Inflyttningsdagen

Publicerad 2010-08-29 16:20:19 i Allmänt,


Så fort vi kom in i lägenheten så slet vi fram utemöblerna och lite kökssaker för att äta lunch så vi skulle orkar bära in alla grejer i lägenheten! Det blev en så exklusiv lunch som korv med bröd i den stekeheta solen :)

Vi började lassa in alla småsaker på min oerhört stora inglasade balkong, stökigt som bara den men det får man ju ta när man flyttar :)

Så här såg vardagsrummet/sovrummet ut, tomt och de såg ganska litet ut och vi förstod inte hur alla mina grejer skulle få plats här inne. Men när man väl började dra in alla möbler insåg vi snart att det fanns mer plats än vad man trodde från början.

Köket, allting huller om buller :)

Den ganska fula hallen och en titt in i garderoben, tyvärr hade jag ingen bild på toaletten.

Midnatt

Publicerad 2010-08-27 23:55:35 i Allmänt,


Häromdagen när det regnade som bara den trots skinande sol.

Ikväll har jag bara suttit framför datorn min och tittat på den alldeles underbara serien "Make it or break it". Helt underbart men måste vänta tills på tisdag/onsdag innan nästa avsnitt kommer. Jobbigt, nu när det är så himla spännande!

Ska alldeles strax, eller ganska precis nu gå och krama kudden. När jag bodde hemma och var ledig var det sällan jag gick och lade mig runt 12 på kvällen, gick ofta och lade mig långt efter midnatt. Nu när jag bor ensam lägger jag mig vid midnatt och vaknar som en klockan någon gång mellan 8-9 tiden på morgonen. jobbigt fast ändå skönt, man sover ju inte direkt bort dagen.

God Natt!

NY HEADER!

Publicerad 2010-08-27 11:06:14 i Allmänt,

Nu har jag ÄNTLIGEN en ny header! Denna gång fick jag all hjälp från Sebastian♥, då han är riktigt duktig på allt som har med photoshop, musik och ja fixa och trixa med saker på datorn :) Så nu har jag en header som passar bra så här på hösten och jag lär väl kanske ändra lite annat också och inte bara headern. Ska bara rådfråga min expert och se vad han tycker först!

Det luktar höst!

Publicerad 2010-08-27 10:46:29 i Allmänt,

Var tvungen att gå till tvättstugan och dubbelkolla om jag kommit ihåg rätt att jag skulle ha tvättstugan idag, det skulle jag. Vilken tur behöver tvätta lite grann och ha rena kläder till skolan börjar nu på måndag :)
Men det jag tänkte på när jag klev utanför porten var att det börjar verkligen lukta kallt och höst ute, ni förstår nog vad jag menar det luktar liksom på ett speciellt sätt. Jag tycker det luktar gott, jobbigt att säga hej då till sommaren men nu längtar jag till att grönskan utanför mitt fönster ska övergå till en mer orange-röd-gul färg. Det är fint må jag säga!


Hösten är fin!

Change is on the way!

Publicerad 2010-08-26 01:22:56 i Allmänt,

Har varit fullt upp i livet just nu och bloggen har ej hunnits med, ska försöka bli bättre när skolan börjar på måndag! Och kan meddela att det kommer bli ändringar på designen inom en snar framtid :)

Dop avklarat!

Publicerad 2010-08-21 17:50:55 i Allmänt,

Dopet gick hur bra som helst! Lilla Vilgot somnade gott efter ungefär halva dopet ;-) Jag som en av alla faddrar fick läsa evangeliet, lillasyster sjöng två låtar helt underbart, andra storasyster fotograferade :) Och Fille som också var fadder fick hålla i Vilgot!

Mottagningen var också lyckad, god mat, god fika och paketöppning. Han fick massor med fina paket!
Bra dag! ♥

Dop

Publicerad 2010-08-21 10:03:06 i Allmänt,

Idag är det dags för dop, det är ju lilla systersonen Vilgot som ska döpas! Så stor han har blivit nu, 3 månader och två veckor ungefär. Han växer så det knakar och är världens sötaste bebis. Det här blir nog en bra dag! :) ♥

Vilopaus

Publicerad 2010-08-19 20:55:50 i Allmänt,

Bloggen får vila lite medan man har annat attprioritera här i vardagen, jag är ju som sagt nyinflyttad i Nyköping där jag ska fortsätta mitt liv framöver. Så dom här första dagarna i Nyköping har jag väl börjat bo in mig och upptäckt staden lite mer än jag gjort innan. Träffat den enda bekanta jag har här i staden vilket var riktigt trevligt och just nu är Bästis här och gör mig sällskap! Mycket trevligt faktiskt. Vi var och badade och solade solarium på badhuset som ligger fem minuter ifrån där jag bor :)

Kan försöka lägga upp lite bilder senare ikväll eller imorgon eller så, måste hitta sladden till kameran. Så ni får se lite hur jag bor i alla fall!

Just nu kan jag meddela att det är väääldiigt blött i Nyköping då det regnat i storts sett hela dagen. Det känns att hösten börjar smyga sig på. Usch säger jag bara.. Men men, om drygt en vecka drar skolan igång då har man väl fullt upp med att tänka på den :)

Mitt uppe i allt

Publicerad 2010-08-15 23:23:46 i Allmänt,

Uppdaterar i veckan jag lovar, fullt upp med flytten har det varit hela helgen. Imorgon är jag barnvakt åt systerson så måste sova nu. Åker hem på eftermiddagen såå, då kan jag nog blogga och lägga upp lite bilder från lägenheten :) Kram

Långtråkigt...

Publicerad 2010-08-06 01:25:26 i Allmänt,

Jobbet börjar bli lite långtråkigt nu, har ingen lust att se på film, orkar inte lösa mer korsord, ingen att prata med på datorn och saturationsmätaren piper med jämna mellanrum vilket är sjukt irriterande... Börjar sakna min säng! Tur jag kan lyssna på musik i alla fall :)

Lantpromenad - Bilder

Publicerad 2010-08-04 22:30:48 i Allmänt,

Jag var ute och tog en promenad förut idag för att hitta någonstans där jag hade hyfsad mottagning på min telefon, jag gick åt en hållet - bara en plupp, gick åt andra hållet bara en plupp... Inte ens ute vid stora vägen där man svänger in mot "landet" fanns det mottagning där hade jag ingen täckning över huvud taget! Men en bit in på vägen hittade jag mottagning och till och med två pluppars mottagning ;)

Knäppte lite fina kort medan jag var ute på min lilla promenad i alla fall, det var ju riktigt varmt och skönt och skinande sol!

Tyvärr får ni inte ta del av dom just nu, då min kamera precis dog. Attans!! Ha en bra natt ändå gott folk :) Kram

Dags igen..

Publicerad 2010-08-04 19:25:43 i Allmänt,

Nu är det dags att fara till jobbet, 11 timmars nattjobb ska gå finfint. Har ju inte direkt ansträngt mig idag så jag känner mig väl utvilad. Har lyssnat på musik i stort sett hela dagen, något som alltid för timmarna framåt :) Kram på er

Godmorgon kl 15:30

Publicerad 2010-08-04 16:00:04 i Allmänt,

När man jobbar natt och ska jobba flera nätter i rad gäller det ju att sova länge om dagarna, det resulterar ju också i att man sover bort hela dagarna. Kan vissa gånger kännas ganska tråkigt då man blir ganska lat och det ända man gör är att sitta still och äta på något nästan hela tiden..  Men jag är uppe nu och har ätit frukost och nu sitter jag ute i solen och solar, skönt att regnovädret som var här imorse försvann!
Något som var lite otrevligt var att det sprang förbi en katt för en stund sedan med en mus i munnen, mmm, mysigt...

Undrar vad jag ska göra nu.... Ta en promenad kanske :) Jag ska i alla fall fördriva tiden, utomhus i solen!

Nattjobb i sommarstuga

Publicerad 2010-08-03 23:42:21 i Allmänt,

Just nu befinner jag mig någonstans i skogen vid vattnet nära Trosa och Vagnhärad, jag är ju personlig assistent och får befinna mig där lilla damen befinner sig. Just nu är dem på sitt landställe och jag likaså, ska jobba tre nätter här. Allting blir ju lite annorlunda och provisoriskt, som att flytta ut en liten sjukhusavdelning ut på landet helt enkelt :) Det funkar ju precis som hemma fast det står på ett annat ställe just nu! En kul omväxling förutom att man jobbar en timme extra om natten när de är på landet, men det klarar jag nog. Dock känns det som att jag jobbat väldgt länge fast klockan bara snart är tolv och jag gick på passet kl 20...

Fick åka tåg hit, blev upphämtad och fick se stugan jag ska sova i åker hem igen direkt efter mitt pass på fredag morgon så jag iaf får sova i min egna säng då!

Trots att tågresan bara tog 25 minuter slet jag upp datorn en stund så den skulle vara på när jag började jobba, blir så frustrerad när det tar så lång tid att starta en dator och få igång internet :)

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela