Hallå där igen!

Publicerad 2013-03-15 17:52:13 i Allmänt, Film,

Ja jag har varken tid eller ork att skriva här och speciellt inte när min handledare på praktiken fått mitt självförtroende att falla ner till botten totalt!
Efter ett samtal med henne känns det bättre och trots att man "inte kan lära en gammal hund att sitta" så skulle hon försöka ändra på sig och hon tog till sig det jag sa, en lättnad! Så nu ska jag försöka göra det bästa av de 3 sista dagarna jag har kvar på Nyköpings Lasarett :)
 
Har haft ett toppenboende nere i Nyköping, bott hos bästa T med hennes underbara kids!! Det bästa med T är att hon alltid kan få en på bra humör om man är lite ledsen :)
 
Något som vi har tittat på och skrattat åt om kvällarna är roliga videos och bl.a det här;
 
 
Hoppas du mår bra! Imorgon börjar jag på nya jobbet, undersköterska fram till sommaren och sen i sommar när jag är färdig med utbildningen är det dags att för första gången jobba som Legitimerad Sjuksköterska. Tjihooo!!
 
Trevlig Helg :)

Vasaloppet

Publicerad 2013-03-03 10:27:49 i Allmänt,

Kollar på Vasaloppet som jag gör varje år, tycker det är mysigt och kul att kolla på. Drömmer om att själv åka en vacker dag, men kanske ska lära mig att åka längdskidor först ;) Tjejvasan kanske man skulle kunna ta sig igenom i alla fall!

Ikväll åker jag ner till Nyköping igen, känns lite sådär är ju skönt att vara hemma men som tur är så har jag bara 3 veckor kvar :)

Hoppas DU mår bra och har en bra dag!

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela