GOTT NYTT ÅR!

Publicerad 2008-12-31 19:53:43 i Bilder,

Gott Nytt År allesammans! Hoppas ni får ett fint avslut på året 2008.
Jag har varit hemma hos min syster och fixat mig med henne, hjälpte henne med håret och lite så också. Vi gav varandra tips på sminkning etc.. Mysigt mysigt, fick lunch där också. Hon är så duktig på att laga mat!

FIck skjuts hem, så nu har jag ätit god middag med mamma, pappa och lillasyster.. Väntar väl på efterrätten för sen ska jag till några kompisar i Huddinge någonstans. Det ska nog bli kul, första gången jag inte firar med mamma och pappa! Men jag lär nog missa min favorit på nyår, OST & KEX! Stackars mig :( Huhu..

Så här ser jag ut nu! Fixad och fiin!



   





































Chill-dag!

Publicerad 2008-12-29 22:01:07 i Allmänt,

Idag har jag vaknat, eller jag blev väckt av mor min och dammsugaren.. Gick upp kädde på mig, åt frukost och sen åkte familjen till Tumba Centrum för att möta upp syster stor.. Lillasyster shoppade lite även syster stor. Följde med storasyster hem vi lade oss i soffan och kollade på tv, sen lagade vi mat, hennes pojkvän kom hem och vi åt maten. Potatisgratäng och kött, Mums!
Sedan spelade PS3 och vi spelade OS spelet, de va roligt.. Tänk att kunna spela GYMNASTIK! Wow, I am impressed. Det måste jag spela fler gånger jag är där :D

Imorgon blir det lunch i S-tälje med Sandra!

MELLANDAGSREA!

Publicerad 2008-12-27 00:01:14 i Bilder,

Michelle och jag har varit i staden Stockholm idag och shoppat på mellandagsrean, helt galet mycket folk.
Nu ska ni få se vad jag fyndade :)



Svart hood-tröja med röda prickar från Gina Tricot

   

Gråsvart tjocktröja med blå stjärnor från H&M



Cerise rosa tunika från Gina Tricot



Grå/cerise - randig tröja från Gina Tricot



   Baksidan       Bak på benen

Lila jeans från Vero Moda



  Framsidan     Baksidans fickor


Japp en härlig shoppingdag bland galna människomassor och en god lunch på Taco Bar!

Juldagen, en sjuk dag!

Publicerad 2008-12-25 13:38:12 i Allmänt,

Jahapp, inte mycket friskare här inte det är jobbigt.. Julafton igår var mysig, fick bra julklappar men inte så många. Antalet har ingen betydelse, jag börjar bli "gammal" och får därför inte lika mycket julklappar. Åt massa god mat, hostade, kollade på Kalle Anka, nös och hostade lite till!

Jag ska fota julklapparna lite senare så får ni se vad jag fått.. Ska nog hoppa in i duschen snart..
Juste jag och Michelle var på midnattsmässan igår också med min lillasyster och hennes kompis, det var, vad ska man säga. Ja jag och Michelle undrade lite vad vi gjorde där, jag kunde inte sjunga heller pga av att min röst är lite haikon taikon.. Låter som att jag är på väg in i målbrottet eller nåt..  Vi pratade med våran konfirmationsledare iaf och han tyckte att jag skulle börja komma ner till Ungdomsgruppen igen och vara med på min systers lektioner (hon håller på att konfirmerar sig hon också..)

Ha en bra dag, nu ska jag försöka bli frisk!

Nagel-Fix!

Publicerad 2008-12-23 18:55:11 i Allmänt,

Jag var över till Michelle och lånade fransk manikyr - nagellack, så nu har jag först polerat naglarna med en 3-stegs fil och sen målat på nagellacket. Det blev faktiskt fint, gjorde utan mallaar och det var första gången jag gjorde det så jag är nöjd.! :) Nu ska jag bara vänta på att allt ska torka ordentligt så att det inte smetas ut när de nästan är torrt.

Julskinkan står fortfarande i ugnen, graderna stiger inte allt för fort..

Sjukling..

Publicerad 2008-12-23 17:23:06 i Allmänt,

Gaah, jag har typ blivit sjuk. Min lillasyster har smittat mig, tack för den. Så nu sitter jag här med trånga luftrör lite ont i halsen, hostar upp lungorna åh det är lixom ansträngande att andas. Jobbigt.
Usch inge kul att vara vara sjukling på julen, lixom, det är JULAFTON IMORGON!!!
Kan inte fatta det, allt har gått så himla fort, snart är säkert jullovet över också..

Men men, jag längtar tills ikväll eller inatt kanske man ska säga när julskinkan är klar som man får smaska på den. Mm, det är nog en av de bästa grejerna med jul. Julskinka, mm vad jag har längtat!

Jag ska försöka bli frisk men hur då? Dricka massa vatten, sova och knarka tabletter ?

Skärholmen med Michelle!

Publicerad 2008-12-22 19:16:09 i Allmänt,

Idag var jag och Michelle först nere på Vårdcentralen och tog en varsin spruta. Sprutan Gardasil mot livmoderhalscancer, hon tog sin nr 2 och jag nr 1. Det gjorde ont.
Sedan bar det av till Skärholmen, vi köpte våra sista julklappar och jag shoppade lite till mig själv, har ej fotat för en av grejerna slog jag in till mig själv i julklapp :D *hihi*
Vi var en sväng i Kungens Kurva också..

Hemma har jag tvättat en maskin tvätt jag ska hänga upp efter inlägget, ätit pannkakor och rensat lite i garderoben och möblerat om på kläderna..

Ensam Hemma..

Publicerad 2008-12-21 17:34:59 i Film,

Jag är inte riktigt Ensam Hemma, har bara nyss kollat på den filmen. Dom filmerna är så himla roliga, hihi. Tidsfördriv. Och nu på 5:an så är det Grinchen, ska kolla på den tror jag. Jultradition. Får se om jag orkar är trött och vill ha mat.






Riktigt bra filmer att se, speciellt när julen börjar närma sig!

Ojojoj..

Publicerad 2008-12-21 12:19:17 i Allmänt,

Sitter och skriver ett inlägg (förra inlägget), så skriver min kompis på msn som jag träffade på språkresan. Han var tydligen inne på hemsidan till de förlaget vi åkte med.. Och så hade hon hittat en bild på mig och min kompis och våran ledare! Haha, sjukt kul!

http://www.sts.se/sweden/ls/sts_team/mer_informtion_om_tjanste/available_leader_position/

Snacka om brun.. De är jag som har röda byxor på mig..
Bilden är tagen på flygplatsen på väg hem :)

Här skiner solen... (Bilder)

Publicerad 2008-12-21 12:14:43 i Bilder,

Hos mig är det klarblå himmel och skinande sol, Underbart! Men jag är inne och städar och lyssnar på julmusik!



Utsikten från mitt rumsfönster!



Bästa presenten, jag fick av mina kusiner! Blev superglad, drog av mig mina tröjor på en gång och drog på mig den här när jag fick den!

   

Inte så lätt att ta kort på sig själv på ryggen !?!

När fjärde ljuset brinner...

Publicerad 2008-12-21 11:26:54 i Allmänt,

Ja den där ramsan eller vad man ska kalla det när man tänder ljusen kan jag inte riktigt.. Har glömt bort den. Men idag är det 4:e advent, på onsdag är det JULAFTON. Kan inte fatta det alltså, tiden går så himla fort man hänger ju inte med.. Kan knappt fatta att jag fyllt år heller..

Igår var vi hemma hos mina kusiner och såå, det var trevligt för jag fick min födelsedagspresent av dom och gissa vad de va!?!?! EN DUMBLEDORE'S ARMY TRÖJA!!! Wohooo! I Love It! Ska fota den sen.. Ska även fota alla andra grejor jag har shoppat under veckan.. Ja inte julklapparna jag köpt då men mina kläder :D

Idag ska jag städa, dammsuga och damma och såå. Orkade inte följa med mamma och pappa ut och åka överallt, ska ju till Skärholmen imorgon med Michelle!

Nej nu ska de ske lite grejor här, på med julmusik och sen drar jag igång!

Ingen tid..

Publicerad 2008-12-20 13:12:30 i Allmänt,

Alltså jag hinner verkligen inte uppdatera bloggen alls, har knappt varit hemma sedan i onsdags eller tisdags.. Jag är ute och springer hela tiden, är med kompisar och igår slutade kvällen på en ganska trevlig fest, Herregud säger jag bara.
Shoppat en massa har jag gjort och ska nog till Skärholmen och shoppa mer på måndag, alla julklappar är ju inte klara än... Bilder och bättre uppdatering kommer när jag får tid att sitta vid datorn lite längre.

Ha de bäst!

Avslutning!

Publicerad 2008-12-17 23:32:09 i Allmänt,

Ikväll var det avslutning med laget, det var mysigt. Kom dit och fick ställa mig och hjälpa till med maten och eftersom jag är äldst så var det nästan bara jag som hjälpte till, de hade börjat lite grann innan jag kom men alla skulle egentligen hjälpa till.. Men men, ibland blir man ju mamman i laget även fast man inte är tränare. Vi åt Tacos till middag, sen kollade vi på filmer från terminen tvälingarna och en ihopklippt film från lägret..
Sedan satte vi oss framför Tvn och kollade på "Mamma Mia", den kan man inte se för många gånger den är såå bra!

Snart är det sängdags för mig, imorgon blir det julklapps shopping med Michelle i Skärholmen!


Länken till den ihopklippta filmen från vårat Gävle - läger!

http://www.youtube.com/watch?v=AbLWnMuMigk

FÄRDIG!

Publicerad 2008-12-17 17:20:16 i Allmänt,

Wohoo, färdigpluggat för den här terminen, för i år! Yes, f*n vad skönt. Har nyss skrivit klart akut sjukvården så snart ska jag fixa mig och röra mig ner till stationen, det är avslutning med gympa laget ikväll! Mysigt mysigt, vi ska äta tacos, kolla på film och mysa!

Idag är det exakt en vecka kvar till Julafton och jag har inte köpt en enda julklapp, eller jo egentligen. Syrran har köpt en klapp som vi ska dela på och ge till mamma och pappa :)

Akut sjukvård..

Publicerad 2008-12-16 19:05:13 i Allmänt,

Åh jag bara orkar inte mer. Måste göra klart den här inlämningsuppgiften typ jättesnart och det är typ jättemycket och jättejobbigt och jag vill ha lov och orkar inte mer!
Sitter och kämpar som satan.. Grr..







Lugn, det löser sig!

Terminens sista!

Publicerad 2008-12-15 15:53:08 i Bilder,

Idag hade jag terminens och Årets sista prov! Yes, det känns oerhört skönt. Har bara den där himla inlämningen att skriva.. Den måste vara klar så snart som möjligt.. Men ja, orken börjar sina totalt. Jag vill ha mitt jullov nu!
Sista dagen med mina stora gympabarn idag, roligt roligt. Måste fixa blanketter och sånt också..

Fick veta hur jag ligger till i Psykologin, på alla moment har jag fått VG- men hon tyckte att jag lutade åt VG-hållet så jag hoppas hoppas! Skulle bli såå glad!

Min katt är så söt och så sällskapssjuk, lilla Oliver. Han ska alltid ligga på ens skolböcker när man pluggar, alltid sitta framför skärmen när man sitter vi datorn.. Tills man trycker ner honom så han lägger sig, annars ser man ju ingenting. Vet inte om jag har någon bild på honom, ska kika...



Så här ser min söta Oliver ut!

Dagen kortfattat!

Publicerad 2008-12-15 00:00:02 i Allmänt,

Idag var det upp hyfsat tidigt, skulle till Tumba då det var juluppvisning i den förening där jag är tränare. Alla barn var otroligt söta, de var cirkusdjur. Juluppvisningens tema var cirkus. Roligt roligt. Fick mina nya tränarkläder, dom var snygga, bilder kommer.

Sen kom jag hem, åt mat och slängde mig heldäckad på soffan och väntade på att mamma och pappa skulle komma hem med middagen. Pizza!

Resten av kvällen har spenderats med plugg, har Nk - prov imorgon...  Så nu är jag helt slut och sängen står och väntar på mig.. Den ropar. Haha.

God Natt, Sov Gott!

Fredag kväll + Presenter!

Publicerad 2008-12-13 21:43:18 i Bilder,

Gårdagen spenderades med Malin, hon och jag var hos Margit. Jag städade och handlade åt henne och Malin hittade en gammal hiss.. Jag fick present av Margit 500 ;- hon är så snäll! Sedan åkte vi in till city, gick runt och kollade lite medan vi väntade på att Lina skulle blir klar.

Vi gick till Taco Bar och åt där jag fick present av Lina. Hon är mycket snäll.
Vi skulle äta efterrätt, gick till en 7-eleven där Lina och Malin skulle handla Ben&Jerry's glass. Malin sort fanns inte så hon köpte aldrig någon. Istället gick vi till Centralen där jag skulle köpa en Chai Latte och Malin köpte en liten Ben&Jerry's på Pressbyrån..

Har hört att Chai Latten ska vara god, det var den.. Haha, det var så himla kul när jag skulle handla den.. Han ställde massa frågor vad jag skulle ha för någon slags chai latte, jag fattade ingenting. Han bara skrattade och frågade; "Vill du ha en god Chai Latte?" och självklart svarade jag "Ja!". Han sen frågade om jag hade något emot socker, och nej då hade jag inte de. Så han gjorde iordning en, ställde den på disken och sade "Jag gjorde ett hjärta åt dig i skummet!" och så log han lite, hahaha. Så kul. Men den var supergod!

  

Den gamla hissen Malin hittade i en port bredvis Margits, den man går genom när man går till affären. Jag var tvungen att fota!



Koppen/kopparna jag fick av Lina. Jättefina!

     

Sen fick jag 17 geléhjärtan och en liten smartis rulle, det hade vi pratat om förut att jag skulle få. Smartiesarna skulle jag får för att bli "smartare" och hjärtanen för kärleken! Underbart!


Det var min fredag!

Färgat håret!

Publicerad 2008-12-13 21:24:09 i Bilder,

ÄNTLIGEN, jag är blond igen!! Wohoo, superglad!
Jag slingade håret bara för att få det så naturligt som möjligt och det blev det faktiskt tycker jag. Mamma fixade på mig så jag har haft en mössa på mig, som ser ut som såna mössor man har när man är ett litet spädbarn.. Men men, ont gjorde det och det tog över en timme eftersom hon skulle få ut hår från varenda hål!

Här är resultatet!




Före!

      Under tiden...     (Skratta inte är ni snälla..!) (hihi)

Provade kläder!

Publicerad 2008-12-13 21:12:20 i Bilder,

Jag och Lina strosade runt i centrumet lite grann, så vi gick in på B - Young och provade klänningar!
Här är dom jag provade!

 

En sån här prövade Lina också fast lila, den var urtjusig på henne!



Den här med rosa/lila upptill var hur snygg som helst! Funderar nästan på att köpa en sån att ha på nyår eller såå.. Fast jag vill ha andra kläder på Julafton och jag har inte råd att köpa hur mycket som helst.. Vi får se..

Lucia!

Publicerad 2008-12-13 21:08:28 i Allmänt,

Idag var jag i Tumba centrum med Lina och tittade på när våran kompis skulle gå Lucia tåg, hon var kandiderad till att bli Lucia men tyvärr så blev hon inte det. Fick dock höra att det hade pågått fusk, fy fy.. Annars hade hon vunnit! Hon var solklart finast av alla! Träffade hennes pojkvän och min tränare, sen träffade jag även mormor och morfar och min äldsta syster och hennes pojkvän.. Många människor man känner :)



    


Utbränd ?

Publicerad 2008-12-12 12:49:54 i Allmänt,

Imorse var jag otroligt seg, vaknade typ aldrig till. Kanske är utbränd? Vem vet, kom för sent till skolan så jag missade skolans luciatåg, fick inte komma in så jag stog utanför gympahallen och lyssnade och tittade in genom dörren (finns glasfönster på dörrarna) efter ett tag blev jag insläppt ändå så jag fick se slutet.
Sedan var det dags för Rättskunskap, vi fick tillbaka provet som vi gjorde i tisdags. Kerstin är riktigt snabb på att rätta. Jag var 1,5 poäng från VG det var lite chockande det kändes ju så himla bra, men vi hade betygsnack och hon tyckte att jag förtjänade ett VG i slutbetyg :) Jippie!

Sedan var det lunch, ogod gröt var det till lunch. Sen svenska och det var föhör sen fick vi gå. Så nu sitter jag utanför klassrummet där vi ska ha franska prov.. Ska plugga, lära mig alla glosor och grammatiken eftersom jag inte pluggade något igår kväll... Jag var alldeles för trött då. Blir nog inte något G på det här provet, jobbigt för min lärare har typ höga förväntningar på mig sedan förra provet.

Gympajullov!

Publicerad 2008-12-11 22:32:22 i Allmänt,

Idag var sista träningen tror jag för min gympa, så vi fick fika och såå.. Nu ska bara min grupp bestämma när och hur och var och vad vi ska hitta på på avslutningen.. Förmodligen blir de typ middag att beställa hem pizza eller utgång sen hem till någon och kolla på film från tävlingar och läger.. Det blir nog kul.

Imorgon är det franska prov och svenska förhör och jag är inte peppad. Usch och fy. Ska ut och äta med Lina på kvällen och jag skulle få en present av henne, gullunge hon är såå sööt! Lilla Mini!

Dags för sängen, är så trött så jag orkar inte ens ställa mig i duschen även fast jag borde. Ska nog tvinga in mig själv ändåå. God Natt!

...Slaskväder...

Publicerad 2008-12-10 22:35:06 i Allmänt,

Åh jag som blev alledeles överlycklig när jag tittade ut och såg att det snöade jättemycket, men jag blev ju lurad när jag väl gick ut så var det ju bara slask av det hela. Det kom ner på marken men stannade ju inte, de blev lixom snöblandade vattenpölar. Usch usch, blött blev det i mina skor också.. Får hoppas att graderna sjunker lite så snön får stanna kvar!

Mamma har äntligen köpt hem brännskivor till mig, Jippie! Så nu ska jag bränna ner massa musik så jag kan lyssna på musiken jag har på datorn på mitt rum så kan jag stå där och yla, slipper alla andra höra mig!

Statistiken..

Publicerad 2008-12-10 14:26:43 i Allmänt,

Det är så himla kul att titta på min statistik, den går verkligen upp och hela tiden.. Först ligger den högt sen sänks den och blir jättelåg sen helt plötsligt höjs den igen.. Skrattar varenda gång.. Sen är de ju också så att jag inte har jättemånga besökare så jag blir alltid glad när det är många!



Statistiken under en 30 dagars period!
Som sagt upp och ner, hela tiden..

Träna i jeans..

Publicerad 2008-12-09 23:25:21 i Allmänt,

Idag har jag inte gjort så mycket alls, mest suttit hemma och väntat på att få åka till träningen. På träningen blev jag sysslolös så jag började köra styrka så mitt knä ska bli bra snart, det kommer ta lite tid men jag måste ju börja någonstans..
Sen orkade inte mitt ben något mer så då körde jag en rondat flickis på tumbling, det är ju sista gympaveckan innan jul så jag var bara tvungen. Och jag trodde ju inte att jag skulle träna något idag så de fick bli att köra i jeans! Dom sprack inte det är stretchiga jeans, men de såg nog lite kul ut.

Nu ska jag snart sova!
God Natt!

Barnvagnsskylt!

Publicerad 2008-12-09 18:12:54 i Bilder,




Jag vill ha en sån här, dock har jag ingen barnvagn att sätta den på..
Men på dörren till mitt rum kanske..!
:)

Födelsedagsplugg...

Publicerad 2008-12-08 23:12:29 i Allmänt,

Snart är min födelsedag slut, kul att jag har pluggat halva min födelsedag. Men det ska jag ta igen sen på jullovet eller såå.. Håller på och kämpar med rättskunskapen, prov imorgon. Som tur var lyckades jag få flytta franska provet tills på fredag eftersom hela högen NV-elever får göra det på fredag för att de ska på något museum imorgon tror jag.. Det var sköönt.

Nu ska jag kämpa vidare!

17 år idag! Underbart!

Publicerad 2008-12-08 20:00:33 i Allmänt,

Min sjukling kom över med en present till mig när jag kom hem från gympan idag. Så söt hon är lilla Michelle.. Och hon måste vara hemma hela veckan för hon har feber och onda blåsor i halsen!
Det här fick jag av henne:



Tack Michelle! <3

Bilder på presenter!

Publicerad 2008-12-08 16:16:08 i Bilder,

Så här såg lakanen ut, dom var fina och mycket sköna att sova i!


Här är hur mönstret på lakanet ser ut, man ser inte super bra men ungefär!


Och så här såg prydnadskuddarna ut som jag fick!



Tog inte kort på presentkortet eller pengarna, det tycker jag är onödigt!
Kram!

Min Födelsedag idag, hurra hurra!

Publicerad 2008-12-08 15:57:27 i Allmänt,

Wohoo, idag är det min dag! Jag fyller hela 17 år, ÄNTLIGEN. Haha, nu är det bara 1 år kvar tills jag blir 18 år och myndig. Presenter fick jag några igår och en idag. Ska få mer på lördag.. Vi har inte haft tid att ha ett rikigt släktkalas då hela december månad är fullproppad med saker att göra. Så igår var mina äldsta systrar här med varsin pojkvän och mormor och morfar. Så hela familjen var ju här, det är inte varje dag det händer nu för tiden.
Jag fick: Ett bäddlakanset i satin och det var silvrigt
                Två prydnadskuddar till sängen, svart med en "grejj" i mitten..
                100 kr på H&M
                 500 kr
Det är allt jag fått än så länge.. Bilder kommer.. Har ju ingen vettig kamera och jag fick ingen sådan heller så jag får ta med mobilen så får ni se på ett ungefär iaf :)
 

Hicka!

Publicerad 2008-12-06 19:30:24 i Allmänt,

Ååh jag har hicka, har haft det i fem minuter nu.. Så hela jag studsar på datastolen lite då och då.. Jobbigt.
Har nyss kommit hem efter att ha varit på juluppvisning i Södertälje, den var jättebra. Sen mötte jag lillasyster så vi åt pizza nere i centrum för mamma och pappa är på julbord..

Idag var det sista gången för mina småbarn på gympan, och jag fick en jättesöt liten blomma och jul te tror jag de va. Så söta var dom när de kom fram och gav oss tränare det. Gullungar, jag vill bara äta upp dom! Eller snarare låna med mig en hem :) Hihi.
Fast nästa helg så är det juluppvisning i den här föreningen och då ska mina 4-5 åringar vara med så jag får träffa nästan alla dom igen. Kul kul! Dom ska vara zebror, så sött!

Ha en trevlig lördag kväll, jag ska plugga och sen kanske träffa Melina!
Kraam




2 dagar kvar!

Idol: Alice och Kevin, vidare till final!

Publicerad 2008-12-05 22:47:47 i Allmänt,

Alla var värda att gå vidare till Idol finalen tycker jag, alla har stor potential och är mycket bra sångare. Men det blev Alice och Kevin som gick vidare till Idol finalen som är i Globen nästa fredag den 12/12-08!
Jag ska se det på tv tror jag!






Kevin och Alice, Finalisterna i Idol 2008!

Tina kom över!

Publicerad 2008-12-05 22:00:15 i Allmänt,

Nu sitter jag vid datorn vid msn och lyssnar på musik etc, typ det jag altid gör.. Och Tina som kom hit för att umgås sitter och tittat på Fredag Hela Veckan i mitt rum. Vi är så sociala med varandra, eller inte...
Men jag skulle egentligen försöka plugga men de kommer jag väl inte komma igång med.. Förrän inatt eller nåt.



En gammal bild på mig och Tina, tagen i januari -08!

Me don't like..

Publicerad 2008-12-05 10:06:48 i Allmänt,


Nej, jag tycker inte om pq-formeln... Den är tråkig..
Men konjugatreglerna och kvadreringsreglerna är ännu tråkigare!



Matteprovet gick...Dåligt!

Publicerad 2008-12-05 10:04:53 i Allmänt,

Japp, det gick super duper dåligt. Kunde typ bara lösa tal uppgifterna alltså inga textuppgifter för jag är ju trög och har dåligt minne och vet ej hur man gör dom.
Så på det här provet blir det nog knappt G, säkert IG eftersom jag typ inte klarade någonting och det jag gjorde vet jag inte om de blev rätt. Men men, sånt är livet.
Eftersom jag bor nära skolan gick jag hem, så nu ska jag plugga tills min kompis gjort klart provet så jag kan gå och äta lunch med henne!

Äntligen fredag, sen är det helg dock ingen kul helg då jag nästan bara ska plugga!!

Mattedag!

Publicerad 2008-12-04 22:18:48 i Allmänt,

Idag känns det som att jag inte gjort annat än att räkna matte, usch usch. Har suttit och kollat på våran DVD som tillhör matteboken också så man kan få genomgångar när man är hemma om man har svårt för någonting. Det var ju ganska ehövligt eftersom jag har matteprov imorgon. Känns sådär.
Nu på kvällen har jag hjälpt Michelle att vara tränare i småbarnsgrupper sen tog jag mig ända till Södertälje för jag skulle lämna pengar till Alva och så tänkte jag att jag kunde titta förbi en sväng på träningen!
Alva och Emma körde dubbel idag till nedslagsbädd istället för uppbyggnad, superduktiga båda två!!! Wihoo!!

Snart ska jag sova så jag orkar skriva matteprov imorgon bitti, åh typiska matteprov. Egentligen har vi sovmorgon till kl 10, men provet börjar 8.10 så ingen sovmorgon här inte!!

Natti Natti!!





4 dagar kvar!

Ortopedbesök!

Publicerad 2008-12-03 20:18:45 i Allmänt,

Idag var jag hos ortopeden och kollade mitt knä, igen, eftersom jag gjorde illa mig förra söndagen. Han tyckte att allt såg bra ut och trodde inte att det var en ny skada, så jag ska fortsätta med min sjukgymnastik nu eller ta upp den igen och så får jag inte börja träna gymnastik igen förrän min sjukgymnast tycker att mitt knä klarar av det!
Jag har tittat på filmen Mamma Mia idag, den är underbart bra!

Är på sisådär dåligt humör, matten förstår jag ingenting av och det är prov på fredag vilket kommer gå åt skogen. Sen har man en hel del andra saker att göra.. Usch jag orkar inte skolan längre!

Kortfattat, inte jag!

Publicerad 2008-12-01 16:33:34 i Allmänt,

Har kikat in en hel del bloggar nu under eftermiddagen, det är jättemånga som ofta skriver kortfattat och bra osv. Men jag skriver alltid långa inlägg med mycket text känns det som, men jag kan inte vara kortfattad jag älskar att skriva och då gör jag det! Jag har alltid varit den som skriver mycket, dock kan det vara en hel del onödigt också men inte för mig.

Nu ska jag gå på toaletten, jag har druckit otroligt mycket vatten idag och sen ska jag ner till gympahallen och träna mina stora barn!

December!

Publicerad 2008-12-01 14:12:35 i Allmänt,

Wohoo, idag är det 1:a december det tycker jag är härligt för det är min månad. Nu är det bara 7 dagar kvar tills jag fyller år, min födelsedag är alltså den 8:onde!
Hade bara två lektioner i skolan idag det var skönt och så blir jag ledig på onsdag, då ska jag bara till ortopeden och resten av dagen ska jag plugga till mitt matte prov jag har på torsdag.
Nu ska jag börja skriva på ett psykologi arbete som ska vara inlämnat på min födelsedag, jag ska skriva om ätstörningar!

Ha en fortsatt trevlig måndag!

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela