Återigen, Kungsholmen!

Publicerad 2009-06-30 20:15:36 i Allmänt,

Nu är jag på Kungsholmen idag igen, jag är verkligen stammis här. Men det är alltid trevligt, just nu "hjälper" jag Ronja att packa inför Arvika Festivalen (som jag inte får åka på aaargh).. Eller nja jag mest kollar på och hjälper henne att kolla upp saker på datorn om hon behöver något. Smakråd är jag också =)

Idag har jag ätit frukost, läst lite Harry, varit med Michelle och solat hela dagen. Tog också ett dopp i hennes lilla pool, det var riktigt skönt och svalkande. Jag blir verkligen bara brunare och brunare för varje dag, det är helt underbart. Tror nästan att jag börjar bli brunare än vad jag var när jag varit på Malta i tre veckor!!! Helt galet, men underbart!

Så kass!

Publicerad 2009-06-29 10:14:02 i Allmänt,

Ska ju egentligen ha uppdaterat om saker och lagt upp bilder på det jag gjort de senaste dagarna men det har inte funnits någon tid till det.
I lördags följde jag med Mamma, Soophia, Lovisa och Henke till Lida Countryfestivalen. Ganska coolt att det går en festival i min lilla ort där jag bor.. Där var det hur kul som helst och det resulterade en vääldiigt sen kväll. Klev innanför dörren kvart över tre på morgonkvisten ( och jag som inte ens skulle följa med från början ) men jag är glad att jag följde med!

Igår så var jag och Mamma och Mathilda i Skärholmen och vi gick runt och kollade lite handlade och lämnade tillbaka saker. Sen åkte vi hem och jag packade och gjorde mig iordning sen fick jag skjuts till Sandra. Hon fyllde ju faktiskl hela 18 år igår!!! GRATTIS ÄLSKLING!
Det var underbart att få vara med och fira hennes födelsedag, the big day, på kvällen åkte vi till hennes mammas lägenhet kollade på Borat, lärde mig zonterapi och snackade massa skit. Sen sov vi!

Om en vecka så åker jag och Sandra till Smögen med hennes föräldrar. Det kommer bli sjukt roligt och underbart. Längtar som bara den, åker dit istället eftersom jag inte fick åka till Arvika Festivalen för min föräldrar (sjukt taskigt). Men men, jag får ju spendera en underbar vecka med en underbar Sandra!! =D

Hoppas ni har det bra i sommarvärmen för det har jag, njuter av livet varenda dag! Wihooo ;D

Soliga dagar, me like!

Publicerad 2009-06-27 16:22:53 i Allmänt,

Både igår och idag har jag legat ute och stekt hela dagarna, igår var jag i Tanto med Michelle, Malin och Nathalie vi hade pick nick och sådär. På kvällen blev det att åka till Michelles pappa så där var jag hela kvällen sen.
Idag har jag varit med Ronja på Långholmen och solat, jag har till och med lyckats doppa mig i havet. Det var behövligt. Jag har blivit riktigt brun men även ganska röd också. Inte så bra när man bara har en låg solskyddsfaktor hemma.

Nu är jag för närvarande hemma hos Ronja men ska åka hem typ nu!!
Bilder kommer senare idag!
Kramar <3

Mållös.

Publicerad 2009-06-25 23:57:16 i Allmänt,

Fotograf: Lillasyster, Mathilda

Varför kan man inte bara för en gångs skull få som man vill?
Jag känner mig instängd och stänger in mig i mig själv allt mer,
men jag är för rädd för att släppa ut vad jag verkligen känner!

Ge mig lite frihey för en gångs skull, det är vad jag skulle behöva.
Lära mig att stå på mina egna ben någon gång!

Skulle vilja blåsa bort allt så som man vill att molnen ska blåsa bort en solig dag!

Harry Potter biljetterna är hämtade!!

Publicerad 2009-06-25 21:46:30 i Allmänt,

Wohoo, nu har jag Harry Potter biljetterna till biopremiären.  Känns så underbart, jag är superlycklig verkligen. Lilla nörden som jag måste se den på premiären och allt!!
Ååh nu längtar jag verkligen som en tok, de som jag ska gå med är; Sandra, Michelle, Sophia (min syster) och Jessica!! Det kommer bli askalas!


Wohoo, superbra platser har jag fixat också!

Schtekarn!

Publicerad 2009-06-25 21:33:03 i Bilder,

Japp jag har ju som sagt legat och stekt hela dagen idag tänkte därför dela med mig lite av mina bilder. Alltid trevligt lixom! Jag har säkert sagt det förr men jag säger det igen, JAG VERKLIGEN ÄLSKAR DETTA VÄDER! =D


Snygga jag in the sun!

Det är alltid skönt att ha något att läsa när man solar.
Ska ta mig igenom hela serien en gång till innan 6e filmen har premiär!! Så nu har jag 6 böcker kvar att läsa ;-)

Tog kort på våra gigantiska rabarber som vi har, helt otroligt att de kan bli såå stora!!

Ja här låg jag :-)

Ortosen fick ligga på sidan då jag ändå låg stilla och hade rakt ben.

Den underbara himlen som varit molnfri hela dagen!
Det ska bli ännu varmare i helgen, helt underbart! Me like!

Brännan är häär!

Publicerad 2009-06-25 18:00:54 i Allmänt,

Wohoo, jag har fåt feta brännan efter en hel dag ute i solen. Jag är minst sagt inte bara brunare utan en hel del röd. Men jag måste alltid bränna mig en gång för att bli brun sen. Sen har jag ju inte direkt varit så generös med solskyddsfaktor. Hehe, men men mitt val! Brännan lägger sig förhoppningsvis under natten då den inte är den värsta jag har haft.

Imorgon ska jag förmodligen och med alla mina förhoppningar till Tanto och ha picknick med Malin och några fler om det är några som vill göra oss sällskap. Det ska bli mycket trevligt om det blir sååå, vill inte bara ligga hemma hela tiden. Det blir sjukt tråkigt i längden!

Nu väntar middagen, det vankas spaghetti och köttfärssås idaag!!
Kraam på er alla!

Solen och värmen är här..

Publicerad 2009-06-25 11:59:18 i Allmänt,

.. And I like it!!
Gud så underbart det är med sol och värme, lite tråkigare är att jag måste springa runt med en ortos på benet men världen går inte under för det. Jag har i alla fall lyckats få ett randigt ben, mycket snyggt måste jag medge..
Men nu när jag ligger ute och solar så tar jag faktiskt av mig ortosen för jag ligger ju ändå helt stilla lixom. Ingen med att ha den på då, kan lika gärna vila benet från den istället!

Hoppas ni har det riktigt bra där ute i värmen för det har jag, trots att det rinner svett om hela mig men jag är glad ändå. Jag jobbar ju på brännan lixom ;-)


Bild från Midsommarafton!

Sömnproblem..

Publicerad 2009-06-24 00:49:22 i Allmänt,

Här sitter jag och kan inte sova, det finns vissa anledninar men de hör inte hit. Så jag fördriver tiden med att sitta här och surfa på nätet och prata sunt med Sandra. Tänk att en sån god människa alltid finns till, glad att jag har henne!
Ska nog spela lite Robinson - spel på Tv4:as hemsida också. Det är väldigt spännande
=)


Någon som har något bra tips så man kan få sova om nätterna?

Soliga dagar!

Publicerad 2009-06-23 23:18:22 i Bilder,

Underbart när solen skiner upp vårat vackra land Sverige, jag verkligen älskar solen. Slänger mig alltid ut tidigt på morgonen för att sola och jobba på brännan!
Idag var det upp tidigt för jag skulle träffa Sandra, hon skulle göra ett ärende och jag följde med som sällskap. Sedan gick vi till Nancy's i S-tälje centrum (stad) för att köpa oss lite frukost. Ingen av oss hade ätit på morgonen. Det var gott, vi satte oss nere vid Maren för att förtära våran föda! =)

Efter det så åkte jag raka vägen in till stan för jag skulle träffa min sjukgymnast, var ganska tidig men för sen för att hinna hem emellan. Så jag gick en vända på stan, stannade sedan på S:t Eriksplan för att fixa till ortosen och få lite extra sol på mig. Det gick bra hos sjukgymnasten, hon tittade bara lite på knät och gav mig lite övningar jag ska göra. Så ett snabbt besök blev det.

När jag kom hem gjorde jag iordning lite mellanmål och lade mig på baksidan och läste Harry Potter och solade massor. Det var trevligt.

Nu på kvällen har jag kollat på Sverige - Serbien. Woho, Sverige vann =D


Sandra sitter och predikar om ett av våra vanligaste samtalsämnen, killar!

Därifrån köpte vi våran furkost, man fick en baguette (valfri fyllning), en dricka, en muffin och ett äpple för endast 40:- !! Det ni! ;-)

Lingondricka satt på sin plats, oerhört gott!

Jag i solen.

Änderna som fick lite muffin av oss, sen kom hela landets fåglar. Eller fiskmåsar och änder iaf!

Sandra delar alltid med sig av sin charm, jag älskar den där människan!

Bryggan vi satt på och tre fiskmåsar...

Spela Kubb!

Publicerad 2009-06-22 23:31:03 i Bilder,

Första omgången så vann Michelle, andra omgången så vann jag! Lika och väldigt bra!

Det går att spela trots en ortos på benet ;-)

Michelle mitt i ett kast..

Ja, spelpjäser ?!

Jag har världens snyggaste rumpaa !!

Upp å hoppa, dags att kasta igen!

Träff, kanske ?



Sen gick vi hem till mig och poppade popcorn, smörade dessutom. Onyttigt men gudomligt gott!!
Väldigt roligt att umågs med sin lilla älskling!

REA - Shopping !!

Publicerad 2009-06-22 23:01:22 i Shopping,

REA - Shopping à la GinaTricot!


Body, 64,50

Ballongklänning/Tunika, 99,50

Klänning/Tunika, 74,50


Som hittat! Alltid lika nöjd efter mina shoppingturer. Speciellt när man vandrat runt bland Rea plaggen ;-)

Samlat vuxenpoäng med Michelle idag!

Publicerad 2009-06-22 22:40:43 i Allmänt,

Idag har jag varit med Michelle hela dagen det är alltid trevligt, måste ju passa på att träffa varandra riktigt mycket nu eftersom hon ska flytta om ca 3 veckor. Då kommer vi inte längre kunna springa över till varandra om det är något, det kommer vara väldigt jobbigt i början...

Vi har i alla fall varit på banken idag båda två, tänk att vi var tvungna att gå till alla banker som fanns i Tumba centrum. Nordea, SEB och Swedbank.. Det är inte varje dag man gör besök där. Snacka om vuxenpoäng att göra massor med banärenden! Vi fick i alla fall våra ärenden avklarade i alla fall sen blev det att strosa runt i Tumba ett tag. Gick och letade efter några rea fynd, hittade säkert några stycken men jag var absolut inte på shopping humör så jag köpte ingenting där. Bara en korv för att det började snurra i huvudet, jag var hungrig..

Sedan var vi hemma en sväng inte alls länge max en timme, sen följde jag med Michelle och hennes mor till Skärholmen. Vi skulle till GinaTricot eftersom de började med sin Rea idag. och däär hittade jag tre saker. Finfina saker! Ni ska få se dom sen.. Efter Skärholmen blev det Kungens Kurva, där gick vi in på MediaMarkt och Mio. Jag köpte en mobilladdare då min var trasig men nu har jag en sprillans ny och hel igen!

Vi åkte hem åt mat och sen tog vi fram Michelles kubb spel och gick iväg och spelade kubb. Typ en av de få aktiviteterna jag faktiskt kan göra trots min ortos på benet. Underbart att känna sig såå handikappad. Not!





Bilder kommer i ett speparat inlägg!!

Heldag med Tingeling!

Publicerad 2009-06-21 20:44:21 i Allmänt,

Idag har jag mest vaknat och gjort mig iordning, det tar ju lite tid för mig som är smått handikappad. Inge kul det här alltså, men snart har det gått en vecka och då är det ju bara 5 veckor kvar :-)
Mitt på dagen så tog jag mig in till Kungsholmen för att träffa Tingeling (Ronja), vi har ju våra fina små smeknamn, vi hängde hemma hos henne som vanligt satt vid datorn snackade massa skit och så hjälpte jag henne med tvätten och lite sådär. Alltid trevligt att umgås med henne! 

Åkte sen till centralen för att vinka av hennes kompisar som skulle iväg på Peace&Love Festivalen.. Jag ska försöka övertala moder min att jag ska få åka till Arvika nästa vecka tror jag det blir.. Herregud så dagarna går. Snart sitter man säkert vid skolbänken igen. Helt knasigt.

Nu är min kamera hemma i alla fall så jag ska lägga in bilderna på datorn och kika lite på dom och sedan kan jag visa er hur jag hade det på min Midsommarafton! 


Bild på en skylt i Uppsala, butiken hette så här och då tänkte jag på Ronja då hon kallas för det!

Inga bilder..

Publicerad 2009-06-20 12:30:11 i Allmänt,

Nej det är ju lite tråkigt, det kommer ine bli några bilder förrän familjen kommer hem. Jag lät lillasyster få behålla min kamera ute i husvagnen som sysselsättning då hon inte ville läsa någon Harry Potter bok. Tråkmåns.
Jag har själv nyss vaknat, vaknade för ungefär en halvtimme sen men det blev ju ganska sent inatt så det blir ju så. Idag ska det nog regna tror jag, det är ganska molnigt hos mig även fast solen smyger sig på där bakom ändå!!

Idag ska jag umgås med Michelle, längre än så har jag inte planerat. Jag tar dagen som den kommer och hoppas att den kommer med något givande. Det är ju Midsommardagen idag så alla butiker är ju stängda vilket är trist, då kan man inte fördriva dagen genom att strosa runt i olika butiker och kanske shoppa lite...

Vad ska ni hitta på idag ?

Redan Hemma!

Publicerad 2009-06-20 01:45:18 i Allmänt,

Japp jag är redan hemma från husvagnen, skönt är det. Som vanligt är det riktigt tråkigt där ute, det finns inte alls särskilt mycket att göra speciellt inte när man är halvt handikappad och det är dåligt väder.
Dessutom fick jag sjukt ont i ryggen av att sova i sängen där för den var stenhård, inte så skönt att ligga och sova på en planka typ..

Såå, jag fick åka hem med mormor och morfar som var där ute idag med oss för att fira midsommar. Det var väldigt snällt.. Så nu har jag varit hemma i en och en halv timme.. Började nog skriva det här inlägget för mer än en halvtimme sedan. Men jag började spela spelet Robinson inne på tv4 eller blip.se med Michelle.. Så då blev det inte så mycket tid till att skriva :-)


Hoppas ni har haft en bra midsommarafton och ha en trevlig fortsättning på midsommarhelgen!!
Kram på er alla!

Husvagnen!

Publicerad 2009-06-18 15:20:08 i Allmänt,

Japp idag åker jag med till husvagnen, har inte varit där sen i Påskas. Det ska väl kanske inte bli det roligaste men jag har med mig två Harry Potter böcker så jag tror att jag ska överleva helgen ändå. I år slipper jag dansa runt midsommarstången i alla fall det känns skönt.
Det som ska bli kul att se är våran nya husvagn, jag har inte sett den och vi har haft den ett tag nu... Men eftersom jag helst är hemma när de andra är i husvagnen så brukar det vara en hel del nytt när man kommer ut dit.

Ni får ha en underbar midsommarhelg, trots det svenska vädret. Men vi får be till vädergudarna om soligt väder och hoppas på det bästa. Nu ska jag fortsätta packa det lilla jag ska ha med mig!

Kram på er alla!!



Jag och Michelle i måndags på tåget på väg till biografen!!

Ska läsa dom igen!

Publicerad 2009-06-17 21:34:41 i Allmänt,

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och börja läsa mina favorit böcker, nämligen Harry Potter böckerna. Hade tänkt ta mig igenom hela serien innan 6e filmen går på bio den 15e Juli. Men det ska jag klara av, ska försöka läsa ut bok 1 och 2 nu under Midsommarhelgen. Det har jag klarat av förut!

Jag är verkligen ett Harry Potter freak, ska ladda min Mp3 så jag slipper lyssna på lugna favoriter medans jag läser. Ska ladda en flaska bubbelvatten också så man har någonting att dricka på medans man läser också!!

Nu ska lillasyster ha datorn!!
Ha en fortsatt trevlig kväll, för det ska jag!

Tillägg..

Publicerad 2009-06-17 19:13:50 i Allmänt,

De rosa leggingsarna köpte jag på JC...
Det inlägget jag skrev nyss om min shopping kom in på bloggen men finns inte under min översikt så kunde inte gå in där och justera.. Mycket märkligt...

SHOPPING!

Publicerad 2009-06-17 19:10:39 i Shopping,

Japp trots att jag är nyopererad och går med en ortos på benet hindrar det inte mig från att åka in till city och shoppa. Har man med sig Sandra som bärhjälp funkar allt! Det blev en helt del men köpte typ allt från rean så det var askalas.
Här ska ni få se vad jag har shoppat!


Tjocka lång leggings med dragkedja, H&M
Orangea leggings, H&M
Svarta Shorts, H&M Rea
Turkos/Grönt Linna, VeroModa Rea

Klänning, H&M Rea




Ingenting är omöjligt!!

Donken plusmeny = coolt glas

Publicerad 2009-06-16 22:03:14 i Allmänt,

Haha japp jag kanske är en liten tjockis som tycker att donken är typ det bästa som finns, men jag var bara tvungen. Ville ju ha detta coola glas som jag nu sitter och dricker bubbelvatten ur. Gott gott, idag eller imorgon ska mitt nyttiga liv börja så jag inte blir en liten tjockis när jag inte rör så mycket på mig...



Kolla in coolaste glaset, jag vill ha det lila och rödrosa sen också. Måste hålla utkik :-)

BILDUPDATE: SWEDEN ROCK FESTIVALEN 2009 - Dag 3

Publicerad 2009-06-16 19:23:00 i Allmänt,

NU kommer de sista bilderna från Sweden Rock!

Miljöbild över campingen.

Miljöbild över campingen. Vesans Rockcamp 2009, hette den!

Toaletterna inne på festivalområdet!

Våra grannar som vi hängde med, Robin och Erik

Vi skulle kolla på Nationalfirandet...
     
Här satt vi och laddade.. Snygg i Nalle Puh mössa är man också ;-)

Här var allt folk bakom oss, vi stod nästan längst fram och det var folk ända upp till entrén.
Det var många som ville se Sabaton som skulle hålla i Nationalfirandet!

Sångaren i Sabaton sjunger Sveriges Nationalsång, riktigt rockigt och riktigt bra!

Sen efter nationalsången sade han så här;
"Vi får egentligen inte sjunga något mer, men idag så skiter vi i det och kör ändå!"
Och BANG så åkte deras bakgrund ner framför svenska flaggan och så körde dem deras låt "Primo Victoria" en mycket bra låt och hela festivalområdet rockade till dom!! Superhäftigt, hade velat se en hel konsert med dom.

Jag köpte en popcorn, och så inhandlade jag en Sweden Rock tröja.
Väskan jag håller i köpte ja kvällen innan lite spontant sådär då min andra väska gick sönder när vi hoppade till Motörhead. Haha!

Foreigner. Dom var bra det vi såg, en liten skvätt sådär.

Laddar inför Dream Theater, dom var bra!

Kalla på kvällen kollade vi på både Europe och...

Heaven & Hell, såg dock inte hela deras konsert då vi tröttnade..

På hemvägen till campingen gick vi förbi denna spelman.
Han stog där fler dagar och spelade mycket bra!

En sista sprint inne på campingen, vi packade ihop allting mitt i natten typ halv två. Linas pappa och Lina tyckte det var så kallt att sova i tält så dom ville sova i bilen..  Så vi åkte kl 2, åkte en bit, stannade och sov, åkte lite till stannade igen.. Men det var f*n så mycket kallare, höll på att frysa häcken av mig.
     
Här har vi stannat i Jönköping för frukost paus, jag åt ingen frukost för jag var inte hungrig.
Öppnade min chipspåse sen istället den var god!
  
Jag var lite trött och Lina tog tydligen kort på mig och henne själv.
Hon måste haft väldigt tråkigt när jag sov :-)

Vilopaus i grannhuset

Publicerad 2009-06-16 18:17:18 i Allmänt,

Jag tröttnade på att sitta hemma och fick lite ont i benet, var tvungen att röra på mig lite. Gick över till Michelle som bor 3 meter från mig och satte mig vid en bärbar dator här i soffan framför tvn. Haha, vilken jäkla soffpotatis man kommer bli. Och man blir sjukt sysslolös så jag vill ha mycket besök nu i början när jag kanske inte ska röra mig överdrivet mycket..

Fast nu har pappa kommit och jag ska hem och äta, dag 3 med festivalbilderna kommer efter middagen!
Kraam!

BILDUPDATE: SWEDEN ROCK FESTIVALEN 2009 - Dag 2

Publicerad 2009-06-16 16:56:46 i Bilder,

Dagen började med en vimsig Linnéa, helt rufisg i håret och sminket såg förjäkligt ut. Svullna ögon och vääldigt trött. Även Lina var lite trött..
  
Vi hade en regning dag framför oss, så större delen av dagen såg man ut så här...
  
Men ibland kom solen fram och då kunde man gå så här..
På väg till festivalenområdet från campingen.
   

På dagen kollade vi på Lita Ford, annars såg vi inte så jättemånga band den dagen..
Det var ju som sagt ganska trist väder.

     
På campingen sen så hängde vi med våra grannar som hade massa trevliga tjejor där.
Hur underbara som helst, de kom därifrån och hade jobbat på festivalen tidigare under veckan men nu va dom klara så dom kunde vara med oss och partaja..  Rosa cigaretter hade en tjej också, skitcoola!

På kvällen kollade vi på IN FLAMES! OH MY GOD! Dom var helt klart bäst på hela festivalen. Jag tycker inte om sången då de growlar (?) så mycket man hör inte vad dom sjunger men showen och musiken var helt klart OUTSTANDING!  Massa fyrverkerier i slutet och så klart massor med eld under showen!!

BILDUPDATE: SWEDEN ROCK FESTIVALEN 2009 - Dag 1

Publicerad 2009-06-16 16:36:29 i Bilder,

Nu känner jag att det är dags att ladda upp lite bilder från Sweden Rock, nu sitter jag här lite halvt handikappad med sommarlov och allt. Jag har all tid i världen. Skulle inte sitta fel med lite spontanbesök men ingen verkar vilja umgås med mig just nu...


Väldigt trötta och spända på vad som skulle hända de närmsta dagarna. Vi sov en hel del i bilen på väg ner.

Men efter frukosten i Jönköping var vi tvungna att vara vakna för att hjälpas åt med kartläsningen så vi skulle hamna rätt.

Bajamajorna var det första vi gick till när vi kommit till campingen, man blev ju lite kissnödig i bilen.

Tältet fick vi upp på säkert en kvart, här var det samarbete till 110%
     
Vi gick och utforskade området, hämtade ut våra band och gick in på festivalområdet och åt lunch.

Jag och Lina gick och kollade på H.E.A.T, dom var riktigt bra faktiskt!! Rockade loss som bara den ;-)
  

Sedan gick vi till husvagnscampingen för att träffa dessa underbaringar, Jess och Janina.
Hängde med dom ett tag tills vi skulle gå och äta middag, men vi spenderad mer tid med dom senare på kvällen!

Middag i bakluckan går också bra, kokt korv och knäckebröd!! HAHA! Bantningskur..
              
Hängde med Jess och Janina, vi var och kollade på ZZ Top, och Bullet och något annat band i något tält. Tog en sväng till deras husvagn (eller deras föräldrars husvagn). Tog oss sedan tillbaka till området för att se på...

HAMMERFALL! Dom var superbra, gud vad roligt det var..
        
Sen var det någon som tyckte att jag skulle fota mig med hans coola hatt på (den längst till vänster)
Jag och Lina hängde med några roliga norrmän och fick pröva någons cowboy hatt, snacka om sexigt! ;-)

Sista bandet vi såg den dagen var Twisted Sister. Det var deras sista turné de skulle ha smink på sig så det såg ut som de hade kladdat på allt smink de hade i logen.. Helt galt vad fula dom var! Men bra!

Hemma från sjukhuset!

Publicerad 2009-06-16 14:36:13 i Allmänt,

Nu är jag hemma från sjukhuset har varit hemma i en timme ungefär. Allting har gått jättebra och jag fick komma in till operationssalen hur snabbt som helst om man jämför med förra gången då jag fick vänta säkert flera timmar nu fick jag komma in 50 minuter efter att jag kommit dit.
Operationen tog ungefär 45 minuter, det var menisken som var trasig så Totte (han som opererade mig) sydde ihop den. Det var lite jobbigt att vakna upp kände hur slangen fortfarande var kvar i halsen när jag vaknade och det var lite obehagligt. I uppvaket piggnade jag till väldigt bra och fick min fika ganska snabbt efter att jag kommit  ut och jag ville hem. Men jag fick vänta...

Totte var tvungen att prata med mig, jag var tvungen att kissa och vänta på en som skulle komma med ortos. För ja, jag ska gå med en ortos i 6 veckor. Mitt sommarlov kommer bli underbart!! (Det blir ju vad man gör det till), men lite rörelseförhindrad kommer jag ju att bli då jag inte får böja benet mer än 90 grader.
Fick även en ganska tråkig nyhet men det hade jag nästan listat ut själv att jag aldrig mer från träna truppgymnastik. Totte tyckte jag skulle bli tränare istället men det är jag ju redan, tur är väl det!

Så här ser min ortos ut!



OPERATIONSDAGEN!

Publicerad 2009-06-16 07:10:56 i Allmänt,

Japp idag är det dags och jag lägger mig där igen. Nu ska knät bli helt.
Åker till sjukan nu.. Hörs senare idag!!!

Har jag ätit frukost idag?

Publicerad 2009-06-15 17:35:14 i Allmänt,

Jag har varit väääldiigt seg idag. Vaknade och åt frukost länge, satte mig vid datorn gjorde mig iordning på säkert 5 minuter sen gick jag hem till Lina för jag skulle hämta mina stövlar som har varit där sedan vi kom hem från Sweden Rock. Var där en stund och tog sedan bussen hem. Satte mig vid datorn en stund igen tills Lillasyster ville ha den, då la jag mig i sängen och vips så hade jag somnat.

Michelle kom sedan och väckte mig och jag visste knappt vart jag var någonstans eller vad jag hade gjort under dagen. Började undra om jag hade ätit frukost och om jag faktiskt varit hemma hos Lina idag eller om det var igår. Var helt lost alltså, helknäppt!!

Ikväll ska jag och Michelle gå på bio, vi ska se "Män som hatar kvinnor". Det ska bli intressant, har hört att den ska vara riktigt bra så vi får väl se.
Hoppas ni har haft en bra dag!!

Chilldag på Kungsholmen!

Publicerad 2009-06-14 21:56:05 i Allmänt,

Festen igår var riktigt nice, jag hade såå himla roligt. Massa roliga människor och folk var så snygga, vissa hade verkligen satt sig in i temat. Några var gruppen Mötley Crüe och några var Kizz helt målade i ansiktet och allting!!
Ja vet inte vad mer jag ska säga, bilder kommer. Är väldigt seg nu för tiden undrar vad det kan bero på, min gissning är vädret. Usch, men ja efter regn kommer solsken men nu har det ju faktiskt regnat i EVIGHETER!


Jag skulle själv föreställa Marilyn Monroe igår, alla tyckte jag var skitlik så jag hade ju lyckats. Riktigt kul när folk började ropa Marilyn efter mig istället för Néa. Haha!


Idag har jag varit med Ronja hela dagen, vi har chillat i henne lägenhet ätit godis suttit vid datorn och så har Ronja städat. Det var undefär därför jag åkte dit för att hon städar mycket bättre när jag är där och tittar på! ;-)

TEMAFEST!

Publicerad 2009-06-13 19:05:59 i Bilder,

Ikväll är det dags för Party! Melina och Alexandra ska fira att de fyllt 18 år, det ska bli riktigt roligt då dem ska ha tema fest. Temat är HOLLYWOOD! Och gissa vem jag ska vara.... Tänker inte avslöja utan ni ska få gissa ;-)
Här ska ni få se en bild, och jag säger bara en sak. Det är en lätt gissning!



Rätta svaret säger jag väl imorgon eller något! Sitter sällan vid datorn nu för tiden, känner att jag uppdaterar alldeles för sällan. Men jag ska bättra mig, jag har ju trots allt sommarlov men då vill man inte sitta vid datorn. Eller jo, det är okej när det regnar om man inte redan har något annat inplanerat.

Ha en underbar kväll för det ska jag ha!

Darling krya på dig!

Presentshopping

Publicerad 2009-06-10 15:54:09 i Allmänt,

Igår var jag inne i stan och köpte massa presenter, fyra som firar födelsedag på en vecka.. Det svider lite i plånboken men vad gör man inte för sina kompisar liksom ?
Imorgon är det Michelle som fyller hela 18 år, på fredag fyller Mini (Lina) hela 16 år och på lördag firar Melina och Alexandra att dem fyllt 18 år så då blir det party! Asnice ;-)

Idag hade jag skolavslutning, helt värdelöst tycker jag. Har typ redan tagit sommarlov har inte gjort något vettigt i skolan på två veckor typ. Fattar inte varför man ska gå så länge när man ändå inte gör ett skit i slutet.. Men men..
Efter den så träffade jag Malin, vi var först på biblioteket och snackade lite sen åkte vi till Tumba och åt på Donken. Inte bra men vaf*n jag fick ett supercoolt Coca-Cola glas.
Nu sitter vi hemma hos mig och pumpar bra musik och chillar. Riktigt härligt, ute vill man inte vara det är ju inget sommarväder ute direkt..

Ha en bra dag!
Bilder från Sweden Rock kommer så fort jag har tid att ta mig tid att skriva ett sånt inlägg! ;-)


Ge mig en solig sommar vädergudar, tack!

Hemma från festival..

Publicerad 2009-06-09 00:54:34 i Allmänt,

Jaa, jag är hemma från Sweden Rock Festivalen kom hem igår mitt på dagen helt sliten och jag luktade som ett svin och hade typ dreds i håret för att de va så lortigt och okammat.. Det har varit underbart och det bästa jag någonsin varit med om så nu ska jag satsa på att få åka till Arvika Festivalen också i börhjan på juli.. Hoppas hoppas..
Orkar inte ladda upp bilder och skriva så mycket mer nu, jag har två kompisar som fyller år i veckan först bästisen Michelle blir hela 18 år och Lina fyller 16 dagen efter.. Sen ska jag på 18-års fest i helgen också så jag har en del att fixa med..


Hoppas ni har haft det bra, på onsdag är det skolavslutning. Det är nice!!

SWEDEN ROCK FESTIVAL

Publicerad 2009-06-03 23:19:03 i Allmänt,

Imorgon bitti klockan skit tidigt ( ja typ innan kl 06.00 på morgonen) åker jag Lina och hennes pappa ner till Sölvesborg i Blekinge til Sweden Rock Festivalen. Det ska bli så himla roligt, längtar som en liten gnu. Ja det ska bli helt underbart. Kommer hem på söndag, men då direkt när vi kommer hem ska jag och Lina på ledaravslutning inne i stan. Det ska bli spännande. Man kommer ju inte vara liiite smutsig då, haha... Skabbig som få men jag ska ju på festival lixom!



Ha en underbar helg för det ska jag!!!

ROSA GUMMISTÖVLAR

Publicerad 2009-06-03 23:14:14 i Shopping,

Idag har det varit städning och packning som stått på schemat. Har även varit och handlat med min far, kollat på 3ornas utspring i skolan och varit på cirkus föreställning med Malin. Det har varit en ganska soft dag, har hunnit med en hel del verkligen!!
Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva... Ni ska få se bild på mina riktigt snygga gummistövlar i alla fall!


ÅÅh riktigt nöjd, pappa köpt dom till mig för 199:- på Ica Maxi. Inte illa! ;-)

Landställe och sönderklippta jeans

Publicerad 2009-06-03 23:08:27 i Bilder,

Igår kväll så var jag med syster och hennes pojkvän i deras nya sommarstuga som de precis har köpt. Så himla gulligt och jättefint var det där. Så nu vet jag vart jag kommer bo en massa i sommar ;-)
Jag fick hjälpa dom att ta ut alla möbler ur sovrummet och sedan hjälpa dom att måla taket och lite sådär, det gick superbra. Och jag var värsta Kung-Fu Fightern ;-) Haha, för att ta sönder garderoben som va helt rutten så karate sparkade jag typ sönder hela skiten, Henrik filmade lite också sen hade man den låten på hjärnan resten av kvällen!


Henrik o Sophia

Jag fick låna H's kläder, snickarbyxor och en Kalix tröja! Sexigt!

Vi hade lite ljus tända också.

När jag kom hem så bestämde jag mig för att göra om ett par jeans jag knappt använder till ett par jeans shorts, det gick super bra och dom blev faktiskt snygga. Har försökt klippa om andra plagg förut och då har jag inte alltid lyckats. Haha.

Framifrån, och mina fina mage. Höhö =)

Bakdelen min ;-)

Av nedre delen av byxbenen fick det bli ett par jeans benvärmare, det blev faktiskt riktigt snyggt tycker jag!!


Sen dom andra smådelarna utsmyckade jag mig själv med och tog lite roliga kort..
Ser helt galen ut men men, sån är jag!

Man måste ju bjuda lite på sig själv ibland också =D

Gymnastik SM 2009

Publicerad 2009-06-02 23:58:28 i Film,

Här ska ni få se helt amazing gymnastik! Som ni aldrig sett förut!

Brommagymnasterna Trampett, Final. Vinnare på Herrsidan.
Kolla andra varvet dom kör, de tre sista kör trippel-halv! Nästan helt omöjligt...
KFUM fristående, älskar detta fristående!
























Stockholm Top Gymnastic, Vinnare på damsidan. Grymt duktiga gymnaster!
(Tyvärr får man inte höra ljudet på friståendet, men de funkar väl ändå)


Nu har ni fått ett litet smakprov av vad jag har tittat på i helgen, har dock inte bara tittat på trupp utan även Hopprep, Aerobic, Trampolin, AG, RG och ja såklart Trupp!

En tripp i Tumba centrum

Publicerad 2009-06-02 17:16:09 i Shopping,

Va och gick en sväng i Tumba Centrum med Sandra efter brandstationen idag, det var trevligt.
Jag köpte tre småsaker...

1 par rosa leggings(Lindex), tofsar och hårnålar (H&M).

Jag fick 39 poäng på Räddningstjänst provet, TVÅ poäng från MVG.. Men men, jag är nöjd :-)

My weekend!

Publicerad 2009-06-02 17:10:38 i Bilder,

Japp nu kommer det äntligen :-)
I lördags så var det dags för avslutning hemma hos mig med mina och Saras barn, så jag fixade i ordning det sista här hemma innan jag åkte till Willys för att möta upp Sara. Vi handlade allt vi skulle ha sen åkte vi hem till mig och förberedde resten, sedan var det bara att vänta in barnen. Vi började med att äta korv, kolla på bilder/filmer från terminens gång, bada i poolen, äta glass, bada ännu mer och äta massor av godis under tiden. Barnen uppskattade det verkligen hur mycket som helst även föräldrarna!


Jag i väntan på bussen!

Sara

Både jag och Sara fick jättefina presenter av några av barnen, man blir såå himla glad det är helt obeskrivligt.
De är så himla gulliga allihop!
Här ska ni få se vad vi fick!

Smultronplanta, kakuts, blockljus och ljusstakar och en liten keramik gubbe från Uzbekistan (Stavning?) har en tjej som har sitt ursprung därifrån. Riktigt fina grejjor, och på sista dagen på träningen igår så fick vi en Syrénblomma och en biobiljett också! Tack allihopa!

Senare på kvällen åkte jag till Södertälje till Linnea, hon skulle ha grillkväll med några tjejkkompisar för att hon fyllt 18 år. Det var trevligt, god mat och trevligt folk. Tog en liten promenad med hennes hundar också. Åkte hem ganska tidigt för att hon skulle ut på krogen lite senare, jag får ju inte följa med på såna utflykter än tyvärr..
Jag åkte hem och hämtade mina mediciner och sen åkte jag till Lina, hon och hennes föräldrar var hos grannen på 50-års fest det var trevligt. Fick en drink och lite sådär, satt vid en brasa! Mysigt!

Söndag betydde tidigt uppstigning då vi skulle åka till Uppsala för att kolla på Gymnastik SM. Och jag säger bara en sak, HELT OTROLIGT! Helt sjuk gymnastik, egentligen... Ni ska få se lite filmklipp därifrån... Tänk att bli så duktig!

Först lite bilder.


Hängde på väggen...

Defileringen, alla trupplag uppställda.

Vi satt ute och stekte utanför Fyrishovs hallen efter en tripp till Statoil.

Lina tog chansen att få lite färg på sig ;-)

Tåget hem var stekhett och nästan omöjligt att sitta på, det var hemskt. Men annars gick allting bra och det var en sjukt rolig dag.
Filmerna kommer i ett separat inlägg!
Härlig bränna har man fått också ;-)

Håltimme och tråkigt väder..

Publicerad 2009-06-02 10:12:28 i Allmänt,

Jahapp, ännu en håltimme. Dagen började med ett franska prov och det gick faktiskt bra, blev lite frustrerad när min lärare tar med ord som hon inte ens sagt skulle vara med och när jag skulle skriva en resumé om en text jag aldrig läst förut.. Har för mig att hon bara skulle ha med det hon sagt och att jag skulle få skriva och översätta dom.. Men men, jag skrev lite grann i alla fall. Så mycket som jag kunde.

På matten som jag egentligen skulle haft nu behövde jag bara lämna tillbaka min miniräknare och kolla så att jag blivit Godkänd på den statistiska undersökningen och i kursen, sen fick jag gå. Så nu sitter jag i en datorsal på skolan då man inte kan vara ute på grund av REGN OCH RUSK! Inte roligt alls, men det kanske är bra så min bränna får vila sig lite :-) Har blivit ganska brun och lyckats bränna mig under helgen då det varit strålande sol!

Ha en trevlig dag!

Det kommer...

Publicerad 2009-06-01 22:14:20 i Allmänt,

Jag skulle skriva värsta inlägget om min helt underbara helg men jag har ingen ork just nu, sitter och kämpar med franskan. Det är förhoppningsvis mitt sista franska prov imorgon. Jag måste klara det, usch vilken press. Men det ska gå bra det har jag bestämt!

Och jag börjar får fetaste ångesten inför operationen, jag vill verkligen inte opereras längre. Och när jag tänker framåt så känns de som att det är massor med saker jag måste genomföra och då kan jag inte opereras. Det funkar inte, ååh jag blir galen!!!

Nu ska jag sluta skriva, återkommer innan jag åker till Sweden Rock klockan skit tidigt på torsdag!
Puss o kraam

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela