Sneak Peak - STUDENTKLÄNNING

Publicerad 2010-05-31 14:06:05 i Bilder,

Här får ni er en liten smygtitt på min studentklänning !!
Moster min hade lagt upp bilder på sin blogg såå, here we go!!

Dock blev det ganska sent igår så vi snörade i den väldigt fort vilket inte blev så fint, men det ska ju självklart fixas till!!

Spana in min mosters blogg! Catharsis

Studentskorna

Publicerad 2010-05-31 12:55:44 i Bilder,

Klänningen är så gott som klar, var hos moster min och prövade den igår. Bara lite kvar att sy den blir hur snygg som helst hon är så himla duktig! Skorna är i alla fall helt klara och det är skönt, sedan är det bara att fixa smycken och strumbyxor och kläderna till slutskivan ;)



Snygga va ? ;-)

The Sims 2

Publicerad 2010-05-29 11:51:37 i Allmänt,

Haha jag är verkligen en nörd ibland :) Satte mig och började spela The Sims 2 typ vid klockan 1 inatt och satt nog och spelade till halv fem eller sådär.. Jag var inte ens trött men tänkte att det kanske inte är superbra att vända på dygnet helt och hållet innan skolan är slut! Men gosh, jag tycker det är sjukt kul att spela och snacka om att tiden bara flyger förbi när man spelar det. Love it, ska spela mera nu medans jag fortfarande har huset för mig själv!

Studentskive-outfit

Publicerad 2010-05-29 00:40:44 i Dagens Outift,

Så här såg jag ut på skivan igår :)
Klänningen är ny, köpte den förra fredagen!


Fast på skivan hade jag varken koftan eller sjalen med de är ju kallt ute så då måste man pälsa på sig ;)

Melanie Fiona

Publicerad 2010-05-28 13:09:32 i Musik,


Älskar den här låten - Dock tycker jag om den mer i det snabbare tempot men orkade inte leta efter den :)

Studentskiva

Publicerad 2010-05-28 12:52:26 i Allmänt,

Igår var jag på studentskiva, det var ganska roligt. Var väldigt trött blir det av min hostmedicin.. Det var inget drag när vi kom (var där med bästis och Jess).. Sen så ville vi inte bli sena hem så tog sista tåget och det var drag där när vi gick. Men men, vi var där en stund i alla fall vilket var trevligt :) Skönt att komma hem tidigt!


Idag ska jag in till stan och fixa lite saker :) Trots att jag är småsjuk men de måste göras, ska kolla på skor och så till studenten juu.. Almost there now ;-)

Whop whop - picture!

Publicerad 2010-05-27 17:30:46 i Bilder,

Jag och Bästis för två helger sedan när vi skulle iväg och tävla med våra barn. Jag hade fixat oss en Maskot vars namn är Lukas. Och jag kan säga att han var väldigt populär bland barnen!! ;)

Bildbevis

Publicerad 2010-05-27 17:26:22 i Bilder,

Här kommer bildbevis för mina senaste investeringar - alltså Roskilde biljetten och mina nyfixade naglar!

Så nöjd !! =D

Fixat naglarna

Publicerad 2010-05-26 23:36:10 i Allmänt,

Trots att jag låg helt däckad i hög febner imorse så var jag iväg och fixade mina naglar, hade kurerat mig väl så jag skulle kunna göra det! Och jag kan säga att jag är definitivt inte missnöjd med att jag åkte iväg och gjorde det, naglarna blev jättefina, vanliga tippar med fransk manikyr. Hur tjusigt som helst! Bild kommer :)

Hostmedicin

Publicerad 2010-05-26 11:41:03 i Allmänt,

Jahapp, mår bättre nu har varit på vårdcentralen.. Lämnade lite prover och hade lite förhöjd sänka och lite förhöjt antal vita blodkroppar så typ bara något virus.. Jaja, fick hostmedicin mot hostan som jag haft i flera veckor nu så hoppas den släpper.. Nu ska jag nog ta igen lite sömn och försöka sova, ska iväg och fixa mina naglar sen. Tänker inte avboka tiden, vill verkligen fixa dom innan studenten ju och nu har jag hittat ett ställe med bra erbjudande så det tänker jag inte missa!

Ha en bra dag!

Sjukling

Publicerad 2010-05-26 08:31:53 i Allmänt,

Vaknade klockan 5 imorse av att jag frös som bara den, låt bokstavligt talat och studsade i sängen. Kämpade mig upp för att kolla tempen, hade 38 graders feber så tog två alvedon så febern skulle gå ner. Men drygt en timme senare så var febern uppe på 39,1 så tog en ipren och först efter jag tagit den så började febern gå ner. Ligger dock fortfarande helt deckad och har typ fortfarande feber trots tabletter... Inge kul :( Väntar på att vårdcentralen ska höra av sig, ska väl få en tid där..

Sämst.

Publicerad 2010-05-26 01:24:30 i Allmänt,

Har suttit och skrivit en jäkla uppgift som jag inte fattade ett piss av, roligt? Nä inte det minsta, flummade massor men det är inte så konstigt då de är ett flummämne och det material vi fått att utgå från är helflummigt bara massa knäppa ord man inte förstår ett jota av. Attans. Jaja hoppas den är okej och jag får mitt VG i slutbetyg iaf då är jag nöjd.. Borde börjat ordentligt med uppgiften redan förra veckan så hade jag haft tid att fråga om hjälp men nej jag får väl skylla mig själv, sämst som jag är! Whop whop, en redovisning kvar sen no more plugg!!

God natt gott folk!

ROSKILDE BILJETTEN FIXAD

Publicerad 2010-05-25 20:08:22 i Allmänt,

Nu är den äntligen min !! Idag bokade jag min och syster Ronjas biljett till Roskildefestivalen vilket kändes jäkligt bra. Men ville inte hämta ut den själv så mötte upp henne när hon jobbat klart sedan gick vi ut och hämtade våra biljetter tillsammans =D Så himla nice! Nu längtar vi som bara den för här ska festivalas som aldrig förr !!!

I sommar är det Du och jag som röjer på Roskilde festivalen !!

Övningskört

Publicerad 2010-05-24 21:18:37 i Allmänt,

Har varit ute och kört med pappa, det går bra. Det går framåt varje gång jag kör i alla fall och nu fick jag köra på lite nya gator vilket var skönt som omväxling, tråkigt att köra på samma vägar hela tiden. Nu är jag riktigt trött och funderar starkt på att gå och sova, hade velat ha sovsällskap med sällskapet hade annat för sig.. Får bli en annan dag helt enkelt.
Hoppas ni har haft en bra dag! ♥

Brandstationen - sista gången

Publicerad 2010-05-24 15:15:47 i Allmänt,

Idag var det sista gången på brandstationen, det var dags att lämna tillbaka all grejer känns så braa! Vi fick även veta hur de löste sig med betygen på våran sista kurs - vi hade en 50 poängskurss som ska vara op 50 timmar på 4 timmar. Och till provet vi hade så hade de inte gått igenom det som skulle komma på provet och vi hade inte fått något kompendium. Såå alla blev tilldelade ett varsitt MVG !! Känns bra :) Alltid behövligt ju!

Snart ska jag åka iväg igen, träna barnen. Men eftersom de har börjat helrenovera vår hall så ska vi vara i en annan hall vilket resulterar i att jag måste åk drygt en timme innan träningen börjar. Skit jobbigt, annars brukar jag ju kunna gå. Men det blir nog bra :)

Hem och sova..

Publicerad 2010-05-24 06:29:56 i Allmänt,

Snaart har jag jobbat klart, bara en halvtimme kvar får hoppas på att K är lite tidig så jag får komma hem och sova. Är riktigt trött nu och jag har gjort alla rutiner, ätit min frukost avnjuter mitt te fortfarande. Tror det är min 5e kopp te eller något för inatt, men te är gott.. Allt har gått bra inatt och det känns sköönt!! Men ge mig en säng nu jag är trött!!!

Hoppas ni får en bra dag! KRAM

Myspys

Publicerad 2010-05-24 03:25:11 i Allmänt,

Sitter här och har det mysigt för mig själv, te i handen, datorn i knät och en filt runt mig. Kan det bli bättre? För att vara på jobbet, näe, men hade jag varit hemma hade jag legat och kramat kudden vilket jag mer än gärna skulle vilja göra nu! Sitter och räknar ner, bara 3 ½ timme kvar... Långsam natt och nu meelan 3 och 5 så är det som alra segast. Klockan går verkligen i snigelfart! Men men sånt är livet - It's my job!

Tröttheten på väg...

Publicerad 2010-05-24 00:51:18 i Allmänt,

Jösses, så här brukar jag inte känns mig när jag jobbar natt. Helst av allt skulle jag vilja gå hem och krama kudden just nu men det kan jag ju inte! Har 6 timmar kvar att jobba, usch så långsamt tiden går. Känns inte bra, ska försöka koncentrera mig på mitt skolarbete, kanske slå på en film eller spela harpan typ... Dricka te och äta godis ska jag också göra ;)

Lugn natt

Publicerad 2010-05-23 22:38:06 i Allmänt,

Än så länge verkar det som att det blir en lugn natt :) Har inte gjort särskilt mycket alls sen jag kom till jobbet vilket känns skönt eftersom jag inte jobbat på ett tag. Dock går klockan väldigt sakta, lite föör sakta för att det ska vara okej.. Men då hinner jag ju plugga men lite svårt när man har sällskap på datorn. Trodde jag glömt bort allt som hade med jobb att göra men det sitter i ryggmärgen så när jag kom hit var allt som vanligt och ingenting känns konstigt :)

Sov gott allesammans, ni som får sova.. Jag får sova imorgon lite hipp som happ som haver, ska ju till skolan en sväng, sen på kvällen träna barnen... Det löser sig!
Kram

Tonight

Publicerad 2010-05-23 18:02:46 i Allmänt,

Inatt är det dags att jobba igen som jag inte gjort på väldigt länge, det ska bli kul!! :)

Picture

Publicerad 2010-05-22 20:17:30 i Bilder,


Sådääär ja, nu kom bilden upp :) Men nu blir det en bild utan så mycket text eftersom jag redan skrivit det jag skulle skriva... Men tog den här bilden för ett tag sen på stationen. Nöjd nöjd!
Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk!

Sol och barnvagnspromenix :)

Publicerad 2010-05-22 20:07:45 i Allmänt,

Nehe, här hade jag tänkt lägga upp en bild men blogg.se verkar inte vilja samma sak som mig just nu. Trist. Men det får komma en annan gång! Ikväll blir det till att festa lite grann det ska bli roligt tycker jag :) Jag har njutit av solen idag som bara den, fått ännu mer lite färg blev till och med tvungen att smörja in mig. Har även gått en promenad med barnvagnen! Hoppas ni också har haft en underbar dag!

Släktkalas

Publicerad 2010-05-22 13:18:52 i Allmänt,

Idag har jag äntligen haft avslutning med mina småbarn, det var jätteroligt :) Allt gick bra och föräldrarna tycker vi tränare gjort ett bra jobb och det känns väldigt bra att höra! Man känner sig lite extra duktig då :)

Nu har jag snabbstädat som en tok för vi ska ha släktkalas här hemma, så nu blir det en snabbdusch för mig så jag hinner fixa mig lite innan allt folk börjar komma här runt klockan 14 tiden.. Snacka om mycket att göra jämt, men jag tycker det är roligt. Det mindre roliga är allt fika man måste äta, tjockisvarning !!!

Nej nu måste jag skynda mig, jag är inte känd för att kunna duscha snabbt.. Jag står gärna i duschen sisådär 30 minuter kanske :) Haha, man vill ju bli ren!

Ha en bra dag ute i solen gott folk! Kram

Varm dag

Publicerad 2010-05-21 09:10:52 i Allmänt,

Det är en riktigt varm och solig dag idag också, riktigt härligt faktiskt! Man behövde inte frysa när man gick utanför dörren imorse och det är sommarkänsla på hög nivå jag älskar det :) Nu är det bara lite drygt två veckor kvar i skolan och det är så skönt längtar tills allting är över nu. Har ett arbete och en redovisning kvar och det ska jag klara av. Skriver jag klockrent MVG (vilket typ inte kommer att hända) men OM jag gör det så kommer jag få MVG i den kursen så jag får väl anstränga mig så mycket jag kan och hoppas på ett MVG men har typ aldrig hänt i historien att jag fått ett MVG på en uppsats så varför skulle det hända nu lixom?!

Men men kämpa kan man alltid göra, ska sitta och skriva på den när jag jobbar natt på söndag :)
Idag blir det i alla fall en fullspäckad dag, sitter i skolan nu, sen ska jag till stan och shoppa med Bästis, sen ska vi hämta hennes syskon på dagis, äta middag hemma hos hennes pappa och sedan blir det att kolla på RixFm festivalen i Kungsträdgården ikväll. Det ska bli riktigt mysigt, måste se till att köpa mig en glass under dagen också och hoppas på att det fina vädret håller i sig :)

Kram på er alla! Tyvärr kommer det inte bli några bilder då min kamera är inne på lagning och jag vet inte när jag kommer få tillbaka den.. :( Förhoppningsvis kommer jag få tillbaka den innan studenten!
Ha en underbar dag och njut av solen! ♥

Grattis Lillasyster

Publicerad 2010-05-20 19:18:05 i Allmänt,

Idag fyller min lillasyster hela 16 år, helt knas att hon är så stor nu. Hon ska vara liten!!
Grattis :) ♥

Här är hon när hon sjöng solo på hennes klass konsert!

Solbränd

Publicerad 2010-05-20 19:14:01 i Allmänt,

Idag har jag varit ute och stekt massor i solen, hur skönt som helst. Först satt jag i skolan och tog vara  på solen sedan åkte jag hem till ♥ för att fortsätta att sola. Det är hur varmt som helst på hans uteplats/veranda så där satt vi och stekte massor med musik :) Hur mysigt som helst, sen var vi ner till bryggan så han fick fiska lite och han fick napp. En liten gädda som jag tyckte var äcklig, haha !! Ska nog träffa han senare ikväll också och sova över där.
Och jag har fått färg idag vilket jag är riktigt nöjd över, trött på att vara en blekfis :)

Islandshästar

Publicerad 2010-05-19 07:49:10 i Allmänt,

Idag på Idrott B lektionen ska vi åka till ett stall och rida islandshästar, det ska bli en rolig upplevelsa tycker jag och tycker dessutom det är bra att jag kan vara med trots att jag opererade knät mitt för en vecka sedan! Tur man har en lillasyster som rider så man kan låna lite utrustning av henne ;) Och få lite tips!
Det här ska bli kul, men först plugga en massa i skolan. En svenska analys som ska göras klar och redovisas imorgon och sen ska man börja med något religionsarbete som är superdupertråkigt!

Ha en bra dag! :)

Stromae - Alors on dance

Publicerad 2010-05-18 19:49:06 i Musik,


Stromae - Alors on dance

Lyssna på den här musiken med hög volym - den är kalasbra! =D Jag hatar franska, men den här låten är ju skön!

Det spökar

Publicerad 2010-05-18 16:50:52 i Allmänt,

Alltså Oh my!! Alldeles nyss så sattes min stereo på mitt rum helt plötsligt på, jag sitter precis utanför mitt rum vid datorn och lyssnar på musik.. Shit blev skitskraj, skit hög volym var det dessutom !! Det spökar hos mig =S

G-force

Publicerad 2010-05-18 15:53:40 i Film,

Såg den i torsdags med Basse, Bästis och Hoffe :) Det var trevligt fimen var jätteroligt och riktigt bra gjord. Lite småhäfitg film sådär! En familjefilm med mycket action. Djuren är dessutom riktigt sööta.





Källa: www.youtube.com

Visdomständer

Publicerad 2010-05-16 23:15:35 i Allmänt,

Tror mina visdomständer är på G, damn vad ont jag har bak i munnen.. Kliar gör det också, aj aj aj.. Kan ju typ inte tugga och äta ordentligt heller. Blä.. Undrar egentligen varför det heter visdomständer, blir man vis när man får dom eller ?!?!

Nu är jag trött efter en heldag i en gympahall med massor av barn och massa övningskörning med mamma som gick superbra =D Såå, dags att krama kudden!! Skola imorgon, blä vill vara ledig!
Kram :)

Morr - dålig dag!

Publicerad 2010-05-15 18:45:49 i Allmänt,

Hm har väl haft en helt okej dag egentligen, men ändå inte.. Jag är så jäkla nojig och kommer förtsätta vara det tills det blir någon skillnad.. usch och fy är trött på mig själv, vill vara blond, ha ett fint hår, vara snygg och smal och ja allt.. Problem som jämt finns där som irriterande små skavsår och jag hatar det !!! I-landproblem Hej!

Done!

Publicerad 2010-05-13 17:44:25 i Allmänt,

Nu är jag tyyp klar med städningen vilket känns underbart! Nu är det bara det nysvabbade golvet som ska torka sen ska jag ställa tillbaka alla saker på sin plats. Sitter och väntar på att bästis ska komma nu så jag får äta middag snart. De andra har redan ätit men eftersom Bästis skulle äta här måste jag ju äta med henne! Dock har jag redan provsmakat, grillad kyckling och ris och god sås ;) MUMS!

Städdags!

Publicerad 2010-05-13 15:57:20 i Allmänt,

Jag städar mitt rum och jag kan säga er, det var inte igår !!!! Damm överallt, kläder överallt, papper överallt, skolböcker överallt. Herregud, jag som ändå tycker om ordning och reda, måste ta och fixa till mitt rum eller kanske flytta hemifrån snart.. Få lite störra yta förhoppningsvis :)
Kanske blir så till hösten om jag kommer in på skolan då kanske man kan fixa studenlägenhet eller något åt det hållet, men men..

Now, back to the städning of my room !! :)

Pingsthelg

Publicerad 2010-05-13 11:54:55 i Allmänt,

Skönt med många lediga dagar, oskönt med massa plugg att göra! Så idag blir det till att plugga satan och sen ikväll blir det förmodligen filmkväll med ♥ och bästis! Woho! Godis också, mums =D

Träffade en gammal gymnastikkompis igår, så roligt :) Hon är alltid så glaad och trevlig! Saknar gamla gympalaget, vi var bäst! ♥

Bästa! ♥

Dagen D

Publicerad 2010-05-11 09:01:00 i Allmänt,

Idag är det Operationsdags! Trodde först jag inte skulle få opereras då dom ringde och sa att operatörerna var sjuka, snacka om att jag blev pissed off !!! Två minuter efter att dom lagt på och jag skrikit lite arga ord och svordomar ringer dom igen - "Hej, du måste ju tro vi är helt knäppa här på dagkirurgen men vi har en tid till dig i alla fall, kom den tiden du fått du är välkommen hos oss!" Eeeh, bäst för er s u c k e r s !!
Såå, nu är det dags :D Som jag väntat, är jag glad ? Ja och Nej - förväntar mig det värsta då kan det bara bli bättre!

Vi hörs säkert senare idag! PUSS

Operation på ingång..

Publicerad 2010-05-10 21:27:14 i Allmänt,

Japp, imorgon är dagen D. Dagen då jag lägger mig på operationsbordet för tredje gången. Känns väl sådär, jobbigt att inte veta hur jag kommer må efteråt. Vet ju inte alls vad de kommer göra, ortos eller inte - det är frågan! Jobbigt att leva i ovisshet men men.. Det gör man väl jämt.
Håller på att skriva samhällskunskapen vilket går dåligt, har inte lång tid kvar på mig så känner mig lite småstressad men en uppgift ska jag väl i alla fall få in. SUCK!

Så efter klockan 00.00 när uppgiften ska vara inlämnad ska jag gå och tvätta mig med äckliga Descutan, nå jäkla rengöringsmedel man måste tvätta sig med innan man ska opereras kvällen innan och samma morgon.. Bläää... Håret blir helt knas och huden likaså, helt uttorkad.

See ya - dags att plugga vidare!

Plugg

Publicerad 2010-05-10 09:37:54 i Allmänt,

Idag blir rena rama pluggdagen.. Ska skriva klart en hemskrivining som ska vara inskickad senast 00.00 inatt, sen har jag brandstationsprov idag som jag inte pluggat till - Panik! Det är väl dom sakerna som är prio 1, sedan måste jag fixa klart min gymnastikredovisning som jag ska ha på onsdag... Sen har jag lite grejer till att fixa med, snacka om att allt kommer så här panikartat i slutet... Bara tre veckor plugg kvar - Se det positivt!

Ha en bra dag! ♥

Engelska prov...

Publicerad 2010-05-07 09:23:13 i Allmänt,

Har nyss skrivit engelska prov, vi hade delen writing kvar av alla prov och det gick sämst! Har nog aldrig skrivit en så dålig uppsats, glad om jag får G liksom.. Blääh! Jaja alla har sina dåliga dagar, det löser sig!
Nu sitter jag i skolans bibliotek och väntar på att nästa lektion ska börja, borde plugga något annat så länge.. Fixa min powerpoint till min gymnastik redovisning kanske...

Ha en bra dag folket! Själv längtar jag till kvällen... :)

Provklänningen...

Publicerad 2010-05-06 23:21:51 i Allmänt,

..den är färdig nu. Vi vet hur min klänning ska se ut nu så moster ska äntligen börja klippa i det riktigt tyget och fixa med min riktiga studentklänning. Det blir riktigt bra och tror klänningen kommer bli supersnygg. Min moster är duktig hon :) Nu är det dags för mig att krama kudden!

Hoppas ni haft en bra dag, jag har solat och fått lite färg. Jag är nöjd!

Skinande sol

Publicerad 2010-05-06 09:58:56 i Bilder,

Idag är det skinande sol ute, helt underbart verkligen! Längtar tills det blir ännu varmare ute det är fortfarande ganska kallt trots det fina vädret, hallå det är Maj. För ett år sedan låg jag och Ronja ute och solade på Norr Mälarstrand och hade det gott och det räckte att ha tjocktröja och jeansjacka på sig utan att frysa. Inte riktigt så än. Men längtar dit det gör jag!


Har nedräkning nu, 5 dagar kvar sen ligger jag på operationsbordet igen!




Dessa bilder togs förra året 16 Maj.

Iron Man 2

Publicerad 2010-05-04 22:21:27 i Film,

Ikväll var jag och såg på Iron Man 2 med ♥, det var trevligt. Filmen var bra tycker jag men börjar känna mig lite mordisk eller något då jag verkligen tyckte att det var roligt när det sprängdes massa saker hela tiden. Haha, sista stora smällen när jättemycket exploderade såg det ut som massraketer och jag tänkte på Nyårsafton! Skumt. Men ja handlingen var väl okej - kul film att se om man tycker om action. Han huvudpersonen är stencool, ser bra ut också :)

Bildkälla: Google.se

Då var det dags igen...

Publicerad 2010-05-03 20:48:12 i Allmänt,

Japp äntligen har jag fått min förbaskade tid !! Som jag nämnt tidigare så är mitt knä inte okej och jag har gått och väntat på operationstid i 5 veckor nu, vilket inte var så konstigt när jag ringde dit idag då de inte ens förstod min läkares kommentarer. Skumt skumt. Men nu har jag fått operationsdagen - Nästa tisdag, alltså den 11 Maj är det dags för den TREDJE knäoperationen. Jag är bara glad de blir av då jag är trött på att gå med ett trasigt och ont knät.

Sen så vad dom gör vet jag inte förrän operationen är gjord - ortos eller inte det är frågan. Lagar dom något, ja då blir de ortos gör de ingenting eller tar bort en meniskbit så blir det frömodligen bar kryckor i cirkus en vecka! Puh, så jobbigt det ska va!

Solig dag

Publicerad 2010-05-02 17:54:25 i Allmänt,

Idag har jag varit en sväng på stan trots min förkylning, jag känner mig inte hängig längre men borde ta det lugnt. Men jag har ju väldigt svårt för det. Var i alla fall på stan med lillayster och hennes kompis, skulle köpa converse men de vita är totalslut överallt om man inte har storlek 42+ på fötterna men det har ju inte jag! Trist. Hittade istället en kjol och en bandeau på Monki. Bilder kommer sen :)

Målbrottet ?

Publicerad 2010-05-01 22:42:06 i Allmänt,

Jag är jätteförkyld och det mesta har satt sig på rösten, stämbanden och luftvägarna.. Det låter som att jag är i målbrottet eller något för rösten svajar så det bara visslar om det. Förjävligt rent ut sagt.. Hua. Så sjunga är ju inte att tala om men som om jag kan hålla tyst ? Nepp, jag försöker istället hitta ett tonläge där de låter som att jag är mest hes men borde kanske hoppa över det också om jag inte ska tappa rösten helt. Sjukdom är ingenting jag har beställt så jag vill gärna vara frisk imorgon, har haft min sjukdag nu. Tittat på två filmer och legat i sängen mestadels... Trååkigt!

Studentskiva - Bilder

Publicerad 2010-05-01 21:07:09 i Bilder,

Sista skivan på ett tag nu, kul var det :)

Veronica, Bästis, Jessica, Johanna och Jag.


Jag - på dansgolvet ;)

Julia, Jag och Emma (tror jag hon hette;))

Hoffe och Basse ♥ :)

Flowers

Publicerad 2010-05-01 21:02:47 i Bilder,



Tog kort på blommorna hemma hos ♥ igår.
Hyfsat bra bild för att ha en trasig display och inte kunna se hur fotona blir förrän man lägger in dom på datorn :)

Mösspåtagning 2010

Publicerad 2010-05-01 15:00:06 i Bilder,

Igår så var det mösspåtagning vid skolan, det var trevligt sjöng nationalsången och studentsången. Nice nice nice!! Känns att det börjar närma sig nu, bara drygt en månad kvar och jag är glad! Vill bara att dett ska ta slut snart!











Woho 7 juni är det studenten som gäller!! =D

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela