Praktikplats

Publicerad 2010-12-21 21:41:06 i Allmänt,

Idag har vi fått reda på våra praktikplatser, grymt kul nu är det verkligen nedräkning till praktiken börjar i slutet på Februari men så fort som den här terminen har gått så är vi nog snart där. Jag blev glad över min plats för jag fick på Lasarettet, på en Geriatrisk Rehab avdelning! wihooo.. Exciting!

Har precis klivit ur en lång skön dusch då jag varit på gymmet och tränat, det va nice. Skönt att ha kommit igång med träningen ganska ordentligt nu. Ska träna imorgon också och om jag orkar tidigt på torsdag morgon innan jag ska hem till Stockholmo :)

Lev livet, kramen från mig :)

Snart hemfärd...

Publicerad 2010-12-21 08:05:06 i Allmänt,

Snart är det dags att åka hem till storstaden, ska bli himlans underbart! Fira jul och nyår och träffa alla min underbara vänner jag har där hemma som jag inte hinner träffa så mycket när det är skola. Något som också ska bli skönt är att slippa handla, städa och laga mat i sisådär två veckor ;) Inte helt fel! Dock kommer ju friheten inte vara lika stor som när man bor själv men jag tror jag överlever.

Wihoo, kramen på er!

Fjärde Advent

Publicerad 2010-12-19 19:32:33 i Allmänt,

Idag är det Fjärde Advent, satan så fort dagarna flyger förbi. På fredag är det Julafton, längtar till Kalle Anka och massa julmys :) Dagarna flyger förbi och snön fortsätter att falla ner på det redan vita landskapet, det är verkligen vinterkänsla och julkänsla.


Myspys!

Dagens frukost

Publicerad 2010-12-18 08:21:18 i Allmänt,

Är man ambitiös när man går upp klockan 07.00 för att ha tvättstugan? Och sedan bakar scones till frukost? Äsch inte tycker väl jag det heller! En vanlig lördagsmorgon hos mig eller så hade jag bara inget bröd hemma och behövde tvätta och föredrar att fixa tvätten under mindre mänsklig tid på dygnet :) Sån är jag och det är ju trots allt lördag så lite extra mys får man väl ha!



Receptet är taget ur denna kokbok, en mycket bra sådan! Här finns i stort sett allt man behöver när man saka baka och laga mat. Verkligen att rekommendera!

Nu ska jag strax springa iväg till tvättstugan för att hänga tvätt.
Ha en bra lördag! Kramen

White like snow

Publicerad 2010-12-18 00:31:35 i Bilder,


Tar fortfarande egobilder.. Börjar först nu ens försöka lära mig min "nya" kamera!
Dags för natten nu dock!
Kramen

Anatomi och Fysiologi..

Publicerad 2010-12-16 15:11:21 i Allmänt,

Kursen har nyss börjat och vi har hunnit gå igenom massor, försöker ta mig igenom all anteckningar och renskriva "skiten" :) Går sådär, allt annat är mycket roligare och mycket tankar flyger omkring i huvudet som inte hör till skolan! Det är ganska svåra grejer men spännande, och inte så mycket flummflumm som förre kursen :)

Snön fortsätter att ösa nu även om den tagit paus nu, men snacka och vita vinterlandet!
Kram på er!

Nervositeten stiger!

Publicerad 2010-12-09 16:17:10 i Allmänt,

Är så jäkla nervös inför morgondagens tenta, känns som att min hjärna är totaldöd och inte kan minnas ett skit. Oerhört irriterande! Dags att börja plugga igen. Tjing!

Min Födelsedag!

Publicerad 2010-12-08 14:48:39 i Allmänt,

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag :) Hurra hurra hurra!
Hade det super mysigt med Bettan på morgonen, hon kom över och gjorde frukost åt mig så åt vi tillsammans och sedan satt vi och snackade i några timmar. Nu sitter jag istället och försöker njuta av min födelsedag samtidigt som jag sitter alldeles begravd i papper, böcker och vårdteoretiker och teorier hit och dit! Tenta på fredag så det är bara att ladda ordentligt :)


Bild som togs för inte så länge sen.

Det som är helt underbart med den här födelsedagen är att äntligen så är det massvis med snö ute, har inte hänt på ett x antal år, då det oftast är väldigt grått och tråkigt vid den här tidpunkten på året!
Hej mitt vinterland :)
Kram <3

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela