Nyshoppat!

Publicerad 2009-02-27 23:30:53 i Shopping,

Det här har jag inhandlat idag och jag är Supernöjd!


2-pack strumpbyxor (Grå+rosa), Solglasögon, IsaDora Foundation - H&M
IsaDora Mascara och kajal pennvässare - PUB, Kicks



Så här ser solglasögonen ut... Väldigt fina tycker jag!


Mjuk midjekjol - Indiska
Rosa strumbyxor - H&M

Ny kategori..

Publicerad 2009-02-27 22:33:01 i Allmänt,

Japp, jag MÅSTE skapa en ny kategori jag shoppar ju som sagt en hel del. Och det är precis vad jag har gjort idag så nu ska jag bara vänta på att kameran ska ladda lite sen ska jag fota det jag shoppat och lägga upp under en helt ny kategori ;) Yeah..

Shopping shopping shopping.. Mohahaha =)

Staden Stockholm och hemflytt

Publicerad 2009-02-27 12:44:32 i Allmänt,

Idag är sista dagen hos mina kusiner, ska snart gå och fixa mig och packa ihop alla mina saker. Sen ska jag in till stan och träffa Michelle på en gång. Vi båda ska shoppa lite grann :) Trevligt tycker jag. Nu hoppas jag att våren ska börja komma på riktigt så jag får börja använda alla mina nya våriga kläder!
Det jag ska shoppa idag är nog strumpbyxor, foundation, mascara och en mjuk hög midjekjol :) Får se hur långt ekonomin räcker!

Sedan efter staden ska vi hem till Michelles pappa och äta middag för hon ska hämta lite grejer hon glömt och så ska jag få träffa Michelles underbara syskon!
SEN, ska jag hem och då ska jag träffa mamma och pappa för första gången sen i måndags. Haha skumt..



Lägger in en gammal bild så det inte ska bli så tråkiga inlägg hela tiden.. Men kameran är död och hade inte min laddare med mig...

Pluggat hela dagen låång!

Publicerad 2009-02-26 21:21:50 i Allmänt,

Okej inte hela men nästan, det är bra det med. Pluggade  typ 1,5 h på eftermiddagen sen skulle jag iväg och hämta de yngsta kusinerna på fritids. Sen när jag kom hem typ 4 började jag plugga på en gång sedan satt jag och räknade fram tills klockan var nästan halv 7 för då var det middag. Sen satt jag ungefär drygt en timme efter middagen också. Så jag har fått en hel del gjort. Nu är jag stolt. Har inte alls mycket kvar att gå igenom!

Imorgon blir det hemflytt, en tur till stan, sen ska jag hem till Michelles pappa och få mat där och hälsa på familjen och hålla i lilla Hanna :) Hon har säkert blivit jättestor hon är ju några månader nu, sist jag träffade henne var hon bara 5 veckor! Herregud så tiden går snabbt!

Nu ska vi snart se på Criminal Minds, egentligen har det redan börjat men dom har sådan där High tech tv som man kan pausa tv-program på ;)

Finner ingen ro..

Publicerad 2009-02-26 12:02:16 i Allmänt,

Åh egentligen ska jag sitta och plugga massa matte nu men jag finner ingen ro i varken hjärnan eller kroppen.. Bli galen, måste ju plugga har en del tal jag måste ta mig igenom. Måste få godkänt på det här provet eftersom jag inte fick det på förra så nu jäklar! Får väl ta och tvinga mig själv till att göra lite. Egentligen är det inte så jättemånga tal, men man ska ju förstå det man gör också. Sen känns det inte bättre när man vet att vi har prov på hela boken, lixom allt vi har gått igenom sedan vi började. Helt galet. Tur att det här är sista matte kursen jag läser. Hade aldrig orkat med Matte C också.

Nu ska jag försöka ta mig i kragen och sätta igång räknandet!

NYFÄRGAD

Publicerad 2009-02-25 22:50:57 i Bilder,

Kom precis hem för en stund sedan, jag har varit iväg och färgat håret och klippt topparna hos min älskade vän Ronja. Hon är ju en superduktig frisör så hon ha färgat och klippt topparna på mig. Ni ska få se resultatet NU!

Före:


Efter:
 

Jag blev SUPERNÖJD, det blev Ronja också. Hihi. Lite ovant att se sig typ vithårig. Men gah så snygg jag blev nu!
Tack Ronja du är bäst!

Pluggar Matematik

Publicerad 2009-02-25 12:56:18 i Allmänt,

Har suttit sen kl 10 imorse och pluggat matematik och lite engelska. Det går ganska bra. Har fått hjälp av mosters man, han är snäll :) Han jobbar hemifrån och snart ska vi äta pannkaka.. Mums, det ska bli smarrigt tycker jag.
Sen ska jag fortsätta plugga, har ju matteprov efter lovet så det är bara att slita på. Har en del andra saker att göra också så man får göra lite varannan.

Har jag sagt att jag fått en egen användare på en dator här hemma ? Hur nice som helst, så jag sitter är med en liten mini bärbar dator det tycker jag är trevligt och skönt. Behöver aldrig vänta på att den ska bli ledig. :)

Har inga bilder här och har inte tagit någon med kameran så därför blir det lite bildlösa inlägg, men har ju lagt in så mycket bilder tidigare så det får duga så länge!

Hos kusinerna..

Publicerad 2009-02-24 22:54:09 i Allmänt,

Bor ju som sagt hos mina kusiner nu, det är trevligt och lugnt. Idag har jag träffat Sandra, det var trevligt. Sen var jag hem en snabbis för att hämta ett papper jag var tvungen att ha med till röntgen. Skulle på Magnetröntgen idag och det gick bra. Man fick ha på sig ett vitt nattlinne typ, snyggt såg ut som ett lik...

Har pluggat lite matte också, det gick ganska bra. Ska plugga mer imorgon och då har jag till och med hjälp hemma om jag skulle behöva! Nice.
Snart ska jag sova eller nåt, är trött.. *Gäsp*

God Natt!

Knasig skorpa!

Publicerad 2009-02-23 14:29:57 i Allmänt,

När jag kom hem från den lilla shoppingrundan hittade jag Kardemumma Skorpor i skåpet. Det som är såå himla gott. Kolla in vilken knäpp skorpa som fanns i påsen!


Two in one, är det så man brukar säga?
Hehe, jaja.. Nu har jag bloggat för en hel vecka känns det som. Slängt in update efter update. Nu har ni fått en hel del att läsa och jag lär inte bli kommentarsbombad, haha. Bara några enstaka som kommenterar ibland... Men men..
Nu måste jag packa "flyttar" ju idag!

NEW SHOES!

Publicerad 2009-02-23 14:25:51 i Bilder,

Jag har varit iväg idag och köpt nya skor, vill inte springa runt och halka i converse eller höga klackar. Det är livfarligt i sådan här snö. Herregud. Så nu har jag inhandlat inte bara ett par skor utan TVÅ par! REA! Haha, värsta REA-shopparen jag är. Köper typ rubbet på rean, men det tycker jag blir billigt och bra!



Köpta på DinSko 99;-



  Också köpta på DinSko!

Riktiga kap, och gud så sköna dom är. Sitter med dom svart på mig nu.. Hihi.. När jag var liten och hade köpt nya skor gick jag alltid runt med dom hela dagen inomhus, sen skulle jag ha på mig dom när jag sov.. Den gången jag sov med mina nya gummistövlar så var det blött i skorna istället för utanpå! (a) Så knasig man kan vara! :)

Seven Pounds!

Publicerad 2009-02-23 14:18:01 i Bilder,

Jag och Malin var ju på bio igår coh vi såg på Seven Pounds, den var bra. I början eller nästan hela filmen var man lost men den var grymt bra. Det blev en sån här "Aha" i slutet av filmen då började man sätta ihop allt man hade sett i filmen. Ganska coolt gjord.



Jag och Malin var trötta och skrattade åt ALLT på vägen hem. Herregud så roligt. Haha, jag såg typ ut som ett vandrande lik eller något..



  

Tack för en härlig kväll! <3

SNÖKAOS I SVERIGE!

Publicerad 2009-02-23 14:09:09 i Bilder,

Alltså hallå, vart kom snön från ? Helt plötsligt bara POFF så va den här och nu har man 15 cm snö utanför dörren. Har ju bilder så man ser ju skillnad som bara den!


Lördags morse!


Söndag morgon!


Söndag kväll!

Och nu är det några centimeter till där ute.. Helt Amazing egenligen. Men attans så jag vill ha Vår nu!

Sandra, Jag och Melodifestivalen!

Publicerad 2009-02-23 14:00:14 i Bilder,

Sen update, men hallåå.. Jag har lixom inte haft tid. Måste sova också!
Jag och Sandra hade en alldeles underbar kväll i lördags vi såg på Melodifestivalen och hejjade på älskade E.M.D . Jag satt och åhade över Erik och Sandra satt och åhade sig över Mattias! Haha spännande!

Pictures:








Tack för en underbar kväll Sandra! <3

Varit på latsidan..

Publicerad 2009-02-22 19:54:07 i Bilder,

Har varit lite på latsidan och inte orkar skriva så nu kommer det uppdatering från gårdaden och dagen. Trevligt eller hur?

Igår var det upp tidigt för jag skulle vara gympatränare för mina småttingar. Och det var solsken utanför mitt fönster och det snöade typ glitter från himlen, så det var lite småvitt på marken när man skulle gå. Kallt var det också så man fick klä på sig ordentligt.

      

Efter gympan gick jag och Ronja till centrum och köpte mackor och lite godis, sedan satt vi hela eftermiddagen och tog det lugnt framför tv:n och datorn och hade det mysigt.
Sen gick jag hem och duschade, åt middag sen kom Sandra. Vi såg på Melodifestivalen och lite så. Men mer om det senare, måste kila ska på bio med Malin!

Det är ju SPORTLOV!

Publicerad 2009-02-21 01:18:42 i Bilder,

Satt och var lite i min egna värld och tänkte att gud vad skönt med helg, sen kom jag ju på att det är ju SPORTLOV hela nästa vecka och det är massor med saker som är inplanerade. Tex så ska jag flytta hem till moster och kusiner några dagar, ska på magnetröntgen, lämna blodprover, ta vaccinspruta, träffa kompisar och så blir det troligtvis en resa till Mariefred och kanske Strängnäs. Fullt upp, när jag är hon mina kusiner ska jag dock bara plugga. Men det ska bli härligt, så man kan få lite hjälp av ett mattesnille, eller inte bara ett utan TVÅ!

Dags för natten, här kommer mer bilder!


Så här såg det ut ute när jag vaknade imorse!


Jag i väntan på bussen mot Södra Station.



Gatan vid gammelmormor.


Stötte även på en bekant som jag började prata med på msn för ett år sedan, vi stötte på varandra förra året och nu av en ren slump mötte vi varandra mitt på söder. Helt sjukt och vi har inte pratat med varandra på evigheter. Roligt.

Let's Dance!

Publicerad 2009-02-21 00:07:10 i Bilder,

Ikväll var det en mysig hemmakväll med min kompis Siri, en underbar tjej från Marifred. Pratglad och väldigt öppen och rolig. När hon kom hit bekantade hon sig lite med mitt hus, sedan tog vi en promenad runt här där jag bor. Svängde förbi centrum så vi köpte lite gott som vi skulle ha till Let's Dance! Idag var det George och Maria som fick lämna tävlingen. Jag tyckte det var bra då han inte verkade tycka om den där tävlingen särskilt mycket.

Bilder från promenixen:
     
Två glada blondiner på promenad.


En buss..

Det gick ändå!

Publicerad 2009-02-20 23:49:48 i Allmänt,

Gjorde provet idag, det gick faktiskt bättre än vad jag trodde! Och bara för att jag var klar med provet först hade min lärare hunnit rätta klart mitt prov, så jag fick veta resultatet redan idag. Och jag fick G+, faktiskt riktigt glad då jag nästan helt klart hade förväntat mig ett IG men shi fick jag och Yes, jag klarade provet!

Vi var ju på UF-mässan i Älvsjömässan idag, det var väl kul.. Eller inte, vi kom dit tidigare än lärarna men när de väl kommit dit så fick vi någon lapp med lite frågor som vi skulle svara på sen kunde vi typ gå. Så jag kom tidigt in till gammelmormor vilket var skönt, jag behövde ju komma hem hyfsat tidigt då jag skulle få besök ikväll. Var tvungen att STÄDA! Och det gjorde jag, en Power-cleaning av så gott som hela nedervåningen det var nice!

Jag orkar inte.

Publicerad 2009-02-19 19:56:03 i Allmänt,

Sitter här och försöker plugga men kommer ingen vart, åh det är svårt, det är tråkigt och jag är trött och har massa annat jag också behöver göra. Eller massor, städa rummet och byta lakan etc. Min kurs kompis ska ju komma hit imorgon, det ska bli riktigt trevligt!

Jaja, nu ska jag väl gå bort från datorn kanske städa lite först och plugga sen. Jag får ta och anstränga mig lite nu!
Och så precis då loggar en av bästa kompisarna in, nu kommer det dröja ännu längre (a)

Etik och Livsfrågor

Publicerad 2009-02-19 13:17:54 i Bilder,

Jahapp, här sitter jag och lyssnar musik och låtsas att allt är toppen. Nej inte riktigt, imorgon är det prov i Etik och Livsfrågor. Ett grymt svårt ämne tycker jag, bara en massa svåra ord man ska förstå och massa diskussioner man ska hålla som man inte förstår ett jota av. Usch. Jag vill inte. Men imorgon blir det ändå en ganska skön dag. Har bara två lektioner och lunch, sen ska hela min klass på UF-mässan. Det ska ändå bli lite spännande! (UF står för Unga Företagare (tror jag))..



Syskonskaran för drygt ett år sedan!

Kläderna har anlänt!

Publicerad 2009-02-17 17:22:33 i Allmänt,

Äntligen har mina kläder från H&M som jag beställt för flera veckor sen anlänt. Nu ska jag springa ner till centrum för att hämta ut! WOHO! Gissa hur glad jag blev när mamma ringde och berättat att hon äntligen fått det där sms:et jag väntat på i en evighet nu!

GLADER!

Bilder på kläderna kommer också senare!

Picture

Publicerad 2009-02-17 17:06:09 i Bilder,

Brake Me Shake Me,



Ungefär så här såg jag ut när jag åkte till morbror i fredags, ganska stilig faktiskt!

Jag Älskar Er!

Publicerad 2009-02-16 22:33:32 i Allmänt,

Det finns vissa som har en speciell plats i mitt hjärta, det är alla vänner som alltid finns där för mig när jag behöver dem! Jag Älskar Er otroligt mycket, nämner inga namn men jag tror ni vet vilka ni är! <3

Trampett Licens, steg 1

Publicerad 2009-02-15 16:47:21 i Allmänt,

I helgen har jag varit på Lillsved, jag har gått en trampett kurs så nu har jag licens för det och får då passa på grupperad volt, pikerad volt och sträckt volt + alla dessa volter med halvksruv! Klarade teoriprovet med bara ett litet fel, så jag är nöjd. Det praktiska klarade jag också galant!

Så imorgon ska jag börja volta med mina stora barn, eller i alla fall börja köra en hel del förövningar! Det ska bli riktigt kul, och gud så de har längtat på att få börja volta!

Jag är helt slut i mina armar, det är väldigt tröttsamt och stå och passa hela dagarna. Man tror inte det är så ansträngande men det är det faktiskt, men det är ju roligt också!

I veckan kommer nog en kurs-kamrat upp hit, vi gick Basen tillsammans också så det ska bli riktigt kul!
Hoppas ni har haft en bra helg, för det har jag!

Morbror 40 år!

Publicerad 2009-02-13 15:55:37 i Allmänt,

Idag fredag den 13:3 februari så fyller min morbror 40 år! Stort grattis till honom!
Så nu håller familjen här hemma på att fixa sig inklusive jag, ska strax börja med sminkningen. Idag ska äntligen använda en av mina tröjor som jag köpte strax innan jul som jag ännu inte använt men idag blir det preimär!

Sitter och spelar Beyonce - Single ladies för fullt, nu måste jag sminka mig!
Ha en bra kväll!

Åka pendeltåg och kasta godis

Publicerad 2009-02-11 19:52:01 i Bilder,

Idag blev det inte så mycket skola för min del. Ganska skönt. Följde med Sandra och Jocke ner till stationen och vi höll på att flamsa runt och ha det superkul. Vårat huvudsamtalsämne är väldigt speciellt, tänker inte nämna det här.. S och J skulle hem men jag tänkte att jag kan åka till Huddinge och kolla om min kappa som jag vill ha fanns där men den fanns bara i för små och för stora storlekar så jag gick runt lite där en stund, och jag fyndade ett par Crocker jeans på JC för 49;-  !!!  Skulle åka vidare till Tumba, men tåget mot stan kom innan så jag åkte dit, köpte jackan. I dörren till H&M stod dem och delade upp 20%-rabatter till alla som kom in. Det var trevligt och mycket snällt!


Byxor 49;- JC  (ord.pris 399;-)


Vårkappa 398,50;-  (ord.pris 498;-  , använde ju 20%-rabatten)


Råkade slänga en godis i Sandra huvud, hoppas du inte får en bula och blir alldeles blå. Den var ju ganska hård.

Ihopklippning!

Publicerad 2009-02-11 19:18:09 i Bilder,

Ett hopp i många bilder!



Sen så blir ju bilden ganska mycket förminskad så här på blogg.se, men men. Man ser ändå!

Bambi på hal is

Publicerad 2009-02-11 18:55:12 i Bilder,

På idrotten idag så var vi och åkte skridskor, det var jätteroligt. Hela klassen var ungefär som bambi på hal is, förutom Jocke x2 som båda två spelar hockey! Det var jätteroligt, har inte åkt skridskor sen 8:an, herregud grymt länge sedan. Var med och spelade match sen i slutet, jag var bra men inte bäst. Hehe. Men jag var stolt över mig själv sedan!


Så här såg jag ut! Sexig i hjälm tycker jag!


Melina och Mikaela var också väldigt duktiga på att åka skridskor!


Klassen spelar match!

Systrami

Publicerad 2009-02-11 15:43:14 i Allmänt,

Inlägget skrevs igår (tisdag) men hade tydligen aldirg blivit publicerat då blogg.se var helknäppt igår kväll!

Har varit hemma hos storasyster och hennes pojkvän ikväll, det var trevligt. Skulle kolla på deras nya möblering utomordentligt fin som alltid. Storasyster är inredningsexpert!
Vi fikade och tittade på tv, te och popcorn var riktigt gott, Mums! Sen var vi ner i tvättstugan och hämtade deras tvätt som var färdigtorkad också, det var väldigt varmt och skönt i torkrummet. Hihi, jag frös!

När jag åkte hem började de snöa, eller hade börjat. Fick några kort när jag klivit av bussen. Ni ska få se..



  
   

Sysslolös...

Publicerad 2009-02-10 17:25:47 i Allmänt,

Nu när jag inte har några träningar eller någonting att åka på blir man ju helt sysslolös efter skolan, visst man kan ju plugga men det är inte ett måste lixom.. Vad ska jag göra om kvällarna ? Jag kommer ju bli beroende av datorn och där vill jag inte hamn igen. Usch, man får abstinens om man är utan den ju om man är beroende av den så att säga.

Någon som har något tips på vad man kan hitta på ?
Borde kanske städa mitt rum men det är inte heller något man kan göra varenda dag lixom..

Franska provet idag gick ju som det gick, dåligt men bättre än förra gången iaf! Haha, jag har nog alltid gått ut först från franskaproven!
































Den här snygga kappan ska jag köpa på H&M imorgon eller på torsdag. Min vårjacka jag ska ha. Så himla snygg. Provade den när jag var i Skärholmen med familjen, lillasyster sa "Shit vad vuxen du ser ut att vara", hehe är ju snaart vuxen!


Kläderna jag har beställt har fortfarande inte kommit, de hade förlängt så de skulle leveraras den här veckan istället. Får hoppas på att dom kommer imorgon!

Panikplugg!

Publicerad 2009-02-09 22:40:32 i Allmänt,

Jahapp, kursen var väl helt okej. Inte det roligaste man kan sysselsätta sig med en måndag kväll. Men men..

Imorgon första lektionen är det franska prov som gäller, jag har mest pluggat på glosorna, bara lite grann på verben. Men det är så himla svårt, så nu ska jag försöka traggla lite innan jag ska sova och försöka komma på ett bra system som är enkelt så jag kan allt till imorgon. Åh jag blir galen, vad fick jag på förra provet lixom 8/64 kanske, INTE okej. Haha och jag går steg 4. Borde gå steg 2 möjligtvis.. Men men sista terminen det är bara att kämpa!!

Pluggdags!



Idag var en av de roligaste skoldagarna på mycket länge. Speciellt mellan 9 - 12. Haha!
Du är en guldklimp i mitt liv, med dig kan man prata om allt, skratta åt allt, gråta åt allt! Du är bra!


"Get a little higher"

Kurs ikväll..

Publicerad 2009-02-09 16:27:59 i Allmänt,

Ikväll är det kurs som gäller för mig, en teorikväll på GIH.. Är ju gymnastiktränare så nu ska jag gå en fortsättningskurs så jag får passa på grupperade volter t.o.m sträckvolter med halvskruv.
Skriver kanske mer ikväll!


Imorgon är det franska prov...

Shopping!

Publicerad 2009-02-08 21:57:02 i Bilder,

Idag så kom jag hem från Linnéa, sov hos henne inatt men hon och hennes mamma skulle upp tidigt och åka iväg på Agility med en av deras (tre) hundar. Kom hem och duschade och fixade mig, sedan åkte hela familjen först till Heron för mamma skulle klippa sig, sen till Elgiganten men vi gick in sen vände vi.. Haha.. Sen blev det en tur till Skärholmen Sveriges störsa Galleria ;) (tror jag)

Där shoppade jag:


Chinos köpta på Monki 50;-

  
Väska köpt på Indiska 99,50;-


Sen precis innan vi åkte hem var vi på Coop Forum, jag och lillasyster hittade en rolig grej. Check it out!

Lillasyster



Jag


På kvällen var hela familjen här inklusive mormor och morfar och åt middag och fikade. Det var trevligt och gott!

Melodifestivalen 20.00 ikväll!

Publicerad 2009-02-07 13:53:53 i Allmänt,

Det var mycket trevligt att vara med pluratina.blogspot.com igår, vi såg på Let's Dance. Igår var det Hasse Aros tur att åka ut.. Jag hejar på Sveriges starkaste man, men inte hans partner haha.. Det är fler jag tycker om orkar inte rabbla upp alla nu bara!

Det gick bra att träna mina småbarn idag dom var duktiga, och ett barn hängde runt på mig hela tiden.. Hihi  mycket mysigt. Jag älskar ju små barn :)

Snart ska jag åka till Linnéa i S-tälje.. Vi ska äta mat tillsammans och se på Melodifestivalen, wohoo. Äntligen så börjar den igen, jag tycker det är så himla kul att se på... Nu får man längta till finalen.. hihi..


Apelsin är gott!!

Sydpoolen!

Publicerad 2009-02-06 18:53:18 i Allmänt,

Idag var det friluftsdag i skolan, det betydde bada på sydpoolen för mig och Sandra.. Det var, ja inte så jättekul. Vi åkte några gånger i rutschkanorna, var i vågorna en gång och i dom två stora poolerna och simmade lite.. Men vi blev sysslolös och gick och bastade och fixade oss istället... Vi badade typ inte mer än drygt 1 timme, var egentligen tänkt att man skulle vara där i 4 hela timmar.. Äsch, en tur på stan och en glass på donken var mycket roligare :) Jag har hittat ännu mer nya kläder jag vill ha...

Åkte till Margit sen, handlade, fick äta lite, städade, fick choklad städade lite till och såå. Det var trevligt!

Och mina kläder som jag beställt från H&M har fortfarande inte kommit.. Grr... Dom skulle ju komma den här veckan. Gaah, jag vill ju ha dom!!

Det luktar menisk-skada...

Publicerad 2009-02-04 20:20:26 i Allmänt,

Hm, var hos sjukgymnasten efter skolan idag.. Fick inte göra mycket, endast cykla.. Sen kände hon lite på mitt knä etc, frågade vad som hänt med det i helgen osv.. Och hon tyckte att det lät som en skada på menisken men skulle inte dra några förhastade slutsatser.. Så hon tyckte att jag inte behövde komma till henne något mer för knäböj och utfall kan jag göra hemma. Inga hopp får jag göra ifall att det är menisken, den ska ju inte gå sönder ännu mera..

Efter det gick jag till Ica och köpte banan och loka (och 4 kexchoklad, hihi).. Hallå det var ju "Tag 4 för 20;-" så himla dålig på att stå emot sånt där.. Men när jag kom fram till kassan var man tvungen att ha Ica-kort för att kunna ta del av erbjudandet och det hade inte jag.. Too bad, tänkte jag men icke, damen som var före mig var så snäll så hon ville dra sitt Ica kort så jag kunde få mina kexchoklad :) Kassörskan blev minst lika förvånad som jag och kom med en skön kommentar, "Ja det blir ju bra, då får hon extra poäng och du dina kexchoklad". Haha..

Strosade runt lite inne i city sen, suktade efter massor med saker men jag vill inte shoppa innan jag fått hem kläderna från H&M, och vill inte shoppa själv!

Rökdykning!

Publicerad 2009-02-03 16:41:34 i Bilder,

Idag har jag varit i skolan, som vanligt. Men eftermiddagen spenderades på brandstationen där vi skulle "rök"dyka.. Vi va inne i labyrinten två och två och skulle leta efter dela och koppla ihop dem. Jag och Sandra fick ingen kritik alls, vi var grymt bra! Fast vi rökdykte utan rök och det var tänt, men för galset på våran mask så hade vi ett sånt där skoskydd så man såg ändå ingenting alls. Helt mörkt va de.. Kul grejj. Men man va ganska svettig efter. Tuberna väger lixom drygt 20 kilo såå :)


Ikväll ska jag till träningen och lämna min tränares grejer och säga att jag ska sluta.. Usch vad hemskt. :(  Men jag måste tänka på mitt knä, hellre att det blir bra än att det pajar ännu mer faktiskt..



En bild från brandstationen i 1:an, då jag hade rosa hår och sminkade mig varenda dag typ! Haha, nu är det sminkfritt face som gäller!

Rubrik ?

Publicerad 2009-02-02 19:54:40 i Allmänt,

Lägret på Lillsved i helgen var roligt, eller helt okej. Inte så kul att träna med ett lag som har noll positivitet och noll motivation. Usch så jobbigt.. Allt gick jättebra med mitt knä och så tills det precis innan middagen på lördagen knäcktes. Ajj. Och där var mitt läger slut. Sen var det bara för mig att titta på etc...

Vi var ute och gick igår i skogen, gick typ vilse.. Var ute och gick i två timmar då hade vi äntligen kommit tillbaka och min tränare hade dessutom gått igenom isen så hennes fot var blöt och kall... Åkte hem och vi stannade på McDonalds på vägen hem, mums..

Idag har jag varit i skolan, hos ögonläkaren och jag ska iväg och ta blodprov för att kolla om jag har struma. Hoppas inte säger jag. Sen nu ikväll har jag tränat mina "barn", det var faktiskt jobbigt idag då de vägrade att lyssna på vad jag och Sara sade..

Jag har dessutom tröttnat på mitt knä och har nog bestämt mig nu att tills vidare får min karriär som gymnast vara över. Jag ska bli bra i mitt knä och gå på GymMix här i närheten istället måste träna då jag gått upp i vikt för att jag inte tränat ordentligt sedan i november. Sk*tknä säger jag bara. Men hellre att de blir bra än att jag ska pajja det hela tiden. Usch vad jag inte tycker om tanken att behöva sluta på den sport jag verkligen älskar... Men men..

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela