Mätt som en plätt!

Publicerad 2008-10-31 22:53:03 i Allmänt,

Herregud, när man åker från mormor och morfar är man aldrig hungrig. Jag har ätit hur mycket som helst, mycket god mat.. Jag åt pasta med rostbiff och massa sallad och hembakt bröd. Sen blev det ost och kex min favorit. Brieost fanns självklart till hands, jag åt säkert en fjärdedel av det som fanns! Haha, i love it! Sedan blev det efterrätt någon god marängtårta ungefär med mormors hemmagjorda äppelmos och grädde i och lite hyvlad choklad på toppen, MUMS! Kakor och bullar fanns också..

Så nu har jag fått busat med min morbror Johan, han är bäst. Har dessutom myst med lillkusinen Martina och lekt kull med Andreas! Jag är verkligen barnvakten i släkten, har alltid velat ta hand om de små liven, nu börjar de dock bli stora. Martina fyller 7 i januari och Andreas blir 7 i juli. Herregud så tiden går fort, jag var bara 10 år när de små liven kom till jorden!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen min, ska tvätta bort allt smink först!

Mormor 65 år idag!

Publicerad 2008-10-31 12:57:05 i Allmänt,

Idag fyller min mormor 65 år! Massor med Grattis till henne ska hem dit idag och äta massa god mat tills det sprutar genom öronen. Ungefär som det brukar göra när man är där och äter. Ska träffa alla kusiner också, saknar dom massor hela tiden!

För övrigt har jag inte mycket att skriva om, har det ganska trist här hemma orkar inte lyfta ett finger. Skulle behöva plugga men man blir deppig och trög pga vädret!

Filmdags, igen!

Publicerad 2008-10-30 12:29:09 i Film,

Fick hem Bring It On filmen inatt, låg och sov då den var klar så ska titta på den nu. Ååh så härligt det ska bli, äta lite godis och så.. Herrgud vad jag har varit onyttig under lovet, skärpning. Det ska inte bli mycket i helgen hoppas jag.
Imorse var jag och Malin ute och tog en power-walk med stavar! Min mamma tyckte att vi skulle ta dom för då förbränner man tydligen ännu mer :)
Jag ska försöka bli lite fit for fight tills ja fyller 17 och innan jul och nyår, det är ju lixom ganska snart! Måste handla julklappar snart, hjälp det är så himla svårt..

Nu är det filmdags för min del!

Bring It On, All Or Nothing!

Publicerad 2008-10-29 21:57:05 i Film,

Japp den filmen har jag nyss kollat på, i början kände jag inte igen den men sen började jag känna igen den mer och mer. Jag hade ju sett den förut men gud, jag älskar cheerleading och jag älskar dessa filmer. Nu ska jag bara lyckas ladda hem den absolut första Bring it on filmen som jag tittade på jättemycket när jag var yngre.
Om jag inte kan ladda hem den måste jag gå iväg och hyra den :)



Ha en underbar kväll, nu ska jag krypa ner i sängen min! <3
*God Natt!*

Nintendo!

Publicerad 2008-10-29 19:03:43 i Bilder,

Jag har aldrig haft något modernt tv-spel hemma som PS, PS2, Nintendo Wii etc.. Här hemma kör vi på Nintendo från 1985. Sjukt roligt och jag bara älskar att spela Super Mario 3!
Så här ser jag ut när jag är helt inne i spelet...

      Banan jag körde!



Så här ser spelet ut och kontrollerna har inte dessa mjuka former så det ska vara skönt att hålla, Här är det kantigt, men mycket skönt ändå! Dom är nya grejjerna kan man slopa, Nintendo från 1985 äger skiten ur allt annat! ;D

Chicken and rice!

Publicerad 2008-10-29 18:56:07 i Bilder,

Mm, mycket god middag. Vi åt kycklingklubba och ris och bea sås :) Smarrigt, blev inte mätt men orkade inte äta mer så det får vara.
Jag är jättetrött och vill sova men det kan jag inte göra nu, så jag ska sitta vid datorn kanske ta mig an att plugga annars blir det chill vid datorn sedan vid tvn. Ska ju se på Grey's Anatomy med Michelle!

Har typ nada att skriva om, inget speciellt som hänt förutom att jag inte behöver gå på sjukgymnastik längre och Lollos katt Dixie har fått 4 kattungar.. Dom är jättesöta och ser ut som små råttor.



Dixie stolt mamma med fyra små kattungar!

  Ungefär så här ser dom ut, väldigt små och lite råttiga men väldigt söta!

   Stolta pappa Blizzer!

Slödag!

Publicerad 2008-10-29 17:38:42 i Allmänt,

Idag har jag typ inte gjort ett jota, jag och Michelle trötta och sega gick ner till centrum och köpte godis. När vi kom hem poppade vi popcorn, kopplade in Nintendot och satt och slöade på mitt rum. Ganska sköönt, har dessutom gått runt och flummskrattat halva dagen. Michelle blev irriterad och gick hem. Vi ska se på Grey's Anatomy senare ikväll!

Biokväll!

Publicerad 2008-10-27 18:54:08 i Bilder,

Igår var jag och Malin på bio och vi såg på STEP BROTHERS! Den var jätterolig, skrattade en hel dessutom var man ju redan på ett sjuhelsikes skratthumör innan. Snacka om att få magrutor av skratt!
Innan bion gick vi en liten promenad i staden, det var mysigt.

Here's som pictures!


              
Min outfit, Malin

                    
Vi posar hett i staden

       
Stockholm at night



Linnéa och Malin!

Tack för en helt underbar kväll Malin! <3

Motion och städ!

Publicerad 2008-10-27 15:09:43 i Allmänt,

Imorse ringde klockan halv nio och strax efter nio var jag och Malin ute på en power-walk. Det blev att gå en 5 km lång runda och det var riktigt skönt! Man var väldigt trött i benen när man kom hem sen.
Sen blev det en värstingfrukost hemma hos mig, det var gott.

Resten av dagen har jag mest städat, jag och lillasyster Mathilda har städat hela nerevåningen här hemma. Nu står vi och stryker eller turas om och stryker, dessutom har jag satt igång en tvättmaskin som är klar om 50 minuter. Då ska jag hänga upp den, ja alltså inte tvättmaskinen utan kläderna som ligger i den :)

Tror inte det blir någon tripp till Barkaby med Michelle idag, jag kanske kan följa med henne dit på onsdag eller torsdag istället. Jag ska plugga senare idag också. Har en hel det att göra faktiskt.

Nu ska jag fortsätta stryka!

Vi kom på 2:a plats!

Publicerad 2008-10-26 15:28:32 i Bilder,

Wohoo, vi kom 2:a! (2:a av 12 lag)  Mycket glad, jajjamensan =D
Varven gick jättebra, allt gick jättebra tycker jag. Vårat resultat på tumbling blev 8,40 poäng, hopp 8,50 och fristående 8,0. Jättebra poäng. Snart är det tävling igen, sista helgen i November.

Här kommer några bilder!

Jag på pegasus    Jag i inhoppet    Första placering i friståendet
(Håll musen på bilderna så kommer det text)


Silvermedaljören!


Silvermedaljören!

Har ingen bild på mig i dräkt, för jag fick låna min tränares dräkt och hon skulle tävla efter oss så hon var tvungen att ha den. Jag får min egna så småningom och jag ska tävla snart igen så då får ni se!

Uppladdning = vatten + chips + sova!

Publicerad 2008-10-25 22:08:39 i Allmänt,

Sitter och äter lite chips, dricker vatten. Har packat klart allt tror jag. Ska upp imorgon bitti och duscha håret tror jag så det blir en bra uppsättning som håller. Måste ju ändå duscha efter tävlingen så då är det ingen idé att duscha hela kroppen.
Snart är det dags för sängen, måste ju sova ut. Däremot brukar jag ha väldigt svårt att koppla av när jag är nervös, ungefär som nu.. Tänker på tävlingen hela tiden att jag inte får ramla, eller få fel fot i inhoppet, eller göra fel i friståendet. Men jag ska stå upp, jag ska få rätt fot i trampetten annars ska jag köra ändå och jag ska göra rätt i friståendet. Det kommer gå bra!
Mamma ska filma, hoppas någon mer är med så den kan ta kort också! Så ska ni få se mig i gymnastikdräkt. Hoppas jag får min egna snart.. Längtar!

TÄVLING IMORGON!

Publicerad 2008-10-25 21:08:42 i Allmänt,

Jahapp, snart kommer väl nervositeten. Imorgon är det tävling, gud vad kul det kommer bli. Har saknat allt med gymnastik så mycket och jag har kämpat som en tok och jag har nått mitt mål! Jag hade inte förväntat mig att vara så här duktig vid det har laget, trodde jag skulle kunna börja träna lite smått nu. Men jag har knäckt alla gränser gjort come-backs som "stjärnor" gör (Hanna Ljungberg, den ändå jag kom på som gjort samma operation som jag).
Ska börja packa ner alla trikåer, förträningskläder, vattenflaska och prylar till håret.. Typ HÅRSPRAY! Det är bland det viktigaste (efter själva tävlingskläderna) att ha med sig..

GLÖM INTE, att ställa tillbaka klockan nu ska det bli vintertid och man får sova en timme extra!

Min tävling börjar klockan 10.00 imorgon, samling i hallen 07.30. Känns bra.. NOT! Men men, jag ser fram emot det såå mycket!

Rubrik ?

Publicerad 2008-10-25 17:18:46 i Bilder,

Kom inte på någon bra rubrik.. Dålig fantasi just nu.
Skrev inget igår då jag knappt var hemma, känns som att jag aldrig är hemma nu för tiden. Det är dock ganska skönt, men ibland måste man vara hemma, typ för att städa, äta och umgås med familjen.. Som knappt heller är hemma :)
Igår var jag i skolan, hade uppsatsskrivning. Sen åkte jag till stan, köpte ett par trikåer till en i min grupp och hårnålar till mig så jag får upp mitt hår till TÄVLINGEN!

       

Sandra ringde, hon låg på sjukhuset och skulle ligga kvar över natten för hon hade opererat knät på morgonen. Jag åkte dit och pratade med henne, sen kom henne föräldrar dom var trevliga. Stackars Sandra som måste gå med ortos i 6 veckor! Hon som egentligen skulle få slippa den..



(Sandras ortos!)

Åkte till min söta gammelmormor Margit, hon var pratglad så jag var där i säkert 2 ½ timme. Men det är trevligt att sitta och lyssna på hennes historier, hon är ju snart 90 år så hon har en hel del att berätta om!

På kvällen kollade jag på Idol och såg på Bring It On, In It To Win It.

    

Ha en trevlig helg!

Spännande test..

Publicerad 2008-10-23 22:45:27 i Allmänt,

Hittade roliga sidor där man kan göra test, haha.. Jag som alltid tror på såna här test men det är lite spännande att göra!

Här kan du se hur mycket fjortis du är;

http://www.fjortispoang.se/


Här kan du se hur vuxen du är;

http://www.vuxenpoang.com/


På fjortis testet så fick jag 8,3 % ungefär.. Ganska lite fjortis alltså.
Och på vuxen testet fick jag ut att jag egentligen borde vara ungefär 31,1 år, och jag är bara snart 17.. Föddes lite sent eller vadå?

Nervöst..

Publicerad 2008-10-23 22:41:03 i Allmänt,

Sista träningen innan tävlingen var idag, den gick bra. Men jag är nervös, allting kommer gå bra.
Skulle behöva någon som peppar mig, det skulle vara trevligt.. Åskådare är också mycket trevligt :)
Vårat lag ska slås ihop med äldsta truppen i föreningen, det kommer bli jättebra för vi ska få Susanne som tränare! Jippie!

Bytte..

Publicerad 2008-10-23 16:22:19 i Allmänt,

Bytte design nu, den här var lite höstigare och mysigare än den jag hade innan... Och nu ser man rubrikerna också, det gjorde man väldigt dåligt på den förra!

Bloggdesign..

Publicerad 2008-10-23 16:19:37 i Allmänt,

Alltså jag börjar tröttna på blogg.se's olika designer för att ingen är särskilt fin men jag är ju totalsämst och vet ju inte alls hur man gör egen.. Blä.. Men men, eftersom att det inte finns någon som kan fixa min får jag stå ut tills jag kanske någon gång i mitt liv lär mig att göra min egna :)

Torsdag!

Publicerad 2008-10-23 12:37:08 i Bilder,

Idag är det torsdag. Har då bara en lektion i skolan, men jag måste ha lite hjälp med matten så jag ska gå på Studiepass. Hoppas det går bra för Sandra, hon håller på och skriver en uppsats vi egentligen ska skriva imorgon men hon ska opereras imorgon så hon fick göra den idag! Hon ska göra samma operation som jag. Usch, det gör ont!
Ska plugga lite idag, ikväll är sista träningen innan tävling.. Läskigt!

Så här ser jag ut idag!

Dagens outfit!

Nu ser man min hårfärg mycket bättre nu när jag fotat med en riktig kamera.. Vad tycker ni? (KOMMENTERA)

Jag är dock fortfarande inte nöjd, så jag vill fortfarande bli blond.. Så snart som möjligt.. Ska tona det ljusare och ljusare för mitt hår har redan blivit så slitet så de kommer gå av om jag ska färga.

Onsdag: Sjukgymnastik och shopping!

Publicerad 2008-10-23 12:30:53 i Bilder,

Först en ganska lugn dag i skolan, höll i uppvärmningen på idrotten min grupp fick endast G+ då idrottsläraren märkte att vi inte var samspelta och att jag gjort typ hela uppgiften.. Därför fick jag ett extra + i kanten!
Jag och Sandra gick förbi mig på väg ner till stationen, hämtade träningskläder. När vi väl kommit ner till station hittar inte jag mitt busskort, lånar Sandras för att komma innanför spärrarna men då kommer jag på.. Mitt busskort ligger ju i min jackficka i jackan hemma! Var tvungen att skynda mig hem, ner till stationen igen och sedan åka in till stan. Snacka om motion!

I staden gick jag till Gymshopen tror jag den heter och köpte ett par svart trikåer som jag ska ha på tävlingen på Söndag!

 

Hon som sålde dom till mig kände igen mig och jag kände ju såklart igen henne men sa inget förrän hon började fråga om det verkligen var jag.. Herregud så trevlig hon var, nu har jag ett mycket bättre intryck på henne än vad jag hade innan! Hur trevlig som helst!
Tänkte att jag kunde åka och köpa mitt knäskydd eftersom jag hade tid på mig, åkte till Östermalmstorg och så.. Men när jag kom dit hade dom såklart lunch-stängt!
Åkte till sjukgymnastiken och jag har mitt hopp-prov nästa vecka!

Tog mig till Östermalmstorg igen, mötte pappa provade ut knäskydd betalade sen åkte vi hem och jag somnade i bilen för jag var så otroligt trött!

 Så här ser skyddet ut!

  Och så här ser det ut från sidan!

Mycket skönare än vad jag trodde att det skulle vara, ska träna med det första gången idag så jag vänjer mig lite innan tävlingen!

Tisdag: Katastrofövning!

Publicerad 2008-10-23 12:16:21 i Allmänt,

Japp det var katastrofövning ute på Färingsö i Kvinnofängelset, läskigt..
Kan förklara för er vad en katastrofövning är.. Det är en övning för Ambulansen, Räddningstjänsten och Polisen.
Nu skulle det brinna i Kvinnofängelset och vi elever (som har inriktningen Räddningstjänst) får vara med som skademarkörer på dessa övningar. Vi blir sminkade får skador, jag hade en öppen lårbensfraktur den här gången..  Det är Ambulansen och co. som ska öva på hur man ska organisera sådana här händelser ifall något skulle hända på riktigt måste de veta hur de ska bära sig åt.. Vi får mest bara ligga där och spela med.

Det var kallt, vi fick tyvärr inte ha kameror eller mobiler inne på området. Men vi fick vara i en del av fängelset vara i deras kök, dagrum, gym och precis utanför deras celler.. Det var en underlig känsla men fångarna som tillhörde den avdelningen hade förflyttats. Som tur var!

Fula och oömma kläder!

Man skulle ha oömma och fula kläder, dom här fick jag ta av mamma.. Tjocktröjan är lixom från -85..
Ena armen blev uppklippt av en amatör enligt mig. Det var helt onödigt. Byxan blev uppklippt då de var tvungna att sminka på mitt ben men sedan klippte amatören upp ännu mer.. Well well, snacka om att man blev uttittad på tåget på väg till träningen!
Blev sönderstressad av den där dagen. Dock en kul upplevelse!

Det var ett tag sedan..

Publicerad 2008-10-23 12:04:27 i Allmänt,

Japp, nu äntligen ska jag skriva i min blogg.. Har ju inte skrivit sen i måndags om jag tar rätt på dagarna..
Det har hänt en del under dessa dagar, tar det i separata inlägg. Orkar inte med långa inlägg sen så kommer det någon enstaka bild också!

Kan berätta vad jag gör just nu, hehe, lyssnar på Lady Gaga - Poker Face!

Dags för natten!

Publicerad 2008-10-20 21:42:10 i Allmänt,

Nej nu, nu är det dags att packa iordning inför imorgon så jag får med mig allt, leg, intyg och grejjor... Och träningskläder ska jag ha också.. Herregud..
Men jag ska upp tidigt och ska vara i skolan tidigt, så jag måste hoppa i säng. Är faktiskt mycket trött!

SOV GOTT ALLESAMMANS!




Att krama kudden är det bästa jag vet! <3

Tävling!

Publicerad 2008-10-20 21:33:46 i Allmänt,

Söndag den 26/10-08 har jag gymnastik tävling i Täljehallen i Södertälje. Kom och kolla! Mitt lag heter Trupp 2 Komet, coolaste namnet ever ;) hehe..
Det är alltså truppgymnastik och mycket kul att titta på! Måste iväg och köpa mig ett par svart trikåer innan dess.. Ååh jag kommer vara såå nervöös!





                                                                                                                                                                                      http://www.sgsf.se/

Katastrofövning!

Publicerad 2008-10-20 21:28:43 i Allmänt,

Imorgon blir det Katastrofövning för oss som går räddningstjänst, vi ska tilL någonstans långt bort..
Så jag ska ha mycket fula kläder på mig, eftersom vi elever är skademarkörer så kommer dom sminka oss och kanske klippa sönder våra kläder.. Så nu har jag ett par fula gröna byxor och en svart/rosa tröja som är från -85! Haha, inna jag ens var född. Det ska bli kul men jag kommer behöva åka direkt till träningen.. Så jag måste ha med mig pengar så jag kan handla något att äta på vägen dit. Hoppas övningen går hyfsat fort ändå, sista tumbling träning innan tävlingen. Visserligen ska jag inte vara med på nåt varv men ändå, ska fortfarande köra!

Vad ska ni göra för kul imorgon?

Sweet!

Publicerad 2008-10-19 11:20:43 i Allmänt,

Igår kväll noppade jag Äntligen mina ögonbryn.. Har nog inte noppat dom på snart två månader så de hade ju ingen form eller någonting. Nu är dom mycket finare tycker jag och jag känner mig lite snyggare, var tvungen att komplettera eftersom håret blev allt utom bra!

Snart ska jag åka iväg och träna, en vecka kvar till tävling. Scary! Har inte tävlat sen November förra året och innan den tävlingen hade inte jag tävlat på flera år.. Dumma uppehåll man ska ha tagit då. Well well, sitter och lyssnar på Lady Gaga. Hon är bra.

Efter träningen ska jag fixa present till Malin hon fyllde 19 år igår så idag ska hon ha middag med några som är för unga för att gå ut på krogen. Och jag är alltså en av dom! Jag blir 18 om 13 månader och lite till..

Going blond!

Publicerad 2008-10-19 11:15:36 i Allmänt,

Nej, jag är inte alls nöjd. Håret ser ut som bara den, skitfult!
Så eftersom att jag inte kan färga håret mer för då kommer det gå av och bara se risigt ut så måste jag tona fram det blonda igen.. Sen när jag blivit blond igen funderar jag på att bli lite smått udda igen.. Eller så förblir jag endast blond.
Färgen jag funderat på är en som heter Golden Flame, en Stargazer färg man kan köpa på Saturn Return (Rave-affär i Gamla Stan).
 


Det är den färgen hon har i luggen, vad säger ni om den? Snyggare än det rosa? Eller ska jag endast börja med att färga underhåret i den färgen?

Men ska satsa på att bli blond innan nästa helg, då jag har tävling och vill gärna se bra ut då!

Inte helt nöjd..

Publicerad 2008-10-18 23:51:50 i Bilder,

Något sånt här blev mitt hår, vad säger ni folket?
Jag säger så här att jag saknar redan mitt blonda, men jag vänjer mig vid det här så länge. Tills jag envisas med att bli blondis igen!
Visst att färgen passar till mina ögonbryn, men vad f*n. Vem bryr sig?



(Bild tagen med mobilkamera, därför den dåliga kvalitén!)



Vad säger ni, mamma nästa ?



Sötatst i världen, åh gud så jag älskar bebisar och barn! <3

Färgat håret!

Publicerad 2008-10-18 22:04:54 i Allmänt,

Nu har jag färgat håret, även min syster.. Vet inte vad man ska säga att jag fick för färg, typ ljusbrunt/mörkblont/råttfärgat (?). Fråga inte, bild kommer senare.
Min dåliga uppdatering har berott på att jag har knappt varit hemma något alls och har alltså inte haft någon dator i min närhet.
Igår va det skola, hem till gammelmormor och hjälpa henne att städa och handla. Efter det träffade jag Nicole, vi gick till Kungshallen och jag åt för Nicole orkade inte äta, hon var fortfarande mätt efter sin lunch. Sen gick vi till donken och fikade, eller Nicole köpte kaffe, jag köpte muffins, cheesburgare och äppelpaj. Snacka om att jag var hungrig, känner mig som ett svullo. Senare på kvällen gjorde jag inget  speciellt.
Idag har jag tränat mina småbarn, sen åkte jag hem till Michelles pappa där lekte jag med hennes lillebror, tittade på tv och höll i hennes lillasyster Hanna som är 5 veckor gammal. Tog hand om henne hela tiden jag var där, bytte blöja fick henne att sova etc.. Så mysigt med barn, Maria undrade om jag ville ha med henne hem, det ville jag men de gick ju såklart inte, kan ju lixom inte amma :)

Nu ikväll har jag varit i Solna hos syster och hennes pojkvän färgat håret!
Hoppas ni har haft en bra helg hittills!

Krama kudden!

Publicerad 2008-10-16 22:47:01 i Allmänt,

Nu är det dags för mig att krama kudden, är jättetrött och nu har jag laddat hem några bra låtar..
Hoppas ni haft en bra dag.
God natt!

Man brukar kalla det..

Publicerad 2008-10-16 22:00:16 i Allmänt,

Man brukar kalla det en dålig dag, jag har en hel dålig vecka. Allting går fel och dåligt, det är inte så kul. Jobbigt i skolan, ingenting funkar på träningarna och hemma är man helt lost.
Skulle behöva en vändning i mitt liv till det lite mer positiva, ganska snart innan jag går under på riktigt. Det vill jag inte!

Har bara två lektioner imorgon, sen ska jag hem till min söta gammelmormor Margit. Av henne blir man glad, för hon blir alltid så himla glad av att träffa mig. Sen när jag varit där ska jag träffa min underbaraste Nicole som jag inte träffat på evigheter. I miss her very much! Vi ska ut och äta, det kommer bli trevligt.

Snart hade jag tänkt att gå och däcka i sängen, läsa i boken jag fick låna av Ronja, "Sen tar vi Berlin".




Måste tillägga att jag tycker om att kunna prata om allt med en speciell person, hon är förstående, kunnig och varit med om det mesta här i livet. Hon betyder så otroligt mycket för mig. Jag tror du vet vem du är, du förtjänar något gott här i livet det vet jag. Tack för att du finns!

Bilder!

Publicerad 2008-10-16 16:07:40 i Bilder,

Sofia på Tumba Station i lördags!



Halva Sofia och Jag på Tumba Station! På väg hem!


Sandra hemma hos mig, vi pluggar!



Sandras söta lilla datorn hon fått av sin pappa!



Örhängena jag fick av Ronja! (De är rosa, syns ej så bra på bilden)




Inte allt för många bilder, men jag är ganska duktig på att glömma ta upp kameran ur väskan!

Ingen skola..

Publicerad 2008-10-16 15:50:32 i Allmänt,

Jahapp, idag kommer man till skolan men då är min lärare borta! Och eftersom jag bara har den lektionen på torsdagar var det bara att gå hem igen. Sandra som åkt ända från Södertälje blev less och följde med mig hem så vi pluggade lite sen åkte hon hem..
Jag åkte till Huddinge Sjukhus för att titta på knäskydd.. Fick pröva ett men det var lite litet och den större storleken hade dom inte inne. Dessutom hade den modellen börjat utgå, så någon gång nästa vecka ska jag in till Östermalmstorg där Rehband har sin butik och titta på annat knäskydd. Vill fixa ett nu så jag kan åka till Ollerup.. Kommer göra det ändå men men..

Medvetslösheten hoppar vi över..

Publicerad 2008-10-15 21:50:36 i Allmänt,

Nu hade jag tänkt att krypa ner i sängen, är riktigt trött och imorse var jag totalt medvetslös. Tänkte hoppa över att vara det imorgon. Har ju lite sovmorgon då också så det är bäst att lägga sig i tid så man orkar. Har bara en lektion också det är skönt.

Hoppas ni haft en bra dag, det har jag!

Ollerup!

Publicerad 2008-10-15 21:46:51 i Film,

Hade skrivit värsta bra inlägget när internet hade lust att dö så det försvann.. Äsch då!
Dagen har varit lugn, sjukgymnastik, stan och besök hos Ronja!

Jag kanske ska till Ollerup, hoppas hoppas. Det är en gymnastikhögskola i Danmark. Ronja går där nu i 4 månader. Just nu är hon hemma på en veckas lov. Så jag ska dit på besökshelgen, eller på höstlovet. Blir troligtvis på besökshelgen. Hallarna där verkar vara helt underbara, tänk att vara i en hall där det finns 6 trampoliner, 4 gropar, air-track, tumbling och power-track (tror de sista hette så). Helt underbart och träna gymnastik där!

Kolla in länken, där ser man hallen och när dom kör. Önskar jag var så duktig som dom!

http://www.youtube.com/watch?v=1Z2JS8KMIdI

Dubbelträning!

Publicerad 2008-10-14 22:51:58 i Allmänt,

Dagen har varit chill, lite halvseg men trevlig! Sandra är typ bäst, no doubt about it!
Längsta skoldagen avklarad, stress, sen träning.
Där på träningen skulle jag egentligen bara stanna kvar och titta på men jag fick inte bara sitta och titta så jag var med istället. Den träningen gick mycket bättre än min egna, känns bra så jag slapp åka hem onöjd med mig själv.
Blev irriterad på gymnasterna i mitt lag så jag råkade (?) skälla ut dom och skojja inte att de blev lite rädda, haha.. Men men, tystare blev dom och det var huvudsaken. Sen att det gick dåligt för mig ändå är en annan femma!

Hoppas ni haft en trevlig dag, imorgon blir det mer träning och träningsvärk!
Puss och God Natt!

Juno och chips!

Publicerad 2008-10-13 21:23:38 i Film,

Nu ska jag bara chilla innan jag somnar. Först blir det en varm och skön dusch.
Sen är det dags för filmmys, ska se på Juno och äta chips som jag hittade i skåpet! Wohoo!
Vad ska ni göra sista timmarna på dygnet?




Juno, en grymt bra film!
Juno är cool!

Tårar som inte gick att stoppa..

Publicerad 2008-10-13 21:18:00 i Allmänt,

Inte min dag idag, kände mig inte alls redo för att skriva Psykologi prov idag. Hela dagen gick ju så gått som smärtfri hela dagen, trots oron i magen om provet..
När jag väl satt där försvann allt, eller det mesta kunde svara ordentligt på två frågor (?) Och jag hade pluggat, men hade jag verkligen förstått allt.. Satt och tänkte, tänkte och tänkte så de knakade i huvudet. Men det gick inte, runt omkring sig hörde man hur alla skrev som bara den och svarade på fråga efter fråga. Då kom tårarna, jag bara bröt ihop så jag satt och tänkte med tårarna rinnande ner för näsan och kinder, det droppade på hela frågepappret. Läraren märkte inte detta, tror inte det var så många som gjorde det.. Efter 40 minuter så orkade jag inte mer, jag gick därifrån lämnade de blöta papprena på bänken utan att titta på någon alls.

Blir så besviken på mig själv när det blir så här, folk som säger att dom inte kan ändå sitter dom och skriver så pennan glöder på proven (?) när man sen själv säger att man inte kan så säger alla bara att det är struntprat. Icke sa nicke idag var det inte så!
Så jag gick därifrån och kände mig värdelös och sämst, över ett prov. Javisst! Jag värdesätter skolan, det är bra men det är grymt kämpigt ibland. Nu är det ganska lugnt innan lovet det känns skönt.

Nu på kvällen har jag endast varit gymnastiktränare, jag var på dåligt humör och försökte så gott som möjligt att hålla en hyfsad glad min!

Dagens händelser och God Natt!

Publicerad 2008-10-12 23:08:59 i Allmänt,

Japp, fullskpäckad dag var det må jag lova! Men allt har gått i lagom tempo, that's nice.
Det började med en vända ner till Eklid för att hälsa på Ronja och Joppe, Robin va inte där (tror han var kvar i Danmark(?)) självklart hälsde jag på Lina och Steph också! Jag och Ronja gick dock därifrån för att tränaren är knäpp och satt bara och blängde på oss. Jag skulle ju iväg till min träning som för övrigt gick bra.

Sen var det bara att dra sig in till Stockholm City, Slussen för att träffa Cissi, Frida och Siri. Vi gick till Tully's Café (tror det hette något sånt). Där fikade vi och satt och snackade massa, mest gymnastik. Eftersom vi alla har det stora instresset gemensamt.
Väntade på centralen med Siri en halvtimme då hon bor i Mariefred, så hon skulle ta snabbtåg. Ville inte att hon skulle sitta själv. Sen åkte jag hem åt Tacos och sen ikväll har det bara varit plugg!

Mysdag, me love it!

Nu är det sängdags för mig, håller på och slocknar framför skärmen så det är nog bäst om jag lägger mig i sängen innan det händer!
GOD NATT OCH SOV GOTT!



.Hade kameran med mig idag, glömde dock bort att fota något.

Sämst!

Publicerad 2008-10-12 22:24:11 i Allmänt,

Åh jag är så dålig på att plugga, skulle verkligen behöva ett lov nu. Nedräkning är ju på G kan man ju säga. Imorgon blir det v. 42 sen är det v.43 sen v. 44 är det HÖSTLOV! Det är så efterlängtat.
Håller på och kämpar med psykologin, det är verkligen inge kul. Svårt är det och mycket text och allt, jag orkar helt enkelt inte. Jag blir glad om jag får godkänt på provet. Det kommer vara ruskigt svårt.
Nu ska jag fortsätta kämpa och känna hur dålig jag är.. Blä!

Fullspäckad dag!

Publicerad 2008-10-12 10:27:18 i Allmänt,

Här kommer lite snabbt vad jag ska hitta på idag..
Måste göra mig iordning sen och springa iväg.
- Gå ner till Eklid träffa Ronja & co.
- Åka till träningen, träna
- In till stan och ta en fika
- Åka hem och plugga
- Sova

För mig är det mycket att göra, då det kommer finnas väldigt lite tid till att plugga. Känner mig lite dålig att jag inte kunde ta mig i kragen och plugga ordentligt igår. Men men, jag får allt skylla mig själv!
Ha en bra dag!

Låt det försvinna..

Publicerad 2008-10-12 02:05:32 i Allmänt,

Jag förstår inte, jag är illamående. Vet inte vad jag ska göra för att det ska försvinna, det hjälpte inte direkt att dricka cola och äta en skål popcorn..
Ska sova nu, får hoppas på att det försvinner då!


God Natt!

Filmkväll: ARN!

Publicerad 2008-10-12 02:03:22 i Film,

Åkte iväg till Tumba för att träffa Sofia, där var vi ett tag pratade med Sofias kompisar en stund.. Sen bestämde vi oss för att åka hem till mig. På perrongen mötte vi Matte, Sofias bästis som bor på samma gård som mig.
Vi åkte hem till honom och poppade popcorn, drack läsk dom rökte vattenpipa och så kollade vi på filmen Arn, Tempelriddaren. Den var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara.
Nu är jag trött men ändå pigg, ska gå och sova så jag kommer upp imorgon. Fullspäckad dag har man framför sig också. Spännande!



Arn var ganska het!

Give me some power!

Publicerad 2008-10-11 20:19:47 i Allmänt,

Alltså jag är så seg, orkar ingenting. Kan någon dela med sig lite superkraft och gärna en lite smartare hjärna än den jag har. Ingenting verkar vilja gå min väg just nu, känns inte bra alls. Borde kanske hoppa in i duschen, men det är också en bortförklaring för att slippa plugga. Jag är så sämst, och inte finns det någon som kan pusha på mig. Helt värdelöst!



God dricka från igår!

Middagsdags ?

Publicerad 2008-10-11 17:22:41 i Allmänt,

Funderar på om det börjar bli dags att börja fixa middag eller dyl. nu... Det tar ju ett tag innan det blir klart och så, problemet är att jag inte vet vad jag ska äta. Och jag vill inte äta ensam men antar att jag kommer få göra de ändå, suck..
Känns så tråkigt att bara sitta och stirra rakt in i väggen eller se på tv när man äter. Man vill ha någon att prata med, typ snacka skit.. Dock verkar det inte vara någon som vill hitta på något med mig idag, så jag får vara för mig själv och plugga vidare...

Trött och illamående..

Publicerad 2008-10-11 16:21:01 i Allmänt,

Idag har man segat som bara den, var gympatränare till sötaste barnen idag. Det gick bra, fast var inte allt för närvarande då jag hade föräldramöte ute i omklädningsrummet. Och herregud så föräldrarna var pratglada idag, men det var trevligt!
När jag kom hem var det bara att sätta igång och plugga, det har gått riktigt segt. Knappt kommit någon vart alls, men ska börja skriva in på datorn då kanske de går bättre. Orkar verkligen inte att sitta och skriva för hand just nu.
Jag är helt ensam hemma, vet ej vad jag ska göra för middag vill inte äta själv det är tråkigt.. Någon som vill göra mig sällskap? Är inte ens sugen på mat, jag mår illa.. Vet ej varför, men de struntar jag i. Kan ju vara tröttheten också. Har sovit som en gris inatt, knappt fått någon sömn alls.

Jag vill ha tips på bra låtar, ge mig gärna!

SINGSTARKVÄLL!

Publicerad 2008-10-10 23:08:52 i Allmänt,

Ikväll har jag sjungit Singstar med syster Sophia och Mathilda och med Henke, Sophias pojkvän. Trevligt! Johan, Sophias gamla jobbarkompis kom förbi en sväng, även Mathildas kompis Elli kom förbi. Trevlig och snurrig kväll. Flummigt inlägg, fullis! HAHA!

Hoppas ni haft en bra kväll, kan inte skriva mer!
PUSS!

Yes, jag kom med!

Publicerad 2008-10-09 22:15:09 i Allmänt,

Idag på träningen skulle min tränare ta ut 8 stycken som ska vara med på friståendet på tävlingen. Trodde inte att jag skulle få vara med, hade kanske en liten aning som reserv. Men hoppsan sa, och jag fick vara med! Dessutom så fick jag stå längst fram i första formationen.. Hehe, pirrigt! Men gud så glad jag blev, nu blir det träning träning här hemma. Trots platsbristen, men de får gå ändå :D

Nu ska jag plugga och göra mig iordning för natten, så jag inte försover mig imorgon. Haha! Börjar ju klockan 10.00 imorgon fett skönt..

Hancock

Publicerad 2008-10-09 14:38:40 i Film,

Nu har jag tittat på filmen Hancock, den var oerhört bra! Har velat se den länge men har inte riktigt haft tid.
Mycket action, mycket känslor helt underbar! Och jag bara älskar Will Smith, har ni sett I am Legend? Också med Will Smith och den är hur bra som helst, han får filmerna att bli bra. Annars tycker jag inte om riktigt såna här filmer. Det är bara för mycket,



Will Smith, från filmen Hancock!

Försov mig..

Publicerad 2008-10-09 12:58:14 i Allmänt,

Jahapp, jag var vaken då jag skulle upp imorse. Trots det försov jag mig, jag råkade somna om. Sen när klockan var 09:28 kommer mamma in "Linnéa, klockan är halv tio ska inte du gå upp nu?". Snacka om att jag fick panik! Jag började ju 09:30 i skolan, så det var bara att slänga sif upp ur sängen ta på sig kläderna man hade igår ta en penna, nycklar och mobil för att sedan skynda sig till skolan. Som tur är bor jag bara drygt 200 meter från skolan, så jag kom kanske bara 6-7 minuter sent.. Så jag missade inte så mycket, men herregud vad trött jag är nu!

Ska ta en vända till skolan snart igen, måste hämta en svenska bok. Har läxa till imorgon!
Det är mycket trist väder ute hos mig, man blir både trött och deprimerad och får absolut ingen ro till att plugga...

Så här är vädret hos mig just nu! 

Så här dystert är vädret hos mig just nu, inge kul alls..

Bring it on, Again!

Publicerad 2008-10-08 23:13:40 i Film,

Nu har jag tittat på Bring it on, Again. Den var bra :) Älskar att titta på cheerleading, fast den här filmen var inte lika bra som Bring it on.. hehe..
Nu är jag trött och ska för en gångs skull gå och lägga mig tidigt.. Eller tidigare än vanligt iaf!
Hoppas ni haft en bra dag, det har jag!

* GOD NATT! *

Låångpromeniix!

Publicerad 2008-10-08 21:17:18 i Allmänt,

Nu har jag och Malin tagit oss en riktigt låång promenad.. Fast vi åkte lite buss också :)
Gick förbi UG som Malin skulle på men lyckades få me henne därifrån, jag ville ju umgås med henne. Sen skulle vi ta bussen hem, träffade Koff en kille från min klass han skulle på bio. Jag och Malin åkte med honom till centrum sen gick vi hem..
Japp, en trevlig kväll ute i kylan. Tror inte jag har varit så glad och flummig på väldiigt länge. Känns bra bra!

2 månader kvar!

Publicerad 2008-10-08 18:05:54 i Allmänt,

Woho, nu är det bara 2 månader kvar tills jag fyller år! 17 år blir man då!
Dagen har varit chill, massa tåg-åk, stan sjukgymnastiken etc.. Som vanligt :) Haha
Har inte så mycket att skriva, det går mycket bra på sjukgymnastiken håller på och tränar upp min baksida lår.
Ska nog träffa Malin en snabbis nu innan hon ska till ungdomsgruppen, även fast jag träffade henne igår.. Men måste snacka, ännu mera!

Någon som har nå bra tips på fin halsduk, mössa och vantar som är samma färg/kollektion eller vad man nu ska säga? Något som passar bra till mig och min svarta jacka.. Även min vinterjacka.. Så helst grått, svart eller blått typ.. Vitt passar jag inte så bra i..

Ha det bra!

Dessa dagar..

Publicerad 2008-10-07 23:33:00 i Allmänt,

Dagarna känns så oerhört långa. Gör massvis av saker, men ändå ingenting. Jag går i skolan, tränar, är tränare, träffar inte så mycket kompisar och dagarna går i ett. Varje dag kämpar jag med läxor och tröttheten ändå lär jag mig aldrig. Psykologiläxan funkar inte alls, förstår inte och jag är trött (?) Vad hände med sömnen, sover inte alls bra om nätterna. Jag lever i nått som bara går runt i samma bana hela tiden, känns som att jag är en klocka...
Träffade Malin idag, det var mys och träningen gick bra. Snart tävling! Slutade tidigare i skolan, fick veta hur det gick på Matte provet, 2 poäng från VG, och så fick jag VG+ på Akut Sjukvården jag gjorde förra veckan. Jippie!

Jag är bäst!

Publicerad 2008-10-07 00:27:59 i Allmänt,

Yes, nu är jag stolt. Klarade att läsa klart Akut Sjukvården, svarade på alla frågor. Kanske inte så bra på sista men den kan jag justera under morgondagen. Nu ska jag sova och ladda upp för en lång dag imorgon med prov och allt också!
Många sena inlägg och nattsludder.

Återigen God Natt och Sov Gott!

Vilket flyt!

Publicerad 2008-10-06 23:56:04 i Allmänt,

Vilket flyt jag haft dom senaste timmarna, jag förstår inte varför jag pluggar bättre på kvällen än på dagen (?)
Men men, har svarat på 10 frågor av 12 på Akut Sjukvården, ska läsa lite till.. Ska försöka om jag orkar läsa allt och svara på de två sista frågorna, annars gör jag de imorgon på lunchen.. Det var lixom inte bara några sidor man skulle läsa, utan det var från s. 10 - 48 !!! Höhö, just nu ligger jag på s. 37.. Snart klar.. Men ögonlocken börjar bli tunga.. Måste läsa lite till..

God Natt sov gott!


Måste bara säga att jag haft många besökare idag, det är trevligt och bra!

Francais!

Publicerad 2008-10-06 20:53:58 i Allmänt,

Ååh gud vad jag bara älskar franska, NOT!
Haha, det är ruskigt tråkigt, men känner mig duktig för bitarna börjar falla på plats nu och då är det mycket enklare än förut..
Måste läsa Akut Sjukvården snart, det blir nog en sen kväll ikväll med.. Blä, inge bra alls.. Men men sånt är livet, det är bara att bita ihop och ställa sig stadigt på jorden så kommer allt gå bra så småningom!

Kolla in min klass blogg ------>     http://spnollsjuc.blogg.se/
Själv skriver jag inget där, kan ju inte säga att man är poppis i klassen. Haha! Skriver bäst i min egen blogg, då slipper man få massa kritik av dom andra. Här är det inte ens någon som kommenterar något, tråkiga människor är.. Jag är inte heller helbäst på att kommentera men ilbland kan det slinka ur en kommentar lite här och där :)

Pluggeri pluggera!

Publicerad 2008-10-06 14:46:34 i Allmänt,

Jahapp, sitter och är inne på Babel Fish för att översätta mina franska texter till engelska (finns inte till svenska) eftersom jag inte förstår annars. Så duktig är jag! Haha helt värdelös. Har bara en ganska lång text kvar sen ska jag läsa igenom översättningarna, verb böjningar och nöta in glosor som är runt 70 stycken..

Det är så typiskt att man har huvudvärk också, då går det inte lika bra att plugga ju.., Ska nog ta mig en alvedon eller nåt!
Hoppas ni har en trevlig dag!

Min Franska bok. Bild tagen på tåget i fredags.

Franska bok

Guldmedalj!

Publicerad 2008-10-06 10:30:50 i Bilder,

När jag var lite yngre så vann vi Guld på våran egna tävling! Då gick jag i Tullinge GF!

TGF

Från vänster:
Raden längst bak: Richard, Hampus, Elin, Ronja (Alla är tränare)
Näst längst bak: Nicki, Denise, Jennifer, Sofia.
På knä: Jag (Linnéa), Åsa, Beatrice, Cassandra
Spagat: Evelina, Sofia B, Christine

Ingen skola..

Publicerad 2008-10-06 08:45:37 i Bilder,

Idag har jag bara en lektion och på den lektionen har jag prov (Naturkunskap), tyvärr så kan inte jag ett jota och därmed känns det totalt meningslöst att gå. Jag tänker göra provet på en prövning istället så jag i alla fall har chans till G. Så idag ska jag istället sitta hemma och ta det lugnt och plugga till provet jag har imorgon istället, jag bara måste få Godkänt på det.. Sen ska man läsa runt 40 sidor i Akut Sjukvården och svara på massa frågor också, kul! Det här med skolan börjar kännas jobbigt, kan dom sluta ösa över en med läxor ? Helt galet.

En tröttis

(Bild från lägret i helgen!)

Haha, jag är så dålig ibland!

Publicerad 2008-10-05 23:31:58 i Allmänt,

Jag är så dålig, har inte pluggat mycket alls, skulle gå och stänga av datorn sen hade det helt plötsligt gått 1 timme.. Ska ju sova för att kunna gå upp och fortsätta plugga lite imorgon bitti.. Det kommer inte bli mycket sömn inatt, kul!
Har suttit och läst andras bloggar.. Det är spännande, alltid speciella bloggar jag fastnar för också och då syftar jag verkligen INTE på modebloggar. Puh, sånt står jag inte ut med!

Ska väl fortsätta surfa runt, prata klart med Malin på Msn. Hon och jag måste ses snart!

Filmer!

Publicerad 2008-10-05 21:46:15 i Allmänt,

Ska försöka om jag lyckas lägga upp video på när jag kör dubbelvolt!
Nu ska jag plugga har prov imorgon!

Linnéa is back on track!

Publicerad 2008-10-05 21:40:40 i Bilder,

Yepp, jag är tillbaka. Så gott som, åh jag är så lycklig!
Det var hur kul som helst i helgen, vi har hoppat trampolin, hoppad i kuddgrop, kört massa fristående, trampett och tumbling. Alla mina mål nådde jag inte, dock gjorde jag andra saker så jag är nöjd ändå.
Har kunnat börja köra en del framåt varv, tex volt bendelning hjulning, har kört överslag igen och DUBBELVOLT! Yeay :D
Har även kört riktigt snygga sträckvolter på både trampett och trampolin, roligt roligt! Men skruv skräcken på trampetten kunde jag inte komma över, det var alldeles för jobbigt! Men lyckades skruva på sträckvolt på tumbling iaf, det är jag nöjd över!

BILDER FRÅN LÄGRET I GÄVLE!


En del av laget!
Väntar på tåget som ska ta oss till Gävle!


När vi kom fram käkade de flesta på donken. Sen va det discobowling men kameran var då död. I hallen var det dags att blås upp luftmadrasser ha mysigt, känna på nya hallen alltså hoppa trampolin, hoppa i groparna och se på film. Även pyjamasgympa!
(Hål pilen på bilderna, så ser man text!)

  Jag hoppar på tramplinen    Snygga gänget framför tvn.  
Lite pyjamasgympa är kul! 

Lördag!


Luftmadrasserna fick ligga i en hög på sidan!

För att få plats på friståendegolvet blev det ett berg med luftmadrasser på sidan om!

Här vilar vi från träningen en stund, hungriga var vi så maten tog slut. På kvällen gick vi på en kvälsspromenad till Statoil som låg i närheten. Sen blev det mys på kvällen med massage och mass prat!

Paus!  Pastasalladen var slut efter lunchen!  Laget tog en kvällspromenad!  Till Statoil!  Kvällsmys

Söndag!
Sista dagen.

 
Söndag

Det kördes dubbelvolter, skruvar, överslag, saltosar och allt möjligt! Det blir man trött av! Sen var det dags för hemfärd och för att överleva tågresan hem så gick vi in på Pressbyrån, där är det dyrt!

Upp och ner  Upp och ner  Jag, trött efter dubbel   I väntan på tåget  I väntan på tåget 


Tack för en underbar helg tjejer!


Tack för en underbar helg tjejer, det har varit riktigt kul!

Någon som sett denna?

Publicerad 2008-10-03 15:20:59 i Bilder,


Är det någon som sett denna tjusiga levande statyn någonstans i Stockholm?
Jag och Michelle såg honom i fredags 26/9 på Drottninggatan, jag har tidigare sett honom i Gamla Stan och då tittade han värsta läskigt på mig, haha!


The Living Statue!

                                       

Gävle i helgen!

Publicerad 2008-10-03 15:14:33 i Bilder,

Hade Matte B prov idag, det gick bättre än jag förväntat mig. Nu är det avklarat det känns skönt!
Om en timme ska pappa skjutsa mig till Södertälje Syd, jag ska bege mig till Gävle på Gymnastikläger! Kul kul!
Så den här helgen kommer jag förmodligen inte att uppdatera någonting alls, men jag återkommer  på söndag förhoppningsvis. Det beror på hur trött jag är då!
Det jag vet vi ska göra ikväll med laget är att vi ska Bowla och äta på McDonalds och typ skaffa oss lite mer laganda. Det ska bli roligt :)

Nu ska jag lägga in massa ny musik på mobilen så jag har något att lyssna på när jag ska plugga, på tågresorna och på kvällarna! Har Naturkunskaps prov på Måndag, Franska prov Tisdag!

Hoppas ni får en underbar helg!

Sandra önskar er en trevlig en trevlig helg!


Sandra du förgyller mina dagar!
Ett gott skratt om dagen förlänger livet!

Truppligan!

Publicerad 2008-10-02 22:25:53 i Allmänt,

Ingen bra dag och inga fler kommentarer. Endast om kvällen!

Ikväll har jag varit i Enskedehallen och tittat på Gymnastiktävling, skulle kolla när Frida (GK Hermes) tävlade eftersom Cissi fortfarande är skadad. Dom var duktiga fick två fall, dom körde bara tumbling och deras poäng blev 6,70, helt okej. Det var kul att träffa dom igen :)  Dessutom träffade jag Linnea, Lina, Hanna och så såg jag massa andra jag kände.. Herregud, förut kände jag inte en kotte bland gymnastikvärlden kändes det som, haha. I'm famous!

Nu ska jag packa inför helgen och läsa ut "Tristan och Isolde"!

Ge mig sömn!

Publicerad 2008-10-01 22:36:09 i Allmänt,

Nu ska jag bara läsa några sidor i Rättskunskapsboken.. Kul att ni hela tiden får läsa om mina läxor, hur mycket jag har, vad som går bra/dåligt etc.. Men men, jag måste skriva av mig.
Matten klarnade upp lite grann, ska räkna massor imorgon så jag klarar provet på fredag. Wish me good luck!
Sen är det dags att sova, måste läsa min svenska bok också kom jag på.. Blää på den.
Har inte sovit ordentligt på hela veckan, varför vet jag inte.. Lite vet jag kanske varför men men strunt samma. Imorgon är det i alla fall lite sovmorgon. Skönt!

Hoppas ni har haft en skönare och lite mer pluggfri dag än jag!
God natt på er alla!

Ingenting funkar!

Publicerad 2008-10-01 18:17:13 i Allmänt,

Nu ger jag upp, snart iaf. Ska göra de tal jag kan sen skiter jag i resten. Studiepass imorgon!
Matematik provet kommer gå åt skogen!

Hur kunde jag förstå allt för en vecka sen och helt plötsligt är det borta?

Hjärnsläpp.nu ?

Publicerad 2008-10-01 16:45:28 i Allmänt,

Alltså när jag kom hem från sjukgymnastiken idag tänkte jag att jag skulle plugga matte eftersom jag har prov på fredag. Det är Matte B jag läser och den sista mattekursen jag kommer läsa. Så nu är det bara att ge gärnet. Problemet var att jag fick helt hjärnsläpp, jag kom inte ihåg hur man räknade. Lite kunde jag men sen helt plötsligt hjärnsläpp så det där med Substitutionsmetoden och Additionsmetoden får vänta tills jag ätit lite mat.
Idag serveras det kyckling, Mums!

Vad ska ni äta för gott idag då?

1:a Oktober

Publicerad 2008-10-01 16:42:26 i Allmänt,

Herregud, det är redan oktober. Dagarna och veckorna går ju så fort så man hinner inte med. Känns som att man bara flyter med i den vardagliga strömmen hela tiden. Allt går för runt hela tiden. Man gör i princip samma sak varje dag, vecka in och vecka ut. Inte mycket variation här inte.. Tyvärr..
Tyckte nyss att jag började första året på gymnasiet som försvann oerhört fort, sedan var det sommarlov och nu är man i full rulle tillbaka i skolans vardag.
Hösten är på väg nu, det känns i luften. Det börjar synas ganska mycket på träden också, men det är fint!

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela