Vintern är här!

Publicerad 2010-11-24 15:15:17 i Allmänt,

Jajjamän, nu är vintern äntligen här. En decimeter snö utomhus, dock lite väl blåsigt och kallt. Jag tycker det är supermysigt med snö, det liksom lyser upp allt mörker så det är skönt. Känns som att motivationen som dött av höst-tråk-vädret kommit tillbaka nu med snön, känns bra dock är jag ständigt trött vilket är ett större problem eftersom man behöver både vara pigg och ha ork när man ska plugga om något över huvud taget ska gå in! Det är ju snart första salstentan så nu måste man verkligen lägga på ett kol. Vill verkligen klara den!

Ha de bra i vinterlandet :) Kram <3

Lovely!

Publicerad 2010-11-13 12:05:56 i Allmänt,

Igår va jag hemma hos en klasskompis, det va idol och vinkväll! Supermysigt och trevligt att umgås med en stor del av klassen utanför skolan hela gänget är ju kalasbra :) ikväll så blir det ännu mer vin hemma hos mig och förhoppningsvis en del folk också! Party party!

Första kursen avklarad!

Publicerad 2010-11-03 22:03:26 i Allmänt,

Fick veta igår att jag klarat första kursen, så himla nöjd och glad! Livet rullar på och jag mår bra, skolan går fint och jag har det fint i den nya staden. Imorgon ska jag till Ikea med en klasskompis och shoppa, det ska bli spännande och roligt :) Ska även hem en sväng och hämta lite jul- och vinter grejer!

Kram!

Tentan Anmäld!

Publicerad 2010-11-01 19:13:33 i Allmänt,

Nu har man anmält sig till den första salstentan, känns bra :) Nu i veckan kommer vi få tillbaka vår första examination och bönar och ber att jag klarat den utan rester och dylikt! Hoppas hoppas, men snacka om att man är nervös! Livet rullar på i Nyköping och i helgen hade jag det riktigt bra, party party och träffat bästis. Riktigt roligt och börjat utvidga mitt sociala nätverk ytterligare med folk utifrån skolan. Wihoo :)

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela