, vi håller på och lär oss lite om Upplysningstiden. Inte jätteintressant. Men jag ska läsa texten en eller två gånger till så det sitter.

Hoppas ni har haft en bra dag! ♥

God Morgon Sverige!

Publicerad 2009-08-31 08:36:30 i Allmänt,

God Morgon Allesammans, hoppas ni mår bra för det gör jag! Har precis ätit min frukost som bestod av scrambled eggs och macka och apelsin juice. Mycket gott!
Idag vaknade jag långt före min väckarklocka och var lite snurrig för jag visste inte riktigt om jag hade försovit mig eller inte, men jag hade turen med mig och hade inte försovit mig!
Idag har jag bara en lektion, kan inte vara med på brandstationen idag då dem ska ha konditionstest och jag får inte springa med mitt knä ännu så jag får se om jag bara åker dit och kollar på dem andra eller om jag stannar hemma.. Vi får se, vi får se! Då kanske jag kan stanna hemma och plugga lite lixom.

Nej nu ska jag fixa mig inför plugget!
Have a wonderful day dudes! ♥

Nickelodeon - Dagen!

Publicerad 2009-08-30 23:21:15 i Bilder,

Idag var jag på Gröna Lund med Michelle och kollade på Nickelodeon - Dagen. Och jag säger då det, jag har nog aldrig sett så mycket barn på Gröna Lund på samma gång. Småbarn, barnvagnar och lite äldre barn överallt. Okej att man tycker om barn, men snacka om mycket folk!!

Det var i alla fall mycket roligt, ni ska få se bild på vilka jag såg uppträda idag!


Molly Sandén


Nanne Grönvall, love her!


Alice, från Idol -08


Markoolio var programledare och Svamp - Bob fyrkant var där. Han fyllde 10 år idag! Grattis!


Amy Diamond, cool tjej


E.M.D var också där, älska Erik som är snyggast.

Alexander Rybak var också där men knäppte inget kort på honom. Vi gick typ därifrån då för vi orkade inte vara kvar. Jag och Michelle åkte till Huddinge för att möte upp hennes familj, vi åt pizza. Det var gott för vi var hungriga. Åkte hem och träffade Tina och vi tog en långpromenad och pratade om allt mellan himmel och jord. Tina är bra vi är bra kompisar och har alltid roligast ihop och hon är bra för att hon fyllde Myndig i onsdags. Grattis i efterskott till henne.

Gårdagens kväll!

Publicerad 2009-08-30 22:56:15 i Bilder,

Efter loppmarknad hela dagen så åkte jag hem och åt middag med lillasyster, sen gick vi ner till centrum för att handla lite gott att tugga på och dricka under kvällen. Det blev en varsin cola flaska och hon köpte en påse bilar och jag en stor chokladkaka. Sen gick jag till Lina och lillasyster gick till en annan kompis.
Det var trevligt att träffa Lina, det är det alltid. Våran egna lilla Mini. Alltid lika glad trots att hon säger att hon är trött. Med henne har man alltid kul. Vi satt ute hela kvällen då hennes kvarter som hon bor i hade haft träff och satt vid ett låångbord som bestod av små bord. Det var mysigt, det var en man/farbror som satt och spelade gitarr och sjöng. Även andra var med och sjöng. Värsta mysiga kollo stämningen. Och där satt jag och smaskade på min choklad och cola medan Lina satt och knaprade på sina kakor =) Sötnosen min!


Gårdagens loppis-fynd!

Publicerad 2009-08-30 22:51:02 i Shopping,

Igår var ju jag som jag tidigare nämnt på loppis inne på söder, Bondegatan. Det var fullt med männsikor och det fanns massor med spännande saker att titta på. Jag gjorde några småfynd...


Väska, sjal och två armband.

Ett par skor.

Allt detta för endast 80 riksdaler, inte illa tycker jag. Riktigt nöjd med mina fynd!!

Fredagens shopping!

Publicerad 2009-08-30 22:47:11 i Shopping,

I fredags köpte jag ett nytt vitt lång lite halvpösigt linne från H&M och ett par korta mjukis shorts. Köpte även ett par riktigt snygga skor. Dessa underbaringar inhandlade jag.


Köpta på DinSko!

Ny statistikmätare?

Publicerad 2009-08-30 22:44:38 i Allmänt,

Hm, det verkar som att det mystiska försvinnandet av statistikmätaren bara var en paus för att sedan återuppstå och ha fått ny design eller såå... För den är inte likadan längre och inte alls lika fin som förut. Hoppas den förättras.. Men i alla fall, man kan se statistiken nu igen och det är det som är meningen!

Later dudes

Publicerad 2009-08-30 13:04:03 i Allmänt,

Mer updates senare ikväll, nu ska jag åka iväg och hämta systers Gröna Lunds kort. Sen ska jag och Michelle in till Gröna Lund på Nickelodeon dagen och kolla på EMD och Amy Diamond =D
Har köpt lite nya saker, fyndade lite igår på bondegatans loppis. Wohoo, nu ska jag kila!!
Juste jag ska på bio idag också, jag och Ronja ska se på Taking Woodstock. Hoppas den är bra, men det är den nog. Vi måste se den så vi kanske för en överblick på hur våra hippiekompisar tänker. Hoho!

Ha en underbar dag!! ♥

Statistiken försvunnen!

Publicerad 2009-08-29 10:35:25 i Allmänt,

Alltså jag irriterar mig lite på att jag inte kan kolla min statisik, den kommer bara inte upp. Sjukt irriterande, inte världens viktigaste sak men det är ju alltid kul att se liksom. Och nu funkar det inte, någon annan som inte heller kan se sin statistik ?

Jaja, idag blir det att åka på Loppis på Bondegatan inne i stan med Syster min och hennes pojkvän. Och vi är tydligen bekväma av oss idag och ska åka bil in. Det ska bli roligt, hoppas man hittar något spännande!
Jag köpte nya skor igår också, ett par snyggsexiga skor. Hehe, visar bild på dom senare!!

Ha en underbar lördag! ♥

Rätt sida!

Publicerad 2009-08-28 09:08:00 i Allmänt,

Idag har jag verkligen vaknat på rätt sida, känner på helt tipp topp och tanken att jag bara har en lektion i skolan idag gör mig ännu gladare!
Jag har nog nästan aldrig hunnit med ett morgoninlägg förut, men börjar man runt 8 nästan varje dag så orkar man inte ta sig tid. Speciellt inte jag då jag har väldigt lätt för att fastna vid den här dumburken.

Nej nu ska jag fortsätta fixa mig, det här går riktigt bra nu!
Kram på er och ha en bra dag! ♥

Mera Musik!

Publicerad 2009-08-27 23:53:43 i Musik,

Imogen Heap - Speeding Cars


Tack Helena för tipset! De är riktigt bra, härlig musik som bara den!!

MGMT - Kids

Publicerad 2009-08-27 15:56:47 i Musik,

En till bra låt jag har hört förut men aldrig riktigt lyssnat på, men den är riktigt bra!! Gillar att hitta ny musik att spela sönder. Mohaha! =)


Lyssna och njut!
Dessa ser du på festivalen Popaganda i Stockholm i helgen!!

Ny kategori..

Publicerad 2009-08-27 13:42:23 i Musik,

Eftersom jag emellanåt lägger upp lite musik klipp från youtube och så skapade jag därmed en ny kategori för Musik, jag som är ett musikfreak måste ju bara ha en kategori med musik!
Music is my life! ♥

Imogen Heap - Hide and Seek

Publicerad 2009-08-27 13:23:01 i Musik,

Hittade den här låten på Spotify, helt underbar tycker jag. Jag kände att när jag lyssnade på den första gången att jag hört den förut men vet inte vart.. Lite frustrerande men nu har jag i alla fall hittat den och lyssnar på den och njuter för fullt!



Lyssna och njut!!

Korta skoldagar..

Publicerad 2009-08-27 13:20:49 i Allmänt,

Snacka om korta dagar jag har slutar 10.40 onsdagar och 11.00 på torsdagar, fast senare så kommer det att bli projektmöten på torsdagar också.. Och sen fredagar slutar jag typ kl 13.00. Så himla underbart, fast ändå inte. Liksom vad ska man göra resten av dagen ? Alla andra kompisar går ju också i skolan eller jobbar. Idag löste jag detta genom att ta hand om tvätten och tvätta lite. Behövdes verkligen, jag tror alla här hemma har lite klädbrist nu så vi behöver rena kläder =)

Runt klockan fem kommer Lina hit, då ska jag hjälpa henne med hennes matte om jag kan. Eller så gott jag kan i alla fall för hon förstod inte riktigt det dem hade gått igenom och det är klar man ställer upp!!

Kram ♥

What to write ?

Publicerad 2009-08-26 22:03:03 i Allmänt,

Ja jag har inte så mycket att skriva nu när jag går i skolan och inte gör så mycket mer.
Idag har jag dock varit och lämnat blodprover, det gick väl sådär. Aldrig reagerat som jag reagerade idag, det började susa i öronen och rummet blev lite gungit men klarade mig från att svimma i alla fall, så det var skönt. Satt tag ett kvar efter så jag skulle känna mig lite mer normal när jag gick därifrån.
Efter det så åkte jag till Solna till syster 2, där hängde vi mest åt mellis, lyssnade på musik, hjälpte henne med tvätten åt middag och så.. Inte så ofta jag är där så måste ju passa på att umgås med henne innan hon börjar skolan igen hon också.

Efter besök hos syster åkte jag till den gamla hederliga gymnastikhallen för att träffa Ronja, hon ska vara med och träna i Friståendegruppen och självklart fick inte jag bara sitta och titta på utan hon tvingade med mig. Det var ändå första gången idag så nu kan jag också början på friståendet. Det gick mycket bra och knät satt på plats hela tiden ;-D

Hoppas ni har haft en bra dag trots regnvädret!!

Nej nu!

Publicerad 2009-08-24 19:47:05 i Allmänt,

Nu är det dags, jag ska rensa min garderob! Och kläderna i bra skick ska säljas! Känner mig stolt!


Min dag idag har varit bra, första dagen i skolan och har redan fått en läxa. Härligt.
Sen har jag tränat mina "stora" barn, som inte är så stora då det bara är barn som flyttat upp från småbarnsgrupperna. Så nu går dem första terminen i en stor grupp, jättespännande.

Men nu ska jag göra min läxa!!

Kluven!

Publicerad 2009-08-23 23:09:30 i Allmänt,

Tänk vad livet skulle bli lättare om man visste!
 Men jag antar att man måste gå vilse några gånger innan man hittar något man trivs med!



 

Jag ska börja skriva dagbok har jag kommit fram till, filosofera runt med penna och papper är mycket vettigare än att bolla runt allt i huvudet. Det blir ju platsbrist!

Himmelssäng från Ikea

Publicerad 2009-08-22 22:15:01 i Allmänt,

Jag har sedan en tid väldigt gärna velat ha en himmelssäng, så nu har jag kikat lite på IKEA.. Och hittat två stycken som också var de ända..


Den här var riktigt fin tycker jag blev helkär på en gång!

Även den här är riktigt fin, nackdelen är att det är en dubbelsäng vilket jag inte skulle tacka nej till men den skulle ta alldeles för mycket plats..

Någon som vet någon annanstans man kan hitta fina himmelssängar med hyfast pris?

(Bilderna är från ikea.se)




UPDATE 22:20

Kolla in den
här himmelssängen, KÄR VID FÖRSTA ÖGONKASTET!!

Släpp ut mig!

Publicerad 2009-08-22 21:08:30 i Allmänt,

Gaah, jag blir helt galen! Jag har varit inomhus konstans (om man räknar bort läkarbesöken) den här veckan ända sedan i tisdags. Har gått ut och hämtat posten en gång också. Och jag får tuppjuck, jag måste ut! Imorgon ska jag äntligen ta mig ut, antagligen till stan. Äntligen ska jag få komma till min underbara stad, får bara hoppas på att tidningen visar rätt om vädret så det blir hyfsat skönt att gå runt. Vet ej om jag får sällskap eller inte, ska köpa lite block, pennor, stift och en ny almanacka. Sen så vet ju alla att jag älskar att handla kläder och liknande så det kanske blir något nytt i klädväg också... Satt precis och funderade på om man kanske skulle ta sig till Skärholmen, där är det ju faktiskt riktigt skönt att gå runt och jag skulle vilja åka till NewYorker och den affären finns ju faktiskt inte Stockholm City! Hm..

Någon som har något bra tips på behaglig, skön, rymlig och snygg skolväska ? Som man även kan ha användning till vid andra tillfällen?


Sitter just nu och lyssnar på "The Veronicas", dom är riktigt bra.
Den här borde ni lyssna på för den är riktigt bra!!


Puss o kram på er alla! ♥

Bättringsvägen!

Publicerad 2009-08-21 21:42:03 i Allmänt,

Äntligen så kan jag säga att jag fatiskt mår Helt OK! Både i förrigår och igår så var det rena plågan att bara ligga i sängen och knappt kunna göra något själv. Mormor fick ta hand om mig igår för jag kunde absolut inte vara ensam hemma, i början av dagen så låg jag bara sängen och blev i stort sett matat. Så dålig var jag, men blev bättre och bättre under dagen. Idag när jag vaknade mådde kände jag mig mer som en människa och det kändes riktigt skönt. Idag har jag kunnat äta ganska normalt, hostan är på väg att försvinna och jag har allt mindre halsont. Wohoo!

På måndag blir det att gå till skolan men måste först iväg och införskaffa mig lite kollegieblock, pennor, stift och en almanacka. Jag som skulle iväg och köpa det i tisdags eller onsdags men jag har ju varit sängliggandes sedan dess och missat två första dagarna i skolan. Visserligen har det inte hänt så himla mycket vad jag har förstått men ändå, inte kul att komma till skolan någon dag senare än alla andra. Jag som aldrig brukar bli särskilt sjuk.. Jaja, det blir ju min tur någon gång också...

Nu ska jag kolla vidare på Friidrotts VM!
Ha en fortsatt trevlig kväll! ♥

Ge mig sömn!

Publicerad 2009-08-18 21:50:35 i Bilder,

Det är helt omöjligt jag kan bara inte sova, helt stört och ändå så har jag bara sovit drygt 3 timmar på 36 timmar eller nåt. Säkert mer än så. Någon som vet några bra somna in metoder så man typ slutar tänka eller nåt?
Känner mig öm i hela kroppen det är en ansträngning att sitta här, det är jobbigt att ligga i sängen. Bläh och usch vad jag klagar hela tiden nu känner jag, men vad mer kan man göra när man är sjuk lixom ?

Kan ju pigga upp lite med att lägga in någon bild eller så!




Friendship is everything! ♥

Hostan som aldrig ger sig..

Publicerad 2009-08-18 17:35:15 i Allmänt,

Usch och fy så jag hostar, får en alldeles metall och blod smak när jag hostar riktigt mycket samtidigt. Inte så himla trevligt. Har tagit tablett som ska dämpa rethosta men den verkar inte hjälpa allt för mycket minsann, jag har petat i mig en halstablett istället som jag köpte förut idag det hjälper i alla fall någelunda..
Jag har verkligen ingen lust att ligga sjuk, jobbigt att pendla i temperaturen också... Någon som kan komma och göra mig frisk?

Nu ska jag göra ytterligare ett försök till att sova, det är så långtråkigt att bara ligga och vrida sig i sängen så då går jag och sätter mig här istället. Men jag tröttnar lika fort här framför datorn coh då går jag tillbaka till sängen igen.. Detta har jag då upprepat ett antal gånger idag. Snacka om dåligt tålamod, tycker inte om att vara sjuk!
Tur är att jag har fina vänner, Lina var förbi en sväng och lämnade lite nudlar som jag beställt av henne. Så himla gullig och henne första dag i gymnasiet hade gått superbra, hon kommer nog trivas som handen i vanten med det program hon valt!

See ya! ♥

Sjukling här..

Publicerad 2009-08-18 12:32:20 i Allmänt,

Jag har gått och blivit riktigt dålig nu, brukar sällan vara sjuk men efter förra veckans intensitet måste jag drgit med mig några basilusker så jag blivit sjuk. Jag hostar som en tok, började redan igår och gjorde det hela natten så jag somnade inte förrän 4 halv 5 imorse. Riktigt tärt att gå upp sen vid 7 då jag skulle in till sjukgymnasten som är på S:t Eriksplan = lång bit att åka.

Så nu är jag trött, halvfebrig, hostig och har ont i halsen och typ lungorna. Jag vill inte vara sjuk, speciellt inte nu när skolan börjar på torsdag och allt. Nu ska jag krypa ner i sängen igen och krya på mig! ♥




Syster yster då får du lära mig Photoshop någon dag!!

Omgjord

Publicerad 2009-08-17 23:03:18 i Bilder,

Lina som har varit lite småflitig och upptäckt Photoshop ville att jag skulle visa bilden på henne och mig som man kan se i inlägget innan, fast då hennes version som hon fixat! Självklart så gör jag ju det!



Så här blev den, tycker den blev väldigt fin. För Lina är väldigt nybörjare i Photoshop, jag önskar att jag hade någon som kunde lära mig eller anstränga mig lite själv till att lära mig Photoshop då jag också skulle vilja ha möjligheten att göra små justeringar i vissa bilder. Men men, jag får lägga upp originalen istället! =)

Fotograferade under Ung08!

Publicerad 2009-08-17 18:59:06 i Bilder,

Ung08!

Jag och Lina blev fotograferade under Ung08 förra veckan, eller det stog några fotografer som man kunde gå fram och fråga om man fick bli fotograferad. Så vi fick ställa upp som frivilliga modeller.
Ärligt talat så tycker jag bilderna inte alls blev särskilt bra, väldigt grådaskiga och tråkiga. Det kan ju bero på att jag inte alls kände mig på humör för att vara med på kort heller, men ja bilderna blev rent av tråkiga.
Bilden på oss tillsammans blev i alla fall okej enligt mig.

Batteri tomt

Publicerad 2009-08-17 18:49:10 i Allmänt,

Japp, det visade skärmen på kameran nu (typiskt) när jag äntligen tänkte ta mig lite tid och lägga upp lite bilder från den senaste tiden då jag knappt uppdaterat något över huvud taget. Men jag antar att det får vänta till senare ikväll/inatt. Måste ta mig tid och uppdatera lite saker nu innan skolan börjar (på torsdag), dock har jag en väldigt kort dag då så jag kommer ju ha bra mycket tid över då också!

Idag har jag varit hos tandläkaren min och lagat en tand, himla bra dom har när de skckar ut sms dagen innan man ska dit som påminnelse. Riktig tur det för jag hade det inte uppskrivet någonstans, ganska slarvigt av mig men jag kom dit ändå! Efter tandläkaren gick jag hem till Tina, det var jätteroligt att få träffa henne igen då hon har varit borta mer än halva sommaren som vanligt. Hon är alltid uppe i de Norrländska skogarna och yrar runt bland myggen, men det älskar hon så det är klart hon ska få vara där.

Jag väntar faktiskt på Tina nu också undrar vad vi ska hitta på när hon kommer hit.. Får se vad som händer!


Bild på mig, lillasyster och äldsta storasystern.
 Detta är när vi var på min fasters bröllop uppe i Piteå!

Söndag

Publicerad 2009-08-16 20:17:01 i Allmänt,

Idag har jag varit riktigt seg, bara varit inne i stan och fikat med Ronja. Och nu när jag blrjat varvat ner har jag blivit tjock i halsen och så har jag och i rygg och nacke.. Man kanske inte borde varva ner så himla mycket, det är ju bara då som man blir sjuk ju =(

Ska nog gå och se film eller så nu, slappa och sätta massagekudden på ryggen.
Kram ♥

Måste landa snart..

Publicerad 2009-08-14 17:27:33 i Allmänt,

Herregud, jag måste nog ta och landa snart. Jag är helt slutkörd typ, haha, men det är alltid roligt. Idag har jag halvt gått runt som en zombie med Lina i stan. Det var trevligt.
Igår var jag barnvakt åt kusin Andreas det var roligt, jag hämtade honom från fritids och sen åkte vi till Huddingehallen för att bada. Sen gick vi till McDonalds och åt lite mellanmål då vi båda var hungriga, sen åkte vi hem och spelade lite boll.. Jag fick ett spontant förslag att jag skulle komma in till stan och kolla på en Cirkus Cirkör föreställning "Inside Out" det var bara genrepet och Anthon min vän hade hämtat ut biljett och en extra till mig. Mycket snällt. Föreställningen var grymt bra, den fick stående ovasioner efteråt. Den borde ni se, den går på Dansen Hus tror att den hade premiär idag.
Det blev sent från stan, blev väckt imorse av kusin som sovit bredvid mig inatt. Så det var ju bara att gå upp och göra oss iordning för jag skulle ju lämna honom på fritids..

Ikväll ska jag och lillasyster och förhoppningsvis bästis till Gröna Lund och kolla på Måns Zelmerlöw! =)

Hinner inte!

Publicerad 2009-08-13 01:50:12 i Allmänt,

Jag hinner verkligen inte blogga, eller ägna så mycket tid åt bloggen så mycket just nu. Jag är inte hemma på hela dagarna och när jag är hemma så tränar, äter eller sover jag och kollar runt lite på internet och så.
Dom senaste dagarna har jag varit inne i stan och umgåtts med mina kompisar, hlet underbart men snacka om att jag är helt trött i både ben och fötter. Men men, då känns det i alla fall att jag lever =)

Imorgon blir det nog ingen dag på stan, ska troligtvis hämta kusin från fritids och åka och bada med honom eller göra något annat kul. Kanske museum eller liknande..

Hoppas ni har det bra, kanske kan uppdater med lite bilder imorgon (torsdag morgon) bitti..
Kram ♥

Långdag i staden Stockholm!

Publicerad 2009-08-10 23:17:00 i Allmänt,

Dagen började tidigt imorse, redan kl 08.00 så ringde väckarklockan. Låg och drog mig ett tag sen var det dags för en morgonpromenad i ca 30 minuter. Kom in och åt frukost och gjorde mig iordning. Satt vid datorn ett bra tag, skulle möta Sandra i stan men hon var lite seg så jag åkte in lite tidigare än henne. Mötte upp henne efter att ha gått själv i 1 ½ timme. Vi kikade vidare i affärerna och jag hittade ett par skor, har ingen bild än!
Sedan åkte vi till Tanto och mötte upp lite kompisar till Sandra, satt där och hängde ett tag sen åkte vi hem.

Nu är det dags för sängen, jag är alldeles för trött för det här!!
Kram på er ♥

Sola och bada idag igen!

Publicerad 2009-08-09 09:24:40 i Allmänt,

Idag blir det till att fortsätta sola och bada då det är mycket fint väder ute vilket jag älskar. Nu måste jag bara hitta ett bra sällskap som jag kan släpa med mig någonstan. Vill inte väldigt gärna åka iväg alldeles ensam, men allt mitt folk verkar ligga och njuta av att sova i en skön säng. Själv har man klockan på ringning så man kommer upp i tid och inte sover bort hela dagen!

Någon som känner sig manad att dra sig ut i solen och ta ett dopp i det blå med mig? =)

Långholmen - Bredäng

Publicerad 2009-08-08 22:44:06 i Allmänt,

Idag har dagen spenderats på Långholmen med min två sötnosar. Mini och Ronja. Det har varit underbart väder hela dagen, dock lite moln i början på dagen, men det har varit lagom varmt och riktigt skönt ute. När vi gick där ifrån blev det omöjligt för mig att fortsätta gå i mina flip-flops då jag fått skavsår, så jag gick barfota resten av kvällen.
Efter Långholmen köpte Mini och jag mat och satte oss i Tanto för att äta den, åkte vidare till Bredäng och kollade på Cirkusföreställningen "RÖKT", den var bra, Såg den med Ronja igår men då på Farstabadet. Trevligt trevligt.

Börjar bli väldigt trött, så bilder får komma så småningom. Snart ska jag sussa!
Kram ♥

Imorgon kommer hon..

Publicerad 2009-08-06 23:13:57 i Allmänt,

.. Min älskade Tingeling kommer hem från sitt äventyr och jag ska möta upp henne på centralen. Sen ska vi hem till henne och dumpa hennes packning, sen bär det av till stranden för att sola och bada!
Det kommer bli en kalasdag tror jag!

Snart är det dags för sängen för mig, har varit vaken sen halv 8 imorse, så jag börjar bli riktigt trött.. Har inte så stor blogglust heller så om jag fortsätter att skriva kommer det bara bli pannkaka av det hela så nu sätter jag punkt.

God Natt Allesammans, Dröm Söta Drömmar! ♥

Hemma från Kryssningen!

Publicerad 2009-08-06 16:52:22 i Allmänt,

Nu är jag hemma från Kryssningen jag varit på, åkte ju igår kväll och komk hem för en liten stund sedan. Det var ganska roligt och trevligt. Kan berätta mer sen och då kanske de kommer någon bild också. Kan berätta att det var bara familjen som åkte och vi åkte fram och tillbaka till Åland (Mariehamn) med Birka Paradise!

Kram ♥

Tv tittande..

Publicerad 2009-08-05 00:43:20 i Allmänt,

...fördriver tiden när man har tråkigt. Filmen "Kate&Leopold" är sedd och jag tycker faktiskt den var riktigt bra. Kanske inte såg jättenoga i slutet då jag hoppade mellan datorn och tvn, men jag såg det mesta och den var helt enkelt bra. Ett bra tidsfördriv för mig som knappt gjort något alls idag.

Efter filmen såg jag på Navy CIS, också väldigt bra. Något som jag börjat titta på senaste tiden. Lite olika såna där kriminalserier. Jag tycker det är spännande, NCIS är också bra för där är det en hel del komik eller inte överdrivet men lite lagom sådär =)

Kul att läsa när jag skriver om program på tvn.. Aja snart är det läggdags för min del.
God natt och Sov Gott!

Kate & Leopold

Publicerad 2009-08-04 20:55:28 i Film,

Filmen början klockan 21.00 på 3.an, den hade jag tänkt att se för jag har absolut inget annat för mig. Har poppat lite popcorn och gjort bubbelvatten till det så jag har något att smaska på under tiden.
Någon som har sett filmen tidigare ? Är den bra ?


Hoppas den är bra!
Efter filmen ska jag se på Navy CIS!

Ingenting...

Publicerad 2009-08-04 14:50:25 i Allmänt,

Har absolut ingenting att skriva om, har precis pratat med Lina och ska äntligen göra mig iordning och få komma ut och göra någonting. Har bara gått runt och gjort ingenting idag. Helt meningslöst!
Nu väntar duschen på mig!

Veronica Maggio

Publicerad 2009-08-03 21:03:32 i Film,

Jag har börjat lyssna en massa på Veronica Maggio ända sedan jag såg henne live på Piteå Dansar Och Ler.
Hon är verkligen jättebra tycker jag, hon var riktigt bra live i alla fall. Hade svårt för henne innan, men när jag hade sett henne så fick man en annan blick av henne så nu tycker jag hon faktiskt är bra. Särskilt om man lyssnar på texterna.
Det är dessa låtar som jag helst lyssnar på;

Måndagsbarn
 
17 År

Stopp 

Gammal sång


Lyssna och njut!

Solen skiner upp vår stad

Publicerad 2009-08-03 19:49:40 i Allmänt,

Idag har jag mest tagit det lugnt, jag har legat och solat en hel del. Brännan har ju börjat försvinna nu när det inte varit bästa solvädret senaste veckorna. Men så fort solen kommer så springer jag ut för att sola, helt underbart.
Just nu är Lovisa och henne kille här, de har ätit middag här och nu väntar vi på efterrätten. Vi ska nämigen äta äppelpaj =)
Smaskens.


Bild från La Playa in Kalix ;D

Lady Gaga på Gröna Lund!

Publicerad 2009-08-03 13:36:53 i Bilder,

Igår var jag, lillasyster Thilda, Lina och Michelle och kollade på Lady Gaga på Gröna Lund. Jag och Mathilda hade varit och gått på stan innan och små shoppat lite, bilder på det kommer senare.
Ja vad ska man säga, jag hade nog förväntat mig mer av Lady Gaga. Alldeles för många klädbyten för lite sång och alldeles för mycket showande. Och det var ingen höjdare när hon satt vid pianot och sjöng lugna låtar. Men det var kul att se henne ändå! Henne bakdansare var iaf riktigt bra.

Och så lite bilder på alla hennes olika kläder.

Lina, Michelle och Jag.

Första outfiten

Andra outfiten

Tredje outfiten

Fjärde outfiten

Underkläderna hon hade på sig under glaskuls jackan.

Man kan ju säga så här att hon hade en ganska barnförbjuden show egentligen, hon är inte blyg på scen och kan ha ett ganska typ utmanande beteende. Men ja det var kul att se henne iaf!
På vägen hem hade vi en som var ganska trött...


Tack för en underbar kväll med er! ♥

Till hälften ROSA!

Publicerad 2009-08-01 22:56:45 i Bilder,

Som ni kanske märkte i det föregående inlägget så har jag färgat håret rosa, det var det jag köpte när jag var i stan igår. Rosa hårfärg från Saturn Return! Så nuförtiden ser ju ut lite så här!




Har saknat den rosa färgen så himla mycket så nu var det dags igen, för ett tag i alla fall. Ska försöka duscha ur det så jag är så gott som blond på skolfotot sen.. Annars får jag slänga i en blekning för färgen går bort väldigt fort då det bara är toning.
Vad tycks ?

PrideParaden 2009

Publicerad 2009-08-01 22:47:47 i Bilder,

Idag har jag och Lina varit och kollat OCH varit med och gått i PrideParaden. Det var en riktigt underbar upplevelse så himla roligt. Det går knappt att beskriva i ord, kan i alla fall säga att jag kom hem med en hel del kondomer rikare =) Alltid bra att ha!

Vi såg hur många kändisar som helst, eller nja några stycken i alla fall som t ex; Mark Levengood och Jonas Gardell (de gick hand i hand) , Alexander Bard, Bobby (kändis frisör), Amanda Jensen (stod bredvid och tittade på) tror vi såg några fler men inte vad jag kan komma på nu.

Det var första gången jag var inne och kollade på Pride och det kommer bli fler gånger det säger jag! Några fler som var där och tittade eller kanske deltog?

Humöret var i alla fall på topp, musiken var bra och jag och Lina hade tur som stog på Sergels Torg precis bredvid ställning där de presenterade alla olika bilar och sånt som gick förbi, när vi sett alla 100 stycken bidrag (man kunde sms-rösta vilket som var bäst) så sprang vi fram till QX - lastbilen och där gick vi glada som bara den! Bästa stämningen ever!

Den största nackdelen var att både min och Linas kamer dog efter typ hälften så jag ska dela med mig av lite bilder i alla fall!


Jag och Lina beredda på att Paraden ska komma!

Ställningen där de spelade musik och presenterade alla i paraden!

Dessa var också där uppe och pratade och sjöng!

Först ut, kommer inte ihåg vad dessa kallade sig typ ""någonting" on bikes"

Pride Flaggan

Sankta Lucia natten går tunga fjät, japp Luciorna var så fina så!

De som gick paraden för de som inte får.

Ett glatt lastbilsflak, nästan som att ta studenten ju ;)

Norrland var också här och hälsade på Storstaden, bra jobbat!

Det fanns många som var speciellt utklädda, riktigt häftigt att se.

Ett till gäng.

Ser ni "Fag in box" ? Det gör jag !!

Skönheten och Odjuret

Mark Levengood och Jonas Gardell

Göken - vagnen

Mitt i bilden ser ni Alexander Bard

Där uppe är Bobby, han med alla muskler och utan tröja!

Riktigt röda och väldigt fixade!

Regnbågsfamiljerna!! Tummen upp för er!

Stolta föräldrar!! Härligt föräldrar många tummar upp!!

Efter den bilden dog min kamera annars hade det blivit ännu mer bilder.

Var inne och kollade lite på youtube nu så här efter paraden och allt. Och gissa vad jag hittade ? Jo ett klipp där jag och Lina är med och går i PrideParaden!! Här ska ni få se.
Man kan se oss mellan 0:23 - 0:34 i filmen. Jag med Blond - ROSA hår och Lina är till höger om mig alltså närmast kameran!



Se och njut!
Hoppas ni har haft en underbar dag för det har jag!
Kram på er ♥

Händelsefulla dygn det här..

Publicerad 2009-08-01 00:52:18 i Allmänt,

Jag säger bara herregud så spontan jag har blivit, det händer saker hela tiden känns det som, när ska jag få sova ut och verkligen vila ? Det tar jag när skolan kommer... Eller någon annan gång =)
Igår åkte jag till Strängnäs där jag träffade Nicole, vi satt typ bara och snackade massa roligt och fikade hela tiden. Mycket roligt att få träffa henne igen, sen tog jag tåget ännu lite längre på till Arboga för att hälsa på "Cirkus" - Sandra. Vi gick hem till henne, åt middag, spelade TP (Trivial Pursuit) och drack te sen gick vi och lade oss. Idag så satt vi mest bara och hängde tog en sväng genom stan och sen åkte jag upp till Stockholm igen. Jag gick på sjukgymnastik och sen åkte jag och handlade en sak ni ska få se sen =)

Efter stan så åkte jag hem till min bästa kompis Michelle, där åt vi middag. Sen tog vi en promenad hem till Jess och vi var ute och gick, köpte lite godis och i brist på parkbänkar satte vi oss på marken och snackade vi skit tills vi började frysa. Nu är jag entligen hemma igen och ska sova för imorgon är det upp tidigt, jag ska nämligen in och kolla på PrideParaden =D


Bilder kommer måste bara få tid och ork till att lägga upp dem!!

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela