Öland

Publicerad 2012-07-22 19:42:37 i Allmänt,

Semestrar sedan i fredags på Öland över helgen blir hemfärd tisdag morgon igen för att fortsätta sommarjobba. Är så underbart att vara här nere jag älskar det så mycket !! Väntar nu på egengrillad lax med olika goda tillbehör. Hela pojkvännens familj är här så det är full fart hela tiden. Skönt med ett break från vardagen och bara slappa några dagar!

Hoppas ni alla har en bra sommar!!

Breath of life

Publicerad 2012-07-14 10:21:20 i Film, Musik,

Igår var jag och pojkvännen ute och åt tillsammans på O'learys sedan var vi på bio och såg Snow White and The Huntsman. Bra film och fastnade för den sista låten som spelades, så direkt efter bion var jag tvungen att leta upp den. Underbar! Gjord av Florence and The Machine. Gillar den starkt!
 
Tittar du på videon får du även se glimtar av filmen!
 
 

12e juli.

Publicerad 2012-07-12 12:32:58 i Allmänt,

Jag lyckades med att träna bort träningsvärken, den har dock inte försvunnit helt men kan i alla fall gå normalt idag! Nu känner jag mig mest mör i kroppen efter ett skönt träningspass :) häärligt! Solen skiner idag och jag är på väg till jobbet!

Nytt i garderoben

Publicerad 2012-07-12 12:29:52 i Shopping,

Sprang in en snabbis på H&M igår och gick ut endast 80 kr fattigare och hade mig en ny basic outfit. Skönt och sådär vardagligt snyggt, gillar't!

No movie.

Publicerad 2012-07-11 23:47:37 i Allmänt,

Blidde ingen film ikväll, hade kollat fel och den vi tänkt se hade inte ens haft premiär. Trött då kanske?!?! Åkte hem och kramades lite. Nu dags att krama kudden, 3 jobbdagar sen 1 ledig. Sen 4 jobbdagar. Imorgon är det exakt 1 vecka kvar tills jag och pojkvännen är på väg ner till ÖLAND! Längtar som tusan. Bodde ju där i hela 8 veckor förra sommaren, tråkigt då att det bara blir 4 dagar denna sommaren. Men måste man jobba så måste man.

Tjing och GodNatt!

18 månader!

Publicerad 2012-07-11 20:41:07 i Allmänt,

Idag har jag och pojkvännen 18 månader, oj så tiden springer iväg! Förmodligen blir det en bio som vanligt ikväll om vi kommer iväg i tid. Själv har jag precis gjort mig iordning efter att ha kört BodyPump på gymmet i hopp om att träna bort den träningsvärk jag fått sedan måndagens BodyPump och Sh'bam pass. Stapplat runt som gamla Agda 82 på jobbet idag... Blev lite smått retad men sånt får man ta, blir ju i alla fall stark i slutändan ;)

Ha en skön kvälll! Kramen

Bjuder på en gammal bild på oss från September -10.

Tågbloggning

Publicerad 2012-07-06 06:03:30 i Allmänt,

Det är verkligen prio 0 för mig att blogga, det är sommar och går aldrig in på datorn! Trots att jag har appen i telefonen som jag bär med mig jämt så kommer jag aldrig på tanken att skriva några rader. Jobbar bara ändå :) och är på väg dit nu med alldeles för lite sömn och huvudvärk! Segt. Jobb hela helgen men ledig på måndag.

Take care!

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela