Bedtime and music!

Publicerad 2009-09-30 23:13:20 i Musik,

Japp idag ska jag försöka komma i säng tidigt, även fast efter klockan 23 är det inte tidigt längre. Men gosh, jag hinner ju iunte uppdatera någon gång. Tiden går för fort, jag hinner inte med i detta höga tempo.
Men men, imorgon blir det i alla fall en plugg dag och hemma dag. Det ska bli skönt!

Men nu dags för sängen!
Kram och God Natt! ♥


Enya - Only time


Enya - Only If


Enya - May it be


Älska Enya, bästa musiken att lyssna på när man ska sova! Man blir så himla avslappnad och försvinner bort för en stund. Åh underbart!!

Stockholm City!

Publicerad 2009-09-30 22:42:09 i Allmänt,

Ja idag har det endast varit två lektioner i skolan sen var det att åka direkt in till stan för sjukgymnastik, det gick mycket bra. Fick kämpa på som tusan så jag är beredd på att ha träningsvärk imorgon. Skönt!
Efter sjukgymnastiken så strosade jag runt på stan och försökte hitta lite kläder men gud så svårt de var, måste ha med mig en kompis så jag kan shoppa lite. Ska nog ta med mig Ronja!
Träffade två kompisar till mig, sen var jag med dom hela eftermiddagen på jakt efter en telefonaffär och ett par snygga skor. Vi lyckades med det sistnämnda.

Sedan var det dags för frisående träning, men satt mest och tittade på då jag har börjat bli snorig och det kittlas i halsen och så. Inge vidare, hoppas det går över snart! Vill inte vara sjuk!!!

Det har varit en promenad med mycket promenerande och lite träning och skola och sådär.. Som vanligt! :)


Bjuder på en bild från imorse på mig själv!

Hemmagjort armband

Publicerad 2009-09-29 21:59:07 i Allmänt,

För ganska länge sedan så köpte jag en vit Björn Borg väska, där märket var skrivet i broderade pärlor på väskan.. Jag tyckte inte det var fint och tycker över lag inte om märkesgrejer särskilt mycket. Därför pillade jag bort all pärlor vips så fick jag ett armband. Det är alltså det jag pysslat med i två dagar. Väldigt fint, känns som att det är ett steg mot hippie-Néa som jag en gång kanske kommer att bli.. Höhö!


Jag är mycket nöjd med resultatet iaf, finfint! ;-)
Känner mig oerhört kreativ, på köpet fick jag även en helvit väska jag kan piffa till själv nu!

Hon den underbara!

Publicerad 2009-09-29 21:14:53 i Bilder,

BB ♥ Stokcholm

Min älskade Tina. Min lilla skatt.
Sötast i stan. Hon är min vän. En bra vän.
Min älskade Stockholm! ♥

Som sagt.

Publicerad 2009-09-29 19:56:54 i Allmänt,

Som sagt ingen uppdatering förrän nu på kvällen, jag har varit i skolan hela dagen sen var det bara att röra påkarna mot gympahallen och träna småbarn jag aldrig träffat förut! Galet, men det gick fint trots att inga barn lyssnade och alla bara sprang runt och var galna! Finfint. Ganska stökiga, men som sagt en gång fick jag tyst på dem i alla fall.

Kom hem och käkade lite mat, spaghetti med ost -och skinksås. Helt ok, men min hals börjar säga ifrån och jag känner mig lite snorig så det blir till att ta alvedon eller liknande till natten och pimpla massa vatten. Ska kolla om vi har apelsin hemma också.. Det är ju C-vitaminer i det!

Nu ska jag försöka mig på min läxa, inte alltid det enklaste men jag måste göra den så jag kan försöka komma i säng i tid och kanske uppdatera lite mer här.

En bra dag!

Publicerad 2009-09-28 22:39:47 i Allmänt,

Dagen har varit toppen, träningarna gick fint, föräldramötet också. Allt har gått bra och jag har gjort klart ett pärlhalsband/armband! Känner mig kreativ och duktig, skrivit matlistor och vad vi ska handla hem. Känner mig bra!

Nu måste jag skicka lite mail, har inte så mycket mer intressant att skriva om faktiskt. Imorgon kommer det nog bara bli uppdatering på kvällen i alla fall, ska hjälpa till att vara tränare i två barngrupper!

Afrodans is the shit! ;-)

Kram på er! ♥

Måndag 2009.09.28

Publicerad 2009-09-28 11:24:27 i Allmänt,

Sitter i skolan och har lite små tråkigt, väntar på att klockan ska gå framåt. Försöker göra min samhällsuppgift, den är tråkig. Ska åka till bransdstationen snart, har för mig att det är teori där idag också.. Lite långtråkigt, men men!

Ska träna mina stora barn idag det ska bli roligt, ska planera träningen. Föräldramöte är det också det kommer gå finfint. Sen ska jag också träna idag, känns bra. Är glad att min sträckning i ryggen inte höll i sig överdrivet länge. Jahaja, här är det tråkigt. Borde gå hem en sväng och hämta lite saker till träningen ikväll, vet ju inte hur länge jag blir kvar på brandstationen ju..

Jag mår bra idag!
Krampåer♥

Lång dag!

Publicerad 2009-09-27 23:48:55 i Allmänt,

Idag har varit en riktigt lång dag, har hunnit med ganska mycket faktiskt.
Jag har varit hem till syster och matat katten, jag har tvättat, hjälpt till med middagen, träffat Tina och gått promenad, pysslat, letat fram recept och tagit det lugnt.
En sköön dag helt enkelt och nu är det dags att sova, det ska bli riktigt skönt!

God Natt, Kram! ♥

youtube.com

Publicerad 2009-09-27 16:09:22 i Musik,

MUSIKTIPS!

Ni måste gå in på youtube/spotify och lyssna på Melissa Horn. Kunde inte lägga in youtube-klipp här.
Men hon var fantastiskt duktig på att sjunga och ååh, vilken fin och söt musik hon gör!

Monki-shopping!

Publicerad 2009-09-27 14:56:14 i Shopping,

Här är den fantastiska oversize t-shirten jag köpte på Monki i fredags! Jag älskar den!
Jag ska nog ha med mig Ronja till varje shoppingrunda ;-)

Leoparden med de lila ögonen. Riktigt cool, ser ut som att man har en leopard hängandes över axeln.
Den fortsätter ner på ryggen också.

Me like, me like! ♥

Néa och Ronja helgen

Publicerad 2009-09-27 14:40:45 i Allmänt,

Ja jag har blivit lite dålig på det här med att blogga senaste dagarna, men måste ju vara ute och njuta lite av livet också!
Igår blev också en helt underbar Ronja-dag. Först gick vi runt på stan och prövade massa kläder och köpte present och så, sen åkte vi hem till henne och lagade godaste maten. Det var fyllda paprikor som stog på menyn, när jag fått receptet av Ronja så ska jag dela med mig av det :)


En riktigt snygg klänning jag prövade igår, hade inte Ronja sagt att jag skulle pröva den skulle jag aldrig gjort det. Blev riktigt förvånad över att den var så himla snygg! Dock lite dyr för att jag ska köpa den själv. Finns på American Apparel.

En underbar kväll, några av Ronjas kompisar kom hem till henne också senare på kvällen. Mycket trevligt folk, dem kommer jag säkert träffa fler gånger. Det hoppas jag verkligen på i alla fall!


Våran oändligt goda mat! Även känd som hippe-mat, ett steg mot den kommande stilen jag och Ronja ska övergå till.. Hmm.. (Måste bara säga att det ser riktigt proffsigt ut..hihi..)


Och en bild på mig, här började min dag ungefär. Under sjalen kan ni skymta den nya t-shirten jag köpte i fredags. Bild på den kommer i nästa inlägg!!

Ingen rubrik.

Publicerad 2009-09-26 00:25:14 i Allmänt,

Det har varit en bra dag idag, ganska bra idag. Jag har fått vara med min älskade Ronja, det var mysigt. Har shoppat också. Bild kommer imorgon, är alldeles för trött för att fota och grejja med det nu.
Dags att sova och sen upp tidigt imorgon och träna mina älskade småbarn!

Ska få träffa min Mini imorgon också, jag längtar!!
Kram på er ♥




You all have your ups and downs!

Nanne Grönvall

Publicerad 2009-09-25 13:15:13 i Musik,

En riktig cooling, tuff brud i lyxförpackning ;-)

Avundsjuk


Pissenisse


Lyckos Dig


Håll Om Mig


Ja det här är en artist jag tycker mycket bra om! Synd att hon inte vunnit Melodifestivalen med sina två senaste låtar ("Håll om mig" och "Jag måste kyssa dig") , men men. Sånt är livet. Hon är bra!

Tvättmaskin..

Publicerad 2009-09-25 12:37:41 i Allmänt,

Ja, den snurrar för fullt är inne på andra tvätten nu och även torkskåpet står och dånar lite grann så att alla underkläder hinna torka tills nästa tvätt är klar. Vi har inte allt för mycket plats att hänga upp tvätten på, men nu är jag igång och har plockat iordning på rummet och i tvättstugan..
Jag har sagt det förut och säger det igen, jag ska nog allt ta och bli Hemmafru! Ska hitta mig en rik man, mohaha!
Närå, det ska jag inte. Min dröm är ju att bli Barnmorska vilket jag verkligen ser fram emot, skulle också väldigt gärna utbilda mig till massör. Men det får bli efter sjuksköterske utbildningen och kanske till och med efter barnmorske utbildningen. Vi får la se vad framtiden har att bjuda på helt enkelt!


Den bjuder jag på ;-)

Schooltime

Publicerad 2009-09-25 09:46:58 i Allmänt,

Dags för en timmes skola.. Hoppade över första lektionen för jag hade svinont i ryggen och jobbig magvärk, sen så orkade jag inte stressa.. Därför väldigt lite skola idag, men jag har ingen lust med någonting.
Längtar tills studiebidraget kommer så jag kan shoppa lite nya kläder. Har ju inte gjort det på ett bra tag nu! Har hittat massor med fint som jag vill ha!

Återkommer senare! Vet inte vad som händer idag än..
Kram♥

Mat - Ja ? / Nej ?

Publicerad 2009-09-24 21:43:55 i Allmänt,

Åh känns som att jag har gått runt och ätit massor med mat hela dagen och onyttig sådan också. Känns inge bra, mat är ibland så jäkla gott men ibland undrar man varför man egentligen äter. Hum.. Träna träna, ät nyttigare. Måste måste.
Åkte hem till systern nu ikväll för vi blev bjudna på fika, tror ni man säger nej ? Nä inte en tvekan, vill ju slippa plugga.. Åh, klaga, klaga.
Nej nu får det vara nog. Dags att sova, hoppas på att morgondagen är en bättre dag.

God Natt!

Äta ute!

Publicerad 2009-09-24 19:16:28 i Allmänt,

Nu är jag hemma igen efter att ha varit uppe på pizzerian och ätit middag med lillasyster. Mor och far är på After Dark tror jag (?) är inte helt säker, men någon show på Tyrol i alla fall och dom kommer inte hem förrän sent ikväll så jag och Tilla fick äta ute!
Jag åt hamburgare och pommes, supergott, Tilla åt pizza... Mums säger jag bara. Dock måste jag träna hårdare nästa vecka så man tränar bort alla onyttiga kalorier. Huh, jag vill bli smalare.. Jobbigt när man känner att kläderna krymper fast det är en själv som växer :(
Men men, det är bara att kämpa på!!

Nu ska jag hjälpa Tilla med lite matte och själv skriva klart min engelska text!!
Kraam ♥

Rainy day

Publicerad 2009-09-24 15:09:06 i Allmänt,

Ja jag vet att jag har varit borta från bloggen ända sedan i tisdags men jag ville inte sätta mig vid datorn igår, var tvungen att plugga lite och bara koppla av. Tränade hela kvällen och jag har sträckt en ryggmuskel så har jätteont i ryggen, för typ ont när jag andas också. Inge roligt..

Idag har varit en riktigt slapp och ganska tråkig dag, hade en lektion sen slutade jag, var ner på vårdcentralen och tog min sista Gardasil spruta (YES!), sen åkte jag upp till skolan och käkade lunch det var ju pannkakor så det vill man ju inte missa! Sedan blev det en tur till Huddinge centrum för att prova ut ett linne vi ska ha till Friståendetruppen, strosade runt där ett bra tag hittade lite saker jag vill haa. Hihi.
Regnet kom, det blinkade och det åskade. Usch och fu för att vara ute då. Sprang in i närmsta affären då!

Har inte så mycket att skriva just nu men det kommer!
Kram på er ♥

Danssvettis!

Publicerad 2009-09-22 21:48:33 i Träning/Gymnastik,

Idag var det danssvettis som stog på schemat och det var faktiskt väldigt roligt, jag som tycker om att dansa så mycket. Det här passade mig alldeles utmärkt och jag kommer nog ha träningsvärk imorgon! Sweet!
Efter träningen fick det bli en hederlig långpromenad med min Malin, hur skönt som helst att bara få varva ner. Just nu sitter jag och dricker lite filmjölk med russin i, sen ska jag hoppa in i duschen och sen är det dags för sängen!

Inte så mycket updates idag men jag har inget speciellt att skriva om :) Det kommer, det kommer!

Flashback!

Publicerad 2009-09-22 16:37:46 i Musik,


Baha Men - Who let the dogs out?

Haha, kommer ihåg när jag var liten och tyckte om den här låten jättemycket. Får verkligen flashbacks när man lyssnar på sån här gammal musik. Ganska roligt faktiskt! :)

Tidig tisdag!

Publicerad 2009-09-22 16:09:28 i Allmänt,

Idag så har jag inte alls gått särskilt länge i skolan vilket är riktigt skönt, läraren jag har sista lektionen var sjuk och näst sista lektionen hade jag ju Svenska prov (som gick sisådär) så då fick man gå när man var klar. Känns bra, då kan man sitta hemma och bara slappa och ta det lugnt för en gångs skull. Har ändå lite att plugga, ska skriva den där engelska grejen men det går inge bra alltså... Får fundera ut nå bra och skriva.

Skön dag helt enkelt, känner mig lite seg nu bara och alldeles för trött för att plugga.. Så de blir väl att sitta vid datorn och fördriva tiden eller något. Sen ikväll blir det träning!

kram på er♥

Skrivhumör..

Publicerad 2009-09-22 00:28:54 i Allmänt,

.. aa, men jag har inget speciellt att skriva om. Förutom att jag egentligen borde antingen plugga eller ligga i sängen och sova nu. Men gör jag det ?! Nej, inte ens i närheten. Åh ibland känner man sig lite dålig, fastän man inte borde. Jaja..
Får väl ta mig i kragen om en stund och röra på mig..

Lyckopiller!

Publicerad 2009-09-22 00:13:10 i Allmänt,

Som sagt så har jag ju varit på bio med Ronja idag, det var supertrevligt. Vi var på biografen Victoria på Götgatan, jätteliten och mysig biograf där kommer jag nog att gå fler gånger. Våran salong var vääldigt liten, endast 18 platser och den såg ut ungefär som ett litet vardagsrum. Hihi, jättegulligt. Men jag kan säga såhär att det var mycket skönare stolar och mycket mysigare att se på film där än i en stor biograf...

Filmen i övrigt var hur bra som helst, vi fick oss en hel del goda skratt. Och vi var superglada när vi gick därifrån, man kände sig typ hög av lycka. Hela filmen var verkligen som ett lyckopiller, känns som att jag flög på moln hem från stan! Ja helt obeskrivlig känsla!

Har du inte sett den, se den!

PEACE ♥



Jag och Ronja har bestämt att vi ska bli hippies!
Nästa sommar då blir det äventyr för hela slanten!

Taking Woodstock!

Publicerad 2009-09-21 15:18:34 i Film,

Ikväll så ska jag se på "Taking Woodstock" med Ronja för hon fyller 22 år idag! Det ska bli mycket trevligt, vi ska se den på världens minsta salong för den går inte någon annanstans. Men som sagt det ska bli jädrans mysigt!

Trailern!




Tråkigt nog blir det då ingen AfroDans för mig ikväll :( Och det betyder en dags mindre träning den här veckan. Men men sånt man får ta.. Eller med närmre eftertanke så kan jag faktiskt träna 4 dagar den här veckan också! =)

Plugg och åter igen, plugg!

Publicerad 2009-09-21 13:55:44 i Allmänt,

Japp det är det enda jag har gjort idag och gör fortfarande, men hittade inte alla svar i min svensaka bok så jag testade internet men utan framgång, tyvärr. Ska väl upp och sätta mig vid köksbordet strax igen, ska ta och äta lite lunch. Det blir bulgur och kyckling! Mums!

Hoppas all är bra med er!

Säängeen

Publicerad 2009-09-20 23:19:14 i Allmänt,

Nej nu är det dags att gå och lägga sig i sängen, ska läsa ut min svenska bok sen ska jag sova. Åh så skönt det ska bli, får hoppas på att jag slipper konstiga drömmar och massor med mardrömmar. Har det nästan varje natt nu för tiden, orolig kanske ? Ja, inte vad jag själv känner av när jag är vaken i alla fall.

Sov gott allesammans! ♥



Jag har stirrat mig blind i en spegel, ingen var där.

Måndag = Studiedag

Publicerad 2009-09-20 21:33:46 i Allmänt,

Japp imorgon är jag ledig från skolan, men inte blir jag ledig från läxor för det. Nixpix, här ska det pluggas för fulla muggar, ska försöka läsa ut Candide ikväll har bara några få sidor kvar (ca 40 st) så det är sköönt. Sen behöver jag bara plugga på resten av svenskan imorgon och skriva en engelska text, vilket inte borde vara så jättesvårt men ja.. Sen fantasin hör inte alltid hemma hos mig, det ska ju vara realistiskt också...

Men men, kanske kommer på något mer på den texten ikväll. Borde kanske sitta och kladda lite för det löser sig alltid efter ett tag då..

Mötley Crüe!

Publicerad 2009-09-20 19:14:00 i Musik,

Här har ni lite hårdare musik att lyssna på!








Och ja som sagt, jag har ingen alls speciell musiksmak. Jag lyssnar på det mesta, det är bra. Då blir man liksom lite allmänbildad.
Har ni förslag på annan musik eller kanske berätta för mig eran favoritlåt/artist kanske jag kan tipsa om dom också! Jag är öppen för förslag när det gäller musik och jag lyssnar gärna på musik jag inte hört förut. Så dela med er!

Sexy Bitch!

Publicerad 2009-09-20 17:36:55 i Musik,

David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch

Den här låten är riktigt skön, på med hög volym och tokig bas så kan det inte bli bättre!

Plugglista

Publicerad 2009-09-20 17:30:20 i Allmänt,

- Filosofi, läsa 30 sidor  [X]
- Engelska C, skriva ett "Informal letter" [ ]
- Svenska B, läsa ett antal sidor + instuderingsuppgifter [/]
- Svenska bok, Candide, läsa ut  [/]

Allt detta tills på tisdag, men jag är glad för det för imorgon har vi STUDIEDAG! WOHO!

Morgonsvettis

Publicerad 2009-09-20 17:23:30 i Allmänt,

Även idag hade jag väckarklockan på ringning, dock lite senare än igår. Men upp kom jag och det är jag glad för jag tog mig upp och drog på mig mina träningskläder, fyllde vattenflaskan och tog min träningsskor i handen och gick iväg till träningshallen. På schemat stog det Svettis, det var skönt, det var kul, inte för komplicerat och det kändes. Sköönt! Jag kan säga att jag var på topphumör och nöjd när jag gick därifrån.
När jag kom hem satte jag mig och åt en god frukost, det blev sedan en snabbdusch och på med mjukiskläder sen var det bara att sätta sig vid köksbordet igen och börja plugga!

Därav lite frånvaro från bloggen idag!

2009.09.19

Publicerad 2009-09-19 23:26:31 i Allmänt,

Idag innan syskonkvällen var jag och tränade mina barn som vanligt, sen åkte jag med mormor och morfar direkt till Sköndal där min kusin skulle spela fotbollsturnering. Såg dock bara dom 2 sista matcherna, men min kusin var hur duktig som helst. Gjorde massor med mål!! Dom är ju små så dom spelar ju bara på 5-mannaplaner än så länge, så himla söta när dom springer runt där.


Här ska han skjuta en hörna.

Jagar boll.

Kan säga så här, att mina svarta boots som jag hade på mig var inte svarta när jag kom hem. Dom var gråa av allt damm!
Men underbaraste vädret kan man lugnt säga, kunde stå och titta i bara t-shirt!!

Gsisters night!

Publicerad 2009-09-19 23:18:36 i Bilder,

Ja som sagt, syskonkväll! Nu har jag kommit hem igen, men lillasyster stannade hos Sophia och Lollo åkte hem till sig. Det var en trevlig kväll i alla fall, maten var nog höjdpunkten! Inbakad fläskfilé i smördeg och gorgonzola-ost och potatisgratäng med gorgonzola-ost-sås. Såå hiimla gott! Gudomligt.

Sen var det också ganska kul att spela Buzz, eller det var roligare än SingStar för då vann jag iaf =) Haha, snacka om lite dålig förlorare. Men men, inte alltid bara ibland. Idag ville jag ju vinna, men man kan ju inte vinna i allt.
Dukningen

Potatisgratängen

Smördegsinbakade fläskfilén

Lollo, Sophia

Thilda, Sophia, Jag

Solnedgången

Underbar kväll!♥

Syskonkväll à la Gsisters4!

Publicerad 2009-09-19 20:22:52 i Allmänt,

Ikväll har vi syskonkväll hemma hos syster 1 Sophia, har varit här sen kl 5 idag och vi har ätit god middag tillsammans och har sjungit klart singstar nu. Vi ska börja spela Buzz istället. Mycket mysigt med lite snacks och bara ta det lugnt..
Nu får jag inte skriva mer, måste vara med och spela. Det ska bli skojsigt!
Bilder kommer senare ikväll babes ;-)

KRAAM! ♥

Pump it louder

Publicerad 2009-09-18 23:32:29 i Allmänt,

Sitter och pumpar höög musik, måste ju passa på när man kan lixom. Huset för mig själv tills lillasyster kommer! Naajjs..!
Nu kan man pumpa allt möjligt utan att någon blir galen på att man lyssnar på musik man blir galen av, stressad eller störd av. Så himla härligt!
Musik är det bästa som finns! ♥

Pippi Långstrump

Publicerad 2009-09-18 22:28:38 i Film,

Ikväll så har jag umgåtts med min älskade bästis Michelle, jättehärligt att äntligen få umgås med sin bästis igen! Hon kom hit direkt efter skolan så vi satt här hemma och hängde och väntade på att middagen skulle bli klar. Vi åt fläskfilé och klyftpotatis, sallad och tsatsiki. Mycket gott!

Sen satt vi vid datorn en stund, där man alltid fastnar. Hehe.. Men vi skulle ju kolla på film och Michelle som för ett tag sedan hade ett riktigt Pippi-sug så kollade vi såklart på Pippi Långstrump.
Ikväll blev det att titta på "Pippi på rymmen", en mycket bra och rolig film, men både jag och Michelle kan konstatera att dom var mycket bättre när man var liten när man inte förstod sig på alla datorgjorda effekter.
Men man fick ju en del roliga citat av Pippi man definitivt kan använda sig i verkligeheten, så himla rolig! :)


Trevlig kväll!

Engelska C

Publicerad 2009-09-18 12:01:37 i Allmänt,

Är svårt, jag är trött och orkar inte tänka på engelska för fem öre. Det kommer bli en bra dag så småningom, men just nu vill jag bara härifrån. Blä.
Kul att jag bara klagar en massa hela tiden, borde tagit mina hörlurar så jag kunde lyssna på musik istället för människors surrande runt omkring. Osmidigt.
Dags att återvända till pluggandet.

Försovning

Publicerad 2009-09-18 11:28:40 i Allmänt,

Idag så ringde klockan, men jag var supertrött såå jag tänkte att jag snoozar lite (som vanligt). Sen stängdes klockan av och vaknade 30 minuter innan jag började istället.. Hm, inte så himla effektivt. Tur som jag har bor jag 5 minuter från skolan så det var inga problem med att hinna i tid, men här sitter jag nu och har fortfarande inte vaknat upp helt ordentligt, har morgonfrossa och känner mig hängig. Men jag hänger inte läpp för det, eller lite kanske.. Ska ta mig an att plugga lite, tänker inte bege mig hem för där kommer jag inte få någonting gjort över huvud taget så det är bäst jag stannar in school så att säga...

Give me power

Publicerad 2009-09-17 20:32:15 i Allmänt,

Alltså jag är helt slut, jag orkar verkligen inte plugga alls! Ge mig lite krafter och lite ork, vill få det här gjort lixom men nu är jag fast vid datorn som vanligt och bästis loggade nyss in på msn. Då är man fast lixom. Gah, men måste slita mig. Det är bara några uppgifter, några kanske jag kan hoppa över och bara göra läxan. Men det känns också fel, fast.. Hm, blir ju klar snabbare.. Äh va fasiken, nu jäklar. Får sätta mig i köket istället och lyssna på Radio P4 det brukar fungera.

Peace! ♥

Infekterad svamp

Publicerad 2009-09-17 20:26:24 i Musik,

Hm ja kanske inte riktigt infekterad svamp, men "Infected Mushroom". Ett grymt band som spelar sjuukt bra musik, har lyssnat på dom ganska länge nu faktiskt. Var skeptisk i början men sen började jag verkligen förstå mig på musiken. Den är så himla bra.


Ganska brutal video, men låten heter ju "Becoming Insane" så den kanske ändå är ganska förståelig.


"I wish" heter den här låten, det är en liten remix, men oftast ungefär såhär jag hört den. Gillar när det är riktigt med fart i låtarna.. Kommer ihåg när jag började gymnasiet, ja, då var jag nog allt en liten rejvare.. Nu är jag ganska blandad :)


"Bust a move"

Ja som sagt, vill ni lyssna mer så finns en hel del på youtube, både live-klipp och icke live. Dom har gjort minst 6 stycken album, så ja en hel del!

Snurrig step

Publicerad 2009-09-17 19:27:54 i Träning/Gymnastik,

Nu har jag varit och tränat Step och jag säger då det, herregud så flummigt. Setg hit, steg dit, upp, ner, snurr och chassé. Ähmen herregud, ta't lite lugnt. Hehe. Ja jag var lika tomatröd i ansiktet efter dagens pass som efter Afro Dansen i måndags, det var ruskigt roligt men jobbigt och kanske en aning för mycket koordination på en gång. Men ska testa några gånger till så kommer man säkert komma in i alla steg så småningom!

Nu är det träningsvila fram till och med Söndag, då ska jag antingen gå på svettis på morgonen eller pilates eller poweryoga som är på kvällen. Vi får se om jag orkar ta mig upp tidigt en morgon till, men det orkar jag nog. Vill man vara fin får man lida pin! =)

AMAZING!

Publicerad 2009-09-17 09:06:02 i Musik,

Daft Punk, typ..


Skulle leta fram ett videoklipp på Daft Punk - Harder Better Faster Stronger, men istället hittade jag dessa klipp. Visserligen låten i bakgrunden men seriöst så undrar jag hur man kan komma på något sånt här. Jag tycker det är hur häftigt som helst!
Såå, se, lyssna och njuut!!

Osynligt blåmärke

Publicerad 2009-09-17 08:53:47 i Allmänt,

Tror jag har fått ett blåmärke från alla bakåtkullerbyttor vi gjorde på träningen igår, gör ju det i fråståendet och gör dem då på ena axeln. Har man då en ganska benig axel kan man få ganska ont dagen efter, ajaj.. Dock syns inte blåmärket men det gör ont precis där.. Men men det går över...

Ska ta en morgondusch så jag vaknar till liv strax!!

Sovmorgon

Publicerad 2009-09-17 08:40:11 i Allmänt,

Idag fick jag faktiskt sovmorgon, ganska skönt måste jag medge! Fick ett sms från underbara vklass att läraren jag har första lektionen var sjuk så det fick bli att sov ungefär 1 timme längre och det tackar inte jag nej till!
Så idag blir det bara två lektioner i skolan, varav det endast är närvaro på en av dem har jag för mig. Men på filosofin måste vi skriva klart vårt arbete men det ska nog gå bra. Sedan är det projektarbets lektion, får se vad vi ska göra på den..

Sen ska jag ju till min mammas jobb, jag längtar dit :)

Kids light up my life

Publicerad 2009-09-16 22:26:35 i Allmänt,

Jag borde gå och sova, jag är så himla trött. Var helt uttömd på energi i slutet av träningen, det är verkligen jobbigare än vad man tror. Men det är ju så himla roligt också!

Imorgon blir det en kort dag i skolan, det är verkligen superskönt! Sedan ska jag ner till min mammas jobb och kolla läget lite och hjälpa till. Var länge sen man åkte till mammas jobb efter skolan, det var sånt man gjorde när man var liten bara för att få träffa dom små och söta barnen. Men nu träffar jag ju mina egna små barn 1 gång i veckan. Men som sagt, barn kan jag inte få för mycket av i alla fall, helt omöjligt! Jag älskar dom små varelserna, de har så himla mycket energi hela tiden och jag beundrar dem verkligen.

Nuu är det dags för sängen!!

Friståendeträning!

Publicerad 2009-09-16 17:29:52 i Träning/Gymnastik,

Ikväll är det dags för fristående träning igen, det ska bli superroligt! Tycker det är så himla roligt att träna nu! Imorgon ska jag iväg på ett pass med Tullinge GymMix då jag inte var det igår. Sedan på fredag är det dags för sjukgymnastik, den missade jag ju idag då vi hade Spex-foto i skolan!

Jag är glad!

The Nerds

Publicerad 2009-09-16 16:17:14 i Bilder,

Nu har vi haft SPEX-fotot! Det blev ganska utdraget, alla sprang runt och ja det var ganska stimmigt. Alla skulle få på sig en varsin utstyrsel och det skulle se bra osv.. Men till slut blev det nog bra ändå. Kan dela med mig av några bilder!







Sötaste klassen ever!


Fler bilder på facebook!

SPEX

Publicerad 2009-09-16 12:30:27 i Allmänt,

Idag gäller det, idag förvandlas min klass till nördar. The day when everything is happening! Sitter och väntar på att klassen Matte C lektion ska ta slut, jag läser ju inte den kursen men det verkar som att dom drar över på tiden eller så har dom redan slutat.. Hum..

Meen, jag har kameran med mig, kläder, smink.. Ja allt man kan tänka sig att behöva! Det här ska bli skoj.
Nej nu ska jag försöka komma underfund med vart resten av klassen befinner sig. Vill ju inte bli glömd =)

Bilder kommer senare idag!!


SP07NÖRD

Röyksopp

Publicerad 2009-09-15 22:14:26 i Musik,

I can't get enough of music!

Röyksopp - The Girl and the robot


Tänka sig att lilla Robyn har växt upp och blivit en så bra och världskänd artist, kommer ihåg när man var liten och lyssnade till hennes "Do you really want me, am I really special.. ". Snacka om nostalgi när man tänker på den låten. Coolt att en svensk artist kan gå så långt!


Robyn - Do you really want me

Blev tvungen att lägga upp den låten också bara för att jag nämnde den ;)

Nördtema

Publicerad 2009-09-15 21:29:06 i Allmänt,

Imorgon är det dags för spex-foto för oss 3or i skolan! Det ska bli riktigt roligt faktiskt, trots att många varit riktigt oense om vad vi skulle klä ut oss till fick vi äntligen till det. Fick hjälp med omröstningen av våran filosofi lärare som är världens roligaste och härligaste lärare tror jag. Men efter 14, japp tro det eller ej, FJORTON (!!) omröstningar så kom vi fram till att vi skulle ha "Nördtema". Det tror jag blir riktigt kalas bra! Haha, mycket roligt faktiskt.

Sitter här i min utrprovade nördkläder jag tänkt ha på mig imorgon. Känner mig riktigt sexig, eller så kanske jag ljög lite där. Hehe! Ska ha med mig lite andra kläder också ifall att jag kanske vill byta eller om någon behöver låna något klädesplagg!

Kanske kan ta lite backstage bilder, måste bara komma ihåg kameran min!

Dröm sött...

Publicerad 2009-09-15 18:47:28 i Allmänt,

..är något man ofta säger eller önskar någon innan man ska gå och sova, men varför då egentligen? Hur kan man egentligen sova sött? Jag tycker det är skönt att sova, för det mesta. Då jag inte har hemska eller riktigt knäppa drömmar. Ungefär som inatt och som jag har haft de senaste nätterna. Men inatt var den riktigt konstig..
Jag kommer ihåg små delar av den, en sak som jag faktiskt trodde var sann när jag vaknade var att jag hade tagit körkort. Men det skulle ju naturligtvis inte gå, jag är ju inte 18 år riktigt än...

Hm, ja drömmar är konstiga men om man verkligen kollar på vad de betyder så kan det mycket riktigt stämma. Ja kanske inte att jag tagit körkort och liknande, men vissa saker i drömmen man har betyder ju alltid någonting!



Fundera, fundera..

Sluut

Publicerad 2009-09-15 18:30:04 i Allmänt,

Gaah, jag blir lite irriterad för vårat sköljmedel är slut!! Och jag har en maskin kvar att tvätta. Den kommer inte bli förrän jätteseent ju! Ledsen Néa. Men mamma är med lillasyster i stallet så jag får helt enkelt vänta tills hon kommer hem med nytt.
Får sitta här i min ensamhet och lyssna på musik och ta det lugnt. Men det är ganska skönt det med. Ska snart gå upp till stora tvättstugan och hämta mina kuddar och mitt täcke.

Ikväll är det Idol också :)

I miss you

Publicerad 2009-09-15 18:25:59 i Allmänt,

Michelle, min bästa vän ♥

Kom hem snart, vet att du kommer på torsdag men det känns som att du varit borta i evigheter!!
Bästis jag saknar diig, gah, måste berätta massor och säkert du med om din lilla minisemester i Turkiet!
Du kommer ju vara chokladbrun och jag helt vit fortfarande! Orättvist!
PUSS

Tvättning pågår..

Publicerad 2009-09-15 15:42:27 i Allmänt,

Håller på och tvättar massor med kläder, har bokat stora tvättstugan så jag ska kunna tvätta mina täcken och kuddar också. Storstädning på G, här ska bli fint!
I like it clean!

Pixpax

Publicerad 2009-09-15 14:39:24 i Bilder,

Här kommer lite bilder från helgen, har inga från festen men på mig innan och lite bilder på mig och Malin när vi hängde med varandra söndags. Vi headbangade på mitt rum! Haha, alltid lika crazy!


Hissen på väg från syster..


Malin

Jag
  
Vi headbangar

Nu har jag inte så många nyare bilder!
Men ta't lugnt, det kommer ;)

Skolfotografering

Publicerad 2009-09-15 14:31:55 i Bilder,

Idag så hade vi skolfotografering, alltid lika roligt. Hihi, man får ju piffa upp sig lite extra eftersom man ska hänga på mormors vägg resten av livet. Det här var ju det sista skolfotot jag tar genom tiderna.. Eller studentfoto sen också men det är inte riktigt samma sak..
Jag hade piffat till mig lite grann och såg ut lite som såhär..



Som ni ser så är jag helt blond nu och inte lite heller. Jag är i alla fall mycket nöjd med mitt hår!
Skönt att ha bara en färg i håret istället för typ tre, alltså utväxt, blont och rosa. Då är jag hellre helt blond!

Afrodans

Publicerad 2009-09-14 21:19:54 i Träning/Gymnastik,

Alltså herregud säger jag bara, hela dagen har varit hur lugn som helst och jag har tränat mina barn som vanligt och allt har gått jättebra. Idag skulle jag träna med Tullinge GymMix för första gången och jag gick på passet Afro Dans. Det är nog det bästa jag någonsin har gjort! Det var en sjukt bra tränare och det var hur kul som helst, 45 minuter effektiv träning. Jag var helt slut när jag gick därifrån och jag kommer garanterat ha träningsverk imorgon. Men det känns bra, man var superglad efter det där träningspasset. Tränaren berättade att kropper släpper lös på massor med endorfiner när man dansar och då blir man oftast glad, men man kunde lika gärna börja gråta. Så om någon skulle göra det så var detta helt normalt. Ganska intressant information faktiskt.

Dags för duschen nu!

The day I'm going blond

Publicerad 2009-09-12 13:25:13 i Bilder,

Idag är det dags, idag ska jag gå från att vara blond-rosa till att vara endast blond! Au naturelle ska jag bli. Känns faktiskt mycket bra ska jag be och få tala om! Jag har ju haft mina rosa perioder nu, både som halvrosa och helrosa. Nu får det vara nog! Vem vet jag kanske blir rödhårig nästa gång, har faktiskt funderat på det.. Men det återstår att se.

1.  2.  3.


1. Första gången jag färgade rosa, juli -07
2. Helrosa hår, oktober -07
3. Halvrosa igen, juli -09

Annars emellan där har jag varit blond :)

Hemma en vända

Publicerad 2009-09-12 12:42:06 i Allmänt,

Nu är jag hemma en liten snabbis för at packa iordning allt jag behöver för dagens händelser. Först ska jag hem till syster och färga håret sen ska jag in till stan och träffa Lina och äta middag med henne. Sen ska vi på fest! Det ska bli super roligt :)

Det gick bra att träna barnen idag :) Dom har väldigt mycket spring i benen och är alltid pigga och glada!

My little kids

Publicerad 2009-09-11 22:59:25 i Träning/Gymnastik,

Nu är det sovdags för min del, här finns inget mer att göra. Jag börjar nästan tröttna på datorn, haha nördar här alldeles för mycket.. Känns som jag skrivit typ tusen olika inlägg idag. Men det känns bra, kanske ska satsa på att bli nästa blondie - bloggare ? ;)
Haha närå, så känd lär jag nog inte bli men ja man vet ju aldrig vart ödet tar en.

Imorgon bitti är det i alla fall dags att träna mina barn, mina små barn. Är ju gymnastik tränare för småbarn och det är nog det bästa jag vet. Jag älskar barnen och dom älskar mig! Känns bra, speciellt när man får bra stöd av både förening och föräldrarna till barnen. Roligt roligt!!

Gymnastik är en stor del av mitt liv! Därför tänker jag bjuda på en vacker bild, endast ett år gammal bild finns andra men det får bli denna. När vi vann silver!



Den bilden jag skulle lägga upp vägrade..
 Så ingen bild på mig denna gång, men min föreningslogga!

God Natt!

Kändisdjungeln

Publicerad 2009-09-11 21:57:57 i Allmänt,

Sitter och tittar på programmet nu och Bengt har precis klarat sin första utmaning och han har vunnit en maträtt till varje kändis i campet. Första programmet idag och det ska bli riktigt spännande att titta på. Jag brukar oftast vara hemma fredagkvällar så det här kommer bli kul att följa, om jag kommer ihåg...
De kändisar som är med är:

- Kennet Andersson, Fotbollsspelare
- Karl Petter Bergvall, Bonde
- Jannike Björling, fd modell
- Mikkey Dee, trummis (senast i Motörhead)
- Rafael Edholm, skådespelare
- Bengt Frthiofson, vinprovare
- Katarina Hultling, varit programledare i Svt
- Catarina Hurtig, programledare för hovet
- Inger Nilsson, Spelade Pippi Långstrump för 40 år sedan
- Ann Söderlund, programledare
- Torleif Torstensson, Dansbandsspelare

Det här ska bli spännande!!

Candy

Publicerad 2009-09-11 19:28:21 i Musik,

Ska springa ner till centrum och köpa lite godiiis, mums fillibabba !! Ska dock köpa så det räcker till hela familjen men ändå. Godis är gott! Kan ju gotta mig lite nu innan det blir hårdträning från och med på måndag! Jag har ju inte ätit på donken på 3 veckor nu också. Känner mig bra! Och jag ska hålla mig läänge till. Så länge jag bara kan.


Kom och tänka på den här låten när jag skrev in rubriken.. Hihi!!
Nej nu ska jag kila.. Blir fler inlägg senare ikväll!

Träningsstart på måndag!

Publicerad 2009-09-11 18:49:18 i Träning/Gymnastik,

Japp nu har mamma betalat in, det bli träning redan på måndag. Inte så många pass på måndag men ett ska jag i alla fall gå på och det är Afro Dans. Låter superspännande verkligen! Men sen blir det träning där i alla fall tisdag, torsdag, fredag och sen får vi se mot helgen. Måste tänka på skolan samtidigt men ååh vad roligt det ska bli att träna!!
Dags ha röra på dököttet ordentligt nu när man varit stillsittande ett bra tag. Och bara för det så ska jag skapa en ny kategori "Träning". Känner mig riktigt pepp på det här alltså. Sen att jag inte har någon att gå och träna med som jag känner är en annan femma. Jag vill träna och då tänker jag göra det!!




Jag älskar att träna!!

Hårfärg

Publicerad 2009-09-11 17:14:02 i Allmänt,

Ja nu har jag varit iväg och inhandlat en avblekning så nu jäklar bli det blont hår för hela slanten (mig)!! Det ska bli skönt som bara den. Kunna använda alla kläder man faktiskt äger. Men färgning kommer inte ske förrän imorgon, då ska syster min hjälpa mig. Hon kunde inte idag..

Nu sitter jag bara och väntar på middagen, vi ska äta kyckling och bulgur =) Mums det ska bli gottigott!
Undrar vad som händer ikväll... Ingenting planerat får se om Malin har tid eller inte...
Annars blir det en mycket ensam kväll.

Kram på er ♥

Dagens Outfit

Publicerad 2009-09-11 14:27:35 i Bilder,

Brukar inte lägga ut dagens outfit särskilt ofta, säkert flera månader sedan. Men ja jag har inget annat bättre för mig ändå så varför inte...

Lite enkelt sådär..
Tröja: Lindex
Kjol: Vero Moda, Only
Leggings: Gina Tricot

Och så småningom måste jag ta mig till Ikea och köpa en vettig spegel som jag kan ha på mitt rum så jag slipper stå och fota konstigt i badrummet hela tiden..

Klasshysteri..

Publicerad 2009-09-11 14:03:07 i Allmänt,

...på hög nivå! Japp det är min klass det. Helt kaotiskt och hysterisk. Men ganska rolig ändå, men det är jobbigt när man ska sitta och diskutera och göra omröstingar och diverse saker som t ex vart någonstans vi ska ha våran studentskiva, vad vi ska göra på spexfotot och liknande.. Mentorstiden var helt gaaleen!!

Men men, nu ska jag ta och hänga upp tvätten som jag glömde bort förut!

Nu så kanske..

Publicerad 2009-09-11 11:49:05 i Shopping,

.. det funkar att lägga upp en bild på mina nya boots från Monki. Eftersom jag nu faktiskt lyckades med att lägga upp i det förra inlägget. Lets try!


Wohoooo, det funkade!!!
Mina snygga boots/stövlar vad man nu kallar det från Monki. Inköpta igår.
500 riksdaler.

Hemmaaa..

Publicerad 2009-09-11 11:46:37 i Allmänt,

Japp nu är jag hemma från skolan, har varit det en stund nu. Och den lilla ordningsamma Linnéa är igång igen, så fort jag kom hem började jag plocka upp det lilla som låg och skräpade på golvet och fixade iordning lite. Sen gick jag och hämtade mina rena kläder som hängde i tvättstugan vek ihop dem och lade in dom i graderoben min. Sen satte jag på en maskin tvätt, tog en snabbtvätt så den ska också hängas snart. Känner mig riktigt duktig.
Sitte och lyssna på musik som vanligt, just nu lyssnar jag på Imogen Heap - Hide and Seek såå braa!!

Undrar vad jag ska hitta på idag, ska i alla fall åka iväg senare och köpa mig en burk hårfärg. Jag ska bli helblond igen, detr rosa börjar verklige blekas och jag börjar få den där inte allt för fina utväxten... Och nästa vecka är det skolfoto och eftersom det är sista året i gymnasiet så vill jag vara blondie =)


Gårdagens outfit...

Skola, eller vah ?

Publicerad 2009-09-11 10:30:27 i Allmänt,

Alltså den här veckan har varit riktigt lugn. Ända sedan jag började skolan den här terminen har det känts som att jag knappt går i skolan. Förut var det långa dagar mycket plugg och man han knappt med sig själv. Nu har man mer tid över till sig själv (vilket är skönt) men ibland blir det nästan för mycket.
Som idag t ex, en lektion nu på morgonen. Jag har redan gjort klart läxan som är tills på tisdag vilket är skönt då slipper jag sitta med den i helgen. Men ja, alla andra kompisar går ju i skolan..

Jag ska nog inte klaga det är skönt och jobbigare tider kommer säkert det må jag lova. Projektet har ju börjat dra igång nu också. Det ska bli kul!

Nu, LUNCH!!

Ord som betyder någonting

Publicerad 2009-09-10 22:33:43 i Allmänt,

I'm just a little bit caught in the middle
Life is a maze and love is a riddle
I don't know where to go I can't do it alone I've tried
And I don't know why

I'm just a little girl lost in the moment
I'm so scared but I don't show it
I can't figure it out
It's bringing me down I know
I've got to let it go
And just enjoy the show







English C

Publicerad 2009-09-10 22:17:51 i Allmänt,

Yes I have just been studying some english. My homework is done. Feels good!

Alldeles för trött för att fortsätta prata engelska, har ju lektion imorgon. Och det är det enda lektionen. Det värsta är ju att den är imorgon klockan 8.10-9.50 typ.. Men men.. Sen låång håltimme, mentorstid 13.20. Så drygt. Tur att man har 3 minuters promenad till skolan då :)
Ibland är man lyckligt lottad! Men bara ibland...

Dags för sängen nu tror jag så jag orkar upp imorgon. Jag är alldeles för dålig på att gå och lägga mig i tid. Dåligt dåligt.
Men idag ska jag vara lite bra!
God Natt! ♥

Trouble is a friend

Publicerad 2009-09-10 19:32:36 i Musik,

Mera Lenka.. Mm, lite mer ska ni se.. Eller ja lyssna på!
Älskar verkligen att upptäcka ny musik, lite mer annorlunda musik än vad jag lyssnade på för inte alls så länge sen. Men det här är bra. Nu känner man verkligen att texterna betyder någonting!


LENKA - TROUBLE IS A FRIEND

Lenka

Publicerad 2009-09-10 19:26:34 i Musik,

Åh har hört den här låten många gånger förut, på radion tror jag. Men har inte vetat vad varken hon eller låten hetat. Meeen, jag hittade henne på Spotify! Woho! Vad skulle jag göra utan spotify ?!

Lyssna och njut, en jättesöt liten låt!


Lenka - The Show
http://www.youtube.com/watch?v=xI8Ysr1BgmQ

New shoes

Publicerad 2009-09-10 18:15:07 i Shopping,

Nu har jag köpt nya skor, eftersom jag inte trivdes med dom förra jag köpte så lämnade jag tillbaka dom och köpte dessa godingar istället. Jag tycker om dom väldigt mycket och känns tryggt att få gå runt på marken istället för ett par höga klackar. För klackar har jag redan hemma om jag vill gå med det!

Ah och jag fattar ingenting men det går inte att ladda upp bilder *suck*... Men här är länken till skorna i alla fall! Tralala!

Och länken öppnas i ett nytt fönster ;)

 

Skolans bästa uppfinning genom tiderna..

Publicerad 2009-09-10 07:42:14 i Allmänt,

Eller bara ett bra sätt att börja modernisera hela samhället. Vi i min skola, tror att det kanske är fler gymnasieskolor här omkring är medlemmar där på en sida som kallas vklass. Den är lite annorlunda men superbra, konstruerad som ett helt vanligt community. Egen profil, egna filer allting sånt där. Man kan se sitt schema, sina kurser osv. Det Absolut bästa är om någon lärare är sjuk eller sen så den inte hinner till lektionen (som idag) så får vi ett sms till våran telefon av läraren som berättar att lektionen är inställd. Så om det är första lektionen kanske man får sova lite längre eller så har man bara extra lång tid på sig att åka till skolan.

Detta hände mig idag, min lärare blev försenad då hon bor i skärgården. Så jag hade ingen första lektion och börjar definitivt ganska mycket senare då det var en lång lektion. Snacka om en bra grejj! Nu hinner jag ju till och med plugga lite så här på morgonkvisten. Inte illa....

Hoppas ni får en bra dag!!

Nehe och jag tänkte ladda upp en bild typ här men det gick inte.. Får ta det i nästa inlägg!


Psykedeliska byxor

Publicerad 2009-09-09 23:25:15 i Bilder,

Min lillasyster rensade sin garderob i helgen och drog ur ett par byxor som var för stora för henne som hon inte ville ha nå mer. Jag tyckte dom var riktigt häfitga och hade turen att dom faktiskt passade mig!



Väldigt udda. Väldigt coola.
Me Like!

~Paramore~

Publicerad 2009-09-09 22:40:56 i Musik,

Här kommer lite mera musiktips. Snacka om att ha blandad musiksmak.
Men that's me!

Paramore - Misery Business


Paramore - Crushcrushcrush


Paramore - That's what you get


Paramore - Ignorance


Lyssna och njut! Mer musiktips från mig kommer lite titt som tätt. You never know what you get!

Fristående

Publicerad 2009-09-09 22:21:16 i Allmänt,

Wihoo, jag känner mig glad. Har äntligen kommit igång med en sorts träning, lite fristående träning. Och det kommer nog bli lite styrka och vighet på det. Jag känner mig glad för en gångs skull. Nu ska mamma bara betala in så jag kan börja träna med Tullin GymMix (tantgympa). Eller kanske inte riktigt, dom har riktigt effektiva pass och det finns pass man kan träna varje dag, hur bra är inte det ?!
Det är superduper tycker jag, snacka om att nu jäklaranamma ska jag slimma till mig nu efter att inte ha kunnat träna på minst 3 månader. Och sist jag tränade var det inte ens ordentligt.

Wohoo, träning is the shit!

V för Vendetta

Publicerad 2009-09-09 10:29:07 i Musik,

Ytterligare ett musiktips från mig. Jag har har som fastnat lite för denna tjej. Veronica Maggio är bra!!

Veronica Maggio - V för Vendetta

090909

Publicerad 2009-09-09 10:23:00 i Allmänt,

Sitter i skolan och gör så mycket som ingenting, här händer inte så mycket alls. Ska kila iväg snart. Det här var typ inte så jätteroligt alls. Men det löser sig.
Blir ingen lunch i skolan idag då jag ska på sjukgymnastik så jag missar spaghetti och köttfärsås. Attans, det som är så himla gott! Idag har jag ju faktiskt aptiten till att äta. Igår var det ju lite sämre på den fronten.

Resten av dagen blir till att plugga och så ska jag träna. Fattade inte riktigt att jag faktiskt skulle vara med och träna i föreningens Friståendegrupp, var ju där första gången ett tag och lärde mig början men var inte där förra veckan så jag måste ju dit idag så jag lär mig fortsättningen. Ska faktiskt bli roligt!!
Våran grupp har till och med en liten egen hemsida för oss, mycket trevligt.


Och jag tycker det är en cool dag idag, det är ju 2009-09-09 !!  


Ha en fortsatt trevlig dag! ♥

Exakt

Publicerad 2009-09-08 22:36:34 i Allmänt,

Idag är det den 8e September, det betyder att jag fyller hela 18 år om exakt 3 månader. Hur galet känns inte det egentligen? Och jag är knasig jag vet, men min önskelista är redan skriven. Skriver den alltid flera månader innan jag fyller. Har gjort sedan jag var liten.

Nedräkning på hög nivå. 91 dagar kvar. Mäktigt.

Datortidsbrist..

Publicerad 2009-09-08 17:42:28 i Allmänt,

Har inte riktigt haft tid att sitta vid datorn särskilt mycket i helgen eller igår, eller idag. Har inte så mycket att skriva om heller. Jo, jag lämnade tillbaka mina höga boots från Dinsko igår. Jag ångrade lite att jag köpt dom för jag vill nog hellre gå på marken i höst, alltså inte så mycket klackar. Vill jag vandra runt på klackar har jag ett par skor från förra året som de säljer även detta år =)

Igår hade jag heller inga lektioner, det nya systemet vi har i skolan är riktigt bra. Alla i skolan är medlemmar på en skolsida, där har man sin egen profil, gästbok, blogg, bildalbum osv. Där skriver man in sitt mobilnummer och om en lärare är sjuk så får man ett sms om det att lektionen blir inställt. Så himla smidigt!!

Nu ska jag ta det lite lugnt lite mer, sen försöka plugga och sen kolla på Idol som börjar kl 20.00 ikväll!!

Girls just wanna..

Publicerad 2009-09-06 12:25:23 i Allmänt,

HAVE FUN!
Precis vad vi hade igår, tyvärr åkte jag ju typ iväg när det började komma folk. Men vad gör man inte för att få se Loke?! Han var underbart bra. Hela kvällen var askalas! Lovely!
Idag blir det att städa upp på rummet, kul. Nej, det ser ut som ett bombnedslag. Sen är det plugg som gäller!

Ha en fin söndag!

Plugg..

Publicerad 2009-09-03 17:44:00 i Allmänt,

Jag pluggar, wohoo, såå roligt. Eller kanske inte. Engelska C är ganska svårt, extra svårt blir det när den är lite ringrostig efter sommaren eftersom jag inte använt min engelska allt för flitigt. Ska skriva lite filosofi och så sen. Ska även på ledarmöte idag igen och äta lite pizza, mohaha =) Nej men ja, jag har inte hört något från Sara om hon skulle komma så de är lika bra att jag går!!

Nej nu är det dags att fortsätta plugga, min engelska bok är fin. Den är stor och guldig och lite grön också =)

Lika som bär! .. Eller?

Publicerad 2009-09-02 18:48:30 i Bilder,




Ja folk påstår att vi är väldigt lika. Senast vi fick höra detta var igår. Och redan första dagen i skolan trodde folk vi var tvillingar. Ehm, ja.. Stora ögon är väl typ likheten vi har..
Och lika galna är vi väl båda två.
Men är vi verkligen såå himla syskonlika?

Sandra min darling!♥

Sysslolös

Publicerad 2009-09-02 15:34:03 i Allmänt,

Alltså suck, det finns ingenting att göra. Alla kompisar går i skolan eller jobbar. Själv slutar jag jättetidigt och har sen sjukgymnastik och sen har jag ingenting, verkligen ingenting att göra. Så himla tråkigt. Vill ju ha någon att umgås med om dagarna. Slutar så här tidigt tre dagar i veckan, ena dagen förra veckan var jag ju hemma och tvättade och så. Men det har jag ingen lust med att göra hela tiden, det behövs ju lixom inte tre dagar i veckan..


Mina vita skor.

Ger sig inte...

Publicerad 2009-09-01 22:10:24 i Allmänt,

huvudvärken ger sig inte och det är riktigt störigt, tror det sitter i nacken. Någon ge mig massage!
Har ändå tagit en voltaren men de har inte hjälpt mycket. Borde nog egentligen inte sitta här så därför ska jag gå och lägga mig i sängen och sova och titta lite på Dodgeball !!


God Natt Allesammans, Dröm Söta Drömmar!!

Huvudvärk

Publicerad 2009-09-01 16:57:08 i Allmänt,

Usch vilken huvudvärk jag har, jag tror jag har fått det av skolan. Inte bra att gå i skolan så här länge om dagarna. Hade tur som fick sluta en halvtimme tidigare för att våran lärare skulle på möte. Men annars är det ju halv fem som gäller på tisdagar. Suck.

Men imorse var det ju som sagt filminspelning, det var roligt och spännande. Vi skulle iscensätta en insats på skolan med hjälp av två andra brandmän som körde brandbilarna. Det var en prao - elev med också som fick spela offer. Jag fick uppgift att vara den som åker stegbil, det var spännande. Fick åka i stegen upp till fönstret till det rummet där rökdykarna skulle hämta den skadade. Massa discorök var det. Sen fick jag åka runt lite i stegen och fick även köra den lite själv. Woho, snacka om att man kommer högt upp, såg över halva Tullinge typ!

Som belöning eller vad man ska säga fick vi som var med en varsin mellanmålsbiljett som vi gick och utnyttjade på en gång efter. Det var ju ett tag innan nästa lektion började! =)
Nu får vi bara vänta och se tills filmen kommer ut och är färdigklippt och klar!

Hur har eran dag varit? :-)

Om

Min profilbild

Linnéa

En tjej på 21 vintrar som pluggar till sjuksköterska och är färdig till sommaren 2013. Spenderar mina dagar med att plugga, jobba, umgås med min pojkvän Sebastian samt familj och vänner. Lämna gärna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela